Extra

dinsdag 12 februari 2013

Beuzelpraat

Erwin Lensink spreekt. Tegen de Volkskrant dit keer, die trots meldt dat de radicale republikein de verslaggever helemaal ontmoette in Duitsland, na SMS instructies op een benzinestation op de A12 van Arnhem naar Doetinchem. Lensink denkt, het zal weer eens niet zo zijn, dat hij wordt afgeluisterd.

Er is meer, veel meer aan de hand, zegt Lensink in het drie uur durende gesprek. Als hij dat probeert uit te leggen, vechten volgens de krant 'grote kwesties als de kredietcrisis, het koningshuis, het justitiesysteem en zijn eigen verleden om voorrang. Waar te beginnen? Alles is in zijn hoofd met elkaar verweven.'

Zodanig dat de Volkskrant er kennelijk ook geen chocolade van kan maken. Er is een verhaal over de Vader des Vaderlands, waarbij Lensink een relatie ziet met Willem-Alexander die tot enkele jaren geleden commissaris was bij DNB. 'Midden in de crisis is hij stilletjes vertrokken, maar in principe heeft het koningshuis een aandeel in de huidige crisis.'  Maar Lensink legt dan weer niet uit hoe, als hij het al weet.

Lensink roept voortdurend dat hij met zijn actie de aandacht wilde trekken. Maar iedere poging tot uitleg strandt keer op keer op onsamenhangende lariekoek. Het lijkt wel alsof Lensink de informatie op dezelfde wijze in zijn hoofd heeft gerangschikt als hij ze op internet vond: van de ene website surfend naar de andere.

Hij is er niet bij op 30 april, belooft hij. 'Misschien ga ik wel een baan zoeken in het toerisme of word ik politiek actief.' Dat eerste is te hopen voor hem. Die beuzelpraat gaat hem namelijk niet worden. Erwin volgt op Twitter ruim 2000 personen, maar is zelf niet in staat meer dan 300 volgers te vergaren (waarvan een belangrijk deel ook nog spam is).

35 opmerkingen:

 1. Is Lensink niet een Kat-aanhanger die opgejut is om tot z'n actie te komen! En is hij daarmee niet een soort van 'manchurian candidate'... 'on-bewust geprogrammeerd', nou niet helemaal natuurlijk, het beestje in Lensink zelf deed de rest... op aangeven van Kat.

  ...En dan, een waxine-lichtje..., hij wilde een statement maken en dat met een waxine-lichtjes... Echte revolutionaire maken statements met hun leger... Zij denken, oog om oog, tand om tand. Maar Lensink deed anders... en nu roepen sommige zelfs dat hij een vrijheidsstrijder is, het kan verkeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stond ook echt helemaal niks nieuws in het interview.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. > na SMS instructies op een benzinestation op de A12
  > van Arnhem naar Doetinchem.

  Waarbij ze zelf niet snapten waar ze reden, want die route loopt wel even richting Doetinchem (maar eerder Oberhausen) maar niet via Doetinchem. Ik weet toevallig precies waar dat benzinestation ligt en hoe die wegen lopen.

  Type journalisten dus voor wie alles buiten Amsterdam en Hilversum onbekend boerenland is. Bah.

  Nog een wonder dat ze de geïnterviewde wel konden verstaan gezien zijn lichte accent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. > Lensink denkt, het zal weer eens niet zo zijn, dat
  > hij wordt afgeluisterd.

  Ja, maar van het begrip SMS zijn de afluisterdiensten natuurlijk nog niet op de hoogte, dat is logisch, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In de horeca moet hij goed werk kunnen doen, kan hij best talent voor hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch heeft Erwin soms wel mooie quotes. Dit vond ik een juweeltje van een Lensinkje:

  Derhalve roep ik allen op, om de komende periode en vooral deze week rustig te blijven en af te wachtten op hetgeen er in de planning staat en de regie over te laten aan alle politieke partijen en Staten-leden van de Staten-Generaal! Immers zijn de Staten-Generaal soeverein verklaard in het verre verleden en dat principe kan nog steeds gehuldigd worden in Nederland door een ieder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het vooral amusant om te zien hoe vreselijk belangrijk de individuele 'gekkie's' zichzelf lijken te vinden. Alsof de 'elite' ze ziet als 'kernen van de revolutie'. Nou zal Erwin best een vlaggetje achter zijn naam hebben staan, gelijk ieder ander crimineel, en rond koninklijke dagen wat extra op een monitor verschijnen, maar voor een 'around the clock' surveiilance komt hij vooralsnog niet in aanmerking imo.

  Lensink, maar ook Oldkamp, Zeevat en Kat, meten zich een status en invloedd aan - inclusief substantiële achterban - die ze helemaal niet bezitten. Kat komt al jaren niet meer langs de office manager, en mag hoogstens een vrijblijvend mailtje sturen waar cluppies als WACR en zelfs JDTV vrij moeiteloos de top-bobo's voor de camera krijgen. Oldkamp zit na zijn mislukte gooi naar de Troon eenzaam op een tweedehands barkrukje in een koude hal ergens op een achteraf industrieterrein, en Zeevat raakt zonder enig resultaat steeds verder aan de bedelstaf.

  Triest natuurlijk, maar ook erg hilarisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Ziva

  Volgens mij verwarren ze "subversief" met "overlastgever".

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lol, ja echt.

  Waar Kat's zelfbeeld zich al lange tijd diep in de Bijbel heeft genesteld, gaat Lensink hallucineren over een politieke rol. WTF?! Ik dacht dat we al lange tijd met elkaar hebben afgesproken dat dit soort Napoleons in een rustige en veilige omgeving onderbrengen ver verwijderd van al te hevige impulsen.

  Maar nee, we laten ze als een soort van publieke aapjes over het web en door de gangen van openbare gebouwen krioelen met het idee dat ze best mega belangrijk zijn en een autoriteit zijn op hun aangemeten specialisme.

  Politiek actief, lol. Misschien dat Lensink een plekje kan bemachtigen in de inspraakgroep van de sociale werkplaats, of als woordvoerder van de Maki's in Artis, maar in de grote mensenwereld lijkt het me voor hem verstandiger als hij eerst een plekje achter de kassa bij Ponykamp Slagharen ambieert. Zien we over 25 jaar wel weer verder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat loopt hier iedereen onterecht en zelfvoldaan maar de maat te nemen, terwijl hun ongekende stank aan geschreven uitwerpselen voor meniggeen die hier komt om te studeren er ondertussen al wel voor heeft gezorgd dat ik weldegelijk onder de mails bedolven ben geraakt met het verzoek om de privè gegevens van dit arrogante jodengeteisem! En maar kruiperig lopen kermen waar toch al die gekrenkt menselijke gevoelens tegen hun o.a hier al te lang geventileerde onmenselijke geparasiteer vandaan komen!? DEUHHH!? Ik zou als moderator al lang mijn permanente maatregelen tegen dit omhoogevallen PROBLEEM genomen hebben hoor! Deze rondkruipende kakkerlakken proberen ondanks de binnen eigen kring rondgaande diagnose betreft hun personlijke onmenselijkheid (zie quote onder), zichzelf dood'leuk' schoon te spoelen door hier op Barracuda hun verbale kak op alle nieuwe participanten (Hè AIRVD?) zo nodig met een ongekende AIR te moeten ontlasten!? Gelukkig heb ik mij daar al enige tijd geleden tegen bewapend zeg! Dus even kappen met jullie gekosjerde spatjes gecabaliseerde 'clowns', want ik heb al veel studenten die vanwege jullie gejank bij mij even op adem moesten komen met o.a jullie marx-bro zeer enthousiast en jodenwijs ontwaakt gekregen! Er zijn er zelfs al verscheidenen bezig geweest die van de woede binnen het millieu op zoek zijn gegaan naar stallen met uitgehonderde varkens, om wanneer zich de gelegenheid voordoet de arme beesten met jullie afgekeude haram vlees met veel genoegens te kunnen voeren. Echt waar. Dusss...

   [1] What is the foundation of the jew in our world? Practical necessity, private advantage.
   [2] What is the object of the jew's worship in this world? Usury.
   [3] What is his worldly God? Money. Very well then: emancipation from usury and money, that is, from practical, real judaism, would constitute the emancipation of our time. Source: A World Without jews by Karl Marx

   Note: Karl Marx was himself an Ashkenazi jew! Kan je nagaan hoeveel die lieden wel van zichzelf kunnen houden!?

   Verwijderen
 10. Ziva, 12 februari 2013 13:07

  Niet mee eens. Ik vind dat Erwin Lensink alles moet kunnen doen, denken en uiten wat hij nu doet, mits hij binnen de wet en geweldloos blijft. Dat deed hij niet en dat is het probleem.

  Bij Kat idem dito: als hij het slim gespeeld had hij ongestoord toeristengroepen kunnen rondfietsen in een lekker klimaat, en in de resterende tijd naar believen scherpe kritiek op alles en iedereen kunnen blijven publiceren, MITS BINNEN DE GRENZEN VAN DE WET. Maar dat weigert hij, en daar zit het probleem.

  Gevolg: ze zijn de facto zelf-destructief, verpesten nodeloos hun eigen leven.  BeantwoordenVerwijderen
 11. BREKEND: Stomdromken Micha Kant kant z'n eigen naam niet eens meer spellen.

  Ik had Marjon van Royen vanmorgen toevallig ook gehoord. Erg vlot en helder was ze inderdaad niet (maar wat valt er ook over te vertellen, een paus die af gaat treden, nou én?). Aan dronkenschap had ik niet gedacht. Nu wel aan het tijdverschil, het scheelt meen ik maar 5 uur met daar, dus het was om 4 uur in de ochtend? Net wakkergebeld misschien? (Waarom toch, om zo'n totaal oninteressant onderwerp?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt wel of Kat er een duivels plezier in schept om zoveel journalisten die bij de NRC hebben gewerkt of werken ze zoveel mogelijk te belasteren. Man, man, man die heeft heel wat wrok mee te slepen elke dag en het wordt steeds meer. Hij heeft geen 1 molensteen om zijn nek maar minstens een stuk of 3. En ja, natuurlijk Marjon hielp mee met de Demmink affaire. *zucht*

   Verwijderen
 12. En dan nog, het is carnaval daar, is het verboden dat een mens dan een enkel glas heft, of eventueel zelfs een paar? Valt iemand dat in redelijkheid kwalijk te nemen?

  Wel neem je dan ondertussen beter geen opdracht aan, dat ook wel weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Barracuda, ik waardeer je tolerante moderatiebeleid. Maar is het nu echt te veel gevraagd om reacties met zinsneden als "dit arrogante jodengeteisem" te blokkeren? Stuur Papi's uitwerpselen voortaan maar door naar Stormfront.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zolang het geen oproep tot geweld of zwaar beledigend is wat boeit het. Ik neem dit niet serieus, zou geen enkele jood moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bovendien loop papi achter... het gaat tegenwoordig in complotterland niet om de joden, maar de jezuïeten.

   Verwijderen
  2. Nee, serieus nemen doe ik het zeker niet. In zekere zin vind ik het wel vermakelijk, en zelfs interessant. Ik bedoel Papi reutelt al minstens 7 jaar zijn daginvulling op deze manier bijelkaar. Hij is inmiddels voor mij de expert in het opdiepen van de meest verwrongen stukjes creativiteit uit de donkerste hoekjes van het web.

   Het vreet wel aan hem, want hij kan eigenlijk nergens anders meer over praten, en da's jammer. Want zijn argumenten om nooit meer in een restaurant te eten zijn best vermakelijk. Zijn vermogen om alles instant om te draaien en van een creatieve alternatieve blik te voorzien vind ik ook best interessant.

   Maar dat zie je niet zo vaak meer helaas. Meestal is alles en iedereen meteen verbonden aan het grote Zionistische complot, of gaat hij dochters van vaste reaguurders bedreigen, wat natuurlijk helemaal niet jofel is.

   Dus ik hou hem in de gaten. Als hij straks met een rollatortje in het bejaardenhuis zit vastgepind krijgt hij van mij iedere zaterdag een pakje verse Jodenkoeken en een doosje gemberkoekjes.

   Verwijderen
  3. En die besmette geschenken waar jouw verkankerde soort als vanzelf wel mee op deze kloot wordt uitgescheten, zal dan weer uiteraard door mijn omgeving van repliek moeten worden voorzien? Zwaar afgetrainde sayanim prostituee. Al zou je mij er nog je sjekkels bij toestoppen, ga ik juist daarvanvan alleen al bij de gedachte van mijn stokje. Nee dan je...

   Verwijderen
 15. "Vastgeroest door zelfingenomenheid."

  Daarom moet men met de domme voorzichtiger zijn dan met de slechte. Nooit zullen wij weer proberen de domme met argumenten te overtuigen; dit heeft geen zin en is gevaarlijk. Om te weten hoe wij domheid moeten benaderen moeten wij proberen haar wezen te begrijpen. Vast staat, dat domheid geen gebrek is aan intelligentie maar een moreel tekort. Er zijn mensen met een buitengewoon snel verstand, die dom zijn en mensen met een traag verstand die allesbehalve dom zijn. We ontdekken tot onze verbazing dat domheid aan het licht komt in bepaalde situaties. Bovendien krijgt men de indruk, dat domheid niet zozeer een aangeboren gebrek is maar dat de mensen onder bepaalde omstandigheden dom gemaakt worden of zich dom laten maken. DB

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is een leuke Papi. Goed dat je je daar aan vasthoudt. Hoop doet leven niet waar?

   Laten we het wat abstracter maken met een definitie die ik je al minstens 5 keer heb gegeven:

   "Intelligence is the ability to understand your situation at any time,whether you're at a bus stop, on the toilet or courting a woman. Intellect is the capability to turn that understanding into your advantage."

   In minder woordjes en met meer cultureel besef:

   "If you're with the Romans, be like the Romans"

   In jouw bunker jargon:

   'Talk the Talk, Walk the Walk"

   Voor jou persoonlijk:

   Je kan met je denken en doen nog zo het gelijk aan je kant hebben, maar als je het niet weet te plaatsen binnen de referentie (of boeken) wereld van je luisteraar dan geloven ze je niet en wordt je helaas het bunkerkonijntje dat je nu lijkt te zijn geworden.

   OINK 3x

   Verwijderen
 16. Bij Micha slaan de stopjes door. Het is al erg genoeg dat Anass dood is, onder welke omstandigheden dan ook. Maar om dan maar weer Demmink er bij te halen en te eisen welk alibi die heeft gaat wel ver.

  Van de Vaatstra zaak is niets geleerd, ze gaan gewoon verder. 19 februari is ver.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las het ook met verbijstering. De lijkenpikkerij die eruit spreekt is echt weerzinwekkend. Andere mensen van pedofilie beschuldigen terwijl je eigen handelen van pedofiele necrofilie getuigt.

   Verwijderen
  2. Krijg je dit soort van commentaartjes:

   Nu even plaats nemende op de geheime genootschaps stoel, als je de naam Anass opknipt krijg je “an ass” oftewel “een kont”. Anass is niet zomaar door iemand te grazen genomen, het spoor leidt rechtstreeks naar vrijmetselende Jack the rippers.

   wow.

   Verwijderen
  3. Hopelijk zijn de nabestaanden inmiddels gewaarschuwd tegen Kat, Dankbaar en Vergeer. Je moet er niet aan denken dat die zich opnieuw gaan opdringen aan weerloze en wanhopige mensen.

   Verwijderen
  4. Oef, dat is creepy.

   Ik hoop dat het OM hier het zoveelste argument vindt om de rechtbank dringend te verzoeken Micha Kat te laten onderzoeken. Dit soort verbeelding is zorgelijk, en vraagt om eens precies uit te zoeken wat er nou allemaal in dat hoofd van Micha Kat gebeurt.

   En dan zijn er nog 43 reactie's van de huisgekken van KLOL waar er niet één tussenzit die eventjes op de rem trapt. Ongelofelijk.

   Verwijderen
  5. En Arend is zo'n spirituele, compassievolle man, die plaatst die waanzin gewoon door. Ook daar geen enkel commentaar waar ook maar een grammetje mededogen met ouders of nabestaanden uit spreekt. Kan Zeevat nog zoveel zalvende pseudospirituele stukjes schrijven, dit soort van slecht karma zal gewoon altijd aan hem blijven plakken. Boeddhistische bekeken levert zo'n negatieve handeling ongeveer 200 reïncarnaties in het insectenrijk op, waar hij als martelobject van kleine psychopate jongetjes zal dienen. Karma is a bitch.

   Verwijderen
  6. @Ben met alle respect, het klopt maar is puur toeval.
   We moeten oppassen niet te veel aan wichelroede en kabbalistiek etc. te doen.
   In veel gevallen zijn deze daders inderdaad met hun geheime clubjes in staat en bezig dit soort kabbala-tralala in hun operaties te brengen.
   Denk aan 9/11 (alarmnr VS en nog meer van dat soort).
   Denk aan de Holo-dinges 6 t.w. 6 milj is een getal dat al in de Frans/Duitse oorlog en WO I rondzong.
   Men wil blijkbaar een 6e boek aan de THora(5 eerst boeken vh Oude Testament) toevoegen. t.w. Het boek van het grote lijden”en daar chanteren de Zionisten al 60 jaar de hele wereld mee, Nederland incluis.

   Dus irrationaal en toeval scheiden van feiten en werkelijkheid.
   Vooral gezond verstand belangrijk, meer is niet nodig!


   Woorden schieten hierbij te kort. Ook zo´n ´juweeltje´ bij Zeevat vandaan. Ben van den Brink hoef je niet te citeren dat is te simpel.

   Verwijderen
  7. ... daar chanteren de Zionisten al 60 jaar de hele wereld mee, Nederland incluis ...

   Weer zo'n Zwarte Gretta die "niets tegen joden heeft", zolang ze Israel maar verketteren, hun mond houden over Auschwitz en zich vooral niet verdedigen tegen de allahoe-akbar-roepers die van een nieuwe holocaust dromen.


   Verwijderen
  8. Uit die warboel is toch niets zinnigs te zeggen. Zelfs als je het probeert te ontleden dan kom je er nog niet uit. Ze willen aan wichelroede en kabbalistiek doen, maar de tegenstander maakt daar gebruik van. Hebben ze teveel naar films of series gekeken waar mannen en vrouwen met een pij en muts over hun hoofd, de duivel aanbidden of zoiets?


   De holo-dinges? Ik neem aan dat hier de holocaust wordt bedoelt.

   Dus irrationaal en toeval scheiden van feiten en werkelijkheid.
   Vooral gezond verstand belangrijk, meer is niet nodig!


   Vooral dat laatste is een paradox.

   Verwijderen
 17. Dwangbuis en afvoeren, mind over matter of niet. Benieuwd of hij dit ook in the open kan onderbouwen. Beste remedie tegen dit soort tuig.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Waarom wil de politie ons doen geloven dat het een geval van zelfmoord betrof? Omdat zij drommels goed begrijpen dat wanneer zij toegeven dat het er alle schijn van heeft dat Annass slachtoffer is geworden van een satanisch rituele lustmoord – ja, dat zijn lichaam letterlijk aan de Iblish geofferd is, na pedoseksueel misbruikt te zijn geworden -, dan staat de gehele Marokkaanse gemeenschap hier te lande op om in naam van Allah de Barmhartige Erbarmer dit duivelsrijk der Nederlanden (samen met hun hersendode na-papegaaiende sloofjes hier op Barracuda!) eens flink te vernietigen door dat smerige rattentuig aan uitgehongerde varkensstapels te kunnen voeren. Allahu akbar! BRON

  Ps: Even nog verduidelijken waarom ik onder zoveel nicks hier telkens maar weer mijn behoeftes 'moet' komen doen. De prepaid abonnementen van mijn compañer-os/as worden nog te vaak ongediciplineerd verzaakt en dus onterecht afgesloten. Ik moet daarom meestal onder mijn mede verzetstrijders net zo lang rondgaan totdat er ergens wel een werkende (dus betaalde!) configuratie voor mijn plasje beschikbaar wordt gesteld. Uit angst voor hun opgeslagen gegevens willen mijn 'onderdanen' vaak eerst nadat ze Barracuda TIJDELIJK op hun favo-lijst hebben geplaatst, ondergetekende dan pas via hun verzonnen nick aan jullie eenkennige en zwaar gehersenspoelde zwijnen wat pareltjes van onnagedane inzichten laten voeren. Trouwens; OMFG! Wat heb ik gisteren of op een gaar toetsenbord moeten werken dan wel van de vele versnaperingen en vaak onterecht uitgelokte emotionaliteit als een getikte tokki lopen rammen zeg! 'K zal mijn submit-knop eens wat minder emotioneel/rap beroeren/aanraken. Zij is de gelukkige voor vandaag btw...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. IERSE IMEI + IP + timestamps + logs + gestoorde geest = > papi de grootste webonbenul.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zum kotzen. Ik ben voor vrijheid maar ook voor gedwongen hulp aan geesteszieke mensen. Zeker als deze zichzelf en anderen (dreigen te) kwetsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Tjeezus.. kan de naam micha kat een keer niet genoemd worden stelletje doorgedraaide geobsedeerde één-dimensionale malloten.

  BeantwoordenVerwijderen