donderdag 30 november 2023

De blues

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken en dat geeft onrust in Wappenland. Hoe komt het dat we in Nederland allemaal ziek zijn en we aanhoudend kuchen en de oren vastzitten? Is dat soms weer vanwege de gevaccineerden

Michel Vitaliti, van beroep blower, zou met behoud van zijn uitkering bij een vriendin intrekken, maar die blieft hem niet meer, en hoewel beter dakloos dan zakloos, zoekt Vitaliti per meteen een woningkamer. 

Bijna dakloos: autonoom Robo Roeland Meijs, die zich 22 december bij de rechter moet melden wegens een huurachterstand en volgend jaar uit zijn woning wordt gezet.

In een video richt hij zich ook maar eens tot het CJIB, de Belastingdienst en het CAK. Van die eerste heeft Roeland in één maand tijd maar liest 41 brieven ontvangen die hij retourneert aan de directeur. Want als autonoom bepaalt Roeland zelf wel hoe hard hij door rood rijdt, of hij zijn zorgverkenring betaalt en de huur. Barracuda stelt voor dat hij bij Vitaliti intrekt. 

Janet Ossebaard wordt inmiddels vermist. Zij ging al enkele jaren gebukt onder emotionele uitputting, en de laatste maanden werd alles haar helaas teveel. Vooral na een zoveelste noodgedwongen verhuizing was de levenslust verdwenen, melden vrienden. Onlangs is ze vertrokken, zonder geld, zonder enige bezittingen, zonder haar honden, met de boodschap dat ze uit het leven stapte.

Ossebaard werd even 'wereldberoemd' met de video De Val van de Cabal, wat trouwens niet meer was dan goedkoop plotterjatwerk. Ze studeerde ooit letterkunde en had een tijdje een eigen communicatiebedrijf waarmee ze trainingen verzorgde. De complotgekte kwam in haar leven toen ze in de jaren negentig de graancirkels ontdekte. Zo ontstond in Deventer het Graancirkelcentrum boven kantoorhandel Klein Beernink, maar dat leverde geen cashflow op en Klein Beernink nam afscheid van haar. Janet sprokkelde haar centjes bij elkaar als Independent Research Professional en door lezingen te geven aan medegelovers.

Ze woonde enige tijd op een camping, waar niets anders deed dan ruzie maken. 'Ze bedreigt ons met de dood, loopt poedelnaakt over de camping en fantaseert over een ufo-landingsplaats', vertelde een buurvrouw. Samen met een vriendin trok zij naar afgelegen gebieden.

'Al die conspiracy shit heeft haar geest tot op het bot vervuild en vergiftigd,' schrijft een kennis bij Videre. 'Kinderoffers, satanisme, etc. Het Q-anon universum is alsmaar bloederiger en zwarter geworden.'

De eigenaar van de schimmige site Stop World Control pagina schrijft: 'Er doet een gerucht de ronde dat Janet Ossebaard is vermoord door de Cabal, wat niet waar is. Er gaat ook een gerucht dat ze in veiligheid is gebracht door Q, wat ook niet waar is'. Maar Ossebaard is nog steeds niet terecht.

zondag 26 november 2023

Luchtkasteel

Waar waren we ook maar weer gebleven? Wim Dankbaar zit nog steeds in Spanje, en heeft nog altijd grote ruzie met zijn 'vrind' Marcel V., de man die hem in ruil voor een fortuin een alles onthullende verklaring van 'kroongetuige' Faek in de zaak Vaatstra zou bezorgen, maar tot nu toe niets heeft geleverd, behalve blanco velletjes papier en een niet bestaande vennootschap. Wim werd daarnaast besprenkeld met accuzuur, en bestolen van laptop, paspoort, iPad en contant geld, waarvan tot op heden niets is teruggegeven. 

Onlangs 'verdween' Marcel vlak voor de beloofde overdracht van de papieren en de sleutels van een appartementje omdat hij gearresteerd zou zijn.

'Elke euro die kwijtraakt, brengt mijn dakloosheid en bedelstaf dichterbij. Ik heb nu al 90 K betaald, 50 aan Faek (...) en 40 aan jou. Dit onder de uitdrukkelijke afspraak dat je alles zou terugbetalen, dat het leningen waren, met uitzondering van de 50 K voor Faek, mits je de papieren zou leveren,'
schreef Wim.

Even kreeg Wim hoop toen hij de sleutels kreeg van het appartement waar hij de komende maanden mocht verblijven, maar die pasten niet. En hoewel Wim tien maanden huur aan Marcel had voorgeschoten, bleek er een huurachterstand van twee maanden.

Het heeft even geduurd, maar het kwartje lijkt nu dan eindelijk gevallen: 'Het is dus een heel bewust bedrog geweest om mij nog meer geld af te troggelen met valse beloftes, leugens en verkeerde sleutels. Hij heeft dus nooit de intentie gehad om mij papieren te leveren of zijn appartement te laten betrekken.' 

Volkomen verblind door de aanname (meer is het niet) dat Faek iets heel anders heeft verklaard dan algemeen bekend is, heeft Dankbaar alle waarschuwingen in de wind geslagen.

Zo ook die van M.J. Hoogendoorn van Moszkowicz Advocaten Utrecht, die Faek vertegenwoordigt (citaten uit een artikel dat van Wim's site is verdwenen). 'Misschien zoudt voor uzelf eens na moeten gaan of u wel de juiste persoon (uw woorden: Nelson Mandela) bent om uw eigen luchtkasteel te onderzoeken. U stelt een immens bedrog van het hele Nederlandse volk op het spoor te zijn. U lijkt echter niet zo goed in het herkennen van bedrog. Het staat niet meer op uw website, maar had u niet twee, drie jaar geleden een niet bestaande vennootschap van Marcel gekocht? Er zou 3 ton op de bedrijfsrekening staan en u mocht hem voor slechts €.30.000,– hebben. Weet u al of deze vennootschap bestaat?'

'Doe met dit antwoord wat u wilt,' vervolgde de advocaat. 'U kennende zal het wel weer iets worden van “Antwoord op Zondag? Ze zijn in paniek!”. Bij u is immers alles, zowel een bevestiging, een ontkenning, het uitblijven van antwoord als beide antwoorden, een bevestiging. De werkelijkheid is prozaïscher. U zult het wel niet geloven maar op een advocatenkantoor spelen soms zaken van enig gewicht, die wat extra inzet nodig maken. Een mailtje uit Plopsaland is dan een welkome afleiding.'

Voor Dankbaar doemt alweer een volgende luchtkasteel op: Wimmie wil trouwen met Yolanthe Cabau!

vrijdag 24 november 2023

Witte katetoe

De toch al rechtsgeoriënteerde wappies leken heel even tevreden met de verkiezingsuitslagen. Want weliswaar wordt de wereld volgens de koekwausen van Niburu geregeerd door de satanische sekte, de witte kaketoe lijkt zich op wonderbaarlijke wijze aan die invloed te onttrekken. Alhoewel: 'Als er een PVV kabinet komt, dan wordt dat een kabinet dat Israël door dik en dun zal steunen en al snel iedere kritiek op Israël zal labelen als Jodenhaat. Ook kan je dan maatregelen/wetten verwachten waarmee verregaande censuur zal worden ingevoerd.' Het antisemitistidsche Niburu ziet de bui al hangen. 

Het grote voordeel van een PVV kabinet is wel weer dat de invoering van het communisme in ieder geval aanzienlijk wordt vertraagd. Het is maar even dat u het weet. 

Overigens hadden de slimmeriken eerder nog een onthulling van jewelste (hier en hier): Turkse media meldden vroeg in de avond van de verkiezingen al dat Dilan Yesilgöz had gewonnen! Gelukkig greep de satanische sekte meteen in en werd Geurt Milders tot winnaar verkozen. 

Verliezers waren er natuurlijk ook. Orakel Wim Visscher, die onlangs nog zeker wist dat President Biden zou worden gearresteerd (...), begreep maar niet hoe zijn FvD vijf zetels verloren heeft. Had hij nog helpen promoten ook. Waarschijnlijk was dat het laatste zetje voor de complotpartij, want Pepijn van Houwelingen mag in ieder geval vertrekken uit de Kamer. Nog een verkiezing en de rest is ook exit.

Samen voor Nederland wist geen enkele zetel te bemachtigen en partijlijert Michael Reijinga (bekend van de coronademo's) pakt eindelijk zijn biezen. 

Ook verloren: MH17-ontkenner Sven Hulleman, nummertje 15 op de lijst bij BVNL van Wybren van Haga. Die ook uit de Kamer is gewipt. Zou BVNL na de verkiezingen géén zetels halen dan zou Sven de EU verlaten. Waarvan akte.

Niet dat het uitmaakt. Speknek Martin Vrijland doet ook nog even een duit in het zakje: 'Dacht u nu echt dat er ook maar één van die politieke partijen er is om u daadwerkelijk aan een beter bestaan te helpen? In werkelijkheid is er maar één doel en dat is de van bovenaf opgelegde agenda door te voeren. Ja, in die agenda zit ook die dubbele bodem van het opruimen van de deepstate alvast ingepland.'

De eerste tegenslag is trouwens al binnen. VVD wil niet in een kabinet met de PVV, hooguit in een gedoogconstructie. De coup van Frans Timmermans lijkt nabij.

zondag 19 november 2023

Boekjes verkopen

Martin Vrijland is bijna een jaar in de ban van de zelfverzonnen plasmakoepels. waarin de aarde zit gevangen. Niets is dus wat het lijkt. Datgene wat wij denken waar te nemen als de Maan, is bijvoorbeeld een reflectie van het totale aardoppervlakte onder die plasmakoepel. En er is niet een enkele koepel, maar een heleboel en die zullen, heeft Martin bedacht, vervangen worden door een grote koepel. Het zogeheten Feniks moment. Gaan we merken ook.

Martin heeft zich met deze theorie al behoorlijk in de nesten gewerkt, want geen enkele voorspelling ten aanzien van die koepels is tot nu toe uitgekomen. En hoe meer details hij verstrekt, des te ongeloofwaardiger het voor zijn goedgelovige volgers wordt.

Tijdens de opstart van de grote plasmakoepels wordt er een nieuwe elektromagnetischveld generator opgestart en die zal de kleinere generatoren qua veldsterkte overschrijven, schrijft Martin. Tijdens de opbouw van het plasma van die grote plasmakoepel zullen de kompasnaalden dan ook alle kanten uitschieten.

NASA probeert dit effect te schuiven op een pole shift die het gevolg zou zijn van de vloeibare kern van de aarde, maar 'deze theorie houdt geen stand en zou je eigenlijk kunnen beschouwen als algeheel geaccepteerde mainstream complottheorie dat in een wetenschappelijk ogend sausje gegoten is, met prachtig ogende visuele kunstzinnige fotoshop impressies.'

Iedereen die enige basiskennis van natuurkundige begrippen heeft kan volgens Martin doorzien dat dit een mooi ogend doch verzonnen verhaal is. 'In werkelijkheid wordt alles verklaard en is alles logisch voor wie eenmaal de plasmakoepeltheorie begrijpt.'

Dat zou Barracuda ook verzinnen om het plasmaverhaal kloppend te maken. De werkelijkheid is dat een pole shift niet plotseling plaatsvindt, daar zijn volgens experts honderden zo niet duizenden jaren voor nodig.

Vrijland verbindt ongeveer alles met zijn theorie, ook dat Brussels Airlines (vanwege een arbeidsconflict) wil gaan staken. Die rare Belgen zijn kennelijk als enige op de hoogte van het naderende Fenix moment en houden hun toestellen aan de grond.

Nog een Vrijland weetje: De reden dat er nooit met een vliegtuig over de Noordpool gevlogen wordt, is te vinden in het feit dat dat niet kan, waarbij het hierboven afgebeelde plaatje als uitleg dient.

Als een van zijn lezers terecht opmerkt dat er met regelmaat over de Noordpool wordt gevlogen dan ontkent Martin dat gewoon. 'De woorden noordpool en zuidpool zijn ook fout. Er zijn geen magnetisch noorden en geen magnetisch zuiden, maar slechte een magnetisch centrum en de buitenrand.'

Het plasmaverhaal van Vrijland heeft volgens Barracuda slechts één doel: om boekjes over deze onzin te verkopen voor 20 euro per stuk.

woensdag 15 november 2023

Terug van weggeweest

Terug van heel lang weggeweest, na achttien maanden detentie, Red Pill ster Wouter Raatgever. In 2021, terwijl hij ondergedoken zat in Groningen met eurobiljetten en een gasdrukpistool met geluidsdemper, werd hij na een Red Pill uitzending met Micha Kat en Joost Knevel aangehouden door een politiemacht van dertig man plus honden.

Hij kreeg celstraf en zelfs zeven weken Pieter Baancentrum vanwege opruiing tegen RIVM kopstuk Jaap van Dissel en bedreiging van de advocaat van de gemeente Bodegraven.

Rechter tegen Raatgever: hoe gaan wij u noemen? Raatgever: 'Zeg maar schatje. En anders vrij mens'. Rechter: dan noem ik u verdachte.

En de verdachte had het naar eigen zeggen nogal zwaar in de PI Alphen. Na zijn vrijlating eind 2022 besloot Raatgever onder de radar te blijven, zogenaamd ter bescherming van derden. Maar toch vooral omdat hij niet kon veel meer uitrichten. Elf maanden mocht hij geen bankrekening regelen, maar een Litouwse bank heeft hem blijkbaar als klant geaccepteerd. 

Waardoor Wouter kan 'bijdragen aan een wereld vol vrijheid, waarheid en gezondheid door interactieve lezingen, trainingen en coaching te geven. Zodat de mensen die hun nek voor mij en waarheid hebben uitgestoken ook financieel gecompenseerd kunnen worden.'

Waar die lezingen over gaan, en wat voor coaching Wouter gaat geven, blijft in nevelen gehuld. Barracuda vreest dat geen serieus bedrijf de beste man gaat inhuren.

Want Wouter heeft de gekte nog niet achter zich gelaten. Hij is nog altijd 'Wouter van de Familie Raatgever', het bekende trucje om je te onttrekken aan iedere maatschappelijk verplichting. 

Dat Joost Knevel ook niet is genezen, blijkt uit de tijdlijn van zijn Twitter account, waar bedreigingen van Bryan Roy aan het adres van Rutte gewoon worden gerepost.

maandag 13 november 2023

Verdwijntruc

Waar waren we ook maar weer gebleven? Wim Dankbaar, nog altijd driftig op zoek naar een verklaring die niet bestaat, werd door vrind Marcel V. besprenkeld met accuzuur en raakte wederom een tas vol bezittingen kwijt, waaronder een bedrag van 1850 euro cash.

Je zou toch zeggen: einde verhaal. Over en uit. Met gebogen hoofd naar huis. Maar nee, Wim zocht weer contact en zowaar werd ruim anderhalf uur gesproken op het terras van hotel Censal in Villa Joyosa.

'De avond daarvoor hadden wij afgesproken dat ik de sleutels van zijn riante appartement zou krijgen om daar de komende 10 maanden mijn intrek te kunnen nemen. Daar zouden ook al mijn spullen liggen die hij mij nog niet heeft teruggegeven. Alles leek weer koek en ei te kunnen worden tussen ons.'

Kennelijk dacht Marcel V.: hoe kan ik nog paar duizend euro uit die onnozele Dankbaar trekken? Welnu, je zegt dat je de sleutel van het appartement nog even moet halen, uiteraard na een betaling waarmee Wim aarzelend instemde, en dat je zo terugkeert.

En toen volgde de grote verdwijntruc. Marcel ging in rook op en bleef onbereikbaar.

Wel kreeg Wim kort daarop een mail met als tekst: 'Vanmiddag om 12.50u komt je nieuwe vriend voor bij de rechtbank in Alicante om voorlopig voor 3 maanden kost en inwoning te krijgen. Volgende stap zal Wimmie worden. Dag geld, dag spullen en dag Wim.'

Was getekend ene Malikar, waarover een lezer van Wim opmerkte:

Vrinssens typische taalfout staat notabene weer in de ‘Subject’ van de mail: “wim,s spulletjes”, ipv “Wim’s”.
En Wim heeft weer niet door dat het Marcel’s zoveelste alterego is: Anil, Thomas Wuchenauer, Malikatar etc etc.
(Heb je überhaupt Marcel’s vonnis gelezen over hoe ie te werk ging bij de Noorse Broeders?)'
 

Onnozele Wim wil intussen maar wat graag geloven dat Marcel is gearresteerd. 'Dat zou alles verklaren!'

zaterdag 11 november 2023

Apotheose

De apotheose rond de soap van Wim Dankbaar en zijn gedroomde verklaring die hij moest proberen los te weken van zijn Spaanse vrind Marcel V. (achtergronden) leek heel even nabij.

Een dezer dagen verwijderde Dankbaar alle lelijke stukjes over V. op zijn site en leek de weg vrij voor serieuze onderhandelingen. Zowaar kwam er een ondertekende overeenkomst waarin V. beloofde het gevraagde papierwerk te leveren en Wim mocht zelfs zijn Spaanse appartementje huren. Had hij al immers voor betaald. Wel op voorwaarde dat er geen letter meer over V. zou worden geschreven. O ja, en Wim zou nog eens 4000 euro extra betalen nadat hij al ongeveer een ton aan V. had uitgegeven.

Toen na een radiostilte de verklaring met een heel verhaal daaronder alsnog op de site van Wim verscheen, wist Barracuda dat er weer stront aan de knikker was. En het zou alleen maar erger worden.

Eerst schoof V. (volgens Wim dan) de overdracht voor zich uit omdat hij met enkele maten naar Thailand zou gaan. En V. ook wilde afwachten of Wim zich aan zijn belofte zou houden. Toen het Thaise reisje niet doorging, pikte V. Dankbaar alsnog op.

'Dicht bij zijn appartement stopt Marcel opeens op een stille parkeerhaven. Niemand in de buurt. Ik denk: Waarom stopt hij hier nou? Marcel stapte uit en liep naar de achterbak waar hij iets uithaalde. Het volgende moment staat hij naast me. Hij doet de deur open en begint me te besproeien met iets uit een plastic knijpfles, zoals een Glassex fles. Hij schreeuwt iets van: Hier, dit is zoutzuur, lekker voor je!

'Als ik besef wat hij doet, stap ik uit. Op dat moment is hij al omgelopen naar de bestuurdersstoel en nam daarin plaats. Verbouwereerd zeg ik nog: Wacht effe, mijn tas! Die had ik op de achterbank neergelegd. Maar Marcel reed met gierende banden weg. In die rugtas zaten de volgende spullen. Mijn Ipad, mijn smartphone, mijn paspoort, en 1950 euro cash die ik hem zou betalen in het kader van onze overeenkomst. De andere helft had ik in in mijn portemonnee, die ik nog in mijn zak had. Ik had hem 3 dagen terug al 100 euro voorschot gegeven.'


En daar stond Dankbaar, voor de tweede keer zijn tas met dure spullen aan V. kwijtgeraakt.

Dit alles weerhoudt Wim er niet van nog steeds te geloven dat die verklaring bestaat. Die wacht ivanuit zijn hotel n Spanje zijn volgende kans af. Totdat al zijn centen op zijn. 

Het vervolg:

woensdag 8 november 2023

Yourist

De Belastingdienst heeft het kort geding gewonnen tegen de Yourist alias Youri Plate, een zelfbenoemd jurist die autonome mensen adviseerde geen belasting te betalen.

De informatie die Plate verspreidt is volgens de rechter ‘overduidelijk onjuist en misleidend'.

Plate betoogde onder meer dat de staat een instelling voor algemeen nut, een zogenoemde ANBI-instelling, is. Iedere betaling aan zo'n ANBI zou, volgens Plate, leiden tot een gift die aftrekbaar is van de belasting. Met terugwerkende kracht ook nog.

Die rechtbank vonnist dat Plate moet stoppen met het geven van zijn advies over het terugvorderen van belastinggeld.

Ook legt de rechtbank Plate op dat hij binnen twee weken een tekst op zijn website moet zetten. Als hij dat niet doet moet hij een dwangsom van 1000 euro per dag en maximaal 50.000 euro betalen.

Plate heeft uiteraard ‘een plan B’ en gaat in hoger beroep.

woensdag 1 november 2023

Addergebroed

De rechtszaak tegen de in alle opzichten doorgeschoten complotdenker Huig Plug is dinsdag chaotisch verlopen, meldt het AD. Die stond in de 'slachtbank van Breda' terecht voor heksenjacht tegen vermeende pedofielen.

Nadat de rechtbank in Breda Plug niet toestond nog zeker negen nauwelijks relevante getuigen op te roepen, wraakte de Katwijker de rechtbank. Vijf uur later besloot de rechtbank dat de wrakingskamer dinsdag niet meer bijeenkomt. Toen was Plug al verdwenen om een video op te nemen. En maar weer roepen dat hij een 'erkende klokkenluider' is.

Plug (55) beschuldigt, samen met zijn neef Pieter Parlevliet (41), al jarenlang een rechter en haar man ervan deel uit te maken van een ‘kinderverkrachtende elite’ en die misdaden in een doofpot te stoppen. Het Openbaar Ministerie vervolgt de twee nu voor smaad, belediging, opruiing en belaging.

Woensdagochtend werd de zaak tegen medeverdachte Parlevliet behandeld. Ook die liep boos uit het verdachtenbankje op het moment dat zijn zaak inhoudelijk behandeld zou worden. 'De eis en de uitspraak doen me niets'.De rechtbank was volgens Parleviet (type domme kracht) addergebroed. Het Openbaar Ministerie eiste een taakstraf van 180 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden tegen Parlevliet voor stalking en opruiing,

Wat niet voor hen pleit is dat de derde verdachte in deze zaak, Marlies van Muiswinkel, alweer terugkrabbelde. Zij is de moeder van Lisa, het meisje waarvan wordt beweerd dat zij in haar jeugd verkracht is door haar vader en een kring van hoge ambtenaren. Ze had zich laten meeslepen door de andere twee. En ze had nooit gewild dat namen van daders of slachtoffers werden geopenbaard. Maar Plug was weer eens niet te stoppen.

Tenzij Barracuda het verkeerd heeft begrepen, de verslaggeving is nogal verwarrend, zat de inmiddels volwassen Lisa (niet haar echte naam) ook in de zaal om haar vader te verdedigen. 'Ik ben nu student en had moeten genieten van deze tijd. Maar ik heb nachtmerries, huilbuien en veel verdriet. Er klopt helemaal niets van dit verhaal. Het is onbegrijpelijk en mensonterend dat ik mijn eigen pappa, mijn beste vriend, nog elke dag moet verdedigen omdat hij beschuldigd is van dingen die hij niet heeft gedaan’.

De uitspraken in de smaad- en lasterzaken worden verwacht op 5 december.