donderdag 18 november 2010

Get-rich-quick

Een opmerkelijk bericht bij de concullega's van Screw Loose Change. Richard Gage, directeur van Architects and Engineers for 9/11 Truth, verdiende dank zij de troofers in 2009 een jaarsalaris van 75.000 dollar. Engineers for 9/11 Truth is een groepje kritische ingenieurs en architecten, maar eigenlijk een eenmansactie van Gage. Die raakte geboeid door 9/11 nadat hij een radioshow van 9/11 predikant David Ray Griffin had gehoord. Al twintig jaar is hij architect en verantwoordelijk voor enkele 'vuurbestendige gebouwen', waaronder een campus van een middelbare school. Sinds 2009 is Gage dus full time troofer. Maar 75.000 dollar? Gage geeft voornamelijk lezingen, en doet nauwelijks onderzoek, ook al beweert zijn site wat anders, dus da's lekker verdienen op kosten van complotters. Die stortten vorig jaar in totaal 344.570 dollar in de kas van Gage. Die 75.000 dollar is dus niet eens inclusief kosten. En wat krijgen de troofers daarvoor terug? Dat legt dit YouTube filmpje je haarfijn uit.1 opmerking:

  1. Ik blijf het een grappig filmpje vinden.

    Grappig is ook dat ondanks het geroep dat er niets van het filmpje zou kloppen, tot op heden nog niemand het heeft tegengesproken voor de verandering.

    Wanneer schrijf je trouwens wat over de supersuperbacterie waarover complotdenkers alweer op hun achterste poten staan op nujij?

    BeantwoordenVerwijderen