donderdag 29 april 2021

Pappenheimers

Volgens Niburu heeft het overgrote deel van mensen die in de VS of Engeland met COVID in het ziekenhuis zijn terechtkomen minimaal twee coronavaccinaties ontvangen. Daarmee suggererend dat alle coronamaatregelen grote onzin zijn. 'Het lijkt er dan ook op dat de vaccins, in plaats van je te beschermen, de ziekte covid-19 veroorzaken.' Dat gelooft Niburu al sinds de pandemie uitbrak, dus is de conclusie dan ook: 'De oplossing hiervoor hebben ze (...) ook al bedacht en die is: nog meer vaccineren.' 

We kennen de googelende pappenheimers van Niburu inmiddels. Niet zelden worden berichten uit hun context gelicht of moedwillig fout geciteerd. Zo ook nu weer.

Eerst maar eens de context: de vaccinaties zijn in veel landen nog maar net op gang gekomen. Ze bieden niet meteen bescherming. Ook wanneer immuniteit in het lichaam is opgebouwd is er nog steeds kans op een infectie. De vaccins halen wel de scherpe kantjes er van af, je wordt dus niet heel ernstig ziek.

Zogeheten breakthough infecties komen echter voor. Een Amerikaanse studie laat zien dat van 36.000 gevaccineerde zorgverleners in de VS slechts 1 procent ziek is geworden. Een nog grotere studie spreekt van 0,01 procent van gevaccineerden.

Niburu heeft de conclusies ontleend aan een Brits rapport, net als andere desinformanten waarop het wappieblog zich baseert. Maar kennelijk niet begrepen dat het helemaal niet gaat om actuele cijfers, doch projecties voor wanneer de maatregelen in het VK worden versoepeld. Reuters legt het goed uit: Het model voorspelt (algemene) sterfgevallen bij oudere, gevaccineerde personen omdat ze de hoogste prikopname en het grootste gezondheidsrisico hadden. Het rapport verduidelijkt: 'Dit (modelleren) is niet het gevolg van het feit dat vaccins niet effectief zijn, maar alleen dat de opname zo hoog is'.

In de toelichting even verderop: 'This shows that most deaths and admissions in a post-Roadmap resurgence are in people who have received two vaccine doses, even without vaccine protection waning or a variant emerging that escapes vaccines. This is because vaccine uptake has been so high in the oldest age groups (modelled here at 95% in the over 50-year olds).'

Dat had de wakkere Niburu vorsers kunnen weten als ze het hele rapport van begin tot eind hadden gelezen. De samenstellers verwachten een opleving van het virus als de restricties worden losgelaten, maar niet in de omvang die we eerder zagen.  

Nog mooier is dat wat je toch al verkeerd begrijpt, ook nog eens lui toepast op de VS. Noem het een soort van wensdenken.

vrijdag 23 april 2021

Genocide

Nog steeds in afwachting van de Great Reset die maar niet wil komen interviewt Q-profeet Wim Visscher dan maar 'medestanders' in de strijd tegen het coronavaccin.  

Deze week was het de beurt aan René Korthout, een onmiskenbare Brabander die naar eigen zeggen zomer 2020 'wakker werd'. Lees: op foute websites verzeild raakte. Hij werd fan van Jensen en kocht uiteindelijk zelfs een heel pakket Jensen merchandise, want je bent activist of niet.

December 2020 maakte de houtbewerker tijdens het klussen zo'n harde smak dat hij met 13 gebroken ribben en een tas vol Jensen petjes in het ziekenhuis belandde. Maar toen men hem een PCR test wilde afnemen - geen onredelijk verzoek in een ziekenhuis dat geen enkel risico kan nemen - raakte de Brabander in paniek. Midden in de nacht trok hij zijn slangen los en sloop hij met 10 kilo aan Jensen vracht en helse pijnen van de achtste verdieping naar beneden. Op de vierde werd hij tegengehouden door personeel dat zijn vrouw belde met de vraag of René ze nog wel allemaal op een rijtje had.

Uiteindelijk mocht hij dan wel naar huis, ondanks de pijn.

Korte tijd later werd zijn hoogbejaarde moeder in het ziekenhuis opgenomen na toediening van het vaccin en (zo beweert Korthout) hersendood verklaard. Maar juist toen de familie verzocht om de slangen maar te verwijderen, zat ze rechtop in bed. Sindsdien schijnt moeder zich weer kiplekker te voelen, maar volgens Korthout is het een heel ander mens geworden. En dus stuurt hij nu dagelijks mails naar zijn dokter en het Jeroen Bosch ziekenhuis met het verwijt dat zij meewerken aan 'genocide'.

Visscher vindt het prachtig. "Je ook niet laten testen hoor,' waarschuwt de profeet. Je weet immers maar nooit welke overheidschip diep in de neusholte wordt geplaatst.  

vrijdag 16 april 2021

Toneelstuk

En alweer ging er een week voorbij waarin niets gebeurde. Althans niets waarvan woke Q-profeten Robert Wijs (Patriot Talk), Wim Visscher (Dutch Digger News) en Peter Bierhof (Peter hier) hoopten dat zou gaan gebeuren. Het financiële stelsel werd niet afgeschaft en vervangen door het quantum financial system, Trump zat nog steeds niet in het Witte Huis en aan alle coronamaatregelen kwam nog steeds geen einde.

Visscher hoor je er al niet meer over, die tettert vrolijk door over de vaccins, maar Bierhof constateert dat de sfeer er niet beter op wordt.

Inderdaad, want Visscher was, zo vertelde hij in een tweegesprek met Bierhof, helemaal klaar met Micha Kat die de Q plotters (terecht) desinfo verwijt ten aanzien van het gestrande vrachtschip in het Suez kanaal.  

Q-gekkies hebben verzonnen, meer is het niet, dat het schip voer in opdracht van Clinton Foundation en feitelijk voor kinderhandel zou zijn gebruikt. Dat heeft weer zijn oorsprong in het veronderstelde kindermisbruik door Amerikaanse Democraten (Pizzagate), waarbij de wens van verharde Trumpies toch vooral de vader van de gedachte is. 

De connectie? Het schip van de in Taiwan gevestigde rederij Evergreen Marine Corporation zou verwijzen naar de codenaam die Hillary Clinton van de Geheime Dienst kreeg toen haar man Bill Clinton president was. De roepnaam van het schip is H3RC - dezelfde drie letters als de initialen van de presidentskandidaat van 2016. Klinkt dat logisch of klinkt dat logisch?

Vooral Wijs houdt vol dat door het ingrijpen van Amerikaanse en Russische schepen heel veel kinderen op het containerschip zijn bevrijd. Want Wijs verifieert het een en ander naar eigen zeggen in het 'spirituele domein'. Barracuda kan zich daar niets bij voorstellen, maar vreest dat het iets is met 'gevoel' of erger numerologie.

Van die zogenaamde bevrijding heeft namelijk niemand iets gemerkt in het nog geen 59 meter brede kanaal. Reuters heeft dat nog eens gecheckt: De U.S. Central Command weet nergens van, evenals de Internationale Maritieme Organisatie (IMO), het agentschap van de Verenigde Naties dat verantwoordelijk is voor de veiligheid en beveiliging van de scheepvaart, weet ook van niks. Organisaties die kinderhandel bestrijden hebben er geen enkele informatie over.

Een van de foto's die als vermeend bewijs zijn gebruikt, blijkt afkomstig van Australian Associated Press (AAP) uit 2001 (!) en toont asielzoekers aan boord van het Noorse vrachtschip MV Tampa, voor anker bij Christmas Island.

Maar het ene complot blijkt makkelijk inwisselbaar voor het andere en dan gelooft Kat het ineens wel. Gretig haalden plotters afgelopen week een video aan van de Turkse econoom, filantroop, spreker en schrijver Kaan Sariaydin van website Mavi Gazetem. Die vertelde op de Turkse nieuwszender Beyaz tv dat het zou gaan om een geheime operatie tegen de globalisten. De operatie zou zijn uitgevoerd door Turkije, Israël, Egypte en Qatar. 'Corona was de eerste akte van het toneelstuk, klimaatverandering de tweede.'

Kortom, die Sariaydin is gewoon net zo'n desinformant als Visscher of Wijs.

De waarheid rond het schip is helaas minder spannend: De rederij kreeg te maken met een stroomstoring, waardoor het enorme schip niet meer te besturen was en vastliep op de ondiepe gedeeltes van het kanaal. In de containers zaten geen kinderen maar onder meer bh's en slipjes.

vrijdag 9 april 2021

Foul play

Wim Visscher, de razende godvrezende reporter van Dutch Digger News, kreeg afgelopen week een flinke veeg uit de pan van Micha Kat, die reageerde op een Patriot Talk video van Robert Wijs op Telegram. 

De Harderwijker (foto) moest toegeven dat hij net als Wim met Pasen belangwekkende ontwikkelingen had verwacht omtrent de strijd tegen de geheimzinnige deepstate, oftewel The Great Reset, maar afgezien van een paar winterse hagelbuien gebeurde er weer eens niets.

Waarop Wijs met een brede grijns uitlegde dat hij ook maar een mens is en er zoveel informatie op hem afkomt dat hij die niet altijd even goed kan inschatten. 'Geloof mij niet, doe je eigen onderzoek'.

Nou, voegde Kat daaraan toe, het gaat wel even verder dan dat, want 'maanden achtereen roepen jullie Nesara/Gesara, quantum financial system, dat alles al getekend zou zijn, dat je linken krijgt toegestuurd met nda's, negatieve bankrekeningen (zomaar) positief worden, zonder een spat bewijs'. Ook het volgen van valse goeroes zoals Charlie Ward is volgens Kat niets anders dan 'foul play'.

Wel grappig dat Kat hiermee komt, want die klampte zich ook maandenlang vast aan valse QAnon voorspellingen, wat zelfs de oorzaak was van zijn breuk met Weesdeweerstand. Zoals Kat zich ook opdrong aan Charlie Ward en hem afviel toen die niet gediend leek van zijn avances. 

Maar het is waar dat het triumviraat Wijs, Visscher en (Peter) Bierhof afgelopen week met een flinke kater achter hun webcams zaten, die laatste zelfs als een Groninger boer met kiespijn. 

'Ik hou me er niet meer mee bezig,' verzuchtte Visscher. De laatste video die Visscher ooit zou maken, want 'onder nda', kwam er niet, en dus ging Wim inderdaad maar weer over op de orde van de dag, inclusief gebed. Al kan hij het toch niet laten om een korte technische uitval van Facebook en Instagram uit te leggen als het voorspel van de Grote Ommekeer waar lichtwerkers zo naar verlangen. 

Een reset die in een klap het huidige financiële stelsel afschaft, arme plotters met dinars en andere waardeloze valuta steenrijk maakt, Trump terugplaatst in het Witte Huis en een einde maakt aan alle coronamaatregelen. Alles is mogelijk in het wonderlijke wereldje van Q gelovigen. Bierhof: 'Het gaat die kant op, of we worden allen bij de poot genomen'. 

zaterdag 3 april 2021

Wereldorde

De hardnekkigste Q-gekkies hebben het moeilijk omdat hun voorspellingen maar niet willen uitkomen. "De tijdlijn is niet belangrijk", roept Wim Visscher (werkloos) in zijn laatste video, bijna wanhopig. "De Q drops kloppen, mensen".

In een vorige video horen we Visscher, die onlangs van zijn YouTube kanaal is gegooid en nu weer een nieuw kanaal heeft ingericht, doodleuk voorspellen dat er een heel nieuw internet komt, en alle sociale media gaan verdwijnen. Dat allemaal in het kader van de overgang naar een heel nieuwe (economische) wereldorde met eigen cryptomunt, aangestuurd door (wie anders?) Trump. Een wereldorde waarvan Barracuda vermoedt dat die steeds weer wordt uitgesteld, net als het Einde der Tijden.

Bij Peter Bierhof is de realiteit al wel geland. Bierhof is er niet meer zo zeker van dat zijn grote held Trump voor 2024 terugkeert, of misschien wel nooit meer. Dat gelooft ook zijn gesprekspartner Danielle, die denkt dat Trump's rol wel eens zou zijn uitgespeeld in de 'enorme militaire operatie' die gaande is.

In een eerdere video was Bierhof al hevig teleurgesteld dat Trump niet het leger had ingezet om zich weer in het Witte Huis te installeren. Die zou een executive order hebben getekend in het kader van de Transition Enhancement Act van 2019 om de controle over het leger te behouden tot 60 dagen na de inauguratie van de nieuwe president. Maar als Peter zich eens wat beter had ingelezen, had hij kunnen weten dat daar niets van klopt, want een verkeerde uitleg van de bepalingen van de General Services Administration (GSA).

Nog eerder wist Bierhof zeker dat Joe Biden een neppresident was en Trump gewoon aan de touwtjes trok. 

Het gesprek komt ook nog op het gestrande containerschip Ever Given. 'Als je daar over leest kom je bij Hillary Clinton terecht,' beweert Danielle. Inderdaad hebben Q gekkies bedacht dat het schip werd gebruikt om kinderen te vervoeren ten behoeve van de pedofiele cabal. 

En dus valt de naam weer van de Clinton Foundation, die netwerken voor kinderhandel zou hebben gefinancierd. De connectie? Het schip is van de in Taiwan gevestigde rederij Evergreen Marine Corporation. Hillary Clinton kreeg de codenaam Evergreen van de Geheime Dienst toen haar man Bill Clinton president was. De roepnaam van het schip is H3RC - dezelfde drie letters als de initialen van de presidentskandidaat van 2016. Hoe logisch wil je het hebben?

Anderen beweren dat de kinderen die gevangen werden gehouden op het schip live voor de camera aan de wereld zouden worden onthuld, maar helaas, het losgetrokken schip is onderweg naar Rotterdam, waar onze Q helden dan persoonlijk de containers kunnen controleren.

Barracuda gaat nu ook maar eens wat voorspellen: namelijk dat zodra het ergste coronaleed is geleden, ergens in de zomer, we nauwelijks nog iets van Bierhof, Visscher, Daniëlle Stotijn​ en andere mislukte Q-profeten zullen horen. En ze doen toch al niet heel veel meer dan elkaar interviewen.

Update 5/4: Visscher weer van YouTube geknikkerd