woensdag 9 oktober 2024

Inclusiviteit

Het is tegenwoordig niet meer zo dat de capaciteiten van mensen bepalend zijn voor de benoeming in bepaalde posities. Het zijn je uiterlijke kenmerken die dat bepalen en dat heeft de marine van Nieuw Zeeland net 100 miljoen dollar gekost. Aldus Niburu, die het niet zo heeft op inclusiviteit.

Er bestaat namelijk een geheime agenda, die alleen de koekwausen van Niburu schijnen te kennen, om onze samenleving compleet te verwoesten zodat we straks klaar zijn voor de communistische New World Order. Even los van de logica - wat blijft er na de complete verwoesting dan nog over? - heeft Niburu de neiging om alle ellende van de wereld toe te schrijven aan de satanische sekte. Wat dat ook zijn moge.

Vroeger wilden bedrijven graag goede en solide producten maken en het liefst ook nog winst overhouden. Voor het maken van die producten werd dan personeel aangetrokken dat men het meest geschikt vond om deze producten te maken.

Om te helpen bij het slopen van de maatschappij is er door de sekte het fenomeen woke in het leven geroepen. Onderdeel van dat woke is wat men noemt DEI (diversity, equity, and inclusion).

En daarom mensen zijn er allerlei gebreken geconstateerd aan de vliegtuigen van Boeing. En heeft een lesbische (!) kapitein haar marineschip laten zinken.

De Manawanui liep aan de grond toen ze zaterdag laat een rif in Samoa onderzocht. Gray beval alle hens het schip te verlaten, wat volgens marinechef vice-admiraal Garin Golding op zondag de juiste beslissing was. Tot 15 bemanningsleden liepen schaafwonden op en één had een ontwrichte schouder.

Een schip dat zonder aanwijsbare reden aan de grond loopt en reddingsboten die omslaan klinkt nu niet bepaald als een scenario waarbij de kapitein de zaak onder controle heeft, constateert Niburu, die werkelijk overal verstand van heeft.

En dat was niet het enige incident. Een miljoenen kostend oorlogsschip onder leiding van de NAVO is volledig onder water gelopen nadat het in een Noorse fjord tegen een olietanker was gebotst. Blijkt dat vier van de vijf navigators vrouwen waren.

Anders gezegd: vrouwen en in het bijzonder lesbiennes zijn volgens de koekwasusen van Niburu volledig incapabel. Waarbij Niburu even vergeet dat kapitein Yvonne Gray al sinds 1993 bij de marine werkzaam is, heel wat meer jaartjes dan Niburu telt.