donderdag 19 september 2024

Great Reset

Zoals verwacht was Bill Gates gisteren niet met een privévliegtuig naar Leeuwarden gekomen om zich te verweren tegen zijn dagvaarding van een handvol coronasceptici die oud-premier Mark Rutte, toenmalig minister van Volkshuisvesting Hugo de Jonge en voormalig RIVM-baas Jaap van Dissel, de hoofdredacteuren van de Telegraaf en de NOS, maar ook Pfizer-baas Albert Bourla ook maar gelijk hebben opgeroepen.

De stichting Recht Oprecht claimt dat covid-19 geen infectieziekte is, maar ‘een project’ om de wereldorde omver te werpen, de zogenoemde ‘Great Reset’. Zeven eisers (van wie er inmiddels een is overleden) zouden ernstig letsel hebben opgelopen door ‘injecties’. En Rutte, Van Dissel en consorten zouden die ‘misleiding’ moedwillig hebben aangemoedigd. Dusssss.

Twee extra zittingszalen met een videoverbinding waren nodig om iedereen de zitting te kunnen laten volgen.

Pfizer-baas Bourla liet een deftig advocatenkantoor een conclusie van antwoord van 54 pagina’s opstellen en Gates vindt dat de rechter niet bevoegd is. Daarover ging de zaak gisteren en daar hoeft Gates natuurlijk niet bij te zijn. Die heeft twee advocaten ingeschakeld.

Het is dat nog enkele kranten aandacht aan de zaak hebben besteed, de alternatieve pers bleef na adfloop stil, maar de toon zal de Stichting niet aanstaan: 'Advocaat Van Kessel is niet van onbesproken gedrag. Hij werd eind 2020 bestuurder van de corona-sceptische stichting Artsen voor Waarheid. Daarmee wilde hij onder anderen toenmalig premier Rutte voor de rechter dagen. Later trachtte Van Kessel tevergeefs beslag te laten leggen op correspondentie van leden van het Outbreak Management Team (OMT), zoals Jaap van Dissel en Diederik Gommers.

'Van Kessel bewandelde echter niet alleen de juridische weg. De tuchtraad van de Orde van Advocaten legde hem in maart 2022 een voorwaardelijke schorsing op, omdat hij ‘zijn professionele rol als onafhankelijk advocaat’ uit het oog had verloren. Hij verstoorde een voorlichtingsbijeenkomst van de GGD op een ROC in Drachten, en gedroeg zich op een priklocatie in Opeinde intimiderend tegenover GGD-personeel.'

Vonnis over vier weken. 

dinsdag 17 september 2024

Alexandra

Alexandra Heydebree, medeoprichter van Niburu, is overleden. Haar strijd tegen de kanker verloor ze tijdens de behandeling in de VS, waar ze ook is begraven.

Meer dan tien jaar geleden splitsten Jeff Poelstra en Alexandra Heydebree zich af van Niburu als Nuburu.co. Daar kwam zelfs een persco in Bezinningscentrum De Oase te Nieuwland bij aan te pas. Een ouderwetse machtsstrijd vanuit het zevende bewustzijnsniveau, concludeerde Johan Oldenkamp die zich destijds nog als vredesduif had opgeworpen, want de feitelijke gangmaker Anton Teuben werd aan de kant geschoven.

Wat volgde was een pad vol hobbels, zo onthulde Heydebree op haar persoonlijke webstek, waar nog altijd staat te lezen dat 'als je in het vizier komt van bepaalde lieden dan zijn de potentiële gevolgen groot voor je reputatie en zelfs je leven. Dat kan al veroorzaakt worden doordat iemand zich afgewezen voelt door je of het simpele feit dat je een andere mening hebt.'

Wellicht om die reden bemoeide ze zich nog voornamelijk met de alternatieve apotheek Orjana, waar je het onvermijdelijke colloidaal zilver kon kopen. Barracuda vermoedt dat Poelstra degene is die dagelijks Niburu volschrijft, steevast twee artikeltjes per dag.

Nou zou je toch verwachten dat Niburu een vlammend in memoriam zou schrijven, maar Jeff (?) lijkt zich vooral zorgen te maken over de voortgang van Niburu, want die schijnt volledig afhankelijk te zijn van het reilen en zeilen van Orjana. 'Zo het er nu voor staat is er zonder Orjana ook geen Niburu.'

Barracuda had altijd gedacht dat het juist andersom was, maar aangezien Niburu met regelmaat zijn lezers wijsmaakte dat allerlei kwalen waren te genezen met Haarlemmer olie uit het assortiment. Barracuda kan zich ook al niet voorstellen dat de hostingkosten van Niburu erg hoog zijn, dus wellicht zorgde Orjana voor wat brood op de plank.

Maar Jeff gaat de webshop, die kennelijk niet van hem is, zelf niet voorzetten. Dat gaan anderen doen, en vooral Alexandra's minderjarige dochter.

Hopelijk komt die eens op het idee om de webshop los te koppelen van zijn sleetse broertje, dat wegens gebrek aan inspiratie, dagelijks de Satanische Sekte opvoert, oogt als een bejaarde fiets en steevast de nieuwste sociale media negeert.