vrijdag 31 mei 2013

Hersengymnastiek

Het was huilebalkjesweek. Met complotters die zich beklaagden dat zij - andersdenkenden, 's lands nieuwste bedreigde diersoort - het slachtoffer waren van lieden die vooral werden gekenmerkt door een 'tomeloze aanbidding van de gevestigde macht', dan wel ziekelijke ‘groupies’ die zich graag manifesteren op diverse weblogs. Dat we in een land waren beland waar 'onderzoekers' die een andere mening verkondigen een 'demoniseringsproces' ondergaan, terwijl zij 'complotters' naar eer en geweten op zoek zijn naar de 'waarheid'.

Vooral dat laatste is natuurlijk gewoon complete onzin, zoals een gastcollege afgelopen week van ene Bert Blom bij Martin Vrijland over de vermoorde broertjes Ruben en Julian weer eens ondubbelzinnig aantoonde. Het debunken kunnen we dit keer eens overlaten aan de belendende percelen, het gaat Barracuda meer om de intentie waarmee dit soort analyses wordt geschreven. Dat heeft allemaal niks te maken met het napluizen van vermeende discrepanties of zelfs maar een serieuze belangstelling voor die zaak.

De schrijver doet eerst enorm zijn best om sympathie te kweken bij de lezer door zijn medeleven te betuigen met de nabestaanden. Daaraan toevoegend dat hij niet wil speculeren. Maar vervolgens doe hij niks anders. En waarom? Omdat Bert weer zo graag wil geloven dat er iets groters en lugubers achter zit. En dus doet hij wat alle complotters doen: het selectief bij elkaar harken van zogenaamde anomalieën die het eigenbeeld moeten versterken. Dat gaat zover dat volkomen onschuldige familiefoto's van Facebook onder het vergrootglas worden gelegd in de hoop 'vreemde verstoringen' te vinden.

Want uiteindelijk komt de aap weer uit de mouw: dan begint Bert over vermeende illuminatie-symbolen in deze zaak. Zo zou de moeder van de jongens op haar Facebook een plaatje hebben gebruikt 'dat erg veel weg heeft van een ‘oog in een driehoek’, een zeer bekend illuminati symbool.' Natuurlijk weer zonder uit te leggen wat dat betekent voor het grote plaatje, want op een of andere manier lukt het complotters ook nooit om de losse eindjes aan elkaar te knopen. Geen nood. In zijn 'voorlopige conclusie' (?) wijst Bert de lezer nog eens op 'wakkere mensen die zich inmiddels wel bewust zijn van de vele mediadecepties die nu wereldwijd worden uitgevoerd'. Wereldwijd ook nog.

Het woord lijkenpikkerij is zeer zeker van toepassing op dit soort stukken. Virtuele lijkenpikkerij. Net als zijn gastheer Vrijland draagt Bert niks anders bij dan het projecteren van een bizar geloof op een gezinsdrama, niet gehinderd door enige kennis van zaken, en met weglating van alles wat voor waarheidsvinding toch minimaal vereist is, zoals het (al dan niet telefonisch of schriftelijk) verifiëren en zorgvuldig wegen van feiten. En daarvoor moet alles wijken, tot en met de gevoelens van nabestaanden.

Het onderwerp doet er trouwens steeds minder toe. Daarom wordt op voorhand iedere moordzaak met kinderen tegenwoordig gelijk in de satanische hoek getrokken, lekker lui redenerend vanachter de pc. Hersengymnastiek voor aluhoedjes. En als er niet meteen antwoorden komen op vergezochte vragen, terwijl politie en justitie vaak nog druk doende zijn met onderzoek, wordt dat meteen uitgelegd als bevestiging van het zelfverzonnen complot.Want daar gaat het natuurlijk om.

186 opmerkingen:

 1. Buiten het feit dat mijn persoon vanwege hun gepropageerde misinfobagger nooit iets met de Nederlandse 'exposers' scene te maken gaat hebben, kan ik 'helaas' voor het moment toch niet anders dan met de *über(@)'exposer'* van dit alles meegaan en dus bevestigend vaststellen dat het met de binnenlandse 'debunkersgilde' tenminste net zo zwakzinnig achterlijk gesteld is als hij dat hieronder ongekend hilarisch in een stilte coupe van de NS weergeeft... Hahaha!

  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 3e linkje van hierboven moest dus DEZE voorstellen. Niet te vreten hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blijft me verbazen waarmee deze idioten mee aankomen. Ik denk niet dat het luie aannames zijn, maar wel dat ze een hele levendige fantasie hebben. Altijd leuk dat iemand een hobby heeft maar je kan dan maar beter onderling maar een verhalen site beginnen. Scheelt een hoop narigheid en rechtszaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik merk dat Barracuda net als ik moe begint te worden van de steeds heftiger in zichzelf gekeerde groep mensen die denkt de waarheid in pacht te hebben. En logisch ook: argumenten komen steeds minder ter zake in discussies. Mensen die niet vinden wat anderen vinden zijn domweg betaald, verkondigen desinformatie of zijn domme mediaslaven. Dat mensen 'gewoon' kritiek hebben gaat er steeds minder in. Voor zover het er al in ging overigens.
  Simpelweg zou je kunnen stellen dat er op die manier met een bepaalde groep mensen definitief domweg niet meer te praten valt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De moeheid treedt denk ik eerder op bij de groep zelf, zoals ik ook al bij 9/11 heb gezien. Op een zeker moment, als duidelijk wordt dat het evangelie niet meer werkt, haken steeds meer mensen af.

   Verwijderen
  2. Al die kekke 'steun Martin stuur een SMS' button gezien op zijn .commetje?

   Verwijderen
  3. Gezien steven, barra waag ik het te betwijfelen. Je kan beter op tv de formule idols for complotters beginnen. Gegarandeerd dat het een hit wordt en wekelijks de kijkers en de jury kiest wie de malloot van de week is.

   Verwijderen
 5. Hebben jullie nog nooit de film wizard of oz gezien? Daar kwam Hollywood mee... Ja, zolang je/jullie OTO gasten zijn en misschien voor het leven trouw gezworen hebben aan satan/bhagibawababahblablaau/telegraaf/nos/etc. en jullie vage OT draadjes op nujij.nl Kom op zeg....stelletje amateurs!!!!!!!!!!!! Op onze kosten (Nederlandse belasting geld) Lopen jullie het faciscme een beetje te verdedigen. De micro (vind ik zelf van niet..maar wereld wijd wel zeker) problemen nog verder uitmelken met spot en naargeestige totaal op wereld niveau geen enkele bijdrage. Geen bijdrage aan waarheidsvinding of gezonde door vele aanwijzingen aangetoonde malversaties/genocide door OVERHEID... Rothchild en papa Vaticaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooit 'Habeas Corpus' gezien? Schandelijke lijkschennis door de bekende Vrijmetselaars Laurel & Hardy, in opdracht van een dubieuze geleerde. Daar valt nog wel wat satanisme uit te wringen. En dat inmiddels al totaal geërodeerde begrip 'waarheidsvinding': dat begint met 'waarheid', gevolgd door 'vinding'. Die samenstelling heeft een betekenis. En die is niet 'wat lijkt mij wel een leuke waarheid en hoe vind ik die vervolgens'. Misschien moet je daarover eens met de heren Kat, Vrijland, vdB en de hunnen in discussie.

   Verwijderen
  2. Je had het net over het groene boekje? Je bevestigd eerder wat ik al tegen Barra zei. De ongebreidelde fantasie van een doorsnee plotter. Niet zo gevaarlijk, maar voor de omgeving buitengewoon lastig die jehova getuiges. In principe zijn ze eigenlijk hetzelfde. Wie niet in hun godsdienst geloof komt ongetwijfeld in de hel. Gezien wat zij in de ban doen als 'andersdenkenden'zal het er heul gezellig zijn. In ieder geval zullen ze behoorlijke barkeeper hebben. Voor mijn cocktails te shaken natuurlijk.

   Verwijderen
  3. Jehovah's getuigen is een product van de duivel. En dat weten jullie Broeders!!!! Internet is gelukkig nog steeds een informatie bron. Chaos ad orbo sorbo mcdonalds....what ever!!!sukkels

   Verwijderen
 6. *sarcasme mode on* Oh ja Satan en ik zijn de beste vrienden hoor. En ik verdien bovenmodaal met het verdedigen van het fascisme, heus ikga straks nog ff shoppen in de PC en dan nog even wat champie drinken in de bijenkorf. Het leven is zo goed als betaalde troll en professioneel* sarcasme mode off. @ Steven weekendverlof gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Krijg je dat voor negen uur s'morgens dan? Jullie ambtenaars/landverraders beginnen toch na 9 uur?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil bij deze even doorgeven dat ik pas om 12.00 uur begin, had gisteren een borrel @ Villa Demmink en dat is een beetje uit de hand gelopen.

   Verwijderen
  2. @ aborginal, je bent op de borrel bij Demmink geweest. Nou dat is beter dan het Haagse bakje en het kaakje dat ik bij Jetta kreeg toen ik daar even langsging.

   Verwijderen
  3. @Dorothy,


   Kan je ook eventjes doorgeven dat ook ik met een kater weer mijn nest ben ingedoken. Die Satanische feestjes zijn 'moordend' !!!

   Verwijderen
  4. Tuurlijk Swap, was het weer het bekende wein weib und gesang?
   Ik moet toch maar eens naar een feessie waar ze tenminste een behoorlijke cocktail en strippers serveren.

   Verwijderen
  5. @Dorothy

   Oh ja moet je doen! Ik ken nog een leuk stekje, heel satanisch en uiteraard 'moordend' amusant! Ze maken er dan ook een fantastische 'maagdelijke' Bloody Mary!!!

   Zullen we anders samen gaan?

   Verwijderen
  6. Lijkt me een goed idee Swap, de baas klaagt toch dat ik te saai wordt. Dus die uitputtende en moordende feestjes zie ik helemaal zitten. Alleen Gordon komt toch niet? Die wordt zo vervelend als 't ie een paar borrels op heeft. Die verjaagt zelfs de strippers.

   Verwijderen
  7. Ja Dorothy gaan we doen!

   Maar euh Gordon? Had je het nog niet gehoord, die is inmiddels vervangen door een kloon die we weer onder mindcontrol hebben, helaas is deze ook vervelend na een paar drankjes (dat lukt kennelijk nog niet om dat middels MK-Ultra te elimineren) maar toch wel een stukje beter dan de originele zeg maar.

   Overigens het was een genot om de 'originele' Gordon door de vleesmolen te halen. Demmink zei nog tegen mij: 'Swap moet je luisteren straks gaat het krijsen een nog toontje hoger als we bij het kruis komen, ik weet er alles van!'.

   Nou Dorothy, GILLEN deed hij hoor als een klein meisje die door de vleesmolen gaat!!! Het was ouderwets lachen met Joris zoals vroeger voordat die vervelende complotters hem op het spoor kwamen.

   Verwijderen
 8. *zucht* Het weekendverlof moet in bepaalde gevallen maar afgeschaft geworden. Geeft niet Steven het busje komt zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Reacties
  1. Als je dat wilt is dat geen probleem. Aangezien wij van de satanische dienst alles doen om onze cliënten in deze donkere tijden bij te staan. Wil je er ook nog een dwangbuisje bij? Je zegt ut maar!

   Verwijderen
  2. Zullen we Steven gaan mindcontrollen en als manhoer gebruiken?

   Verwijderen
  3. Nah dat levert te weinig op.

   Verwijderen
  4. @Jeroen

   Gewoon voor eigen gebruik in de martelkelder smijten, da's veel leuker!

   Verwijderen
  5. @ Jeroen

   Leuk idee Jeroen. Je mist alleen de intelligentie om dergelijks uit te voeren.

   Verwijderen
 10. Ahh Aboriginal XXL komt ook los (gaat werken voor z'n geld). Met een nieuwe onthulling over een gerespecteerde ambtenaar. U vindt dat het uit de hand gelopen is. Ik denk niet, dat u voor de heer Demmink spreekt! Uw aantijgingen aan het adres van deze ambtenaar zijn uw eigen hersenspinsels en niet wenselijk in de lopende zaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je snapt dat je andersdenkenden aan het terroriseren bent, Steven?

   Verwijderen
  2. Jeroen...Weet jij waarom er na de 2e wereld oorlog de politie een blauw uniform kreeg?

   Verwijderen
  3. Nee dat weet ik niet.. mijn familie zat toen in concentratiekampen, dus dat hebben we niet helemaal meegekregen.

   Verwijderen
  4. En beste Jeroen,
   Waar ben jij mee bezig?

   "Je snapt dat je andersdenkenden aan het terroriseren bent, Steven?"

   Ik lees op deze site een constante afwezigheid van feiten en medeleven. Kankeren op mensen die vragen stellen in deze grote mensen wereld. En jullie helpen niet! (nee, aan je collega's corrupte boeven bende overlaten) Triest! De crisis (als we het overleven) laat niks over aan jullie kinderen o f klein kinderen. In Iraq is munitie gebruikt waarvan onderdelen nog 1000enden jaren schade te verwachten is. Zie YT voor meer of google etc.

   Verwijderen
  5. Nee dat weet ik niet.. mijn familie zat toen in concentratiekampen, dus dat hebben we niet helemaal meegekregen. Jeroen Jeroen31 mei 2013 10:02

   Mijn grootvader (verkenner) is ontsnapt uit een nazigevangene kamp en de andere grootvader heeft honger oedeem geleden. Kom nou niet met die lugubere kaart. Respect is ver te vinden bij jullie.

   Verwijderen
  6. Ik ben bezig met een reaguurdersgroep waar jij in ieder geval geen deel van uitmaakt. Je zult mij verder niet op complotterblogs zien reageren hoor, want daar worden andere meningen helemaal niet getolereerd. Vandaar dat jij hier met je domme bagger komt reageren.

   Ik vind dit soort stompzinnige lulkoek de discussie niet echt waard Steven. Want het zijn vooral complottertjes die geen empathische vaardigheden hebben en zich niets aan feiten gelegen laten liggen. Waarom beschuldig je anderen van wat je zelf doet? Hoe werkt dat voor jou, om 24/7 in de omgekeerde wereld te leven?

   Verwijderen
  7. Heb je enig idee hoeveel complotten toch geen complotten bleken te zijn? Ja complotten tegen de mensen/burgers en de daarop volgende aanslag op belasting geld. Doe je ogen open en volg niet de boeven.

   Verwijderen
  8. 'Ik lees op deze site een constante afwezigheid van feiten en medeleven'

   Dingen die je nooit van een complotter hoeft te verwachten: feiten, relevante vragen en gemeend medeleven.

   Verwijderen
 11. Ja, Jeroen dat kunnen jullie....triest maar waar......................................................................................................................................................................................................................................................................................................En ik hoop als mensen deze kleine conversatie/chat zien hoe ik jullie uit de tent heb gelokt! (maar ik vergeef het jullie) Zo meedogenloos als de laatste honderden jaren oorlog en graaien van belasting geld en onderdrukken van basale mensen rechten ook jullie mogen ontdekken. Of hebben jullie al een plaatsje in een wereld van de ondergrondse bunkers?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zit veilig achter m'n eigen H.A.A.R.P.-je ...

   Verwijderen
  2. Ja man, ik zit veilig. Je weet toch dat alleen het gewone volk eraan gaat?

   Verwijderen
  3. Op zich de hoogste tijd dat die depopulatie campagne eens uitgevoerd gaat worden. Om te beginnen iedereen onder een bepaalde inkomensgrens maar eens steriliseren.

   Verwijderen
  4. Dat zullen we nog wel eens zien!!!!!!!!!!! ;-)

   Verwijderen
  5. @Jeroen,

   Ssssssssssssst dat is 'classified information'

   Godver Jeroen, hou jezelf nu toch eens in, ze zijn ons al op het spoor!

   Verwijderen
 12. Nee ik ga met de space shuttle mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jullie hebben geen idee waarmee jullie aan het stoeien zijn.... Allemaal een (rot) jeugd gehad? Onverklaarbare dromen.... Komt vast voor in de nieuwe psychiatrische bijbel....komt tijd komt raad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Steefje. Jongen ik zit lekker met een latte macchiato en het is buitengewoon mooi weer. Denk je nu werkelijk dat het mij een zalige zorg zal zijn, waar jij jehova getuige van de plottertjes mee bezig bent? Mijn boodschappenlijstje is belangrijker.

   Mijn dromen zijn simpel; graag een villa met een grote tuin en een hunk van een tuinman.

   Verwijderen
  2. Waarom reageer je nog dan? Lieve meid...

   Verwijderen
  3. Om te voorkomen dat ik de deur heel hard dichtdoe en die voet van jou zit er tussen. Dat zal vast heel erg au doen.

   Verwijderen
  4. Mijn dromen zijn simpel; graag een villa met een grote tuin en een hunk van een tuinman. Dorothy Parker31 mei 2013 10:53

   Als dat in een bunker gesitueerd is (of moet zijn) zal het wel bespreekbaar zijn. Haal je kop uit de aarde meid! Het gaat mis!

   2 snijdend zwaard...of Jezus of Satan/new age. Ik denk sowieso dat we snel anders gaan denken. Inkomensgrens heeft niks te maken met gezond verstand, Jeroen...Gelukkig niet....welterusten. Omdat je nog slaapt.

   Verwijderen
  5. Om te voorkomen dat ik de deur heel hard dichtdoe en die voet van jou zit er tussen. Dat zal vast heel erg au doen.

   Wat voor een discussie issue is er nog over na deze opmerking? Was de opleiding massa communicatie voortijdig failliet?

   Verwijderen
  6. @ Steefje. Ik ga voor de nieuwe optie. Leven in de ruimte, ik kan ook nog leven onder water dat is ook heel futuristisch. Vraagje: hoe ziet jouw hel er eigenlijk uit? Ik ben katholiek dus heus met Christus zit het wel goed.

   Verwijderen
  7. Joh... katholiek. Je kunt ook nog eens onder water leven..maar dat vertel je niet op je verjaardags feestjes aan iedereen. De straling voor de mens in de ruimte is te hoog...zoek.... Mijn hel is Jezus te weinig credit/gevoel aan hebben kunnen verbinden..?1? tja...
   Het Vaticaan is zo fout...oh oh oh oh oh oh! Babylon

   Verwijderen
  8. Oh dat het Vaticaan fout is dat ben ik van harte met je eens. Maar idd je kan onder water gaan leven, daar zag ik laatst een leuke documentaire over. En waarom zou ik dat niet op onze satanische party's vertellen, goede investering voor de NWO. We moeten toch straks ergens heen als het gepeupel gebruikt wordt als kanonnenvoer. Heb je mijn tattoo al gezien met 666? Sexy niet?

   Verwijderen
 14. Jeroen31 mei 2013 10:05
  Op zich de hoogste tijd dat die depopulatie campagne eens uitgevoerd gaat worden. Om te beginnen iedereen onder een bepaalde inkomensgrens maar eens steriliseren.

  Best wel interessant, deze stelling!

  Ja, niet serieus bedoeld of zoiets.....Right....

  Maar de psychopathische elite wil juist dat! 500 miljoen is de favoriete wereld bewoners aantal van de elite. Controleerbaar......sinds 1980 staat er een soort moderne rosetta stone met deze getallen. Gioarga guide stones is zeker een monument (die prive is gefinancierd) een reden voor alarm!!!!!

  Daar verschillen we dus van mening ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaap. Ik ken de verhaaltjes ja. Lijkt me een goed plan, als ik zie wat voor puin er in de menselijke gene pool zit. Wat dat betreft ben ik wel voorstander van de genetische insteek van Peter Sloterdijk, zoals hij die uiteenzette in Regels voor het mensenpark:

   Sloterdijk regards cultures and civilizations as "anthropogenic hothouses," installations for the cultivation of human beings; just as we have established wildlife preserves to protect certain animal species, so too ought we to adopt more deliberate policies to ensure the survival of Aristotle's zoon politikon.

   "The taming of man has failed", Sloterdijk lamented. "Civilisation's potential for barbarism is growing; the everyday bestialisation of man is on the increase."

   Because of the eugenic policies of the Nazis in Germany's recent history, such discussions carry a sinister load. Breaking a German taboo on the discussion of genetic manipulation, Sloterdijk suggested that the advent of new genetic technologies required more forthright discussion and regulation of "bio-cultural" reproduction.


   Kan je me uitleggen wat er niet klopt aan die gedachtengang? Of ben je verder alleen maar bezig met bizarre angstbeelden?

   Verwijderen
  2. Dat er complottertjes in onze gene pool zitten kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

   Verwijderen
  3. Nee Jeroen, ik onderschat ook niet jouw 'intellectuele' capaciteiten. Maar meer jouw morele motieven. En dit nieuwe berichtje doet me weer walgen. De wereldbevolking zou binnen prov. Utrecht kunnen staan..... kom op... voor echt veel mensen in een andere economische welvaart zou overleven beter te regelen zijn.

   Verwijderen
  4. @Steefje,

   Nederland heeft genoeg grondstoffen om 6 miljoen mensen te onderhouden (van de 17 miljoen), dat in gedachten hebbende wat denk je dat er straks gaat gebeuren als er 18 Miljard mensen op de wereld rondlopen? Of 36 Miljard?

   *mompelt iets met ratten en kooi*

   Oh wacht dat zal de elite ook wel georganiseerd hebben! Mindcontrol over ratten zodat die elkaar gaan opvreten als er teveel in een kleine ruimte zitten en er niet genoeg te vreten is voor iedereen.

   Kortom hoogtijd dat we er weer een epidemietje over de wereld laten blazen.

   Verwijderen
  5. Het gaat me niet om overleving, want ik ben een blanke man van middelbare leeftijd, dus dat zit wel goed qua recht van de sterkste. Het gaat me eerder om regulering. En dat ik daar moreel anders in sta zal vast.

   Ik maak me geen zorgen om overbevolking, want dat kan de natuur doorgaans prima zelf oplossen. Wel maak ik me zorgen om wat Sloterdijk de "bestialisering" van de mens noemt. Volgens mij is het veel effectiever dan strafrecht om bijvoorbeeld de genen die zorgen voor criminele aanleg uit de menselijke gene pool te verwijderen, of die ervoor zorgen dat mensen complottertjes worden.

   Verwijderen
  6. Ja, Jeroen..dat gaat ook gebeuren volgens mijn geloof/contract. Het kwade in de mens gaat ons (als je niet een uitweg hebt) vernietigen. WWW3 gaat er komen. Hoe verkopen we dat aan de tv gekluisterde rtl 4 kijker. Kom daar eens mee!

   Verwijderen
  7. Hilarisch, hoe mensen helemaal bang worden van hun eigen wanen. Dan heb je ook geen leven...

   Verwijderen
 15. Vertrouwen in mensen die banken als god hebben zie ik niet als een goed alternatief.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Banken zijn niet mijn god (ik geloof helemaal niet in een god of goden), maar ik denk wel dat banken handig en nuttig en nodig zijn. Erg hè?
   http://rudhar.com/economi/monydebt/nl/005bnkfn.htm
   "Banken zijn geldsupermarkten. En geldgroothandels."

   Verwijderen
 16. Deze overduidelijke , uitleg geeft toch weer prima weer, hoe deze apostel zichzelf volstrekt , belachelijk maakt.
  Must read? Is dat zo? gaat niet gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. En ja, ik vind het erg confronterend, dat er zo veel satanische mensen rond lopen. Erg of niet, ze kunnen opzettelijk getraumatiseerd zijn, en daarna als lony nut of i.d. ingezet zijn. Ik weet niet hoe dat precies werkt! Geef ik toe bij deze. Maar het komt voor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er lopen geen satanische mensen rond. God bestaat niet en Satan ook niet.

   Verwijderen
 18. BTW Lieve mede reaguurders, het feit dat er zo mede is gereageerd (op mijn nek gesprongen zijn) bewijst de betaalde/fascistische genoegdoening op deze site.

  Moeten jullie zelf weten....nog wel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat bewijst het helemaal niet. Het bewijst alleen dat de meerderheid van de mensen gelukkig wel gewoon leeft en denkt en niet vastzit in angstige paranoiawaanbeelden.

   Verwijderen
 19. Norman Lear heeft zich erover verwonderd dat Archie Bunker zo enorm aansloeg. Het was parodie, maar die parodie is nu serieus geworden. @ steven meathead!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ja geen, ik hou met alles rekening. Maar mijn kop houden hoort daar niet bij! (sorry) Christenen werden opgevoerd en gedood in theaters Héh...ja gebeurt fact! Sukkels. Kom met jullie eigen verhaal en niet met vage pro overheid info! Sukkels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Man, man je maakt mijn lunch bijzonder amusant. Vage pro overheid? ROFL. Je kijkt zeker vaak naar Fox?

   Verwijderen
  2. Mooi tafereel is dat.. christenen voor de leeuwen.

   Verwijderen
 21. Nee dan moet ik het hebben over mijn aversie tov joden en dat is verboden. Maar jouw reactie's scharen wel onder de doelgroep BTW

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah die misten we al in het rijtje. De aversie tegen de joden. En dan hier nog rondtollen en vertellen dat wij fascisten zijn.
   Zijn er nog anderen in het rijtje? Behalve de NWO, Bilderbergjes, Rothschilds en/of satanische complotten? Vertel, vertel. Dan zet ik de knabbels en de wijn klaar. Misschien dat Jeroen, Swap en anderen ook nog komen.

   Verwijderen
  2. "Nee dan moet ik het hebben over mijn aversie tov joden en dat is verboden."

   Aha, daar komt weer de aap uit de mouw. We hebben een hater. Een banken- en jodenhater.

   Verwijderen
 22. Kijk geen TV BTW (controlled jewish television) En zeker geen fox....zie kuch voorgaande uitspraak..

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ah dat is een variatie die ik nog niet kende. Behalve over de verborgen boodschap die via tv en radio verspreid wordt. En toch ben je op internet?Is dat dan niet een duivelse uitvinding, die bepalen toch ook je gedachten? En daar stikt het toch van de joden?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vermoed dat jullie meer weten dan ik...so go for it!
  Joden zijn geen zionisten..maar dat wisten jullie al wel. Joden zijn respectabel, zionisten niet! Maar dat wisten jullie ook wel! De NWO, Bilderburgs etc. betalen jullie...... dus via Nederlandse belasting geld.....Jullie moeten echt op elke post reageren he..... grappig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach mijn vader hield mij vroeger ook bezig met deze variant. Laten we zeggen dat het jeugdsentiment is dat ik op deze mooie middag maar reageer. Alleen moet ik zeggen dat mijn vader het wel mooier vertelde met wat meer vuur zal ik maar zeggen.

   Verwijderen
 25. Ah dat is een variatie die ik nog niet kende. Behalve over de verborgen boodschap die via tv en radio verspreid wordt. En toch ben je op internet?Is dat dan niet een duivelse uitvinding, die bepalen toch ook je gedachten? En daar stikt het toch van de joden?

  En nog geen een keer heb ik van deze satanische reaguurders een spoortje van verdriet om/van de kleine slachtoffers gezien. Een woorden dispuut/ralley verder komen jullie niet! Lafaards! Alu-hoed haters "Doe niet zo gek..dat doet onze overheid niet" mentaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou de overheid of de aluhoedjes. Rush Limbaugh en zijn club? Need I say more? Dan wordt de keuze toch wel heel gemakkelijk. Oh ja steven mijn vader gaat ook nog op een stoel staan als hij vindt dat hij een plot moet verdedigen, doe jij dat ook?

   Verwijderen
  2. Maar jij hebt het toch ook nog niet over 'de kleine slachtoffers' gehad? En je wilt toch niet suggereren dat diegenen die allerlei volstrekt ongefundeerde verdachtmakingen aan het adres van de nabestaanden van deze kinderen rondstrooien - en dat uit gebrek aan verstand maar 'waarheidsvinding' noemen - over enig empathisch vermogen beschikken?

   Verwijderen
 26. Ach mijn vader hield mij vroeger ook bezig met deze variant.

  Je vader kan nog niet hebben geweten wat we nu kunnen weten. En dat is * aantal meer. Vaag betoog dus. Lijkt wel een joods betoog/filosophy.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. BTW alu beschermt je tegen straling waarvan meerdere onderzoekers zeggen: toch gevaarlijk die telefoontjes...en die zendmasten... Aluhoedjes...sukkels...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh ik zei ook dat het de variant was en mijn vader leeft nog. Jullie zijn namelijk niet zo origineel,de complot gedachte bestaat al eeuwen gaat over van familie tot familie vandaar dat het zo floreert. En jullie breien er wat bij. Niets nieuws onder zon dus. Het enige verschil is dat ik niets hoef en mag geloven wat ik wil. Maar het zogenaamde alternatieve wereldje was vroeger veel leuker. Nu zijn het zeikerds die ongeveer zo paranoia zijn als een deur en nog een paar problemen hebben met vrouwen. Je zou toch bijna zeggen dat ze er bang voor zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ geen En jij bent de nieuwe paus???? jij weet alles?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. @steveandre
   Yep, zie o.a. dwars door het scherm heen of iemand blowed of niet. Knap toch? Je voelt je aangesproken? Weet trouwens ook nog eens tamelijk veel.

   Verwijderen
 30. Dorothy Parker Ik weet niet waar je het over hebt....En gezien je geklaag ben je vroeger misbruikt (typerend) ga na wat je nog weet en confronteer je vorige misbruikers. Dat recht heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh my god.Hoever kun je gaan? Juist hier gaat dus mijn theorie op dat de meest fanatieke plottertjes wat tegen vrouwen hebben. Wel in hun mind zijn er zeker draadjes los, maar het is altijd interessant om te zien waar het toe lijdt. Mijn pappie heeft me niet misbruikt hoor, dat kwam niet in hem op,Maar hij is wel de betere uitvoering, het is dat hij zo dyslectisch als de neten,maar anders had hij ook bij jullie gezeten.

   Verwijderen
 31. Pak toch allemaal lekker een koud biertje op het terras..., ga ik ook doen.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Als ex-jehovah's getuige (10 jaar of meer) sta ik nergens meer versteld van. De bron is het zelfde als ik julie hoor. Ander vaatje..zelfde ambitie. Macht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @saskia&Andres stief
   Toch niet met vliegbrevet uit Barcelona , ofwel?

   Verwijderen
  2. Satan aanbidder..waar heb je het over? Heb je net even wat maagdenbloed gedronken ofzo... (geen ervaring mee..ik kan me niet voorstellen dat er mensen bestaan die dit doen) Maar gezien jouw avatar/logo zit jij er midden in!!! of niet?

   Verwijderen
  3. SAZAZSAZAZADANATASANSAZAZ (Pronounce this backwards. But it is very dangerous. It opens up the Gates of Hell.)

   Verwijderen
 33. BTW Ik heb een hele lieve vrouw.....26 jaar getrouwd. Bewijst niks....maar met andere vrouwen heb ik niks....

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Kijk, daar komt de aap uit de "voet tussen de deur" mouw... al jaren in de week gezet met visioenen over de ondergang van de wereld. Ik heb een bovenbuurmeisje die ook ex jehovah is. Die werd aangerand door een ouderling en toen ze zich daarover beklaagde werd ze de kerk uitgezet. Kan haar ouders niet eens meer zien.

  Kan je wel denken dat je "ex jehovah" bent. maar waarom gedraag je je dan nog steeds zo?

  You can take the girl out of the trailer park, but you can't take the trailer park out of the girl.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Sloeg ik nog de spijker op z'n kop ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Oh Jeroen jij kent ook iedereen zeg....toevallig. Je moet de duivels in de smiezen houden. En einde van de wereld wordt nu wel erg veel door verschillende mensen geroepen. Maar het gaat niet om mij..denk eens aan jullie zelf!!en kleinkinderen???? Op twitter vandaag een foto die liet zien wat er elke 15 seconden uit/in zee wordt gegooid....de wereld wordt vergiftigd door plastic etc. In-tegenstelling tot JG heb ik wel in de gaten, dat woorden alleen niet genoeg zijn. Van JG tot het KH worden kinderen misbruikt. Ongestraft!

  Ik heb geen kinderen maar kindermisbruik is wel de top en aanwijsbare bewijs van satanisme. Satan bestaat in vele wereld regeerders beleving. Skull and Bones bv

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Lieke het is allemaal de schuld van @Jeroen.

   Verwijderen
  2. Skull & Bones is een doodgewone studentenvereniging

   Verwijderen
 37. Hij denkt nog steeds dat hij de waarheid in pacht heeft en dat de wereld binnenkort ten einde komt. Bovendien dringt hij die "boodschap" op agressieve wijze aan zijn omgeving op. Dan ben je geen "ex jehovah" hoor.. Ga eens als de donder weer terug naar je Koninkrijkszaal.

  @geen
  Wedden waarover? Vind jij dat je het trailerpark wel uit een meisje kan halen? Hoe dan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan heb je het toch wel over twee groepen die echt met stip als eerste gesteriliseerd moeten worden in mijn genetische programma: jehova's en complottertjes. Uiteindelijk wil ik naar een situatie toegroeien waarin er alleen nog maar klonen van mij rondlopen.

   Verwijderen
  2. Dat is gewoon het beste voor iedereen.

   Verwijderen
  3. Nee hoor, ik wil ook klonen van Stephen Hawking, Alan Rickman, David Mccallum ,Salmun Rushdie en Benedict Cumberbatch zien rondlopen. Als het nog kan Oscar Wilde met de huidige technologie.

   Verwijderen
  4. Ik vergat zowaar Jimmy Page in het rijtje.

   Verwijderen
  5. Zal me eens in Page verdiepen ...

   Deze Sjimmie is de liefste ... draai m nog steeds ... geliefde DJ setopener of closer :-) voor mij http://youtu.be/652jkCGE-PE

   Verwijderen
  6. http://youtu.be/p4lOam-zEZo

   Verwijderen
  7. > http://www.youtube.com/watch?v=652jkCGE-PE&feature=youtu.be

   O ja, die naargeestige sfeer weer in veel van die muziek van toen ik puber was. Zo blij dat ik dat achter me gelaten heb. Hoewel ik sommige nummers van Led Zeppelin en Jimi Hendrix nog steeds graag hoor.

   Verwijderen
  8. Ja, die bijvoorbeeld, van Led Zeppelin. Thanks for that, precies dit nummer & uitvoering kende ik niet.

   Verwijderen
  9. http://www.youtube.com/watch?v=BeDylD8dV7U&feature=share&list=PL0D180F837A261686

   The rain song met een orkest erachter. Zo mooi.

   Verwijderen
 38. ik geloof letterlijk de bijbel. Jehovah's getuigen is eigenlijk een verlengstuk van jullie geloof! Het is gebaseerd op diverse stromingen en Egyptische getallen kennis. Aangenomen in de vrijmetselaar wereld. En dat weten veel JG niet. Triest. Rusell had een hele graveyard gekocht. Heel veeel later ontdekt. Zo ontdekte ik nog veel meer...maar jullie weten alles al!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou jou als kloon zou niet op mijn verlanglijstje staan. Ik moet nog even verder denken wie ik er nog aan toe voeg. Albert Einstein niet die was niet zo aardig tegen vrouwen.

   Verwijderen
  2. Het probleem met jou is dat je stompzinnige "guilt by association" verhaaltjes verwart met bewijs. Maar er zit niets van de vrijmetselarij bij de Jehova's, ook al was Russell een vrijmetselaar. Wel opvallend dat je als ex jehova zijn naam nog niet eens kan spellen. Ik denk dan ook dat je neiging tot pathologisch liegen weer boven komt drijven, Lieke.

   Als je het hebt over Mormonisme en de vrijmetselarij, dan heb je een punt. Daar kan je maconnieke elementen in het geloofssysteem terugvinden, maar daar is bij de jehova's geen sprake van.

   Verwijderen
  3. > ik geloof letterlijk de bijbel.

   Ook Numeri 31?

   Verwijderen
 39. @Jeroen  Ooit een konijn van de verdrinkingsdood proberen te redden. Had waarschijnlijk a.g.v. myxomatose de drang om zelfmoord te plegen. Tot 3 keer toe kwam hij terug uit het weiland en sprong het konijn terug in het kanaal. Bij de laatste duik verzoop het konijn, overigens waren daar meer mensen getuige van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pffff.. je triggert een jeugdtrauma... een neef van mij woonde in het Westland en op een bepaald moment zagen we een konijntje met myxomatose versuft op de weg zitten. Mijn neef draaide toen meteen zijn nekje om, een schouwspel waar ik nog jaren nachtmerries van had.

   Verwijderen
 40. Ik kan inderdaad niet jullie expertise op waarde schatten. Maar op elk vlak (financieel t/m aardbevingen aan toe) wordt gesproken over een endtime. Ontkennen van deze impulsen lijken meer op ontkenning dan ooit.
  Heb ik het nog niet eens over een zogenaamde UFO eindspel gehad. UFO"s zijn demonische taferelen.

  Ik heb veel gelezen en gezien. Ik hoop dat jullie je nuchterheid nog hebben. En help meer met jullie scherpe geest om overheid/wg/nwo te ontrafelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Steven, apocalyptische voorspellingen over een 'endtime' zijn er al sinds mensenheugenis. In verband met aardbevingen, kometen, verloren oorlogen, misoogsten, wederkomsten van Verlossers en wat al niet. Dat nuchter constateren is nergens een ontkenning van. Mijn nuchterheid is redelijk intact. Als dat voor die van jou ook geldt, probeer dan feiten van speculaties en ongefundeerde denkbeelden te scheiden. En dat UFO's demonische taferelen zijn is geen feit.

   Verwijderen
 41. @stevendre
  Mijn antenne ontvangt andere impulsen.Vliegende schotels zijn het gevolg van een uit de hand gelopen grap van een dronken Mayaclown. Constateer trouwens een enorme waarnemingsdip op het web. Begint gewoonste zaak van de wereld te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @ geen Dat is ook de bedoeling. Een super ras/alien die hier orde op zaken gaat stellen. Zo veel films met adoptie en fantasie. De wereld word klaar gestoomd met aliens via Hollywood.

  Satanische rituelen moeten stoppen inzake kinderen. En ik hoop dat uw site gaat meevechten tegen deze walgelijke eeuwenoude elite sport.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Andre Stevie Wonder

   Is de U vorm weer ingevlogen? De psych brengt tegenwoordig voorrijkosten per stemmetje in rekening. Kan aardig oplopen Nicollo.

   Verwijderen
  2. "Satanische rituelen moeten stoppen inzake kinderen. En ik hoop dat uw site gaat meevechten tegen deze walgelijke eeuwenoude elite sport."

   ... waar geen enkel bewijs voor bestaat en die voornamelijk voorkomt in zieke angstige fantastieën van complotgelovigen.

   Verwijderen
  3. Kom op Ruud niet zo kort door de bocht.
   In de zaken waar er op het net veel over te lezen is, is geen direct bewijs geleverd.

   helaas bestaan er wel degelijk mensen die zo ziek zijn!
   Ik heb deze docu 2 jaar geleden op youtube geplaatst.
   https://www.youtube.com/watch?v=69f39WTLQ_E

   Helaas heb ik het gevoel dat bepaalde mensen dit onderwerp ook misbruiken, gewoon omdat het zo lekker schokkend is.

   Verwijderen
  4. @JDTV
   "bepaalde mensen dit misbruiken...."

   Bestaat er zoiets als "niet satanisch misbruik" ? Is dat minder erg?

   Verwijderen
  5. Gewoon misbruik even erg als satanisch misbruik?
   Bij die laatste worden je ledematen er af gesneden terwijl je misbruikt wordt, lijkt me wel een stukje heftiger.

   Ik ga misschien ook een beetje kort door de bocht maar het verschil lijkt me duidelijk. ik walg er vooral van omdat voor echt ritueel kindermisbruik kinderen gebruikt lijken te worden die toch door niemand gemist worden.
   Misschien ben ik wel een gekke complotter, maar ik heb er echt wel eens van wakker gelegen als ik aan deze docu dacht.

   Iedere vorm van misbruik is zoiezo walgelijk!

   Verwijderen
  6. @JDTV
   Probleem waar jij mee zit, is dat je @Ruud of anderen smerige verwijten maakt, om daarna te gaan mauwen over de persoonlijke aanvallen die je daarmee afroept. Een beetje zwanger bestaat niet, goedgekeurde vormen van kindermisbruik evenmin. Dus gewoon even 2 maanden van de wiet af, en je gaat het snappen. Voor de rest nogmaals mijn compliment over de docu van de opgepakte messentrekker, voorzover je daar waarde aan hecht.

   Verwijderen
  7. @JDTV
   Jantje van leiDen TieVie, sukkel of vergis ik me¿)

   Verwijderen
  8. @geen


   Jantje van Leiden? Dan had het wel JLTV geheten!
   Wel helder blijven nadenken he! En dan bedoel ik natuurlijk niet heerlijk helder! Misschien moet jij juist eens 2 maanden aan de wiet. Wellicht ga je jezelf meteen eens wat beschaafder gedragen!

   Zet meteen ook eens een lekker ontspannend muziekje op!
   Je lijkt micha wel die ongenodigd roept dat hij op een demo uitgenodigd moet worden om te spreken. Beetje triest hoor dit allemaal. Ik begrijp uit je comments dat je een dringend gebrek aan aandacht hebt, maar ik heb er helaas niet echt tijd voor!...ouwe Beppie Flippo!

   Heel erg lief dat je het voor Ruud de spelnazi* opneemt, maar die kan zichzelf wel verdedigen als hij dat nodig acht denk ik.

   ...Oftewel, get a life!

   Ik weet niet waar ik zit te mauwen of wat dat ook moge zijn, maar volgens mij zie je dingen die er niet zijn.
   Waar heb ik gezegd dat er vormen van (kinder)misbruik zijn die OK zijn? Ik ben geen oud geenstijl redacteur die pro pedo boekjes schrijft ofzo!

   Heb je in het verleden toevallig teveel gesnoven?
   Ze zeggen dat grootheidswaanzin er een kenmerk van is.

   Overigens nog bedankt voor je complimentje!
   Ook erg aardig, toch leuk zo'n positief begin van de dag!
   Ik zou zeggen ga vandaag ook wat leuks doen, het is lekker weer! Beetje frisse lucht kan geen kwaad af en toe!

   Of moet je weer heel de dag onder de TL balken van de baas doorbrengen en ga je dus maar complotters afkraken met loze en fantasieloze argumentjes om een beetje te kunnen meelopen met de serieuzere spelers hier?

   In het laatste scenario vergeef ik je alles!
   Probeer gewoon zoveel mogelijk uit het raam te kijken en ga niet in de kantine eten! Ga dit weekend niet naar de kroeg maar maak een bungee jump!

   ...Lekker he ongevraagd advies!

   Mijn korte termijn geheugen is trouwens misschien wel een beetje aangetast wegens het blowen, maar met het lange termijn geheugen gaat het nog opvallend goed!

   Ik ga maar weer eens serieus leuke dingen doen....laters!

   (*Ik ben altijd bang dat als ik s'ochtends wakker wordt, Ruud mijn hele blog heeft volgespammed met correcties van mijn d/t dingetjes en andere hopeloze nachtelijke spelfoutjes....Gaat me weken kosten om te corrigeren!)

   Verwijderen
 43. @geen Ik vind oorlog/ruzie verschrikkelijk en de oorzaak daarvan is meestal aanwijsbaar. Geen serieus gesprek en niet de harde core geraakt. Frustrerend. Alle partijen moeten meewerken. Maar veel partijen willen niet mee werken. Kom Barracuda...tegen pedo's!
  Ik ben zeker niet slimmer dan de duivel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je fruit eet krijg je wormen, van veel wassen word je kaal
   En als straks de bom zal vallen, nou dan gaan we allemaal
   Katteharen zijn vergiftigd, geef geen zoentjes aan een hond
   Keer nooit je rug toe aan een homo want dan zit 'ie aan je kont
   Negers zijn heel vaak gevaarlijk met een mes of een pistool
   En kijk ook maar uit voor joden ook al spelen ze mooi viool   refrain:
   En dat is allemaal angst, allemaal angst
   De allergrootste schreeuwers, zijn dikwijls 't bangst
   En als er ooit iets gebeurd nou dan moet 't zo wezen
   Wie 't meeste angst heeft, heeft vaak 't minst te vrezen   Als je scheel kijkt en de klok slaat blijf je heel je leven scheel
   Als je zout morst krijg je ruzie en betaal ik niet te veel
   Loop nooit onderlangs een ladder en op wijzen staat een jaar
   En onder bomen staan bij onweer schuilt een levensgroot gevaar
   Als je ouder wordt dan komt vanzelf de generatiekloof
   En wie vloekt gaat naar de hel, van masturbatie word je doof
   Wat? Van masturbatie word je doof   refrain   Vrijdag dertien blijft gevaarlijk, van veel lezen word je blind
   Trouw je met je achternichtje krijg je een ongelukkig kind
   Als ik maar geen lekke band krijg en stink ik niet uit m'n mond
   Ben ik niet te laag verzekerd, dokter ben ik wel gezond
   Van tomaten krijg je puistjes, van veel koffie word je rood
   Van sigaretten zieke longen en van leven ga je dood   En dat laatste is waar, da's helemaal waar 't Klinkt misschien wel lullig, maar toch is 't waar Maar 't kan nog jaren duren dus niet van dat bange
   Heb je angst voor morgen, dan moet je vandaag gaan hangen

   Verwijderen
  2. http://nl.wikipedia.org/wiki/Robert_Long is niet oud geworden. QED.

   Verwijderen
  3. Maar hij heeft wel geleefd Ruud en was niet bang.

   Verwijderen
  4. mooi nummer idd van Robert Long, vroeger grijs gedraaid :)

   Verwijderen
 44. @stevenandrevanduin
  Sure, komt goed.

  Zou Vrijland dit ook snappen?


  http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2011/02/28/strengere-aanpak-misleidende-sms-diensten.html

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @geen Ik zal jouw ook niet snel als verlosser. Temper je toon wellicht. Ik ben echt geen debiel. Terwijl al onze ouders voor onze shit educatie hebben moeten bijleggen...dus rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, imbeciel dan wellicht?

   Verwijderen
  2. Beter imbeciel Jeroen, dan een lafaard.

   Te dom om eigen woorden gestalte te geven. Na al je bombarie betreffende je vertrek hier, ben je er nog steeds.

   Te laf om te St. Joris Doele te verschijnen.

   En te vooringenomen om te begrijpen dat als het om het eggie gaat, lui zoals jij direct afhaken.

   Dat maakt je een nietszeggende querulant.

   Verwijderen
 46. Mmm, ff bijlezen en verstandskies op juiste frequentie afstemmen zo te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jeroen, btw nog geen reactie, behalve wat standaard antwoorden.

   Verwijderen
 47. Oke, hebben jullie de video gezien waar ene russo verklaart vriendjes te zijn met een rockefeller en te horen krijgt wat deze vriend met de wereld voor heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Russo of deze mindcontrol-ster ?

   Zij kan mensen kaarten laten neerleggen door te knipogen :-)

   http://en.wikipedia.org/wiki/Vanessa_Rousso

   Verwijderen
 48. Hoe lang het originele interevieuw was weet ik niet?

  http://www.youtube.com/watch?v=LZjKKUEHTKk

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Lekker druk bij vriend Vrijland overigens, leuke TL;DR stukjes ook. Wel eventjes zijn nieuwe SMS dienst pluggen natuurlijk, die investering betaald zichzelf niet terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, een SMS dienst. Dan heb je de boot wel gemist ja, als je daar nog iets mee denkt te bereiken in het whatsapp tijdperk. Wat een sukkel zeg, zo blijf je natuurlijk failliet gaan.

   Verwijderen
  2. Om over boetes van € 550000.- maar even te zwijgen, in het geval van misbruik sms diensten.

   Verwijderen
 50. @dorothy

  Deze met deze deze is ook wel aardig. (volume hoog)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wat is die Micha toch ziek in zijn hoofd. Vandaag vindt er blijkbaar een door wat verwaaide occupyers georganiseerde demonstratie plaats in Den Haag en Micha nodigt zichzelf uit als spreker. Niet dat hij nou zo specifiek met het onderwerp van de demonstratie bezig is (het gaat hem eerder om de NWO), maar hij masturbeert graag zachtjes terwijl hij zich een Beppe Grillo waant.

  Zullen we even de verschillen tussen Beppe en Micha doornemen?

  * Beppe hoeft niet te vragen of hij alsjeblieft mag komen spreken op een demonstratie, die wordt uitgenodigd.
  * Beppe heeft het over echte misstanden, terwijl Micha eerder met zijn perverse fantasieën en gestoorde wanen bezig is.
  * Beppe heeft gevoel voor humor, Micha niet. Die vindt dat alleen maar van zichzelf terwijl het eigenlijk alleen maar genant en zo af en toe strafwaardig is. Zo ga je bijvoorbeeld naar de gevangenis als je met een gek stemmetje een telefonische bommelding doet en word je heel rijk als je een succesvolle cabaretier bent die elke avond volle zalen trekt.
  * Beppe geeft leiding aan een grote volksbeweging die in het centrum van de macht zit, Micha spant samen met een paar randmongolen met een drugsprobleem.
  * Beppe's blog staat in de top tien van de wereldwijd meestbezochte blogs. Micha bungelt ergens onderaan.
  * Beppe heeft opvattingen waar "de machthebbers" echt in de broek van schijten, terwijl Micha helemaal geen coherente opvattingen heeft. Hij vormt hooguit een marginaal ordeprobleem, zoals een op straat zwalkende dronken zwerver.
  * Beppe wordt endorsed door nobelprijswinnaars tot en met de Dalai Lama aan toe, Micha wordt unaniem uitgekotst op een paar mensen na, die zelf een probleempje in het koppie hebben.
  * Beppe onthulde serieuze schandalen (bijvoorbeeld parmalat), terwijl Micha het woord wel vaak gebruikte, maar nooit iets serieus onthulde. Het is opmerkelijk dat Micha in zijn hele carriere als "klokkenluider" er nooit in slaagde ook maar een onderwerp op de politieke agenda te krijgen.

  Het is kortom een klokkenluider die niet weet waar de klepel hangt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beppe Grillo is ook een mafkees. Toen hij stemmen kreeg, was hij te laf om ook deel te gaan nemen aan de politiek. Een verzieker, meer niet.

   Verwijderen
  2. ==
   “Whom does the money belong to? Who does its ownership belong to? To the State fine…then to us, we are the State. You know that the State doesn’t exist, it is only a legal entity. WE are the state, then the money is ours…fine. Then let me know one thing. If the money belongs to us…Why…do they lend it to us??”

   - Beppe Grillo in 1998
   ==

   Weer zo'n oen die niet snapt hoe geld werkt dus. Dat is niet «waar "de machthebbers" echt in de broek van schijten», dat is gewoon dom en onwetend.

   Verwijderen
  3. Helemaal mee eens. Maar wel een mafkees van een andere orde van grootte dan Micha. bovendien is hij een goede cabaretier.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Wel mooi dat het logo van de organisatoren van de demonstratie een Davidsster is.

   Verwijderen
  6. @Ruud Harmsen

   En jij snapt het wel? Daar geef je in deze geen blijk van. De opmerking van Grillo snijdt meer hout, dan jou opmerking betreffende de uitspraak.

   Over stupide gesproken.

   Verwijderen
  7. en er al bij stilgestaan dat door Grillo 's acties er een bewustwordingsproces gaande is?
   Dat jij niet snapt dat dergelijks weleens belangrijker kan zijn dan het hebben van macht, is onmacht uwerzijds.

   Grillo is beter op de hoogte van de betekenis van de volgende uitspraak dan uw soort.

   Mayer Amschel Rohtschild: "Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild

   Verwijderen
  8. Dat zal wel, maar Micha is dus op geen enkele wijze te vergelijken met Grillo. Dat was even het punt.

   Verwijderen
  9. @Jeroen

   Dat vindt jij. Weleens gehoord van de uitspraak: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden?

   Verwijderen
 52. Als Micha een onderwerp aansnijdt bestaat het risico zelfs dat het van de politieke agenda afgevoerd wordt, omdat mensen nou eenmaal niet geassocieerd willen worden met dat figuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. En zo doen de jongens en meisjes "het".

  http://www.blogherald.com/2007/11/27/three-steps-to-building-your-own-conspiracy-theory/

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ben vd Brink weer aan de drugs?

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23726/breaking-escalatie-in-wilmahuis-zoetermeer

  BeantwoordenVerwijderen
 55. @john


  Ik ben niet zo'n fan van repressie maar ik wil niet eens weten wat die zot wil bewerkstelligen, waar leeft dat figuur van? Ik leef vrijwel zonder angst maar als ik het relaas van Ben lees word ik toch best bang. Die vent is totaal gestoord dat soort mensen moeten tegen zichzelf en anderen beschermd worden. Nou ja, dat vind ik dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. hahaha, de gekkies bij Niburu helemaal over de zeik over mijn stelling dat je arme mensen beter kunt steriliseren.

  Terwijl dat natuurlijk een keurig voorbeeld van Folkhemmet sociaaldemocratie is, zolang het maar niet racistisch wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Steriliseren gaat mooi niet lukken, ga toverding bij Niburu kopen, lekker puh.

   wervelen2) energetiseren door het een waterbon frequentie mee te geven3) magnetiserenDe andere voordelen die door de fabrikant worden genoemd zijn inderdaad ook waar: - het water smaakt beter en verser. - het water voelt zachter en plezieriger als je een bad of douche neemt (bij gebruik van de vaste installatie die dus niet alleen op de kraan gemonteerd is). - het geeft betere resultaten met schoonmaken en wassen. - de kalkaanslag is minder en gemakkelijker te verwijderen. - de planten zien er gezonder en meer robuust uit. Het filter is van een degelijke kwaliteit, geproduceerd in Oostenrijk en gemakkelijk te installeren.Mocht je overtuigd zijn van de voordelen van een dergelijk goedwerkend waterfilter dan kun je het via ons bestellen voor een bedrag van 155,- Euro, inclusief verzendkosten, BTW en een intern filter wat één keer per jaar vervangen zou moeten worden a 45,00 Euro (indien separaat besteld excl. verzendkosten van E 8,05). Dit interne filter kun je dus ook bij ons bestellen. (Voor België en Frankrijk geldt in alle gevallen een verzendkostentoeslag van E 7,50). De levertijd bedraagt ongeveer twee weken en als je gebruik wilt maken van deze mogelijk dan kun je een email sturen naarwaterfilter@niburu.co. 
   Er is ook een vaste installatie verkrijgbaar voor onder het aanrecht. Deze is aanzienlijk duurder. Op aanvraag kan er uitgebreidere informatie over toegestuurd worden.

   Verwijderen
  2. Steriliseren gaat mooi niet lukken, ga toverding bij Niburu kopen, lekker puh.

   Wat zullen we nou krijgen... een mens mag toch zeker wel idealen hebben? ;-)

   Verwijderen
  3. Depopulatie in volle glorie, en je merkt er niks van.

   Overschot

   Het wordt dan mogelijk om planten te kweken met een tekort of juist overschot aan bepaalde genen. Dat kan supersterke wiet opleveren, of een variant die optimaal is voor medicinaal gebruik. Ook kunnen wetenschappers de deeltjes naar andere planten verhuizen.Over de levensvatbaarheid van, bijvoorbeeld, geestverruimende tulpen rept Medicinal Genomics niet.

   Verwijderen
 57. @ Jeroen

  Arme mensen steriliseren? Zou daar graag degene zonder enig moreel aan toe willen voegen.
  Maar oeps! Daar kunnen alle reaguurders hier onder worden geschaard!
  Minder Dan Brown lezen.

  Arme mensen steriliseren?? Zou zeggen geef het goede voorbeeld en begin bij jezelf :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan bovenstaande wil graag nog toevoegen:

   Beati pauperes spiritu

   Verwijderen
  2. Daar hebben we Misnollo weer. Bij jou heb ik eerder iets met twee zwerfkeien voor ogen. En dan helemaal kapodtfeminiseren met hormonen en mind-control, kan je tenminste geloofwaardig als "Lieke" door het leven.

   Overigens was gekkie van Frikschoten de spreker tijdens die demonstratie en was Micha helemaal afwezig. Die heeft het dan weer te druk met zijn haatcampagne tegen de dochter van Kalbfleisch, die hij "labiel" noemt omdat ze een webshop had ofzo. Werkelijk nietszeggend, maar je moet toch wat als zo'n dochter getuigt dat haar moeder alleen maar negatief verklaart over Kalbfleisch omdat ze een obsessieve ex is. Een beetje zoals de ex van Spong.

   Zomaar een beetje de Micha claim op de tocht zetten, hoe durft ze!

   Verwijderen
  3. @ Jeroen

   Weer een enorme diarree nietszeggende info.

   Zoals eerder aangegeven. Zalig zijn de armen van geest!

   Verwijderen
  4. @Jeroen
   Bij het lezen van de kop boven Kats inhoudsloze artikel, 'Pedoman Kalbfleisch misbruikte dochter', wist ik meteen weer waarom ik voor deze stukjestikker - uiteindelijk toch een patient - werkelijk geen enkele compassie kan opbrengen: de stuitende en allesverwoestende kwaadaardigheid maakt dat domweg onmogelijk.

   Verwijderen
  5. By the way: 'trouble in paradise'... Enkele Kat-aanhangers slaan aan het muiten omdat ze de grappen van BvdB met de genealogiesites van enkele families te ver vinden gaan. Ze willen bewijzen zien. Daarin staan ze natuurlijk niet alleen, maar ze overschatten waarschijnlijk Bens vocabulaire.

   Verwijderen
  6. @Gertjan

   Walgelijk en zwakbegaafd woordspelletje. "Pedo" laat hij hier refereren aan de Telegraaf (waarnaar hij verwijst als "pedograaf") en met "misbruik" bedoelt hij dan weer geen seksueel misbruik, maar het feit dat die dochter tijdens die rechtszitting kritisch over haar moeder verklaarde en daarmee indirect Micha's "zaak" op losse schroeven zette. Dat hij daar zo'n titel van maakt laat zien dat hij een misselijk figuur is. Zelfs de Prive verlaagt zich nog niet tot zulke titels. Inderdaad puur kwaadaardig. Er zit gewoon geen positieve kant aan.

   Lijkt trouwens een soort standaard dingetje te worden, om meteen iemands kvk uittreksel in het kader van de haatcampagne op het internet te gooien. Martijn deed het eerder al met mij en nu doen ze het die dochter van Kalbfleisch weer aan. Het bewijst verder niets over dat meisje, behalve dat ze een goede kledingsmaak heeft, er leuk uitziet en initiatiefrijk is.

   Maar ook de manier waarop hij journalisten op de publieke tribune van rechtszalen zit te intimideren en laat uitschelden door zijn volgertjes is werkelijk misselijkmakend:

   Een andere ‘prominente’ journalist die de zitting bijwoonde was Marcel Haenen van NSB Handelsblad.

   Eerst zat hij bij het ‘gewone’ publiek achter een glazen wand vlak bij Micha. Natuurlijk bood Micha -sociaal en behulpzaam als hij altijd is- de NSB-journalist zijn hulp aan. “Kijk, dat is Stijn Franken, die is ook de advocaat van Willem Holleeder. Dat moet je dus zeker melden, dat Westenberg en Holleeder dezelfde advocaat hebben. Weet je hoe dat komt?” En: “Kijk, Marcel, nu komt het Hof binnen. Dan moet je gaan staan. Nee ik niet, maar journalisten van NSB Handelsblad wel. He? Ga je niet staan?” Haenen reageerde aanvankelijk met: “Je hebt je medicijnen niet genomen?” Maar toen dat geen resultaat opleverde schreeuwde hij hysterisch: “Kat, ik sla je op je bek!” Toen begonnen ook andere bezoekers zich ermee te bemoeien en Haenen af te zeiken. “Kutjournalist. machts-fetisjist, justitie-hoer” etc etc. Na enige minuten verdween Haenen om weer op te duiken op de perstribune hoger op.


   Dat vindt hij dus grappig, om een serieuze journalist net zo lang te zuigen en uit te laten schelden tot die ergens anders moet gaan zitten om zijn werk te kunnen doen. Dan is Micha's dag weer goed.

   Verwijderen
  7. Het tekent zijn karakter. Maar ook geeft het de tragedie van zijn leven weer. Haenen is journalist en Micha niet. Hij heeft ooit net gedaan alsof, maar bleek te licht. Zijn allergrootste wens is deel uit te maken van de verrotte MSM en lid zijn van de corrupte NVJ. Helaas voor hem en gelukkig voor de rest van de mensheid heeft hij inmiddels teveel bruggen achter zich verbrand.

   Verwijderen
  8. @ Jeroen

   Serieuze journalisten die zich vandaag de dag ophouden binnen de context van de Main stream media? Dat is zoeken naar een speld in een hooiberg.

   Jullie als beroeps fluffers weten dan ook precies wat het zijn van een echte journalist betekend.
   De reacties hierboven toont jullie onwetendheid in al zijn glorie.

   En als we het dan toch over betrouwbaarheid hebben.
   @Jeroen ik herinner je nog maar even aan de eigenbetrouwbaarheid. Je zou hier weggaan met de belofte nooit meer terug te komen vanwege voor jou zeer en dan ook zeer zwaar wegende morele bezwaren.
   Je hebt je eigen leugen nog geen week gestalte kunnen geven. Om vervolgens d.m.v. Een andere leugen je hier weer volop te laten gelden.
   Wat zegt dat over jou?

   Verwijderen
 58. @ Jeroen

  Na je verontwaardigd en met veel verbale bombarie omgeven vertrek alhier, kan een ieder zichzelf respecterend mens jou meningen niet al te serieus meer nemen.

  Amper in staat om je eigen mening omtrent hier maar enkele dagen gestalte te geven, om vervolgens weer van de hoogste toren te blazen alsof er niets gebeurd is.
  Dan mag men toch vraagtekens zetten bij jou mening over meer wereldse zaken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jeroen

   De volgende uitspraak van jou naamgenoot is tekenend voor jou meningen.


   Errare humanum est: (Hieronymus)

   Verwijderen
  2. Aut dosce, aut disce, aut discede

   Verwijderen
  3. Ach gut, weer wakker uit je "narcose" ?
   Antidepressiva op ?

   *gaat vieuxtje drinken met wat echte leipo's @ het Goffertpark @ Rammstein [is weekendje technovrij ...]*

   Verwijderen
  4. @Aboriginal

   Wakker uit narcose? In tegenstelling tot jou soort welke hier veelvuldig en tegen beter weten in blijven reaguren, lijdt ik een echt leven. je weet wel. Sociale contacten, werk, studie etc etc. En natuurlijk de loge welke heden ten dagen steeds meer tijd vraagt.

   Kortom je bijdrage aangaande mij is zoals te doen gebruikelijk nutteloos.

   Verwijderen
 59. @Geen

  Heel goed. Je begint het al te leren.
  Deze spreuk is echter niet op mij toepasbaar.
  Ken u zelve Geen en 'Practice what you preach!

  Zoals gewoonlijk doet niemand hier aan waarheidsvinding. Jij en velen met jou hier aanwezig, denken dat het belachelijk maken van de mening van een ander, danwel het belachelijk maken van de persoon ook maar iets zegt! En dat alles zonder dat jij en anderen ook maar 1 enkel en simpel feit kunnen overleggen wat maakt dat de lezer onderscheidt kan maken m.b.t. Het geknetter tussen jullie oren en het geknetter bij bijv. Een Micha of een Vrijland.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. @Geen

  Hahaha zoals te doen gebruikelijk is je reactie nietszeggend. Geeft niet Geen!! Zo hebben we allemaal onze rol op deze aarbol.
  Zie jou een beetje als een moderne hofnar! Je bent hier aanwezig ter vermaak van geestelijk meer gefortuneerde bezoeker. :-)

  BeantwoordenVerwijderen