woensdag 20 mei 2020

Voorspellingen

Wat het is met plotters, weet Barracuda ook niet, maar die ontdekken altijd weer dat ingrijpende gebeurtenissen allang 'stiekem' voorspeld zijn.

Het mooiste voorbeeld is het 20 dollar biljet, dat als je het op een bepaalde manier vouwde de brandende Twin Towers, het brandende Pentagon en het woord Osama liet zien. Moest je trouwens wel heel veel fantasie voor hebben.

Barracuda begrijpt de logica hiervan nog altijd niet. Wat is precies de bedoeling van die geheimzinnige aanwijzingen? En hoe wordt dan de boodschap overgebracht aan bijvoorbeeld nietsvermoedende biljetontwerpers zonder slapende honden wakker te maken? Of tekenen die soms een non disclosure? Of zou het gewoon een prijsvraag zijn voor slimme plotters?

Uiteraard is ook de COVID 19 uitbraak al in detail voorspeld. Door de EU ook nog. De top van Europese Unie, meldt het wakkere blog Niburu op basis van een artikeltje bij Summit News, bestaat 'voornamelijk uit hooggeplaatste vrijmetselaars en uiteraard weten deze precies wat er gaat komen, want zij zijn betrokken bij de voorbereiding.'

Dat schijnt Niburu allemaal te weten, waardoor je je afvraagt wie er werkelijk deze grotendeels anonieme site schuilgaan.

In 2012 werd er door de EU een stripverhaal gepubliceerd 'dat niet was bedoeld voor het grote publiek, maar meer voor interne afdelingen van de EU en er werden dan ook slechts enkele honderden exemplaren van het boek gedrukt.'

In de strip experimenteren wetenschappers in een Chinees laboratorium met gevaarlijke virussen. Die vervolgens wordt verspreid van dier op mens op een druk bezochte markt. Vervolgens worden er draconische maatregelen genomen om het virus te kunnen beheersen, waaronder een anderhalve meter economie ontstaat,. Het is vervolgens de EU die het voortouw neemt en de rest van de wereld erbij sleurt met een wereldwijd gezondheidsprogramma dat One Health heet en in samenwerking met de VN komt er dan uiteindelijk een vaccin dat de wereld zal redden.

Punt is: zo 'voorspellend' is de strip nu ook weer niet. Het SARS virus uit 2003 verspreidde zich ook al razendsnel via Hongkong naar onder andere Vietnam, China en Canada. Ook het SARS-virus was een (corona)virus dat in China van dier op mens oversprong In 2009 volgde de Mexicaanse griep en in 2012 - het jaar van de strip - dook het MERS virus op. De stripmaker hoefde nauwelijks zijn fantasie te gebruiken.

2 opmerkingen:

  1. De hele strip 'Infected' is hier te lezen: https://issuu.com/newdirections/docs/infected_english

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Niburu is een héle smerige site aan het worden. Hoog tijd dat het offline gaat en dat de webmasters opgepakt worden.

    BeantwoordenVerwijderen