vrijdag 17 april 2020

Complotwappie

Aanvankelijk was Dienie Kars alias Dienie Wakker alias Diesnie Wakker nog wel trots op haar geuzennaam 'complotwappie' die journalist Chris Klomp voor haar had bedacht. Aanleiding voor zijn artikel waren de brandstichtingen bij 5G zendmasten, want die zijn volgens de wappies (en Kars zelf) immers de oorzaak van het coronavirus.

Ze staat op en gaat naar bed (niet letterlijk) met Micha Kat en nog wat zweefsites, die ze stuk voor stuk meteen gelooft. Van platte aarde tot planeet X, Dienie vreet werkelijk alles, bij voorkeur onder het mom van Wakker Worden!

Dagelijks poneert ze oppervlakkige stellingen die regelrecht van andere sites komen. Haar aanhang bestaat uit net zulke naïeve types of uit religekken die je voortdurend met de Bijbel en Jezus om de oren slaan.

Klomp sneed echter ook een onderwerp aan waar Kars duidelijk minder blij mee was: haar verleden als exploitant van webwinkels, waarbij ze onder meer vogelhuisjes verkocht, maar niet leverde.

Dat blijkt nog maar het topje van de ijsberg, want in het forum van Opgelicht was mevrouw enkele jaren terug vaak te vinden. Onder meer met Kado Idee: '10 rendier mutsen besteld a €57,75 en nog steeds niets ontvangen'. Het bekende patroon: op mails met klachten werd niet gereageerd en gedupeerde klanten kwamen niet verder dan een antwoordapparaat. Het KvK nummer van Dienie bleek allang uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar werd nog vrolijk vermeld op haar website(s). Diverse mensen deden aangifte bij het Landelijk Meldpunt Internetoplichting (LMIO)

Oorzaak volgens Kars: 'Omdat ik achter de waarheid kwam van de corrupte overheid en het nep Koningshuis en nog veel meer bizarre dingen.' Ze raakte naar eigen zeggen 'gedemotiveerd'.

Zelden zo'n goedkope kutsmoes gehoord.

In een reactie op het artikel van Klomp meldt Dienie op Facebook dat ze iedereen wil terugbetalen, maar dat zal helaas niet gaan, want haar bankrekening blijkt nog altijd geblokkeerd. Werken voor de kost wil of kan Kars ook al niet. 'Ik heb geen werk of een uitkering. Ik doe nu alles GRATIS en ruil mijn tijd + energie graag voor onderdak en eten.' 

Maar, besluit Kars hoopvol: We zijn niet alleen...Er is meer...Binnenkort komen de GESARA fondsen vrij. Laat je niet vaccineren of chippen. Neem nooit het merkteken aan van HET BEEST. Lees Openbaring 13 van de Bijbel.

4 opmerkingen:

 1. Misschien dat een diaconie nog iets voor haar kan betekenen dan? Enige bijbelkennis doet het daar altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is nog niet eens zo zorgelijk dat Dienie Kars (of hoe ze zich ook wil noemen) volkomen het spoor bijster is en direct psychiatrische hulp nodig heeft. Het meest zorgelijk is dat er zoveel onnozele mensen zijn die haar gedachtengoed geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He, die ken ik, ze moet nog 2 facturen betalen a €211,09.
  Geen groot vermogen, maar we hebben er toch voor gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen