vrijdag 20 juni 2014

De sjaakGisteren landde alweer een soeverein mens met beide benen op de grond: Magda Wel – natuurlijk persoon Bea van Kessel – werd haar woning uitgezet. En haar vriend Angelo della Luce - natuurlijk persoon Michel Vitaliti, blower van beroep - stond er bij en keek ernaar.

Wat een feestje had moeten worden met livestream werd dan ook een domper van een poppenkast. Want wat een of andere gitaarspelende nepadvocaat (Johan Peter (JP) Teunissen) ook verkondigde, niets mocht baten, Bea werd als een klein kind opgetild en meegenomen naar het politiebureau.

Barracuda heeft trouwens nog nooit zoveel soevereine videofilmers gezien. Bovenstaand filmpje werd met bibberende hand gemaakt door Karel Bagchus, die ook al op straat is gezet. Karel verzint ze waar je bij staat. Wat is in godsnaam weer een gevangenisstraf van 'categorie vijf'?

Het enige wat dit soort filmpjes duidelijk maakt is dat je als soeverein mens uiteindelijk gewoon de Sjaak bent. Je kunt nog zoveel onzin verzinnen (lees: teksten van internet oplepelen) er komt een moment dat de sterke hand je gewoon op straat zet als je de hypotheek niet meer kunt of wilt betalen.

Of je maakt fatsoenlijke betaalafspraken met bank of huisbaas of je richt je eigen Utopia op, ongezien en onbespied op een terrein voor autoschroot bijvoorbeeld of een hutje op de hei. Maar nee, een soeverein mens wil natuurlijk wel de geneugten van een dak boven het hoofd en een Wifi-verbinding. Zouden ze een Leger des Heils hebben, daar in Uden?

22 opmerkingen:

 1. Tja dit komt er nou van als je maar overal lak aan hebt en niet braaf je rekeningen betaalt.Lag zowat onder de tafel van het lachen toen Bea met agenten en al haar huis werd uitgewerkt. Wat een spektakel zeg... en dan wil ze ook nog eens de vijver in... waarom? om de visjes vaarwel te zeggen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sommige opmerkingen....
  "Het is fijn dat u dat begrijpt, want dan hebben we nu een begrijpen gecreëerd, waarvan de inhoud van de tassen als onderdeel geldt van het begrijpen"

  ????

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp dat ik het moet begrijpen, maar begrijpen doe ik het niet.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Je had die lui gewoon een RAM moeten verkopen met de wapenstok, daar issie toch voor?

   Verwijderen
  2. Ja maar dan is het mogelijk mishandeling en dan hebben ze wellicht ineens wél een zaak.

   Verwijderen
 4. Het is NIET de taak van de @Politie dit te gaan aanhoren. Politie ondergraaft eigen gezag zo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker in dit geval waar hun enige taak was de mensen eruit te zetten. Als er nou een ruzie was moet je dat natuurlijk wel doen, wat een tijdsverspilling het ook is.

   Verwijderen
 5. Soeverein kun je pas zijn als je zelfvoorzienend bent. Maar dat zeggen ze er volgens niet bij in de instructies. Jammer genoeg voor mensen zoals deze Bea, Magda of hoe ze zichzelf ook wil noemen. Al is het de vraag of ze die waarschuwing zouden gebruiken.

  Hoe dan ook, laten we hopen dat mensen zoals zij een voorbeeld zijn voor anderen van hoe het het allemaal dus NIET moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Diep en dieptriest deze vertoning. Dat mensen nog er met handen en voeten en open ogen intrappen in dat "Soeverein" zijn! En dan gaan mafketels als Kat en co dat ook nog aanmoedigen. Zo zie je maar waar dat eindigt....in een politiecel, berooid en beroofd van je eigenwaarde...door jezelf dat dan weer wel Magda...ehhh... Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Magda..... Ik lees steeds "Magdat?".... En dan hoef ik hier bij Barracuda natuurlijk niet uit te leggen waar mijn associatie vandaan komt.... ;-)

   Verwijderen
 7. OT:
  BREAKY BREAKY aanslag van de broer van Marianne Vaatstra op Hans Mauritz. Bakstenen vlogen naar zijn slaap, maar door zijn matrix-kungfu-moves werd alleen zijn bril geraakt.

  Gek alleen dat de burgemeester zegt dat er geen klappen zijn gevallen...
  http://www.omropfryslan.nl/nijs/opskuor-oer-vaatstraboek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Reacties
  1. Ik probeer het lezen en ik heb de link, maar ik begrijp het een beetje. De brief was al op twitter. Ik vind het net als de burgemeester; misselijk makend. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar wat moet je in godsnaam met die mafklappers die over lijken gaan.

   Als karma bestaat wens ik de hele riedel die in koor zingt dat het een complot is, dezelfde ellende toe. Randdebielen.

   Verwijderen
  2. pic.twitter.com/ndyOphimxI. Ik hoop dat de link werkt. En er zit nog zo'n kutwijf op twitter uit haar dak te gaan.
   @Talk2Myra Laat die #Vaatstra effe lekker zijn poten thuis houden .. BEN JE NOU HELEMAAL BESODEMIETERD mafketel

   Wie is hier nou besodemieterd als de doden niet met rust gelaten kunnen worden?

   Verwijderen
  3. Echt.... de juridische raderen in nederland draaien te langzaam. Natuurlijk moet rechtspraak zorgvuldig plaatsvinden, maar het mag wel wat sneller en efficiënter in tijd gemeten.

   Dan was Bea allang op haar nummer gezet, dan had Micha allang weer eens een cel van binnen gezien EN dan was Dankbaar eens voorgoed ontmaskerd als een ontzettend slechte burgeronderzoeker.

   Helaas..., jehova's zijn ook altijd leuk aan de deur, maar die heb je dan toch liever met hun wachttoren dan het olijke duo Dankbaar & Mauritz met hun bijbel.

   Gewoon boek netjes aannemen en dan vervolgens (als ze nog teruglopen van je voordeur) de fik er in en op straat gooien.)

   Verwijderen
  4. Het boek kan altijd nog voor de kattenbak worden gebruikt.

   Verwijderen
  5. Als het boek (zoals Bol.com vermeld bijna 2500 paginas) 500 zulke bagger is als dit ene A4tje.... zoveel spelfouten, rare zinsopbouwen etc...en dan zijn dit maar een paar regeltjes..... Dat die gasten hier mee door kunnen gaan en zichzelf nog recht kunnen aankijken 's morgens? Tegen de wil van beide families en maar stalken! Die Wim niet meewerken aan dat psychologisch rapport? Gedwongen opnemen, liefst op een isoleer, hebben die mensen eindelijk RUST!

   Verwijderen
 9. http://www.friese-producten.nl/fries-shirt-it-kin-net.html

  BeantwoordenVerwijderen