zondag 28 augustus 2016

Staatstrollen

Van plotters weet je altijd een ding zeker: ze slaan elkaar na verloop van tijd elkaar per definitie de hersens in. Is Barracuda nog maar net bekomen van de Vervloesem fittie, of er is weer ruzie rond de Stem van de Straat, het Salto programma op de Amsterdamse kabel dat heel alternatief Amsterdam had moeten mobiliseren met boegbeelden Steve Brown, Nico van den Ham, Micha Kat en nog wat loslopende Mokummers.

Salto wilde als gesubsidieerde publieke omroep geen zendgemachtigde zijn van iemand die officieel voor justitie voortvluchtig is. Lees: Micha Kat. Normaal zou dit voor Brown meteen aanleiding zijn om heel de omroep en de financierende gemeente Amsterdam corrupt te verklaren, maar nu hij eindelijk weer eens met zijn kop op de buis verschijnt (voor het eerst sinds Veronica TV) moesten de principes natuurlijk even wijken. Tot ergernis van enkele aanhangers van Kat, die Brown verweten dat hij geen ballen had.

Daar kwam 'mopperopa' Nico van den Ham ook nog eens overheen met een ellenlange klaagzang, suggererend dat hij zijn mond had moeten houden over de exit van Kat en hij in de uitzending ook nog werd afgezeken. Waarop Brown foeterde dat 'als Nico van der Ham zijn zin niet krijgt of één en ander niet loopt zoals hij wil hij reageert als een extreem verwend klein kind die zijn Lollie wordt afgepakt'.

Maar Nico was nog niet klaar met zijn sloopwerkzaamheden. Het Salto programma was 'lager dan welk regulier Pulp-TV programma ook', en tot overmaat van ramp had medepresentator Dave Rachman een van zijn video's ook nog tot parodie verknipt. In de woorden van Nico: nepvideo (zie onder).

Niet lang daarna gooide Nico nog meer knuppels in het hoenderkok, door te beweren dat 'staatstrol' Debbie Beekwielder de onlangs afgehaakte Demmink-jager Bart van Well heeft 'geneutraliseerd' met een kortstondige liefdesaffaire en zich vervolgens heeft gestort op Jan Permentier (70), die als bestuurslid van Get Well natuurlijk meteen Van den Ham op een zijspoor heeft gezet.

Het goede nieuws is dat Kat via een U-Bocht toch gaat meewerken aan de Stem van de Straat, door zijn nieuwe 'vriendin' Caroly van Oostende tekstjes te laten voorlezen over de plunder en pedo-elite. Terwijl heel Nederland allang weet dat Caroly eigenlijk gewoon Debbie Beekwielder heet.

Barracuda vult dit blog alleen nog aan met enkele actuele ontwikkelingen    

donderdag 25 augustus 2016

Visboer

Een spannend verhaal opgetekend door Wim Dankbaar en Hans Mauritz in Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra van een man genaamd De Visboer die de vermeende moordenaar van Marianne Vaatstra - niet Jasper S., maar ene Ali - in zijn auto naar Leeuwarden zou hebben gebracht, blijkt ook al weer niet te kloppen.

Volledig verzonnen, zegt De Visboer nu tegen Dankbaar. 'Wat de heer Mauritz over mij heeft geschreven in een boek over de moord op Marianne Vaatstra, is totaal niet waar. De verklaring die hij aan mij toeschrijft heb ik nooit gedaan en al helemaal niet onder ede bij een notaris. De heer Mauritz is gewoon een fantast en oplichter die alles heeft verzonnen, zijn Co.-auteur Wim dankbaar heeft bedrogen en verder alle lezers van dat boek.'

Er vallen steeds meer gaten in het door het duo opgetekende verhaal, dat door Barracuda's eigen kluisverklaarder De Schillenboer allang naar het land der fabelen was verwezen. 

Op de dag van deze onthulling vonniste de Rechtbank Noord-Holland in elk geval in het voordeel van Mauritz. Het ging daarbij niet om de verklaringen van Visboer, maar om verbeurde en reeds geïnde dwangsommen door de familie Vaatstra. Die blijken gedeeltelijk verjaard, 'zodat eiseres (lees: Vaatstra) wordt veroordeeld tot terugbetaling van het ten onrechte geïnde bedrag'.

Voor zover bekend heeft de berooide Mauritz echter nooit zelf geld op een derdenrekening gezet, en dan is het nog maar de vraag of de hij ook de toegewezen rente mag claimen. Mocht dat zo zijn dat kan Hans in elk geval een paar exemplaren laten drukken van al die prachtboeken die hij nu al jaren iedere maand voor zich uit blijft schuiven.

UPDATE: Opnieuw dwangsommen voor illegaal gebruik dagboek Vaatstra

Barracuda vult dit blog alleen nog aan met enkele actuele ontwikkelingen   

maandag 15 augustus 2016

Twitter Verhuisbericht

Door een mislukte wachtwoordreset (dank Twitter) gaan we voorlopig verder op https://twitter.com/Barracudablog. Zelfde tijd zelfde meid (dank Meta de Vries).

zaterdag 13 augustus 2016

ToenJIJ

End of an era. Sanoma stopt met de Nu.nl zijspan annex internet afvoerput NuJIJ wegens heel erg verouderd.

GeenStijl waarschuwde de aanstaande dakloze reaguurders alvast om vooral niet bij de deftige GS-sigarenclub naar hartelust te komen zwavelpraten over Big Pharma, Illuminati, Bilderberg, Rothschilds, NiBuRu en chemtrails. 'Aluminiumfolie is om je bammetjes in te wikkelen, zo achten wij dat, en alhier in onze panelen vloeien onze discussies uit kristallen kelken.'

Nu is dat een tikkeltje overdreven, want door een iets strengere moderatie kwamen de laatste jaren al die verplichte zondagse 9/11 berichtjes (Gebouw 7!!!!) al niet meer door. En ging het niet iedere dag meer over Demmink. NuJIJ werd gewoon meenstriem.

Maar dat is wel eens anders geweest. Zeker als er weer eens een berichtje of opmerking was verwijderd, was de uitgever van NuJIJ 'Bilderberger, trilaterist en CIA-agent'.

Helemaal feest was het toen Sanoma de NuNIET knop introduceerde. Met voldoende tegenstemmen konden onwelgevallige berichtjes weer even snel naar achtergrond worden gestemd. Dat systeem van communicerende vaten werkte prima.

Toekomst? Onzeker. Dat Sanoma niks heeft begrepen van sociale media is wel duidelijk: NuJIJ had in zijn geheel naar Facebook overgeheveld kunnen worden. Maar op het Nu.nl forum aldaar kun je een kanon afschieten.

Het legertje NuJIJers wil het liefst tegen de MSN aanschurkend kunnen reaguuren. Maar dan kan niet meer bij ToenJIJ.

Alternatieven? Nope. Hyves ligt onder de grond. Elsevier heeft zijn reactiepanelen gesloten. En Zaplog heeft nooit de kritische massa kunnen bereiken: daar zit een handvol sneue droeftoeters elkaars nog dagelijks valse vlaggen aan te praten. Wat niet eens de reden is dat die site zo baggertraag is.

Barracuda vult dit blog alleen nog aan met enkele actuele ontwikkelingen