donderdag 19 september 2024

Great Reset

Zoals verwacht was Bill Gates gisteren niet met een privévliegtuig naar Leeuwarden gekomen om zich te verweren tegen zijn dagvaarding van een handvol coronasceptici die oud-premier Mark Rutte, toenmalig minister van Volkshuisvesting Hugo de Jonge en voormalig RIVM-baas Jaap van Dissel, de hoofdredacteuren van de Telegraaf en de NOS, maar ook Pfizer-baas Albert Bourla ook maar gelijk hebben opgeroepen.

De stichting Recht Oprecht claimt dat covid-19 geen infectieziekte is, maar ‘een project’ om de wereldorde omver te werpen, de zogenoemde ‘Great Reset’. Zeven eisers (van wie er inmiddels een is overleden) zouden ernstig letsel hebben opgelopen door ‘injecties’. En Rutte, Van Dissel en consorten zouden die ‘misleiding’ moedwillig hebben aangemoedigd. Dusssss.

Twee extra zittingszalen met een videoverbinding waren nodig om iedereen de zitting te kunnen laten volgen.

Pfizer-baas Bourla liet een deftig advocatenkantoor een conclusie van antwoord van 54 pagina’s opstellen en Gates vindt dat de rechter niet bevoegd is. Daarover ging de zaak gisteren en daar hoeft Gates natuurlijk niet bij te zijn. Die heeft twee advocaten ingeschakeld.

Het is dat nog enkele kranten aandacht aan de zaak hebben besteed, de alternatieve pers bleef na adfloop stil, maar de toon zal de Stichting niet aanstaan: 'Advocaat Van Kessel is niet van onbesproken gedrag. Hij werd eind 2020 bestuurder van de corona-sceptische stichting Artsen voor Waarheid. Daarmee wilde hij onder anderen toenmalig premier Rutte voor de rechter dagen. Later trachtte Van Kessel tevergeefs beslag te laten leggen op correspondentie van leden van het Outbreak Management Team (OMT), zoals Jaap van Dissel en Diederik Gommers.

'Van Kessel bewandelde echter niet alleen de juridische weg. De tuchtraad van de Orde van Advocaten legde hem in maart 2022 een voorwaardelijke schorsing op, omdat hij ‘zijn professionele rol als onafhankelijk advocaat’ uit het oog had verloren. Hij verstoorde een voorlichtingsbijeenkomst van de GGD op een ROC in Drachten, en gedroeg zich op een priklocatie in Opeinde intimiderend tegenover GGD-personeel.'

Vonnis over vier weken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten