zondag 9 juli 2023

Tas

Het gaat weer eens niet echt lekker tussen Wim Dankbaar en zijn Spaanse vrind Marcel V., de man die Dankbaar vorig jaar heel veel geld (minstens 50 mille) liet betalen voor een verklaring van Faek, maar die verklaring nog altijd niet heeft afgegeven. Een verklaring waarmee Dankbaar had gehoopt aan te tonen wat hij al jaren roept: dat niet Jasper S. de moordenaar van Marianna Vaatstra is.

Nu Dankbaar weer even op vrije voeten is in afwachting is van zijn berechting in augustus, wegens belaging van de advocaat van Jasper S., schijnt hij afgelopen juni weer naar Spanje te zijn gereisd om de felbegeerde verklaring in ontvangst te nemen.

Naar de stellige overtuiging van Barracuda heeft V. helemaal geen verklaring van Faek, en weet hij Dankbaar steeds weer aan het lijntje te houden. Met als bedoeling om Dankbaar nog meer geld te laten betalen. Die zou in juni zijn huur nog cash hebben betaald.

Volgens de jongste post bij Rechtiskrom zou V. nu hebben gedreigd om de documenten aan Justitie te 'verkopen'. Dus heeft de advocaat van Dankbaar geadviseerd geen betalingen meer over te maken en aangifte te doen. De intake is op 16 juli.

Tot overmaat van ramp schijnt Dankbaar ook nog eens een tas met zijn paspoort, iPad en telefoon bij V. te hebben achtergelaten, waarbij niet duidelijk is of V. zijn Nederlandse suikeroom na ruzie zijn appartement heeft uitgeschopt, want hoe kun je zo'n tas vergeten? En hoe is Dankbaar eigenlijk thuisgekomen?

1 opmerking:

  1. Dankbaar zegt zijn paspoort "vergeten" te zijn in een poging onder een verklaring uit te komen waarop zijn paspoort en Vrinssen zijn ID staan afgedrukt. Zo denkt hij Vrinssen te kunnen beschuldigen van valsheid in geschrift. Alle verklaringen waarover Dankbaar het heeft zijn in opdracht van, en gedicteerd door Dankbaar zelf. Dat valt aan te tonen door emails die Dankbaar uren eerder stuurt naar Vrinssen waarop Vrinssen dan een exacte kopie terug stuurt. Het "Vaatstra complot". Goeie naam. Maar het complot zit bij Dankbaar zelf. Ook de betaling van 50 mile zijn door Dankbaar gestort op een niet bestaande rekening in Litouwen. En teruggestort daar het nr niet bestond. Ook aan te tonen door email. Verder is nu zus Dankbaar gretig aan het storten vanaf de rekening van hun overleden moedertje. Strafbaar? Of is Vrinssen gewoon Dankbaar.

    BeantwoordenVerwijderen