Extra

vrijdag 22 september 2023

Soeverein (2)

Bij Videre lachen ze zich een kriek om de huisuitzetting van Edje van den Berg, naar verluidt een van de grootste hufters onder de soevereinen. Edje klinkt als Willempie, heeft nauwelijks nog een gebit, maar wel een erg grote mond, doch kon ondanks het citeren van tal van wetsartikelen uit de grondwet niet voorkomen dat hij uit zijn huurflat werd gekieperd.

Dat moest matuurlijk allemaal weer gefilmd en de deurwaarder staat er dan ook ongemakkelijk hoestend op. Het hoogtepunt is wel dat Ed de politie belt om te zeggen dat zijn 'eigendommen worden ontvreemd', waarna de deurwaarder schampert: 'Eigendommen?'

Zoals wel vaker kunnen soevereinen weer niet uitleggen hoe de vork nu echt in de steel zit, maar Barracuda schat dat Edje de huur al maanden niet meer heeft betaald wegens platzak, gekte of een combi daarvan. Uit de beelden valt op te maken dat er niet veel meer aanwezig was in de flat behalve een paar matrassen, en inmiddels is hij uitgeweken naar een vakantiepark.

Overigens is Ed er stellig van overtuigd dat het Word Economic Forum (WEF) er achter zit, want die zit tegenwoordig overal achter.

Iemand die ook niet wil betalen is Martin Vrijland, die een dezer dagen onthulde dat hij al behoorlijk wat fotorechtenclaims aan zijn broek heeft die hij steevast weigert te betalen, omdat hij vindt dat Reuters en anderen geld vragen voor 'waardeloze foto’s' die Vrijland niettemin schaamteloos gebruikt. Schijnt dat Vrijland de mailtjes steevast terugstuurt met een opgestoken middelvinger.

Dat kun je misschien een paar keer ongestraft doen, maar er komt een moment dat ook zijn hostingprovider hem hierop gaat aanspreken. 

Vanzelfsprekend verwacht Vrijland dat hij wel betaald wordt voor de boeken die hij in hoog tempo aflevert. U weet wel, met rake voorspellingen als deze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten