vrijdag 24 november 2023

Witte katetoe

De toch al rechtsgeoriënteerde wappies leken heel even tevreden met de verkiezingsuitslagen. Want weliswaar wordt de wereld volgens de koekwausen van Niburu geregeerd door de satanische sekte, de witte kaketoe lijkt zich op wonderbaarlijke wijze aan die invloed te onttrekken. Alhoewel: 'Als er een PVV kabinet komt, dan wordt dat een kabinet dat Israël door dik en dun zal steunen en al snel iedere kritiek op Israël zal labelen als Jodenhaat. Ook kan je dan maatregelen/wetten verwachten waarmee verregaande censuur zal worden ingevoerd.' Het antisemitistidsche Niburu ziet de bui al hangen. 

Het grote voordeel van een PVV kabinet is wel weer dat de invoering van het communisme in ieder geval aanzienlijk wordt vertraagd. Het is maar even dat u het weet. 

Overigens hadden de slimmeriken eerder nog een onthulling van jewelste (hier en hier): Turkse media meldden vroeg in de avond van de verkiezingen al dat Dilan Yesilgöz had gewonnen! Gelukkig greep de satanische sekte meteen in en werd Geurt Milders tot winnaar verkozen. 

Verliezers waren er natuurlijk ook. Orakel Wim Visscher, die onlangs nog zeker wist dat President Biden zou worden gearresteerd (...), begreep maar niet hoe zijn FvD vijf zetels verloren heeft. Had hij nog helpen promoten ook. Waarschijnlijk was dat het laatste zetje voor de complotpartij, want Pepijn van Houwelingen mag in ieder geval vertrekken uit de Kamer. Nog een verkiezing en de rest is ook exit.

Samen voor Nederland wist geen enkele zetel te bemachtigen en partijlijert Michael Reijinga (bekend van de coronademo's) pakt eindelijk zijn biezen. 

Ook verloren: MH17-ontkenner Sven Hulleman, nummertje 15 op de lijst bij BVNL van Wybren van Haga. Die ook uit de Kamer is gewipt. Zou BVNL na de verkiezingen géén zetels halen dan zou Sven de EU verlaten. Waarvan akte.

Niet dat het uitmaakt. Speknek Martin Vrijland doet ook nog even een duit in het zakje: 'Dacht u nu echt dat er ook maar één van die politieke partijen er is om u daadwerkelijk aan een beter bestaan te helpen? In werkelijkheid is er maar één doel en dat is de van bovenaf opgelegde agenda door te voeren. Ja, in die agenda zit ook die dubbele bodem van het opruimen van de deepstate alvast ingepland.'

De eerste tegenslag is trouwens al binnen. VVD wil niet in een kabinet met de PVV, hooguit in een gedoogconstructie. De coup van Frans Timmermans lijkt nabij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten