donderdag 13 oktober 2011

Gifgas

Micha Kat gooit de kont nog eens tegen de krib. Nu iedereen over de rooie is omdat hij de Nazi gaskamers ontkent, met twee verse aangiftes als resultaat, is Kat nog maar eens driftig gaan googelen. En ja hoor: Nieuw Spijkerhard Technisch Bewijs voor de Gaskamer Hoax. 'Zyklon B kan nooit zijn gebruikt voor de ‘vergassing’ van miljoenen mensen omdat het middel daartoe om meerdere redenen absoluut niet in staat is. In het filmpje hierboven wordt gesteld dat het gif in Zyklon B -blauwzuur- pas echt actief wordt bij een temperatuur van 25,7 graden: het ‘kookpunt’ van de stof. Onder die temperatuur is wel sprake van enige verdamping, maar die is te gering om snel effect te hebben. Dat betekent dus dat het middel nooit effectief kan zijn ingezet in Polen waar de dagen per jaar dat het warmer is dan 25, 7 graden op een hand te tellen zijn. Maar het wordt nog mooier. De dagen dat het (zeer) koud was -tot minus 30 graden aan toe- waren wel zeer talrijk en dan is het effect van Zyklon B nul komma nada! Zijn dit feiten of geen feiten?'

Nee Kat, dat zijn geen feiten. Dat is weer eens YouTube-gelul. Nota bene de fabrikant van Zyklon B zelf heeft dit misverstand begin jaren veertig opgehelderd: 'Nachdem sich bei zahlreichen Durchgasungsobjekten aus der üblichen Beobachtung heraus bereits Gewißheit über den 100-prozentigen Abtötungserfolg auch bei Raumtemperaturen bis -10°C ergeben hatte, wurden in einigen dafür besonders geeigneten Kasernengebäuden die obigen Fragen eingehender geprüft. Nachfolgend seien einige der Untersuchungsergebnisse zusammengestellt.[..]''  Effectief dus tot min 10 graden. Het luizenmiddel werkte zelfs beter bij mensen dan bij luizen: de dood trad in na 5 minuten.

Kat moest gisteren natuurlijk ook nog even reageren op de ontmaskering van zijn vermeende AIVD bron, de Rolodex Man, die alles zou moeten weten over Demmink, maar gewoon een fantast is. We herhalen nog maar even wat HP journaliste Coco Gubbels over hem schreef: 'Navraag bij politie, recherche en AIVD leveren een off-the-record unaniem antwoord op: deze man is een fantast en geen (oud) AIVD’er.'

Het aardige is - maar dat wisten we al - dat Kat nu toegeeft dat dit niet alleen de bron is van een boek van Maria Genova, maar dat het ook zijn bron is. En dat stond helemaal niet in het stukje dat HP/DeTijd aan de kwestie wijdde. Die link met Kat las u hier.

Kat reageerde niettemin als gebeten: 'Wij weten dat hij heeft kunnen aantonen medio jaren ’90 te zijn geinfiltreerd in een pedo-netwerk rond Karel Maasdam die een bordeel runde aan de Insulindeweg in Amsterdam waar ook Joris Demmink kwam net als Marc Dutroux.' Heeft kunnen aantonen? Hoe dan? Omdat Kat deze Samson weer eens op zijn blauwe ogen geloofde? Gevalletje: ik wil graag horen wat ik denk?

En wat heeft die Rolodex Man toch vaak contacten met journalisten gezocht, en dat allemaal als AIVD'er ook nog. Ton Biesemaat: 'Ik heb in 2008 twee keer met Samson gesproken en je hoefde niet door te leren om te kunnen concluderen dat de verhalen niet klopten. Samson was er goed in om namen van journalisten te laten vallen waarmee hij gesproken had. Dat maakte ik in 2008 ook al mee. Was tegelijk ook een zwakte van hem want daar was al een mogelijkheid om te checken. Beweerde hij dat er uren interview met hem klaar lagen en een zekere TV-journalist een jaar was vrij gemaakt om aan deze zaak uitsluitend te werken. Allemaal onzin. Al in 2008 dus.'

UPDATE: Micha Kat veroordeeld tot 60 uur taakstraf wegens doodsbedreiging.

209 opmerkingen:

 1. Yep, dit is Kat ten voeten uit.

  Met tranen in zijn ogen biecht hij op al vanaf zijn jeugd aan de Holocaust-verhalen van zijn familie te twijfelen, en zijn zoektocht naar de 'waarheid' te zijn begonnen.

  Die jarenlange zoektocht materialiseert hij dan met het publiceren van zijn factfinding. David Cole, Ernst Zundel, Carolyn Yeager en het goedkope filmpje over Zyklon B; revisionisme voor beginners dus.

  Een wel heel mager resultaat voor een dergelijk diepgravend onderzoek. Een onderzoek bovendien waarin hij slechts deponeert, en niet met zijn bevindingen de 'officiele' standpunten weerlegt.

  Nu komt hij weer met een aanval op het aantal van 6 miljoen Joodse slachtoffers. Niet vanuit een eigen onderzoek, maar door even een uurtje te spitten in Google. "Het is niet waar, want, kijk, het staat hier."

  Wanneer Kat de intelligente discussie zoekt mist hij hier wederom een kans, want zelfs voor onverbeterlijke Zionisten zoals ik zelf is de mystieke en wonderlijke rode draad die '6 miljoen' vormt interessant.

  Maar dat is Kat. Veel herrie, weinig wol.

  Daarbij hoort ook dat Kat het - natuurlijk - niet over zijn kant kan laten gaan om niet in te gaan op de onthullingen van Coco mbt de Rolodex-man. Niet omdat Kat de man zelf wil verdedigen, maar omdat Kat in de discussie niet genoemd/betrokken wordt. Daarover is hij furieus. Het gaat bij Kat altijd alleen maar over Kat. Een ronduit nare man is het.

  Een nare man die ook nog eens oliedom blijkt te zijn, want hij realiseert zich niet dat hij met dit stompzinnige geblaat alle grond onder zijn eerder 'onderzoek' slaat. Want waarom moet ik als lezer wel geloven dat hij bij dossiers over bijv Demmink, Vaatstra of Westenberg wel zorgvuldig is geweest?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kat is een akelig door de mand gevallen figuur, hoax in het kwadraat. Met de decadentie van een beroepsleugenaar, vraagt hij zich af of gifgas wel effectief en rendabel was. Hij vergeet hierbij, dat een dergelijke beestachtige denklijn, geen klachtencomissie toelaat. Kat schrijft tegen betaling kwetsende baarlijke nonsens, inmiddels is er een container aan bewijs tegen hem.!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindjes aan elkaar knopen kan Barracuda weer eens niet. De authentieke documenten waaruit blijkt dat de Zionisten antisemitisme wilde in Europa en collaboreerde met de Nazi zodat de Nazi Farth Nach Palestina gemaakt worden kon, houdt hij gemakzuchtig weer eens buiten beschouwing.

  Die meer dan een miljoen geholocauste Moslims in Irak zijn ook niet waar volgens Baraccuda. Alleen wat Baracudda zegt is waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "'Navraag bij politie, recherche en AIVD leveren een off-the-record unaniem antwoord op: deze man is een fantast en geen (oud) AIVD’er.'"

  Ongeloofelijk wat een wereldvreemde naïviteit van zowel de moderator als die zogenaamde onderzoekshoernaliste göebels! Ik weet niet of jullie dat al wisten maar de geslepen methodes van 'geheime'-diensten moeten nou juist met veel geheimzinnigheid gepaard gaan! De 'geregistreerde' leden van welke dienst dan ook maken dus nog geen 2% van hun werkelijke ledenbestand uit. Als je om het even welke collega van mij in de informele economie gaat lopen bellen met de vraag of wie dan ook bij die of die groepering behoort, verwacht je dan van een zuart geld harkende 'crimineel' dan dat hij je eveneens precies zal vertellen hoe of wat!? Hahaha wat een lachwekkend wereldbeeld hebben een aantal van jullie hier toch echt wel! Geef mij dan deze ECHT MOEDIGE klokkenluider maar, die tenminste met nooit weerlegde bronnen over al dat traan-gas met trieste gevolgen naar voren trad...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het enige wat complottertjes doen is een uurtje googlen en dan hebben ze hun "onderzoek" alweer klaar. En dan vervolgens hoog van de toren blazen dat ze onderzoek doen. Ze denken ook dat ze jarenlange schade van gemist onderwijs/onderricht kunnen inhalen door te youtuben en googlen. Wat ze daarbij vergeten is dat ze de basis missen. Maar laat ze maar gaan. Met uitzondering van holocaustontkenning is het alleen maar lachen met die oliedomme figuren

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de schoolvoorbeelden van mijn reactie worden alweer geleverd. Beetje googlen , vervolgens linkjes plakken en/of kopiepeesten. Meer kunnen ze niet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jezus, Arminius heeft weer wat gevonden. Het zoveelste domme copypaste verhaaltje van hem. Wat is dat toch met jou, Arminius. Zo gauw je weer eens ergens wat leest plemp je het hier neer. Wat er staat doet er niet toe. Of het waar is of niet evenmin.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zuur: laat je opnemen man! Wees daarna eens net zo kritisch op jezelf, zonder google,niet schrikken hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Arminius doet mij denken aan zo'n scharrelhond die tussen de vuilnis wroet, een half versleten slof vindt en die luid-kwispelend bij zijn baasje neerlegt. En als die zegt: nee, dit is geen stok, gaat hij weer vrolijk iets anders halen. Alleen die stok komt er nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. het enige wat complottertjes doen is een uurtje googlen en dan hebben ze hun "onderzoek" alweer klaar. En dan vervolgens hoog van de toren blazen dat ze onderzoek doen. Ze denken ook dat ze jarenlange schade van gemist onderwijs/onderricht kunnen inhalen door te youtuben en googlen.

  Goh, maar als Coco Gubbels ff googled dan heeft zij opeens wel een gedegen onderzoek ingesteld. Laat me niet lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Weet je wat het is, alleen de mondsnoerende logica van Barra is blijkbaar de absolute waarheid. Maar owee als jij een andere mening bent toegedaan, dan worden je reacties hier verwijderd cq kaltgestellt . Het enige wat men hier kan is de geschiedvervalsers napraten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. lachen dat linkje van adamas. Het enige wat Adamas laat zien is een holocaustontkenner die zich zelf te kakken zet met nul komma nul bewijs dat gaskamers niet zouden hebben bestaan.

  "nooit weerlegde bronnen"

  Welke?

  Deze ex-bisschop sympathiseert met neo-nazi's. Maar ja volgens Adamas een overtuigt antisemiet (ook neo-nazi?) maakt dat niet uit voor het overtuigende bewijs wat deze persoon in deze youtube levert........................

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat mij ook altijd zo verdomd helder opvalt van al die hardcore judaisten hier, is dus dat ze elke drogreden tevoorschijn durven toveren om te verhullen hoe werkelijk ziek en onmenselijk je als jodenDOM moet zijn, om tot op de dag van vandaag met gebakken lucht en andere afgeperste methodes je op DEZE(!) klink klare leugens gebaseerde 'slachtofferschap' nog te durven verzilveren! Onmenselijk ranzig noem ik dat ja! Het is niet alleen DOM maar eveneens crimineel demonisch. Aan deze orgie van goyim afperserij moet hoe dan ook zo snel een einde komen. Maar goed; de wal is het schip uit pure noodzaak gelukkig (al gaat het nog niet snel genoeg voor mij!) in rap tempo aan het keren...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahaha, ze kunnen er echt niet tegen dat Kat in een zoveelste oplichter/fantast is getrapt. Trouwens, dat lijkt me nu wel duidelijk. Als Tom Biesemaat de man nu ook al blijkt te kennen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. adamas moet vast heel eenzaam zijn in het echte leven. Rondlopen met anti-semitische ideeen en holocaustontkenning en er met vrijwel niemand over kunnen praten. Of adamas verkeert in Stormfrontkringen dat kan natuurlijk ook

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nee jwobestiertdezekloot. Ik richt mij enkel op alle hardcore supremacisten die via hun zo langzamerhand uitgewoonde 'slachtofferschap' al eeuwen via domoren zoals jij voor grofgeld nog steeds denken te mogen verdienen! Dit is de laatste keer dat ik mij nog ga verdedigen voor iets wat ik niet ben. Ik sta nooit boven of onder welk mens van vlees en bloed. Echter als ranzig bekeppelde debielen zich boven mij denken te kunnen positioneren met hun holohoaxporno, dan zal ik daar altijd met nog effectievere methodes tegen ingaan. Capiche? Lamlullo...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. 'Goh, maar als Coco Gubbels ff googled dan heeft zij opeens wel een gedegen onderzoek ingesteld. Laat me niet lachen.'

  Ze heeft deze 'bron' zelf gesproken en andere mensen gebeld/nagevraagd. Dat is wat anders dan wat jij doet, Arminius. Googelen en geen idee hebben van wat er staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De holocaust is een verplicht geloofsartikel. Westerse overheden in samenwerking met de Main Stream Media (MSM) zien er op toe dat iedereen die anders beweert een hoge prijs betaalt. Dat kan zijn door je belachelijk te maken in de media, je op te sluiten, je dood te zwijgen en als dat niet helpt is moord niet uitgesloten. De overheid heeft zelfs speciale waakhonden aangesteld die aanvallen als hyena’s als iemand het in zijn hoofd haalt iets te beweren dat niet strookt met de officiële geloofsleer. Een paar van die lui zitten hier ook.

  En wat het holocaustverhaal betreft: de gelovigen moeten steeds vaker toegeven dat sommige ‘holocaust-feiten’ gelogen of verzonnen zijn. De verhalen over lampenkappen van mensenhuid of zeep gemaakt van mensen. Het is gewoon onzin – verzonnen – leugens. Of de Hollywoodfilm Schindlers List presenteren als waarheid, terwijl de film nota bene een prijs won voor de beste FICTIE. We hebben te maken met holocaust-gelovigen. Ze mogen geloven wat ze willen, maar de rechter zou er niet aan mee moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. adamas, mwahahahahahaha  Je breit er weer een mooi verhaaltje aanvast. Zoals ik al schreef het moet vast eenzaam zijn om je anti-semitische ideeen niet te kunnen delen met je kennissen/vriendenkring. Hoe voelt dat nu om theater te spelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ga je lekker, Arminius? Weer een citaat en je bent nog te lui om de link er bij te vermelden. Of moeten we nu geloven dat jij dit allemaal bedacht heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jeroen komt ook weer eens wat bazelen over authentieke documenten waarin van alles wordt aangetoond. Niet dat hij die authentieke documenten ooit laat zien, maar vooruit, da's een detail. Kniesoor die daar op let.

  Tenzij hij doelt op die paar passages bij Herzl waar hij nu al jarenlang bij elke gelegenheid mee aan komt draven. Dat hij die passages dan ook nog welbewust buiten hun context plaatst, ach...

  Jeroen is natuurlijk al net zo'n pathologische leugenaar als Micha Kat. Difference between the two: zero.

  @Ziva

  Kat fantaseerde ook in de zaak Vaatstra alles bij elkaar. Niet dat Wim Dankbaar zich beter gedroeg. Ook een nare, asociale stalker.

  @ Arminius

  Hoe zit het met die cursus rekenen, Arminius? Moet je daar niet prioriteit aan geven? Kom je volgende keer niet met kolder als: "ik weet weliswaar niet wat het verschil is tussen vermenigvuldigen en optellen, maar er zit wel wat in numerologie".

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het is zeker niet slim (lees karakterzelfmoord) van Kat, om openlijk de holocaust te ontkennen zonder dit op z'n minst te koppelen aan een eigen onderzoek. maar zelfs dan is de stelling dat de holocaust misschien niet zo heeft plaats gevonden als ons door Spielberg wordt vertelt fataal. Debunkers weerleggen namelijk niets en zijn slechts zeer verontwaardigd, want de holocaust is de meest geeduceerde/geindoctrineerde gebeurtenis binnen onze middelbare scholen. De holocaust is het omnipresent virtuele standbeeld van dat wat nooit meer mag gebeuren, en als zodanig, ontastbaar.

  Revisionist critici zouden in plaats van kritiek op het feit dat iemand het waagt twijfels te uiten eens met tegenbewijzen moeten komen.
  en dan niet slechts één wat verder gezochte claim ontkrachten en denken dat je klaar bent, maar het merendeel van de claims ontkrachten.
  Het is belangrijk in te zien dat het hier vooral gaat om een convergerende argumentstructuur, dat wil zeggen dat als alleen argument a, b of c klopt, er niets is bewezen, maar dat als argument a, b EN c kloppen, het zeer aannemelijk is.
  Weerleg bijvoorbeeld de compleet conform wetenschappelijke studiemethode geconstateerde beweringen van de film "One third of the holocaust".

  Iedereen die naar de feiten heeft gekeken weet dat het zaakje stinkt, slechts dom en onwillend zijn geldende excusen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lampenkappen geven geen enkele gesandaliseerde webgek het recht om anno 2011 waarheden te claimen
  Volkomen totaal mesjokke vanachter een toetsenbord. Een enkel dagje historisch archief Overloon, daar kan je de waarheid zelfs ruiken!! Fruithapjes meenemen, dus kleuter De Kreek mag ook naar binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @Pyt van der Galiën

  Gelukkig laat je zien dat je niks leest. De authentieke teksten zijn te vinden op www.hetzuur.nl. Gewoon een beetje moeite doen door de hyperlinks te volgen en niet als een blind paard onzin uitkramen.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Om effe te illustreren van welk niveau de resterende Kat-sympathisanten zijn.

  Jan Bouma op Klol:

  "Het gaat altijd om het totale overzicht van de van belang zijnde parameters. M.b.t. de discussie over de Holocaust zal gelden het motto “dat niets onweersproken moet blijven tengevolge van vooraf ingenomen standpunten”. Derhalve zal het MDI een aanklacht tegen Kat c.s. wel kunnen vergeten."

  Jeroen, jij hebt ooit nog eens een studie Rechten afgerond. Geef eens een oordeel over de argumentatie van deze man.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ja arminius, tientallen miljoenen mensen zweren samen, al die doden zijn gelogen, de foto's zijn geshopt, de verklaringen van kampartsen, soldaten etc, slachtoffers allemaal gelogen. Allemaal om jou geld uit je zak te kloppen en je een sprookje op de mouw te spelden.

  WWII is ook in scene gezet. Als over een aantal jaren de laatste persoon die WWII mee heeft gemaakt, is overleden wordt WWII ook in twijfel getrokken

  Man laat je nakijken. Je bent ziek, heel ziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Goh, eerst werd de vernietiging vsan de joden in het grootste geheim gedaan, en nu opeens zijn er duizenden documenten die deze leugens kunnen staven?

  THE MAGICALLY DISAPPEARING MASS GRAVES MYSTERY

  According to orthodox historians, at Treblinka, the Germans allegedly buried hundreds of thousands of bodies in six alleged “huge mass graves;” then, they allegedly dug up and burned the bodies; then, they allegedly reinterred all the remaining tons of bones and teeth into the same alleged “huge mass graves;” then, they allegedly covered the millions of pounds of evidence with a layer of soil; thus, the Germans, allegedly, “magically obliterated” the phantom “huge mass graves.

  http://www.nafcash.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De Kreek:
  WTF en wie denk jij wel of niet te zijn om in 2011 oorlogs-authenticiteit te claimen? Voel aan jouw hoofd laat je nakijken ziek ben je, ga hulp zoeken, je hebt het nodig,ik gun het je met de beste bedoelingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Praktisch alle bronnen bleven bewaard! Duizenden tonnen documenten, complete archieven, miljoenen archiefstukken, microfiches, drukkerijen, enz. vielen na de oorlog compleet in handen van de Geallieerden.
  Een lastig probleem, want in die gigantische hoeveelheid bevond zich niet één bewijs voor systematische massamoord op joden in gaskamers!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. "De roverheid heeft zelfs speciale waakhonden aangesteld die aanvallen als hyena’s als iemand het in zijn hoofd haalt iets te beweren dat niet strookt met de officiële geloofsleer."

  Amen Arminius, amen...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Eigenlijk ben ik er op tegen de bezoekersaantallen voor jouw site te vergroten, Jeroen, maar vooruit. Ik kijk ook regelmatig op Amsterdam Post en jij bent niet erger dan Frikschoten of Pennings.

  Effe naar je eerste linkje gekeken: http://joodsonderwijs.nl/wp-content/uploads/2011/09/Herzl_Solution_Jewisch_Question_January_17_1896.pdf. Door jouw zo fijngevoelig betiteld als Herzl's "Endlösung der Judenfrage", hetgeen op zich al aangeeft hoe een minderwaardig mens je bent.

  En toen? Het enige dat die passage bewijst is dat jij een kwaadaardige idioot bent die OPZETTELIJK citaten uit hun verband rukt om zijn Jodenhaat te rechtvaardigen.

  Kortom, Jeroen. Je hebt nog steeds, na al die jaren, niet één document laten zien waarin je claims ondersteund worden. Nul, niks, nada.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Omdat gruweldaden per definitie in de doofpot gaan, gewoon verstand gebruiken dus. Gele sterren, massagraven , deportatie enz., valt niet te ontkennen, alleen aandachtshoertjes , zielige figuurtjes , prutsers doen zoiets, proof is in the pudding!!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. looool! Hoe een randdebiel kun je zijn! Met droge ogen beweren dat er niet één document bestaat dat de Holocaust aantoont!

  Maar ja, dat staat op Stormfront en DUS gelooft Arminius dat.

  Arminius, ouwe nazi-sympathisant, hier vind je de documenten: http://www.holocaust-history.org/

  Er staan zelfs VOETNOTEN bij, wat wel een hele nieuwe ervaring voor je zal zijn.

  Hier http://www.ushmm.org/research/library/bibliography/?lang=en&content=primary_sources vind je een lijst met boeken die originele documenten bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. oh oh het is werkelijk een leeuwenhol hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @geen

  Ik begrijp wat je bedoelt, maar de Holocaust is voortreffelijk gedocumenteerd. Niet dat dat helpt, want minderwaardig schorem als Jeroen en Arminius gaat dan gewoon roepen dat die documenten vervalst zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Dadgad

  Hoezo? Ik vind het tot nu toe allemaal vrij vriendelijk. Ruzies over Justin Bieber op Youtube, DIE zijn pas echt heftig.

  Helaas moet ik nu in de slag met een paar ambtenaren, na twaalven ben ik weer terug om het aantal links dat Arminius gedumpt heeft te tellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ach ach, wat een leugens worden hier verkondigd

  Vooraanstaande “officiële” Auschwitz-historici (o.a. Jean-Claude Pressac) stellen dat meer dan 96% van alle Zyklon-B daadwerkelijk werd gebruikt als ontsmettingsmiddel en van slechts 4% achteraf niet kon worden vastgesteld waar dat gebleven is.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Die z.g. uitroeing van de Joden waar jullie het over hebben, was in werkelijkheid niet meer dan het Madagaskar Plan
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Madagaskarplan

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Aan alle filosemitisch broekpoepende reacties van vandaag kunnen wij ervaren dat hun holohoax-theater ons nog wel eens met een gerechtvaardige slotacte zou kunnen trakteren Arminius. Ik heb alvast mijn beulen zonder hoofddoek klaarstaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @Pyt

  Ach ja, Wim Dankbaar. Een zo mogelijk nog vreemdere kwiebus die zich als een koekoeksjong van hotspot naar hotspot verplaatst om zich ongevraagd een primaire plek aan tafel toe te eigenen.

  Dankbaar is een man die nadenkt wanneer het laatste koekje in de schaal ligt, vervolgens het een na laatste koekje te pakt, en dan de persoon die het laatste koekje opeet te kijk zet.

  Nu zie je hem weer een trafficvoordeel slepen uit de wanhoop van Kat door openlijk te declareren dat hij aangifte tegen Kat heeft gedaan. Het resultaat; een toevlucht van door Kat op de reservebank geplaatste totaalidioten die zijn donkere dugg-out gebruiken om naar de dugg-out van Kat te schreeuwen.

  Het is best koddig om te observeren ware het niet dat het over de rug gaat van de slachtoffers van de Holocaust, of de dood van een jong meisje.

  @Arminius

  Je kan best twijfelen aan de details van de Holocaust. Of er vragen bij zetten. Tenminste als deze oprecht en integer zijn.
  Maar daar laat je weinig van zien. Wat je doet is de werkelijkheid bombarderen met absurditeit uit bronnen waaraan je alleen al door het subjectieve taalgebruik kan afleiden dat antisemitisme leidend is, en niet 'waarheidsvinding'.

  Lees nou eens rustig je RadioIslam bron door. En luister naar de toon van de woorden. Dat is geen integere argumentatie, dat is antisemitisme verpakt in een revisionistisch jasje.

  Met dergelijke onzin hoef je niet aan te komen als je een serieuze discussie zoekt met - hoe noemde je dat ook al weer? - Pro's.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Dat heeft geen Ziva, er is voor jullie maar 1 waarheid, jullie eigen waarheid. Linkjes naar andere bewijzen worden steevast afgedaan als antisemitische leugens of Jodenhaat.

  Heinrich Himmler, chief of the Concentration Camps issued orders on December 28, 1942, that "The death rate in the concentration camps must be reduced at all costs" (Reitlinger, "The Final Solution"). The camps had been hit with a deadly typhus epidemic that spread by fleas and body lice. Stomach pain, high fever, emaciation and death can quickly follow. All of the camps were factories and the loss of workers was hurting war production. Inspector of the camps, Richard Glucks responded to Himmler's order on January 20, 1943, "Every means will be used to lower the death rates" (Nuremberg Tribunal Document No. 1523).

  On April 10, 1943, Oswald Pohl, head of the Economic Administration Office of the camps issued a letter stating that persons with tuberculosis were being sent to the camps resulting in the "shockingly high mortality figures" (Nuremberg Documents). Later, on September 30, 1943, Pohl was able to show that the camp death rate had been reduced from 8.5% in July, 1942 to 2.8% in June 1943.

  The German SS arrested Buchenwald Commandant, Karl Koch in 1943 for mistreating and even executing some prisoners. After an investigation Koch was found guilty by SS Judge Konrad Morgen and shot. Does this sound like a policy of "extermination?"

  Ofwwel, contradictie in terminus

  BeantwoordenVerwijderen
 42. De kreek: leg eens uit hoe het voelt, om dwangmatig en neurotisch google resultaten aan elkaar te breien, en mensenkwetsende apekool tot Kreekwaarheden te verheffen ? Dag in dag uit, ga hulp zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. De kreek: is het je uit de hand gelopen? Ga gewoon hulp zoeken, krijg je nooit spijt van.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Die holocaust is natuurlijk wel een beetje opvallend onderwerp om nu plotseling als "Breaking" op je pagina te zetten alsof het gisteren gebeurd is. Maar daar is een vlijmscherpe reden voor:

  "Als we dus de aanval willen inzetten op het systeem als geheel, kunnen we dat het beste en het meest effectief doen door ons te richten op het fundament dat het ‘heiligste’ en en als het meest ‘onaantastbare’ wordt gezien: de Holocaust."

  Euh, ja. Een bankencrisis, kleptocratie met waardeloos financieel beleid, stijgende werkeloosheid, stijgende voedselprijzen door een permanente oliecrisis... Het is duidelijk: We moeten NU de Holocaust-hoax aan de kaak stellen. Waarom? Nou, dat gaat Micha in "WAAROM NU DE HOLOCAUST" hieronder eens even haarfijn uitleggen.

  "Om een nieuwe, gezonde samenleving te kunnen opbouwen moeten dus de fundamenten worden vervangen. (...) Zo’n fase gaat altijd gepaard met een orgie van geweld en miljoenen doden omdat de oude, corrupte machthebbers -die van de verrotte fundamenten- zich tot het uiterste zullen verzetten. Deze fase omschrijf ik als de ‘nieuwe Holocaust’ waarin de oude corrupte machten zullen proberen zo veel mogelijk vernieuwers de dood in te jagen. De ‘Hitler’ die deze ‘nieuwe Holocaust’ zal aanvoeren is Barack Obama."

  Wauw! Obama = Hitler. Zo vanzelfsprekend dat je geen bewijs nodig hebt. Je kunt het gewoon roepen, en als je de intuïtie van iemand als Adamas (Mijn Held) hebt, kun je het ook voelen.

  Kun je dit nog wel een Godwin noemen? Of hebben we een nieuw woord nodig?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @Arminius

  Geen idee wat je nu probeert aan te tonen met die quotes. Geen idee ook of je het wel goed begrepen hebt.

  De order van Himmler is niets anders dan een poging het ziekteverzuim en het daaraan gerelateerde productieverlies van de concentratiekamp-fabrieken terug te dringen. In Buchenwald was er bijv een wapenfabriek, en een maximale productie is voor een dergelijke fabriek in oorlogstijd wel een puntje van aandacht.

  All of the camps were factories and the loss of workers was hurting war production.

  Het terugdringen van een epidemie in die kampen, bij die gevangenen heeft dus geen relatie met het vernietigingsbeleid en/of -kampen.

  Does this sound like a policy of "extermination?"

  Nee, heeft er ook niets mee te maken, en het klinkt als een zeer demonisch slavenmanagement. Geen argument dus om de getuigenis over de vernietigingskampen te relativeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @Tim

  "katwin"?

  Maar je hebt gelijk. Het is wel duidelijk dat een onbehandelde bi-polaire stoornis niet bevorderlijk is voor het vermogen tot logisch nadenken of redeneren.

  En inderdaad er zijn wel andere zaken die aandacht vragen en hebben dan de Holocaust. Zelfs in Israel.

  Het is dan ook interessant waar Kat na dit 'bommetje' mee gaat komen. Het tumult in zijn kippenhok begint al weer aardig te verstommen, dus zal de honger van zijn lynchmob weer met iets anders gestild moeten worden.

  En een herhaling van wat Demmink-weetjes en boegeroep naar de vermaledijde MSM gaat dat het niet meer worden. Die tijd is voorbij, de meute heeft nu bloed geproefd, en zal geen genoegen meer nemen met een bak wortels.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik zie dat Arminius het Rekenwonder weer eens zorgvuldig zijn bronnen gecontroleerd heeft.

  Ah ja, Jean-Claude Pressac. Oorspronkelijk inderdaad een revisionist, maar na een bezoek aan Auschwitz op zijn schreden teruggekeerd. Hier http://www.holocaust-history.org/auschwitz/pressac/technique-and-operation/pressac0537.shtml legt hij uit waarom.

  Citaat: "An ordinary but motivated tourist, I nearly did away with myself one evening in October 1979 in the main camp, the Stammlager, overwhelmed by the evidence and by despair."

  Daarna schreef hij het standaardwerk: "Auschwitz: technique and operation of the gas chambers". In zijn geheel te lezen op internet. Hij gebruikt zelfs primaire BRONNEN, Arminius. Oh wacht, die bestaan volgens jouw niet, want dat had je gelezen op White Aryan Resistance en "Shariah for Holland".

  Knap staaltje research weer van je, Arminius.

  @Jeroen

  Beter een Hollands varken dan een antisemitisch zwijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. @ Ziva:

  Ja, je hebt gelijk. Steeds met dezelfde Demmink-feiten terugkomen is niet boeiend meer, dus krijg je een soort mission-creep, maar dan vanwege uitblijven van succes. Net als Alex Jones, op een gegeven moment is het allerwildste dat er nog met 9-11 kan gebeuren een nieuw fotootje met een mobieltje (uit 2001) of zoiets. Maar gelukkig kwam toen Breivik, dus dat MOEST dan ook meteen een complot wezen... Ondanks zijn eigen hele uitgewerkte manifest waarin Breivik zijn ideeën en uitvoering keurig op een rijtje heeft gezet.

  What's next voor Kat? De waarheid achter de Slag bij Thermopylae?
  Breaking: Alexander de Grote is een pedofiel? Het dominante criminele netwerk van de Cro-Magnon mens?

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ach ach, je geloofwaardigheid stijgt met de dag door dat weghalen van mijn reactie Barra

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @Pyt

  Het zijn de Jodenhaters die mij van antisemitisme beschuldigen. Je bent kennelijk te ziek in het hoofd om te begrijpen dat de kring van daders van WOII en de Holocaust groter is dan jou geïndoctrineerd is. Het is een Joods verhaal wat ik vertel. Al ver voor WOII en de Holocaust waren Joden tegen het Zionisme omdat zij voorzagen dat hiermee de ondergang der Joden in Europa geïntroduceerd werd. Doe wat aan je ziekte. Je gedraagt je nu als een Nazi.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. @Tim & Ziva

  Het is wanhoop. In de zaak Demmink heeft hij niets, maar dan ook helemaal niets, bereikt. Wat hij ziet als zijn levenswerk ligt aan gort en hij realiseert zich ook echt wel dat Klol uitsluitend nog bevolkt wordt door losers en kwaadaardige gekken (ja, Aart, daarmee bedoel ik jouw).

  I will do such things,--
  What they are, yet I know not: but they shall be
  The terrors of the earth.

  Wanneer ik niet had geweten hoe een schoft hij in de zaak Vaatstra is geweest, zou ik bijna medelijden met hem krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Tuurlijk, Jeroen. We weten allemaal dat jij juist een grote liefde koestert voor het Jodendom. Vandaar ook jouw verwijzing naar Herzl's "Endlösung der Judenfrage". Feel the love.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @Pyt van der Galiën

  Tuurlijk, Jeroen. We weten allemaal dat jij juist een grote liefde koestert voor het Jodendom. Vandaar ook jouw verwijzing naar Herzl's "Endlösung der Judenfrage". Feel the love.

  Nu zeg je eindelijk iets wat klop. Uit liefde voor de Joden maak ik openbaar waar Joden al decennia over klagen: de brutale Nazicollaboratie van de Zionisten.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ik geef het onmiddellijk toe, Jeroen, jij doet het allemaal uit liefde voor de Joden. Dat is onomstreden. Blijkt ook uit al je publicaties. Een diepe liefde voor - en medelijden met - de slachtoffers van de holocaust.

  Het is puur uit liefde voor de Joden dat jij "Judea" betiteld als "de grote nazi's op de achtergrond".

  De bewering dat de Joden - ehh.."Joden met zionistische ambities" - opzettelijk de Eerste Wereldoorlog verlengd hebben komt ook voort uit jouw liefde voor Joden.

  Wanneer je toch van plan bent te liegen, moet je voortaan een beetje voorzichtiger zijn met de drek die je op je eigen site plempt, Jeroen.

  Oh, ik zie trouwens in de reactieruimte op je site dat de Joden ook verantwoordelijk zijn voor Somalië en Biafra. Ga je daar vanuit je liefde voor het Jodendom nog op reageren?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. De kreek: met de geijkte toverwoordjes voor in de mond bestorven, klets je weer eens uit je (google)nek. Mensen voor varkens uitmaken? Zie eindelijk eens in dat niemand je serieus neemt, ga hulp zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @Pyt

  Wanhoop inderdaad. En een 'thuiskomen'. Na jarenlang tevergeefs om aandacht, respect en erkenning te hebben gegild bij zijn journalistieke familie escaleert hij nu terug naar de bron; het gebrek aan aandacht van zijn ouders en zijn Joodse achtergrond in een ultieme poging alsnog de zo vurig gewenste aandacht en het begrip te krijgen.

  Het is de wanhoop van de laatste, alles of niets, aanval.

  The End.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Het wordt steeds gekker hier met die filosemitische kaffers. Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 58. @Adamas

  Ja, mooi man!

  Met een goede sympathieke stem in redelijkheid verpakte onzin uitkramen.

  Goed voorbeeld om Micha Kat mee te duiden; de Holocaust-onderzoeker die vanuit een journalistiek oogpunt het heiligste taboe uit de totale geschiedenis van de mensheid verslaat met als doel de controversie op te zoeken en maatschappelijke discussie uit te lokken. Kortom Edelachtbare, ik doe mijn werk als journalist, een Joodse journalist nog wel.

  Anyway, onzin dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @Adamas

  Ga je nou een foto van Inanna/Bou onder mijn naam plakken?

  Hahahaha, arme Bou. Ze zou er terstond een rolberoerte van krijgen als ze dat wist. Die ouwe Palestijnenknuffelaar rilt nu nog van mijn nagels in haar oog.

  Dus als dat je leger is...LoL.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. @Adamas

  Eurabia gelovigen zoals de clown die dat filmpje op Youtube gemaakt heeft, zijn net zo gek als holocaustontkenners. Bat Ye'or en Jeroen de Kreek: allebei zo gek als een deur en volstrekt inwisselbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. @Ziva

  Ken jij die Inanna? Ik dacht dat die post een parodie was:P

  BeantwoordenVerwijderen
 62. @Pyt

  Yep, Boudine, aka Bou, aka Inanna, Uitbaatster van boublog.nl, Mr Drs Bou voor vrienden. Fervent Israel hater, en Palestijnenknuffelaar, bestudeert in haar vrije tijd (=altijd) vanuit Zeeland de opkomst en ondergang van het erfrecht gebaseerd op de mannelijke lijn, is als mondain feministe uiteraard van mening dat dit een enorme denkfout is. Verder vriend van Baybasin en Mr. Adele, zoals ze zo mooi gezagstrouw lispelt.

  Mijn persoonlijke ervaring met haar dateert van een akkefietje met een Turks bootje ergens voor de kust van Gaza. Ze begreep niet goed waarom ik er niet zo mee kon zitten dat een setje terroristen werd verzopen.

  Die post over erfrecht is dus geen parodie, maar bitterserieus.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Die Ziva is weer compleet onder zijn steen vandaan gekomen om uitsluitend onzin te verkondigen. Het is toch zo klaar als een klontje, dat Zyklon B nooit kan zijn gebruikt voor het 'vergassen van joden'. Officiële holocausthistorici hebben vastgesteld dat zeker 96% van alle Zyklon B in Auschwitz is gebruikt voor ontsmetting. Wij moeten geloven dat met de overige, niet getraceerde 4%, miljoenen mensen zijn "vergast".
  Overigens heb ik op mijn website, http://tinyurl.com/6haosaz, tab. Holocaust Leugens, op basis van onderzoek door revisionisten, zeer nauwkeurig de ongeschiktheid van Zyklon B aangegeven. Voorts gaat men ook nog eens een keer voorbij aan het Leuchter Rapport. Jeroen de Kreek geeft bovendien, gebaseerd op het dagboek van Theodor Herzl, haarfijn aan, dat de holocaust het doel had inkomsten voor de Zionisten te genereren. Dat zal janken worden in Israël, als ze straks de Wiedergutmachung moeten gaan terugbetalen. En nog een vraag Ziva: Heb je nog geluisterd naar het nummer van Boudewijn de Groot: "Als de rook om je hoofd is verdwenen".

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @Pyt van der Galiën

  De graad van klootzakkerij bij jou neemt nazistische vormen aan. Je bent zelfs te beroerd te lezen wat de Joden zelf zeggen over het Zionisme:

  http://www.jewsagainstzionism.com

  Joden waarschuwen al sinds de oprichting van het Zionisme in 1897 voor het aanwakkeren van antisemitisme en de ondergang van het Jodendom door het Zionisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Oh, deze vergat ik nog, wel zo belangrijk. Volgens een bioscoopfilm, vertoond in Duitsland in 1948, zijn in het Karkow Trial van dat jaar een aantal "kampbeulen" van Auschwitz veroordeeld voor het feit, dat er in dat kamp wel 300.000 mensen zijn omgekomen, niet alleen joden, maar van allerlei pluimage. Hier de link:
  http://www.youtube.com/watch?v=bQCBlKa076U

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Sinds wanneer haal jij reacties weg Barracuda?

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Ach daar hebben we dementerende Aart, kon niet uitblijven natuurlijk, fruithapje Aart?

  BeantwoordenVerwijderen
 68. @Aart

  Het is haar steen Aart, 'HAAR'! Wen er nou maar eens aan dat er ook vrouwen zijn die niet onder de indruk zijn van je praatjes en je een onvriendelijke zeur vinden.

  Maar dat gezegd. Het is wel jouw week, niet? Je hebt nog nooit zoveel mogelijkheden gehad om je haatzaai-blogje te pluggen. Niet dat je het terugziet in je bezoekersaantallen, maar goed...reclame voeren kost tijd, zeker als je dat doet voor een product dat zo vies smaakt als dat van jou.

  Of ik dat nummer van Boudewijn de Groot heb beluisterd. Nope, ik vind Boudewijn de Groot iets voor ouwe mannetjes, en daarnaast ben ik niet zo gevoelig voor wat je zegt.

  Maar vertel eens, hoe gaat het verder? Alles goed met je schoonmoeder? Geen problemen meer met je credit card? Nog nieuwe zakelijke internetscams ontdekt waar je je AOW-tje mee kan ophogen? Je geld al terug uit Tel Aviv? Nog last van je nek? Dikke knie-en? Water in je oor? Last van gasophoping? Je prostaat nog okidoki?

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Oh ja? Welke "officiële" holocausthistorici zijn dat dan, Aart?

  Arminius zeverde daar ook al over, maar die vluchtte maar snel naar Klol toen ik aantoonde dat hij uit zijn nek zat te kletsen.

  Het Leuchter rapport is vervaardigd ter verdediging van de neo-nazi Ernst Zúndel door ene meneer Fred Leuchter die wat stukjes uit de muur van de gaskamer in Auschwitz had gehakt en vervolgens riep dat die stukjes aantoonden dat er in Auschwitz nooit iemand was vergast.

  Tijdens de rechtszaak tegen Zúndel werd de man uit de rechtszaal gegooid omdat bleek dat hij gelogen had over zijn credentials. In tegenstelling tot wat hij eerder beweerd had, bleek hij geen ingenieur te zijn, iets wat hij gedwongen was openlijk toe te geven.

  Niet dat dit voor lowlifes als Arminius, Aart en de rest van de White Power gemeenschap een belemmering vormt die onzin tot in den treure te herhalen.

  Jeroen heeft van zijn leven nog nooit iets aangetoond. Hij komt eeuwig met dezelfde opzettelijk uit hun verband gerukte citaten aandraven, in de hoop dat niemand die ook daadwerkelijk controleert. Wijst iemand hem er op dat hij weer eens zit te liegen dat hij barst, dan mompelt hij wat over 'ziek' en 'varkens', hult zich vervolgens in stilzwijgen om drie weken later dezelfde kolder nóg eens hier te dumpen.

  Oh, Aart, vertel nou eens eerlijk waarom jij een hekel aan Joden hebt. Er hebben mij vage geruchten over een bank bereikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Het is duidelijk dat Aart zich stierlijk zit te vervelen. De hele dag hangt hij maar een beetje achter zijn pc en het enige dat het leven zin maakt is gekanker op Joden. Maar ja, je bent een Thaise vrouw getrouwd die geen woord Engels spreekt, dus daar valt ook niet mee te communiceren. Ik neem aan dat de familie blij is dat Aart niet meer in Nederland zit. Hebben we je leven zo een beetje samengevat, Aart?

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Shit, had ik dat juweeltje van Jeroen helemaal gemist.

  Kijk, dat is nou echt een spectaculaire onthulling. Man, dat Joden - *schok* - onderling wel eens van mening verschillen, dat wist ik echt niet. Nou, dat bewijst dan wel definitief dat de zionisten achter de Holocaust zaten. Ontkennen helpt niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. ONGEKEND OFFENSIEF VAN WEEKBLAD OM COLLEGA KAPOT TE MAKEN * NIEK STOLKER: MICHA KAT DE JOURNALIST (1990-2011) BEHOORT NU DEFINITIEF TOT HET VERLEDEN *

  Weer zo'n schizofreen pareltje uit Kat's hofd vol stoornissen.

  Zijn eigen site puilt zo'n beetje uit van de artikelen waarin hij journalisten kapot schrijft, doodwenst, of uitmaakt voor alles waar Aart van houdt.

  Maar als een ander een onschuldig verslagje schrijft over Kat's ongesteldheid dan hyperventileert hij half Laos in een depressie.

  Zo'n man zien dreumels als Aart, Arminius, en nog wat van die minderbedeelden dan als een heldhaftig, moedig en integer mens.

  Het lijkt wel een slecht sprookje.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Even voor de duidelijkheid, ik ben nergens naar toe gevlucht. Alleen heeft het weinig zin om hier te posten als je reacties steeds worden verwijderd door die filosemitische eigenaar van dit obscure blogje.

  De EU Richtlijnen voor het Holocaust Onderwijs zeggen: “Voorkomen moet worden ontkenners een platform te geven . . . of te proberen hun argumenten te weerleggen met de normale historische methodologie en rationele argumenten.”

  Ongelooflijk, maar het staat er echt.

  Het officiële beeld van ‘de Holocaust’ kan alleen nog met censuur, politieke chantage, politiek correct extremisme, misleiding en vervolging staande worden gehouden. De proponenten van de officiële Joodse Holocaust Versie (verder JHV te noemen), staan – als de Inquisitie bij Middeleeuwse Kettervervolging – open discussie en onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar hun demoniseringen en beschuldigingen niet toe. Ieder is verplicht integraal in hun JHV te geloven en zich daaraan te onderwerpen, op straffe van vervolging en maatschappelijke vernietiging. Dat impliceert dat ‘de Holocaust’ geen waardevrije geschiedenis is, geen wetenschap en geen waarheid, maar politiek, ideologie en inderdaad, religie.

  Bron

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Nou en? Dat zijn orthodoxe Joden. Veel orthodoxe Joden hebben bezwaren tegen de moderne staat Israël. De redenen daarvoor kunnen uiteen lopen, maar vormen meestal een variant op de overtuiging dat de essentie van het Jodendom ligt in een spirituele dienstbaarheid aan God, terwijl het zionisme en de staat Israël seculier en materialistisch zijn.

  Maar ik begrijp dat orthodoxe Joden jouw dagelijks bestoken met mailtjes waarin ze je smeken op te treden als hun advocaat?

  Had je nog meer?

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Goed bij dat kapot schrijven van journalisten door Kat komt dan nu volgens de HP/De Tijd nog 60 uur taakstraf (of 30 dagen brommen) bij voor Kat wegens bedreiging van journalist Bart Mos...

  Kat veroordeeld

  gekker kan je het niet verzinnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 76. "Een onthullende analogie tussen Middeleeuwse Ketterprocessen en hedendaagse
  Holocaustvervolging van King Arthur treft u aan op
  http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?p=2589208"

  Kijk, zo kennen we Arminius en zijn zorgvuldige evaluatie van zijn bronnen weer: een link naar een stuk van Stormfront.

  Nou ja, ik neem aan dat Arminius Stormfront wel een betrouwbare bron vindt. En maar zeuren wanneer je hen associeert met White Power.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Had je dat stuk van Stormfront waar je naar linkt eigenlijk wel gelezen, Arminius? Of kon je je linkverslaving gewoon niet meer onder controle houden?

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Blijkbaar kun jij slecht lezen Galien

  Het stuk komt van http://balder.org/ Dat staat er duidelijk onder.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. ionisme in de praktijk: “Wat ons is aangedaan, mogen wij anderen ook aandoen. Oog om oog, tand om tand” zie de Palestijnse kwestie. Zo werd het slachtoffervolk dus dadervolk. Geen ander land zou met de misdaden welke die joodse staat dag-na-dag, nu al ruim zestig jaar lang tegen haar Palestijnse medeburgers begaat, wegkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Dit hard-core judaisme zit onder andere achter de verdwijning van deze zogenaamd zelfhatende jood...

  BeantwoordenVerwijderen
 81. @Adamas

  ;-)
  Ik zei je van de week toch dat als je goed zou zoeken je me op het web tegen kon komen.

  Moest je een beetje helpen, maar het is je toch gelukt. Nu nog mijn Facebook pagina..

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Hier nog zo een lijstje 'ziva'. Mischien herken je nog wat genocidale collegatjesss...

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. @Adamas

  Maar je bent verdacht stil nu je held en recruiter Micha Kat wegens doodsbedreiging is veroordeeld tot 60 uur taakstraf.

  Past dit niet in het plan? Of hoort het hebben van een strafblad ook bij de carriere planning binnen de verzetsorganisatie 'Tegen Zo Zijn WIj'?

  Hoe zit dat eigenlijk? Een dozijn permabans levert een rang extra op, en zodra je een strafblad hebt mag je naar de officiers-academie?

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Ok 'ziva' je kan het krijgen zoals je wenst... Ik ben ook ooit eens voor plaatsvervangende bromming veroordeeld. Echter omdat ik nooit parkjes voor de katse kut kon/wilde aanharken, werd ik daarvoor na en aan houding bij een van mijn vele bijvrouwen alsnog gevat. Tijdens mijn detentie heb ik gelijk de situatie misbruikt om via een van de bewaarsters van alles over het gevangenis systeem tijdens wat ketspartijen (in mijn cel!) te kunnen uitdiepen. Geloof je me nu wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Go, Arminius, geen bezwaar tegen Stormfront? Dat vind jij dus een betrouwbare bron en in elk geval niet iets waar je morele bezwaren tegen hebt?

  Weet je trouwens welke politieke groepering graag met Germaanse en Keltische namen als Gawain en Balder mag leuren? Hint: eentje van dat soort knalde een paar maanden geleden nog wat socialistische jongeren af. Die namen deden geen belletje bij je rinkelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 87. @Adamas

  Helemaal!

  Bijvrouwen, cipiers nemen in je cel...ruig zeg.

  Ik hou overigens wel van mannen die slaven- of dwangarbeid weigeren.

  BTW vrouwelijke cipiers zijn toch altijd dik en lelijk??

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Adamas, jongen, wat lees ik nou op Hufschmid's site?

  "Don't trust the white supremacists, patriots, or Holocaust revisionists. Most are actually Zionist Jews or their puppets."

  Ben JIJ misschien een agent van de Mossad? Het zou wel verklaren waarom je mij er al maanden van beschuldigd voor die club te werken. I smell a conspiracy!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Hmmm... even over die gaskamer muur-samples genomen door Leuchter:

  Leuchter had zijn samples opgestuurd naar een zekere James Roth die het onderzoek heeft uitgevoerd naar cyanide, zonder te weten wat hij onderzocht:

  "Lab manager James Roth swore under oath to the results at the trial. It was only after he got off the stand that Roth learned what the trial was about. In an interview for Morris' film, Roth states that cyanide would have formed an extremely fine layer on the walls, to the depth of one-tenth of a human hair. Leuchter had taken samples of indeterminate thickness (he is seen in Morris' film hammering at the bricks with a rock hammer). Not informed of this, Roth had pulverized the entire samples, thus severely diluting the cyanide-containing layer of each sample with an indeterminate amount of brick, varying for each sample. Roth offers the analogy that the tests were like "analyzing paint on a wall by analyzing the timber that's behind it."

  Ja... als je o.a. onderzoek doet naar preciese kwantiteit (om dodelijkheid te bepalen) en je neemt de halve muur mee kom je niet zover natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. @Tim

  Leuchter's hele verhaal is kolder. De rechters lachten hem uit tijdens het proces tegen Zündel, met name omdat hij had gelogen dat hij ingenieur zou zijn en dus als getuige-deskundige op kon treden. Toen uitkwam dat hij helemaal geen ingenieur was, ging hij natuurlijk af als een gieter. End of story, behalve voor holocaustontkenners en white supremacists door wie hij en Zündel (een openlijke neo-nazi) tot op de dag van vandaag als helden vereerd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. @Tim

  De testen zijn later nog eens overgedaan door een onafhankelijk universiteitsteam met de juiste spullen en apparatuur, incl controlemetingen in ruimtes waar geen ZyklonB gebruikt is zoals slaapvertrekken

  Daaruit bleken de hoeveelheden residu over te komen met de functie's van de gebouwen; gaskamers, ontluizing-ruimtes, en slaapvertrekken.

  Dit ZyklonB verhaal is al zo oud, en zo vaak uitgekauwd dat het bijna saai is geworden.

  Maar Arminius heeft zich er nooit in verdiept sinds de afgelopen week. Kat zijn klaagzang is voor Arminius het startsein geweest onmiddellijk in de Google-bank te duiken om Kat's onzin te ondersteunen.

  Arminius is iemand die houvast nodig heeft, en dat zoekt hij helaas bij Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. @Arminius

  "Geen ander land zou met de misdaden welke die joodse staat dag-na-dag, nu al ruim zestig jaar lang tegen haar Palestijnse medeburgers begaat, wegkomen."

  Wat probeer je nou te zeggen?

  "Het optreden van Israël tegen de Palestijnen deugt niet en DUS heeft de Holocaust nooit plaatsgevonden?" Die twee zaken hebben toch geen ruk met elkaar te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 93. @Jeroen

  Niet dat ik wil stoken tussen jouw en Aart, maar heb je Aart's freudiaanse slippertje al gelezen op Klol? "Daarom VREES ik, dat het OM al onderuit zal gaan bij de rechtszaak tegen Jeroen de Kreek".

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9982/hpde-tijd-wilde-kat-begraven.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 94. "Arminius is iemand die houvast nodig heeft, en dat zoekt hij helaas bij Kat."

  Wie mijn nick bij Kat raadt, ziet mij als beloning daarvoor hier nooit weder posten...

  BeantwoordenVerwijderen
 95. al die holocaust-ontkenningsbewijzen zijn al tot in den treure ontkracht. Maar Arminius en andere holocaust-ontkenners (anti-semieten dus gewoon) blijven elke keer dat ze een linkje plaatsen eisen dat hun "bewijzen" ontkracht worden.
  Te droevig voor woorden maar wel de werkwijze van anti-semieten

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Jij mag vinden wat je wilt Galien, en dat mag ik ook. Hoe harder je schreeuwt, hoe minder betrouwbaar je wordt.

  Nog maar een citaatje uit mijn link:

  Revisionisten brengen in dienst van de waarheid onwaarheden aan het licht, zoals de numerus fixus van ‘Zes Miljoen’, de na de oorlog door Poolse communisten gebouwde ‘gaskamer’ in Auschwitz I, de valse Sovjet ‘gaskamers’ in Sachsenhausen en Stutthof, de Amerikaanse nepgaskamer in Dachau, de ontbrekende bewijzen voor alle andere ‘gaskamers’, enz. Waarom, kan men zich afvragen, waarom bouwden de Sovjets en de Amerikanen destijds valse gaskamers als er echte waren? Revisionisten ontmaskerden ook de leugens van ‘zeep van jodenvet’, ‘lampenkappen, handschoenen, tassen, enz. van mensenhuid’, ‘gekrompen mensenhoofden’, enz. Abjecte propagandaleugens waarmee generaties volwassenen en kinderen zijn (worden) vergiftigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Ieder wordt verplicht in die Talmudisch religieuze numerus fixus te geloven; jood of Christen. Wie twijfelt, is een ‘Holocaustontkenner’, een Ongelovige. Ja, u ook. De Katholieke Banvloek van toen als terreurmiddel in venijn overtroffen door “Holocaust Ontkenner” van nu. Een stigma waarvoor geen bewijs nodig is. Hij/zij wordt vogelvrij en vervolgd, geboycot en beledigd (‘anti-semiet’, ‘Holocaust-ontkenner’, ‘neo-nazi’ en ander retorisch vuil dat slechts de haat van de gebruikers weergeeft). Hij /zij wordt in de Eenentwintigste Eeuw Inquisitoir publiekelijk gebrandstapeld. De vervolgden van toen zijn de vervolgers van nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. arminius is nu ook op KLOL zijn anti-semitisme aan de buitenwereld kenbaar aan het maken.

  Arminius die zelf droog achter z'n pctje zit maakt ooggetuigen van de holocaust voor leugenaar uit.

  Misschien dat ik maar eens aangifte ga doen tegen Arminius wegens holocaust-ontkenning.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. @Adamas

  Wie mijn nick bij Kat raadt, ziet mij als beloning daarvoor hier nooit weder posten...

  Vendetta

  BeantwoordenVerwijderen
 100. "Misschien dat ik maar eens aangifte ga doen tegen Arminius wegens holocaust-ontkenning."

  Dan kan je mij er ook gelijk ook even bij verklikken als holohoaxERKENNER?

  BeantwoordenVerwijderen
 101. nworulestheworld zei...

  Misschien dat ik maar eens aangifte ga doen tegen Arminius wegens holocaust-ontkenning.

  Graag zelfs!! Ik kan niet wachten

  BeantwoordenVerwijderen
 102. @Adamas

  Hmm,.... toch maar Mind over Matter

  (al zou me dat teleurstellen)

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Fout want 'hij' heeft ooit eens verklaard met een omhoog gevallen narcistische jodin die overal met haar lichaam als aas liep te adverteren het bed meer dan eens te hebben gedeeld...

  BeantwoordenVerwijderen
 104. @Adamas

  LoL, maar ik kan me voorstellen dat hij daar lang van onder de indruk is geweest..

  BeantwoordenVerwijderen
 105. haha Arminius op KLOL ben je al net zo'n fanatieke link-dumper zie ik nu.

  Al die troep bewijst voor mij geen ene donder. Het internet is zo vreselijk onbetrouwbaar. Eigenlijk geloof ik nog vrij weinig. Geloven is een keuze en wat is bewijs nou echt.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. @Adamas

  Nou nog 1 keer dan, 3 zessen maken immers ook een rond getal:

  "realist"

  BeantwoordenVerwijderen
 107. @Ziva, ben jij die knappe pilote? (vast niet, wie weet ben je dit wel?)

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Ik kan toch ook onder een vrouwelijke naam mijn cryptografie ten toon spreiden? Bovendien kan je met bepaalde software goed bepalen onder wiens ip-nr. degene die je daarmee scant post. De rest volgt vanzelf. Zo heb ik al vele crypo's ontmaskert, maar ik kan n.l. niet al mijn kaarten hier voor jou op tafel gaan gooien hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Aangifte tegen elkaar doen bij het MDI gaat het helemaal worden deze winter.

  Is opgedroogde Aart toch nog ergens voorloper in geweest toen hij manmoedig aangifte bij het MDI tegen mij deed vorig jaar.

  Hoe staat het daar eigenlijk mee Aart? Ligt het inmiddels bij het Internationale Strafhof, of ben je uitgelachen?

  BeantwoordenVerwijderen
 110. @Adamas

  LoL, dan kom je bij mij niet verder dan 1 enkel IP waar ik hier post, en ik kan je nu al vast verklappen dat is niet waar ik woon of werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. De was van Micha Kat wordt ook nooit droog aan de lijn. Als waterstofcyanide al niet verdampt bij kampertemperatuur, dan water al helemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. @Adamas

  Volgens mij ben jij op Klol "Liesbeth". Maar ga aub niet weg wanneer ik goed geraden heb. Verdomd als het niet waar is, maar ik zou je cryptogrammen missen.

  @Arminius Stormfront

  Zeg, Arminius, geef nou eens antwoord op twee vragen ZONDER 500 links te dumpen.

  1 Wat vind je mou van Pressac. Eerder roemde je die man nog zo. Sinds ik aantoonde dat Pressac géén revisionist is (integendeel zelfs), ben je plotseling zo stil over hem.

  2 Wat vind jij eigenlijk van Stormfront en hoe hoog schat jij de betrouwbaarheid van Stormfront in?

  BeantwoordenVerwijderen
 113. @Ziva

  Haha, heeft Aart echt aangifte tegen je gedaan of zit je ons nou in het ootje te nemen? Waarom? Het aanzetten tot haat tegen antisemieten?

  BeantwoordenVerwijderen
 114. @ Adamas volgens mij post jij helemaal niet op KLOL. Ik heb 5 ellendige artikels doorgezocht - de duivel macht weten waarom!! Tenzij jij een volkomen ander taalgebruik hanteert of net niet gepost hebt in de artikels die ik heb "onderzocht", concludeer ik maar dat je ons weer is hebt beetgenomen. Hulde! En nu op naar het nieuws

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. @ Ziva

  Jij bent dus een Israëlische gevechtspilote, die trouwens meer op een model lijkt? Sorry, maar mijn onzin alarm meter staat in het rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. @Dagdad

  Tja, niet meer, wel geweest. Kan er niet meer voor je van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. God nog aan toe...Aart, man, je bent een wandelende parodie.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Ziva David (Hebrew: זיוה דויד, pronounced [ˈziva daˈvid]fictional character from the NCIS television series by CBS Television, portrayed by Chilean actress Coté de Pablo. wiki

  Cote de Pablo lijkt lijkt toch verdacht veel op de dame in jouw foto Ziva. (maar ik kan het mis hebben)

  BeantwoordenVerwijderen
 120. @Dagdad

  Goh, wat zou nou de reden zijn dat ik die nick heb gekozen?

  (plus nog wat andere..)

  BeantwoordenVerwijderen
 121. @Pyt

  Grappig toch?

  Het was ook de dag dat Adamas aan Aart werd geintroduceerd. Adamas was zo van Aart onder de indruk dat hij hem meteen wilde recruiteren voor zijn verzetsorganisatie.

  Het is er volgens mij nooit van gekomen. Ik denk dat Aart per se generaal genoemd wilde worden, en dat Adamas hem daar iets te oud voor vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. @arminius

  Ik heb geschreven "misschien"

  Eerlijk gezegd lijkt het me beter dat jij je stront maar kan blijven uitpoepen. Dan kunnen andere mensen lezen hoeveel anti-semitisme er nog in Nederland is en dat er nog veel werk aan de winkel is

  Overigens; al eens in Auschwitz geweest Arminius en Adamas? Of zijn jullie bang?

  BeantwoordenVerwijderen
 123. @Dadgad

  Laat die speculaties over internet-identiteiten maar lopen:P

  Een beetje mysterie op het internet is wel leuk. Ik wil ook helemaal niet weten wie Adamas nou eigenlijk is:)

  BeantwoordenVerwijderen
 124. @ Ziva

  Ik zou je willen geloven echt. Ik bedoel zo'n sexy model/fighter pilot hier ten midden deze ouwe lullen - helemaal top!. Maar mijn verstand laat het helaas niet toe. Blijkbaar gelooft zelfs Adamas je ook al niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. @ Pyt,

  Hoezo mysterie? Jij geeft hier je volle naam bloot. Of is dat je naam niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 126. @Dadgad

  Jawel, maar daarom hoeft nog niet iedereen dat te doen. Mijn identiteit kun je makkelijk controleren met wat googlen.

  Voor de rest vind ik dat je mensen gewoon hun nick moet gunnen op internet. Of Ziva nu al dan niet de meid op die foto is, ach, wat doet het er toe. Mysterie is spannend:)

  Ik stel me Adamas altijd voor als de schurk uit een James Bond film, Blofeld of zo, complotterend in een bunker voorzien van veel beveiligingscamera's en de nieuwsrte technische snufjes om de Mossad buiten de deur te houden. Dat beeld wil ik helemaal niet verstoord zien:P

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Ja eh.. moet ik nu mijn nieuwsgierigheid onderdrukken om jouw fantasielust niet te verstoren?

  Wat eis je van me!?

  BeantwoordenVerwijderen
 128. @Dadgad

  Jij 'moet' helemaal niks. Speculeer maar een eind weg over de identiteit van Ziva, of Adamas, of wie dan ook. Ik zeg alleen dat IK het niet zo interessant vind en dat ik soms een beetje mysterie wel leuk vind. Voor de rest even goede vrienden:)

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Blogger nworulestheworld zei...

  @arminius

  Ik heb geschreven "misschien"

  Ach ja, grote bek, maar als het er op aan komt ben je geen klote waard. Want als je aangifte zou doen, komt je volle naam en adres op de aangifte te staan, en dat krijg ik dan ook weer te lezen. En stel je voor dat ik er achter kom wat voor miezerig mannetje je eigenlijk bent. Grote bek achter een pc.

  Eerlijk gezegd lijkt het me beter dat jij je stront maar kan blijven uitpoepen. Dan kunnen andere mensen lezen hoeveel anti-semitisme er nog in Nederland is en dat er nog veel werk aan de winkel is

  Ik laat me in ieder geval de wet niet voorschrijven door zo`n lamlul als jij

  Overigens; al eens in Auschwitz geweest Arminius en Adamas? Of zijn jullie bang?

  Nee, dan ga ik liever naar Disney World. [Ook Joods}

  BeantwoordenVerwijderen
 130. @Arminius

  ,,Het is een boodschap aan de joden -om ze te winnen voor Christus'', zei Lloyd Lockliear, een financier van het park en maandag een van de eerste bezoekers.

  Weet je het zeker? Klinkt als veel gezeur.
  Dan lijkt Disney me leuker, of Sea World; een beetje met een Orca dollen..

  BeantwoordenVerwijderen
 131. @arminius

  mWAHAHAHAHAHA,

  En jij denkt dat ik bang voor je ben of zo? Je weet niet eens wie je voor je hebt. Ik weet dat wel van jou. Een zielig miezerig persoontje die IRL geen vrienden heeft en vanachter zijn pctje met z'n uitkering de hele dag onzin uit kan kotsen waarbij de hersens niet verder komen dan het grote complot (van de joden) tegen Arminius

  Overigens het feit dat je begint over dat je mijn naam en adres zou weten spreekt boekdelen. Je bent vast zo'n complottertje die me op mijn huisadres komt opzoeken om zijn waarheid er bij mij in te slaan of mijn gegevens op het net pleurt.

  Je bent echt een triest ziek mannetje. Opleidingsniveau: lagere school, woonwijk zal een achterbuurtje zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Hier Pyt. Even terug naar ufo's. Je zegt altijd er is geen enkel bewijs. Maar daar heb je het mis. Alvast ter verduidelijking, nee ik geloof het niet - het fascineert me.

  recente foto's, scherp

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Hey, jongens, we gaan niet op de vuist, wel?:p

  @Dadgad

  Zo te zien heeft iemand weer eens een paar frisbee's in de lucht gegooid en daar foto's van gemaakt.

  Sorry, ik vind het niet erg overtuigend.

  Muziek! Bowie met "Life on Mars": http://www.youtube.com/watch?v=pQWaAceso7k&feature=related

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Ik wist het eigenlijk ook wel, dat Ziva een type als Golda Meir was, vlees nog vis. Figuren die trachten hun niet aanwezige vrouwelijkheid te verbergen achter spierballentaal, maar niets zinnigs produceren. Ook Piet van de Galbak is zo'n figuur, uitgebreid trachten te bewijzen, dat Leuchter niet deugde, maar niet erbij vermelden, dat hij door een joodse rechter met aanhang naar de kloten is geholpen. Maar goed, wat doe ik hier op deze jodensite, die Zionistische belangen verdedigt. Duurt nog even, maar de CIA heeft gezegd, dat het met een jaar of 6 finito is het Israël en het Zionisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. @ pyt,

  Geeft niks hoor. Een video dan? link. Dit lijkt erg veel op wat ik zelf gezien heb, maar dat was nog dichterbij - recht boven mijn hoofd. Vandaar ook mijn interesse.

  BeantwoordenVerwijderen
 136. In principe kan ik je talloze soortgelijke video's tonen, inclusief "experts" die beweren dat de beelden genuine zijn. Zo is er in mexico ook een klein mensachtig wezentje gevonden waarvan het dna buitenaards werd verklaard. Maar goed, ik weet te weinig daarover (dna enzo).

  Dus ik zeg maar. Bewijs is er wel. Het is uiteindelijk de vraag wat voor bewijs je verwacht, vind je niet?

  Ik denk persoonlijk dat het ufo fenomeen echt is. Het is te groot en gecompliceerd om enkel aan hallucinatie toe te wijzen. Of het werkelijk buitenaardsen zijn of militaire projecten weet ik niet. Het overgrote deel zullen wel hoaxes zijn, maar een aantal is het zeker niet. En ik spreek dus ook uit eigen ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 137. @Aart

  Ja ga maar weer gauw terug naar KLOL, ouwe haatzaaier, want je anti-Joden feestje daar loopt tegen het einde.

  Kat zit nu in de spiraal van boeroepen tegen de Telegraaf nu hij weet dat de KMar is begonnen met het schoonspoelen van zijn kamer in afwachting van zijn aankomst op Schiphol.

  Mooi toch hoe dat werkt Aart? Doen ze straks voor jou ook. Denk je even op en neer naar Amsterdam te vliegen voor je maagbandoperatie zit je plotseling in een kaal kamertje met een stapel oude Panorama's.

  Dus, hup, hup, inloggen en bashen die Joden. Nu kan het nog, over een paar dagen wordt je rommel weer zoals gebruikelijk binnen een paar minuten weggeduimd.

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Die nworulestheworld toch, heeft zijn broek nu al vol poep. Hahahaha! Ik weet donders goed wie ik voor me heb. Een miezerig loonslaafje dat elke morgen naar zijn broodheer moet.

  En ik moet je helaas teleurstellen mietje, in tegenstelling tot jou ben ik al veel jaren eigen baas met een en eigen Toko, en financieel onafhankelijk. Daarom kan ik ook de hele dag achter de pc zitten als ik dat wil. Niet slecht he voor iemand met alleen lagere school en verder geen diploma`s? Trouwens, ik ben zelf echt niet moeilijk te vinden op internet hoor. Een paar muisklikken en je weet wie ik in het echt ben. Laat me je een tip geven, vraag het aan Barra, die heeft een tijdje gelden een heel topic aan mij gewijd op dit kutblogje. In tegenstelling tot jou hoef ik mij niet te verstoppen achter nicknamen. Bovendien zie ik jou ongeveer net zo vaak posten als mij, alleen doe jij het in de baas zijn tijd, en ik in mijn eigen tijd. Kijk, dat is een groot verschil.

  En wees maar niet bang hoor, ik kom je echt niet op je huisadres opzoeken. Als ik je zou willen pakken dan dreig ik niet, dan sta ik opeens voor je. Het leek me alleen wel leuk om ff uit te vissen wie er dan achter die aangifte zat. En of mijn voorgevoel klopt.

  Kijk, jij mag mij wel als een soort untermesch demoniseren met je antisemiet en weet ik veel wast voor troep er nog meer uit je mond komt, en jij mag mij [be]dreigen, maar zodra iemand jou eens even wil aanpakken begin je te blèren. Je maakt jezelf volkomen belachelijk hier.

  Verder laat ik het hier maar bij, want meer aandacht ben je absoluut niet waard.

  Zo, en nu maar weer snel dit stukje verwijderen Barra.

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Oja, dat vergat ik nog even. Nee, ik woon niet in een achterstandswijk. Ik woon heel prettig aan de rand van Rotterdam Zuid in een vrijstaande boerderij op een dijk. Jammer he? Klopt al weer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 140. @arminius

  Ik ben helemaal niet geïnteresseerd wie jij IRL bent. Het feit dat jij schrijft dat je in enkele klikken te vinden bent op het net spreekt boekdelen. Je bent voor mij een totaal oninteressant persoon. Geen enkele behoefte om dat artikeltje van Barracuda over jouw persoon op te zoeken Zeer zeker omdat je ook gewoon een simplistisch complottertje met anti-semitische denkbeelden bent. Verder bevestig je alleen maar weer het feit dat complottertjes heel vaak weinig opleiding hebben genoten. Die schade halen ze nooit meer in met hun zogenaamde onderzoek op youtube en met google. Het feit dat jij (volgens eigen zeggen, op internet kan je van alles roeptoeteren) financieel onafhankelijk bent zegt helemaal niets. Ik heb ook een kennis die financieel onafhankelijk is maar verder het iq van een pantoffeldiertje heeft. Verder weet je helemaal niets van mij. Je blaat wat over loonslaaf en onder werktijd schrijven. Ik zou zeggen blijf dat vooral denken (nou ja denken is aan jou niet besteed, het heet. Sinds het internet bestaat vind jij dat je kan denken maar feitelijk is dat niet meer dan een knopje op een toetsenbord indrukken en googlen).

  "dan sta ik opeens voor je"

  Poeh poeh zeg nou word ik bang.

  Overigens waar heb je mij aangepakt?

  Je loopt alleen maar te dreigen. En voor wat dat "misschien" betreft. Dat heeft niets te maken of mijn gegevens bij jou bekend zouden worden. Maar meer met het feit dat ik tijd aan zo'n aangifte moet besteden. En dat is me nou net iets te veel.

  Het is veel leuker om jou op de kast te jagen. Ouwe smerige antisemiet.
  En for the record. Dit schrijf ik in mijn eigen tijd. Overigens mankeert er wat aan je (korte termijn) geheugen. Ik schrijf vrijwel nooit doordeweeks overdag.

  Dag Armininius antisemiet

  BeantwoordenVerwijderen
 141. nworulestheworld

  Wat laat je je weer kennen knul hahaha. Veel geschreeuw, maar weinig wol. Totaal geen ruggengraat. Vertel eens, waar heb ik jou bedreigt dan? Zoals gewoonlijk kun je weer eens slecht lezen.

  Hup, naar je baas loonslaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 142. "In tegenstelling tot jou hoef ik mij niet te verstoppen achter nicknamen."

  Aldus iemand die de nickname "Arminius (the terrible)" gebruikt. (ja ja je bent bekend in de blogo/complottersfeer)

  Hilarisch.

  Moet ik toch maar even googlen om je op nog wat meer leugentjes te betrappen, Amrminius?

  BeantwoordenVerwijderen
 143. @Dadgad

  Een kennis van me houdt bij hoog en bij laag vol ooit aliens te hebben gezien. Ik denk dat hij volstrekt integer is, maar dat zijn waarneming hem bedrogen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Ga gerust je gang knul.

  Hoe zit het nu met die aangifte? Of blijft het weer bij dreigen? Wees nou eens een echte vent kerel.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Allemaal zo zinloos dat gescheld he. Daarom ga ik er maar snel mee stoppen. Heb je je baas al gebeld, dat je wat later komt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Arminius wordt het niet eens tijd voor een bril? Of voor sterkere glazen?

  Ik had je al aangegeven waarom ik het woordje "misschien" gebruikte en ik heb ook aangegeven waarom ik het nu helemaal niet meer doe.
  Je bent heerlijk op de kast te jagen.
  Schelden? De enige die hier termen als "lamlul" gebruikt dat ben jij. Maar dat vergeet je zeker ook maar gemakshalve?

  Overigens honden hebben een baas.

  Ik zal zo even googlen op je. Zal vast niet moeilijk zijn. Houd je er wel rekening mee dat je op wat leugentjes wordt betrapt? En dat dat pijnlijk duidelijk wordt in dit topic!

  BeantwoordenVerwijderen
 147. nworulestheworld Hahaha. Ja dat zeg ik, "misschien" kom ik je wel opzoeken, kan ook zo maar zijn dat ik het niet doe. hahaha!

  Lamlul zonder ruggenggraat, hup naar je broodheer loonslaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Arminius the terrible of te wel Rick Timmer de ex-postbode van Sandd
  woont volgens eigen zeggen in een boerderij

  http://www.destentor.nl/multimedia/archive/00975/Rick_Timmer_975907a.JPG
  http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00590/rick_timmer_590503d.jpg

  Beste Rick, mijn voormalig schoonmoeder woont in een boerderij. Maar die zien er echt niet zo uit als wat op de foto's is te zien. Een boerderij ziet er echt veel anders uit

  "ik ben al jaren eigen baas en financieel onafhankelijk"

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/2191681/2008/12/11/Ontslag-voor-alerte-bezorger.dhtml?redirected


  "Ik heb nu anderhalf jaar voor Sandd besteld, twee dagen in de week. Nu ben ik een derde van mijn maandinkomen kwijt. Naast het bezorgen heb ik ook nog een kleine meubelmakerij. In voorjaar en zomer maak ik tuinmeubelen.’’

  Beste Rick, ik weet wat een postbode bij Sandd verdient, dat is niet veel. Dus als je twee dagen per week voor sandd werkte en daarmee 1/3 van je inkomen verloor dan wil ik wel eens weten waarvan jij financieel onafhankelijk bent (geworden). Misschien dat jij een andere definitie van financieel onafhankelijk hebt. Maar als je moet werken voor je geld en dan ontslagen wordt en 1/3 van je inkomen verliest dan ben je in mijn ogen niet financieel onafhankelijk

  Je bent gewoon een grote leugenaar. Of bedoel je misschien met financieel onafhankelijk dat je sinds je ontslag een uitkering geniet (naast je bijverdiensten als meubelmaker)?

  Verder als ik dat hoofd van je zie dan word ik niet bang van je. Onze klokkenluider met de post die gewoon een anti-semiet blijkt te zijn. Blijft weinig over van je heldenstatus.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Nog even de volledige linkjes die verwijzen naar de "boerderij" van Arminius

  http://www.destentor.nl/multimedia/archive/00975/Rick_Timmer_975907a.JPG

  http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00590/rick_timmer_590503d.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 150. He kerel, wel goed vertellen he? Als je post besteld voor Sandd dan ben je freelancer, ZZP er zogezegd. Dat de krant er dan van maakt dat ik ben ontslagen kan ik niks aan doen. Dat komt omdat hoernalisten nooit precies opschrijven wat je verteld, maar er hun eigen verhaal van maken. Niet mijn fout. En in de winter heb ik weinig tot geen inkomsten, dan beun ik wel eens wat bij hier en daar. Maar wel als eigen baas. Zodat ik tenminste kan zeggen dat IK niet mee wens te werken aan grootschalige fraude. In tegenstelling tot Sandd wat geld verdien op de eerste plaats zet, ipv integer ondernemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. nworulestheworld Al weer verkeerd. Ik zal je het juiste linkje naar mijn stulpje geven

  http://charloisselagendijk.punt.nl/

  Kom je op de koffie? whoehahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Verder als ik dat hoofd van je zie dan word ik niet bang van je. Onze klokkenluider met de post die gewoon een anti-semiet blijkt te zijn. Blijft weinig over van je heldenstatus.

  Toch fijn dat je mij ziet als een soort held hahaha. Hoeft niet hoor, ik heb gewoon gedaan wat elk fatsoenlijk mens zou moeten doen. Dat komt omdat ik wel ruggengraat heb en jij niet.

  Heb je je broodheer nu al gebeld dat je wat later komt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 153. @Ziva Meir
  Foute inschatting, dat mijn feestje ten einde loopt. Het gaat pas beginnen en de Zivanistische joden in Nederland doen het al dun in de broek. Overigens wel verwonderlijk, dat je 'vrienden' daar op Barracuda jou nog bijvallen ook, als ze weten, dat jij achter de Talmoed staat. Nog even twee citaten eruit: Joden zijn mensen, niet-Joden zijn geen mensen, maar beesten. En een jood mag liegen tegen een niet-Jood. Derhalve ben je uiterst onbetrouwbaar, maar dat past wel bij de site van Barracuda. En over invliegen op Amsterdam, hoef je je geen zorgen te maken, ik wordt voortdurend met alle egards ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Dan kun je mooi van je salaris een paar meubeltjes bestellen voor je tuintje. [Als je die tenminste hebt]

  Zie je hoe makkelijk ik te vinden ben? Ik heb niks te verbergen in tegenstelling tot zo`n lamlul als jij.

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 155. @arminius

  geen enkele behoefte om bij je op de koffie te komen.

  Financieel onafhankelijk en een boerderij aldus Arminius

  Mwahahahahahahahahaha

  Je bent gewoon betrapt op grootspraak en probeert jezelf er onderuit te lullen.
  En dat hoofd van je dat lijkt wel een beetje prototype neo-nazi

  Doe je trouwens de groeten aan die bananenplukker Reneajvan die dienstweigeraar (als je die nog wel eens spreekt). Ook zo'n loser die het land is ontvlucht niets meer moet hebben van de westerse samenleving en Nederland maar nog regelmatig te vinden is op nujij (hij heeft volgens mij nu een ban)

  BeantwoordenVerwijderen
 156. En daar komt de volgende vluchteling aan Aart liberty. Aart hoe staat het met de sex. Lekkere jonge meisjes of vergrijp je je ook aan kinderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Ga je nu weer een partijtje poep rond strooien nworulestheworld? Lekker makkelijk he vanachter je PC?

  Reneajvan? Nee, al 2 jaar niet meer gesproken. Wilde hem in die tijd nog eens financieel ondersteunen, maar kwam er al snel achter dat het net zo`n uitvreter was als jij. Gelukkig kwam ik er op tijd achter, en heb alle banden met hem verbroken. Eerlijkheid duurt namelijk het langst weet je wel? Whoehahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Ik ga het hierbij laten. Het is mooi weer, ik ga eens lekker de [moes]tuin winterklaar maken :) Suc6 met je zielige leventje nworulestheworld

  BeantwoordenVerwijderen
 159. @arminius

  Ik doe precies hetzelfde als jij. Schijnbaar heb je er moeite mee als iemand "poep" rondstrooit. Alleen jij mag dat. Alleen verschil tussen jouw poep en die van mij is dat die van jou een soort van diarree is (leugens over jezelf) en ik maak van die diarree vaste poep (ik betrap je op leugens)

  Nou dag financieel onafhankelijke boerderijbewoner (ik vraag me overigens af of je ooit wel eens een boerderij van binnen hebt gezien?). Tot de volgende keer. En denk er om al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel. In jouw geval wel heel erg snel

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Welke leugens knulletje? :)

  Niet alles geloven wat er in de krant staat he, het meeste is fictie hahaha!

  Je valt behoorlijk door de mand nworulestheworld

  Kusje!

  hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 161. @ Pyt


  Een kennis van me houdt bij hoog en bij laag vol ooit aliens te hebben gezien. Ik denk dat hij volstrekt integer is, maar dat zijn waarneming hem bedrogen heeft.


  Je eh.. mooie manier om inhoudelijk reageren te vermijden zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Dadgad zei...

  Welkom terug;) Ik begon je al te missen. Nog een muziekje van de dag?

  BeantwoordenVerwijderen
 163. "Het meeste is fictie"

  Ja ja en sinterklaas bestaat ook. En nog staan patsen ook over een artikeltje alhier over jouw persoon

  Of je hebt staan liegen. Dat past dan weer precies in het beeld wat je van je zelf schept hier.

  Kan je me trouwens vertellen hoe "liegen en integer zijn" (jij bent integer volgens eigen zeggen) tegelijkertijd mogelijk is?

  Je bent gewoon een leugenaar en betrapt en probeert nu op alle mogelijke manieren onder je leugentjes uit te komen. Weten ze trouwens bij dat actiecomité voor dat gemaal al van je verachtelijke gedachtegoed over de holocaust?

  BeantwoordenVerwijderen
 164. @NWO,Arminius

  Ok ik kies niet graag partij tijdens dergelijke disputen, maar werkelijk waar NWO, wat gedraag jij je als een laag figuur. Jij was degene die met het bedreigen begon, een aanklacht dus. Om je uiteindelijk vrij te worstelen uit je benarde positie verlaag je jezelf tot misselijk hautain gecommentaar. Laat het duidelijk zijn. Die clichématige, politiek en maatschappelijk correcte houding waarachter je je verschuilt is zo doorzichtig als glas.

  BeantwoordenVerwijderen
 165. @arminius... muziekje van de dag?

  Is goed. Iets recentere muziek wel. Kijken of je dit ook leuk vind. Kyuss - Demon Cleaner

  BeantwoordenVerwijderen
 166. @Dadgad, dank je wel voor de steun. Alhoewel het niet echt nodig is bij die lamlul hahaha!

  Mooi muziekje. Doe ik een oudje terug;)

  The Rolling Stones - Sympathy For The Devil

  BeantwoordenVerwijderen
 167. dagdad

  Denk je nou echt dat het mij wat boeit wat jij vindt?

  Mwahahahaha

  Dreigen? Mwah ik zie mijn opmerking niet als een dreigement. Dat jij of anderen dat zo ervaren is jou/jullie probleem


  Leugens komen snel uit. Ik had het idee dat complottertjes dat wel wisten. Althans dat claimen ze wel. De vraag is dus waarom Arminius een lulverhaal ophangt terwijl hij weet dat ze snel te achterhalen zijn.

  Overigens Arminius als jij gelukkig bent met je leven in een huis wat jezelf geheel moet opknappen is dat toch goed en kan ik dat alleen maar waarderen (ik ben ook al jaren bezig met opknappen van mijn huis). Als jij mooie meubels maakt (wat ik zeker wel vindt afgaande op de foto's) is dat allemaal prima. Maar ga niet blazen met termen als financieel onafhankelijk"" en "boerderij". Maak jezelf niet groter dan je bent. Ook dat is iets waar complottertjes erg vaak last van hebben overigens.

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Ja helaas NWO. Jouw voorgekauwde oordeeltjes bezaten helaas geen enkel greintje waarheid. Geen uitkering, woont niet in een achterstandswijk. In plaats daarvan een vakman met een eigen (prachtig trouwens) huis. Ja ja, hoe hard kun je vallen?

  Is het nou wel of geen boerderij. Dan moeten we even discussiëren over de interpretatie van dat woord. En dat geld ook voor de term "financieel onafhankelijk".

  BeantwoordenVerwijderen
 169. nworulestheworld

  Overigens Arminius als jij gelukkig bent met je leven in een huis wat jezelf geheel moet opknappen is dat toch goed en kan ik dat alleen maar waarderen (ik ben ook al jaren bezig met opknappen van mijn huis). Als jij mooie meubels maakt (wat ik zeker wel vindt afgaande op de foto's) is dat allemaal prima. Maar ga niet blazen met termen als financieel onafhankelijk"" en "boerderij". Maak jezelf niet groter dan je bent. Ook dat is iets waar complottertjes erg vaak last van hebben overigens.

  Whoehahaha! Vuile slijmbal. Het zal mij verder worst wezen wat jij vind. En als ik het heb over MIJN boerderijtje, dan is "boerderij[tje] bedoelt als koosnaampje, net zoals ik mijn vrouw wel eens liefdevol mijn vrouw[tje] noem, dat zegt verder niks over de afmeting van het gebouw, nog over de lap grond die er aan vast zit.

  En ik [of eigenlijk wij] zijn wel degelijk financieel onafhankelijk, dat jij dat niet gelooft moet jij weten. Dat komt omdat wij aan geen enkele zionistische geldboer iets schuldig zijn. In tegenstelling tot jou waarschijnlijk, want jij zal wel vette hypotheek en creditcard hebben. Ik niet, ik heb nul coma nul, nada schulden, en daarom ben ik financieel onafhankelijk . Snap je dat nworulestheworld? Of gaat dat je verstand te boven?

  BeantwoordenVerwijderen
 170. haha hier, hij is nog getrouwd ook.

  Laten we dit hilarische toneelstuk nog even op een rijtje zetten.

  NWO beweert: Arminius is een werkloze uitkeringstrekker zonder vriendin en woont in een achterstandswijk.

  De waarheid: Getrouwd, vakman, eigen huis, geen schulden - dus financieel onafhankelijk.

  Hij heeft het beter voor elkaar dan ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 171. En nog eens wat. Jij lijkt me echt zo`n persoon die midden in de nacht stiekum met een bivakmuts op grote zwarte hakenkruisen op mijn gevel komt spuiten hahaha! Maar pas je wel een beetje op, want ik heb camera`s rond het pand. :))

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Yep @Dadgad. En ook nog een zoon van 22 met een eigen huis, [niet in een achterstandswijk] auto en telefoon van de zaak, en een vet salaris. hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 173. @Dadgad


  "Je eh.. mooie manier om inhoudelijk reageren te vermijden zeg."

  Noemen ze beleefdheid, Dadgad.

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Indrukwekkend hoor Armminius. Wat heb je me op mijn plaats gezet.

  Mwahahahahaha

  "Auto telefoon van de zaak en een dik salaris"

  Impressive hoor (not). Is dat nou iets om te vermelden? Om op te scheppen. Wat dat betreft is je zoon 13 in een dozijn. Net zoals ik 13 in dozijn ben, want ook ik heb een eigen huis, auto, telefoon van de zaak (en let op ook nog een laptop van de zaak, ja ja echt waar en dat is zo bijzonder, not) en een premievrij pensioen en ook een "dik" salaris

  Eigen huis Arminius?
  Je bedoelt een huurhuis. Of moet ik de link met het tekenen van het huurcontract even laten zien.

  Arminius overschreeuw je zelf nu niet. Even de zaken op een rijtje

  een eigen huis is in jouw geval een huurhuis
  een boerderij is in jouw geval een huisje langs een weg.
  financieel onafhankelijk is een voormalig baan als postbode en bijklussen (omdat hij anders niet rond kan komen van de verkoop van zijn meubeltjes)
  Arminius is dan wel geen loonslaaf maar wel een slaaf van zijn kopers.

  Arminius je bent echt de standaard complotter die ik enige jaren door heb. Complotters die alles voor schaap uitmaken etc etc maar zelf helemaal niets voorstellen

  En dagdag ach wat valt daar over te zeggen. Helemaal niets, nada.
  Volgens eigen zeggen dagdag kiest hij nooit partij in issues om het vervolgens toch te doen. Diplomatiek geleuter van een complotter.

  Maar ik ga nu niet meer op dat geblaat van jullie. Veel succes en vergeet vooral niet door te gaan met flamen Arminius en tegelijkertijd tegen anderen te zeggen dat ze moeten stoppen met flamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Whoehahaha! Je bent te zielig voor woorden. Ik heb nergens beweerd dat het stulpje van mij zelf was kerel. Een huurhuis heeft namelijk geen verplichtingen zoals een koophuis. Je betaald huur en dat is het. Snap je `m? Zal wel niet he?

  En ik schaam mij niet om te werken jongen, al moet ik tien opdrachtgevers zoeken als ZZPer

  Doet pijn he?

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Oja, en wat mijn zoon betreft, Die auto en telefoon van de zaak [laptopje kan hij zelf wel betalen] en eigen koophuis en vet salaris, had hij al op zijn 20e Niet iets wat veel jongeren op zijn leeftijd hebben. Die zijn over het algemeen meer met andere zaken bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 177. ow nu ben ik opeens toch een complotter? Dan ben je de enige hier die dat vind, op John na misschien, maar dat is ook al zo'n kneus.

  BeantwoordenVerwijderen
 178. Van je "vrienden" moet je het maar hebben.

  For the Israelis, the cover-up sent the message that they could act in any way they pleased and the U.S. would support them.…

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Inzake KLOL van het MDI

  We hebben uw melding in goede orde ontvangen, waarvoor dank.

  Het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) neemt meldingen over discriminerende uitingen op het Nederlandse deel van internet in behandeling. Het MDI beoordeelt uitingen op strafbaarheid aan de hand van de anti-discriminatiebepalingen uit het Wetboek van Strafrecht ( http://www.meldpunt.nl/wetsartikelen). Indien het MDI een uiting strafbaar acht, wordt meestal een verzoek tot verwijdering naar de eigenaar van een site verstuurd.

  Op de pagina's waarvan u melding maakt, staan volgens het MDI verschillende strafbare uitingen. Hierover hebben we verschillende meldingen ontvangen. Afgelopen week heeft het MDI reeds een verzoek tot verwijdering van deze uiting naar het beheer van de website gestuurd. Hierop is negatief gereageerd. Op dit moment overweegt het MDI verschillende mogelijke vervolgstappen. Op het moment dat hier meer duidelijkheid over is zal ik u daar over informeren.

  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 180. Wat ben je toch een zielige NSB'er ook he.

  :(

  Kun je even duidelijk maken welk artikel er overtreden is volgens jou?

  http://www.cidi.nl/Antisemitisme1.html

  "Hierop is negatief gereageerd."

  LOL Ja, de tijd dat men zich door het CIDI laat bedreigen zijn wel een beetje voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Hij die deelneemt of geldelijke of andere stoffelijke steun verleent aan activiteiten gericht op discriminatie van mensen wegens hun ras, hun godsdienst, hun levensovertuiging, hun geslacht, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste drie maanden of geldboete van de tweede categorie.

  Eigenlijk ben jij net zo schuldig als diegene waartegen je aangifte hebt gedaan he nworulestheworld

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Even toelichten?

  #hun levensovertuiging - complottertjes zijn dom, onderontwikkeld, en alle stront die je verder nog kunt uitkramen over complottertjes

  #of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, - Beetje die arme Micha aanpakken, en die jongen heeft het al zo moeilijk.

  #hun godsdienst - Wat jij er over Moslims hier uit gooit lusten de honden geen brood van.

  BeantwoordenVerwijderen
 183. @Arminius

  Complottertjes ZIJN ook dom, zij het niet allemaal zo dom als Aart. Nog nooit een uitzondering meegemaakt. Bovendien zijn de meeste complottertjes anti-semietisch. Jij ook. Ga je me nu aangeven bij het MDI?

  Trouwens, wat vind je nou van Pressac?

  BeantwoordenVerwijderen
 184. Pyt van der Galiën zei...

  Trouwens, wat vind je nou van Pressac?

  Jean-Claude Pressac Ik had de naam nog nog nooit gehoord, maar omdat je maar blijft aandringen heb ik `m ff opgezocht. Ik weet dus niet veel meer dan wat de Engelse Wiki me verteld. Dus ik kan er niet zo veel van vinden. Volgens wiki heeft hij onderzoek gedaan naar de gaskamers en heeft zijn standpunt daarover veranderd. En heeft daar verder nog een boek over geschreven. Tja, ik behoor tot de mensen die wel geloven dat er 1 gaskamer was, maar dat deze niet werd gebruikt om massaal mensen mee af te slachten. Dus nogmaals, ik kan er niet zo veel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 185. Weet je, de geschiedenis is alleen belangrijk als je er iets van hebt geleerd. Nog maar een een lang stuk uit de link van gisteren.

  Onderstaande kan ik toch echt niks antisemitisch in ontdekken.

  De uitbuiting van de Holocaust

  De vreselijke gebeurtenissen met joden onder het nazi-regime zijn – net zoals het revisionisme – te belangrijk om educatie daarover aan Israël-Firsters, woordvoerders namen een vreemde mogendheid en hun supporters over te laten. De belangen van die zionistische staat en de JHV-ideologie zijn daarvoor te nauw verstrengeld. Zij pogen met aanhoudende onwaarheden, misleiding en ontmenselijking een story te cultiveren die hun bevoorrechte positie in de wereld consolideert en versterkt. Holocaustideologie en propaganda richten zich niet voor niets op jongere generaties, om 2
  de vruchten van het eenzijdige verhaal van haat en schuld ook in de toekomst te kunnen blijven plukken.
  Ironisch genoeg geschiedt dat onder een bedrieglijk mom van “Nooit weer”, terwijl eenzijdige propaganda de belangrijkste oorzaak is van oorlogen en gruweldaden, overal en altijd. En als er ergens sprake is van eenzijdige propaganda is het over ‘de Holocaust’ en joods lijden. We zien niettemin hoe overlevenden en hun nakomelingen het Palestijnse volk behandelen. Cynisch genoeg blijken slachtoffers van toen en hun hedendaagse supporters uit de verschrikking van de naziperiode minder dan wie ook morele leringte hebben getrokken. Het slachtoffervolk van toen toont als dadervolk van nu, dat Holocaustindoctrinatie allesbehalve leidt tot matiging in het negeren en vernederen van andere mensen. Integendeel. Het bewijst schrijnend het morele failliet van de ‘Holocaust’ herdenkingshype, welke joods zelfbeklag en etnocentrisme tot in eeuwigheid celebreert.
  Levend houden van de Joodse Holocaust Versie (JHV) is voor de joodse staat en haar supporters van vitaal belang omdat het een vrijkaart is om, zoals Dayan het zei, zich in het Midden-Oosten “te gedragen als een Dolle Hond” (Prof. M. van Creveld, Hebrew University, Jeruzalem. Elsevier, 2002, no. 17, blz. 52-53). Inderdaad, geen ander land zou met de misdaden welke die joodse staat dag-na-dag, nu al ruim zestig jaar lang tegen haar Palestijnse medeburgers begaat, wegkomen. Het vervult ook een sleutelrol bij de vorming van de New World Order.

  BeantwoordenVerwijderen
 186. lol! Arminius om 10:35: "Vooraanstaande “officiële” Auschwitz-historici (o.a. Jean-Claude Pressac) stellen dat meer dan 96% van alle Zyklon-B daadwerkelijk werd gebruikt als ontsmettingsmiddel en van slechts 4% achteraf niet kon worden vastgesteld waar dat gebleven is."

  Dezelfde Arminius nadat ik heb aangetoond dat hij weer eens uit zijn nek zit te kletsenn, om 15:39:

  "Jean-Claude Pressac Ik had de naam nog nog nooit gehoord, maar omdat je maar blijft aandringen heb ik `m ff opgezocht."


  En zulk soort debiel schorem eist dan dat je hem serieus neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 187. @aart Vrijheid

  Hey, Aart, ouwe Thaistick, vertel nog eens hoe dat ook alweer zit met je antizionisme. Je had geen hekel aan Joden, maar aan zionisten, of zo? Herinner ik me dat goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 188. Pyt van der Galiën zei...

  En zulk soort debiel schorem eist dan dat je hem serieus neemt.

  Je moet het allemaal niet zo serieus nemen jongen. slecht voor je hart. Het was gewoon een linkje wat ik heb gevonden op internet waar dat toevallig staat. Ik heb mijn boekenkast niet vol staan met hem hoor. Evenmin kan ik de rotzooi waar jij mee aan komt op echtheid controleren, sterker nog, ik heb er niet eens zin in.

  Dit untermesch gaat speklapjes bakken. Kusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Ik wens jullie alvast een aangenaam en rustig weekend toe. Denken jullie een beetje om je hart?

  BeantwoordenVerwijderen
 190. @arminius

  "Weet je, de geschiedenis is alleen belangrijk als je er iets van hebt geleerd"

  Dan heb jij er klaarblijkelijk weinig van geleerd. Bitter weinig.
  En dat verbaast me eerlijk gezegd zeer weinig

  BeantwoordenVerwijderen
 191. De WWII was ver voor mijn tijd. Er zijn alleen al in die oorlog ik dacht 60.ooo.ooo doden gevallen. waarvan een miljoen of 2 aan Joodse zijde.

  De VS heeft een groot aantal van die 60 miljoen op haar naam staan. [Denk aan Hiroshima en Nagasaki] Daarbij zijn mensen op een nog veel gruwelijker wijze omgekomen dan de Joden.

  Sinds 2001 heeft alleen de VS al ruim een kwart miljoen mensen over de kling gejaagd. Om nog maar niet te spreken van de half miljoen gewonden, en de vele miljoenen die op de vlucht zijn geslagen. Hell, zelfs de vorming van Amerika heeft al 2.000.000 miljoen slachtoffers gekost. Ook DAT noem ik allemaal een Holocaust.

  Neem verder hier eens een kijkje hier http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_and_anthropogenic_disasters_by_death_toll voor het totale aantal slachtoffers van oorlogen. [slacht-offers alleen het woord al..]

  Wanneer zal het moorden ooit eens stoppen???

  BeantwoordenVerwijderen
 192. Blogger Pyt van der Galiën zei...

  En zulk soort debiel schorem eist dan dat je hem serieus neemt.

  Ik denk dat ik voor de grap ook maar eens een
  aangifte moet gaan doen wegens haat. Het spat er werkelijk af.

  BeantwoordenVerwijderen
 193. @Arminius het Rekenwonder

  M.a.w: je plempt maar wat linkjes hier en je hebt geen idee waar het over gaat?

  BeantwoordenVerwijderen