donderdag 20 augustus 2015

Afscheid

Heintje Davids (backgrounds) neemt afscheid. Micha Kat stopt als klokkenluider en journalist, zo meldde hij gisteren, en wel op (be there) 23 september. Ruim op tijd voor condoleances en 'die blumen'. 'Deze site en KlokkenluiderOnLine zullen zo lang mogelijk on air blijven als archief. De geschiedenis zal laten zien dat alles wat we hebben gezegd en geschreven de waarheid is. In the meantime roepen we alle burgers op alleen nog te denken aan hun eigen lijfsbehoud en dat van hun directe naasten en alle activiteiten ten dienste van de ‘staat’ of de ‘gemeenschap’ te staken.'

Maar ja, de koek was ook wel een beetje op, zo bleek gisteren toen Kat meende dat hij van al zijn vijanden had gewonnen, zonder verdere toelichting. Per slot van rekening worden zijn reactiepanelen nog voornamelijk bevolkt door leestekens en warrige volzinnen brakende warhoofden. O ja, en een handjevol critici die hem de laatste dagen steeds meer het vuur aan de schenen legden.

Bijzonder is niet dat Kat voor de derde maal zijn afscheid aankondigt, dat waren we onderhand wel gewend, maar de datum 23 september. Niet 1 september of 1 oktober, nee, op een doordeweekse woensdag. En zoals zijn volgers terecht vermoeden, het is waarschijnlijk niet dat Kat wil, maar op die datum moet stoppen.

De onvoorwaardelijke celstraf van tien maanden wegens het herhaald plegen van smaadschrift kan het niet zijn, daartegen zou Kat in hoger beroep gaan. Nee, we hebben nog die andere strafrechtelijke vervolging, in Kats huidige thuisland Ierland, waarover we al maanden niets meer hebben gehoord. Kat mocht namelijk geen verhalen over een lopende strafzaak op een Engelstalige site Killingirishwomen zetten die de jury zou kunnen beïnvloeden. Dat heet minachting van de rechtbank, en wordt in Ierland wellicht flink bestraft.

Wellicht, want Kat zwijgt zelden over de Nederlandse rechtszaken die de 'kinderverkrachtende pedorechters' hem aandoen, maar des te meer over de Ierse Demminksquads die hem mogelijk voor enkele maanden achter de tralies gaan stoppen. Dat of Kat gaat encyclopedieën of stofzuigers aan de deur verkopen.

152 opmerkingen:

 1. De datum 23 september is door Kat al eerder genoemd in dit artikel van 5 augustus: http://revolutionaironline.com/binnenkort-de-nwo-werpt-de-maskers-af-en-we-zien-de-ware-gezichten/. Kat beschrijft o.a. dat vanaf die datum politiebusjes voor komen rijden waar "pedo-complotdenkers" in worden geduwd door de "Rutte-jeugd". De datum lijkt dus steevast door Kat in verband te worden gebracht met grote veranderingen waar hij zelf geen invloed op uit kan oefenen. En aangezien het hoger beroep in Nederland pas diende op 7 augustus, zou het inderdaad best kunnen dat er een connectie is met zijn Ierse rechtszaak waar we verder niets over horen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Overigens moet Kat ook volgende week donderdag (27 augustus) weer voorkomen voor lokaalvredebreuk o.i.d. wegens het staan schreeuwen voor het kantoor van Korver & Van Essen.

   Verwijderen
  2. Kat beschrijft o.a. dat vanaf die datum politiebusjes voor komen rijden waar "pedo-complotdenkers" in worden geduwd door de "Rutte-jeugd".

   Dat vind ik inderdaad een sterke aanwijzing dat hij iets voor zichzelf ziet aankomen. In verschillende opzichten heeft die datum een soort apocalyptische lading, maar het is telkens een ander verhaal. Dat is volgens mij een aanwijzing dat die datum vooral over hemzelf gaat en dat hij zijn persoonlijke "apocalypse" externaliseert. Zou heel goed kunnen dat hem iets vervelends wacht op die datum. Kan inderdaad die Ierse zaak zijn, maar het kan evengoed de datum zijn dat er een uitspraak in een beroepszaak in Nederland gedaan wordt. Daar zouden die "Rutte busjes" een aanwijzing voor kunnen zijn.

   en overigens: in het vorige draadje kwam @Twan met deze link aanzetten, die het hele verhaal een beetje onderuit haalt. Er is dus inderdaad veel "chatter" bij plotgekkies over 23 september.

   Verwijderen
  3. Ik bedoel:

   25 MEI, 2015 13:12

   Er is al geruime tijd in de alternatieve media sprake over een eind datum 23 september 2015. Ik volg het al een tijdje, en kom nu deze vierdelige video van Renee M tegen. De video zet allerlei aanwijzingen op een rijtje en ik moet eerlijk zeggen er zit zeker wat in, je kunt duidelijk zien dat de Hollywood machine al jaren lang bezig is om 23 september te promoten. En natuurlijk zijn er ook weer de beruchte FEMA oefeningen zoals Jade Helm die ook op die datum afspeelt, is er op die datum ook een mega oefening in Engeland en ga zo maar door. Ik had al eerder bericht over Operation Terra die over dit jaar praten als eind jaar, en het lijkt er sterk op dat we ook nog een datum hebben nu.

   Verwijderen
 2. Radio host and conspiracy theorist Alex Jones began spreading the conspiracy theory on March 19, 2015, by saying on his radio program and on his website that the federal government was preparing to invade Texas. "They're going to practice breaking into things and stuff. This is going to be hellish," Jones said. "Now this is just a cover for deploying the military on the streets... This is an invasion ... in preparation for the financial collapse and maybe even Obama not leaving office."
  http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/06/08/conspiracy-theorists-claim-massive-jade-helm-military-exercise-is-preparation-for-the-apocalypse_n_7532874.html?1433755983
  Some conspiracy theorists have connected the Jade Helm 15 military exercise with an apocalypse caused by a comet or asteroid striking the Earth. The Jade Helm 15 military exercise has an ending date of September 15, 2015, which is the same month identified by some conspiracy theorists for the catastrophic impact of a comet or asteroid,
  Geimporteerde angst van de 'alternatieve' video-wederverkopers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wellicht heeft Kat een 'nieuw' krankzinnig idee; "Wat Anton Teuben kan/kon (ex opperniburiaan), dat kan ik ook..."

  Beste mensen (smak smak)...eh ja...(smak smak), 23 september 2015 is (smak smak)...eh ja...(smak smak) nu écht het einde der tijden (en denk er vooral dat groteske van zelfmedelijden doortrokken bespottelijke smoelwerk van hem bij). Geef mij nou toch alle aandacht, ik smeek jullie.

  Micha, je bent geen goeroe en/of profeet maar een psychiatrisch patiënt die professionele begeleiding in een psychiatrische inrichting nodig heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het feit dat hij de kansloze Micha-claim, die hij zo lang overeind heeft proberen te houden, heeft afgeschreven is misschien ook een teken aan de wand. Een paar sukkels zijn nu dus definitief hun geld kwijt, maar hoeveel het Kat heeft opgeleverd is een van de vele dingen die hij ons niet vertelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaap

  Wat een fantastisch kado voor Micha een maand voor zijn afscheid! Dat hadden we niet verwacht toen we aankondigden dat we per 23-9 zullen stoppen. Dat het zo hard zou gaan. Dat Micha zelf meer gelijk krijgt dan hij zelf kon vermoeden. Daarom passen we onze aankondiging nu iets aan: ALS DE TELEGRAAF OP 23-9 FAILLIET IS, GAAT MICHA TOCH DOOR! To be continued!

  En dan dat gebruik van de 'wij-vorm' als uiting van verhevenheid. En daar zit-ie dan hoor, de majesteit. In zijn Bristol korte broek in een armoedig kamertje van een lowbudget hostel. Dat Kat er zelf het lachwekkende niet van inziet is eigenlijk wel de grootste bevestiging dat die jongen ieder contact met de werkelijkheid helemaal kwijt is.
  Benieuwd in welke outfit hij de volgende keer 'het Nederlandsche volk' gaat toespreken. Met een kroon uit een feestartikelen shop op?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt zeggen wat je wilt maar die chick van de feestneuzenshop was behoorlijk enthousiast voor hem in de weer, in alle zes (!) de TubeYourShop-filmpjes die hij er gemaakt heeft. Had die ouwe Kat nog sjans ook!

   Verwijderen
  2. Ik kom er niet echt aan toe om die filmpjes te bekijken (ik krimp altijd een beetje inelkaar als ik Micha engels hoor praten), maar wellicht heeft ie ondertussen een soort cult-status onder de Dublinse middenstand, een soort goedaardige dorpsgek. Het zijn ondertussen best veel filmpjes, meende ik. Ik zal er toch eens een paar kijken dan.

   Verwijderen
  3. Een sociaal tiepje met een verpleegkundige achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg. Die herkent dat meteen en dacht ojee, die jongen heeft wel héél dringend hulp nodig ;-)

   Verwijderen
  4. 13 pagina's met 6 filmpjes en de 14e en laatste pagina met 5 filmpjes = 83 filmpjes al in totaal. Wie had dat gedacht?
   Maar vandaar dat Kat aankondigt te stoppen. Hij kan stil gaan leven.
   Of is het toch allemaal op 'no cure no pay' basis? Laten we zeggen 5 euro per positief commentaar. Dan wordt het een ander verhaal. Het enige commentaar wat er onder 1 van die filmpjes staat is nog van Micha zelf ook ;-)

   Verwijderen
  5. Ik herinner me dat zo'n filmpje 50 euro kost. Peanuts, zelfs voor een bescheiden reclamebudget.

   Verwijderen
  6. Ik heb hard bewijs dat die feestneuzenshop hem 100 euro heeft betaald voor dat filmpje. Dat is het dubbele van waar Kat aanvankelijk mee adverteerde. Als hij dat bij de andere filmpjes ook voor elkaar heeft gekregen, heeft hij toch 8300 euro verdiend in een half jaar. Voorwaar geen slechte score als je naar de totale arbeidsinvestering per filmpje kijkt.

   Verwijderen
  7. Volgens mij is Micha, aan zn filmpjes te zien, bezig met een transformatie naar een Reptilian.

   Van Micha Kat naar Micha Pad.

   Verwijderen
  8. Terugtrekkende bewegingen: Daarom passen we onze aankondiging nu iets aan: ALS DE TELEGRAAF OP 23-9 FAILLIET IS, GAAT MICHA TOCH DOOR! To be continued!

   Verwijderen
 6. De Mink, uit nieuwsgierigheid: je praat over hard bewijs. Kun je uit de doeken doen of Micha hier echt voor factureert, of is het handjecontantje?
  Ik vraag me af of ie in Ierland een 'legit' bestaan heeft of dat het echt overleven is van hostel naar hostel, zonder ook maar ergens ingeschreven te staan. Dat vermoed ik, maar dan kan ie dus ook niet echt factureren, en dan verbaast 't me weer dat zoveel winkels bereid vindt dat te doen.
  Zelf doe ik regelmatig fotografie voor de locale middenstand, en dat is niet mijn 'core business', dus doe ik dat het liefst 'on the side' ;), maar daar trapt hier in NL dus geen winkel in.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Of het gefactureerd of onder-de-toonbank-door is, weet ik niet. Heb gewoon eens een paar van die zaakjes een keurig mailtje gestuurd dat ik hun reclamefilmpje heb gezien, daardoor interesse heb gekregen in Micha's diensten, wat ze betaald hebben en hoe ik contact met hem kan krijgen. Van de Celebrations Party Shop kreeg ik een vriendelijk mailtje terug dat ze hem € 100 hebben betaald en de reply werd gelijk ge-cc'd aan Micha. Ze waren erg positief over hem. Vervolgens dacht Micha natuurlijk dat ik een geheim agent was die zijn locatie in Ierland probeerde te achterhalen (zie http://www.klokkenluideronline.is/2015/03/breaking-brief-advocaat-micha-aan-p-cloo/). Het was allemaal makkelijk te doen, en ik ben niet eens een onderzoeksjournalist ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ok, haha! thanks. Nu herinner ik me dat draadje weer.
   Blijft speculeren dus. Mijn glazen bol zegt dat ie gewoon helemaal niet in Ierland geregistreerd is.
   Maar hij zou het wellicht ook nog via een nederlandse constructie kunnen regelen.

   Verwijderen
  2. Voor de volledigheid: ik heb zijn klanten niets over de donkere kant van Micha laten weten. Ik vond z'n initiatief om op een originele manier geld te verdienen wel sympathiek dus ik heb me alleen maar positief over hem uitgelaten in de (korte) mailwisseling met de feestneuzenshop. En aangezien hij daar nog vijf keer terug mocht komen, heeft m'n mailtje misschien zelfs een positieve invloed gehad op z'n orderportefeuille.

   Verwijderen
  3. snap ik!

   O, je hoeft je als EU-burger dus niet officieel te registreren in Ierland. (Dat is dus anders dan voor Duitsland), maar je moet - na 3 maanden - wel aan een paar voorwaarden voldoen:
   If you plan to stay more than 3 months, you must either:

   - Be engaged in economic activity (employed or self employed) or
   - Have sufficient resources and sickness insurance to ensure that you do not become a burden on the social services of Ireland or
   - Be enrolled as a student or vocational trainee or
   - Be a family member of a Union citizen in one of the previous categories.

   Dan moet z'n TubeYourShop dus echt legit zijn, of hij loopt daadwerkelijk kans om op een dag tot ongewenste vreemdeling verklaard te worden (wat gezien het Ierse proces wel eens zou kunnen gebeuren). Er moet ook een reden zijn waarom ie zo vaak van hostel wisselt.

   Verwijderen
  4. Zijn laatste shoptube.

   https://youtu.be/wlVu7Y5m5JQ

   Verwijderen
  5. Als hij dat initiatief wat beter aangepakt had, samen met JDTV bijv. , waren ze er nu geheid samen beter aan toe geweest.

   Verwijderen
  6. Ik denk niet dat het goed is voor de antiplotters om zulke minderwaardige, gluiperige NSB spelletjes te spelen met Micha en denk dat het handig is als er afstand genomen wordt van figuren die dat wel doen. Een beetje trollen op zijn site kan best, hij laat die berichtjes zelf toe, maar dit is smeriger.

   Een paar maanden geleden hadden we een discussie over anonimiteit en nu blijkt dus dat degenen die deze anonimiteit het hardst verdedigen, 'm ook het hardst misbruiken. Ik vind het ook vervelend, want als iemand die niet anoniem reageert, krijg ik geregeld de shit over me heen van dit soort acties. Is niet mijn schuld, maar van deze figuren.

   Het is natuurlijk niet zo dat ik de anonimiteit moet bewaren omdat iemand anders zich als een soort STASI mongool gedraagt.

   Verwijderen
  7. Laffe mismaakte kutjes die te dom zijn om met open vizier een scherpe opinie te formuleren, de hele wereld op volkomen misplaatste wijze de maat nemen en achterbakse spelletjes spelen. Ik vind het geen aanwinst.

   Verwijderen
  8. Tot dusverre hadden we de moral high ground. Maar met dit soort van patiënten verlagen we ons tot het niveau van waar we nou juist tegen ageren. Moeten we niet willen.

   Verwijderen
  9. ==
   Een beetje trollen op zijn site kan best, hij laat die berichtjes zelf toe, maar dit is smeriger.
   ==
   Maar wat jij met Martin Vrijland flikte is helemaal oké, nietwaar.

   Verwijderen
  10. ==
   zulke minderwaardige, gluiperige NSB spelletjes te spelen met Micha
   ==

   Waar heb jij het nou over, man?

   Verwijderen
 8. "Tot dusverre hadden we de moral high ground. "

  Er is geen 'we'.

  Ik hoop dat je die laatste 3 comments met je tong in je wang gedrukt tiepte, maar ik ben bang van niet.
  Publiceer nog eens wat privé-mail, meneer Moral High Ground.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die is er wel, Barend. Maar jij maakt daar bepaald geen deel van uit.

  En nee, dit is precies wat mijn weerzin van jullie samenvat. Ik kots op jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misselijke intimidatiespelletjes spelen met Micha en dan denken dat je een hele vent bent, Gadverdamme. En nee, dat laat zich niet vergelijken met mijn publiek gooien van bizarre stalkmailtjes van Ruud, aanmatigende domme klootzak.

   Verwijderen
  2. zullen we het bingo-formulier er maar weer bijhalen?
   Get a grip. Of anders: schrijf lekker een stukje op Swapichou, waar je iedereen lekker kan bannen waarvan je zo moet 'kotsen'.
   Maar dan tóch weer toelaten, want anders geen fittie.

   Verwijderen
  3. Er staan bovendien nogal wat amateuristische inzichten over fiscaliteiten, en werken binnen Europa. Kan me niet voorstellen dat Kat zijn geldstromen zonder adviseur laat verlopen. Een analyse van Barend Akela Beemsterboer met kinderlijke Chinese inhoud.

   Verwijderen
  4. Echt Barend, ook je MAVO "humor" met bingo formuliertjes slaat niet aan. Achterbakse NSB spelletjes met Micha slaan niet aan, de onophoudelijke persoonlijke aanvallen op mij slaan niet aan.

   En ik kots hier wel op jou, Demink en andere mismaakte figuren. Jammer hè. .

   Verwijderen
  5. "En nee, dat laat zich niet vergelijken met mijn publiek gooien van bizarre stalkmailtjes van Ruud,"

   Je plempt ontzettend gevoelige privé-mailtjes van een ex-redactielid van Swap mét naam en toenaam. Held. Met je morele verhevenheid. Je lijkt in zoveel opzichten zo ontzettend veel op Wim Dankbaar, en in andere opzichten op Micha. Ook al zie je dat zelf niet.
   Lees je eigen comments nou eens. Het is de derde wereldoorlog niet. Dude, get a grip.

   Verwijderen
  6. Je ziet conveniently over het hoofd wat Carla in het berichtje daarvoor over mij schreef. Je kunt er wel een makkelijke jij-bak van proberen te maken met een volkomen ongerelateerd en onvergelijkbaar punt, maar dat neemt niet weg dat het volstrekt minderwaardig is om anoniem contact op te gaan nemen met opdrachtgevers van Micha, als dat verder om eerlijk en normaal werk gaat. Het is intimiderend, laf, achterbaks en levert ook nog eens geen enkele relevante informatie op.

   Verwijderen
  7. Jeroen 6 dagen geleden: Ik hackte zijn admin ff.. Je wilt niet weten wat daar allemaal in de moderatie staat.

   met je morele verhevenheid.
   Doe toch eens normaal, man.

   Verwijderen
  8. Je ziet conveniently over het hoofd wat Carla in het berichtje daarvoor over mij schreef.

   echt gozer..

   met je morele verhevenheid. Het is zo serieus mis met je. Wat zei ik nou hoe je lijkt op Wim Dankbaar?

   Verwijderen
  9. dat los van je autistische bingokaart mavo "grapjes" humor je ontgaat is verder prima, maar dat was dus een grapje waarmee ik aangaf dat ik eigenlijk achter dat Ivo Hommes profiel zit. Dat was bij iedereen hier duidelijk, behalve bij jou en Demink omdat jullie los van achterbaks en laf ook nog eens heel dom zijn.

   Maar het gaat hier dus over het contact opnemen met de opdrachtgevers van Micha, die hij dus makkelijk op die manier had kunnen verliezen. doe je dus niet, contact opnemen met werkgevers en opdrachtgevers, tenzij je echt het laagste van het laagste bent.

   Verwijderen
  10. Het gaat dus om het anoniem contact opnemen met de opdrachtgevers van Micha. Lukt het je om die smerige actie te verdedigen zonder je aan een domme jij-bak te bezondigen? Waarom was dat goed, juist en zinvol om te doen? Wat was er zelfs maar grappig aan?

   Verwijderen
  11. Je was me voor @Jeroen, iedere oetlul snapt dat een admin niet ongestraft gehackt kan blijven. Dat van IH "namens de overheid" was hilarisch en niet kwaadaardig. Het nalopen van klanten, door derden is in mijn werkgebied meestal de aanleiding om de pleuris uit te laten breken, of nog erger, breek me de bek niet open.

   Verwijderen
  12. Ik vind het eerlijk gezegd merkwaardig dat die feestneuzenshop hier opening van zaken tegen een wildvreemde over geeft.
   Als ik zulke vragen krijg verwijs ik diegene voor een offerte naar de aanbieder.
   Kennelijk is hier sprake van 'fop-someone-else-shop'.

   Niets is wat het lijkt mensen. Om Micha Kat te parafraseren.

   Verwijderen
  13. @Geen

   Ja joh, en het was ook glashelder dat ik daar een grapje maakte. Want ik linkte dus naar en screenshot van mijn berichtje zoals dat aan de voorkant van de site weergegeven wordt, niet zoals je dat in de WP admin ziet staan. Met het screenshot liet ik dus eigenlijk zien dat ik die admin helemaal niet gehackt had. Ik plaatste die reactie al op Barracuda vóór Micha hem goedgekeurd had (verwachtte dat hij hem zou afkeuren), dus ik maakte daar ondubbelzinnig duidelijk dat ik achter dat IH profiel zat.

   Pikt Barend allemaal niet op en die herkent daar dan zelfs nog materiaal voor een effectieve jij-bak in. Dan ben je volgens mij een domme klootzak die natuurlijk niets moet, maar er wel goed aan zou doen een toontje lager te zingen.

   Contact opnemen met werkgevers en opdrachtgevers is minderwaardig gedrag. Moeten we niet willen met z'n allen. Klaar.

   Verwijderen
  14. Als ik een graficus of een codeklopper inhuur en ik krijg een berichtje of telefoontje van een raar anoniem iemand waarin allemaal vragen over die werknemer gesteld worden, vertaal ik dat in afbreukrisico en zit die werknemer op de schopstoel. Bij Peter Breedveld werd zijn werkgever ook gebruikt om te proberen hem kapot te maken. Werd het telefoonnummer van zijn werkgever zelfs op GeenStijl gezet. Ik walg daarvan.

   Verwijderen
  15. Voorts zaagt hij kansloos, niet gehinderd door enige kennis, aan de vakbekwaamheid van @ziva, om die terloops tes discussie te krijgen. Jouw keysniffer was me voor, anders had ik de term NSB ook gebruikt.

   Verwijderen
  16. @Barend
   Stel het meest fatale dat "de kale" zou kunnen overkomen komt uit. Ik zou me zwaar kut voelen, jij ook? Of ben je te groots om jouw moodswings te duiden? Kap anders met al die onzin, en probeer eens een poging als het onderstaande passievolle resultaat, te ondersteunen. Kan jij dat, zonder over te komen als mensenhatend "watje"?

   https://youtu.be/SUhEP7kRu-0

   Verwijderen
  17. Dit is de vermaledijde mail dus, o verhevene:

   —– Original Message —–
   From: Jeroen de Mink
   To:
   Sent: Wednesday, February 25, 2015 6:08 PM
   Subject:

   Dear John,

   on Youtube I saw a promotional video about your shop. I’m looking for someone to promote my shop and I’d like to hear your opinion about this guy. He seems nice and despite his accent, he does a proper job. Was it expensive and where can I contact him?

   Regards,

   Jeroen de Mink


   nou nou poeh poeh, wat een toestanden he?
   En De Mink kreeg zijn antwoord. En Micha gooit deze mail online.

   Nee dan gewoon gevoelige privé-mailtjes van een voormalig mede-redactielid die psychologisch behoorlijk in de knoop zit lekker online gooien, gewoon omdat het kan, omdat Jeroen's ego wat gekrenkt is.

   Lekker bezig jongen.

   Verwijderen
  18. @Barend
   De perceptie van een relnicht, vanavond in dit theater. Mengele is er niks bij!

   Verwijderen
  19. Buitengewoon intimiderend voor Micha, met de naam "Dem(m)ink" erin verwerkt. En ja, zo'n soort informatieverzoek is "fishy", ligt er te dik bovenop dat iemand zit te hengelen. Vandaar dat hij er dan ook een panisch stukje aan wijdde.

   En je kan je vergelijking van appels met peren wel herhalen alsof ik daar niet op reageerde, maar het gaat nu dus even over contact opnemen met legitieme opdrachtgevers van iemand. Wat voor iemand je eigenlijk bent als je zoiets doet.

   Het leverde ook nul informatie op, dus het enige wat ermee bereikt werd was intimidatie. Vind je dat leuk, de paranoia aanjagen bij toch al labiele mensen die volledig rock bottom zitten? Kijken of je zo iemand nog twee landen verderop kan verhinderen een legitieme boterham te verdienen?

   Verwijderen
  20. Maar beste @Barend, weet jijzelf wel wat een gekwetste ego is? Waarom die geveinsde compassie met ene anonieme en onbekende "Carla"?

   Verwijderen
  21. Toch gek dat onze Jeroen er eerder geen bezwaar tegen had en zijn 'lieve vriendin Ziva' het zelfs wel vermakelijk vond: https://swapichou.wordpress.com/2015/02/27/aangifte-vrijmibo/comment-page-1/#comment-31895. En die is psychiater dus die weet wel of iets kan of niet. Toch, Jeroen? Laat haar anders effe een al-dan-niet kloppende online diagnose over me opstellen, dan kun je weer lekker mooie sier maken met andermans al dan niet correcte ziektebeeld. Dan geef ik wel aan of je warm of koud zit.

   Het lag ook wel in de lijn der verwachting dat ons zelfbenoemd moreel geweten nu opeens wel gewetensbezwaren heeft: dan heeft-ie tenminste weer een reden om lekker tegen anderen tekeer te gaan. Gezien je eerdere misdragingen met betrekking tot privacyschendingen, belediging en smaad hoop ik dat je begrijpt dat je mening over dit onderwerp direct in het laatje "niet serieus te nemen wegens hypocrisie" belandt. En nee, daar is geen jij-bak in te bespeuren. Je hebt jezelf al maanden geleden volledig gediskwalificeerd om anderen op moreel vlak de maat te nemen. Iets met de meest geslaagde eenaprilgrap uit de geschiedenis.

   Met de mailwisseling was niets raars aan de hand en er is ook niets verwerpelijks aan. Alsof Kat bedrijfsgeheimen, concurrentiebelangen of inkomstenderving heeft. Gevalletje play with the bull and you might get the horns. En inderdaad: Kat kiest er zelf voor om de hele correspondentie online te zetten, daar heb je mij tot nu toe niet op kunnen betrappen.

   Je gaat het nog heel vaak horen: keer gewoon lekker terug naar Swapichou. Lekker iedereen de maat nemen, iedereen bannen maar toch niet, lekker in de moderatieburelen over iedereen ouwehoeren en het vooral heel erg met die andere twee hielenlikkers annex onvolgroeide pubers eens zijn. Laat het uitschot dat je zo verkettert toch lekker met rust joh, is nog een stuk beter voor je hart ook.

   Vergeet je door alle opwinding niet naar bed te gaan vanavond?

   Verwijderen
  22. Stel je mij nou serieus verantwoordelijk voor de meningen van Ziva?

   Het is mismaakt gedrag, Demink. Net als het denken dat je iemand op andermans blog kan "wegsturen" nogal ziekelijk overkomt. En nee Demink, je bent geen "bull" omdat je gluiperige mailtjes naar opdrachtgevers van Micha stuurde. "Bulls" zijn niet laf en oneerlijk.

   Verwijderen
  23. @de mink
   Waarom kies je een suggestieve nick die verwijst naar iemand die met ontelbare web en geesteszieke figuren van doen heeft.
   Verder ging het om een vakkundige analyse dropveter, en niet om een diagnose die in een medische instelling tot stand komt. Dus wat is je punt, @demink?

   Verwijderen
  24. Nee, ik stel je verantwoordelijk voor het uitblijven van een eigen, eerdere reactie. Toch opmerkelijk dat je er nu totaal anders over lijkt te denken dan op 28 februari. Toen had je namelijk wel de tijd om 'Vrouwentong' uitgebreid de les te lezen. Je zou verwachten dat je toen ook alle registers open zou hebben getrokken over mijn bericht, met steun van je twee lieve medepubers. Ohnee wacht, die medepubers hadden een andere mening en jullie kunnen alleen als Siamese drieling opereren.

   Gast, ik moet m'n beeldscherm aan de binnenkant zemen vanwege de gecondenseerde hypocrisiedampen.

   Verwijderen
  25. Overigens geen woord van goedkeuring voor je actie te vinden in die reactie van Ziva, maar dat terzijde. ze laat zich er positief over uit dat Micha een legitieme business heeft en jij noemt in de daaraan voorafgaande reactie ook helemaal niet op welke achterbakse wijze je contact zocht met zijn opdrachtgever. Ze noemt dan ook nergens dat ze het "vermakelijk" vond zoals je nu liegt.

   Verwijderen
  26. Ik laat me erover uit op het moment dat ik daarvoor uitkies. Blijkbaar is dat nu. En toen?

   Verwijderen
  27. @ziva en intrinsiek negatief zijn , hoe krijg je het verzonnen.

   Verwijderen
  28. >> en jij noemt in de daaraan voorafgaande reactie ook helemaal niet op welke achterbakse wijze je contact zocht met zijn opdrachtgever

   Copypaste: Een simpel mailtje naar de betreffende zaak heeft dat aangetoond
   Daar is weinig achterbaks aan. Gewoon vragen wat de dienst van Micha kost omdat ik ook interesse heb. Sjezus wat is dat verwerpelijk ja. Gebeurt verder inderdaad helemaal nergens op de wereld dat mensen bij elkaar informeren over een prijskaartje, het is dan ook hoogst opmerkelijk dat ik gewoon een antwoord krijg. De beste man kon z'n positieve mening over Micha delen met een ander, waarna Micha vervolgens nog vijf keer terug mocht komen. Inderdaad, hoogst verwerpelijk en o wat heeft Micha een hoop inkomstenderving en reputatieschade. Blijkbaar heeft meneer de winkelier geen windeieren in z'n ruime assortiment schertsartikelen.

   Weet je wat wel achterbaks zou zijn geweest? Een mailtje sturen met of ze wel weten aan wie ze die 100 euro hebben betaald, met een paar linkjes naar KLOL erbij of een klein resumé van z'n juridische geschiedenis. Had makkelijk gekund. Maar dat soort laffe dolksteken in de rug associeer ik meer met een andere bewoner van dit blog.

   Aangaande de reactie van Ziva: lees die nog eens. Dan komt bij mij toch echt het woord 'vermakelijk' boven borrelen. Maar dat jij een nogal apart (lees: geen) gevoel voor humor of vermaak hebt, was ook al wel pijnlijk duidelijk geworden.

   En als nabrander:
   >> waarmee ik aangaf dat ik eigenlijk achter dat Ivo Hommes profiel zit
   (...)
   >> Buitengewoon intimiderend voor Micha, met de naam "Dem(m)ink" erin verwerkt. en Vind je dat leuk, de paranoia aanjagen bij toch al labiele mensen die volledig rock bottom zitten?

   Ga je schamen kerel. Diep. En nog niet eens vanwege het gebruik van andermans waardevolle identiteit voor je eigen entertainment maar vooral vanwege de ronduit beschamende hypocrisie. Ik heb gewoon plaatsvervangende schaamte voor hoe je het schaamteloos je strot uit durft te krijgen. En dat durft nota bene een ander voor STASI en NSB'er uit te maken.

   Zoek het verder maar lekker uit, meneer van de moraalpolitie. Het sop is de kool niet waard.

   En nog maar een keer: reanimeer Swapichou en ga daar lekker met je twee lieve sidekicks verder. Iedereen blij.

   Verwijderen
  29. Jij zou echt goed genoeg voor de NSB, doet pijn hè, zo zit het nu eenmaal, @de mink.

   Verwijderen
  30. The lady doth protest too much, methinks

   Ja, dat zijn inderdaad achterbakse stasi achtige nsb intimidaties, om als "Demink" berichtjes naar een opdrachtgever van Micha te sturen. Dat het deze keer goed uitpakte en alleen maar Micha's paranoia aanjoeg doet daar verder niets aan af. En nee, uit die reactie blijkt ook niet impliciet dat Ziva je actie vermakelijk vond, maar dat ze het beter vond dat Micha bezig is met zulke filmpjes dan het plegen van misdrijven.

   Bovendien zegt Ziva's mening verder niets over die van mij. Haar kennende veronderstel ik dat ze niets dan minachting heeft voor zulk soort spelletjes. We're better than that.

   Verwijderen
  31. gutteguttegut.. hoe je van niks toch nog een fijne fittie kan maken.
   Ja hoor, jongen, je bent de morele kampioen en hebt glansrijk gewonnen. De stasi-achtige NSB-intimideerders zijn DOWN!

   Micha - die z'n discussies net als jij ook glansrijk wint - kan je wel vertellen waar je je prijs mag gaan afhalen.

   Verwijderen
  32. @Barend
   Ga jij jouw aksisch nu nog errugger verhevigen?

   Verwijderen
  33. >> Dat het deze keer goed uitpakte en alleen maar Micha's paranoia aanjoeg doet daar verder niets aan af.

   Die paranoia was gespeeld.

   Wat jij namelijk niet weet is dat Micha mijn mailadres en bijbehorende pseudoniem al lang kende, om precies te zijn sinds 1 september 2014: ik heb toen al eens over en weer mailcontact met hem gehad. De precieze reden van dat mailcontact hou ik netjes voor mezelf maar het komt er in het kort op neer dat Micha daar behoorlijk z'n voordeel mee heeft gedaan. Hij wist dus prima dat ik niet op rottigheid uit was. Ik ben kritisch op hem en speel wel eens een spelletje maar ik zal hem nooit een mes in de rug steken. Sterker nog, ik heb toen de mogelijkheid aangegrepen hem concreet te helpen. Maar dat zul je van Micha natuurlijk nooit horen.

   Bovendien gebruik ik het alias "De Mink" al sinds 2007 of 2008 op KLOL en later ook op ROL. De winkeleigenaar heeft zijn reactie + mijn mail ook ge-cc'd aan Micha dus Micha wist precies wat er gaande was en dus ook dat ik hem ondertussen (al dan niet terecht) in een positief daglicht zette. Die paranoia die volgde moest dus wel gespeeld zijn: Micha wist aan de hand van die mailwisseling uit 2014 al dondersgoed dat ik geen moordcommando o.i.d. ben, eerder het tegenovergestelde. Maar Micha had wel iets om een spannend verhaaltje aan z'n volgelingen over te schrijven. Dat heeft hij toen ook maar gedaan. Dus de enige die een soort van mes in z'n rug kreeg, ben ik zelf geweest. Geeft niet, ik weet van wie het komt.

   Verwijderen
  34. Blijft vies @de mink, ik ga je niet ontzien, als "de kale" dood blijft liggen. Hij moet gewoon hulp krijgen!

   Verwijderen
  35. Of die paranoia al dan niet gespeeld was, daar kan ik helaas je woord niet op geloven en denk ook niet dat jij dat op afstand kan beoordelen. Houd toch op met dat gedraai joh. Je neemt geen contact op met opdrachtgevers. Klaar. Het is ook helemaal niet automatisch evident dat de naam waarmee je ondertekende verwees naar iemand van zijn site, want je mist de relevantie om werkelijk op zijn netvlies te staan. Wel dat ermee naar "Demmink" verwezen werd.

   Verwijderen
  36. Nee, natuurlijk ga je dat niet geloven, net zo min als laatst m'n (hier irrelevante) academische achtergrond. Je hoopt natuurlijk dat ik die aan ga tonen en daarmee m'n identiteit prijsgeef, zodat je lekker op de man kunt gaan spelen en iemands werkelijke identiteit op internet kapot kunt maken omdat je ieder vermogen tot fatsoenlijk argumenteren ontbeert en dus al snel je heil in smerige persoonlijke aanvallen moet zoeken. Dan kun je tenminste de schijn van vaardigheden ophouden. Jammer joh, gaat niet gebeuren. Evenmin ga ik persoonlijke correspondentie met Micha Kat op internet kwakken, dat is namelijk onbeschoft. Dat doe je niet, zomaar persoonlijke correspondentie met anderen delen. *kuch* eenaprilgraptopic.

   Nog even in het licht van die vermeende paranoia: onderstaande quotes zijn geschreven door iemand die niet een fantasienaam als nickname voor een blog verzon maar bewust de identiteit van een echt bestaande buitenstaander kaapte, onder diens naam ging reageren op een website van twijfelachtig allooi en daarmee dus bewust het risico nam om het slachtoffer van die gekaapte identiteit onomkeerbare reputatieschade aan te doen. Vrvolgens ook gewoon Micha in de waan laten dat het echt om I.H. ging. En dan beschuldig je anderen van het bewust aanwakkeren van paranoia...

   >> Dat het zonde van de menskracht zou zijn om onze gewaardeerde webcare medewerkers op jou in te zetten.

   >> Ik hoorde van mijn secretaresse dat je had geprobeerd me te bereiken

   >> maar dat betekent natuurlijk niet dat onze webcare medewerkers zich met jou bezig zouden houden.

   >> Dat is een beleidsstandpunt van ons departement, dat ik als woordvoerder vertolkte.

   >> Maar welk misdrijf pleegde ik precies toen ik het beleidsstandpunt van mijn departement toelichtte?


   Je hebt het morele niveau van een putdeksel Jeroen.

   Verwijderen
  37. Echt, jij-bakken werken niet. Leer dat nou toch. Ik stuurde opdrachtgevers van Micha geen berichtjes. Jij wel, hoe langdradig je ook draait en kronkelt. Je bent achterbaks.

   Verwijderen
  38. >> Ik stuurde opdrachtgevers van Micha geen berichtjes.

   Klopt, was dat maar zo. Jezelf uitgeven voor een ander is namelijk een stuk smeriger. Dat noemen ze identiteitsfraude. En dat gaat net even verder dan een mailtje naar een "opdrachtgever" (hahaha) van Micha waar niemand slechter van is geworden of zelfs maar had kunnen worden. Stop zelf eens met kronkelen, dombo. Tot nu toe heb ik van jouw kant namelijk maar bitter weinig verklaring voor je misdadige miskleun met de nickname I.H. gezien. Zou leuk zijn als de echte I.H. aangifte van identiteitsfraude zou doen en zich daarbij liet bijstaan door Oscar Hammerstein.

   Verwijderen
  39. http://barracudanls.blogspot.com/2015/08/afscheid.html?showComment=1440092464999#c5922796620741868290

   Jeroen zit vol tegenstrijdigheden inderdaad. Vergelijk ook eens de links naar pornovernederingsfilmpjes die hij hier pas en masse plempte, met de in feite strafbare want smadelijke beschuldigingen aan Martin V. over spelletjes die die uitgehaald zou hebben met een vriendin. Dat is heel erg, maar wat hij doet is een beetje trollen, dat mag gewoon.

   Deugt niet. Decorumverlies.

   Dit stelt ook de aangifte tegen ene DQ in een vreemd daglicht. Heb je dan wel een poot om op te staan, als je je zelf zo gedraagt? Alle kans dat de verdediging daar gebruik van zal maken. JH gooit wederom z'n eigen glazen in.

   Verwijderen
  40. ==
   Als ik een [maakt niet uit] inhuur en ik krijg [...] allemaal vragen over die werknemer gesteld worden,
   ==

   Wel handig qua belastingdienst om het verschil tussen die twee te weten. VAR, ooit van gehoord? Wordt binnenkort afgeschaft, dat dan weer wel. Hoe lang ben je al zelfstandig, zei je?


   Verwijderen
  41. geen kwekte:
   ==
   Voorts zaagt hij kansloos, niet gehinderd door enige kennis, aan de vakbekwaamheid van @ziva, om die terloops tes discussie te krijgen. Jouw keysniffer was me voor, anders had ik de term NSB ook gebruikt.
   ==
   Waar heb jij het weer over, chaoot? Welke hij. Vakbekwaamheid hoezo? Waar doel je op?

   Verwijderen
  42. ==
   Buitengewoon intimiderend voor Micha, met de naam "Dem(m)ink" erin verwerkt.
   ==
   Dat snapt een Ier heus niet, die maken niet de slag van 'de Mink' naar 'Demmink' en hebben bovendien geen idee wie Demmink is. En een kritische reaguurder met de naam De Mink of varianten is al een jaar 7 actief, dat weet Micha ook wel. Dus hoezo intimiderend? Je zwamt.

   Verwijderen
  43. ==
   En ja, zo'n soort informatieverzoek is "fishy", ligt er te dik bovenop dat iemand zit te hengelen.
   ==

   Misschien is Dublin gewoon een gemoedelijk dorp waar de mensen nog normaal tegen elkaar doen, anders dan dat rare Nederland met z'n op het web volkomen verziekte sfeer.

   Die mensen zoeken er niks achter en geven gewoon antwoord. Erg hè?

   Verwijderen
  44. ==
   Vind je dat leuk, de paranoia aanjagen bij toch al labiele mensen die volledig rock bottom zitten?
   ==

   Man, man, man, ga eens in retraite en overdenk eens rustig wat je zelf allemaal uitgehaald heb ik de loop der jaren! Je bent echt blind voor jezelf hè?

   Verwijderen
  45. ==
   Sterker nog, ik heb toen de mogelijkheid aangegrepen hem concreet te helpen.
   ==

   Ging dat over een zogenaamd verwijderd pagina, wat gewoon berustte op twee vergeten letters achteraan de URL? Heb ik hem ook een mailtje over gestuurd, zie ik in 'n archief.

   Verwijderen
  46. ==
   Het is ook helemaal niet automatisch evident dat de naam waarmee je ondertekende verwees naar iemand van zijn site, want je mist de relevantie om werkelijk op zijn netvlies te staan.
   ==

   Ach kom nou toch, ben jij nou een Kat-volger? Reaguurder De Mink is al jaren (7 of 8 inderdaad, ik had het goed onthouden) de enige kritische stem die nog doorgelaten werd. Dat weet Kat heus wel, aangezien Kat bewust de beslissing genomen moet hebben (moet hebben genomen?) De Mink er niet af te trappen, om wat voor reden dan ook.

   Verwijderen
  47. ==
   Nog even in het licht van die vermeende paranoia: onderstaande quotes zijn geschreven door iemand die niet een fantasienaam als nickname voor een blog verzon maar bewust de identiteit van een echt bestaande buitenstaander kaapte, onder diens naam ging reageren op een website van twijfelachtig allooi en daarmee dus bewust het risico nam om het slachtoffer van die gekaapte identiteit onomkeerbare reputatieschade aan te doen. Vrvolgens ook gewoon Micha in de waan laten dat het echt om I.H. ging.
   ==

   Dan is dan ook weer onzin, al was het maar omdat ik Micha er meteen op gewezen heb, met URLs naar de bewijscommentaren erbij, dat die zogenaamde Ivo Hommes natuurlijk gewoon Jeroen H. was.

   O ja, dat is natuurlijk ook geniepig, om Micha zo te helpen. Nou, dat moet dan maar. Als Micha goed opgelet had, had hij het ook zonder mijn mailtje kunnen zien.

   Verwijderen
  48. ==
   Dat noemen ze identiteitsfraude. En dat gaat net even verder dan een mailtje naar een "opdrachtgever" (hahaha) van Micha waar niemand slechter van is geworden of zelfs maar had kunnen worden. Stop zelf eens met kronkelen, dombo. Tot nu toe heb ik van jouw kant namelijk maar bitter weinig verklaring voor je misdadige miskleun met de nickname I.H. gezien.
   ==

   Ho stop, identiteitsfraude is op zich niet strafbaar, hè? Zie iusmentis. Alleen als het wordt ingezet om iets mee te doen dat strafbaar is, is dat dus strafbaar. Wat zou dat moeten zijn dit geval? Smaad tegen de echte Ivo Hommes? Die gaat natuurlijk nooit reaguren, en bovendien was de toon en stijl zo ondepartementeel dat ieder weldenkend mens het meteen doorzag.

   Loopt al jaren een slepende ruzie over precies zo'n onderwerp, op een heel ander forum.

   Verwijderen
  49. Die reaguursels "misdadig" noemen is dus zelf weer smaadschrift, laster zelfs, en daar staat gevangenisstraf op, hè? 't Is erg allemaal.

   Verwijderen
  50. @Ruud

   * met de in feite strafbare want smadelijke beschuldigingen aan Martin V. over spelletjes die die uitgehaald zou hebben met een vriendin.

   Die feiten waren zowel juist als in de context relevant om te noemen, waarin het persoonlijke belang van Martijn niet opwoog tegen het belang van zijn vrouwelijke slachtoffers. Martijn probeerde er dan ook aangifte van te doen en ving gewoon bot. Ik zocht inderdaad de grens op, maar kleurde geen moment buiten de lijntjes. wat betreft de vervolging van DQ ga je je nog verbazen :)

   * Je opmerking over VAR verklaringen slaat nergens op

   * En een kritische reaguurder met de naam De Mink of varianten is al een jaar 7 actief, dat weet Micha ook wel. Dus hoezo intimiderend? Je zwamt.

   Uit zijn reactie op dat spelletje blijkt toch vrij ondubbelzinnig dat Micha zich fors geïntimideerd voelde. Hij wilde zelfs een speurder inschakelen.

   * Dan is dan ook weer onzin, al was het maar omdat ik Micha er meteen op gewezen heb, met URLs naar de bewijscommentaren erbij, dat die zogenaamde Ivo Hommes natuurlijk gewoon Jeroen H. was.

   Inderdaad. en in tegenstelling tot de enge mailtjes van DeMink gaf Micha direct in een stukje aan zich ervan bewust te zijn dat het niet Ivo Hommes was. Het was voor iedereen volkomen duidelijk wie ik was, behalve voor de niet al te snuggere DeMink en Barend. Kijkend naar Micha's reactie op DeMinks mailtje aan zijn opdrachtgever was hij zich er niet van bewust wie daar achterzat.

   * Ho stop, identiteitsfraude is op zich niet strafbaar, hè? Zie iusmentis.

   Bingo. Ik kleur altijd binnen de lijntjes, maar zoek de grens natuurlijk wel op. Domme figuren als DeMink snappen die fine line niet zo en brengen daarmee de antiplotters in diskrediet.

   Verwijderen
  51. Je vergelijking met de VAR verklaring raakte kant noch wal, Ruud. De belastingdienst neemt alleen contact op met opdrachtgevers als er een vermoeden van fraude speelt. En zelfs dan niet altijd, want door het naast elkaar leggen van aangiftes heb je eigenlijk al alles wat je nodig hebt voor naheffingen etc.

   Verwijderen
  52. ==
   Je vergelijking met de VAR verklaring raakte kant noch wal, Ruud. De belastingdienst neemt alleen contact op met opdrachtgevers als er een vermoeden van fraude speelt.
   ==

   De link tussen 'VAR' en 'contact opnemen' is er alleen in jouw hoofd, ik legde die niet.

   Ik wees er alleen op dat je 'inhuren' en 'werknemer' door elkaar gebruikte, en dat wijst op onvoldoende inzicht, tenzij jij bij 'inhuren' standaard loonbelasting en premies afdraagt. Ik betaal dan gewoon de factuur, met btw (tenzij buitenland).

   Verwijderen
  53. Dus eigenlijk was het een volkomen ongerelateerde opmerking Ruud? Je schreef het namelijk naar aanleiding van De Minks contact opnemen met een opdrachtgever. Je had in je eerste reactie duidelijker moeten maken dat je spijkers op laag water zocht.

   Verwijderen
  54. @lallende taalnazi, ben je voorlopig weer effe van de straat.

   https://www.mvp.nl/opleidingen/alle-fiscale-opleidingen.html

   Verwijderen
  55. En overigens deed ik allebei, @Ruud. Ik huurde andere ZZP'ers in die me factureerden en ik had werknemers in dienst.

   Verwijderen
  56. En nee, het onderscheid tussen een opdrachtnemer en een werknemer was ook niet relevant voor de discussie. In beide gevallen zou ik er hetzelfde op reageren als zulk soort informatieverzoeken me zouden bereiken.

   Verwijderen
  57. ==
   Dus eigenlijk was het een volkomen ongerelateerde opmerking Ruud? Je schreef het namelijk naar aanleiding van De Minks contact opnemen met een opdrachtgever.
   ==

   Ik schreef het naar aanleiding van, en citeerde daarom ook, jouw opmerking.

   O wacht, ik had woorden moeten «mijnvetdruk»'en, anders snap je het niet! Komt-ie:

   ==
   Als ik een [maakt niet uit] inhuur en ik krijg [...] allemaal vragen over die werknemer gesteld worden, [...] en zit die werknemer op de schopstoel.
   ==

   Misschien bedoelde je (onder)aannemer, in plaats van werknemer? Een werknemer is namelijk normaal in loondienst.

   Verwijderen
  58. ==
   En overigens deed ik allebei, @Ruud. Ik huurde andere ZZP'ers in die me factureerden en ik had werknemers in dienst.
   ==

   Mooi man. Ik je veel omzet en veel personeel.

   Zelf deed ik alleen inhuren. Zelden.

   Verwijderen
  59. Dit ontaardt in wartaal Ruud. Succes ermee.

   Verwijderen
 10. Joh, die griet van die fopspenenshop heeft die vraag van deMink gewoon voorgelegd aan Kat voordat ze die beantwoordde. En Kat heeft gezegd dat als zij nou zou antwoorden dat het haar haar 100 euro heeft gekost hij gratis nog een paar filmpjes bij haar zou schieten.

  Verklaart ook de lol tussen die twee. Daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het licht van die lol is het wel wat eigenaardig dat Kat vervolgens z'n advocaat uit laat zoeken of ik een geheim agent ben die op Micha's locatie jaagt :)

   Nou ja, misschien ben ik wel een geheim agent. Denk dat ik zo maar eens een wodka martini ga maken.

   Verwijderen
  2. Daar heb je een ludiek punt (een advocaat, geheime agenten, maar natuurlijk Micha) en anderzijds weten we allemaal hoe opportunistisch Kat is.
   Katje huilt, Katje lacht.
   Maar goed, Kat heeft overduidelijk nog te veel tijd die hij in ledigheid doorbrengt i.p.v. fulltime een serious business te runnen. Voorlopig kan hij er blijkbaar wel zijn verblijf in hostels, Guinness en een potje Irish stew mee financieren.

   Verwijderen
 11. @de mink
  Je plempt allerlei hopeloze commentjes op het web, waarvan akte. Maar kom eens to the point, speak it out, and no hard feelings.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor @Barend , je hebt schijt aan mensen, en de kwasie van een drol. Een zak met botten, zielig, er is zoveel meer.

   Verwijderen
  2. ==
   Je plempt allerlei hopeloze commentjes op het web, waarvan akte. Maar kom eens to the point, speak it out, and no hard feelings
   ==
   Rake zelfanalyse, geen!

   Verwijderen
 12. Oh, Kat is een kleine week met vakantie. Ben benieuwd waar het stiller gaat worden: op ROL of op Barracuda...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zeg: een weekje schoffelen als taakstraf nadat hij na jouw email aan een 'opdrachtgever' over wat hij voor Kat's 'filmpje' moest betalen in de gordijnen klom en de eigenaar van het betreffende hostel aangifte deed van vernieling.

   Verwijderen
  2. Voor Barra is er nog wel genoeg te schrijven, op ROL is het al lang vrij stil op de reactiepanelen. Of het in de berichtenpanelen ook zo zal zijn zullen we zien.

   Ik ben trouwens wel benieuwd waarom hij deze vakantie neemt. Nog even genieten van zijn vrijheid? (Terug)vluchten naar andere oorden? Een andere klus?
   Ach, mocht hij inderdaad een weekje vrij hebben genomen dan hebben zijn 'vijanden' ten minste een weekje rust van 'm. Voor zover ze zich al iets van hem aantrokken.

   Verwijderen
 13. "Of die paranoia al dan niet gespeeld was, daar kan ik helaas je woord niet op geloven en denk ook niet dat jij dat op afstand kan beoordelen."

  QED.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *staat op en applaudisseert*

   Verwijderen
  2. De Mink stikte natuurlijk niet in zijn eerste leugen, zoals we al eerder vastgesteld hadden.

   Verwijderen
 14. https://www.nvvh.nl/html/index.php?themaID=30

  @Ruud , die puzzel moet jou toch minstens triggeren om lid te worden, of nie ?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ennieweetjes Barend en De Mink, ook de moralfag uithangen kan ik beter dan jullie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Naast de tubeyourshop.com in Ierland heeft Kat inmiddels ook een Nederlandse geopend http://tubeyourshop.nl/tube-your-shop-nieuw-in-nederland/
  De stem van de filmer komt mij wel bekend voor maar kan hem op dit moment niet plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Ruud zegt ;
  "Ho stop, identiteitsfraude is op zich niet strafbaar, hè? Zie iusmentis. Alleen als het wordt ingezet om iets mee te doen dat strafbaar is, is dat dus strafbaar."

  Dan is het ook geen fraude Wijdbeens, wat overigens wel strafbaar is, in de echte wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ruud lalde;
   Waar heb jij het weer over, chaoot? Welke hij. Vakbekwaamheid hoezo? Waar doel je op?

   Kan je gewoon teruglezen, maar met dat inconsequente mind picken trek jij alles uit uit zijn verband, luiaard die bent.

   Verwijderen
 18. de Mink20 augustus 2015 23:25:

  Die paranoia was gespeeld...
  .. dat Micha mijn mailadres en bijbehorende pseudoniem al lang kende, om precies te zijn sinds 1 september 2014: ik heb toen al eens over en weer mailcontact met hem gehad....
  ..Sterker nog, ik heb toen de mogelijkheid aangegrepen hem concreet te helpen. Maar dat zul je van Micha natuurlijk nooit horen. ..
  .. Micha wist precies wat er gaande was ..
  .. Maar Micha had wel iets om een spannend verhaaltje aan z'n volgelingen over te schrijven. Dat heeft hij toen ook maar gedaan. Dus de enige die een soort van mes in z'n rug kreeg, ben ik zelf geweest. Geeft niet, ik weet van wie het komt.


  Ha, dat is nog eens interessante informatie. Dat blijft voor mij de grootste fascinatie in het volgen van complotdenkers in het algemeen en Micha in het bijzonder: wat geloven ze nu écht zelf?

  Is het dat ze hun eigen statements, doomscenario's ook echt zelf geloven?
  Of weten ze dondersgoed dat het onzin is, maar zijn ze ervan overtuigd dat ze geloofd worden als ze die verhalen de wereld in brengen?
  Of een combinatie van beiden?

  Dit is dan weer zo'n aanwijzing dat Micha echt wel weet dat het niet echt is. Maar blijkbaar lukt 't 'm wel om het z'n advocaat op de mauw te spelden, of in ieder geval om er aan mee te werken.

  Eerder had ik het idee dat die extreme angst voor afname van zijn DNA erop zou kunnen wijzen dat er nog ergens een stinkend lijk in de kast zou kunnen liggen, maar dat lijkt me toch steeds onwaarschijnlijker.
  Alles voor de show.

  Thanks for the insight! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zijn grote voorbeeld ;

   http://www.salon.com/2006/11/10/guide_to_borat/

   Verwijderen
  2. Dat is geen aanwijzing dat Micha dat weet en helemaal geen bewijs. Het is speculatie van een leugenaar die zijn eigen straatje schoon zit te vegen met nog meer duimzuigerij. wat we in de tussentijd zagen is dat Micha er een panisch stukje over schreef.

   Verwijderen
  3. en het dan ook nog zo draaien dat Demink "slachtoffer" is van de situatie, zelfs een "mes in zijn rug" kreeg. Walgelijk.

   Verwijderen
  4. Je had die discussie toch al glansrijk 'gewonnen', Jeroen? Ga je 'm nog 10x 'winnen'? Het is duidelijk: jij bent het morele ijkpunt van het internet, en niemand zal het ooit nog in zijn hoofd halen om iets te doen zonder de morele implicaties ervan met je te overleggen. Je bent de baas, kerel! Nou, fijn toch?

   Of laat het lekker gaan, relnicht. O nee, wat een homofobe slur. Wat een jodenstreek om je zo de zwarte piet toe te spelen.
   Hier, mag je weer. Want het kan. En het mag van de wet. Dus.

   Verwijderen
  5. Barend
   Vanwaar etaleer jij jouw artificiële trauma, dermate dwangmatig, dat je bijna zou denken dat je de platonisch liefde zoekt van een specifieke blogger. Leg eens uit.

   Verwijderen
  6. Nee hoor, ik zet gewoon even de puntjes op de i, want anderen zouden naar aanleiding van je achterlijke reactie bijna de indruk krijgen dat de witwasleugens en het gedraai van Demink serieus te nemen zijn. Het is niet interessant" wat Demink schreef, dat gedraai kan ook niet gezien worden als "informatie", er blijkt dan ook niets uit over Micha's reality check.

   Dat we dat even helder hebben.

   Verwijderen
  7. Ja hoor Jeroen, dat had je gisteren al helemaal helder. Jij wel.
   Sport je wel eens?

   Verwijderen
  8. Swapichou heeft je admin-rechten afgenomen, he? Je kan gewoon daar geen stukjes meer schrijven. Dat is het.

   Verwijderen
  9. Haha, is dat zo, dat mijn admin rechten afgenomen werden?

   Verwijderen
  10. Haha, Barend Servet alweer op zijn bedriegelijk grote muil. :) ●▪●, ●¿● ○¡○ °¤° nanou nanou.

   Verwijderen
  11. Dank voor de lulz. Proost! Het ging weer erg makkelijk. :)
   groeten aan Ziva.

   Verwijderen
  12. Bij uitzondering zal ik het je even uitleggen, geen.

   Jeroen probeert altijd het 'tegendeel' aan te tonen, wat het ook is. Als het maar het 'tegendeel' is. Hij is daar niet bepaald uniek in. Bij DGGD op Anarchiel lukte dat simpele kunstje ook altijd. Het was altijd zo makkelijk om 'm het volgende 9/11 stukje te laten schrijven. Altijd netjes binnen 24 uur als ik 'm daar even over begon te plagen. Dan dacht ie steeds dat ie me enorm tuk had, door er nóg een te schrijven, nóg langer. Dat zal me leren!

   En krijg je Jeroen dus weer aan het posten op Swapichou; gewoon even zeggen dat ie dat niet mág, en dan móet Jeroen dus het 'tegendeel' bewijzen. En dan post ie.
   En krijg ik een krat bier :) (nou ja, alcoholvrij dan)

   Mavo-humor, he! Ik weet niet beter. ;)

   Verwijderen
  13. Hahaha wat een afgang van Bokito & Barend.

   https://youtu.be/e3z3aP_BpeI

   Verwijderen
  14. Het is niet zo moeilijk om iemand visueel onderuit te halen @Barend. Ik gaf je eerder een link om het concept "de gesloopte kat" te duiden. Deed je niks mee, jammer,het kon je horizon eens verbreden nietwaar? @Jeroen is geen partij voor je @Barend, doodsimpel omdat je overloopt van afgunst en vooroordelen. Voor de rest lijkt het mij zonder meer een prima mens, en ik vergis me niet al te snel, kan ik je vertellen.

   Verwijderen
  15. De waan die hier vooral speelt is Barend's illusie van controle. Aan @geen's "afgunst en vooroordelen" zou ik ook "frustratie" toe willen voegen.

   Verwijderen
  16. Iedereen die iets van Jeroen leest loopt over van afgunst. Dat spreekt vanzelf. Hij is gewoon het beste in alles. En als hij iets zegt, ja, dan ís dat gewoon zo. En als hij vindt dat ie 'gewonnen' heeft, dan heeft ie gewonnen. Het is ook eigenlijk gewoon z'n PLICHT voor 'm om iedere dag volstrekt wildvreemde mensen op het internet daar kost wat kost van te willen overtuigen. Dat zouden wij toch ook doen als we ons in zijn superieure positie zouden bevinden. Lijkt me wel!

   Pure afgunst is het'. Hij verdient zelfs zo veel dat ie een eigen werkster kan betalen, En dat zegt ie dan zomaar even terloops, terwijl het niet eens relevant is. Gewoon om ons even gerust te stellen dat zo/n superman z'n eigen rotzooi toch zeker niet hoeft op te ruimen. Nóg meer reden voor afgunst. Wat een succes die man! Fenomenaal!

   Maar ik ben wel blij dat we dat nu weten. Het stelt wel gerust.

   Verwijderen
  17. Kom morgen nog eens terug @Barend, en laat het vanavond voor wat het is. ( wetende dat je wars bent van arrogantie net zoals zovelen.)

   Verwijderen
  18. Morgen terugkomen zal niet gaan, geen. Ik ga Albanese beren schieten in Valbonë. Met een camera dan. T'is pruimentijd. Half september weer terug.

   Maar mischien kan in de tussentijd een van mijn twee schoonmaaksters, danwel mijn stylist je te woord staan. Vast wel, ;) Dagdag,

   Verwijderen
  19. Hahaha@Barend,
   Beren schieten met een schele kijk op het leven, lastig heur.

   Verwijderen
  20. Mij ging het toch vooral om de frustratie, Barend. Maar dat je mijn motieven voor het volkomen terloops noemen van het feit dat ik een hulp in de huishouding heb zo invult, doet toch wel een spoortje van afgunst vermoeden. Nee, daarom noemde ik het niet. Het zegt volgens mij ook niets over mijn financiële positie om een hulp te hebben.

   Ik heb er trouwens niet één, maar twee. Felitia komt wekelijks op woensdag langs en Nabila om de week op vrijdag. Niet omdat ik bulk van het geld, maar vooral omdat ik er volkomen ongeschikt voor ben. Ik heb ook een boekhouder, kan ik ook niet. Tijdens mijn psychotherapie jaren geleden kwam ik erachter dat ik mezelf erg hinderde als ik teveel energie zou steken in dingen waar ik geen belangstelling voor heb. In mijn geval de huishouding en boekhouden. Volgens mijn therapeut kwelde ik mezelf door heel erg te proberen dat te veranderen, terwijl ik ook bezig kan zijn met dingen waar ik weer wat beter in ben. Daarmee kan ik dan weer financieren dat anderen de dingen die ik niet kan voor me doen. Kijk ik niet op neer hoor, want zonder zou ik totaal niet kunnen functioneren. Felitia is bij mij de baas in huis.

   Verwijderen
  21. @Jeroen
   Ik heb niet de indruk dat boze @Barend open minded genoeg is, om zelfs maar enig punt te maken. Jammer, dat deze zoveelste virtual debater als een kippetje op stok gaat. Maar ja, wat niet is, kan nog komen, zei ooit een wijze Chinees.

   Verwijderen
  22. @-Ruud
   Weet jouw belastinginspecteur ook van jouw dubieuze online facturatie-adviezen?

   Verwijderen
  23. Die verbeten haat, die campagne achtige aanpak, het zit Barend en Demink erg hoog. Terwijl ze zelf de toets van moralfaggotry bij lange na niet kunnen doorstaan, zoals hierboven maar weer bleek. Het mooiste vind ik nog wel Barend's pose van "controle" over mij, terwijl hij dus twee dagen in mijn maat van volstrekt willekeurige beschuldigingen liep.

   "Micha's paranoia aangewakkerd"

   Jahaa, want dat vind ik SUPER ERRUG!

   Verwijderen
  24. Als je het bord eens zou kunnen vervangen door een spiegel. Net als bij Micha en Wim kan je daar lang op wachten. Het gaat niet gebeuren; ook komende jaren 'win' je iedere dag weer. Want o wee, wanneer dat niet zo zou zijn. Ga zo door! :)

   Verwijderen
  25. Inderdaad, dat is de simpelste versie van de jij-bak, Barend. En nu opgekankerd. September weer toch?

   Verwijderen
  26. > Felitia komt wekelijks op woensdag langs

   Wow, spreekt ze interlingua? Anders had ze wel Felicia geheten toch?

   Verwijderen
  27. > In mijn geval de huishouding en boekhouden.

   Maar koken ben je dan weer wel goed in! Knap hoor!

   Verwijderen
  28. > Felatio is bij mij de baas in huis.

   Uiteraard, zo hoort dat.

   Verwijderen
  29. > Weet jouw belastinginspecteur ook van jouw dubieuze online
   > facturatie-adviezen?

   Waar staan die dan, onwetende? Zonder URL ongezien ongeldig.

   Verwijderen
  30. > "Micha's paranoia aangewakkerd"
   > Jahaa, want dat vind ik SUPER ERRUG!

   Ik wel, want ik care echt voor hem.

   Verwijderen
  31. > Ik sprak BEA nog uitgebreid tijdens dat feestje van Micha.

   Ik ook laatst, in Facebook-PBs. Maar is niet veel sense mee te maken.

   Verwijderen
  32. > Ik sprak BEA nog uitgebreid tijdens dat feestje van Micha.

   Is al jaren geleden hè? Heeft wel indruk gemaakt, je heb t r nog steeds over.

   Verwijderen
  33. Komt dat niet uit de Neo Criollo van Xul Solar? Of is dit dan weer Pan Lingua?

   "Olas, ólitas, vintos, hálitos, réspiras, kinflores, hondónadas, pirmanchas, kingramas, biovacíos, tunzoes: too fon.

   Verwijderen
 19. En ook BEA wordt steeds KRANKZINNIGER....... https://www.youtube.com/watch?v=PnHlMVb02Qk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik sprak BEA nog uitgebreid tijdens dat feestje van Micha. Ze was ervan overtuigd dat ze nooit haar huis uitgezet zou worden. Wat ik wel heel vreemd vind is dat ze enerzijds weigert zich uit te schrijven of zelfs maar adreswijzigingen door te geven, maar het dan wel kwalijk vindt als post op haar oude adres bezorgd wordt.

   Ze is eng. Eigenlijk staat BEA stijf van de haat en is extreem verbeten, maar daar gooit ze dan een mierzoet sausje van "alles is liefde" overheen, dat op iedereen die met haar communiceert als totaal nep overkomt. Liefdevolle mensen stalken onschuldige bewoners niet vanwege problemen die ze zelf veroorzaakten.

   Verwijderen
  2. Jaja, want als ze "worstebroodjes bij heeft" is het geen stalking natuurlijk. Direct een straatverbod regelen voor deze mevrouw.

   Verwijderen
  3. Ze kan zo het toneel op als de nieuwe versie van Mevr. de Bok.

   https://youtu.be/rmKLXBPP05w

   Verwijderen
  4. Uitschrijven kan alleen door langer dan een bepaalde periode in het buitenland te verblijven, of gebeurd automatisch door naar een andere gemeente te verhuizen. Waar leven ze van? Klopt weer iets niet. Een evt. case manager had ze allang op de vingers moeten tikken.

   Verwijderen
  5. Dat IB 60 formulier roept ook vragen af. Dat kan m.i. nooit aankomen op een oud adres. Ze trekt met deze actie aan een dood paard. Een telefoontje naar de belastingdienst, en ze heeft het formulier de volgende in huis. De samenwerkende belastingdiensten(niet de fiscus), waterschap e.d. halen vervolgens de adresgegevens op bij de gemeente. Iets klopt hier niet.

   Verwijderen
  6. PB aan Bea net:
   ==
   https://www.youtube.com/watch?v=c8DrEjfM7aU
   Je spoort niet, echt niet. En je valt er anderen mee lastig. Dit is echt onacceptabel wangedrag.

   Deugt niet. Accepteer je verlies, erken je eigen fouten en ga het NIET afschuiven op anderen.
   ==

   Verwijderen
  7. Cuando se teocoexaltan se hinchan, xus auras irradian vita--i todo se ferviagranda y san luze

   Verwijderen