woensdag 10 april 2013

De groeten van Kate Lans

Terwijl de verwarring rond de identiteit van Martin Vrijland toeneemt (is het de vitale gogetter van Widam of een in dit verband totaal onvindbare Martin de Wilde?), lijkt het erop dat de overijverige Martin in een opzetje is gekukeld. Degene die hem dit kunstje (mede) heeft geflikt blogt vanuit Rotterdam al een tijdje onder de naam Disputax.

Disputax (vrouw, volgens haar profiel) heeft een vriend die zich uitgaf voor Kate, die bij de politie Haaglanden werkt en Martin zogenaamd wilde steunen in zijn speurtocht naar de waarheid achter de zaak Anass. 'Er was niet meer voor nodig dan een vers aangemaakt e-mailaccount en een sterk verhaal. Onder het pseudoniem "Kate Lans" heeft hij Martin Vrijland benaderd en hem in een paar dagen volkomen absurde informatie gevoerd.'

En ja hoor, daar trapte allesgelover Martin (met zijn curieuze Annunaki-obsessie) volgens het blog meteen in. In de verdere mailwisseling met onze virtuele diender bleek Martin wel erg gebrand op nadere informatie over een vermeende andere zelfmoord; die van een Pool, die in een huisje van Duinrell een einde aan zijn leven gemaakt zou hebben. 'Naar voorbeeld van het procesverbaal dat meneer Vrijland eerder op zijn blog postte werd een redelijke gelijkende kopie in elkaar geflanst. Met zwierige hand pende hij (de vriend van de blogger - Barracuda) er in blauwe ballpoint "16 feb: overgenomen door K. Keur/Echo 13" onder. Klaas Keur, anagram van "sukkelaar". Wat kreukels. Met een dikke stift een groot zwart kruis erover heen. Dát is oog voor detail.'

Het duo heeft het slim aangepakt. Ruim voordat Martin het bewuste document online zette (en Micha 'Supergetuige' Kat het weer klakkeloos overnam), heeft ze haar actie al min of meer aangekondigd, namelijk op zaterdag 6 april. 'Martin, je krijgt de groeten van Kate Lans'. Daarnaast hebben ze een andere foto van het document online gezet, waaruit blijkt dat ze wel degelijk de afzender zijn van het bewuste 'proces verbaal'.

Het slechte nieuws was blijkbaar gisteren nog niet aangekomen bij Martin, of hij doet alsof zijn neus bloedt. Een reaguurder: 'Ik ben benieuwd wat voor circus er uit de kast gehaald gaat worden om dit nog te debunken'.

Hoeft niet meer dus. Of om de Rotterdamse Disputax nog maar eens te citeren: 'Martin Vrijland verkoopt u allen hysterische poeha, zijn betrouwbare bronnen zijn alles behalve dat en wie deze man nog altijd op zijn woord geloven wil, die leze al zijn hersenspinsels over de Reptillians van Icke'. En: 'Vage getuigen, vergezochte links naar rituele moorden, het koningshuis, verdachtmakingen tegen de moeder van Anass en de illuminatie - je vraagt je af waarom de familie zich inlaat met iemand die hun zaak tot in het belachelijke toe geen goed doet'

Kortom: Martin heeft vanavond heel wat uit te leggen bij Myra.

UPDATE: Mea culpa.

180 opmerkingen:

 1. Martin zal wel weer zeggen dat hij te dicht bij het vuur kwam, of zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, echt briljant. En wat een mega-faal van de 'alleen op feiten' gebaseerde Micha-journalistiek van de 'alternatieve media'.

  Maar idd @Rogier, de complotgekkie's rommelen zich hier wel weer uit. Want wie o wie zal de eerste zijn die komt met:

  "First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win."

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig verhaal dit alles! Maar zoals Rogier al aanhaalt, ze zullen er wel weer een alternatieve wending aan geven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, de gekkies hebben nog niks in de gaten:


   Diewer
   10 april, 2013 at 8:29


   Nou, deze jongeman is zeer goed geïnstrueerd voor zijn baan. Hij gelooft blijkbaar nog echt, dat hij in het kader van de veiligheid niets mag zeggen. Altijd weer hetzelfde patroon: afweren, de ander beledigend en denigrerend toespreken, de telefoon ophangen.

   Verwijderen
 4. Het is een mooi staaltje geloven wat je wilt geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Myra over Vrijland: 'Zoals altijd is de waarheid te bizar om te geloven'

  Tenzij je het wilt geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha ik moet er nog enorm om lachen! Ik lag gister al in bed toen plots die post van Kate Lans binnen kwam, prachtig! Ben wel benieuwd wat de reactie zal zijn... Inderdaad iets in de trend van: "First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." Vrees ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. UPDATE: http://martinvrijland.wordpress.com/2013/04/10/bij-de-poot-genomen-door-bloggers/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dus de politie had nog wat tijd over om een 'naïve' blogger in een late 1 april grap te laten trappen??????

  BeantwoordenVerwijderen

 9. 'Er bestaan duidelijk een x-aantal blogs in dit land dat er alles aangelegen is om waarheidsvinding tegen te werken en niets anders te doen dan zieken van mensen met goede bedoelingen.'

  Goede bedoelingen? Lul niet zo Martin. Laat je hoofd eens nakijken, met die doodzieke complotten van je. Veel te 'eager' om bevestigd te zien wat je graag wilt zien. Daarom maak je die domme fouten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. en ja hoor. Daar is het huillie stukje van meneer Vrijland.

  even wat puntjes:

  Er bestaan duidelijk een x-aantal blogs in dit land dat er alles aangelegen is om waarheidsvinding tegen te werken

  Nee Vrijland, je bent een domme lul die zelf niet aan waarheidsvinding doet en dag in dag uit met de ongeloofwaardigst denkbare en bovendien stijf van de haat staande bagger aan komt zetten die je kritiekloos doorplaatst. Deed je maar aan waarheidsvinding, want dan had je die nepinformatie niet geplaatst.

  Dit betekent dat ik weer terug moet naar de basis en zeker eerst persoonlijk ontmoet moet hebben en niet meer op anonieme bronnen reageer. Het feit dat mensen moeite doen om zulke bewuste dwaalsporen in te zetten is wat mij betreft te ziek voor woorden.

  Dit betekent dat je speurneuzerij totaal waardeloos is Vrijland en dat je beter uit kan gaan kijken naar een andere hobby.

  Maar dat hij toch echt menselijk afval is laat hij nog even zien in zijn laatste zin:

  k hoop dat de mensen die zich verlekkeren aan dit soort leedvermaak nu de grootste lol hebben op hun sarcastische blogjes en blij zijn met het resultaat van een gekwetste familie van Anass. Wat een helden zijn jullie!

  Hahaha, als je aan Martin komt kwets je automatisch de familie. Werden de ouders van Anass al van dit vooval op de hoogte gesteld? Misschien begrijpen ze dan ook dat ze gemanipuleerd worden door dit figuur en dat hij ze absoluut nergens mee helpt.

  Wat is het toch ook een ziek figuur om te denken dat hij mensen op die manier emotioneel met zijn grip op de familie kan chanteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OMG hebben de Joden het weer gedaan!

  We hebben hier naar alle waarschijnlijkheid te maken met de internet terroristengroep en grappenmaker georganiseerd rondom Jeroen Hoogeweij die vrijwel zeker ook achter Barracuda.blogspot.nl zit. Is hij de gene die dit soort blogs vanuit zijn IT bedrijf Yaron Producties in Schiedam beheert?

  Waarom krijg ik nou weer de schuld! Ik had dus echt niets te maken met deze geniale aktie.

  word ik ook nog eens een keer bedreigd:

  Tijd voor een bezoekje aan de Lorenzlaan 53a te Schiedam.

  Zal ik hier aangifte van doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij heeft je adres inmiddels achterhaald en ziet jou als de boosdoener.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even dus het morele verschil: wij zitten al een paar dagen spastisch te doen om de (waarschijnlijk) echte naam van Vrijland maar niet te noemen omdat we daar veel te ethisch voor zijn enzow en hij zet zonder blikken of blozen mijn naam, toenaam, bedrijfsnaam en adres op zijn blog met de oproep me even een bezoekje te komen brengen.

   Maar los daarvan: hij slaat de plank dus echt mis. De laatste keer dat ik een effectief trollgerucht verspreidde was dat Demmink een lintje zou krijgen bij zijn afscheidsreceptie, waarop Micha en zijn mede koekwausjes prompt gingen protesteren en hij gearresteerd werd. Maar die aktie kan nog niet in de schaduw staan van deze.

   Verwijderen
  2. Ik ben net even overgehopt naar de blog van Martin. De conclusie van de leipjes is dat Barra een professionele stoorzender is, dan wel een internet terroristengroep. Goh Barra je bent beroemd man.

   Jammer dat Jeroen nu op de korrel wordt genomen, maar Vrijland laat zich steeds meer zien als iemand die over lijken loopt en helemaal niet is zoals hij zich voorstelt.

   Mijn complimenten voor Disputax en Barra. Keep up the good work.

   Verwijderen
  3. @Ruud

   Dit schreef ik zojuist in het vorige topic:

   Waarom bestaat er zoiets als "Meld Misdaad Anoniem" denk je, Ruud?

   En dat ik hier onder een nickname reageer is precies om de reden wat Jeroen nu overkomt.

   Dat heeft niets met hypocrisie te maken noch angst. Als ik hier 'Martin Vrijland' figuren -die zich wederrechtelijk ophouden op mijn terrein- van mijn erf aftrap heb ik nog grote kans dat ik een huillie huillie aangifte over mishandeling aan mijn broek krijg.

   Prevention is better than cure.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Overigens @Jeroen.

   Ik zou zeker aangifte doen. En als ik je hierin kan bijstaan als getuige kun je een beroep op me doen.

   Verwijderen
  6. http://martinvrijland.wordpress.com/2013/04/03/omroepwest-toont-steeds-meer-haar-ware-gezicht/

   "met een bus vol medestanders het kantoor van Omroepwest binnen te wandelen"

   Ook nogal dreigend.

   Verwijderen
  7. Bij ons op Swapichou:

   "Submitted on 2013/04/10 at 12:06
   Wie kan/wil mij meer informatie geven over de stichting die Martin Vrijland zou hebben opgericht? Ik kan daar, behalve een aankondiging op zijn site dat hij van plan is dat te doen, verder niks over vinden.
   Ik ben een goede vriendin van de moeder van Anass. Zij heeft inmiddels een eigen stichting opgericht, Stichting Anass. Deze is notarieel vastgelegd en staat ook netjes ingeschreven bij de KvK Haaglanden. Het doel van deze stichting is achterhalen wat er nu werkelijk met Anass is gebeurd.
   De reden voor het oprichten van een eigen stichting, is dat zij zich op geen enkele wijze kan verenigen met de werkwijze van de, in opdracht van vader werkende Martin Vrijland."

   Ik geloof dit wel.

   Verwijderen
 13. Martin Vrijland in een update: "We hebben hier te maken met de internet terroristengroep en grappenmaker georganiseerd rondom Jeroen Hoogeweij die ook achter Barracuda.blogspot.nl. Hij is namelijk de gene die dit soort blogs vanuit zijn IT bedrijf Yaron Producties in Schiedam beheert.

  Tijd voor een bezoekje aan de Lorenzlaan 53a te Schiedam.

  Word je al bang, Barra?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij zit er compleet naast. Ik ga hier dus aangifte van doen.

   Verwijderen
  2. Nee hoor, want Jeroen is gewoon een reaguurder hier en nog niet eens zo lang (gerekend vanaf de start van dit blog in 2008). Maar ook dat tekent onze Martin weer. Hij roept maar een eind in het luchtledige.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Zal dan z.s.m aangifte gaan doen, er komt namelijk steeds meer informatie (naw) bij.

   Verwijderen
  5. Je zit nu achter alle sarcastische weblogs, maar dat is nog niet genoeg. Je bedrijf is nep en je bent AIVD'er. Die Martin wordt steeds dwazer :)

   Verwijderen
  6. @Jeroen, ja ik zou ook aangifte doen, vooral omdat hij er volkomen naast zit. Laster en smaad dus.


   Hij laat zich wel weer kennen wbt onderzoekskwaliteit van lik me vestje. Tjonge zeg.

   Verwijderen
  7. Haha, ik zie dat ik m'n adresinfo moet updaten.

   Verwijderen
  8. Haha, grappig toch weer!
   Maar mijn complimenten Jeroen wanneer het waar is dat jij degene bent die Micha en kornuiten heeft wijsgemaakt dat Demmink een lintje zou krijgen... Het was al een complot op zich waarom dit buiten het 'normale nieuws' gehouden werd, aldus/volgens Kat en consorten, ik vroeg me dat ook af beken ik nu, bijna dacht ik dat ze een kern van waarheid te pakken hadden,... maar de aap komt uit de mouw..., of niet wat dat betreft.
   Hoe dan ook, dat was pas een geweldige stunt, nu terugkijkend daarop!
   Al is deze wat mij betreft net zo briljant! Misschien wel briljanter...

   Verwijderen
  9. djiezie kriezie... nou wordt m'n serverpark echt helemaal kapodtstuk geDDOST. Kan goedverdoemme mijn projectsite nog niet eens op om even in alle rust met mijn AIVD handler te overleggen over de ontstane situatie ;-)

   Verwijderen
  10. Yep, je zal de komende tijd wel vol in de spamfilters moeten ;-(

   En dat alles omdat een verkoper zichzelf in zijn werkloze periode tot onderzoeker bombardeert, en dan terecht wat bot met beide voetjes terug op de aarde wordt gezet.

   Man, man, wat laat die Martin Vrijland zich hier kennen.

   En dan is het wachten tot Micha Kat met zijn laster-verhaaltjes richting jou gaat komen, want die zit blijkens zijn laatste postje ook al driftig door google te spitten.

   Verwijderen
 14. Hahaha Barracuda zo voelde ik me ook met die portemonee truck (not really) wanneer mensen bukten en ik trok snel aan het touwtje.... Heel leuk!! Nu aan het werk, boeven vangen. Er zitten een paar grote boeven in het DNB gebouw en in de tweede kamer. Genoeg te doen voor vandaag lijkt me...?!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oei tsjek update... Martin is pislink ...


  @Jeroen, ik zou je deur maar op het nachtslot zetten voor dat de aluhoedjes verhaal komen halen!!!

  Overigens weer frappant dat hij weer alles mis heeft, de blogger die dit heeft gedaan, de site, alles. Maar goed...

  PS. Ik vind het bedreiging, maar goed moet je zelf weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Merkwaardig dat Vrijland inzoomt op Jeroen. Die reageert hier inderdaad veel en vaak, maar dat maar hem nog geen eigenaar van dit blog. Of van Disputax, waarvan ik tot gisteravond nog nooit gehoord had.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet merkwaardig is in principe de enige die hij bij naam en toenaam kan noemen cq. bedreigen. Het is gewoon een lul van een vent die Jeroen zijn volledige naam kan zien, zijn comments leest en hem aanwijst, het laat weer eens overduidelijk zien met wat voor ontzettend laag individu we te maken hebben.

   Ik ben benieuwd of Jeroen ook aangifte gaat doen ivm. Fraude wtb de 'stichting voor Anass' waar hij enkele duizenden Euro's voor heeft gevangen maar tegenwoordig het niet meer over heeft en ipv een Donate knopje op zijn site heeft gezet. Ja ook Martin was er snel achter dat de aluhoedjes industrie best lucratief kan zijn als je lekker op je reet een beetje wat van je af wil tikken, een mooie extra inkomen naast je uitkering --- HO wacht eens dus ook daar pleegt Martin fraude, zet de belastingdienst en sociale dienst er ook maar op! :-) *GREINST*

   Verwijderen
 17. ..."de valstrik was goed in elkaar gezet"... en nog steeds gaat het h'm niet dagen dat die ernstig door de mand gevallen is! Hoeveel info is nog meer uit de duim gezogen wat hij op diezelfde wijze als waarheid heeft aangezien? Volgens mij bijna alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Met stijgende verbazing lees ik...of nee...die reacties van volidioot Vrijland en de hersenloze reaguurders op zijn vuilspuiterij blog verbazen me eigenlijk helemaal niet meer.

  Dat er een hoop zwaar overspannen figuren rondhobbelen die zijn gevlucht cq ontsnapt uit de realiteit is wel duidelijk maar dat het zó erg is.
  Verontrustend.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik plaatste - tegen mijn gewoonte in - een reactie bij Martin Vrijland. Gewoon om eens zijn transparantie en integriteit te testen, en omdat ik wel zin had om even de discussie aan te gaan.

  Maar helaas. Vrijland is te laf om het door de moderatie te laten komen.

  Jammer Martin, alweer een minnetje achter je kundigheid:

  []
  Ergens kan ik nog wel sympathie opbrengen voor mensen die integer de familie van Anass willen helpen de vele vragen rond het overlijden van hun zoon beantwoord te zien. Zeker wanneer dit ingetogen gebeurt, en zich bijv richt op het navigeren door juridische en bestuurlijke bureaucratie.

  Maar de benodigde integriteit voor die sympathie is de laatste tijd door je activiteiten wel heel erg onder druk komen te staan, en is nu met deze reactie op je eigen falen, wat mij betreft, volkomen verdwenen.

  Je laat je eigen frustratie volledig de loop nemen met jezelf door als een blinde kip om je heen te gaan meppen, en de eerste de beste die je in je vizier krijgt gemakzuchtig met onterechte beschuldigingen en zelfs bedreigingen op je donatie-podium te slepen. Behoorlijk zwak, en erg onprofessioneel. M.i. een brevet van onvermogen voor de 'onderzoekers' die jij (en jullie) meent (menen) te zijn.

  Want ipv een les te leren uit deze hoax laat je onverbloemd zien dat het met het talent en de integriteit die je zegt te bezitten ernstig meevalt.

  Jammer, maar met je debiele aanval op Jeroen - die er helemaal niets mee te maken heeft - zak je wat mij betreft volledig door het ijs.

  []

  BeantwoordenVerwijderen
 20. OK. De aangifte tegen Vrijland is in het systeem. Binnen 48 uur hoor ik meer van politie Schiedam. Heb ze meteen al wat van de op Barracuda gedeelde research over de mogelijke identiteit van Vrijland gegeven, want die kunnen ze wel gebruiken bij een strafrechtelijk onderzoek, qua forensische IT anal probe. We hebben het dus over laster, smaad en bedreiging.

  En nu even mijn achterhaalde contactinfo bijwerken, voor ze de nieuwe bewoner van mijn oude huis nog gaan stalken.

  Tick tock.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zijn internet id verwijst overigens naar een succesvolle kickbokser uit de buurt van .Rotjeknor. @Jeroen, goed gedaan, en ga zo door,niks mis met je commentaren.(bijna dan)

   Verwijderen
  2. Kent 'Vrijland' vanuit die 'branch' wellicht 'vriend en arts van de website Het Haagse Complot A.B. (Ton) Hofstede?'

   Ton is immers naast ex-Special Forces een Martial Arts expert.

   De pliesie mag wel heul zware jongens gaan inzetten tegen deze paranoïde justitie stalkers.

   Verwijderen
  3. Ach welnee, die Ton Hofstede meldt zich doorlopend in het lunatic-netwerk. Eerst met een demmink-verzameling, toen met een Ben van den Brink dossier, en nu weer met Anass.

   Ton wil heel graag heel veel aandacht, en vooral erkenning natuurlijk voor al het leed dat hem is aangedaan.

   Ton is een fantast die overal goed in is, behalve in het onderhouden van een volwassen relatie met zijn (ex-)vrouw. Kortom een mega-loser.

   Verwijderen
  4. heb je niet vergeten te melden dat je Micha Kat z'n huis ook wel eens genoemd heb met zoiets als: Dan kun je mooi op het dak van de albert heijn gaan liggen die staat precies tegenover z'n huis??

   Verwijderen
  5. Pak Mich Kat ook even mee voor laster en smaad, die woont toch om de hoek, kan hij ook weer even paniekeren.

   Verwijderen
 21. Wow.. zit nu ook de commentaren te lezen. Dit is toch de Myra die hier gisteren zat te leuren om gasten in haar radioshow?

  Iets zegt mij dat er een link is met homofiele gevoelens bij de grappenmaker, één plus één, tot vanavond Martin, bij Talk2Myra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, en weer een teken van de zieke mentaliteit die onder deze groep leeft. Het is een corrupt kippenhok waar elk sujet over elkaar heenstruikelt met het geven van sociaal aanvaardbare antwoorden en meningen.

   Dit gedrag heeft ook helemaal niets meer met 'complotters' te maken, en al helemaal niet met 'alternatieve media'. Dit is een soort perverse hobby waar niets en niemand wordt ontzien. Zelfs niet een dood kind.

   Moderne lynch-mobs met uitsluitend één doel; wraak nemen op hen waar ze het eigen mislukte leven op projecteren. Als een sprinkhanenplaag hoppen ze over het web en verzieken het leven van personen.

   Je hoeft maar naar de namen onder de Vlug-petitie te kijken en je komt alle usual suspects tegen. Een kleine groep idioten die het niets uitmaakt of de dagschotel bestaat uit Vaatstra, Demmink of Anass. Kritiekloos, maar wel degelijk overwogen - want zie de voorzichtigheid waarmee (soms) afwijkende meningen worden gegeven - nemen ze allen deel aan een dubieus en gevaarlijk groepsgedrag.

   Bizar.   Verwijderen
  2. Hier haar Facebook: https://www.facebook.com/myra.mbye

   Verwijderen
 22. Ja, en in het vorige topic schrijft ze zojuist:

  Jeroen, we komen wel uit, stuur even een email naar TalkRadioMyra@gmail.com aangezien ik net lees dat jij onbereikbaar bent, dan maken we een afspraak.
  Hartelijke groet,
  Talk2Myra

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk komt spuit 11 om de hoek kijken. Stel je voor dat hij gemist werd.

   Verwijderen
  2. Ja natuurlijk komt die dwaas met deze hoofdletters. Hij beschermt zijn 'lezers'; oftwel inkomstenbron. Die mochten eens gaan twijfelen aan de roeptoeter. Dat kost geld.

   Verwijderen
  3. Wat me opvalt is ondanks de crisis dat de mannen cashen. Niet te geloven. Nou ja, Micha en Martin hoeven hun lezers niet beschermen als je de commentaren leest. Waarschijnlijk casht Vrijland extra omdat ie zo zielugjes is.

   Nederland een open inrichting? Je zou het bijna geloven.

   Verwijderen
  4. Ach, ik troost me maar met een muziekje.... It wasn't me

   Verwijderen
  5. Ja over het gemak waarmee ze die donatie's binnenhengelen verbaas ik me ook. Geen idee dat het zo makkelijk is. Ik zou het eigenlijk eens moeten opstarten.

   Weet iemand nog een leuk dood kind dat als donatie-thema kan dienen?

   Verwijderen
  6. Welnee, Ziva. Ga mee met de complottertjes ontvouw een krankzinnige theorie. Zeur daar nog een paar weekjes verder over door. Aai je toekomstige donateurs over hun bolletje, pretendeer dat je luistert en blijf ze vertellen dat deze wereld bar en boos is. En dat binnenkort de nieuwe wereldorde komt. Je scoort als een dolle.

   Verwijderen
  7. "Wat me opvalt is ondanks de crisis dat de mannen cashen. Niet te geloven."

   Hoezo, hoe weet je en waarom denk je dat ze echt iets binnenkrijgen dan?

   Verwijderen
  8. @ Ruud, ik geloof daarin. Alleen om het feit dat er dus mensen zijn die graag geven voor de 'goede zaak'. Bij van Frikschoten plunderde een reaguurder zelfs de spaarrekening van zijn vrouw. En als ik soms door Micha zijn gebral heen fiets, dan kom ik wat commentaren van donateurs tegen. Ook zelfs die op een houtje bijten maar toch geven aan de 'arme'Micha. Voor de 'goede zaak'of die al of niet 'goed'is, willen mensen wel geven zolang je op hun goedertierenheid inspeelt.

   In de kerk geven de gelovigen toch ook elke week als zij ter kerke gaan. In dat verband kun je internet ook zien. Genoeg dwazen die geloven en daarom maar geven.

   Verwijderen
 24. O nee hé Jeroen wat heb je nou weer uit gespookt :P
  Je bent een complot-celeb-gekkie geworden, en zelf wel hulie doen natuurlijk....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben vereerd dat ik verkeer in kringen van complot-celebs. Voor minder doe ik het natuurlijk niet. Ehm maar harteloosje je bent het toch met me eens dat het niet netjes is om dan maar iemand zijn adres op het net te gooien?

   Dat is wat anders dan snikken en grimlachjes.

   Verwijderen
  2. Lol, maar ja, dat ben ik het wel met je eens ja. Dat moet niet nodig zijn.

   Verwijderen
  3. Maar je bent dus ook Dorothy Parker jeroen, geef je nou mooi je dubbele identiteit weg?? gniffl

   Verwijderen
  4. Waar deed ik precies huillie? Toen ik opmerkte dat ik stresstesten nuttig voor mijn systeem vind misschien? Ik geloof dat het scriptje voor het ondervangen van excessieve comment spam al werkt. Die worden nu om de paar minuten automatisch uit de database geleegd. Wel goed dat ze langs zowel een akismet als een defensio filter komen.

   Dat skr1ptkiddie gebeuren kan me eerlijk gezegd de slip niet natmaken en als ik me zorgen zou maken om de bekendmaking van mijn identiteit had ik wel anoniem gereageerd, denk je niet? May the demons devour my ego!

   Volgens mij is het vooral dom van Vrijland dat hij zich liet verleiden tot het plegen van een misdrijf. Want met dat achterhalen van zijn identiteit gaat het nu helemaal goedkomen :-) "reasonable cause" heet dat.

   Verwijderen
  5. @ Harteloosje. Neen, ik ben niet Jeroen. Je kan niet verder de plank misslaan. Als je onze commentaren al naast elkaar zet. Dorothy is een vrouw en geen man. Is de complotter gekte al in je brein geslagen dat je denkt dat Jeroen en ik dezelfde persoon zijn? God!

   Verwijderen
  6. Vind het gewoon opmerkelijk dat je net zo snel jankt als de gekkies maar wel veel stoerder doet ;) Nee je identiteit is uiteraard bekend als je niet anoniem wenst te bloggen, maar ik bedoel dat jij ook DP bent zoals hier boven te lezen, en Ziva Waarschijnlijk ook, als niet meer..... Toch niet last van multiple blogger disorder? Maar wel succes met de situatie, vind het wel vervelend voor je.

   Verwijderen
  7. Printscreentjes gemaakt neem ik aan? Al aangifte tegen Micha gedaan? Twee vliegen, een klap? :-)

   Verwijderen
  8. @ DP -JEROEN:

   Moet je maar wat beter op je berichten letten, dit is overigens wel de 1e keer dat je de fout in ging, de druk is toch wat optgevoerd kennelijk :P

   Dorothy Parker10 april 2013 14:07
   Ik ben vereerd dat ik verkeer in kringen van complot-celebs. Voor minder doe ik het natuurlijk niet. Ehm maar harteloosje je bent het toch met me eens dat het niet netjes is om dan maar iemand zijn adres op het net te gooien?

   Dat is wat anders dan snikken en grimlachjes.

   Nu jij weer God!

   Verwijderen
  9. En Swapichou natuurlijk ook want dat is het Yargon logo gespiegeld :P swapped?

   Verwijderen
  10. Jeroen wees op:
   May the demons devour my ego!

   Wow, die kleuren. En totaal geen width-instelling, dus compleet onleesbaar. Is al weer een jaar of 5 geleden dat mijn site nog zo was.

   Verwijderen
  11. DorothyParker en Ziva nemen dus ook zomaar alles aan wat ze wel plausibel lijkt, zonder iets te checken of na te gaan of te denken hoe waarschijnlijk is. Eigenlijk dezelfde denktrant als van Martin Vrijland dus.

   Verwijderen
  12. Ik vind dit geen goed advies van Ziva. Niet haalbaar, jaagt mensen op juridische kosten. Niet onderbouwd.

   Verwijderen
  13. @Heartless,

   Nou nee, ik ben niet dezelfde als Dorothy. Als je wat eerder hier was geland dan had je dat ook kunnen weten, en kunnen zien zelfs.

   @Ruud

   Hmm, wat neem ik (en Dorothy) nu weer zomaar aan?

   Of bedoel je dit in het verlengde van deze opmerking van jezelf?

   Hoezo, hoe weet je en waarom denk je dat ze echt iets binnenkrijgen dan?

   Waarop het antwoord simpel is. In het gesprek van Micha Kat met Thomas Bruning (de eerste) pocht Micha potsierlijk dat de donatie's 'heel goed' gaan.

   Of mag je daar niet uit concluderen dat er daadwerkelijk inkomsten zijn.

   Als je Martin Vrijland's nieuwe blogbedrijfje volgt via de comments zie je daar ook veel 'koop-intentie's'. Sure, da's niet hetzelfde als 'inkomsten'. "Een klant is pas een klant als die ook daadwerkelijk de factuur betaalt."

   Of niet Martin?

   Verwijderen
  14. @Ruud

   Hoezo, geen goed advies? Verklaar je nader?

   Verwijderen
  15. "Anass is niet public domain. En de moeder bezit nu (helaas) het recht op deze rechten."

   Niet goed onderlegd, juridisch. Portretrecht, privacy, auteursrecht, je haalt alles door elkaar. Vonnis: zelfstudie bij iusmentis.com

   Verwijderen
  16. "Public domain" is evenals "fair use" een Amerikaans begrip. Dat bestaat helemaal niet in het recht van Europese landen.

   Verwijderen
  17. "pocht Micha potsierlijk dat de donatie's 'heel goed' gaan.

   Of mag je daar niet uit concluderen dat er daadwerkelijk inkomsten zijn."

   Nee, dat mag je van mij niet, want Micha liegt wel meer van alles aan mekaar.

   Verwijderen
  18. Nou Ruud, formeel heb je natuurlijk gelijk. Het is een stuk complexer dan ik in een paar zinnen schets. Echter de ingang die ik geef (of voorstel) is zeker niet een slecht advies.

   De moeder kan wel degelijk aanspraak maken op de publicatierechten, en ze kan wel degelijk bezwaar maken tegen het feit dat Vrijland klaarblijkelijk inkomsten geniet van die publicatie's.

   Om daar de juiste benamingen, artikelen, etc bij te voegen is niet aan mij - al zou ik dat via een bevriend advocaat gespecialiseerd in deze materie best kunnen - en een taak voor een advocaat, wat ik ook aangeef in mijn reactie's.

   Anyway, het gaat mij dus om het concept van de 'line of fire'. Niet om het zoeken naar een grotere kogel dan waar Vrijland mee schiet.

   Dus, als je je even kan losweken van dat gecultiveerde 'singularity' van je, dan zou ik je mening over een eventuele aanpak van het Vrijland-pack zelfs op prijs stellen.

   Dus, voor ik mezelf stort op allerlei programma's van iusmentis.com lijkt het me efficiënter wanneer jij even wat koud water over je gezicht sprenkelt.

   Verwijderen
  19. "De moeder kan wel degelijk aanspraak maken op de publicatierechten,"

   Auteursrecht op iets wat iemand anders schreef???

   "en ze kan wel degelijk bezwaar maken tegen het feit dat Vrijland klaarblijkelijk inkomsten geniet van die publicatie's."

   Hoe? Welk wetsartikel?

   Verwijderen
  20. "en een taak voor een advocaat, wat ik ook aangeef in mijn reactie's."

   Die kosten erg veel geld, en de kans op succes is waarschijnlijk nihil.

   Verwijderen
  21. "Dus, als je je even kan losweken van dat gecultiveerde 'singularity' van je, dan zou ik je mening over een eventuele aanpak van het Vrijland-pack zelfs op prijs stellen."

   Geen. Er is juridisch weinig tegen te doen, denk ik. De vrijheid van meningsuiting is niet onbeperkt maar gaat wel erg ver.

   Verwijderen
  22. @ Ziva: misschien jij niet dan maar als je ff terug leest in de berichtjes hier boven dan zie je het volgende:

   Heartless10 april 2013 13:55
   O nee hé Jeroen wat heb je nou weer uit gespookt :P
   Je bent een complot-celeb-gekkie geworden, en zelf wel hulie doen natuurlijk....

   En de reactie:

   Dorothy Parker 10 april 2013 14:07
   Ik ben vereerd dat ik verkeer in kringen van complot-celebs. Voor minder doe ik het natuurlijk niet. Ehm maar harteloosje je bent het toch met me eens dat het niet netjes is om dan maar iemand zijn adres op het net te gooien?

   Dat is wat anders dan snikken en grimlachjes.

   Daar ging iemand dus wel even de fout in of niet dan :P LOL!

   Verwijderen
  23. @ Harteloosje. Mijn nick Dorothy Parker heb ik niet voor niets. Ga maar even googelen en misschien begrijp je dan waarvoor ik haar heb gekozen.

   Jeroen, Ziva en ik zijn niet 1 persoon. Ziva en Jeroen waren al langer op Barracuda en ik kom pas de laatste maanden hier aan de tafel zitten.

   Snikken en grimlachjes slaan op Piet Paaltjens, ook te googelen. Werk aan de winkel sukkelaar.

   Verwijderen
  24. je kan elke dag een profiel aanmaken mongool dus zo makkelijk komt gij er niet van af. Ja het is een schrijfster daar was ik al van op de hoogte, net als Ziva daarom haar naam koos zeker, en jeroen zogenaamd de neutrale beer is, en al die andere reaguurders toevallig komen kijken lol trol lol trol lol

   Verwijderen
  25. @ harteloosje Een ding is in ieder geval zeker; een heer ben je niet. En als je op mijn profiel kijkt dan is die er al sinds oktober 2012. Goed lezen blijft moeilijk.

   Verwijderen
 25. http://swapichou.wordpress.com/2013/01/04/de-vuilspuiterij-van-de-wimp/
  Geschreven door Xara. Wie gebruikte ook weer altijd die aanduiding, "Wimp"? Juist: Ada de G. En Mia is daar ook aanwezig, ook een bekende naam van de vroeger DMZ-sites. Swapichou is dus gewoon het nieuwe Murder She Wrote of hoe het ook allemaal heette vroeger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben gewoon Xara hoor en als je mijn echte naam wilt weten mag ook. Weet Wim Dankbaar en zelfs Martin Vrijland. Ik heb geen geheimen.

   Verwijderen
  2. Trouwens ik schrijf meestal de eerste zinnen, omdat Swap dan achter mobiele telefoon zit. Daarna vult hij het aan.. Dus we zijn twee verschillende personen, maar om postings vaak 1 :)

   Verwijderen
  3. Boeiend allemaal wel. Maar verder verdiepen ga ik me er niet in.

   Verwijderen
 26. en geef jezelf ook even aan hé mafkees,

  This forum exposes Thelemic groups, and various Thelemic projects, specifically the criminal actions of various Thelemic lodges and affiliates, various "Thelemites" such as "Alamantra" aka Bobby Shiftlet, Jonathan Sellers, Sabazius, Frater Yaron aka "Jeroen Hoogeweij", David R. Nolan aka David R. Jones, T. Allen Greenfield, Gerald de Campo, Thelemic Golden Dawn, John Crow, and many others. Hired Private Investigators have exposed criminal exploits of such "Thelemites" as David R. Jones, "Jeroen Hoogeweij," and "Alamantra."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jahaa, want als het ergens geschreven staat is het natuurlijk waar. Vraag maar aan Vrijland.

   Verwijderen
  2. ja als het nou 1 website zou zijn....;)

   Verwijderen
  3. @Hartverzakte
   Je kan errug goed lezen, maar veul verder kom je niet.Bieten al van het land af?

   Verwijderen
  4. Harteloos citeert overigens uit een linkje dat ik hem zelf gaf.

   Verwijderen
  5. En dat maakt het minder waar? haha helaas jeroen, het lijkt er op dat ze er nu toch werk van maken om je ass ff te exposen

   Verwijderen
  6. Denk er even over na harteloos.. denk je dat ik serieus wakkerlig van een linkje dat je van mij hebt?

   Verwijderen
  7. en manman, wat ben ik "exposed".. inmiddels is er gebleken dat ik een mooi bedrijfje heb, een wolk van een zoon die op thaiboxen en het gymmnasium zit, een uitgebreid portfolio, een facebook profiel met tegen de duizend vrienden, dat ik veel van boeken houd en boeken die vrienden van me schrijven promoot op mijn facebook profiel (zoals Sabbatica).

   waarschijnlijk hebben mensen in jouw subcultuurtje wat meer te verbergen. Je expoost wat mij betreft maar een eind weg :-)

   Verwijderen
  8. hahaha ja nu kan je nog even lachen, maar, het komt echt wel aan het ligt hoor dat je gewoon een eurofiele trol bent

   Verwijderen
 27. Ook dat integrale koppiepeesten van dingen zonder bronvermelding en zonder veel commentaar. Ook typisch de stijl van Ada de G., kijk maar: http://rudhar.com/politics/2110217b.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 28. en was Kate Lans de laatste kans voor de debunkers?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Oei. Dit is me echt een brug te ver. Proberen via mijn zoontje te intimideren vind ik niet kunnen, hoewel het wel lekker optelt bij de aangifte tegen Vrijland.

  Dan ben je dus serieus menselijk afval, als je de kinderen van iemand maar gaat pakken omdat je directe poging tot karaktermoord verder geen effect heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schandalig inderdaad. Ook het gemak waarmee allerlei reageerders zo maar aannemen dat de totaal verzonnen beschuldiging van die Vrijland juist is.

   Het geeft toch wel te denken, over het denkvermogen van de gemiddelde internetgebruiker.

   Verwijderen
  2. @Ruud

   Martin Vrijland filtert alle reactie's. "Poltieke psychiatrie" zou Micha Kat het noemen. Ergo de werkelijkheid wordt voor de volgelingen van Vrijland door Vrijland gemanipuleerd.

   En wel op een zeer laffe wijze.

   Verwijderen
 30. Waarom laat de familie van Anass zich in vredesnaam "bijstaan" door iemand die zo gek is als een deur en zo onethisch als Wim Dankbaar? Hoe kun je nu je vertrouwen schenken aan iemand die alle gekkigheden van David Icke - Illuminati, vrijmetselaars, Rothschilds, New World Order, enz. - op zijn site herkauwt? Waarom zet de familie vakbekwame advocaten, de enige groep die eventueel iets voor ze kan bereiken, aan de dijk?

  Is er dan niemand in de omgeving van de familie die ze duidelijk kan maken met wat voor charlatan ze in zee zijn gegaan? Niemand die de familie Aouragh kan inlichten over het leed dat de familie Vaatstra is aangedaan door complotters als Kat, Dankbaar en Vergeer?

  Triest om te zien hoe dit soort parasitair gedrag zich nu herhaalt, hoe deze Vrijland zijn rabiate anti-justitieagenda uitspeelt over de rug van deze onschuldige mensen. Dat Vrijland gek is is niet erg, maar hier richt hij werkelijk schade aan. Iemand zou de familie tegen deze man moeten beschermen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @swapichou

  Printscreentjes gemaakt neem ik aan? Al aangifte tegen Micha gedaan? Twee vliegen, een klap? :-)

  Yupz, aangifte gedaan en screenshots gemaakt. Ook probeerde ik een reactie achter te laten op zijn blog, met een kennisgeving van het feit dat ik aangifte deed en een verzoek de bedreigingen en lasterlijkheden te verwijderen, maar ik heb blijkbaar een ban. Volgens mij wordt het strafrechtelijk bekeken extra aangerekend als je niets terug kan zeggen.

  Maar ik geloof niet dat ik echt aanleidng heb om aangifte tegen Micha te doen. Zijn stukje is eigenlijk alleen maar een soort "retweet" van het stukje van Vrijland en dat moet in principe kunnen. Wel hilarisch dat hij mij in een stukje waarin hij duidelijk parasiteert op Vrijlands "werk"mij precies daarvan beschuldigt. Over een volledig gebrek aan zelfreflectie gesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een totaal gestoorde reactie daar bij die Vrijland.

   Ooit dacht ik nog dat het wel goed zou komen met de mensheid, maar daar kom ik toch steeds meer van terug.

   Verwijderen
  2. @Ruud: daarom werd ik ook zo pissed op zijn verhalen. Kijk, dat hij in reptielen e.a. SF gelooft, prima. Maar zijn homofobe stukjes haalt het bloed onder mijn nagels vandaan. Nu is dit comment natuurlijk niet door hem zelf geschreven, maar dat anno 2013 mensen nog zo intolerant kunnen zijn, daar kan ik niet bij.

   Verwijderen
 32. Citaat van Martin "Het feit dat mensen moeite doen om zulke bewuste dwaalsporen in te zetten is wat mij betreft te ziek voor woorden."
  Ik op mijn beurt zegt "Het feit dat er mensen zijn die klakkeloos alles aannemen wat in hun straatje past, zijn zich niet bewust van het feit dat je je bronnen ook daadwerkelijk moet controleren"! Kun je altijd roepen dat er mensen moedwillig dwaalsporen leggen maar dan schilder je jezelf beter af dan de boodschap welke zich overduidelijk uitspreekt in de bedoeling van juist dat dwaalspoor!
  Martin is een gevaarlijke man, zijn interpretatie is nog niet eens een perceptie maar een kortzichtige kijk vanuit een onvolwassen geest.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Mooi. Weer een aanknopingspunt in het achterhalen van de ware identiteit van 'Vrijland' t.b.v. de aangifte van Jeroen.
  Even nagaan wie dit uittreksel bij de KvK Woerden op 10-04-2013 om 12.50 uur heeft opgevraagd.

  Uiteraard heb ik een screendumpje veilig gesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Loena

  Bedankt voor de info! Dacht dat ik al automatisch weer ingeschreven stond, Zie wel dat mijn adreswijziging goed doorkwam. Maar mijn bedrijfje is nog steeds actief hoor, bijvoorbeeld voor *kuch* a-merken als de Universiteit van tilburg, Essent, Mega en nu werk ik aan een web based psychologisch assessment systeem, wat een mix gaat worden van het Devise gem, Cancan, Surveyor (die ik eerder al voor tilburg gebruikte) en HTMLtoPDf.

  En meteen ook even schijten op m'n ondernemerschap. LOL. Jammer joh, ben ik ook niet gevoelig voor. Sta in een netwerk van ZZP'ers met wie ik verder al jaren werk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet je, die envelop die je 1x per jaar krijgt van de KvK? Daar zit een factuur in. Die moet je betalen. Doe je dat niet, dan krijg je nog 2x spam, en dan schrijven ze je ambsthalve uit.

   Verwijderen
  2. Ze schrijven je ook ambtshalve uit als je verhuisd bent en ze je adres niet weten. Wat gek is, want bij de belastingdienst en de gemeente weten ze dat verder prima. Maar daar had ik dus over gebeld en toen gaven ze aan dat ik automatisch ingeschreven zou worden als mijn adres weer in het systeem stond. Nou zie ik dat mijn adres klopt, maar ik niet weer opnieuw ingeschreven werd. Zucht.

   Verwijderen
  3. Ja, en de jaarlijkse bijdrage is inmiddels afgeschaft. Wel vragen ze nog of je bedrijf nog actief is. http://www.kvk.nl/over-de-kvk/factuur-kvk/

   Verwijderen
 35. http://swapichou.wordpress.com/2013/04/09/hoe-betrouwbaar-is-de-informatie-op-de-site-van-martin-vrijland/comment-page-1/#comment-3066
  "dan kan hij inkomsten vooruitlopend op de formalisatie van die stichting via een notaris best geld ‘parkeren’ op bijv een privé rekening bij Paypal."

  Oei, o.a. daarop is eens iemand tot 12 jaar veroordeeld, waarvan 8 uitgezeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. "Daarom leg ik ook de nadruk op die ‘copyrights’. Je moet aannemelijk maken dat Martin Vrijland niet over die rechten beschikt, en dat kan de moeder. "

  Op een naam en identiteit enzovoorts zitten geen copyrights, Ziva. Je weet echt niet waar je over praat. Eerst grondig bijlezen bij iusmentis.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nee?

   Zet jij morgen maar eens een site op dedicated aan Sylvie van der Vaart, hang er een paywall voor, en wacht dan rustig op de brief van een advocaat.

   Verwijderen
  2. Note to self: Vrijland nog even een factuurtje sturen voor gebruik van mijn foto op zijn site.

   Verwijderen
  3. "Note to self: Vrijland nog even een factuurtje sturen voor gebruik van mijn foto op zijn site."

   Heeft nauwelijks nut, je kunt hoogstens de daadwerkelijk gederfde inkomsten vergoed krijgen, en die zijn vermoedelijk nihil. Je kunt wel met succes eisen dat hij die foto verwijdert. Maar sommige mensen negeren dan de dwangsommen, zie het voorbeeld van Micha Kat.

   Verwijderen
  4. "Zet jij morgen maar eens een site op dedicated aan Sylvie van der Vaart, hang er een paywall voor, en wacht dan rustig op de brief van een advocaat."

   Heel ander geval, die verdient inderdaad zelf geld met haar identiteit. Dus zal schade misschien aantoonbaar kunnen zijn. Hoewel ze waarschijnlijk ook niet veel verder zou komen dan met succes verwijdering afdwingen. Meer info: blafbrief.

   Verwijderen
  5. *zucht* en !precies! @Ruud

   De nieuwe stichting van de moeder van Anass kan zich dus precies daar op beroepen.

   Verwijderen
 37. Langs deze weg iets bereiken kan alles via kortgedingen, met bepaald geen garantie op succes. Op deze manier jaag je deze mensen dus alleen maar op hoge advocatenkosten (en meer, als ze het verliezen). Gauw duizenden euro's per keer. Niet acceptabel, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Zou me niet al teveel druk maken om karaktermoord. Alleen debielen lezen die websites. Maar die bedreiging is wel erg serieus te nemen. Bedreiging neemt men vrijwel altijd serieus. "ff een bezoekje brengen" wijst op het aanzetten en mobilisesen van personen.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. > HTMLtoPDf

  Lijkt me niet zinvol. Html is handig, lean en snel, PDF is log, lelijk en traag. Waarom zou je het een in het ander willen omzetten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ruud, ik ben het met je eens. Maar de klant wil nou eenmaal dat die psychologische rapporten door de coachen en testkandidaten ook lokaal in een PDF bestand opgeslagen kunnen worden. Ik heb allang een web based rapportage gemaakt en implementeerde zelfs JQchart om ze te laten zien hoe mooi en goed dat is in HTML, maar ze willen die PDF nog steeds. En ik moet dus nog uitzoeken hoe je nou weer javascript gegenereerde charts (geen afbeeldingen) in die PDf kopt. Zonder dat gezeik met Vrijland had ik het al geweten :-(

   Verwijderen
 40. "Als jij hier op je blog allerlei copyrighted foto-materiaal gebruikt, én je plaatst advertentie’s op je site, wordt je dat zwaarder aangerekend qua copyright infringement dan wanneer het gewoon je hobby blog is."

  Klopt niet. In civiel recht is er ten eerste niet zoiets als "aanrekenen", want het is geen strafrecht. En schadevergoeding krijg je van een rechter alleen bij AANTOONBARE schade. In Nederland dus, heel anders dan in Amerika. Nogmaals: lees Iusmentis.com.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed, Ruud, voor je alle werkwoorden of betekenissen die ik schrijf juridisch op hun merites gaat verifiëren en je daarmee weliswaar je huidige chagerijn eer aandoet, maar verder geen steek verdient, is het misschien diplomatisch technisch handig van mij om je te vragen hoe eea dan wel aan te pakken.

   Dus. ?!

   Verwijderen
 41. Niet, er is juridisch weinig tegen te doen, tegen wat Vrijland doet. Helaas zelfs wat die bedreigingen betreft, vrijwel zeker dat de politie dat ergens in een la legt en er niets mee doet. Kijk bijvoorbeeld eens naar Tros Opgelicht van gisteravond, waar ze via het slachtoffer van identiteitsfraude zo drugscriminelen konden achterhalen, maar de politie doet er niets mee. Geen capaciteit voor. Dweilen met de kraan open.

  Met oorlogjes in bloggerland zal dat zeker niet anders zijn. Jeroen heeft groot gelijk dat hij aangifte doet, maar ik denk niet dat er ook maar iets mee gedaan wordt.

  Verder kan ik niet meer dan verwijzen naar iusmentis.com, want alles wat ik weet heb ik daar geleerd en ik ben zelf helemaal niet deskundig op dit terrein.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ziva e.a.: ik ben inderdaad chagrijnig, maar heeft niks met jullie te maken. Zou niet moeten doorklinken, doet het helaas wel. Sorry.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp dat je chagrijnig bent, maar je zit verkeerd dat ik alles aanneem of niet check. Of Micha nou wel of veel donaties krijgt is niet aan de orde. Wat ik wel aan de orde vind is dat als ik lees dat een van zijn volgelingelingetjes aangeeft dat hij een keer niet kan geven omdat hij geen geld heeft.

   Of toen de trieste zaak van Anass voorkwam dat er gelijk gegild dat het Demmink wel zou zijn. Dan heb je nog de afwikkeling van de zaak Vaatstra waar dus Dankbaar en Kat niet maalden over de familie en tegen hun wensen ingingen en lasterden. Dat soort zaken zijn voor mij onverteerbaar, want het gaat in tegen zowel de rede als wel de beschaving.

   Het doet er voor mij niet toe welk feit ze naar boven halen in hun twisted mind, behalve dat het ziekelijk is en dat je een anderen er mee beschadigd.

   Jammer dat je chagrijnig bent, neem een kop thee of wat lekkers.

   Liefs Dorothy.

   Verwijderen
 43. Alias doorbreken mag dus niet. Omgekeerd wat Vrijland met Jeroen flikte ook niet, denk ik, heowel die gegeven al niet geheim waren. Dit kan ook relevant zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. http://blog.iusmentis.com/2012/09/25/mag-je-details-van-oplichters-publiceren/
  "Je moet echt elke keer alle feiten en omstandigheden van het geval afwegen tegen elkaar om te zien wiens belang het grootste is in die specifieke situatie. En dat is niet eenvoudig."

  Zelfs de juridisch expert Bram Moszowicz snapt dat niet, zag ik in zijn boek. Ga ik misschien nog over schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Je zou haast gaan denken dat Arnout hier meeleest, want voornoemd blog is dus van vandaag. Vast geen toeval.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Arnoud Engelfriet dus, en niet Arnout Engelfried, spelnazi!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. http://www.klokkenluideronline.is/artikel/22981/levensgevaarlijk-jolande-van-der-graaf
  "PERVERSE EN DUIVELSE ‘JOURNALISTE’ VAN DE TELEGRAAF INGEZET "

  schrijft de man met een onwaardelijke veroordeling wegens o.a. belediging, smaadschrift en laster, meervoudig gepleegd. En justitie grijpt niet in. Raar eigenlijk wel, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kwestie van tijd. Micha's toekomst pad ligt 'on the ball' met een 2-jarig verblijf in de armen van een paar therapeuten via de ISD-maatregel voor (stelselmatige) veelplegers:

   2. Definities en criteria volgens de OM richtlijn

   Veelpleger: 10 of meer antecedenten (=proces verbaal wegens misdrijf door politie doorgestuurd aan justitie) in de 'hele criminele carrière', waarvan tenminste 1 in het afgelopen jaar.
   Zeer Actieve Veelpleger: 10 of meer antecedenten in de afgelopen vijf jaar, waarvan tenminste 1 in het afgelopen jaar.
   Stelselmatige dader: Zeer actieve veelpleger die daarbovenop in de afgelopen vijf jaar drie onherroepelijke veroordelingen heeft tot taakstraf of gevangenisstraf en waarvan de vonnissen zijn uitgevoerd.


   De 10 aangiften haalt hij met gemak, en de drie veroordelingen idem. Het is even wachten op de hoger beroepen die hij kansloos instelt. Maar voor de herfst is het kat in het bakkie.


   Verwijderen
 48. Gerlof Leistra was een van de aangevers bij die zaak. Die mocht hij toch niet meer noemen? Zou Micha Kat nu eindelijk eens opgepakt worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 49. wat een eer zeg, de full monty. Daar horen los van het bedreigen van mijn kind en op straat gooien van allemaal privé informatie natuurlijk ook email bedreigingen, ongeloofwaardige lulverhaaltjes en beledigingen bij. Een kleine bloemlezing:


  van: Jacoba v Beieren
  aan: ★ jhoogeweij@gmail.com
  folder: jeroen@yaronproducties.nl/Postvak IN
  datum: Wed, 10 Apr 2013 10:26:49 +0200
  onderwerp: Anass
  ------

  Pas op jongen.

  ----------------------
  ----------------------

  van: mina karkache
  aan: ★ jhoogeweij@gmail.com
  folder: jeroen@yaronproducties.nl/Postvak IN
  datum: Wed, 10 Apr 2013 10:12:18 +0200
  onderwerp: Anass Aouragh

  Beste Jeroen,

  Mijn naam is Mina Karkache en ben een tante van Anass Aourgh. Hierbij wi ik je meedelen dat je met je wraakactie richting Martin Vrijland wel bent vergeten wat deze grap met ons als familie doet en heeft gedaan.
  Het ergste wat ons is overkomen is dat wij Anass hebben verloren en dat jij dit ziet als een grap gaat mijn verstand te boven. Ook al zou je willen bewijzen dat Martin dit of dat is dan had je misschien uit respect voor ons deze grap zoals jij het noemt achter wegen kunnen laten.
  Heb je ook maar 1 minuut aan de nabestaanden gedacht of aan de gvolgen van je grapje.

  Mina Karkache

  ----------------------
  ----------------------

  van: Ria Borst
  aan: ★ jhoogeweij@gmail.com
  folder: jeroen@yaronproducties.nl/Postvak IN
  datum: Wed, 10 Apr 2013 11:53:07 +0200
  onderwerp: Anass
  ------

  WALGELIJKE KLOJO, HEB JE NIETS BETER TE DOEN, GRAPPIG ZIJN OVER DE RUG VAN EEN VERMOORD KIND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ----------------------
  ----------------------

  van: mina karkache
  aan: ★ jhoogeweij@gmail.com
  folder: jeroen@yaronproducties.nl/Postvak IN
  datum: Wed, 10 Apr 2013 11:53:07 +0200
  onderwerp: Anass
  ------

  Beste Jeroen,

  Dank voor je reactie en heb je niet vals willen beschuldigen maar hoop dat je wel begrijpt dat wie het ook geweest is dit echt veel impact op ons heeft. Dit is niet zo maar een grapje maar dit heeft bij ons ingeslagen als een bom en ik kan je vertellen dat ik echt heb zitten huilen waarom iemand dit ons kan en wil aandoen.

  Omdat ik niet weet wie dit op zijn geweten heeft kan ik hem of haar er niet op aanspreken.

  Groet.

  Mina

  ----------------------
  ----------------------

  van: nelleke bakker
  aan: ★ jhoogeweij@gmail.com
  folder: jeroen@yaronproducties.nl/Postvak IN
  datum: Wed, 10 Apr 2013 16:53:56 +0200
  onderwerp: Anass
  ------

  Wat ben jij een zieke geest zeg!!

  Wat een loser om zo'n zieke grap ten koste van een overleden kind te maken!

  Walgelijk!

  Ziek geval!

  ----------------------
  ----------------------

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij disputax is een opmerkelijke reactie van een vriendin van de moeder van Anass. Zij bedankt disputax omdat zij vanaf het beging negatief tegen Vrijland stond. Dus hieruit kun je merken dat er dus in de familie heel verschillend wordt gedacht over Vrjland. Erger nog is dat hij toch gebruik maakt van de kwetsbaarheid van dezelfde familie.

   En tsja de volgelingen van zowel Kat, Dankbaar en Vrijland zijn nou niet zo slim. Zij vinden natuurlijk van wel maar de senryu geeft hier duidelijkheid over.

   Hij is een dwaas, dus
   is hij heel boos geworden,
   toen iemand 'dwaas!'zei.

   En als toetje zijn het lafbekken die je via je zoon willen pakken. Geen goed woord daarvoor.

   Verwijderen
  2. Vreemd dat zelfs de familie het als een grap bestempeld zonder dat ze begrijpen dat het Vrijland zelf is die ontmaskert is als een slechte onderzoeker! Vreemd dat de familie van Anass zelf niet eens te raden gaat over de manier waarop Vrijland het e.e.a. brengt..., vreemd dat de familie van Anass niet begrijpt dat Martin het niet zo nauw neemt met de feiten...
   Vreemd dat de familie van Anass nog steeds niet doorhebben dat jij er überhaupt helemaal niks mee te maken hebt. Zou de familie van Anass wel weten dat er op vreselijke wijze geld verdient wordt over het lijkje van hun familielid door Martin Vrijland en Micha Kat? Of zien ze alleen maar wat hen vertelt wordt door Martin en Micha?

   Opmerkelijke gebeurtenis al met al welke duidelijk laat zien dat de alu-hoedjes het absoluut niet zo nauw nemen met de feiten en liever rond modderen rond te resten van verdriet die door Vrijland zelf veroorzaakt wordt! En Vrijland, met z'n doneerknop zal je vast wel een leuk centje eraan overhouden!

   Zou de familie van Anass echt wel begrijpen er Vrijland en Kat een loopje met hun neemt? Vast niet!

   Verwijderen
  3. Wel raar, als mensen beter zouden lezen zouden ze weten dat jij er niet achter zit Jeroen. Kate stuurde ons een berichtje vannacht op Swapichou, die heb ik hier neergezet.. en jij was ook echt verbaasd, net als nog enkele andere bezoekers op Barracuda.

   Er is totaal geen link tussen Barra - Swap - Diputax. Heel sneu dat mensen niet verder zoeken.

   Trouwens, ik ben er wel redelijk van overtuigd dat het marginale blogje van Swap, waar ik ook op post het mis hadden. Ik denk niet dat onze G.S. de M.V. is. Heb dan ook keurig mijn excuses, in advance, aangeboden.. na even te hebben gewacht.

   Want Martin lijkt wel heel erg geslepen te zijn, nadat ik hoorde welke naam hij tegen de moeder van Anass heeft gezegd..

   Dus ik hou nog slag om de arm, maar deze Martin blijkt steeds meer een oplichter te worden.

   Verwijderen
  4. Jeroen, Pro-Tip: Verzamel alle emailadressen en geef ze aan de Politie. Daarna een gezappig artikeltje plaatsen met een lijst van alle e-mailadressen. Droppen die DoX. Dan kunnen we ook zien wie die randfiguren eigenlijk zijn, en eventueel kunnen vermijden in de toekomst. hihi...

   Verwijderen
 50. Wat mij enorm tegen de borst stuit is deze. Alleen debielen volgen die site. Daar waar ook deze volger die site leest. Evenals deze site.En zelfs jullie die site lezen. Ik zie niets dan schelden, bedreiging, intimidatie, onenigheid. Van beide zijden. En vind dat een ieder zich moet schamen.Daar beiden weten van elkaar. Dat men elkaars artikelen leest. Dus beiden provocerend bezig zijn. Ergens vraag ik me af. Of men wel zonder elkaar kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja hoor. Het is alleen tegenwoordig dat de beschaving is afgeschaft en al je wat beschaafds ten berde brengt dat je of niet gehoord wordt of uitgelachen. Ik juich het toe als men weer gewoon met elkaar praat/mailt/blogt.

   Verwijderen
  2. @Zo ist maar net

   Shalom!

   يمكن تمييز الرجل الغبي عبر ستة مواقف : يغضب بدون سبب , يتكلم كلاماً لا فائدة منه , يغير من دون إحداث تقدم , يثق بالغرباء , و يخال العدو صديقاً .

   Verwijderen
  3. Gekken en dwazen schrijven hun namen op muren en glazen, dat zei mijn opa 50 jaar geleden.

   Verwijderen
  4. @geen

   Daar komt het inderdaad op neer.

   Verwijderen
  5. Ziva10 april 2013 18:50:

   Google Translate liet het op 2 na laatste woord in het Arabisch staan, kan het zijn dat daar een tikfout in zat?

   Verwijderen
 51. Ik baal soms ook van het internet. Men kletst maar raak. Neem nu deze. Waar gaat het geld naar toe voor Vrijland? Ik denk naar Vrijland zelf. Men kan een stichting oprichten of een vereniging. Maar moeten beiden ingeschreven staan. Het verschil zit hem in het feit. Dat bij een vereniging, leden aanwezig zijn. Maar er bij beiden een boekhouding moet overgedragen kunnen worden. Maar bij een stichting geen leden vermeld worden. Dus betaald men wel BTW. Maar heeft geen leden administratie. Wel is een inschrijfing vereist. Althans ben ik zo geinformeerd. Kan het fout hebben.

  Dan het feit die arme jongen. Als vader zou ik ook vragen hebben. Dit omdat er weinig tot geen antwoorden zijn. Ik denk zelf dat iedere vader of moeder de waarheid zou willen weten.

  Dan de zaak Vaatstra. Ik ben blij dat ze de dader hebben. Dat zelfs de dader info heeft die alleen de dader kan hebben.

  Dan die Cillercop artikelen. Men wil me doen geloven dat alle cops killers zijn. Ik ben daarmee van mening dat men zichzelf belachelijk maakt. En oproept tot een vorm van anarchie tegen de politie. Dit omdat men het vertrouwen in de politiek kwijt is. Daar waar men juist dezelfde politie loopt te provoceren.

  Dan de oproep om geld van de bank te halen. Wetende dat een bankrun totale chaos zou brengen. En door die chaos weer ciller cops ontstaan, ciller burgers ontstaan, ciller terroristen ontstaan.

  Ergens ben ik blij met het leven wat ik heb. Simpel Want als ik wil. Kan ik elke dag wel moedeloos worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Alex, hoe gaat het ermee?
   Nog steeds de boekhouding aan het opeisen van Kat en Vrijland?
   Heb jij reeds een doneer-knopje op jou site-tje?

   Verwijderen
  2. Lol, ja Jeroen JP, ik krijg plotseling ook een behoorlijk 'Silence' momentje.

   Verwijderen
 52. Ja, Martin, wie het ook moge zijn, komt te dicht bi de waarheid. Dus wordt al het betaalde tuig weer uit de kastgehaald om hem zwart te maken. En jij, betaalde webmaster, wie je ook moge zijn, wees een(1)!! keer in je laffe leven flink en kom met argumenten om zijn stelling te ontkrachten. Bah, wat een minderwaardig tuig zijn jullie toch. Ik kots op jullie en jullie bazen.
  Gerrit (echte naam)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar Gerrit (echte naam), die argumenten worden wel degelijk gegeven. Bij Martin, op zijn site. Dat jij ze niet ziet (of hoort) kan je Barracuda niet verwijten.

   Die argumenten worden namelijk niet door Martin Vrijland geaccepteerd. Ze worden niet op de site gepubliceerd, dat is. Nul, nada, censuur moderatie enxo...

   Dus, niet moeilijk doen hier. Da's niet transparant anti-NWO-technisch bio-chemisch, star child achtig, de juiste wereld dienend, laten we ze pakken die elite, cross-endeavour annunaki verantwoord.

   Want, de censuur ligt bij Martin Vrijland. Die gooit de antwoorden op je vragen weg als onbenullige ballonnetjes, en spietst een volkomen onschuldige meneer van deze website zonder pardon aan jullie lynch-prikbord.

   Vind je dat overigens OK? Of moet je daar nog even over nadenken?

   Verwijderen
  2. Ja echt hoor, Gerrit... nogal lafjes om allerlei beledigingen, verdachtmakingen en bedreigingen aan mijn adres op een site te zetten en mij niet de gelegenheid te geven daarop te reageren. Terwijl jij bijvoorbeeld weer wel de gelegenheid hebt om je nogal stompzinnige beledigingen hier te plaatsen. Welke stelling van Vrijland zou precies ontkracht moeten worden? Dan kan ik je het bijbehorende linkje geven ;-)

   Verwijderen
  3. *zucht*. Geef een aluhoedje een doorslaggevend argument en in hun narcisme denken ze dat ze dicht bij de waarheid zijn.

   Werkelijk? Vrijland gaat de discussie niet aan, jammert tegen zijn volgelingen die hem trouw volgen en zet vervolgens de critici aan de kant als zijnde; betaalde trollen (niet), terroristisch en als laatste de 'sympathieke' mailtjes die Jeroen nu krijgt.

   Martin Vrijland zou het niet durven om met echte professionals in debat te gaan, want die fikken hem binnen de minuut af. Dus niks 'dicht bij de waarheid', maar eerder; van de waanzin heeft men genoeg.

   En dat is op veel fora.

   Verwijderen
  4. Waar het mij om gaat Jeroen (echte naam?)is dat Martin met veel argumenten aantoont dat de zaak stinkt en het is de grote vraag wie de jongen vermoord heeft. Iets wat jij een grap noemt is overduidelijk een poging van een betaalde kracht om Martin zwart te maken en daarmee zijn onderzoek te laten stopzetten. Het is dus duidelijk geen grap.
   Ook nu zie je gelijk weer de helpers opduiken, in dit geval onder de namen Ziva en Dorethy Parker (beiden Jeroen?) die ook mij gelijk proberen belachelijk te maken. Een doorzichtige truuk.
   Dus, Jeroen, die uiteraard niets met deze 'grap' te maken heeft, hoeft geen gebruik te maken van een poging de stelling van Martin te ontkrachten, want belachelijk maken is een aloude truuk. Hopelijk en waarschijnlijk werkt het deze keer niet. Jammer he Jeroen. Tevreden met mijn uitleg?
   Trouwens, wat een stompzinnige opmerking dat ik jou niet de gelegenheid geef op op mij te reageren. Dat deed je toch, en ik nodig je uit om het nu weer te doen. Maar wel graag inhoudelijk waarom de stellingen van Martin niet kloppen. Houd anders voor eeuwig je mond hierover. Geen laffe grappen meer ten koste van veel familieleed.

   Verwijderen
  5. Dus Jeroentje (valse naam, laf dus) is nu zelf ontmaskerd. Hij blijkt een liefhebber van gestoorde sexuele spelletje te zin. Hoe komt het dat mij dit niet verbaast? Trouwens, na mijn uitdaging om met argumenten te komen is Jeroentje erg stil geworden. Ga je mij nu weer laten uitschelden door een paar alter ego's van jezelf?

   Verwijderen
 53. "Martin komt te dicht bij de waarheid..." dat hij compleet gestoord is bedoel je? Alles wat tegen Martin is, is een complot. En tegen Micha Kat, de holocaust ontkenner, xenofoob, de jodenhater die bommeldingen doet bij advocatenkantoren, en Vader Vaatstra beschuldigd van omkoping met drank en samenzwering op de dood van zijn eigen dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. De Heer Martin Vrijland moet zich zijn ogen uit zijn kop schamen. Dat die gegevens openbaart van een persoon die het niet met hem eens is. Sorry meneer Vrijland. Want u hebt een grens overschreden. Er lopen zoveel gekken rond in de wereld. Maar wat u gedaan hebt. Is uitlokking tot geweld jegens een persoon. En kunnen mensen op rare gedachten brengen. En 1 gek is genoeg. Bij deze steun ik een aanklacht. Want u doet zich nu voor als Peter R de Vries. Die onderzoekt, ontmaskerd en zelf een allibie heeft. Echt triest.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. En nog wat Martin (debiel) Vrijland en Micha(lijkenpikker) Kat. Barracuda is absoluut geen Jeroen. Ik heb er 18 maanden over gedaan om achter zijn identiteit te komen en heb 100% bewijs, maar 1 ding ik zal hem nooit veraden, ook al zijn we mekaars grootste vijanden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Top Alex.

   Ga je me nu weer mailen met je ideeUen hoe me te neuken?

   Of ben je na je inzinking weer meer bij je zus betrokken?

   Verwijderen
  2. Achttien maanden en 100 procent bewijs, en dan gewoon twee namen van het web plukken, waarvan ik de ene niet eens kon thuisbrengen en de andere Maarten Reijnders weer eens is, een naam uit mijn Billy tijd en ouder dan de baard van Mozes. Nee, Nieuwsbreker, ga nog maar eens 18 maanden je best doen. Je dronken bedreigingen gaan overigens volgende keer weer direct naar de spambak.

   Verwijderen
 56. Ernstig geval van stropopredenering:
  Barracuda en handvol zwaar gestoorde aanhangers [...] Beschuldigingen van kinderverkrachtingen aan het adres van Demmink bijvoorbeeld doen ze af met dat hetero’s ook kinderen misbruiken. Dus niets aan de hand.


  Waar haalt hij DIE onzin vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, is die duimenzuiger en Oranjestalker van een AIRVD weer bezig? Die wist ook ooit zeker dat GeenStijl door de inlichtingendiensten was opgericht.

   Verwijderen
  2. Trouwens, bijna elke piepknor complotter is inmiddels bij Martin aangeland.

   Verwijderen
  3. 1 op de 6 meisjes is misbruikt in haar jeugs. 1 op de acht is seksueel misbruikt door de hetero vader, broer of oom. Maar ja, daar hoor je niks over natuurlijk! dat komt te dichtbij!

   Verwijderen
  4. "1 op de 6 meisjes is misbruikt in haar jeugs."

   Dat hoor je wel eens, ja. Uit welk onderzoek kwam het ook weer en hoe betrouwbaar is dat? Is het gefilterd voo valse beschuldigingen en onjuiste, later gevormde herinneringen? Want die bestaan helaas ook. Lastig en pijnlijk om het onderscheid te maken. Zeker omdat in hetzelfde geval ook nog de combinatie van wel en niet waar zou kunnen voorkomen.

   Wat overblijft is ernstig en daar moet iets tegen gedaan worden. Maar wat?

   Al die kinderen uit huis plaatsen? Al die [dv]aders bij het minste of geringste vermoeden in de gevangenis? Of eerst een lang en pijnlijk onderzoek en dan alleen echte daders in de gevangenis?

   Preventief onderzoek van mensen die overwegen kinderen te gaan maken, dat die daar wettelijk eerst toestemming voor moeten krijgen na een geschiktheidtest? Is zulk onderzoek betrouwbaar, en is het ethisch verantwoord?

   Veel vragen, minder antwoorden.

   Verwijderen
 57. Tis internet Ziva. Ik kap ermee. Vind deze amasumentwaarde ver beneden peil. Ik weet nergens van. Ben plots een trol. Ken je niet eens. Maar iets zegt me nu. Dat ook jij niet eerlijk bent. Anders reageer je niet zo. Want je zit vol met haat. En doe je me denken aan iemkand die ik weer haat. Omdat die vol met haat zit. Dus aan mezelf. Maar weet dat haat niets brengt. Sorry voor de overlast. Wist niet dat je zo kon haten

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat moet hij anders ten berde brengen? Hij wordt aardig door de mangel gehaald. Om het argument maar te herhalen: we zitten dicht bij de waarheid.

  Nou ja laat ik het persoonlijk een eer om door dat soort lui als een betaalde troll, terrorist of zwaar gestoord gezien te worden. Liever dat dan dat ze ons opeens Barra's site als toevluchtsoord voor krankzinnige aluhoedjes zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Ik vind Vrijland's behoefte aan controle echt heel eng en zijn reacties bij controleverlies nog veel enger. Hem gaat het vooral om macht. Dat zie je aan de manier waarop hij met het gezin van Anass omgaat en hoe hij zijn naam online over het lijk van een jongetje probeert te vestigen. Maar je ziet het ook aan de manier waarop hij mij pakt; alleen maar omdat ik "kwetsbaar" overkwam, want hij heeft geen enkele aanleiding om aan te nemen dat ik achter die troll actie zou zitten. Hij "denkt" het omdat myra op zijn blog iets riep over "homoviel", geloof ik.

  Nazi's deden dat ook vaak tijdens de bezetting, qua Godwin: schoot een verzetsheld een NSB'er neer en als ze de dader niet konden pakken, werden er willekeurige burgers geëxecuteerd om een voorbeeld te stellen. Martin opereert volgens datzelfde principe van intimidatie. Behalve dat het me geen ruk kan schelen, omdat er niet zoveel over me te "exposen" valt. Wel te beledigen en bedreigen natuurlijk, maar daar hebben we dan weer het strafrecht en mijn dikke huid voor.

  Voor mij is online onder mijn eigen naam kunnen opereren evenzeer principieel als het recht om dat anoniem te doen dat is. Maar ik wil op de internets ook met gebruik van mijn eigen naam gevrijwaard blijven van dit soort belaging en ben niet van plan hiervoor opzij te stappen. Voor mij is dit niet wezenlijk anders dan belaagd worden op straat. Het zijn de straatcrimineeltjes die op moeten rotten. Ik niet.
  BeantwoordenVerwijderen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het eerder zorgwekkend, dat Vrijland en consorten vinden dat ze een betere wereld willen. Dat willen de meesten wel, maar dan zonder homofobie en antisemitisme. Dat iemand als Vrijland een homofoob is, en daar trots de meest waanzinnige theorieën rond kakelt moet hij weten. Alleen mag hij dat in zijn blogje doen en er dus geen andere mensen mee lastig vallen.

   Maar goed net heb ik geluisterd naar Myra en volgens de schat hebben we een probleem. En omdat ze niet begrijpt wat ons dwarszit werden we uitgenodigd.

   Mark Twain hierover:als je jezelf aantreft aan de kant van de meerderheid, wordt het tijd om even stil te staan en te heroverwegen.

   Verwijderen
 60. Angst voor controleverlies. Dat drijft Martin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou kunnen. Maar nadat ik hem hoorde vond ik het meer een zelf overtuigde windbuil. Met een plaat voor zijn kop. Om nog even in Myra haar termologie terug te gaan: wat zit hem dwars? Wil hij de kast niet uit? Vanwaar zijn vreemde obsessie? Of geilt hij erop dat hij jou kan pakken, door zijn kritiekloze meute op je af te sturen? Het blijven vragen die in principe niet ter zake moeten zijn, ware het niet dat de randdebiel teveel aandacht krijgt en de boel oplicht.

   Verwijderen
  2. Ik weet niet wat ik echt van je moet denken Jeroen. Maar mijn respect heb je wel.

   Verwijderen
  3. @Dorothy

   Ik beluisterde de aflevering niet. Kwamen ze nog terug op Vrijland's actie? Stelde Myra die vragen met betrekking tot mij? Want om nou te zeggen dat ik "in de kast zit", daar kan ik niet zoveel mee. Hoe kunnen ze het er überhaupt over hebben als ik er niet zelf over begonnen was? Die omkeringen zijn ook al zo raar, want volgens mij werd er vandaag helemaal geen "meute" op Martin afgestuurd. Wel op mij. Door Martin. Het is net zo vreemd als Micha die zich en plein publique helemaal voor lul zet in de richting van Bram Bakker en dan hoopt dat het niet opvalt omdat hij heel hard roept dat hij Bakker "exposed" zou hebben. Yeah right.

   Wat Martin en Micha vooral aantonen is dat ze sore losers zijn.

   Verwijderen
 61. Ondertussen in de halfgesloten inrichting van Martin Vrijland:

  "Wat een lading negatieve energie van meneertje Jeroen Hoogeweij. Die, op zijn eigen facebookpagina een foto van ‘sabbatica’ plaatst, een occult 93 sterretje van iemand kado krijgt en hele enge boekjes leuk vindt"

  Nouja zeg, wat is er nou verkeerd met het aanprijzen van een boek waaraan een dierbare vriend van me, de altijd weer even verrassende Oryelle Defenestrate illustraties bijdroeg? Ik prees het aan op mijn facebook profiel en denk zeker dat het een interessant boek gaat worden. Mooi in leer gebonden ook enzo. Plus dat het tenmimste ergens over gaat:

  "The Seas Of Death And The Arcana Of the Death-Bringer" grimoire is an in-depth voyage to the waters of death, submerging from anthropological to psychological, to the most hidden rot. Focused on deep study and development related to the patron of death, death deities, necromantic rituals, Necrosophic and Qayanite traditions.
  With a unique amalgam of contributors, knowledge is offered through each page of this first Grimoire. A path is opened to powerful fetish rituals, death devotional chants, invocations dedicated to death deities, through necromancy and other in-depth explorations, its transgressive nature veiled through knowledge.


  Santa Muerte enzow... Mooi toch?

  Wat er met een blijk van waardering door middel van een sterretje mis is... daar kan ik me eigenlijk nog wel wat bij voorstellen. eigenlijk vind ik de facebook gewoonte om een plaatje op elkaars profiel te zetten bij het "befrienden" tamelijk infantiel. Waarom ik die liet staan weet ik eigenlijk niet. ik denk omdat het direct verwijderen van zo'n plaatje dan ook weer zo lullig overkomt.

  Wat er nou weer mis is met mijn boekjes weet ik ook niet. Ik las ergens de beschuldiging dat mijn boekenkeuze "eenzijdig" zou zijn ofzo. Valt toch wel mee? Waar zou ik me nog meer voor moeten interesseren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die gast wordt steeds meer zielig.. sneu... Ik wacht nog steeds de aangifte van a.s. vrijdag af.. Zal het toch M.V. zijn. Hoe hij mij nu belaagd, zou ik het bijna denken!

   Verwijderen
 62. Een of andere minkukel bedreigt me met de dood, kijk hoe ik dat aanpak http://nieuwsbreker.wordpress.com/2013/04/10/martin-vrijland-en-micha-kat-presenteren-fake-politie-rapport-in-zaak-anass/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ... Jij, aan die ouders advies geven?
   Jij bent al net zo erg als Vrijland, haha, en jij geeft advies? Nou, proost zou ik zeggen!

   Maar geen enkele verwijzing naar de oorspronkelijk link! Ook al zo opmerkelijk aan jou Alex, je gepretendeer, precies zoals Martin ook doet! Zie je zelf geen overeenkomsten?
   Hoe dan ook, BREAKING hoor!

   Verwijderen
 63. Grappig ook die monologen die alex met zichzelf voert. Zeg maar, de schriftelijke variant op de hele dag in jezelf lopen mompelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Vriendenclubje Swapichou ( Sifra Zoutendijk )Danielle Berkenfeld , Zohra Merzouk en Jeroen Hoogeweij jullie poging tot desinfo is werkelijk te triest voor woorden . Vertel maar eens waarom de vader van Anass ongewenst is binnen jullie clubje . Veel mensen die de zaak Anass van begin tot eind hebben gevolgd weten dat het verhaal van zelfmoord een groot leugen is . Geldt ook voor de zaak Vaatstra , voor wie het verhaal van begin tot eind goed heeft gevolgd . En dan Jeroen Hoogeweij ....webdesigner van beroep en mogelijk zelfs de drijvende kracht achter www.anassdead.com .Voor wie nieuwsgierig is in de persoon Hoogeweij en wat hij allemaal zo leuk vind http://xanderspreekt.wordpress.com/tag/danielle-berkenfeld/

  BeantwoordenVerwijderen