dinsdag 2 januari 2024

Zo voorspelden de paragnosten 2023

Een nieuw jaar en dus blikt Barracuda als vanouds terug op de voorspellingen door paragnosten voor 2023. En weer hadden ze het compleet mis.

Paragnost Jan C. van der Heide voorspelde een waardedaling van euro en dollar, lege schappen in supermarkten wegens gebrek aan bepaalde producten en zelfs een ‘hamsterverbod’. Europa, het noordelijke deel van de Eurozone zou zich gaan afsplitsen van het zuiden.

Wel goed: Het Nederlandse kabinet gaat het in 2023 niet langer redden. Al verraadt de voorspelling een persoonlijke frustratie: 'Het gebrek aan enige competentie en daadkracht wordt steeds schrijnender.'

Ook goed, maar niet moeilijk te voorspellen: 'Trump krijgt nog meer vernederende rechtszaken aan zijn broek, waarbij zeer delicate zaken over hem aan het licht komen.'

Sonja Dover zag een aanslag op Poetin en een nieuwe leider in Rusland door een burgeropstand. Dat was een beetje goed, maar weer niet dat de leider van die opstand in zijn vliegtuig werd opgeblazen.

Het duo Dion Cooper en Mia Nicolai zou volgens Dover goed scoren op het Eurovisie Songfestival, maar lag er in de halve finale al uit.  

De val van het kabinet zag ze niet aankomen, wel dat Rutte zal vertrekken naar een belangrijke Europese post (moet nog blijken). 

Medium Liesbeth van Dijk zag halverwege 2023 Vladimir Poetin nog steeds van het toneel verdwijnen en 'dan durf ik best wel te zeggen dat het dit jaar gebeurt. Dat gaat echt gebeuren dit jaar. Hij verdwijnt opeens van het toneel.'  

Geen van de waarzeggers zag de oorlog Israël-Hamas aankomen, misschien wel de belangrijkste gebeurtenis van het jaar.

Nostradamus zag volgens zijn volgers een geslaagde of gefaalde missie naar Mars, de Franse ziener sommigen zinspeelde ook op een grote crisis in de Verenigde Staten, maar volgens anderen bedoelde hij het Midden Oosten.

Dan 2024. Jan C. van der Heide ziet medio dit jaar nieuwe verkiezingen, want met Wilders wordt het niks. Hij ziet demissionair minister-president Rutte voortijdig naar de NAVO vertrekken.  Van der Heide denkt dat Mona Keijzer in de loop van de tijd steeds vaker worden genoemd om premier te worden.

Het lijkt verder of alles in de war raakt: tornado's, zware stormen, gigantische regenbuien, aardbevingen, etc nemen steeds meer toe.

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne blijft zich voortslepen zonder dat er een oplossing komt. Ook in Oost-Europa begint het steeds onrustiger te worden. De oorlog tussen Israël en Hamas komt ook voorlopig niet tot een einde en blijft 'onnoemelijk veel onschuldige mensen het leven kosten'.

De Brusselse Timmermans blijkt op allerlei niveaus niet compatibel met de in de breedte en diepte enigszins veranderde Nederlandse volksaard.

Er zal in de oorlog Oekraïne/ Rusland gebruik worden gemaakt van een kleine magnetische elektriciteitsbom. Alle elektronica wordt plat gelegd. De haven van Rotterdam krijgt er een voorproefje van, als met een ultra kleine magneetbom de haven wordt plat gelegd.

De Brusselse Timmermans blijkt op allerlei niveaus niet compatibel met de in de breedte en diepte enigszins veranderde Nederlandse volksaard.

Op basis van de voorspellingen van Nostradamus denken zijn vertalers dat het leiderschap van Poetin dit jaar zal dansen met zijn lot. Het astrologische jaar van de Draak brengt uitdagingen en kansen met zich mee die de toekomst van de Russische leider zullen bepalen.

West-Europa zal getuige zijn van de opkomst van een jonge, charismatische leider. De invloed ervan zal zich over het geopolitieke landschap verspreiden, met het potentieel om een baken van hoop of een katalysator voor verandering te worden. Wie o wie?

Baba Vanga voorspelde dat de mensheid in 2024 het eerste contact met buitenaardse wezens zal ervaren. 

Martin Vrijland heeft al zijn niet uitgekomen voorspellingen voor 2023 gemakshalve doorgeschoven naar 2024: de moord op Trump. NATO en EU spatten uit elkaar, de Biden regering gaat een buitenaardseninvasie in scene zetten en al vele malen uitgesteld: de vervanging van plasmakoepels die gepaard zal gaan met enkele dagen van duisternis en totale black-outs van alle elektriciteitsnetwerken, het internet en alle elektronische apparatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten