dinsdag 12 december 2023

Oversterfte

Het CBS heeft inzicht gegeven in de oorzaak van de tot nu toe geheimzinnige oversterfte en daaruit blijkt geen relatie met het door antivaxxers zo gevreesde coronavaccin.

Uit het onderzoek Oversterfte en doodsoorzaken in 2020 tot en met 2022 van het CBS, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, blijkt onder andere dat de sterfte aan de gevolgen van een accidentele val, ziekten van de ademhalingsorganen en dementie in 2022 in verhouding hoger was dan in 2020 en 2021.

De meest voorkomende (onderliggende) doodsoorzaken in de afgelopen drie jaar zijn dementie, beroerte, hartfalen, longkanker, COPD, borstkanker (bij vrouwen), prostaatkanker (bij mannen), accidentele val, ischemische hartziekten, dikkedarm-/rectumkanker, en longontsteking. Deze doodsoorzaken waren jaarlijks verantwoordelijk voor ongeveer de helft van alle overlijdens. Bij vrouwen zijn de drie meest voorkomende doodsoorzaken in 2022 dementie, beroerte en hartfalen; bij mannen is dit longkanker, dementie en ischemische hartziekten. O ja, en er waren ook COVID doden.

In een Volkskrant artikel geven deskundigen aan waardoor de oversterfte is ontstaan, door corona werd de zorg lange tijd afgeknepen en konden ziekten minder goed behandeld worden.

Als wespen gestoken storten de alternatieve media zich op de 'corrupte nieuwsmedia'.  

Ninefornews, volgeschreven door de toch al niet bijster intelligente Robin de Boer, vermoedde zelfs een gecoördineerde campagne omdat 'gelijkgeschakelde media' er ongeveer tegelijk mee kwamen, zich niet realiserend dat het CBS gewoon persberichten onder embargo aan de media stuurt.

En dan wordt natuurlijk meteen een blik met commentaren opengetrokken, niet toevallig van malloten die wegens wangedrag zijn ontslagen, zoals 'neuroloog' Jan Bonte en Laurens Buijs, of de ex van Thierry Baudet, Eva Vlaardingerbroek.

Data-analist Daniël van der Tuin ontdekte dan ook nog dat de hoogste baas van het CBS betrokken was bij het OMT, de vaccininkoop en het coronabeleid, en is het witwasdossier compleet. Oud crimineel Jeroen Pols: 'Nu begrijpen we waarom Berg de leiding kreeg over het CBS. De statistieken van vaccinatieslachtoffers moeten verdoezeld worden.'

De koekwausen van Niburu maakten zich vooral boos over een Volkskrant artikel waarvan ze geen letter hebben gelezen, want achter de betaalmuur. 

Barracuda begrijpt frustratie wel. Jarenlang konden wappies straffeloos volhouden dat de oversterfte direct gerelateerd was aan het dodelijke vaccin, want feiten die dat tegenspraken waren er niet. Nu zullen ze het tegendeel moeten bewijzen en dat wordt nog verdraaid lastig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten