woensdag 13 maart 2013

Soeverein

Geweldige reportage een dezer dagen bij RTV Utrecht over een rechtszaak rond zwartrijder Dennis Mitchell (echte naam: Dennis Mitchell van Krugten) die zijn boetes niet wilde betalen omdat hij 'soeverein' was geworden. We hoorden hem bijna letterlijk de teksten oplepelen die Johan Oldenkamp al eens had bedacht om geen ziektekostenverzekeringen te betalen. Daar zal hij het ook wel vandaan hebben gehaald. Koppieppeest van internet.

Valt nog mee dat Van Krugten überhaupt in de rechtbank was komen opdagen. Daar zat hij trouwens als: 'Dennis Mitchel, in/uit vrijheid en Liefde geboren op 16/08/1988 te Nieuwegein en levende als vrij en soeverein mens van Licht en Liefde (alsook van vlees en bloed) Levende op het vaste land bij de gratie Gods en als crediteur handelend in volwaardige capaciteit als agent en auteur van de copyright naam, claim de naam en de handtekening © DENNIS MITCHEL VAN KRUGTEN en/of afgeleide daarvan, alle rechten voorbehouden.'

De reden dat Dennis dit allemaal bedacht heeft is (of gewoon gekopieerd van internet) is omdat hij geen cent te makken heeft en dan maar idealistische kutsmoezen bedenkt om niet te betalen. Ga dan niet met het openbaar vervoer. Maar Van Krugten heeft daar over nagedacht. Bij GeenStijl reaguurde hij: 'Omdat het mijn recht is mij vrij te verplaatsen over de Aarde, echter hebben bepaalde mensen ooit besloten dat er door bepaalde natuurgebieden, en soms zelfs woongebieden, treinen, en wegen met bussen moeten komen. Dit is destijds niet overlegt met alle belanghebbende, maar van hogere hand met commerciële intentie is opgedrongen aan de Aarde en haar inwoners. Daar het verboden is om over de treinrails of de busbaan te lopen, wat een van mijn geboorte rechten is, ben ik dus genoodzaakt van het ov gebruik te maken.'

En zo gaat nog even verder. 'Tevens is de staat der nederlanden geen soevereine staat, maar 'eigendom' van de kroon der staat der nederlanden. Deze nazi liefhebbende familie zit om meerdere aantoonbare onterecht op de troon, en dat niet alleen u, als staatsburger, bent 'eigendom' van de staat. Net zoals dat u nooit een auto zelf kunt hebben als u ermee de weg op wilt, want dan moet ie een nl kenteken hebben en is de auto eigendom van de staat der nederlanden. Net als uw bankrekening, uw hypotheek, heel het grondgebied wat bekend staat als koninkrijk der nederlanden, etc. etc.'

Geen slimme jongen, die Dennis. Een half miljoen Nederlanders zijn echt onvindbaar, terwijl sommigen van het UWV nog wel een uitkering ontvangen. Maar niet de soevereine identiteit Dennis, die van de rechter gewoon boetes moet betalen. Bij Geen Stijl: 'Terug sturen naar soevereinië, zonder behoud van uitkering.'

11 opmerkingen:

 1. Probleem met deze 'autonomen' is dus dat ze weldegelijk van beide werelden hypocriet verslaafd hun graantje proberen mee te blijven pikken. LetterLIJK jatten ja! En dat kan ook bijna niet anders als je je tussen de regels en bepalingen van 'ons' parasiterende systeem probeert voort te bewegen! Ga dan ook in de zogenaamde 3e wereld tussen de bosjesmannen of om het even welke natuurmensen echt onafhankelijk zitten wezen? Maar dan ook met je pijl en boog tussen de bosjes 'lekker' honger zitten te lijden als je voor die dag verder niets aan je lans hebt weten te rijgen he? Maar nee hoor, deze clowns gaan bij wijze van spreken een bordeel in en zeggen tegen de dienst doende prostituee dat ze vanaf dat moment vanwege hun nieuw opgedane inzichten nog slechts aan de linkertepel willen zuigen omdat ze het hele nummertje om principiele overwegingen niet meer zouden mogen uitvoeren?! Klaplopende mafkezen DEUHHH!? Doe het dan goed zoals mijn school dat leert en dupliceer zoveel als mogelijke aussweissjes om daarmee in je eigen bij elkaar gefantaseerde vehikel (dus geen openbaar vervoer!) schrijfgrage capo's met oninbare gele bonnetjes dan wel tollende oogjes met hun broek op de knieën langs de weg schijtend van de eigen verkozen arbeidsvoorwaarden achter te kunnen laten. OID hè 'schatje'? Kortom; sla ze dus met hun zelf bedachte nazistoïde middeltjes dwangbuisgeil maar lekker terug in hun eigen porem, en ga niet in hun systeem klagen dat je aan beide tieten lurkend niet meer aan hun voorwaarden wenst te voldoen?! Zwakzinnige retards...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees nu dat van die Oldenkamp terug en verneem daar enige tegenstrijdigheid... Enerzijds verklaart hij zich soeverein en anderzijds deed hij wel mee aan de tweede kamer verkiezingen. Het lijkt me dat het of het ene of het andere is of je doet mee in het systeem, of je verklaart je soeverein waarmee al je plichten maar ook je rechten onder de Nederlandse staat vervallen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In principe geloof ik (op mijn manier) ook in menselijke soevereiniteit en spijkerde in dat kader Liber Oz in 1991 al aan de deuren van het Rotterdamse stadhuis en de Laurenskerk. Maar om het auteursrecht over je naam te claimen is nogal inconsequent. Zulke rechten kunnen natuurlijk alleen maar ingeroepen worden als je in een rechtsstaat leeft en het daarom afdwingbaar is.

  Maar wat ik wel vind:

  1. Man has the right to live by his own law—
  to live in the way that he wills to do:
  to work as he will:
  to play as he will:
  to rest as he will:
  to die when and how he will.
  2. Man has the right to eat what he will:
  to drink what he will:
  to dwell where he will:
  to move as he will on the face of the earth.
  3. Man has the right to think what he will:
  to speak what he will:
  to write what he will:
  to draw, paint, carve, etch, mould, build as he will:
  to dress as he will.
  4. Man has the right to love as he will:—
  "take your fill and will of love as ye will,
  when, where, and with whom ye will." —AL. I. 51
  5. Man has the right to kill those who would thwart these rights.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Maar om het auteursrecht over je naam te claimen is nogal inconsequent."

  Bovendien is een naam daar veel te kort voor. Een naam is geen 'werk' in de zin van de auteursrecht. En als het al kon, dan lag het bij de ouders/naamgevers, niet bij de drager.

  Ook van de begrippen rechtspersoon, natuurlijk persoon en eigendom begrijpen deze mensen niets. (Ik ook al niet alles, maar wel genoeg om te weten dat zoals zij ze gebruiken het nergens op slaat.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Ruud

  Verdomd, je hebt gelijk. Eigenlijk ook wel raar dat het product van voortplanting -de enige werkelijk creatieve daad waartoe een mens in staat is- niet auteursrechtelijk beschermd wordt. Sterker nog, je mag je creatieve producten nog niet eens commercieel exploiteren!

  Wat een onrecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar het verboden is om over de treinrails of de busbaan te lopen, wat een van mijn geboorte rechten is, ben ik dus genoodzaakt van het ov gebruik te maken.'

  Lekker consequent van Dennis. Dus de ene regel van die 'andere soeverein' (of 'huisgenoot' zou Johan babbelen) volgt hij wel, maar de volgende (betalen voor OV) legt hij naast zich neer.

  Maar goed, consequent zijn past niet bij de soevereine lichtmens.

  Zo heb ik me altijd verbaasd dat de 'soevereine code' zich afzet tegen het 'opleggen van boetes e.d. door de ene soeverein aan de andere soeverein', maar de 'nieuwe soeverein' wel genadeloze boetes in retour oplegt aan de 'oude soeverein'. Deze logica komt vast uit de koker van juridisch wonder Luca van Dinter.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Soeverein? Prima (als jij dat wil). Je kunt er idd niets aan doen dat je pappie en mammie je (1) gemaakt hebben en(2) geïntroduceerd hebben in "Het Systeem". Mogen we dan ook de -door "Het Systeem" voor jou gemaakte kosten terugkrijgen? Ik denk aan Zorg, School, Opleiding, Uitkering etc.. algauw een 150.000 euro tot je 20ste levensjaar.

  Oh ja, en als je moet poepen... dan ga je maar het bos in, want je hebt NIET meebetaald aan onze riolering.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'dankzij dat syteem heb ik idd een enorme studieschuld, maar mooi geen baan. Voor wildpoepen krijg ik een boete en als ik zelfvoorzienend, voor zover dat mogelijk is, wil leven dan wordt ik verplicht een riool te hebben terwijl ik goed doorkan met een composttoilet......is dat dan waar we in willen blijven zitten?
   ik probeer te achterhalen wat te zin en onzin is van dat claim je soevereiniteit....nog geen goede teksten kunnen vinde...

   Verwijderen
 8. "Mogen we dan ook de -door "Het Systeem" voor jou gemaakte kosten terugkrijgen?"

  Kan ze daarna meteen lafhartig naar haar schoonfamilie daar in Argentinië heen vluchten wanneer zometeen de echte souvereinen voor een lekkere lynchpartij als wraak op Anass zich aan de poorten van haar (binnenkort van hem uiteraard!) riante paleisjes zullen vervoegen!? @Markiesinnetje dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hoi, probeer wijzer te worden omtrent het soevereiniteitsprincipe zoal ghepropageerd door oa Niburu...

  @ Mark: over Oldenkamp; ik zie niet in waarom het tegenstrijdig is dat hij stemt en eigenaar is van zijn natuurlijke persoon. deze zogenoemde tegenstrijdigheid lijkt mi op een misvatting die ik tegenkom op deze zoektocht....nl dat je, wanneer je je soevereiniteit claimt, je dan ook alle afstand doet t.o.v. de staat.

  Ben net begonnen met leren waar die claims over gaan. Mijn eerste gedachte is, na het zien van de bijna drie uur docu van Niburu, dat de universele rechten van de mens hoger staan dan de nederlandse grondwet, dus daarop kan je sowieso al een beroep doen, zonder dat je je soevereiniteit hoeft te claimen. lijkt me.

  een andere (lijkende) misvatting, die hiermee samenhangt, is die dat je afstand zou doen van alles door soeverein te worden. Zoals ik t begrijp claim je juist het eigendom van je natuurlijke persoon, en die blijft in connectie met de staat. Helaas heb ik niet genoeg juridische kennis om de kwestie helemaal te snappen.

  Wie heeft er een verwijzing naar een goed stuk / website waar deze kwestie wordt uitgeplozen/ van een andere kant belicht...??

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat ik een mooi punt vind van Luca in de lange docu van Niburu is, wanneer je een hypotheek hebt, je aan de bank vraagt of ze de akte kunnen laten zien. Zo niet (dan hebben ze het doorverkocht), dan is de overeenkomst komen te vervallen en kan je nieuwe, voor jou waarschijnlijk gunstigere overeenkomst maken.

  interessant punt. de vraag is alleen of je hiervoor soeverein moet zijn. Deze stap kan je ook zetten wanneer je niet je naam hebt geclaimd m.i. (voorbeelden in VS)

  mensen kunnen (en zouden moeten) sowieso veel soevereiner handelen zonder hun soevereiniteit te hoeven claimen. Wat veel mensen nu niet voelen is dat het juist een voorwaarde is voor een functionerende maatschappij dat mensen de ruimte gebruiken die ze hebben, maar dat doen ze niet. Veel gedragen zich alleen als klanten en consumenten en gaan vervolgens klagen dat de maatschappij zo onmenselijk is geworden......

  BeantwoordenVerwijderen