woensdag 24 februari 2021

Tamme vogels

Eindelijk weten we waar Hans Meyer van Weesdeweerstand zijn geld mee verdient. Niet met het dopen van complotdenkers, of als complotdominee, maar met een dubieus handeltje in vogels. Hobbykwekerij noemen Hans en zijn buitenlandse vrouw Tammevogels.nl.

Maandag verscheen Hans plotsklaps in het consumentenprogramma Radar naar aanleiding van klachten van gedupeerden die ondanks het betalen van honderden euro’s nog steeds op hun kaketoe, parkiet of papegaai wachten. Op mails wordt vaak niet gereageerd. Hans had het kennelijk te druk met de complotten.

Overigens zorgde Meyer wel dat hij buiten beeld bleef toen de verslaggever hem over de schutting van zijn woonhuis in Krimpen aan de IJssel een paar reacties probeerde te ontlokken. Vrouwlief verscheen wel pontificaal in beeld en wist zogenaamd nergens van.

Nog voordat de uitzending begon had Meyer al een compleet idiote verklaring op zijn site gezet: 'Erger eigenlijk, als namelijk het hele land al ruim een jaar geteisterd wordt door de meest krankzinnige overheidsterreur t/m vaccinatie genocide aan toe, opgelegd en doorgedramt door een regering die eigen volk aan het uitroeien is dan zou een ‘verslaggever’ in dienst van wat zich noemt ‘publieke omroep’ zich DAAR 24/7 mee bezig moeten houden om dat PUBLIEK van de waarheid te voorzien! En dus niet met mensen die meer dan wie ook in Europa alle mogelijke moeite, inzet, informatieverschaffing geven binnen zelfs de achterlijke geldende betreffende wetgeving voor mensen die een hobby uitoefenen!'

Sinds 2018 zijn er al klachten over tammevogels.nl. Er liggen ook aangiftes bij de politie. Een van de gedupeerden schrijft bij Opgelicht: 'Wat ik kreeg was een dreigende mail dat ZIJ aangifte tegen mij zouden gaan doen van laster, smaad en het doen van valse aangifte.'

Een andere gedupeerde: 'Ik heb in 2017 een grijze roodstaart gekocht bij deze man, en meteen het hele bedrag overgemaakt omdat ik korting kreeg. Ik heb de papegaai nooit gekregen, en nooit meer iets gehoord. Ik ben naar zijn huis gegaan om te vragen hoe het ermee zat. Hij dreigde toen met mij in elkaar slaan als ik niet ging.'


2 opmerkingen:

  1. Interessant artikel in de Daily Mail over ene Carl Beech, een man die hooggeplaatste Engelsen valselijk van pedoseksuele misdrijven beschudligde, maar door Justitie werd geloofd, met kwalijke gevolgen. Een soort Engelse Frank L. of Bart van W. dus.
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-9292577/Judges-VIP-paedohile-ring-case-sensation.html

    Overleden: Frits Veerman, een klokkenluider die niet loog toen hij een Pakistaanse atoomspion aangaf, maar die zijn nuttige tips moest bekopen met ontslag.

    BeantwoordenVerwijderen