zaterdag 20 maart 2021

Geboortetrust

Trending bij de Q-plotters: de geboortetrust. Een geniaal concept om je voor eens en altijd soeverein te verklaren en iedere boete of belastingaanslag door te verwijzen. Met een bonus van 1,5 miljoen euro per jaar op de koop toe.

Eerst maar eens de (onnavolgbare) logica: Vanuit de geboorte akte word je geregistreerd als natuurlijk persoon bij de ‘Staat der Nederlanden’. Maar formeel is Nederland, zo lezen op het interwebs, 'slechts een firma. Onder registratie nummer: 0001008288, en onder de registratienaam: ‘STATE OF THE NETHERLANDS’ is Nederland geregistreerd. Jouw natuurlijk persoon wordt hiermee eigendom van de firma ‘Nederland’. 'Er is dus geboorte aangifte van jouw placenta gedaan, en niet van jou als mens van vlees en bloed. Jij bent echter jouw placenta niet en indien je je vóór je 7de levensjaar niet meldt als mens van vlees en bloed, word jij ‘verloren en dood op zee’ verklaard.'

De warrige tekst van Mascha Roedelof ('I'm a beholder of a totally new space. I long to live together on earth') verwijst onder meer naar de cabal en dan is Barracuda al afgehaakt.  

Hoe dan ook: Enige Erfgenamen claimen niet, maar aanvaarden hun geboorte trust nalatenschap beneficiair door een paar documenten te downloaden en ze zijn vrij mens. 

En dan begint het feest. Je huis of residentie is diplomatiek onschendbaar, daarmee val je ook niet onder de regels van vaccinaties en reisbeperkingen, Als je voor de rechter moet verschijnen, zeg je gewoon dat ze de verkeerde persoon voor zich hebben. Schulden en hypotheek kunnen 'gewoon' uit de geboortetrust worden betaald. Want de trust bevat 'geld dat u toekomt. Geld dat nu, buiten uw medeweten om, verhandeld wordt op de internationale beurzen.' Miljoenen zouden op deze manier beschikbaar zijn, zeker 1,5 miljoen per jaar. 

Waarop dat bedrag precies is gebaseerd is Barracuda niet duidelijk geworden. De verwijzing naar de 1,5 miljoen euro startsalaris die prinses Amalia vanaf haar achttiende ontvangt is toch echt een jaarlijkse toelage die het Rijk haar betaalt.

De theoretische slimmigheden blijken vooral te komen uit de koker van ene Ronald Heister. Die had ooit een keurig PR kantoor en trad onder meer op voor zangeres Laura Fygi en Marijke Helwegen. Een aantal jaren geleden lanceerde hij nog een megalomaan ruimtevaartplan. Een retourtje Lelystad-ruimte (via Richard Branson) moest vanaf 2015 mogelijk worden voor minder dan 70.000 euro. Een vroegere zakenpartner beschuldigde hem al gelijk van 'mooipraterij'. En dat was het ook: het project eindigde voor de rechter.

Met corona moeten de stoppen bij de toch al zwaar gelovige Heister pas echt zijn doorgeslagen. Hij werd anti-vaccinatie-activist en probeert nu een slaatje te slaan uit nietsvermoedende Q gelovigen onder het mom: 'Global mainstream media bieden u simpelweg niet de juiste informatie om goed geïnformeerde keuzes te maken voor uw persoonlijke en professionele leven.'

Heister helpt deze droeftoeters via zijn bedrijfje Bossmaker 'zich voor te bereiden op de wereldwijde vertrouwensapocalyps'. 'Wij ondersteunen u tijdens de Great Awakening paradigmaverschuiving, die ons van een op schulden gebaseerde economie naar een andere economie leidt: de People’s Economy.' Het staat er echt.

De consultant voor wappies biedt voor 72 euro per jaar een onduidelijk lidmaatschap aan.  

De geboortetrust is vanzelfsprekend niet de eerste illusie van 'andersdenkenden'. Jaren geleden had je verlichte geesten zoals Lucas van Dinteren die meenden dat zij hun naam legaal van hun natuurlijke persoon/BSN dachten te kunnen scheiden. Totdat ze voor de rechter moesten verschijnen en toch gewoon voor zwartrijden een boete moesten betalen. Of het huis werden uitgezet wegens een hypotheekachterstand. Jurist Arnoud Engelfriet wijdde er nog een mooie column aan, Nee, argh, je kunt je niet uitschrijven bij de Nederlandse staat, mafketel. De domeinnaam Ikclaimmijnnaam.nl is dan ook weer te koop.

Bij rechtspraak.nl staat uiteraard nog geen enkel vonnis waarbij iemand een beroep heeft gedaan op zijn vermeende geboortetrust. In een gesprek met Peter Bierhof vraagt de laatste op de man af aan Heister of iemand ooit geld uit zijn trust uitgekeerd heeft gekregen. Heister moet toegeven van niet. 

En aangezien de PR man nog steeds een mooi kantoor heeft aan de Amsterdamse Herengracht met een KvK inschrijving, waaronder trouwens ook Bossmaker hangt, vermoedt Barracuda dat hij toch vooral met twee monden spreekt. Je moet toch ergens je geld mee verdienen.

zaterdag 13 maart 2021

Palingboer

Wim Visscher van Dutch Digger News is gewoon de moderne Lou de Palingboer. Het verschil is dat Wim wel heel erg in God gelooft, maar nog net niet zoals Lou denkt dat hij onsterfelijk is. Maar verder: dezelfde devote aanhang, die samen met Wim in een vijfde dimensie meent te leven.

Die vijfde dimensie blijkt een parallelwereld van complete verzinsels, vooral bedacht door wensdenkers uit de QAnon hoek. Zo leest Wim in een van zijn video's gretig een mail voor van een kennis die meldt dat de Bank of England in een tweet het (overigens volledig verzonnen) quantum financjal system heeft aangekondigd. Een door QAnon aanhangers gedroomd financieel stelsel waarin volgens Wim banken 'compleet gaan verdwijnen'. De desbetreffende tweet was echter een teaser voor het nieuwe 50 pond biljet waarop wiskundige Alan Turing staat afgebeeld.

Alle landen ter wereld zouden volgens Wim's informant al in 2018 hebben getekend voor de Global Economic Security and Reformation Act. Grote Verlosser Trump is afgelopen weken met Air Force One ('het vliegtuig voor de echte president') naar Zwitserland gevlogen voor de laatste handtekeningen. Vast wel.

Verder weet Wim dat Joe Biden al heel heel lang geleden is geëxecuteerd, want acteur met masker, en Bill Gates niet de echte Gates is, net zomin als minister De Jonge.

Ook een mooie: De Starlink satellieten gaan de Mossad satellieten uitschakelen. Starlink, voor alle duidelijkheid is een stelsel van internetsatellieten van Elon Musk. Helaas voor Wim toch alleen maar bedoeld om breedbandinternet naar afgelegen gebieden te brengen.

Overigens is het ook Wim's volgelingen opgevallen dat zijn voorspellingen toch wel heel vaak niet uitkomen. Geen datums noemen! adviseert een van hen in het Telegram kanaal van Dutch Digger. 

In een volgende video legt Wim dan handig uit dat data kunnen veranderen wanneer de geheime plannen worden gedwarsboomd, en zo schuift alles vooruit. Tot in de eeuwigheid.

Podcast Creatiffdutch NL had er onlangs genoeg van: WIM VISSCHER GEZAKT VOOR COMPLOTTEORIE

vrijdag 5 maart 2021

Intels

4 maart ging voorbij zonder inauguratie van Donald Trump, zoals in de donkere krochten van QAnon was voorspeld op basis van krankjorume logica, maar er heeft wel degelijk een inauguratie plaatsgevonden, meldt Wim Visscher van Dutch Digger News, 'alleen is niet bekend om wie het gaat'.

Dat is toch wel merkwaardig voor iemand die de indruk wekt dat hij als uitverkorene voortdurend wordt gevoed met de meest geheime informatie uit Q kringen. Zo weet Wim te vertellen dat Trump onlangs toch echt in Zwitserland is geweest, ondanks het feit dat berichten daarover aantoonbaar onjuist waren, want gebaseerd op een oud filmpje van een vorig bezoek aan Davos.

Maar Barracuda begint zo langzamerhand de logica van deze hoopporno te begrijpen. Trump aanhangers kunnen het domweg niet verkroppen dat hun president de verkiezingen heeft verloren, dus verspreid je zelfvervullende voorspellingen over Trump als feit. Genoeg gekken die daar in tuimelen.

Vandaar Trump wel degelijk in Zwitserland is geweest om geheime documenten (Nesara) te ondertekenen en is Joe Biden niet de echte president, want die vliegt niet in Air Force One. 'Kun je zelf opzoeken', zegt Peter Bierhof (video onder). Barracuda heeft dat opgezocht: Biden vloog hetzelfde kleinere vliegtuig waarmee Trump en Obama ook hebben gevlogen. En ook dat toestel heet Air Force One.  

Bierhof en Visscher zijn derderangs herkauwers van QAnon nieuws, waarvan Visscher een dezer dagen zelfs moest toegeven dat hij er ook niet alles van begrijpt, maar dat het toch echt allemaal waar is.

Met een zekere Rob van Patriot Talk Channel (alleen via Telegram) vormen ze een triumviraat. Die Rob, met een knoert van een microfoon, is al net zo erg: alles wat hij op Amerikaanse Q sites leest vertaalt hij naar de Nederlandse situatie, zodat de aanstaande Kamerverkiezingen vanzelfsprekend worden vervalst, net als bij Trump. Maar Rob gelooft ook dat begin maart 'een of andere activatie' heeft plaatsgevonden, alleen krijgt Rob daar de vinger niet achter want 'iedereen houdt de kaken op elkaar'. Had Ron toch even moeten informeren bij Wim, die dat allemaal wel schijnt te weten. 

Bierhof weet ook al te melden dat de 'intels' allemaal een NDA hebben getekend, waardoor de informatiekraan een dun straaltje is geworden met 'heel veel desinfo'. Wordt Peter heel erg moe van.

De belangrijkste vraag blijft vooralsnog onbeantwoord: welke sukkels nemen deze clowns serieus?

 

maandag 1 maart 2021

Klunzen

Wat opvalt aan een deel van de plotters: stuk voor stuk klunzende ondernemers. Recente voorbeelden zijn Hans Meyer (Weesdeweerstand), Dienie Kars alias Wakker (bewust werkloos), Wouter Raatgever (zogenaamd coach) en Hans Mauritz (Novio Media).

Evangelist Meyer is nog steeds heel erg boos op een 'klant' die zich in het programma Radar beklaagde dat hij bij Hans (via tammevogels.nl) een vogel had besteld en die nooit geleverd kreeg.

Dat hij zeker niet de enige gedupeerde was, blijkt alleen al uit een berichtje van Hans op Facebook gericht aan ALLE HATERS: 'Als je van mening bent dat wij oplichters zijn, bedenkt dat dan VOORDAT je hier een overeenkomst sluit! Wij zitten niet op jou te wachten en jij niet op ons: je eerste win win situatie!' foeterde Hans al in 2018, ruim voordat Radar de dominee in het zonnetje zette.

Waar Hans eerst zei niet te weten wat er aan de hand was en om wie het ging, blijkt er een dag later een wonder plaatsgevonden te hebben bij de zwaar gelovige Hans, schrijft Dulcet, zo te lezen ook al geen fan. 'Hij weet ineens exact om wie het gaat, en plaatst direct maar even alle persoonsgegevens van de man op de site'. Plus behoorlijk wat bedreigingen ook nog, waarbij Hans zich ontpopt als een soort Basil Fawlty, die absoluut niet weet hoe hij fatsoenlijk met klanten moet communiceren.

De andere Hans (Mauritz) bakt ze ook weer bruin. De voormalige uitgeefpartner van Wim Dankbaar, onlangs persoonlijk failliet verklaard, probeert zijn oude uitgeefvak weer nieuw leven in te blazen met de aankondiging van de Nationale Corona Uitgeefkrant. Een ‘door multinationals en het ministerie’ gedragen tabloid met een oplage van 2 miljoen en een ‘AkzoNobel-prijs’ voor zorgpersoneel. Doel: geïnteresseerde adverteerders overhalen om tegen betaling van 5900 euro (landelijk tarief voor een pagina) deel te nemen.

Rondvraag door journalist Chris Klomp bij de door Mauritz genoemde partners (Achmea, ING, AkzoNovel) leert dat de Dongense ondernemer niet eens contact met ze heeft gezocht, maar hun namen heeft misbruikt.

Nu kende Barracuda de werkwijze van Mauritz al langer: er bestaat een heel kerkhof van webpagina's waar allerlei boeken werden aangekondigd die nooit zijn verschenen. Vermoedelijk omdat Mauritz geen geld had om ze uit te geven en hoopte op voldoende voorbestellingen die uitbleven.

Nadat Klomp Mauritz confronteerde met zijn bevindingen heeft de Dongense ondernemer fluks alle sponsornamen verwijderd. Intussen had Mauritz trouwens al toegegeven dat de krant destijds zuiver was opgezet als een ‘as if’ presentatie ter verduidelijking naar partners en potentiële partners. Die met een beetje googelen sowieso niet met Mauritz in zee waren gegaan.

Dienie Wakker biedt sinds kort Proud To Be A Wappie T shirts aan. Ooit verkocht ze vogelhuisjes, maar die werden niet geleverd, net zomin als rendier mutsen. Het KvK nummer van Dienie bleek allang uitgeschreven, maar werd nog vrolijk vermeld op haar website(s). Diverse mensen deden aangifte bij het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO) 

Een even geboren kluns: blogger Martin Vrijland.  De websitebeheerder moest afgelopen weekend ingrijpen nadat Vrijland Willem Engel van Viruswaanzin had verward met een naamgenoot van het college van kerkrentmeesters die 'gelieerd zou zijn aan kindermisbruik'. Engel dreigde met aangifte.

Meest opvallend is de gejatte foto van Hollandse Hoogte bij het artikel die een dezer dagen in Het Parool is gebruikt. Hoewel het copyright van het artikel zelf toebehoort aan de Stichting Martin Vrijland, trekt Martin zich hoegenaamd niets aan van het auteursrecht van derden. Alleen al afgelopen weken jatte Vrijland aan de lopende band foto's van het ANP, EenVandaag, Alain Heeren/Studio040, Getty Images en AP en dat alles zelfs maar zonder fatsoenlijke bronvermelding

Naïviteit kan het niet zijn, want enkele jaren geleden kreeg Vrijland nog een gepeperde rekening van het ANP van ruim 3000 euro voor het ongeoorloofde gebruik van foto's. Nadat Vrijland het ANP uitgebreid had geschoffeerd en het persbureau doodleuk een tegenrekening stuurde wegens gemaakte bezwaarschriftkosten, ging de rekening naar de deurwaarder. Over de afloop hebben Martin  niet meer gehoord.