donderdag 30 november 2023

De blues

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken en dat geeft onrust in Wappenland. Hoe komt het dat we in Nederland allemaal ziek zijn en we aanhoudend kuchen en de oren vastzitten? Is dat soms weer vanwege de gevaccineerden

Michel Vitaliti, van beroep blower, zou met behoud van zijn uitkering bij een vriendin intrekken, maar die blieft hem niet meer, en hoewel beter dakloos dan zakloos, zoekt Vitaliti per meteen een woningkamer. 

Bijna dakloos: autonoom Robo Roeland Meijs, die zich 22 december bij de rechter moet melden wegens een huurachterstand en volgend jaar uit zijn woning wordt gezet.

In een video richt hij zich ook maar eens tot het CJIB, de Belastingdienst en het CAK. Van die eerste heeft Roeland in één maand tijd maar liest 41 brieven ontvangen die hij retourneert aan de directeur. Want als autonoom bepaalt Roeland zelf wel hoe hard hij door rood rijdt, of hij zijn zorgverkenring betaalt en de huur. Barracuda stelt voor dat hij bij Vitaliti intrekt. 

Janet Ossebaard wordt inmiddels vermist. Zij ging al enkele jaren gebukt onder emotionele uitputting, en de laatste maanden werd alles haar helaas teveel. Vooral na een zoveelste noodgedwongen verhuizing was de levenslust verdwenen, melden vrienden. Onlangs is ze vertrokken, zonder geld, zonder enige bezittingen, zonder haar honden, met de boodschap dat ze uit het leven stapte.

Ossebaard werd even 'wereldberoemd' met de video De Val van de Cabal, wat trouwens niet meer was dan goedkoop plotterjatwerk. Ze studeerde ooit letterkunde en had een tijdje een eigen communicatiebedrijf waarmee ze trainingen verzorgde. De complotgekte kwam in haar leven toen ze in de jaren negentig de graancirkels ontdekte. Zo ontstond in Deventer het Graancirkelcentrum boven kantoorhandel Klein Beernink, maar dat leverde geen cashflow op en Klein Beernink nam afscheid van haar. Janet sprokkelde haar centjes bij elkaar als Independent Research Professional en door lezingen te geven aan medegelovers.

Ze woonde enige tijd op een camping, waar niets anders deed dan ruzie maken. 'Ze bedreigt ons met de dood, loopt poedelnaakt over de camping en fantaseert over een ufo-landingsplaats', vertelde een buurvrouw. Samen met een vriendin trok zij naar afgelegen gebieden.

'Al die conspiracy shit heeft haar geest tot op het bot vervuild en vergiftigd,' schrijft een kennis bij Videre. 'Kinderoffers, satanisme, etc. Het Q-anon universum is alsmaar bloederiger en zwarter geworden.'

De eigenaar van de schimmige site Stop World Control pagina schrijft: 'Er doet een gerucht de ronde dat Janet Ossebaard is vermoord door de Cabal, wat niet waar is. Er gaat ook een gerucht dat ze in veiligheid is gebracht door Q, wat ook niet waar is'. Maar Ossebaard is nog steeds niet terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten