woensdag 27 januari 2021

Ruzie

De dappere dodo's van Weesdeweerstand hebben dikke ruzie. Dat werd dinsdag duidelijk toen dominee Hans Meyer ineens een eigen video update plaatste met zijn gloednieuwe christenkompaan Vinz, en Micha Kat, Wouter Raatgever en aanhangsel Joost Knevel de dag samenvatten in eigen video op een heel ander YouTube kanaal Vrijwaargezond God Is Great (....).

Beide partijen hielden hun mond over wat er een dag eerder was gebeurd, toen Meyer, tot voor kort toch echt Trump aanhanger, geëist zou hebben dat het in de uitzending niet meer zou gaan over QAnon. Terugkijken kan helaas niet meer, want Meyer heeft de bewuste video verwijderd (audio is er nog).

Nu zag Barracuda die verwijdering al geruime tijd aankomen, want Meyer sloeg zijn kijkers steeds vaker met Bijbelteksten om de oren, terwijl je de ergernis daarover op het gezicht van Kat kon aflezen.

'Gaandeweg dreigt de focus te verspringen van het goede nieuws van Jezus Christus naar het slechte nieuws van de wereld,' staat er te lezen op de site. Hans heeft maar meteen alle complotten afgezworen: Er worden geen berichten meer geplaatst die voortkomen uit of aandacht vestigen op de Q Complot Theorieën, die Hans nu plotsklaps betitelt als 'een van de ergste misleidingen in onze tijd'. 

Er worden ook geen mensen meer aan het woord gelaten die het evangelie van Jezus Christus 'niet duidelijk, openhartig en volledig onderschrijven'.

Van het plotterbijbelclubje blijft na deze splijtzwam dus niets meer over, net zomin als van de donaties voor de bizarre Jaap van Dissel obsessies van Raatgever en Knevel en de advocaatskosten van Kat. De volgende splijtzwam laat niet lang meer op zich wachten, aangezien Kat zijn kompanen al in de eerste video volledig wegblaast.

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Deze video is verwijderd wegens schending van het beleid van YouTube inzake intimiderende en kwetsende content.

      Verwijderen
  2. Video is bij jdtv te kijken

    BeantwoordenVerwijderen