zaterdag 31 augustus 2024

Nanobots

'Japan kondigt noodtoestand af!! ‘Nanobots’ aangetroffen in 96 miljoen burgers..!! kopt Guido Jonkers van WantToKnow en dan weet je weer: dit moet wel zware onzin zijn. Want dit soort dingen lees je alleen bij Guido. Guido, die denkt dat de Maan hol is en Michelle Obama een man is.

De Japanse regering heeft volgens Guido haar verontschuldigingen aangeboden aan Japanse burgers voor de rampzalige gevolgen van de COVID-19 mRNA ‘vaccins' en heeft vergaande wetenschappelijke onderzoeken en strafrechtelijke vervolging ingesteld om de waarheid te achterhalen en de daders te straffen. 

Het is een nogal warrig verhaal, want Guido verwijst vervolgens naar een onderzoek van Dr. Young Mi Lee en Dr. Daniel Broudy die ‘geheime extra gemanipuleerde componenten’ … ook bekend als nanotechnologie' zouden hebben ontdekt in bijvoorbeeld Pfizer vaccins. Waarna Guido begint over kleine robotjes die al dan niet radiografisch met behulp van 5G gestuurd van buiten het lichaam, een bepaalde aandoening bestrijden. En hij volledig uit zijn dak gaat:

'De smerige manipulaties om deze nieuwe vinding in een EXPERIMENTELE INJECTIE te stoppen, is natuurlijk ongekend. Vooral omdat dit vanzelfsprekend HEEL BEWUST WORDT GEDAAN.. ZONDER ENIGE GOEDKEURING / ‘CONSENT’ VAN MENSEN die worden geïnjecteerd met deze technologische nano-robotjes..!'

Plus: 'De mondiale elite is vastbesloten om ons ervan te overtuigen dat omhoog omlaag is, dat vrouwen penissen hebben, dat open grenzen een bron van kracht zijn en dat niets bezitten je gelukkig maakt. Ze willen ook dat je weet dat grafeenoxide goed voor je is.'

Guido doet net voorkomen of hij het allemaal zelf heeft geresearched, vandaar hij opzettelijk de bron niet vermeldt, maar hij heeft het letterlijk overgepend van een Roemeense complotsite die er een waar wetenschappelijk rommeltje van heeft gemaakt, zoals uitvoerig is geanalyseerd door Verdica.

De Japanse regering heeft natuurlijk geen noodtoestand afgekondigd, en de excuses kwamen er ook niet. Die werden hooguit aangeboden door Kazuhiro Haraguchi, lid van het Japanse parlement en voormalig minister van Binnenlandse Zaken en Communicatie. Maar niet namens de regering. Hij sprak op eigen titel.

De aangehaalde studie is het resultaat van 'onderzoek' uitgevoerd door een Koreaanse verloskundige annex gynaecoloog en een Amerikaanse taalkundige (!!). Het artikel dat grenst aan absurditeit, is gepubliceerd in een tijdschrift dat slechts samenzweringsdocumenten produceert, met name gericht tegen vaccins. Het is uiteraard niet gevalideerd door andere onafhankelijke onderzoeksgroepen en niet gepubliceerd in een gerespecteerd tijdschrift.

Door de Roemenen, en dus ook door Guido, wordt tenslotte verwezen naar een Microsoft-octrooi US-6754472-B1 over 'apparaten' die aan het menselijk lichaam zijn gekoppeld om daarmee te suggereren dat de onvermijdelijke en alomtegenwoordige Bill Gates met geheimzinnige nanobotjes gaat strooien of zo de volledige mensheid gaat aansturen. Het octrooi is, niet verrassend, bewust verkeerd geïnterpreteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten