zondag 13 augustus 2023

Zombieziekte

Er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw ‘vaccin’ voor een ziekte die er nog niet is, melden de mafklappers van Niburu, om daarmee te suggereren dat na corona de volgende hoax alweer in voorbereiding is.

Ergens in de uitgestrekte laboratoria van Porton Down, het overheidshart in Wiltshire, zijn Britse wetenschappers namelijk bezig met het ontwikkelen van een vaccin tegen ‘ziekte X’. Die bestaat domweg niet, maar men wil anticiperen op een uitbraak van een pandemie met eigenschappen die in Covid varianten zijn aangetroffen.

Op gezag van een wakkere 'lezer' suggereert Niburu dat het nieuwe zombievirus wel eens hondsdolheid zou kunnen zijn. Leveringsproblemen bij twee producenten van het rabiësvaccin leiden tot een groot tekort aan het vaccin tegen hondsdolheid. Dus heeft deze slimme lezer de dots maar eens aan elkaar geknoopt. Makkelijk zat. 

Ook worden gevaccineerden volgens Niburu ineens getroffen door een Bijbelse ziekte, namelijk lepra. Van de 52 mensen die in 2021 naar een Londense kliniek kwamen er minimaal 49 waren ‘gevaccineerd’ tegen corona. Het nogal een conclusie. Vermoedelijk doet de helft ook suiker in hun thee, of staat onder de douche met Badedas, maar daarmee is nog geen verband russen lepra en Covid aangetoond.

De nuchtere feiten: Lepra is een bacteriële infectie die wordt veroorzaakt door de leprabacterie: de Mycobacterium leprae. Ieder jaar komen er wereldwijd nog steeds ruim 200.000 nieuwe leprapatiënten bij, dus lepagevallen komen voor, ook in de VK, waar immigranten uit India en Bangladesh de ziekte nogal eens meenemen.

Maar nu komt het: De slimmerds van Niburu hebben de samenvatting van het onderzoek niet gelezen. Het is niet dat Covid lepra veroorzaakt, het is dat mensen met lepra ontvankelijk zijn voor Covid omdat hun immuunsysteem is verzwakt.

Nog meer desinfo: Ook beweert Niburu dat Amerikaanse artsen van de toezichthouder FDA ineens het paardenmiddel (letterlijk) ivermectine mogen voorschrijven bij corona, met als enige bron de notoir onbetrouwbare Epoch Times (via Zero Hedge). Het is dan ook compleet nepnieuws.

Ook haalt Niburu een onderzoek aan waarin ivermecine als veilig wordt geprezen, zonder er bij te vermelden dat de publicatie al in juni is ingetrokken wegens onbetrouwbaar. Grappig trouwens dat Covid naar de stellige overtuiging van Niburu een hoax is, maar er wel een werkend middel bestaat tegen een niet bestaande ziekte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten