zondag 26 juli 2009

Genocide-gekte

De Oostenrijkse 'onderzoeksjournaliste' Jane Burgermeister laat weer eens van zich horen. Zij kwam enkele weken terug in het nieuws omdat zij aangifte had gedaan tegen onder meer de WHO en de VN alsmede tegen president B. Obama wegens "het moedwillig verspreiden van biologische wapens (het vaccin) en het aldus plegen van genocide". Dit nieuws werd natuurlijk alleen opgepikt door complotsites, want een blik op haar feiten en argumentatie en je weet dat Burgermeister de kluts goed kwijt is.

Dat weerhoudt met name Xandernieuws (wie anders?) er niet van om te melden dat volgens Burgermeister "de WHO in het geheim het gedwongen vaccineren van de hele bevolking van de VS, Europa en andere landen aan het voorbereiden is". Het bewijs? Houd je vast: "De WHO heeft geweigerd om de details van een uiterst belangrijke vergadering met een Adviserende Vaccin Groep -waar een groot aantal officials van de vaccinproducenten Baxter, Novartis en Sanofi in zitten- naar buiten te brengen."

Nog afgezien van het feit dat er tal van redenen kunnen zijn om gegevens (nog) niet openbaar te maken, is het ook nog eens zo dat de Wereldgezondheidsorganisatie - in tegenstelling tot wat Burgermeister hierover zelf beweert - geen enkele zeggenschap heeft over vaccinatieprogramma's van afzonderlijke landen en dus hooguit kan adviseren. Zelfs deelname aan het Nederlandse rijksvaccinatieprogramma is niet verplicht. Nooit geweest ook.

Maar dat moet je complotters niet vertellen. Die hebben visioenen van slavendrijvers met reusachtige injectienaalden die ons naar kampen afvoeren als we de dodelijke prik willen ontlopen. Xandernieuws (gewoon overgepend van Globalresearch, en dan net doen alsof je het zelf hebt bedacht): "Het wordt steeds duidelijker dat de WHO en Baxter slechts onderdelen zijn van een veel grotere criminele organisatie (...) die in dienst staat van een zorgvuldig voorbereid en gecoördineerd plan van de 'machtselite' achter de schermen, om de wereldbevolking in de komende maanden en jaren fors uit te dunnen. Deze plannen vallen samen met het realiseren van een één-wereldregering, waar de WHO deel van zal uitmaken."

Beetje mijl-op-zeven als je net zo goed een dodelijk virus kunt loslaten zonder vaccinatie. Gaat ook nog eens honderd keer sneller.

Waar komt toch trouwens elke keer die genocide-gekte van complotters vandaan? Dat zit zo: er zijn altijd wel een of twee 'experts' met vreemde ideeën over het reduceren van de overbevolking. Onder hen John Holdren, de wetenschappelijke adviseur van Obama, die in een ver verleden (1977!) sprak over gedwongen abortussen en sterilisatie. En dan is er professor Eric Pianka van de Universiteit van Texas die enkele jaren terug zou hebben beweerd dat de wereld beter af zou zijn als er 90 (negentig!) procent van de mensen dood zouden zijn. Pianka heeft daarover zelf gezegd dat zijn woorden volledig uit hun verband zijn gerukt.

Hoe dan ook, enkele al dan niet verkeerd weergegeven citaten hebben de fantasie van sommige aluhoedjes volledig op hol doen slaan: de 'elite' wil ons allemaal uitroeien, via chemtrails dan wel verplichte vaccinaties. En anders zijn het wel gekke moeders die ons vertellen dat intenting mindcontrol is. Tig (internet) papegaaien waaronder Xandernieuws later en het is zogenaamd een onwrikbaar feit geworden.

152 opmerkingen:

 1. De reaguurders bij Xanderblog zijn wel lachen: die gaan massaal zilveren voorwerpen koken om zo een geneesmiddel te maken :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "De reaguurders bij Xanderblog zijn wel lachen: die gaan massaal zilveren voorwerpen koken om zo een geneesmiddel te maken :o)"

  Het is zelfs zo grappig, dat de NASA ook met dit spul werkt!

  Alarmfase 6 betekend in de stukken:

  Gedwongen vaccinatie!

  Dat staat er niet letterlijk in, maar er is een clousule waarin staat dat dit op een later tijdstip ingevoerd kan gaan worden.

  Zo heeft men geprobeerd om hulpverleners gedwongen te laten vaccineren. Die weigerden gewoon. En dat gaan wij ook doen!

  Flikker toch op met dat kwik-gif van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onzin. Bij alarmfase zes is er sprake van een pandemie, niet van verplichte vaccinatie of een optie daarop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Onzin. Bij alarmfase zes is er sprake van een pandemie, niet van verplichte vaccinatie of een optie daarop."

  Oja, dat was jou manier van debunken toch? "Onzin!"...fucking mondsnoerend hoor, petje af!

  Hier, stumpsel, het bewijs dat je weer eens loopt te liegen, samen met je vriendje Blaatvis:

  http://www.youtube.com/watch?v=Msdj6HL-XRw

  En toen was je weer uitgeluld....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem, je maakt er een potje van. Volgens mij heb je het niet eens beluisterd. Dit gaat niet eens over de WHO. Het betreft Arkansas. Dat is een Amerikaanse staat, die bepalen hun eigen beleid. Zegt die man ook nog heel duidelijk. De man zegt duidelijk dat er geen verplichte vaccinatie is, maar dat die "mogelijkheid" bestaat. Einde discussie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Het betreft Arkansas. Dat is een Amerikaanse staat, die bepalen hun eigen beleid. Zegt die man ook nog heel duidelijk. De man zegt duidelijk dat er geen verplichte vaccinatie is, maar dat die "mogelijkheid" bestaat. Einde discussie."

  Wat een ongelovelijke stakker ben jij! Spreek je geen engels, arme stumpert?

  Die kerel legt uit dat ALLEEN Arkansas wetgeving heeft opgenomen, waarin staat dat je vanuit religieuze argumneten het vaccin kan weigeren...

  Wat probeer je nou? Zijn jullie dan echt zo laag gezonken? Wordt je niet moe van jezelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Einde discussie."

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "De man zegt duidelijk dat er geen verplichte vaccinatie is, maar dat die "mogelijkheid" bestaat. "

  En wat zij ik net??????

  "Gedwongen vaccinatie!

  Dat staat er niet letterlijk in, maar er is een clousule waarin staat dat dit op een later tijdstip ingevoerd kan gaan worden."

  De mogelijkheid is er dus binnne de wetgeving om vaccinatie te verplichten!

  En ook al is de wetgeving er niet!, Dan nog zal men het proberen! Negeer ook niet mijn opmerking betreft het zogenaamd verplicht stellen van vaccinatie voor hulpverleners!

  Veel scholen in de VS eisen dat hun leerlingen zich hebben laten inenten:

  Geen wetgeving, maar bedrijfspolici!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wanneer gaat Blaatvis nou eindelijk een artikel schrijven dat op waarheid berust?

  (retorische vraag)

  Vraag je zelf af waarom Blaatvis zo graag anoniem wil blijven, en waarom hij nooit zelf inhoudelijk reageert op zijn eigen artikel.

  Dit blog is duidelijk een desinfo-Op. De leugens en de narigheid druipt er vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is zelfs zo grappig, dat de NASA ook met dit spul werkt! .

  Dus de NASA kookt met zileren guldens?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vraag je zelf af waarom Blaatvis zo graag anoniem wil blijven.

  Vast vanwege types als jij, die dreigen met fysiek geweld.

  Verder durf jij jezelf hier ook niet kenbaar te maken, dus gevalletje van de pot verwijt de ketel...


  en waarom hij nooit zelf inhoudelijk reageert op zijn eigen artikel..

  Beetje overdone, inhoudelijk op jezelf reageren, vind je niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die kerel legt uit dat ALLEEN Arkansas wetgeving heeft opgenomen, waarin staat dat je vanuit religieuze argumneten het vaccin kan weigeren...
  .

  Toppie.

  Wat is je punt precies?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Veel scholen in de VS eisen dat hun leerlingen zich hebben laten inenten.

  Tja, moeten wij ons druk maken over wat scholen in de VS doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nederland is lid van de Wereldgezondheidsvergadering. Als lid heeft Nederland in 2005 de nieuwe Internationale Gezondheidsregeling geaccepteerd. De IGR kwam tot stand op basis van de artikelen 21 en 22 van het Statuut van de Wereldgezondheidsorganisatie. Vervolgens is de IGR geïmplementeerd in de Wet Publieke Gezondheid van 2008.

  Die artikelen 21 en 22 van het Statuut van de WHO worden nogal eens aangevoerd als 'bewijs' dat de WHO overal in de wereld vaccinatie gaat verplichten.

  Echter, de Wereldgezondheidsorganisatie zelf kan niet meer doen dan het verstrekken van aanbevelingen. In het geval van de IGR is dat geregeld in artikel 15 en artikel 16 van die wet.

  Artikelen 21 en 22 van het Statuut van de Wereldgezondheidsorganisatie dienen als kapstok voor de Wereldgezondheidsvergadering om tot wetgeving te komen (zoals bv. de IGR).

  --------------------------
  Artikel 21 van het Statuut van de Wereldgezondheidsorganisatie luidt:

  The Health Assembly shall have authority to adopt regulations concerning:
  (a) sanitary and quarantine requirements and other procedures designed to
  prevent the international spread of disease;
  (b) nomenclatures with respect to diseases, causes of death and public health practices;
  (c) standards with respect to diagnostic procedures for international use;
  (d) standards with respect to the safety, purity and potency of biological, pharmaceutical and similar products moving in international commerce;
  (e) advertising and labelling of biological, pharmaceutical and similar products moving in international commerce.

  --------------------------

  Dat er twijfel bestaat over artikel 21 van het Statuut van de Wereldgezondheidsorganisatie blijkt overigens uit vraag 4 van kamerlid Thieme aan de minister:

  2009Z13907
  Vragen van het lid Thieme (PvdD) aan de minister van Volksgezondheid, welzijn en Sport over de Mexicaanse griep. (Ingezonden 14 juli 2009)

  vraag 4.
  Valt uit artikel 21 van de WHO constitution af te leiden dat de WHO in geval van een pandemie de bevoegdheid heeft vaccinatie als een verplichting voor te schrijven?

  De minister heeft overigens nog niet geantwoord (duurt altijd even).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk dat je ook even naar je eigen stukje op geenstijl linkt Stockton

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Vast vanwege types als jij, die dreigen met fysiek geweld.

  Verder durf jij jezelf hier ook niet kenbaar te maken, dus gevalletje van de pot verwijt de ketel..."

  Ik dreig met fysiek geweld? Ben je nou weer aan het liegen? Kom op dan laat zien!

  Waar is er hier met geweld gedreigd vies ventje? Waar in andere artikelen.

  Ik hoef jou niet te straffen, dat doe je zelf wel, door te denken dat je bij de elite hoort...sucker!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "Toppie.

  Wat is je punt precies?"

  Mijn punt is dat jullie schadelijke leugens verkondigen op dit blog.

  Keer op keer ga je op je bek als ik met bewijzen kom.

  Waar komen jullie nou mee? Goedkope propaganda, en Camiel Eurlings napraterij!

  Jullie zijn een stel lachwekkende klunzen....

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Volgens mij is onze anonieme vriend niemand minder dan de notoire mopperkont Vlunk, die al op menig forum vriendelijk doch zeker is verwijderd....

  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=vlunk

  En anders is het wel een verdomd goeie immitatie !

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Beetje mijl-op-zeven als je net zo goed een dodelijk virus kunt loslaten zonder vaccinatie. Gaat ook nog eens honderd keer sneller.

  Slim bedacht door jou, alleen gaat de elite met z'n handlangers er dan ook aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Voorbeeld van een leugen:

  GeenStaat:
  "De Verenigde Nazi’s (World Health Organisation) hebben een wereldwijde staat van beleg afgekondigd waardoor de overheden iedereen gedwongen mogen injecteren met vergif. Dankzij het V.N. project Codex Alimentarius heb je geen toegang tot gezonde voeding. Massagraven zijn al voorbereid."

  Mensen die pretenderen voor de waarheid te gaan en dan zulke onzin verkondigen. En daarvan zijn op het internet nog veel meer voorbeelden te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. k dreig met fysiek geweld? Ben je nou weer aan het liegen? Kom op dan laat zien!.

  Dat heeft geen zin, want dan roep je meteen dat dat een ander anoniempje was.

  Mooie van de registratie is dat je je daar vanaf nu niet meer achter kunt verschuilen..

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Keer op keer ga je op je bek als ik met bewijzen kom..

  Tja, bewijzen...

  Eerst vergelijk je ons op negatieve wijze met creationisten, en vervolgens haal je een mormoon en een theoloog aan als deskundige academici waarop jouw alternatieve theorie is gebaseerd...


  Lachwekkend gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Tja, bewijzen...

  Eerst vergelijk je ons op negatieve wijze met creationisten, en vervolgens haal je een mormoon en een theoloog aan als deskundige academici waarop jouw alternatieve theorie is gebaseerd..."

  Wat zit je nou weer te lullen? Je kon me toch zogenaamd volgen nu? Waarom haal je in godsnaam een mormoon erbij?

  Heb ik dat gezegt? Heb je weer gezopen ofzo?

  Ik was degene die een telefoongesprek liet horen tussen een truther en eentje van de vaccinatiepropaganda!

  Maar waar staat in de statuten van de WHO dat je ten alle tijde hun gif kan weigeren?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Waarom haal je in godsnaam een mormoon erbij?.

  Mja, daar kwam jij mee aanzetten

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik was degene die een telefoongesprek liet horen tussen een truther en eentje van de vaccinatiepropaganda!.

  Tja, truth hurts...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Tja,

  Dat registreren werkt geweldig, toch anoniem?

  Nu graag antwoord op de vraag:

  Maar waar staat in de statuten van de WHO dat je ten alle tijde hun gif kan weigeren?


  Verder graag niet meer van die onnadenkende opmerkingen plaatsen als:

  Beetje mijl-op-zeven als je net zo goed een dodelijk virus kunt loslaten zonder vaccinatie. Gaat ook nog eens honderd keer sneller.

  Zoals eerder opgemerkt is een vaccin misschien honder keer langzamer, maar ook honderd keer beter te controleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. is het ook nog eens zo dat de Wereldgezondheidsorganisatie - in tegenstelling tot wat Burgermeister hierover zelf beweert - geen enkele zeggenschap heeft over vaccinatieprogramma's van afzonderlijke landen en dus hooguit kan adviseren.

  Doe eens bewijzen dan blaatvis?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Burgermeister zegt dat er duidelijk, verifieerbaar en ondubbelzinnig bewijs is dat de WHO het levende vogelgriepvirus aan Baxters dochterbedrijf in Oostenrijk heeft geleverd, dat vervolgens door Baxter werd gebruikt bij de produktie van 72 kilo vaccinmateriaal in februari. Baxter zond dit bewust besmette produkt vervolgens naar 16 laboratoria in vier landen, waardoor er bijna een wereldwijde pandemie werd veroorzaakt.

  Omdat Baxter zich verplicht moet houden aan zeer strenge bioveiligheidseisen, kan de besmetting, produktie en verspreiding van het met het gevaarlijke vogelgriepvirus besmette materiaal nooit een ongeluk zijn geweest. Daarom moet Baxter volgens Burgermeister doelbewust misdadig hebben gehandeld. Naar aanleiding van haar aanklacht is de Oostenrijkse politie inmiddels een onderzoek gestart naar de handelwijze van Baxter.


  Ah, er is dus besmet materiaal vrijgekomen uit een laboratorium van Baxter. Een deel van de aanklacht is daarop gebaseerd.

  Horen we de blaatvis niet over. Die houdt ons voor dat Burgermeisters aanklacht enkel op mogelijke verplichte vaccinatie gericht is.

  Niet dus, Barrakoedah.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Obama wordt aangeklaagd omdat Burgermeister er zeker van is dat het misdaadsyndicaat zijn tentakels heeft uitgespreid tot in de hoogste regeringskringen, en er aanwijzingen zijn dat Obama direkte financiële belangen heeft bij Baxter.

  Ehm.. Billy??? Waarom weerleg je dit niet even snel? Is toch zo gedebunkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Verder zou ik het op prijs weten te waarderen als Billy de tijd kan vinden om een stukje over de codex alimentarius te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. "Zoals eerder opgemerkt is een vaccin misschien honder keer langzamer, maar ook honderd keer beter te controleren."

  We wisten wel dat je ze niet allemaal op een rijtje had.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. "Ah, er is dus besmet materiaal vrijgekomen uit een laboratorium van Baxter. Een deel van de aanklacht is daarop gebaseerd.

  Horen we de blaatvis niet over. Die houdt ons voor dat Burgermeisters aanklacht enkel op mogelijke verplichte vaccinatie gericht is."

  Je kan weer eens niet lezen, zoals gebruikelijk. Je haalt weer eens alles door elkaar, zoals gebruikelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. "Die kerel legt uit dat ALLEEN Arkansas wetgeving heeft opgenomen, waarin staat dat je vanuit religieuze argumneten het vaccin kan weigeren..."

  Nog een keer: dit heeft niks met de WHO te maken. Misschien moet je in vervolg eerst eens leren lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. "Zoals eerder opgemerkt is een vaccin misschien honder keer langzamer, maar ook honderd keer beter te controleren."

  Een air borne virus on the loose kan in principe iedereen besmetten en doden. Voor een vaccin is het zetten van een spuit noodzakelijk. Daardoor is het gemakkelijker om "insiders" te vrijwaren van een dood door vaccinatie, dan dood door een virus.

  Logisch dus dat je niet zomaar een virus verspreid dat iedereen dood, maar dat met vaccins probeert. Gemakkelijker te controleren.

  Snap je het nu Billy?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Nog een keer: dit heeft niks met de WHO te maken. Misschien moet je in vervolg eerst eens leren lezen.

  Het weigeren van een door de WHO ernstig gepromoot vaccin heeft wel met de WHO te maken hoor Roger.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Beetje mijl-op-zeven als je net zo goed een dodelijk virus kunt loslaten zonder vaccinatie. Gaat ook nog eens honderd keer sneller.

  Billy, wat snap je niet?

  Als je in achter een complot zit om de wereldbevolking wat terug te dringen is het niet zo slim als je dat met een dodelijk virus doet. Hoe bescherm je jezelf daar dan tegen is de vraag?
  Als je mensen overhaalt een dodelijke spuit te nemen en je doet dat zelf lekker niet is er daarentegen niets aan het handje.

  Dat kan je wel volgen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Barrakoedah?

  Omdat Baxter zich verplicht moet houden aan zeer strenge bioveiligheidseisen, kan de besmetting, produktie en verspreiding van het met het gevaarlijke vogelgriepvirus besmette materiaal nooit een ongeluk zijn geweest. Daarom moet Baxter volgens Burgermeister doelbewust misdadig hebben gehandeld. Naar aanleiding van haar aanklacht is de Oostenrijkse politie inmiddels een onderzoek gestart naar de handelwijze van Baxter.

  Ga je nu beweren dat Burgermeisters aanklacht niet ten dele om bovenstaande stukje gaat?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. "Ah, er is dus besmet materiaal vrijgekomen uit een laboratorium van Baxter. Een deel van de aanklacht is daarop gebaseerd.

  Horen we de blaatvis niet over. Die houdt ons voor dat Burgermeisters aanklacht enkel op mogelijke verplichte vaccinatie gericht is."

  Je kan weer eens niet lezen, zoals gebruikelijk. Je haalt weer eens alles door elkaar, zoals gebruikelijk.


  Wat kan ik niet lezen en wat haal ik door elkaar?


  Volgens mij stelt Burgermeister dat Baxter op zijn minst onzorgvuldig heeft gehandeld door een bewust besmet product naar verschillende laboratoria te sturen.

  Jij hebt dat in je stukje weggelaten en nu zeg je dat ik niet kan lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. De reaguurders bij Xanderblog zijn wel lachen: die gaan massaal zilveren voorwerpen koken om zo een geneesmiddel te maken :o)


  Trut hut neemt liever een spuitje kwik.

  Eigenlijk ook wel grappig. Lachen om het koken van een edelmetaal en dan jezelf laten in spuiten met een zwaar metaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hé Ano2, hoe zou trutje ons nou uit elkaar houden??

  Haha!

  Je blijft lachem met de trollekes...

  BeantwoordenVerwijderen
 42. "Trut hut neemt liever een spuitje kwik."

  Dit feit wordt overigens ontkent door De Gebafte Vis. Heb je deze onjuistheden nu al uit je artikel gehaald, Billy het kind?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Maar waar staat in de statuten van de WHO dat je ten alle tijde hun gif kan weigeren?.

  Over welk gif hebben we het hier?

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Volgens mij stelt Burgermeister dat Baxter op zijn minst onzorgvuldig heeft gehandeld door een bewust besmet product naar verschillende laboratoria te sturen..

  Bijna goed.
  Doe nog eens een poging...

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Het weigeren van een door de WHO ernstig gepromoot vaccin heeft wel met de WHO te maken .

  Je geeft nu in feite zelf al antwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Briljant gedebunked man! Gif? welk gif?

  Niets tegen in de brengen, ik geef het op...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Briljant gedebunked man! Gif? welk gif?

  Niets tegen in de brengen, ik geef het op...
  .

  Dat valt me mee, ik had verwacht dat je een nieuwe draai zou maken om die bewering te ondersteunen..

  BeantwoordenVerwijderen
 48. hoe zou trutje ons nou uit elkaar houden??.

  Simpel, jij bent anoniem10854990546994875084 en de ander is anoniem06791113855207320103

  Best vaag overigens dat blogger daar geen beter onderscheid in maakt.


  Verder heb ik ooit al met je afgesproken dat alle anoniem-reacties van jou afkomstig zijn, dus daar ga ik geen onderscheid in maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. "Een air borne virus on the loose kan in principe iedereen besmetten en doden. Voor een vaccin is het zetten van een spuit noodzakelijk. Daardoor is het gemakkelijker om "insiders" te vrijwaren van een dood door vaccinatie, dan dood door een virus.

  Logisch dus dat je niet zomaar een virus verspreid dat iedereen dood, maar dat met vaccins probeert. Gemakkelijker te controleren."

  Daar hebben we de volgende Einstein. Hoe selecteren ze hun slachtoffers dan, slimme Martijn? Daar hebben ze wel de controle over? Ik zou de logistiek van deze operatie nog eens goed overdenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. "Simpel, jij bent anoniem10854990546994875084 en de ander is anoniem06791113855207320103"

  Waar vindt jij deze gegevens, of zit je op de knie van Blaatsvis?

  "Daar hebben we de volgende Einstein. Hoe selecteren ze hun slachtoffers dan, slimme Martijn? Daar hebben ze wel de controle over? Ik zou de logistiek van deze operatie nog eens goed overdenken."

  Doe niet zo wijs Billy het kindje, wat dat ben je niet!

  Selecteren van de slachtoffers? Waar heb je het over? Deze vaccinatie ronde is waarschijnlijk een beta test voor de echte uitbraak. Men test de massa hoe zij reageren als ze een stuk ijzer door hun huid geprikt krijgen, gevuld met alu en kwik.

  Degene die uitverkoren zijn om de eugenics plannen te overleven, weten ALLANG wat het plan is.

  Mensen die bv Hitlers Keizerwilhelm instituut hebben opgericht: Rockefeller!

  Zij zullen hun intrek nemen in hun ommuurde villa's, terwijl de overgebleven massa (500 miljoen volgens georgia guidestones) wordt samengepakt in een aantal mega-cities. De overgebleven massa wordt gecontroleerd door een sientific dictorship.

  Zoiets als Blade-runner, of Demolition man!

  ECHTER:

  Wij gaan die shit gewoon weigeren, en het plannnetje van jullie meesters valt in duigen!

  Figuren als Billy worden misbruikt voor dit plan. Deze gefrustreerde mensen zijn boos op de mensheid en denken op deze manier macht naar hun toe te halen. Ze zien alleen niet in dat ze slechts het gereedschap zijn....bestemd om weggegooid te worden als de klus geklaard is....

  Gisteren hoorde ik dat er KANKERVIRUSSEN in vele vaccins zitten! Maar, Billy, vertrouw jij je Eugenisc-meesters maar, en neem je shotje!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Zoiets als Blade-runner, of Demolition man!.

  Het is nogal lastig voor je om fictie en werkelijkheid van elkaar gescheiden te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Waar vindt jij deze gegevens, of zit je op de knie van Blaatsvis? .

  Je wilt beweren dat je je eigen account-code niet kent, anoniem anoniem10854990546994875084?

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Deze vaccinatie ronde is waarschijnlijk een beta test voor de echte uitbraak. Men test de massa hoe zij reageren als ze een stuk ijzer door hun huid geprikt krijgen, gevuld met alu en kwik..

  En jij verwacht dat als deze uitbraak een hoax blijkt te zijn, dat bij een volgende uitbraak 6,5 miljard mensen nog een keer bereid zijn om zich te laten vaccineren?

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Wij gaan die shit gewoon weigeren, en het plannnetje van jullie meesters valt in duigen!.

  Ach, nu spartel je nog tegen, maar strakjes sta je vooraan om de spuit in ontvangst te nemen.
  Let maar op.
  De chemtrails worden opgevoerd om de massa daartoe te verleiden.
  Kijk de komende weken maar goed uit je raam naar de lucht.
  Vooral op bewolkte dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Bovendien zijn er iets van 200 mensen tot nu tot overleden. In de VS alleen sterven 37.000 mensen aan de griep elk jaar.

  Waarom moeten we deze "uitbraak" dan zien als een pandemie?

  Waarom een wereldwijde gekte creëren voor een niet bestaand probleem, Billy?

  Het is zeker toeval dat de hoofd-scientist van Oblabla, een zeer grote speler is binnen eugenics?

  Of ga je dit ontkennen?

  BeantwoordenVerwijderen
 56. "Ach, nu spartel je nog tegen, maar strakjes sta je vooraan om de spuit in ontvangst te nemen.
  Let maar op.
  De chemtrails worden opgevoerd om de massa daartoe te verleiden.
  Kijk de komende weken maar goed uit je raam naar de lucht.
  Vooral op bewolkte dagen."

  hahaha!

  Behoord ZEKER tot de mogelijkheden! Een soort van 2 componenten lijm!

  Maar je begrijpt toch wel dat ik liever dood ga, voordat ik in de plannetjes trap van jou meesters?

  Doe maar grappig over chemtrails, zeker nu je het niet meer kan ontkennen! Het staat namelijk gewoon in de officiële documenten!

  zie bv de documenten van de CFR betreft chemtrails!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Waarom moeten we deze "uitbraak" dan zien als een pandemie?.

  Je beweert een woordenboek te hebben.
  Zoek eens de definitie van het woord 'pandemie' op.
  Blijkbaar ken je de betekenis niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Maar je begrijpt toch wel dat ik liever dood ga, voordat ik in de plannetjes trap van jou meesters?.

  De chemtrails beginnen al in te werken op je.
  Dat is mooi..


  Doe maar grappig over chemtrails, zeker nu je het niet meer kan ontkennen! Het staat namelijk gewoon in de officiële documenten!.

  Die draai was te verwachten.
  Mijn complimenten voor de creativiteit waarmee personen als jij de werkelijkheid zo kunnen verdraaien dat ze je fictie ondersteunen.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Dus ik ga ziek worden van de chemtrails, samen met mijn hele familie en vrienden, en dan gaan we allemaal een griepspuit halen?

  hahahahahahaha!

  Er zijn inderdaad chemtrails die een griepachtig effect hebben.

  NIEMAND die ik ken gaat een spuit halen! Zelfs mijn opa van 95 heb ik omgepraat! Ps hij kwam eerder met Bilderberg als ik!!!

  Hij gaf mij het boek van Estulin!

  Er gaan heel veel doden vallen de komende jaren. Maar zoals in alle profetiën (zoals de bijbel) staat geschreven, zal de WAARHEID ZEGEVIEREN!

  Snap je nou echt niet dat je een prijs moet betalen voor je verraad? Jou ziel gaat naar Lucifer! Of geloof je daar niet in?

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Daarom hoef ik jou niet te bedreigen, jij straft jezelf wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 61. "Die draai was te verwachten.
  Mijn complimenten voor de creativiteit waarmee personen als jij de werkelijkheid zo kunnen verdraaien dat ze je fictie ondersteunen."

  Hoezo, wil je zeggen chemtrails niet worden toegegeven in officiële documenten?

  En wie zit er nou draaien te geven???????WIE BEGINT ER OVER CHEMTRAILS????????

  Wil je het onderwerp veranderen, trolleke?

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hoezo, wil je zeggen chemtrails niet worden toegegeven in officiële documenten?.

  Tja, je durft niet naar een bron te linken.
  Dat zegt genoeg.

  Je mag graag draaien, zoals je draai waarbij je enerzijds negatief doet over creationisten, en vervolgens een mormoon en theoloog als bron van inspiratie aanhaalt..

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Dus ik ga ziek worden van de chemtrails, samen met mijn hele familie en vrienden, en dan gaan we allemaal een griepspuit halen?.

  bijna goed.


  hahahahahahaha!.

  Ja lach maar.
  Het chemtrail-offensief is nog maar net begonnen.
  Duurt even voordat het inwerkt.


  Er zijn inderdaad chemtrails die een griepachtig effect hebben..

  Grappig, net lachte je daar nog om.
  Maar wees niet ongerust, deze chemtrailactie maakt je niet grieperig.


  NIEMAND die ik ken gaat een spuit halen!
  .

  Komt nog wel..


  Zelfs mijn opa van 95 heb ik omgepraat! Ps hij kwam eerder met Bilderberg als ik!!!.

  Het zit dus in de familie..

  BeantwoordenVerwijderen
 64. http://www.cfr.org/content/thinktank/GeoEng_Jan2709.pdf

  Summary
  There are a variety of strategies, such as injecting light-reflecting particles into the
  stratosphere, that might be used to modify the Earth’s atmosphere-ocean system in an
  attempt to slow or reverse global warming. All of these "geoengineering" strategies
  involve great uncertainty and carry significant risks. They may not work as expected,
  imposing large unintended consequences on the climate system. While offsetting
  warming, most strategies are likely to leave other impacts unchecked, such as
  acidification of the ocean, the destruction of coral reefs, and changes in composition of
  terrestrial ecosystems. Yet, despite uncertain and very negative potential consequences,
  geoengineering might be needed to avert or reverse some dramatic change in the climate
  system, such as several meters of sea level rise that could impose disaster on hundreds of
  millions of people.

  hahahaha!

  Tja, we er kleven risico's aan, maar we moeten het doen vanwege de great global warming swindle!


  Waarom schrijft Blaatvis daar niet een artikel over, dan snoer ik hem de mond met mijn feiten-kanon.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Maar, ga je nu openlijk hun plannen vertellen?

  Is dat je nieuwe taktiek?

  Moet ik nu bang worden ofzo?

  Zou je dus weer even op mijn argumenten en bewijzen willen reageren ipv van die eeuwige spelletjes van jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Zelfs mijn opa van 95 heb ik omgepraat! Ps hij kwam eerder met Bilderberg als ik!!!..

  Dus jou opa kwam met een boek over het bilderbergcomplot van estulin , die op zijn beurt door zijn opa gewezen werd op het bestaan van dit complot.


  Erg origineel ben je dus ook weer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. hahahaha!.

  Inderdaad.

  Dit is wel een heel desperate draai van je om deze suggestie van een denktank te koppelen aan het bestaan van chemtrails.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Zou je dus weer even op mijn argumenten en bewijzen willen reageren .

  Je moet eerst maar eens met bewijzen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Haha:'ik snap hem!

  Ik waarschuw truthut altijd dat hij niet bij de elite hoort! Trutje wil nu laten zien dat hij wel degelijk beschemd zal worden door zijn meesters!

  Ik vergat natuurlijk dat jij een vriendje bent van Patrick van Oranje, van Zablubber!

  Maar dat veranderd niets aan het feit dat jou ziel eeuwig zal branden....of je reïncarneerd als kakkerlak, weet ik veel.... 1 ding is zeker: boontje komt om zijn loontje!

  Jij begrijpt er niets van. Eugenisc plannen zijn afkomstig van figuren als Eric Pianca en John P Holdren. Eric offert desnooods zijn eigen gezin op, om de aarde te redden! De elite zit een paar duizend meter onder de grond in een ondergrondse tunnel netwerk...

  Ik ga dood, maar hou mijn ziel jij gaat dood en gaat rechtstreeks naar Lucifer!

  BeantwoordenVerwijderen
 70. "Je moet eerst maar eens met bewijzen komen."

  Zeg flapdrol, meen je dit nou?

  Wat is die rechtstreekse link naar CFR.org dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 71. "Geoengineering Strategies
  Among all geoengineering schemes, those currently considered most feasible involve
  increasing the planetary albedo, that is, reflecting more sunlight back into space before it
  can be absorbed. There are a number of different methods that could be used to increase
  the planet’s reflectivity:
  1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the
  stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s
  surface).
  2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)
  3. Place various kinds of reflecting objects in space either near the earth or at a
  stable location between the earth and the sun.
  4. Change large portions of the planet's land cover from things that are dark
  (absorbing) such as trees to things that are light (reflecting) such as open snowcover
  or grasses.
  "

  Hier stakker! Nog een quote uit de CFR link die ik je gaf!

  En WÉÉÉEEEEEeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr ga je op je smoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Wat is die rechtstreekse link naar CFR.org dan?.

  Geen bewijs.
  Er staat niets in over chemtrails die de afgelopen deccennia over ons verspreid zouden zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Nog een quote uit de CFR link die ik je gaf!.

  Yup, en ik begin te vermoeden dat je moeite hebt met het lezen van de Engelse taal.

  Ook dat citaat onderstreept je chemtrail-theorie niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. "Dit is wel een heel desperate draai van je om deze suggestie van een denktank te koppelen aan het bestaan van chemtrails."

  WAAR IS EEN DENKTANK ANDERS VOOR STAKKER???????

  Hillary Clinton heeft onlangs toegeven dat de CFR de regering bestuurd in de VS! Dick Cheney is hoofd geweest van de CFR?

  Wie is hier nou desperate, door met zulke argumneten te komen:

  "het is niet waar, omdat het een denktank is"

  Wat een joker ben jij zeg, je wordt met de dag lachwekkender...

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Maar, ga je nu openlijk hun plannen vertellen?.

  Mja, jij bent het die meent dat 'ze' open zijn over hun plannen, en zelfs artikelen daarover publiceren, waaruit jij dan weer kunt citeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. "Ook dat citaat onderstreept je chemtrail-theorie niet.

  27 juli
  "

  Zou je zo vriendelijk willen zijn je achterlijke reactie te onderbouwen?

  Waarom is dit geen bewijs volgens jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 77. WAAR IS EEN DENKTANK ANDERS VOOR STAKKER???????>

  Woord zegt het al: om over dingen na te denken.

  We hebben het over deccennia aan chemtrails, en jij komt met suggesties van een denktank die geeneens chemtrails zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Waarom is dit geen bewijs volgens jou?.

  Staat niks over chemtrails in die de afgelopen deccennia op ons zijn neergedaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Hillary Clinton heeft onlangs toegeven dat de CFR de regering bestuurd in de VS!.

  Ah, dus de regering wordt zelf ook geregeerd?

  Kun je dat met een bron onderbouwen?
  Ben wel benieuwd hoe je nu weer tot deze draai komt.

  Cheney was overigens onderdeel van de regering, net zoals hillary dat nu is.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Daar hebben we de volgende Einstein. Hoe selecteren ze hun slachtoffers dan, slimme Martijn? Daar hebben ze wel de controle over? Ik zou de logistiek van deze operatie nog eens goed overdenken.

  1. Door zelf geen vaccinatie te nemen houden ze zichzelf al buiten schot. Dat lijkt me het belangrijkste.
  2. Als het doel is de populatie zonder meer te beperken hoef je verder niet zo hard te selecteren. Gewoon iedereen een prik geven waardoor hun overleidensrisico flink toeneemt en je bent klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. "Ah, dus de regering wordt zelf ook geregeerd?

  Kun je dat met een bron onderbouwen?
  Ben wel benieuwd hoe je nu weer tot deze draai komt."

  http://www.youtube.com/watch?v=oQQPXxFu6JM

  hahaha!

  En weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  eeeeeeeeeeeeer ga je op je smoel!

  Doet pijn hè, de waarheid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. De bewijzen voor chemtrail zijn keihard..

  ik ben benieuwd.

  Niet alleen de CFR praat nu openlijk over het toapassen van geo-enginering (chemtrails).
  .

  Nope, dat zijn geen chemtrails.
  Blijkbaar ken je het complot geeneens dat de complotdenkende complottisten rond de contrails hebben verzonnen.


  Mensen hebben al jaren geleden monster genomen met DAARIN ALUMINIUM OXIDE!!!!.

  aluminiumoxide ligt bij mij in het keukenla. Wat is daar zo bijzonder aan?
  En ze hebben monsters uit contrails gehaald?
  Leg uit hoe dat gedaan is?


  DE CFR NOEMT DIT INGREDIENT!!!!maar ze hebben het niet over chemtrails???.

  de cfr-denktank heeft het over toekomstige scenarios.
  Dat is een detail dat je graag wegmoffelt.

  Maar deze discussie is wel cool: het laat zien hoe desperaat de complottisten zijn en hoe ze de boel verdraaien om hun complot de schijn van werkelijkheid te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Doet pijn hè, de waarheid!!.

  Blijkbaar, want je rent er continu voor weg.
  Dat filmpje van Hillary is een wel heel mooi voorbeeld van hoe de complotdenkende complottisten de boel verdraaien om hun punt te bevestigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. "Maar deze discussie is wel cool: het laat zien hoe desperaat de complottisten zijn en hoe ze de boel verdraaien om hun complot de schijn van werkelijkheid te geven."

  Hier weer een ander voorbeeld van je zielige debunk-techniek:

  Je beschuldigt mij continu van het gedrag dat JEZELF laat zien!

  Niet met bewijzen komen
  draaien
  ontkennen
  zielig doen

  Wij zijn deperate volgens meneer, omdat we met links komen van de belangrijkste denktank in de VS die aangeeft dat ze aluminiumoxide gaan gebruiken om wolken te creëren.

  Natuurlijk zeggen ze dat ze nog in de testfase zitten? Is dit nou je enige argument??

  Laat mij een fragment zien van uit een filmfragment van VOOR 1995, waarin je chemtrail (contrails volgens corky)kunt waarnemen?

  KOM JIJ NOU EENS MET BEWIJS, zielige vent.....

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Wij zijn deperate volgens meneer, omdat we met links komen van de belangrijkste denktank in de VS die aangeeft dat ze aluminiumoxide gaan gebruiken om wolken te creëren.
  .

  Precies!!

  gaan gebruiken.
  Dus ze doen het nog niet.

  En dat koppel jij aan de deccennia-lange neerdaling van chemtrails op onze hoofden.


  Laat mij een fragment zien van uit een filmfragment van VOOR 1995, waarin je chemtrail (contrails volgens corky)kunt waarnemen?.

  Ah, je wilt nu beweren dat voor 1995, vliegtuigen geen contrails produceerden?

  Dat is een wel heel maffe stelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. "Blijkbaar, want je rent er continu voor weg.
  Dat filmpje van Hillary is een wel heel mooi voorbeeld van hoe de complotdenkende complottisten de boel verdraaien om hun punt te bevestigen."

  Be told what we shouls be doing????

  Hahaha, leg uit!

  And how we shouls THINK ABOUT THE FUTURE!!!!

  Jezus kerel, gaat het wel goed met je? Jij zegt dat ik er een draai aan geef, maar legt niet uit, welke draai, en wat Hillary dan WEL zou zeggen volgens jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Natuurlijk zeggen ze dat ze nog in de testfase zitten?.

  Ah, dus sinds 1995 verspreid men weet ik veel wat aan chemicalien via contrails van willekeurige vliegtuigen over onze hoofden, en dat allemaal in het geniep.
  En nu anno 2009 vindt de denktank van het cfr het noodzakelijk om daarmee bovengronds te gaan?
  Wat is daar de logica van?

  BeantwoordenVerwijderen
 89. "En nu anno 2009 vindt de denktank van het cfr het noodzakelijk om daarmee bovengronds te gaan?
  Wat is daar de logica van?"

  Ophouden met van onderwerp veranderen, elke reactie, ik stelde jou een vraag, en ik verwacht nu een keer antwoord:

  "Be told what we shouls be doing????

  Hahaha, leg uit!

  And how we shouls THINK ABOUT THE FUTURE!!!!

  Jezus kerel, gaat het wel goed met je? Jij zegt dat ik er een draai aan geef, maar legt niet uit, welke draai, en wat Hillary dan WEL zou zeggen volgens jou."

  BeantwoordenVerwijderen
 90. "En nu anno 2009 vindt de denktank van het cfr het noodzakelijk om daarmee bovengronds te gaan?
  Wat is daar de logica van?"

  Ophouden met van onderwerp veranderen, elke reactie, ik stelde jou een vraag, en ik verwacht nu een keer antwoord:

  "Be told what we shouls be doing????

  Hahaha, leg uit!

  And how we shouls THINK ABOUT THE FUTURE!!!!

  Jezus kerel, gaat het wel goed met je? Jij zegt dat ik er een draai aan geef, maar legt niet uit, welke draai, en wat Hillary dan WEL zou zeggen volgens jou."

  BeantwoordenVerwijderen


 91. Hahaha, leg uit!
  .

  Je hebt echt geen verstand van politiek he?
  Wat denk je dat al die adviescommissies, denktanks en lobbygroepen doen?
  Juist: de regering vertellen hoe die volgens hen zou moeten handelen. Proberen invloed uit te oefenen, etc.

  Wat maak jij daarvan?
  Dat zo'n denktank de regering bestuurt..

  BeantwoordenVerwijderen
 92. "Je hebt echt geen verstand van politiek he?
  Wat denk je dat al die adviescommissies, denktanks en lobbygroepen doen?
  Juist: de regering vertellen hoe die volgens hen zou moeten handelen. Proberen invloed uit te oefenen, etc."

  Vrijwel alle leden uit het kabinet zijn leden van de CFR. Ben je nou echt zo dom of doe je alsof? Bilderberg en CFR zijn voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het leveren van de politici.

  Zelfs Michelle Obama is lid:

  http://www.youtube.com/watch?v=B0kLndh0zng

  Jij bent helemaal geen debunker! Want ik debunk JOU continu. Jij bent slecht een woordentovenaar, en een beroepsleugenaar! Ik ben weer ff klaar met jou! Ik heb weer eens bewezen dat dit blog een desinfo-OP is.

  Zoek het lekker uit met je spuitjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 93. "Deze vaccinatie ronde is waarschijnlijk een beta test voor de echte uitbraak."

  En hoppa, gewoon weer de volgende speculatie. Maar ja, die anoniem is een hopeloos geval. Hij gelooft echt alles. Zelfs chemtrails zijn bewezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Hillary geeft openlijk toe dat de cfr zegt wat ze zou moeten doen, en hoe ze over de toekomt zouden moeten denken.

  De CFR geeft aan dat we ondanks de risico's de aarde moeten redden door chemtrails te verspreiden.

  Wat gaat er dan gebeuren volgens hun eigen woorden? Er wordt aan Hillary dus verteld wat ze zou moeten doen, en hoe zij in de toekomst de aarde moet redden van global warming swindle!

  Geen begrijpend lezen gehad op school?

  Waarom naar buiten treden? OMDAT ZE DAT ALTIJD DOEN STAKKER!

  Wat had Medvedev laatst in zijn hand???

  DE NIEUWE WERELDMUNT!!!!!!!Waar wij al tientallen jaren voor waarschuwen!!!

  Maar dan ben je natuurlijk desperate als je denk dat dit iets te betekenen heeft....het is slechts een testmunt....boehoe, wat een dramatische clown ben jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 95. "1. Door zelf geen vaccinatie te nemen houden ze zichzelf al buiten schot. Dat lijkt me het belangrijkste.
  "2. Als het doel is de populatie zonder meer te beperken hoef je verder niet zo hard te selecteren. Gewoon iedereen een prik geven waardoor hun overleidensrisico flink toeneemt en je bent klaar."

  Nou, zo simpel is dat niet, Martijntje. Je moet toch echt eens beter gaan nadenken. Bij verplichte vaccinatie is er grote kans dat ongeveer de hele mensheid wordt uitgevaagd. En hoe ga je dan nog je geld verdienen? Plotseling heb je geen klanten meer, fabrieken en winkels sluiten, enzoverder. Ook geen personeel meer om het huis te verzorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. "En hoppa, gewoon weer de volgende speculatie. Maar ja, die anoniem is een hopeloos geval. Hij gelooft echt alles. Zelfs chemtrails zijn bewezen.

  27 juli 2009 10:25
  "

  En hupsaké! De volgende trol is al weer aanwezig om het ontkennen voort te zetten!

  Rogier, hoe vaak moet ik je zeggen dat je stinkt naar leugens en zuur bier?

  Waar heeft de CFR het over in hun documenten? Doe nou even je best! OOOOOoh, het zijn geen chemtrail natuurlijk, want zij noemen het geo-enginering!!!

  hahaha! Wat een zielepoten zijn jullie, geef het toch op! Jullie weten nu toch al wie ik ben? Wie ga je verder overtuigen hier?

  Bas, Krek, John?

  wat een grap...

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Zwijg toch Rogier, anders wordt je vertrappeld door de waarheid als een mier.

  Niemand boeit jou slappe gezeur hier.

  Ik geef je een pak slaag met mijn chemtrail bewijzen, niet proberen van onderwerp te veranderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 98. "Niemand boeit jou slappe gezeur hier"

  En dat van jou wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 99. "Ik geef je een pak slaag met mijn chemtrail bewijzen, niet proberen van onderwerp te veranderen!"

  Kom maar op, wordt een partijtje kleischieten wat mij betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. ""Niemand boeit jou slappe gezeur hier"

  En dat van jou wel?"

  Ik onderbouw mijn stellingen met rechtstreekse bewijzen. Jij bent slecht de volgende beroepsleugenaar die hier woordspelletjes komt spelen omdat Truthut koffie aan het halen is!
  Wat voeg jij nou toe hier? Kansloze zure mier, stinkend naar zuur bier! Niemand geeft om jou ene zier.

  Probeer nou maar mijn chemtrail bewijzen te weerleggen! IPV van je goedkope wedervraagjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Ga ook nog even in op de belagrijkheid van de CFR binnen het kabinet van Oblabla...

  "Ze geven slechts advies"

  Sure...doorom is vrijwel het valtallige Obama-team CFR lid! EN BILDERBERG lid!

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Vrijwel alle leden uit het kabinet zijn leden van de CFR..

  Grappig: waarom link je dan naar het filmpje?
  Het kabinet wordt dus niet gestuurd door de cfr, het kabinet is de cfr :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Waarom naar buiten treden? OMDAT ZE DAT ALTIJD DOEN STAKKER!.

  Ah, en wij schapen zien dat uiteraard niet, maar jij als truther doorziet het meteen..  Wat had Medvedev laatst in zijn hand???

  DE NIEUWE WERELDMUNT!!!!!!!Waar wij al tientallen jaren voor waarschuwen!!!
  .

  Mja, wedden dat die munt die hij beet hield er nooit komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Probeer nou maar mijn chemtrail bewijzen te weerleggen! .

  Moet je eerst met bewijzen komen.
  En dat doe je niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Je moet toch echt eens beter gaan nadenken. Bij verplichte vaccinatie is er grote kans dat ongeveer de hele mensheid wordt uitgevaagd. En hoe ga je dan nog je geld verdienen? Plotseling heb je geen klanten meer, fabrieken en winkels sluiten, enzoverder. Ook geen personeel meer om het huis te verzorgen.

  Zo simpel is het wel. Je zorgt er gewoon voor dat niet alle vaccins dodelijk zijn, je plakt er een kans aan vast. Dat zei ik: met de vaccins verhoog je het overleidensrisico.

  Snap je Roger?

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Mijn naam is Rogier en nee, jouw simpele voorstellingen overtuigen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Ik ben persoonlijk van mening dat het voor medicijnenfabrikanten een hele nuttige strategie is om je klanten om zeep te helpen. Ik weet alleen nog niet precies waarom ... hmmmm ... tja .... ehhh. Moet er nog even over na denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Ik ben persoonlijk van mening dat het voor medicijnenfabrikanten een hele nuttige strategie is om je klanten om zeep te helpen. Ik weet alleen nog niet precies waarom ... hmmmm ... tja .... ehhh. Moet er nog even over na denken.

  Dat hangt er maar net vanaf wie de klanten van zo'n fabrikant zijn, of niet?

  Wie weet zijn de echte klanten wel de mensen die belang hebben bij depopulatie, of niet dan Bassie?

  BeantwoordenVerwijderen
 110. "Moet je eerst met bewijzen komen.
  En dat doe je niet."

  Ik denk dat je zelf wel weet hoe zielig je bezig bent. Als ik een docu van 2 uur laat zien, bv deze:

  http://www.youtube.com/watch?v=HxNeoXkL0mM&hl=nl

  Dan weiger je te kijken omdat het op 'joetjoep'staat. Laat ik je officiële documenten zien van de machtigste organistie in de VS, is het geen bewijs, omdat met niet letterlijk zegt dat ze het al sinds 1995 globaal doen!

  Trieste spelletjes die jij speelt hier....

  Dus volgens jou bestaan chemtrail tot nu toe niet, maar gaan ze NU WEL ingezet worden. Maar maak je vooral niet druk, dit is om ons te redden!

  DAT IS WAT JIJ ONS WIL WIJSMAKEN????

  BeantwoordenVerwijderen
 111. "1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the
  stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s
  surface).
  2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)"

  JOEHOE!!!!!!!!!!!!!!

  De CFR adviseerd Obama en Hillary om wolken te creëren!!!!Ondanks de risico's...

  Noem je dit nog steeds contrails?

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Lekker bezig hoor anoniem.

  Dan nog even terug naar Billy: waarom heb je de aanklacht van Burgermeister zo halfslachtig weergegeven? Je laat bewust delen weg zoals eerder opgemerkt.

  1. Burgermeister zegt dat er duidelijk, verifieerbaar en ondubbelzinnig bewijs is dat de WHO het levende vogelgriepvirus aan Baxters dochterbedrijf in Oostenrijk heeft geleverd, dat vervolgens door Baxter werd gebruikt bij de produktie van 72 kilo vaccinmateriaal in februari. Baxter zond dit bewust besmette produkt vervolgens naar 16 laboratoria in vier landen, waardoor er bijna een wereldwijde pandemie werd veroorzaakt.

  Omdat Baxter zich verplicht moet houden aan zeer strenge bioveiligheidseisen, kan de besmetting, produktie en verspreiding van het met het gevaarlijke vogelgriepvirus besmette materiaal nooit een ongeluk zijn geweest. Daarom moet Baxter volgens Burgermeister doelbewust misdadig hebben gehandeld. Naar aanleiding van haar aanklacht is de Oostenrijkse politie inmiddels een onderzoek gestart naar de handelwijze van Baxter.


  2. Obama wordt aangeklaagd omdat Burgermeister er zeker van is dat het misdaadsyndicaat zijn tentakels heeft uitgespreid tot in de hoogste regeringskringen, en er aanwijzingen zijn dat Obama direkte financiële belangen heeft bij Baxter.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Oh God, daar komt hij weer met een YouTube filmpje waar alleen maar condensstrepen te zien zijn. Jammer, anoniem, maar daar trappen wij niet niet. Ga eens een beetje meteorologie bestuderen, dat weet je hoe die strepen ontstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Beetje mijl-op-zeven als je net zo goed een dodelijk virus kunt loslaten zonder vaccinatie. Gaat ook nog eens honderd keer sneller.

  Ook dit is inmiddels toegelicht Billebaffert. Een dodelijk virus is niet te controleren, met een vaccin kan je nog bepalen wat er in welke spuit zit en wie die spuiten niet krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Leuk geprobeerd Rogier! Ik had echter vragen over dit stukje bewijs. Is het nou zo moeilijk om antwoord te geven?

  Dus volgens jou bestaan chemtrail tot nu toe niet, maar gaan ze NU WEL ingezet worden. Maar maak je vooral niet druk, dit is om ons te redden!

  DAT IS WAT JIJ ONS WIL WIJSMAKEN????

  27 juli 2009 14:41


  Anoniem zei...
  "1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the
  stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s
  surface).
  2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)"

  JOEHOE!!!!!!!!!!!!!!

  De CFR adviseerd Obama en Hillary om wolken te creëren!!!!Ondanks de risico's...

  Noem je dit nog steeds contrails?

  BeantwoordenVerwijderen
 116. 1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the
  stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s
  surface).
  2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)"

  Hoe noem jij dit Rogier? Contrails?

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Hahaha, van alle filmpjes heeft de dombo uitgerekend deze gekozen. Heel goed, anoniem. Echt, we liggen dubbel hier. Trouwens, je schoolopleiding was kennelijk toch al niet erg goed, want met de grammatica wil het ook niet maar niet lukken. Stam plus t moet toch niet zo'n moeilijke regel zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Leuk geprobeerd John! Ik had echter vragen over dit stukje bewijs. Is het nou zo moeilijk om antwoord te geven?

  Dus volgens jou bestaan chemtrail tot nu toe niet, maar gaan ze NU WEL ingezet worden. Maar maak je vooral niet druk, dit is om ons te redden!

  DAT IS WAT JIJ ONS WIL WIJSMAKEN????

  27 juli 2009 14:41


  Anoniem zei...
  "1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the
  stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s
  surface).
  2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)"

  JOEHOE!!!!!!!!!!!!!!

  De CFR adviseerd Obama en Hillary om wolken te creëren!!!!Ondanks de risico's...

  Noem je dit nog steeds contrails?

  27 juli 2009 15:17


  Anoniem zei...
  1. Add more small reflecting particles in the upper part of the atmosphere (the
  stratosphere which is located between 15 and 50 kilometers above the Earth’s
  surface).
  2. Add more clouds in the lower part of the atmosphere (the troposphere)"

  Hoe noem jij dit Rogier? Contrails?

  BeantwoordenVerwijderen
 119. "Hoe noem jij dit Rogier? Contrails?"

  In elk geval geen chemtrails. Volgens mij weet je het verschil niet eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. 'Stam plus t moet toch niet zo'n moeilijke regel zijn.'

  Reageren op de inhoud, dat moet toch niet zo moeilijke regel zijn?

  Moet ik de vraag nog eens herhalen?

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Natuurlijk weet hij het verschil niet. Elke keer als iemand weer een opmerking maakt gaat hij paniekerig op google zoeken, snapt nauwelijks wat er staat en gaat dan iedereen overschreeuwen in de hoop dat niemand hem tegenspreekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. In elk geval geen chemtrails. Volgens mij weet je het verschil niet eens.

  Dus wolken creëren om zonlicht te weerkaastsen noem je geen chemtrails?

  WAT MAAKT HET UIT HOE JE HET NOEMT!!!

  GEO-ENGINERING voor jou dan stumpert!

  En geen normale vliegtuiguitlaatgassen ZOALS JULLIE ALTIJD BEWEREN of wel soms?

  Of ga je nu weer liegen?

  BeantwoordenVerwijderen
 123. "Reageren op de inhoud, dat moet toch niet zo moeilijke regel zijn?"

  Ik heb het over jouw inhoud, grappenmaker. Hup, terug naar school, ga iets leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. "GEO-ENGINERING voor jou dan stumpert!"

  Hahaha, en dat is dat dan, anoniem? Nou, leg eens uit?

  Het is trouwens stumperd, stumperd.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. "Natuurlijk weet hij het verschil niet. Elke keer als iemand weer een opmerking maakt gaat hij paniekerig op google zoeken, snapt nauwelijks wat er staat en gaat dan iedereen overschreeuwen in de hoop dat niemand hem tegenspreekt."

  Blijkbaar weet JIJ het verschil niet!!!

  IN contrails zit geen alu-oxide in, chemtrails wel!!

  EXACT WAT DE CFR TOEGEEFT!

  Dus wat zit je nou slap te lullen, zielige vent die je bent!

  De CFR adviseerd om Alu-oxide in de admosfeer te spuiten, is dat niet waar die gekke chemtrailers al tientallen jaren voor waarschuwen?

  Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming.

  Dat is wat jij beweert namelijk. EN DAN LEEF JE ECHT IN LALALAND, als je dit mondsnoerende logica noemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming.

  Geef nou eens gewoon antwoord op de vraag die ik jou en je zielige vriendje nu al 10 x stel!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. "IN contrails zit geen alu-oxide in, chemtrails wel!!"

  Dat weet ik, anoniem. Alu komt van aluhoedjes. Die geloven in chemtrails.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. us jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming.

  Dat is wat jij beweert namelijk. EN DAN LEEF JE ECHT IN LALALAND, als je dit mondsnoerende logica noemt!

  27 juli 2009 15:37


  Anoniem zei...
  Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming.

  Geef nou eens gewoon antwoord op de vraag die ik jou en je zielige vriendje nu al 10 x stel!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. "Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming."

  Nee, anoniem. Dat "zeggen" Obama niet. Obama is trouwens enkelvoud, niet meervoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????
  Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Onee, zeggen Obama dat niet????

  De adviseurs van Obama zegt dat wel!

  http://www.cfr.org/content/thinktank/GeoEng_Jan2709.pdf

  Summary
  There are a variety of strategies, such as injecting light-reflecting particles into the
  stratosphere, that might be used to modify the Earth’s atmosphere-ocean system in an
  attempt to slow or reverse global warming. All of these "geoengineering" strategies
  involve great uncertainty and carry significant risks. They may not work as expected,
  imposing large unintended consequences on the climate system. While offsetting
  warming, most strategies are likely to leave other impacts unchecked, such as
  acidification of the ocean, the destruction of coral reefs, and changes in composition of
  terrestrial ecosystems. Yet, despite uncertain and very negative potential consequences,
  geoengineering might be needed to avert or reverse some dramatic change in the climate
  system, such as several meters of sea level rise that could impose disaster on hundreds of
  millions of people.

  http://www.cfr.org/content/thinktank/GeoEng_Jan2709.pdf

  Summary
  There are a variety of strategies, such as injecting light-reflecting particles into the
  stratosphere, that might be used to modify the Earth’s atmosphere-ocean system in an
  attempt to slow or reverse global warming. All of these "geoengineering" strategies
  involve great uncertainty and carry significant risks. They may not work as expected,
  imposing large unintended consequences on the climate system. While offsetting
  warming, most strategies are likely to leave other impacts unchecked, such as
  acidification of the ocean, the destruction of coral reefs, and changes in composition of
  terrestrial ecosystems. Yet, despite uncertain and very negative potential consequences,
  geoengineering might be needed to avert or reverse some dramatic change in the climate
  system, such as several meters of sea level rise that could impose disaster on hundreds of
  millions of people.

  http://www.cfr.org/content/thinktank/GeoEng_Jan2709.pdf

  Summary
  There are a variety of strategies, such as injecting light-reflecting particles into the
  stratosphere, that might be used to modify the Earth’s atmosphere-ocean system in an
  attempt to slow or reverse global warming. All of these "geoengineering" strategies
  involve great uncertainty and carry significant risks. They may not work as expected,
  imposing large unintended consequences on the climate system. While offsetting
  warming, most strategies are likely to leave other impacts unchecked, such as
  acidification of the ocean, the destruction of coral reefs, and changes in composition of
  terrestrial ecosystems. Yet, despite uncertain and very negative potential consequences,
  geoengineering might be needed to avert or reverse some dramatic change in the climate
  system, such as several meters of sea level rise that could impose disaster on hundreds of
  millions of people.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Vraagje: leg ons even uit hoe wolken ontstaan. Gaat mij even om de rol van de kerndeeltjes. Wij wachten wel weer totdat je weer wat bij elkaar gegoogled hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Dus geef nou maar gewoon antwoord op mijn vraag:

  Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????
  Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Wat, zit de plaat vast, anoniem? Even optillen.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. 'Vraagje: leg ons even uit hoe wolken ontstaan. Gaat mij even om de rol van de kerndeeltjes. Wij wachten wel weer totdat je weer wat bij elkaar gegoogled hebt.

  27 juli 2009 15:50
  '

  Zou je denken?? Geef nou maar antweoord op mijn vraag:


  Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????
  Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????Dus jij beweert dat chemtrails nooit bestaan hebben, en DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming?????

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Waarom negeer je deze vraag rogier?

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Waarom draai je om de feiten heen?

  Waarom ben je zo'n laffe hond?

  BeantwoordenVerwijderen
 138. "Waarom negeer je deze vaarg"

  Welke vaarg, anoniem? Wat is dat, een vaarg?

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Waarom gedraag je je als een opzichtige leugenaar John?

  Dus chemtrail hebben nooit bestaan, maar zijn toevallig laatst bedacht door de CFR?

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Nee, anoniem, dat hebben we niet afgesproken. Jij gaat ons eerst eens vertellen of je iets begrijpt van wolken. Gewoon elemtaire kennis: waardoor ontstaat een wolk?

  Kom, je kunt het.

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Geef nou maar antwoord, Rogier!

  Je valt weer eens door de mand....

  BeantwoordenVerwijderen
 142. "Nee, anoniem, dat hebben we niet afgesproken. Jij gaat ons eerst eens vertellen of je iets begrijpt van wolken. Gewoon elemtaire kennis: waardoor ontstaat een wolk?

  Kom, je kunt het."

  Ik stelde jkou de vraag eerst. Het lijkt me dan wel zo logisch DAT JIJ EERST ANTWOORD GEEFT.

  Je bent net zo zielig als Truthut: doen alsof je WTC77 gedebunked hebt, maar zodra er vragen komen, moet ik het NIST-rapport lezen...

  DUS GEEF NOU MAAR ANTOORD!

  Waarom ben je zo opzichtig aan het desinfo verspreiden, wordt dit onzin blog binnnekort opgeheven ofzo, inclusief alle trollen?

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Eerst huiswerk, anoniem, anders wordt het om 7 uur na bed zonder speen. Vertel: wat hebben stofdeeltjes en wolken met elkaar te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Sjon zegt: "Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming."

  Nee, anoniem. Dat "zeggen" Obama niet. Obama is trouwens enkelvoud, niet meervoud.  Anoniem zegt: Onee, zeggen Obama dat niet????

  De adviseurs van Obama zegt dat wel!  Waarop Sjon zegt: Vraagje: leg ons even uit hoe wolken ontstaan. Gaat mij even om de rol van de kerndeeltjes. Wij wachten wel weer totdat je weer wat bij elkaar gegoogled hebt.


  Conclusie: Sjonnie is een draaikont. Eerst ontkent hij dat Obama iets zegt (en daarbij zit ie bovendien zielig te zeuren over grammatica), en als vervolgens als blijkt dat hij ongelijk heeft begint ie snel over wolken, in plaats van zijn ongelijk toe te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. @Ano 2:

  Zodra ze echt uitgeluld zijn dan komende openlijke spelletjes:

  Geen antwoord willen geven voordat ik meneer uitleg hoe een wolk ontstaat.

  Of geen antwoord willen geven totdat ik het hele Nist rapport heb gelezen..

  Ze zijn onze aandacht niet waard. Zij straffen zichzelf wel!

  Boontje komt om zijn loontje...

  Hoorde net dat Sarkosy een hartaanval heeft gekregen: hahaha! MOOI!, ik hoop dat hij pijn lijdt!

  Jij wordt in dit leven nog gestraft, of in het volgend Sjonnie boy. Denk aan deze woorden als je zometeen eenzaam in een hoekje ligt te creperen.

  BeantwoordenVerwijderen
 146. @Sjonnie

  Voordat wij jou uitleggen hoe een wolk ontstaan mag jij ons wel eens even uitleggen hoe goud ontstaat.

  Wat dacht je daarvan slimbo.

  Als je het ons niet uitlegd hebben wij gelijk. Dat is de afspraak.

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Een wolk kan op verschillende manieren ontstaan, sjon...

  Bijvoorbeeld doordat lucht tegen een bergwand wordt opgestuwd. De lucht koelt af, waardoor de lucht minder waterdamp kan bevatten, gevolg: wolken vorming en evt regen.

  Ok pootje, ik heb je antwoord gegeven, nu jij dus!

  Chemtrail hebben volgens jou dus nooit bestaan, EN HET IS NU TOEVAL dat de CFR nu de aarde wil redden door kunstmatige wolkenvorming (dmv bv alu-oxide)??????????????????????????????????????
  ???????????????????
  ??????????????????
  ??????
  ??
  ?

  Of moet ik je nu eerts uitleggen hoe anti-zwaartekracht werkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Typisch gevalletje:

  "game-set-match"

  BeantwoordenVerwijderen
 149. DAT HET NU TOEVAL is dat de adviseurs van Obama zeggen dat ze CHEMTRAILS (Geo enginering) gaan gebruiken tegen global warming..

  Tja, dat zijn geen chemtrails
  Ik begrijp dat je zo desperaat naar bewijslast zoekt dat alles dat in de lucht gepompt wordt dan maar als chemtrail moet dienen, maar zo werkt dat niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 150. ik weet het niet, de waarheid ligt waarschijnlijk in het midden (zoals altijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen