zaterdag 12 juli 2014

The Illuminati: The Fluoride Conspiracy

5 opmerkingen:

  1. Begin steeds meer aanstoot te nemen aan het sarcastische toontje waarmee deze clown zich uitlaat over de wijze waarop de mensheid via allerlei toxische additieven in zijn voedsel dociel dan wel passief geparalyseerd wordt (zich laat!) gehouden. Want als je op deze kloot tegenwoordig verder nog een beetje gevrijwaard en dus gezond wil blijven van het geraffineerde vergif waarmee de parasiterende gifmengersmaffia een ieder bij de ballen in hun macht proberen te houden, 'moet' je daar juist nu een onaanvaardbaar schandalig hoge prijs voor betalen! Waarmee tegelijkertijd maar weer eens klip en klaar aangetoond wordt hoe George's animal farm op ons allen helaas nog van toepassing blijft! Daar is volgens mijn smaak zonder als desinformatie agent mee door de mand te vallen dan ook absoluut geen humor over te verzinnen, en vooral niet op de wijze waarop deze pratende kut dat steeds meer zonder de ernst van deze stuitende & criminele materie te beseffen totaal mislukt tracht te doen...

    *,-Overheidspropaganda: "Fluor is een zeer schadelijk middel dat de oorzaak is van fluoriosis; een ziekte waardoor tanden bruin worden. Het doodt inderdaad bacteriën in je mond, maar maakt nog veel meer kapot. Fluor is in diverse wetenschappelijke publicaties aangewezen als oorzaak van een groot aantal ziektes: atopische dermatitis, eczeem, netelroos, maag-en darmklachten, hoofdpijn, genetische schade en geboorteafwijkingen."

    *,-“It’s senseless to keep subjecting our children to this ongoing fluoridation experiment to satisfy the political agenda of special-interest groups,” says attorney Paul Beeber, NYSCOF President. “Even if fluoridation reduced cavities, is tooth health more important than brain health? It’s time to put politics aside and stop artificial fluoridation everywhere, says Beeber.”

    *,-Por ejemplo... (sic)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fluoride wordt niet gebruikt om bacteriën in je mond te doden, maar om je tandglazuur te versterken.


      Verder ken ik amper mensen met bruine tanden, dus dat risico lijkt me verwaarloosbaar klein.

      Verwijderen
  2. Bedankt voor de link adamas.
    Daar staat duidelijk dat teveel fluoride bruine tanden kan veroorzaken.
    Teveel van iets is nooit goed natuurlijk..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. "Teveel van iets is nooit goed natuurlijk.."

    Daarom haalde ik die nietszeggende quote uit je vorige comment dan ook aan! Wij laten ons met zijn allen in een dusdanige afhankelijke toestand van imbeciele onwetendheid houden, dat de kruipende regenten in opdracht van hun criminele serpents (lees: po/hoerlitici) van achter de schermen (lees: suprematistische kabbalisten) daar juist hun verdienmodel op hebben gebaseerd d.m.v. het ongezien in alle opzichten kunnen vergiftigen van een sleets onderdanig gehouden menselijke veestapel... Letterlijk! Ok; nu verder maar tegen beter weten in blijven hopen op de heerlijk zuigende feedback van een gelijk'aardig' overkomende waus...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. tja, je eigen reactie is nietszeggend, en dat bewijzen je links.
      Waar fluoride aan het water wordt toegevoegd is gewoon bekend en uit je links blijkt welke hoeveelheid goed is voor je tanden en bij welke concentratie het giftig begint te worden.

      Verwijderen