zondag 30 juni 2024

Wappiewolf

Een raar artikeltje bij Ninefornews over de rechtszaak tegen advocaat Reiner Fuellmich in Duitsland. Zijn advocaten wilden de rechter wraken wegens partijdigheid, maar wie die mijnheer is waar die zaak nou over gaat, dat komen de lezertjes van Ninefornews niet te weten, tenzij ze een uitzending van Potkaars van een half uur gaan bekijken.

Welnu, de man zamelde geld in om een ‘Neurenberg 2’-tribunaal te starten vanwege de coronamaatregelen, maar heeft een kleine 7 ton achterovergedrukt. Oud-partners en donateurs klaagden de advocaat aan om hun geld terug te krijgen, maar daar gaf hij geen gehoor aan.

Hij bleek gevlucht naar Mexico,maar is uitgezet en gearresteerd na terugkomst in Duitsland.

De door Fuellmich aangekondigde rechtszaak was in eerste instantie gericht tegen de Duitse topvirologen Christian Drosten en Lothar Wieler, die beiden namens de Duitse overheid medearchitecten waren van het Duitse coronabeleid. Willem Engel sprak dan ook meermaals zijn steun uit voor de zogenaamde tribunalen.

Vanuit Nederland wordt de zaak gevolgd door het activistische pro-Willem Engel platform Potkaars, dat duidelijk op de hand is van verdachte.

Djamila le Pair probeert iets te gretig de verdachtmakingen in het voordeel van Fuellmich uit te leggen. Bijvoorbeeld dat ingezamelde geld met instemming van betrokkenen werd omgezet in goud en een verbouwing van zijn Amerikaanse huis om het uit handen te houden van autoriteiten, alsof die geen beslag kunnen leggen op een woning met zwembad, dat er trouwens ook dankzij donaties is gekomen.

De Potkaars journaliste gelooft ook dat Füllmich moest worden opgepakt vanwege uitzendingen over mind control, kindermisbruik en de schadelijke effecten van straling.

Nou, niet echt. Collega-advocaten met wie hij samenwerkte, namen immers openlijk afstand van hem. En donateurs hebben aangifte gedaan.

De advocaat wilde destijds niet reageren tegen de Duitse media Berliner Zeitung en T-Online. 'want die staan volledig onder controle van hen die verantwoordelijk zijn voor de pandemie en de Great Reset.' Zo'n opmerking toont alleen maar aan dat we te maken hebben met een wappiewolf in schaapsleren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten