vrijdag 14 juni 2013

Mega-mindfuck

Staat er eindelijk eens een klokkenluider op die van a tot z bevestigt wat complotters willen horen, namelijk dat overheden hun burgers op grote schaal tappen en afluisteren, gaan ze het hele verhaal weer in twijfel trekken. Omdat het 'te mooi' is om waar te zijn.

Grappig: Het aantal door complotters verzonnen theorieën dat deze kwalificatie verdient (9/11) is onderhand niet meer op een hand te tellen, maar als ze een complot op een presenteerblaadje krijgen aangereikt, gaan ze er wat achter zoeken. Wat een dombo's.

Klokkenluider Edward Snowden heeft het nu al voor elkaar gekregen dat de Amerikaanse geheime dienst NSA meer openheid gaat geven over dataspionage, en misschien schatte hij wel in dat een eventuele vervolging tot wereldwijde verontwaardiging zou leiden. Want die is nu al groot. Moet dat nu echt weer een hoax zijn?

Kennelijk, want een beetje complotter (van het soort dat geen kop kan verzinnen zonder er zijn eigen naam in te zetten) haalt er direct weer een hoop krankzinnigheid bij: 'Als hij authentiek is en dus een grote bedreiging vormt voor de NWO, hoe is het dan mogelijk dat hij zoveel exposure krijgt in de MSM?' Methode complotter: alles per definitie omdraaien.

En dan is er nog de geweldige logica van een mega-mindfuck. 'De bedoeling van de hoax is dan de wereldbevolking duidelijk te maken dat ze 24/7 worden bespioneerd om zo angst, onzekerheid en submission te veroorzaken. Deze strategie van openness van de NWO zien we op meer terreinen: openlijk wordt nu toegegeven dat bankrekeningen kunnen worden geplunderd, dat dodelijke epidemieen en virussen klaarliggen, dat het gezin moet worden verwoest ten gunste van het homohuwelijk, dat ons voedsel is vergiftigd en gefuckt, etc.'

Martin Vrijland weer? Nee, wederom Michaatje Kat, die als Sil de Strandjutter zich tegenwoordig alles toe-eigent wat hij links en rechts op internet opraapt.

Maar het mooiste complot heeft Barracuda nog niet gelezen. Door de recente onthullingen is de roman '1984' van George Orwell in de VS namelkijk opnieuw een bestseller geworden. Daarom houdt Barracuda het erop dat Snowden al jaren in het geniep voor Amazon werkt, en John de Mol allang de filmrechten in zijn broekzak heeft zitten. 

158 opmerkingen:

 1. Martijn Alberda aka Martin Vrijland weer? Nee, wederom Michaatje Kat, die als Sil de Strandjutter zich tegenwoordig alles toe-eigent wat hij links en rechts op internet opraapt.

  Nou, Martijn is er ook tamelijk para over hoor:

  Waarom denkt u dat iemand als Edward Snowden dit kan en mag lekken? U denkt dat de CIA en de NSA haar eigen personeel niet juist extreem goed monitort? In de high tech omgeving waar deze Snowden opereert is hij in staat om iets te onthullen wat niet onthuld mag worden? Of is het juist de bedoeling dat het onthuld wordt? Wilt u mijn antwoord weten?

  Hij denkt blijkbaar dat Snowden dit in opdracht van de CIA deed, om ons te intimideren ofzo..


  BeantwoordenVerwijderen
 2. De echte klokkenluiders krijgen ook weinig solidariteit van de *kuch* collega´s. De kinnesinne druipt van het scherm.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://www.guardian.co.uk/world/2007/apr/24/usa.comment
  nrs 4 en 9.
  Strijdende partijen vormen doorgaans in geen tijd een afspiegeling met elkaar en Barracuda loopt natuurlijk het risico aluhoedje te worden.
  Sommige complotten bestaan echt. Heus. En even de wereld via via verdomde duidelijk maken dat iedereen bespioneerd wordt, ook al weet iedereen dat als het goed is best, is wel degelijk een gekende methode om de wind eronder te proberen te houden.
  Of ik dat in deze case geloof is een tweede, overigens, maar dat is de kwestie niet.
  De momentele rel zal, beoogd of onbeoogd, maar één effect hebben: dat iedereen er weer even heel wat beter aan gewend raakt.
  "Klokkenluider Edward Snowden heeft het nu al voor elkaar gekregen dat de Amerikaanse geheime dienst NSA meer openheid gaat geven over dataspionage" - dat geloof je echt? Dream on!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer een verschil in perceptie: wat jullie als een complot zien, is volgens mij nauwelijks een complot te zien. Inlichtingendiensten luisteren af, dat doen ze al eeuwen. Tegenwoordig met geavanceerde apparatuur en computers. Die computers slaan alleen aan op bepaalde woorden of tussen verdachte nummers.

   Verwijderen
 4. Ach ja Micha de man met als grootste wapen feit deze uitspraak / vrijspraak van de rechter: "De rechter oordeelde dat de uitlatingen van Kat op zijn website „niet letterlijk moeten worden opgevat en niet serieus genomen kunnen worden”."

  http://zoeken.rechtspraak.nl/detailpage.aspx?ljn=BC4882
  http://archief.nrc.nl/?modus=s&text=micha+kat&hit=1&set=1
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Micha_Kat


  Tsja...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is inderdaad zo dat patjepeeërs als Kat & Jones via de volks mennende technieken die er momenteel wereldwijd schaamteloos op de sheeple worden losgelaten, met de gevolgen die dat bij de gemiddelde moron tot resultaat heeft hun PayPal accounts alleen nog maar meer proberen up te graden. Intelligente wezens die zich echter niet zo graag binnen de elektronische kaders laten ringeloren, hebben hun gecamoufleerde voorkomen online al langere tijd met kennis van zaken zo blijkt wel uit mijn populariteit (en dat allemaal echt niet zo patserig dom als deze vetzak hoor! 3x-wuink...) aan de huidige situatie aangepast.

  Het is echt niet voor niets dat ik ruim 10 jaar geleden al met dit concept binnen bepaalde segmenten van de informele economie mijn schaapjes ruimschoots op het droge heb weten te trekken. Ik ga mijn kaarten hier uiteraard niet open en bloot op tafel leggen, maar het volstaat met het verder uitdiepen van deze sociale kluizenaars die hun zaakjes op de elektronische snelweg gecombineerd met een naar keuze in of aangepaste digi-boerka via mijn rolmodel al jaren naar alle tevredenheid moeten kunnen afhandelen en dus absoluut zo stealthy als mogelijk de boel willen kunnen laten door continueren. Mogelijkheden zijn voor de echte pioniers op dit gebied onuitputtelijk groot, en met een beetje markt gerelateerde onderzoek nog altijd zeer snel aan te passen ook.

  Net zoals buiten de elektronische dwangbuis waarin het regenten gepeupel zijn onderdanen in opdracht en mensverradelijk tracht in te snoeren jahverdommenogaantoe! Mijn persoon functioneert daarom al decennia lang gelukkig en wel met de best gekopieerde algemene documenten op vliegvelden dan wel motormuisjes met hun tollende oogjes als stoephoeren langes de weg achterlatend zowel in realllife als elektronisch naar alle tevredenheid hahaha. Dus go Iran! Klaag die met dat social engineering rondkruipende joden sloofjes geteisem maar lekker aan. Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt natuurlijk helemaal gelijk met je privacy-101 voorbeeldjes. Maar, kom, wees eerlijk, verder dan amateur-level ben je de laatste 10 jaar ook niet gekomen.

   Ik bedoel, nog steeds met dat "Micha Kat"-berichtje van subverted nation aankomen dat de JIDF hun paypal-account heeft gesloopt? Come on, dude! De JIDF is precies 1 manmens vanuit New York. Lovenswaardig wat hij kan en beweegt, en vooral de energie die hij in dit project steekt. Maar politieke back-up is helaas voor hem een gemis.

   Dus, zo in-crowd ben je helemaal niet @Adamas AKA het Alfabet. Je valt weer door de mand als een schijnbaar werkloze kwast met een geestelijke aantekening die zijn leven als een nagtegaal op wieltjes binnen een paar groeven uitzingt. Treurig, maar blij voor je dat je iig het Internet hebt.

   Niets mis mee. Hersenloze geestelijk wat minder bedeelde gorilla-achtige latino's kunnen best aangename minnaars zijn, maar om er nou geo-politieke vrijdagmiddag-boompjes mee op te zetten als: Dus go Iran! Klaag die met dat social engineering rondkruipende joden sloofjes geteisem maar lekker aan. lijkt me vrij kansloos; voor alle partijen, dus incl je Basij-collega's.

   Stick to what you know Adamas van A-tot-Z; Eric Hufschmid.

   Verwijderen
 6. Het is werkelijk niet te filmen wat jij daar neerzet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De vrijdagmiddagborrel zal daar wel heel gezellie zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wil jij wel eens even heel snel ophouden met je sociaal geaccepteerde alcoholisme aan hen die nog wel zelfstandig kunnen nadenken af te spiegelen?! Of loop je me vandaag inderdaad al met een paar liter gedestilleerd achter de kiezen op dit vroege tijdstip nog uit mijn tent te lokken ook DP?! De zwaar bezopen arrogantie zeg... Volgens mij kan je concurrente dat net iets geslepener gewiekst onder de gordel. Dus ga eerst maar eens even bij d'r op hersenspoel training dan wel africhting. OK?

   Verwijderen
  2. Grappig en dat terwijl ik me afvroeg wat jij bij je bammetje had gedronken, dan wel gesnoven of bij de koffie nog een plakje space-cake tot je had genomen.

   Verwijderen
  3. Nou vooruit, ik geef je 1 sleutel van ons wereldwijde hersenspoel programma: הרנסנס

   "Renaissance"

   Wanneer je dat ziet in je mailbox, op je scherm, of in je stats, you bet, we're after you & going for your mind ;-)

   Verwijderen
  4. Volgens mij proberen jullie inderdaad met een stilzwijgende overeenkomst mij hier van dit 'platform' te sandwichen. Nou aan de 13% verslaafde gooische mutsen. Jullie kunnen je overgangsklachten alvast hieronder melden. WANT;

   *,-Zal er vanmiddag nog persoonlijk voor zorgen dat jullie beiden hier als verslaafde en uit hun bek ruftende pottenbaksters zijn te aanschouwen...

   Verwijderen
  5. En aan jullie beider bejegening van mijn uiterst beschaafde voorkomen alhier, kan ik er gewoon niet meer omheen dat jullie door DIT soort van menselijke afval weldegelijk op deze wereld moeten zijn uitgepoept...

   Verwijderen
  6. Uh oh, daar gaat je Testosteron weer. Staat er op de bijsluiters van je medicijnen niet dat de natuurlijke invloed van dit hormoon (mogelijk) wordt onderdrukt?

   Als dat het geval is - en dat weet ik bijna zeker - dan zou ik toch even met je arts overleggen over de doses die je nu neemt. Wellicht dat het eea wat moet worden bijgesteld.

   Stuiterend, met no-where-to-go-feelings de zomerjurkjes van deze zomer aanstaren vanachter je beeldscherm lijkt me een stress-factor die ik je hondjes niet gun.


   Verwijderen
  7. Hmm en toch is het nog niet echt rokjesdag. Ach ja,een scribent die achter zijn computer zit te blèren en naar alle waarschijnlijkheid eerst het blauwe pilletje tot zich moet nemen voordat er enige actie komt, maakt weinig indruk.

   Verwijderen
 8. Hilarisch GBJ Hilterman stukje van Micha. Om te beginnen noemt hij een stuk van iemand die met het Iraanse propagandakanaal "(o)presstv" verbonden is "briljant", terwijl daar geen enkele nieuwe informatie staat en er in de Meen Striem Miedia evengoed melding wordt gedaan van verliezen die de rebellen lijden, in tegenstelling tot wat hij beweert. Geen woord over chemische wapens verder, want dat boeit Micha natuurlijk niet.

  Maar dan neemt zijn kudtverhaaltje helemaal een bizarre wending: die verliezen van de rebellen gaat hij op het conto van westerse soldaten schrijven, terwijl die dus nog moeten beginnen met hun interventie.

  "de decadente westerse mogendheden hebben hun fighting power verloren. Kijk, daar hebben de Bilderbergers dus ook niet bij stilgestaan, dat het gevolg van aanhoudende blootstelling aan fast food, vaccinaties, big farma-vergif, chemtrails, drank en TV is dat er geen goede soldaten meer zijn!"

  Waar hij blijkbaar niet van op de hoogte is, is dat de kill/death ratio van een gemiddelde westerse soldaat 1:20 is en in langdurigere slagen (zoals in Fallujah) 1:50. en z'n hersenloze reaguurdertjes praten hem dan weer na.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ehm klopt dat wel? http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Vigilant_Resolve

   U.S. Fallujah % k/d
   Vechters 27 184 15% 9.2
   Burgers 27 616 4% 30.8
   Totaal 27 800 3% 40

   Verwijderen
  2. Je hebt gelijk. Die ratio is inderdaad ook even afhankelijk van de vraag of je burgers meeneemt in de rekensom en viel blijkbaar wat lager uit in Fallujah. Scusi.

   En overall voor de Iraakse oorlog: 4.409 amerikaanse soldaten tegenover 26.320 "insurgents". En nog bijna 140.000 burgerdoden. Overigens overleden er twee Nederlandse soldaten in die tijd.

   Aanzienlijk minder goede ratio inderdaad, maar nog steeds is Micha's uitspraak onzin, dat we onze fighting powers verloren. en anders kunnen we onze stats wel met drones opkrikken.

   Verwijderen
  3. "Scusi."

   Je pocht hier altijd samen met je organen dealende heks van de ongekende arrogantie nog steeds bij DEZE parasitair demonische fratsen betrokken te zijn, maar van de huidige situatie in Irak en Afghanistan zal je absoluut nooit meer iets kunnen begrijpen. Wat dan ook wel weer terecht is als een met granaatappel en roze baret mogen mee huppelende relnicht. Wat je bovendien ook nog eens even voor het gemak vergeet is dat Hezbollah met de technieken die ze van Iran hebben meegekregen die stront joden in 2006 als jankende varkens zo weer hun Pissraël terug heeft ingejaagd! Dus jullie joden tuig kunnen zonder al dat synthetische terreur waarmee je de gojim pitbulls tegen jullie vijanden probeert op te hitsen al helemaal niets meer presteren! Jullie lafhartig en goor demonentuig heeft zich dus altijd al de zakken vullend van de gojimmennerij achter en boven de door jullie opgehitste partijen geschaard. Hierin moet ik Micha toch wel gelijk geven en die ratio's van jou dus afdoen als waar een perfide 'hart' vol van is, loopt zoals bij jou in verband met je uitverkorenheid de racekak brakende latrine altijd nog stinkend van over. Bovendien ken ik de mate van afgerichtheid van dovla niet, maar dat wat die in zijn commentje hieronder achterlaat snijdt volgens de realiteit weldegelijk hout...

   "Poetin speelt het spel mee aan de andere kant van het spectrum, zodat NWO straks gerealiseerd kan worden met Jeruzalem als epicentrum. Vergis je niet. Poetin gaat zijn volk naar het slachthuis leiden. Er zijn nog teveel mensen op de wereld voor hun om een complete controle ‘grid’ te activeren. De derde wereldoorlog is onvermijdelijk. Poetin is onderdeel van het spel, net als Jeltsin, Gorbatsjov, Breznjev enz. Natiestaten, vele levens en alle papierentransacties moeten definitief worden gesloopt voordat NWO definitief in werking wordt gesteld."
   dovla: 14 juni, 2013 at 14:12

   Verwijderen
  4. Aan de zwijgzaamheid over hetgeen er door de joden in 2001 in jew-York is misdaan hoor je dan weer al die tot nu toe stevig in het zadel getolereerde regimes dan weer nooit he? Op zulke posities kan er absoluut geen sprake meer van onkunde zijn, maar inderdaad slechts voor de stanische 'elite' toneel mogen spelende mensverraders. En je hoeft helemaal geen mensenkennis te hebben om intuitief te kunnen zien dat DEZE maffiose klaploper er helemaal niet voor de gewone Syriër zit, maar meer om de monarchistische clan van Assad in het zadel te houden. Dus linkmichel van een Assad, als je met honden van de geldmonopolaire synagoge van satan slaapt, moet je in de loop der tijd ook niet gaan lopen janken dat je vanwege je mensverraad een verdiende mes in je rug krijgt ingeplant. Soit...

   Verwijderen
  5. 1e link vorige comment moest uiteraard DEZE zijn! Het spijt me dus niet hoor fylosemietjes van tante orgie-trade uit TA...

   Verwijderen
  6. Kan je niet gewoon een slopende ziekte krijgen, papi? We weten nu wel dat je een zielig, klein en gefrustreerd iemand bent. Je vertegenwoordigt niets, bent niemand en hebt verder ook eigenlijk niets te zeggen.

   Waarom zeur je constant over Joden terwijl je zelf een volledig inferieur figuur bent?

   Verwijderen
  7. Wat ik vooral bizar vind is niet zozeer papi's uitspraken, want die is in principe zo ver heen dat je het hem niet eens echt kwalijk kan nemen, maar dat barra die dus gewoon laat staan.

   Verwijderen
  8. Ach gut gaan we weer de slachtofferist uithangen? De tijden dat je daarmee hordes strak afgerichte gojim voor jullie demonische agendaatjes kon inspannen ligt gelukkig al bijna 10 jaar achter ons hahaha! Het staat je dus absoluut vrij om samen met die pooiermadam van je lekker naar shitraël te remigreren heurrr. Dus hup schijtmongool wat vervuil je alhier mijn Hol-Landsche koeienvlaaien lucht nog met je getalmudiseerde gifgassen?! Kom maar op lamlul, ik ontlast mij nog maar slechts op die ruftende rotkoppen van jullie beiden sujetten. Capiche?

   Verwijderen
  9. Je bent vandaag wel erg de weg kwijt, papi. Maakte je iets vervelends mee?

   Verwijderen
  10. Echt, wat een Untermensch.

   Verwijderen
  11. Zoals ik al eerder heb opgemerkt: het is crisis en papi kan zijn dominatrix niet meer betalen. Je zou bijna met de pet rondgaan voor de broodnodige rust.

   Verwijderen
  12. @Jeroen
   @pa-pias mag straks al zijn commentjes hardop voorlezen op kleuterscholen, als ervaringsdeskundige op het gebied van web dementie. HAHAHA. Wat een schijtlaars is @adamas zak met botten.

   Verwijderen
  13. @ geen. Ik zou papi nooit loslaten op een kleuterschool. Die taal die hij bezigt,-en dan de linkjes erbij-, bezorgt die arme kleuters een trauma voor het leven.

   Verwijderen
  14. @Dorothy
   Papi is 3 x niks in het kwadraat. Ben zelf een plaatjesdenker pur sang, hij/zij niet. Dus gewoon bestoken daarmee, en hij/zij vreet uit de hand. Assiociatief denken is een plaag voor dat soort megalomane gekken. Hebben nog nooit iets meegemaakt dergelijke toetsmongolen. Test het maar uit, beetje humor erbij, en je ziet ze nooit(nou ja) meer terug.

   Verwijderen
  15. @ geen Je theorie is leuk, maar ik betwijfel het ten zeerste. Papi of whatever is bij tijd en wijle redelijk aanspreekbaar, maar voor de rest van de tijd leeft hij in de duistere krochten en iemand die aan alzheimer lijdt is beter te volgen dan wanneer papi het in zijn bol krijgt. Die gaat gewoon door als een junk op zoek naar een shot.

   Verwijderen
  16. @Dorothy
   Het is in mijn beleving nog steeds een succesvolle theorie. Iedere gek heeft recht op zijn plek, zolang de overlast beperkt is.

   Verwijderen
 9. Alles wat niet in het plaatje past, word er weer lekker buiten geduwd met gedraai waar meer gaten in zitten dan in een gemiddelde gatenkaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "It's not just you! http://www.klokkenluideronline.is looks down from here."

  Houe zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Breaking! Breaking!

  Inderdaad, bij KLOL is de klepel zoek. Wie is de dader?

  PRdV. Of nee, wacht, JD natuurlijk. Nee, toch Westenberg. Nou, misschien wel de Pedograaf. Wacht wacht, dit komt natuurlijk bij Moscovicz vandaan. Nee natuurlijk niet, de JZ pedobende. Kan niet anders of dit is op last van de NSA in samenspanning met de AIVD.

  Of zou Barracuda erachter zitten?

  Met zoveel vrienden als Micha heeft is het zoeken naar de dader zoeken naar een speld in een wel héél grote hooiberg.

  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas voor de complotters, het was gewoon de "technische man" die remote de server om zeep geholpen heeft :-)
   http://martinvrijland.com/2013/06/14/klokkenluideronline-technische-storing/

   Verwijderen
  2. De technici van KLOL zijn kennelijk van een al even indrukwekkende vakbekwaamheid als de journalisten.

   Verwijderen
  3. De technische man is of was volgens mij deze Nico, tenzij ik nu alles helemaal door elkaar aan het halen ben.

   Verwijderen
  4. Ik heb ook een VPS (niet in IJsland maar in Haarlem, NL), en heb één keer gedacht dat ik iets aan de kernel moest, maar dat bleek toch echt een misverstand en daar kwam ik op tijd achter. If it ain't broke don't fix it. Mij een raadsel waarom een relatief simpele site als KLOL waar gewoon Wordpress of zo op draait opeens een kernelupdate zoude nodig hebben.

   Waar ja, waar vind je competente techneuten die een zwaar immorele én onwettige website als KLOL in de lucht willen houden? Het schijnt te helpen als je zwaar christelijk bent.

   Verwijderen
  5. @Ruud we have got him!!

   http://www.youtube.com/watch?v=FKGq8YyhDrY&feature=youtube_gdata_player

   Verwijderen
 12. Brekend: Micha van server op IJsland gegooid vanwege zijn vandaag door PRISM ontdekte banden met een nog steeds actieve pedo ring in Laos;

  "Of je nou iets illegaals of niet gedaan hebt, iedereen heeft een privéleven. Waarom zou de overheid daar iets mee te maken hebben?" zegt Alexander Abdo, jurist van de Amerikaanse burgerrechtenorganisatie ACLU. "Je politieke voorkeur, wie je vrienden zijn, geloofsovertuiging en ook medische details worden op dit moment door de Amerikanen opgeslagen. Wat zij daarmee doen, kan Nederland niet controleren. Mogelijk krijgen bijvoorbeeld Nederlandse werkgevers of verzekeringsmaatschappijen toegang tot de data, waardoor je medisch dossier tegen je gebruikt kan worden en je premie torenhoog wordt, of je raakt je baan kwijt wegens een chronische ziekte die je nooit aan je baas gemeld hebt omdat die je werk niet belemmert." Lees verder...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @papi brekend
   Katsen kut heeft 0,0 % aandacht van welke media die ook maar enigzins leeft in jouw zielige koppie. Snowden trapte een open deur in, so what? 99,9999% van Nederland weet niet wie MK is. Bereid je maar voor op een verklaring van jouw zielige gedrag, zou ik eerder zeggen.

   Verwijderen
  2. @Dorothy
   Is het niet heel erg grappig als KLOL de slagkracht van van de VS bespreekbaar wil maken via Demmink en verhaalzieke draadjes? Ik denk van wel.

   Verwijderen
  3. @ Geen, dat is al de realiteit. Demmink is overal verantwoordelijk voor. Voor het weer, echtscheiding,als je een lekke band hebt, je date mislukt,je vrouw een pesthumeur heeft, je sollicitatiegesprek mislukt,het eten aanbrandt, de vakantie in het water valt, de bon omdat je te hard rijdt en ga zo maar. Potverdemmink nog aan toe.

   Verwijderen
 13. "Bereid je maar voor op een verklaring van jouw zielige gedrag, zou ik eerder zeggen."

  Prima hoor dicky-dik; als jij in ruil daarvoor je maar samen met dat o zo geliefde boerinnetje uit TA waar je zo dik mee zou kunnen zijn (alleen mag die nog blij zijn dat deze beestjes haar vreten hahaha!) op deze toekomst die ik voor o.a jullie beiden in petto heb voorbereidt!? VETTE-LOSER!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @boerke pa-pias Lezen, jouw referentiekader spreekt boekdelen over jou.

  http://www.ednissink.nl/verantwoordelijkheid-en-manipulatie/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De grootste hoereerders die op de hoeken van de straten farizeïsch luid lopen te verkondigen hoe 'voortreffelijk' ze wel niet in jahve's ogen zijn, laten zich altijd achter de schermen dan pas echt zien zoals ze daadwerkelijk onder elkander zijn. Denk erom geen jij laat je als godverlaten verrader der niet joden natie zich collaborerend met dat soort van gajes in! Heb je dat goed begrepen?!

   "Palestinian forced to drink alcohol at gun-point. 24-year-old Muhammad Khalil Abu Dayyah was stopped by an Israeli intelligence officer outside his home and forced into a military tower." READ ON

   Verwijderen
 15. @boer
  Denk jij dat Israel dergelijke propaganda kan voorkomen in de virtuele wereld? Je hoeft maar te rammelen met een pispot en hup , kiek toch eens hoe slecht ze zijn. Ben jij als toetsenist instrumenteel voorbeeldje van. Ik heb trouwens ook wat moslims in mijn vriendenkring, mag zeker ook niet he?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Denk jij dat Israel dergelijke propaganda kan voorkomen in de virtuele wereld?"

  OMFG! Zo gullible achterlijk als jij en DP je hier door die 2 kruipende IDF-criminelen hebben laten africhten, zal vanwege de schade die dat al aan jullie nog 'zelfstandig' kunnen functionerende grijze kwab heeft aangericht, wel nooit meer naar de volledige jodenstrekenwijs ontwaakte onafhankelijkheid hersteld kunnen worden. De arrogantie van de synagoge van satan is namelijk dusdanig onmenselijk, dat alles wat niet door het joden gepeupel zelf als koosjer is goed gekeurd, automatisch vanwege de realistische feiten over hun geslepenheid voor 'propaganda' door de strotjes van hun gullible gojim moet worden heengepropt! En jij sukkel zegt gewoon dat je al die pronografische holo-hoax/cau$$t sprookjes heerlijk vind en naar meer doet smachten?! Eikel!

  PS; Kappen nu verder dus met dat zwakzinnige gezuig, want de plicht van mijn afleggers werk roept weldegelijk heel nadrukkelijk hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ papi. Zijn je moodswings gelijk aan het weer? Afkick verschijnselen van je verslaving aan bimbo´s die je creditcard plunderen? En dan nog je rol als eventuele roddelverslaggeefster tussen de liason van geen en mij. tsk,tsk.

   Verwijderen
  2. Lach jij nog maar 'lekker' geen; (aka; DP, ziva de pijpster e.v.a. deuhhh?!) voorlopig hebben zich er al enkele tegenstrevers van dit 'deuhhh-bunkers gilde' sociaal financieel verenigd om zowel juridisch als vrijheid berovend ervoor te gaan zorgen dat een aantal regeerders van hier bij moderator hun geslepenheid onder DEZE omstandigheden zullen gaan behoren te heroverwegen. Ik wacht nog even wel met lachen dusss...

   Verwijderen
  3. Denkt papi nou serieus dat al die mensen dezelfde persoon zijn? wat een domheid.

   Verwijderen
  4. @ Jeroen ik zei het toch al, zijn moodswings zijn gelijk als het weer. Yup hij gaat zowel vandaag als gisteren in full swing. Zowel in paranoia als in stomheid.

   Verwijderen
  5. Ja, dat heeft hij zo af en toe he.. Gaat hij veel grover en agressiever schelden, het is een cyclisch dingetje volgens mij. Zou het met de maanstand samenhangen?

   Verwijderen
  6. Ik zat er ook over te peinzen. En dat nog met wat alcohol of andere middeltjes. Et voila, je krijgt een hyper papi die de lokale blogs afschuimt.

   Verwijderen
  7. Ik denk dat er weinig inhoud in z'n kratje van de voedselbank zat deze week :P

   Verwijderen
 17. Is boublog nu ook al down? Iets teveel over chemtrails gepubliceerd misschien ;-)? Nu de verbale oprispingen van Frides Lameris nog opruimen en het Internet ziet er alweer een stuk netter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Klokkenluideronline heeft ene Nico de server verprutst. Dat wordt een tochtje naar IJsland.

   Verwijderen
  2. Oei! Micha heeft s-p-e-c-t-a-c-u-l-a-i-r-e nieuwe informatie over JD, waar hij uiteraard verder nog niets over kan zeggen. Maar dat KLOL uitgerekend nu uit de lucht is maakt e.e.a. natuurlijk enorm verdacht. Toch triest hoe iemand zichzelf zowel knettergek als onsterfelijk belachelijk kan maken.

   Verwijderen
  3. Is dat ding nog steeds uit de lucht? Lol, gaat een lastig verhaal worden. Oeps.. ook geen backup gemaakt? Tiswat. Gelukkig maar dat hij helemaal niet gehackt werd of wat dan ook. Martijn zegt het, dus is het waar.

   Verwijderen
  4. Zo te zien bij waarinholland.nl zakt Kat weg in een depressie en is de manische periode weer voorbij. Dat gekwelde zwetende gezicht. Hoe krijg je het trouwens in je hoofd om een storing waar je zelf de oorzaak van bent uit te leggen als chantage:

   I have updated the kernel, which required a reboot. I have issued the command ‘reboot’ from the console, as root.

   Verwijderen
  5. "Opvallend is dat de website van de hostingprovider wel in de lucht is en sommige websites die daar ook zijn gehost ook gewoon functioneren..."

   De technische kennis spat er weer vanaf. :-)

   Verwijderen
  6. Jeetje zeg, niet alleen Olympiczion, maar ook NRC Onbudsman, Micha's hele online real estate is even helemaal weg. PRISM zal het wel weer gedaan hebben ;-) Maar of het allemaal zo verbazingwekkend te noemen is waag ik te betwisten en ook dat het perse een "onrechtmatige daad" zou zijn geweest, zoals Micha in zijn filmpje beweert. Het kan natuurlijk een echte technische SNAFU zijn, maar iemand als Opstelten zou op zich niet al teveel problemen moeten hebben met een IJslandse server.

   Ze gebruiken een Nginx server lees ik op de site van Vrijland. Goede keuze. Russisch kwaliteitsproductje Veel leaner & meaner dan Apache.

   kill $(cat /var/run/habari.pid) &>/dev/null

   Doei!

   Verwijderen
  7. Er is wel heel veel tegelijk en ook langdurig iets aan de hand. Als het opgelost had kunnen worden, was dat al gebeurd. Overigens sluit ik het totaal niet uit dat Micha zichzelf op deze manier probeert te framen als "slachtoffer" omdat hij eigenlijk de afloop van zijn hele webonderneming wel aan voelt komen. Al eerder zoog hij ook allemaal "bedreigingen" uit zijn duim. Het zou me ook niets verbazen als ik er dalijk bijvoorbeeld van beschuldigd ga worden dat ik ze "gehackt" zou hebben of whatever. Martijn probeerde me al weg te zetten als "hacker" en "terrorist", het zou me nets verbazen.

   Verwijderen
  8. @Jeroen, waar lees jij Nginx dan? Ik lees in die mail van Nico dat ze een vps (virtual private server) hebben, en dat Nico geprobeerd heeft een linux kernel te upgraden.
   Upgraden ging blijkbaar goed, maar na een reboot commando is er tot nu toe niets meer vernomen van die server?

   En ja.. Dan ben je fucked.. Zeker als een "fysieke reboot" van de ijslanders ook geen solaas biedt?

   Verwijderen
  9. @Gerrit:

   Onderaan:

   The VPS is currently down, and does not wake up. It does not respond on a ping, nor ssh. The service nginx does not start.

   Verwijderen
  10. Lekker geanonimiseerd ook, dat adres van Micha in die gescande teksten.

   Verwijderen
  11. Klinkt als gecorrumpeerde pid bestanden. Maar ik ben hier niet van de probleemoplossing.

   Verwijderen
  12. Maar volgens Nico draait iets als SSH ook al niet.. Volgens mij boot die server gewoon niet meer? (Pingen doet het ook niet iig)
   Corrupt filesystem en systeem wacht rustig op antwoord van iemand lokaal in ijsland bv? :-)

   Verwijderen
  13. Helemaal niet raar als een prutser probeert een kernel te upgraden.. Remote...

   Verwijderen
  14. Zucht.... ok, complottertjes... dit probleem is vrij eenvoudig uitgeanalyseerd, en het is te hopen dat jullie root (sudo) access hebben, want het is waarschijnlijk een gecorrumpeerd PID bestand, als alle processen ineens helemaal weg zijn. Maar het kan natuurlijk ook dat de bestanden die dat PID bestand als proces hoort op te pikken verdwenen zijn. Dan heb je het over onherstelbare schade en een onverklaarbare "delete".

   Wel even belangrijk dat jullie in staat zijn om een SSH connectie te leggen. Dan kan je in de commandline eventjes je PID gaan debuggen en als dat het niet is checken of de bestanden er nog wel zijn.

   Succes!

   Verwijderen
  15. @Jeroen LEZUN! SSH werkt ook niet.. Ping werkt ook niet.. Server is dood....

   Verwijderen
  16. Precies wat je dus kunt verwachten na iets als een mislukte kernel upgrade? Die server hangt nu ergens in het boot proces voordat netwerk ook maar gestart is lijkt?

   Heb ik ook wel eens gehad en menig systeembeheerder met mij denk ik? Is ook niet zo'n probleem mits je fysieke toegang hebt.. Lijkt me in dit geval niet, dus is er hulp van ijslanders nodig? In het weekend?

   Die bieden vaak maar 2 oplossingen.. Backup terugzetten, of reset naar blank account en regel de boel zelf maar weer in?

   Verwijderen
  17. Goed nerds, leg even uit waarom je in godsnaam een kernelupdate doet, als die site verder gewoon draait.

   Verwijderen
  18. Waha.. nog niet eens ssh... dan houdt het voor nu idd even op...

   Verwijderen
  19. Dus in "niet-nerd-taal" ... "eigen schuld dikke bult" ?

   Verder als netwerkbeheer ben ik nooit gekomen :-)

   Verwijderen
  20. Stationsplein 54 is toch het adres van Micha's stamcafé bij gebrek aan beter? Of hoeft Micha de trap maar naar beneden te nemen om zich vol te laten lopen?

   Verwijderen
  21. @John, dat doe je alleen maar als een stukje software wat je draait dat ineens vereist, nieuwe hardware ondersteunt wordt, of indien er een ernstig security gat in de huidige versie geconstateerd is.
   Of... Je bent een enthousiaste hobbyist die altijd direct zijn "sudo apt-get dist-upgrade" uitvoert.. En dan misschien niet altijd goed kijkt of dat ook wel gelukt is? :-)

   @Aboriginal Ja

   Verwijderen
  22. Een hoop abacadabra voor mij. Ik zou in zo'n grapje waarschijnlijk ook een black op/false flag NWO-mindfuck gaan vermoeden. Gelukkig ben ik geen klokkenluider maar gewoon een AIVD-trol ad €2500 schoon p/m.

   Verwijderen
  23. @Duttycat

   Volgens mij mag Micha daar niet meer komen sinds die toestand met Pownews. Bovendien doet zijn internet thuis het nu, als meneer Poot de rekeningen op tijd betaalt althans.

   Verwijderen
  24. @ Gertjan ...

   ... he verdomme, heb je opslag gehad ?
   Ik zit nog steeds in schaal 8 :-(

   Verwijderen
  25. @Jeroen: je vraagt je dan af hoeveel belangstelling de AIVD heeft voor zijn IP verkeer. Als er géén tap opstaat schat alleen Micha zichzelf in als een bedreiging voor de NWO. Hij zou ernstig teleurgesteld zijn als dat inderdaad zo is. Zullen we eens navragen in Zoetermeer?

   Verwijderen
  26. "Helemaal niet raar als een prutser probeert een kernel te upgraden.. Remote..."

   Bij Tilaa kan dat wel (hoewel ik het nooit geprobeerd heb en ook niet ga doen) omdat er op twee manieren toegang is tot het fysieke (maar virtuele natuurlijk, haha) console via het dashboard op hun website. Technische slimme club, dat, vind ik. Dus ook als ssh niet opkomt kun je er nog bij.

   Verwijderen
 18. Het blijft natuurlijk zeer interessant dat het hele systeem valt bij Peter R. En dat de telegraaf hit men stuurt naar Micha zodat de waarheid niet aan het licht komt. En dat het succes nader is. Zo´n figuur zie je in de kroeg die denkt dat ie bijzonder is en graag indruk maakt op vrouwen en stamgasten. Alleen na een weekje weten ze het wel. Martin van Amerongen beschreef Willy van der Heide (Bob Evers serie) als een stuk burengerucht op alcoholbasis, dat zou net zo goed op Micha kunnen slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Aan de tracert te zien staat de server inderdaad in IJsland. Als het een virtuele doos is staat er toch zeker nog wel een recent snapshot in de storage? Of was alles behalve lokale storage te duur? Als je een virtuele server inricht alsof het een fysieke server is roep je natuurlijk wel onnodige ellende over je af.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We wachten met spanning af! ;)

   Verwijderen
  2. Redundantie zegt de complottertjes verder niets. Anders hadden ze om te beginnen al niet bestaan.

   Verwijderen
  3. Redundantie is al 3 stappen te ver voor ze vrees ik..
   Je gaat toch niet de kernel updaten van je VIRTUAL private machine voor je heul heul zeker weet wat je aan het doen bent? Of ben ik nou gek?


   Verwijderen
  4. Nee natuurlijk niet, dan ben je dus echt een sukkel. Kernel updates zijn alleen voor de main node, waar alleen een IJslandse meneer of mevrouw bij kan met de Xen.

   Verwijderen
  5. Maar nog opvallender: geen enkele reactie op de site van Vrijland, eentje op waarinholland en geen een op het artikel dat Brown erover bakte. Het is gewoon voorbij met Micha en er is niemand die het werkelijk wat kan boeien.

   Verwijderen
  6. Zelfs ik kreeg een server nooit eerder zo naar de klote. En dat wil wat zeggen :-)

   Verwijderen
  7. Stel nou dat het wel een allesverwoestende hack was he... Is dat dan eigenlijk te vervolgen door de Nederlandse overheid als de server fysiek in IJsland staat, de extensienaam ook IJslands is en Micha trouwens de eerste is om dat juridische feit te benadrukken? Of kan je praktisch bekeken trollen met zo'n server wat je wilt? Kunnen de (hypothetische) hackers in kwestie nu een uitleveringsverzoek van de IJslandse overheid tegemoet zien?

   Gotsamme zeg, doe je de hele tijd net of je Anonymous zou zijn, kan je dit nog niet eens oplossen. Harder falen is eigenlijk niet denkbaar. Op werkelijk alle niveau's.

   Verwijderen
  8. @Jeroen
   Inderdaad een goeie. Kan je voor een IJslandse rechter verschijnen, die je persvrijheid en vrijemeningsuiting verwijt. IJskoud om bepaalde klokkenluiders van tegenspraak te vrijwaren.

   Verwijderen
  9. @Jeroen: kan me niet voorstellen dat de virtualisatie laag onderuit is getrokken, tenzij KLOL op dat niveau een fysieke server huurt. Zal eerder zo zijn dat KLOL zelf de VM onderuit heeft gehaald en nu met hangende pootjes naar de beheerders van het DC moet om toegang tot de virtualisatie laag te krijgen zodat ze kunnen herstellen.

   Verwijderen
  10. Een VPS heeft ook gewoon opslag op echte fysieke harde schijven hoor. Indirect wel, maar toch. Na een reboot staat alles er nog gewoon.

   Verwijderen
  11. ==
   Nee natuurlijk niet, dan ben je dus echt een sukkel. Kernel updates zijn alleen voor de main node, waar alleen een IJslandse meneer of mevrouw bij kan met de Xen.
   ==

   Nee hoor, bij Tilaa kun je wel degelijk ook de kernel van de VPS manipuleren los van de fysieke server. Ik heb bijvoorbeeld zelf geüpgrade naar FreeBSD 8.3 hoewel ik met 8.2 begon en het dashboard ook nog steeds denkt dat dat erop staat.

   En dat alles zonder dat het onnodig veel extra ruimte kost, want alleen de afwijkingen zijn apart opgeslagen.

   Verwijderen
  12. ==
   Zal eerder zo zijn dat KLOL zelf de VM onderuit heeft gehaald en nu met hangende pootjes naar de beheerders van het DC moet om toegang tot de virtualisatie laag te krijgen zodat ze kunnen herstellen.
   ==

   Kan de klant bij Tilaa ook allemaal zelf. Kan er zo Linux of iets anders of wat dan ook eropzetten. Of voor bijna niks een extra servertje erbij nemen voor een maand. Of meer of minder geheugen of schijfruimte, allemaal dynamisch.

   Verwijderen
 20. http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Icelandic_Modern_Media_Initiative


  Daar is dus flink nagedacht over het lot van klokkenluiders.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Breaking! Breaking! Het Internet wordt aangeveegd! Of complotterjes kunnen geen fatsoenlijk systeembeheer voeren, dat kan natuurlijk ook.. LOL

  Van waarinholland:

  "Wat is er aan de hand? Sinds een aantal uren is de bekende website boublog.nl ook niet meer te bezoeken!

  Boublog dat zich net als Klokkenluideronline.is ook bezighoudt met het aan de kaak stellen van foute zaken in Nederland is wellicht ook het slachtoffer van krachten in ons land die zelfs Berlusconi in Italië of Kim Jong Un in Noord Korea zouden doen laten verbleken.

  Naast het belichten van o.a de affaire Demmink is heeft Boublog uitgebreid geschreven over de innige vriendschap tussen Peter R. de Vries en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. We weten het uiteraard (nog) niet zeker maar het is wel erg toevallig dat deze ‘take downs’ vlak na de Demmink /Peter R. de Vries publicatie komen en vlak voor de voorgenomen vreedzame demonstratie voor de alternatieve media. Deze gebeurtenis staat gepland voor a.s. donderdag 20 juni in Amsterdam waar dan een rechtszaak plaatsvindt die De Telegraaf heeft aangespannen tegen Micha Kat van Klokkenluideronline.

  We houden u op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn, als wij dan nog in de lucht zijn, je weet maar nooit!
  - See more at: http://www.waarinholland.nl/2013/06/boublog-inmiddels-ook-offline/#sthash.4hGxZoa5.dpuf"

  Boublog.nl draait overigens gewoon bij Webreus in Eindhoven.
  Da's een stuk minder ver rijden/zwemmen/varen/vliegen dan IJsland.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Geen: zoveel vrijheden hebben de gedrukte- en omroepmedia nooit gehad zelfs. Deze set aan wetten zou het wel eens héél moeilijk kunnen maken lasteraars en dwaallichten aan te pakken. En dat overigens in een land waar plannen leven om Internet pornografie geheel of gedeeltelijk te censureren... Alsof de kale kop van Micha aantrekkelijker is dan **** ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Duttycat
   Colocated, externe footprints, denk niet dat dergelijke zaken enige juridische impact hebben op het bestaansrecht van lastersites. IJsland zou dus zomaar een belangrijke rol kunnen gaan spelen m.b.t. de authenticiteit van klokkenluiders. Ad Bos incluis. Micha Kat is in ieder geval een voorbeeld hoe het niet moet.

   Verwijderen
 23. @Dorothy

  Ondertussen wacht @rabies papies tevergeefs op zijn ontsnapte baasje Komt dit ook nog goed?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ liefje je bent hoopvol gestemd. Waarschijnlijk is het plaatje een klein flatje met een radiator, hond en balkonnetje. Hoogstens slaapt papi zijn roes uit en is misschien des Zondags weer wat rustiger op de dag des Heren.

   Verwijderen
 24. ==
  Ze gebruiken een Nginx server lees ik op de site van Vrijland. Goede keuze. Russisch kwaliteitsproductje Veel leaner & meaner dan Apache.
  ==

  Ach, wat is lean. Mijn VPSje (als echt Hollandse vrek heb ik natuurlijk de allersupergoejekoopste) draait in slechts 256 MB, met hoogstens soms max 2 MB aan swap, maar dat komt door spamassassin (met perl!) en miltergreylist. Apache gebruikt nauwelijks geheugen of CPU, met alleen dat zou het in een nog veel kleiner servertje kunnen, misschien zelf 64 MB. Heb ik thuis op een oud bakkie ook wel eens gedaan. Al die achterlijke geheugenbloat is just that, bloat en verspilling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ruud
   Meer dan de halve surfwereld staat op "The cloud" via de zolder het washok en VPN op het www.

   Verwijderen
 25. @Ruud

  Dit beschrijft het verschil tussen Apache en Nginx goed:

  Apache is like Microsoft Word, it has a million options but you only need six. Nginx does those six things, and it does five of them 50 times faster than Apache.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geloof ik ook wel. Toen ik erover las werd ik ook wel enthousiast. Maar ja, proberen, wat ik nu heb doet het ook goed, en naar mijn perceptie razendsnel. Stel ik kan een responstijd van 0,2 s 50 keer zo snel krijgen, wat heb ik daar dan aan? Dan wordt het 4 ms, maar dat merkt toch niemand.

   If it ain't broke don't fix it, en optimeer alleen echte bottlenecks.

   Verwijderen
  2. Hangt een beetje af van waar je je systeem voor gebruikt. Vanuit jouw scope bekeken heb je gelijk, als je het hebt over het laden van maar een pagina. Maar ik bouw nu bijvoorbeeld een systeem dat in staat moet zijn om gelijktijdig een paar duizend tests weg te schrijven en per gebruiker weer twee verslagen van die ene test te maken en zijn scores mee te nemen in ratio's over zijn team, waarvoor allerlei ingewikkelde charts uitgeblaft worden. Dan is elke fractie van een seconde er eentje.

   Verwijderen
 26. Er gaat iets fout tijdens een server-update, en Micha fantaseert er weer een 'aanval van Justitie of De Vries' bij. Man, man, wat een manier om je geld te verdienen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha kronkelt inderdaad in het filmpje en op KLOL als een boa (constrictor...) met buikpijn. Maar to-the-point komt hij niet: speculeert er vrolijk op los maar enig bewijs of aanleiding voor een hack of DoS heeft hij niet. En als onze overheden KLOL belangrijk genoeg vinden om onderuit te trekken - blijkbaar niet dus - dan vinden ze echt wel een mogelijkheid. Desnoods vaart een SSN met een kabelsnijder de fibers naar IJsland kapot. Conclusie: KLOL is marginaal.

   Verwijderen
  2. Wel een leuke theoretische case om eens naar te kijken. Disclaimer: ik zie dit als een gedachtenexperiment en zou niemand ertoe aan willen zetten om Micha te hacken. Maar dat gezegd hebbende: wat voor juridische status heeft het trollen van de server van Micha en is dat eigenlijk wel mogelijk?

   SSH verbindinkje met IJsland... check
   Nginx ..... check

   PROFIT

   Verwijderen
 27. Enfin, alles doet het weer, en het blik gekken is ook weer paraat.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. vaag artikel maar goed.openheid van uit brussel de vn nsa en prism KRIJGEN WE NOOIT. je hoort en ziet alleen wat zij willen dat je mag horen en zien. dat mensen nog steeds alles geloven dam. gtst is cekr ook echt. doe je ogen is open. voor dat niet meer kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huh? GTST is toch ook echt? Cekr nooit geweten.

   Verwijderen
  2. Trap er niet in rafael;
   Dat slachtofferschapsjunk is er slechts op uit om met pek en veren hier vandaan gejaagd te worden. Bovendien pretendeert de 2e generatie holohoax clown quasi verholen/trots ook nog eens dood'leuk' achter alle hacks van Kat en consorten te zitten? Ben je dan niet verdwaasd en/of rijp voor een knippen en scheren onderhoudsbeurt? We werken eraan...

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Als je wat van het joetjoepje begrepen had (lekker nummer trouwens), had je gezien dat dit een tamelijk kansloze brute force attack is, die gewoon met een dictionary werkt. Micha zou wel een heel simpel wachtwoord moeten hebben om deze aanpak te laten werken.

   Oh wacht......

   Als ik over Backtrack zou zijn begonnen, dan had je je misschien wat meer zorgen moeten maken.

   Verwijderen
  5. Maar vertel nog eens wat over jullie innige banden met Anonymous?

   Losers.

   Verwijderen
 29. Ik ben overigens een derde generatie slachtoffer. Wel kut, want dan heb ik dus geen recht meer op een uitkering.

  Waar schrijf ik dat ik Micha gehacked zou hebben, papi? Het enige wat ik aangeef is dat het geen rocket science zou zijn om te doen en bovendien zou het lastig te vervolgen zijn.

  Mij "knippen en scheren"?

  Bring. It. On. Je hebt een grote smerige bek papi, maar als puntje bij paaltje komt sla je natuurlijk nog geen deuk in een pak boter. Jezus zeg, Kat's hele site een weekend uit de lucht en wel denken dat jullie het vermogen hebben om iemand aan te pakken?

  Serieus. Het enige wat jullie kunnen is keihard falen en anderen de schuld geven van je eigen faalhazerij.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Voor papi is het te hopen dat het een rustige zomer wordt. Er is een tropische hitte voor 2 dagen voorspeld dus misschien dat ie dan rustig is. Je zou idd bijna in een Godswonder gaan geloven als Micha z´n server 2 dagen plat heeft gelegen, al was het alleen maar voor de broodnodige rust.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "Voor papi is het te hopen dat het een rustige zomer wordt.

  En voor mij is het weldegelijk een zegen als jij met je onder in plaats van die nietszeggende bovenlippen lippen hier eens wat meer zelfstandig geformuleerde zienswijzen gaat overleggen. Heb werkelijk nog nooit iets zinnigs van je kunnen vernemen 'schatje'...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wanneer ga je me nou knippen en scheren, loser papi?

   Verwijderen
  2. Laat het me wel even weten, want anders ga ik naar kapper kinki. Die geven ook een fijne cranium massage voor ze gaan knippen.

   Verwijderen
  3. @ Jeroen daar ging ik vroeger ook heen in Haarlem. Helaas zijn ze daar gierend achteruit gegaan dus ik moest verkassen.

   Verwijderen
  4. Nou, in rotterdam vind ik ze nog steeds goed. Maar mijn zoontje wil dat we naar Schorem (haarsnijder en barbier) gaan.

   Verwijderen
  5. Ja die heb ik gezien toen ik zapte bij DWDD, dat is voor je zoontje natuurlijk übercool.

   Verwijderen
  6. En voor pappa is er bier tijdens het wachten.

   Verwijderen
  7. Ook een goede reden en het lijkt me daar echt een zaak voor kerels onder elkaar.

   Verwijderen
 32. Lieverdje, mijn onzinnigheden zijn nog zinniger dan jouw geraaskal.
  Als je het over ´zelfstandig geformuleerde zienswijze´ gaat hebben dan is het in jouw geval een wanstaltig hoop gebral. Het past net niet in de kroeg voor sluitingstijd, maar je zou het schoothondje kunnen zijn geweest van Florrie Heubel als ze nog in leven was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe maar rustig DP;

   Nu ik je onderlipjesscheetjes zo lees prefereer ik inderdaad toch je bovenlipjesgewauwel. Maar goed jij bent de baas over je eigen gehersenspoeldheid. DUSSS

   Verwijderen
  2. John Watts had jouw soort in gedachten toen hij dit schreef:

   I write a letter every day
   I don't believe a word I say
   Curare Ball points in my hand
   I like to shock my fellow man

   I often like to yell abuse
   At helpless strangers on the tubes
   I've got a weakness for the arts
   I like to study private parts

   I've got a right to be obscene
   Because the people are so mean
   They walk straight by me in the street
   They've got no to time to speak to freaks

   So I take pleasure when they squirm
   some stupid people never learn
   I hope they think of me in bed
   cos' I'll be lovely till I'm dead
   LonelyLoneleeeeeeeeeeeeeeey

   Helaas is de live uitvoering bar slecht dus moet je het maar met de text doen. Fuckwit!

   Verwijderen
  3. Shit I got a, couple blocks up in Georgia nigga
   I got a, lil' brother cookin' quarters

   I gota new trap in Valdosta nigga
   Nigga front there be some birds and I ain't callin' nigga
   Straight gorilla, extortion niggas know what's up
   All black Grandville cruise, nobody noticed us
   I raced ahead in the last leg
   Conspiracy was alaised by the last FEDS
   I was acquitted in the last case
   Got my weight up I refuse to be in last place

   Verwijderen
  4. God gloeiende godver gloeiende gloeiende....wat is het eigenlijk?

   Verwijderen
  5. Van die Kermit word ik echt helemaal para ;-)

   Verwijderen
  6. Dit soort programmeerwerk is ook veel leuker dan saaits bouwen . Maken ze echte wapens mee, en geen onbetaalbare vlaggetjespistooltjes zoals uit 3d-print land der fabelen.

   Verwijderen
  7. Je moet het als webbouwer ook een beetje kunnen. Een paar weken geleden had ik me bijvoorbeeld buitengesloten uit de applicatie die ik zelf bouwde, door de database te legen. En die sjit gebeurt dus bij voorkeur nadat ik de waterdichtst denkbare beveiliging inbouwde. Met niet alleen unieke user/sessie id's per pagina, maar gewoon ieder formulier, trackable, allerlei gekkigheid.

   In de testfase ga ik ook altijd mijn eigen applicatie trollen. Spammen, stresstesten, serverts neuken, kwetsbaarheden exploiteren, van alles injecteren en dan kijken hoe kaputt ik het kreeg. Kan heel therapeutisch zijn als je maandenlang constructief bezig was.

   Lekker Boeddhistisch.

   Verwijderen
 33. @ geen, Make it so number one!

  http://youtu.be/hNatvLe18ro

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Reacties
  1. @ geen. Dan is dit toch het betere werk als je toch aan het winkelen bent.
   http://youtu.be/a6W2ZMpsxhg

   Verwijderen
 35. Reacties
  1. Komt dat nou door de gender dysforie of het Monsanto dieet?

   Verwijderen
 36. @ Helemaal in beeld, het zal wel aan mij liggen. Maar wat zien die vrouwen in die gast? Boring, komt amper uit z´n woorden en zo mooi is ´t ie ook niet. Net als Micha. Zal wel het befaamde gevalletje foute man en zo zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik word zo afgeleid door zijn borsten.. ik hoor niets meer van wat hij zegt!

   Verwijderen
  2. Oh wacht .... hij beweert dat het Ottomaanse rijk vanwege Jezuïtische vrijmetselaren komt enzow. Godver wat kan die gast dom lullen.

   Verwijderen
  3. @Jeroen
   Probeer hier eens aan te denken, maar ja dan nog.

   http://imgur.com/QCFfL

   Verwijderen
  4. LOL..Boeddha krijgt er gewoon harde tepeltjes van!

   Verwijderen
  5. @Aboriginal

   Inderdaad zeg.... OM SHIVA SHANKARA HARI HARI GANJA

   Verwijderen
 37. "Inderdaad zeg...."

  Net in contact met Vrijland getreden, en hij verzekerde mij op het punt te staan om jou wel eens eventjes SK-high te komen afdrogen daar in Schiedam...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als Martijn Schiedam maar haalt, zo stoned achter het stuur.

   Verwijderen
 38. @papie
  Netjes die tip aan @Jeroen. Kan Vrijland mooi linea rechtsaf de bak in. Kreeg trouwens sterk de indruk dat de superbelangrijke joetjoep van Vrijland op een autosloperij gemaakt is. Wat jij? Heb de handyclip overigens maar heel even kunnen uithouden, dus niet helemaal gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. jeroen waarom zegge veel mensen op internet dat je ze lastig valt? en je een trol bent? beetje dom en laag doen op internet hoe oud ben je doe gewoon normaal. mis moelijk? als iemand het niet met je eens is ga je je verlagen tot iets heel laags. tja hoe kun je zinken.laat je vooral leiden door de tv dan zie je van zelf wat ik bedoel. gr

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cekr man. Er zijn ook veel mensen die dingen roepen over Bilderberg en de annunaki. Dus is het waar.

   Verwijderen