zaterdag 29 april 2023

Copilot

Hoe staat het eigenlijk met de nieuwe plasmakoepels? Niet best, want nog altijd niet opgestart. Te weinig peut in de motor, of een of ander mechanisch gebrek, Barracuda heeft werkelijk geen idee.

Martin Vrijland denkt dat wij in onder een door computers gegenereerde koepel leven. Als de grote plasmakoepel (...) geïnstalleerd is en de atmosfeer daarin opgestart is (inclusief de nieuwe kunstmatige zon, die anders verdomd veel energie geeft) kunnen de huidige worden afgeschakeld.

Of zoals Martin het formuleert: 'Het heeft te maken met de 88 plasmakoepels gebaseerd op het Lilith en de 88 plasmakoepels gebaseerd op het Satan operatingsysteem. Die twee systemen zullen worden samengevoegd. Je kunt dat een beetje zien als het samenvoegen van Windows en MacOS. Alleen die lichamen die XX-XY zijn, passen dus in het nieuwe besturingssysteem onder de nieuwe Super Dome (die opstart tijdens na het Fenix moment).'

Dat alles had zo rond Pasen moeten gebeuren, maar je voelt hem al aankomen: het is een profetie vergelijkbaar met het einde van de aarde. Dat schuift ook eeuwig op. Zo zal Vrijland over enkele maanden nog beweren dat er een plasmakoepel wordt opgestart.

Dat Vrijland wel ongeveer uitlegt hoe het werkt, maar het 'waarom' nauwelijks kan duiden, vinden zijn wel naïeve volgelingen niet erg: vanuit hun calimerocomplex klinkt het allemaal heel logisch. Aangezien Vrijland ze wijs heeft gemaakt dat het opstarten gepaard gaat met lichtflitsen, komen ze aanzetten met het Noorderlicht en vreemde lichtverschijnselen boven Italië. Zie je nou wel?  

En anders zorgt Vrijland, die toch al de neiging heeft om zich tot vervelends toe te herhalen, er wel voor dat de plasmakoepels met alles in verband worden gebracht. Ook met vaccinaties.

Het geïnjecteerde programma zal de gevaccineerden fysiek kunnen transformeren, zodat hun lichaam zal kunnen blijven functioneren onder de nieuw op te starten plasmakoepel. Bent u ongevaccineerd, dan zult u al heel binnenkort terugkeren naar uw origineel (...). Voor de gevaccineerden zal in eerste instantie een vredige tijd lijken aan te breken, maar 'uiteindelijk zal de AI copiloot in het brein geactiveerd worden'.

En dan? Wat moet zo'n co-piloot met ons doen? Dat wij allemaal braafjes naar de overheid luisteren en Martin Vrijland uitlachen? En wie zegt dat er allang geen co-piloot in het brein van Vrijland zelf is geplaatst? Eentje dat eindeloos fantaseert over plasmakoepels? Ter leering ende vermaeck van onze onzichtbare machthebbers?

1 opmerking:

  1. COMPLEET de weg kwijt maar dan ook echt VOLLEDIG! En een volgertje gelooft in witte schijfjes... Gaan we de witte schijven de komende weken in de lucht zien? Ik denk dat die kans vrij groot is als je het Amerikaanse nieuws mag geloven. Dit kwam ik zojuist tegen;

    Congress is going to hold UFO hearings with the Emerging Threats and Capabilities Subcommittee on April 19th, lead by Senator Gillibrand.

    Expect plenty of media distractions, limited hangout narratives and “UFO Disclosure” virtue signaling over the next couple weeks

    Belachelijk hahahhahaha!

    BeantwoordenVerwijderen