maandag 15 juli 2024

Aanslag

Zelden zat Martin Vrijland dichter op een van zijn voorspellingen: 'Maandag 15 juli lijkt de grote dag te worden: moordaanslag Trump, ineenstortin financiële markten, start burgeroorlog VS'. .

Het werd de 13e, maar Trump leeft nog, en de van ineenstorting financiële markten en een burgeroorlog VS gaat ook al niets terechtkomen. .

Vrijland schijnt nogal teleurgesteld te zijn dat hij er weer naast zat: 'Mijn overtuiging is namelijk dat Trump morgen alsnog vermoord zal worden (er morgen alsnog een moordaanslaghoax geënsceneerd zal worden).'

Het probleem is: des te specifieker je voorspelling, des te groter de kans dat je er helemaal naast zit.

Hoe kwam Vrijland aan de 15e? Heel simpel: 'Op 15 juli 2024 treedt een conjunctie op tussen de planeten Uranus, Mars en Algol. Een conjunctie houdt in dat planeten ‘in lijn’ staan ​​in de zin dat ze dicht bij elkaar staan ​​in hetzelfde deel van de hemel. De conjunctie van Uranus, Mars en Algol kan naar verluidt krachtige mythologische thema’s oproepen die verband houden met Medusa. Medusa is de mythologische figurant die staat voor een verward hoofd. Dat lijkt een verwijzing te zijn naar Joe Biden en zijn recente overduidelijke dementieverschijnselen. Als Donald Trump inderdaad vermoord wordt om de positie van (de verwarde) Joe (Medusa-hoofd) Biden te redden, dan lijkt de conjunctie van Uranus, Mars en Algol op 15 juli aanstaande (maandag dus) daarvoor een uitstekend moment.'

En Martin wist ook de dader te noemen: 'Al heel lang spreek ik hier over die moordaanslag, waarbij ik heel specifiek geduid heb dat het waarschijnlijk om een messteek in het linkeroog zal gaan en waarbij ik zelfs geduid heb waarom ik vermoed dat Robert de Niro de moordaanslagpleger zal blijken te zijn.'

De dader blijkt echter een lone wolf die schoot met het geweer van zijn vader en een messteek in het linkeroog werd een schot door het oor. 

Maar daar bleef het niet bij: Vrijland voorspelt al langer het zogenaamde Feniksfenomeen, een verhaal rond plasmakoepels waar zo langzamerhand geen touw meer aan is vast te knopen, maar dat nu 70 dagen na de moordaanslag op Trump moet plaatsvinden.

'Jij hebt inmiddels al tientallen “voorspellingen” gedaan die niet zijn uitgekomen bizar om dan nog zo stellig te blijven met bepaalde zaken,' meldt een van zijn lezers, die Martin maar meteen wegzet als Mitarbeiter. 

Op het web wemelde het trouwens weer van de desinfo, zo dook er ineens een foto op van een langharige Thomas Matthew Crooks die vervolgens in een video cynisch onthulde 'dat jullie de verkeerde te pakken hebben'.

De Dagelijkse Standaard moest natuurlijk weer zo snel als mogelijk bewijzen dat de kogel van links kwam, en sloeg aan het fantaseren: 'Verschillende media meldden dat Crooks een geregistreerde Republikein was, maar vergeten daarbij te melden dat hij zich alleen als Republikein had geregistreerd om tegen Trump te kunnen stemmen tijdens de voorverkiezingen.' Wat slechts een luie aanname is.

Crooks is een volgens dezelfde DS extreem-linkse gek die in juni 2021 nog geld heeft gedoneerd aan ActBlue, een extreem linkse fundraiser-groep. ActBlue is geen extreem linkse organisatie en heeft ook geen banden met Antifa, zoals links en rechts werd gesuggereerd. Er zijn nog te veel vragen over het motief om er iets zinnigs over te zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten