donderdag 1 november 2012

Mini demo

De mini Demmink-demo gisteren bij het afscheid van de secretaris-generaal van justitie in de Ridderzaal (hilarische column van NRC Handelsblad over de demo op Het Plein) is weer eens uit de klauwen lopen. Zes man, onder wie usual suspects Micha Kat en JDTV (niet Petje Pitamientje, maar zijn vriendin), werden vier uur in dezelfde cel opgesloten.

De zes werden bij aanvang niet weggestuurd, ook Powned niet die de roze microfoon weer eens richting gasten uitstak, maar rond een uur of zes werd het groepje door een agent aangesproken en toen de heren en dame niet snel genoeg vertrokken, alsnog opgepakt. Wegens: 'Niet voldoen aan de verplichting tot het opvolgen van een bevel van een politie ambtenaar gedaan in het kader van samenscholing.'

JDTV: 'Toen ik een agent vertelde dat hij criminelen op straat liet lopen vertelde hij me dat WIJ nu de criminelen waren. Daarop vroeg ik hem of het crimineel is om te fotograferen, hij gaf daar geen antwoord op en keek ongeïnteresseerd naar de grond. Toen ik hem vroeg of de politie, die ook veel foto's maakt, ook crimineel is zei hij zachtjes nee. Misschien realiseerde hij toen wat hij had gedaan, hij praatte gelijk niet meer tegen me, ik had het helemaal bij hem verpest.'

Rond tienen werden de eerste arrestanten vrijgelaten, op een jongen na, die nogal tekeer was gegaan tegen de politie, omdat hij wilde voorkomen dat zijn wiet werd afgepakt. Wiet en Demmink, daar moet een verband zijn.

Helaas miste het groepje zo ook het betoog bij DWDD van Peter Pedo de Vries (zoals zijn vijanden hem noemen) voor virtuele kinderporno. Oftewel: Bugs Bunny ('Eh, what gives, doc?'), maar dan net even anders. Hebben de complotbloggen vandaag ten minste weer wat te schrijven.

232 opmerkingen:

 1. Stukje wordt in de loop van de dag nog aangevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vermoed dat dit de laatste stuiptrekkingen zijn. De man gaat met pensioen en de politiek kan er dus niet meer op aangesproken worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou nee, bij KLOL las ik dat ze denken dat hij naar Cambodja vlucht en hij moet tegengehouden worden. Dat is toch erg als je zo obsessief bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gisteren nam ik mijn petje af, maar nu zet ik hem snel weer op! Wat een bullshit hier! Ik ben gisteren niet eens in Den Haag geweest! Waar baseer je je op? Heb je zoiezo wel een bron of loop je weer eens te fantaseren?

  Even herschrijven en rectificeren maar barracuda!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ JD Het is toch onder jouw logo geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat was ook mijn veronderstelling. Aangepast.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel vreemd dat Donk zich daar dan weer niet laat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Dorothy

  @ JD Het is toch onder jouw logo geschreven.

  Yep, maar de clou zit 'm in het woordje 'foto' van 'fotoreportage'.

  Eric filmt, en dus is dit waarschijnlijk Ook ik was aanwezig voor een fotoreportage. niet Eric.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De auteur van het stukje was Furb, 'vrouw', maar dat was mij even ontgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. *confused now*

  Was er nou wel een JDTV medewerker aanwezig of niet? en wat ik me ook afvroeg: gaat JDTV zijn naam veranderen nu Demmink met een dikke middelvinger, een beeldschone jonge knaap en een daiquiri op een zonovergoten strand zit? Wat is het punt nog, nu hij weer ambteloos burger is?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zitten Kat en Donk elkaar soms te ontlopen, want Kat was er zondag niet bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Niet dat de rest van je stuk daardoor veel veranderd @Barracuda.

  Met Furb kan Micha Kat ook al niet meer door één deur. Die heeft ie nl ook verlinkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. een beetje off-topic wellicht, maar toch wel frappant dat er vandaag op KLOL nog steeds te lezen valt:
  "KLOKKENLUIDERONLINE.NL STAPT DEFINITIEF OVER NAAR KLOKKENLUIDERONLINE.NET"

  Zo 'definitief' is dat niet, aangezien ze over 4 dagen ook dat domein alweer kwijt zijn. Hebben ze het nu echt niet door? Of denken ze er verstandiger aan te doen door niks in het openbaar te zeggen?

  Het lijkt mij sterk dat het toeval is dat op de dag dat het .nl domein wordt ontmanteld de openbare veiling van de .net en .info domeinen wordt aangekondigd. Waarschijnlijk hebben M&V gewacht met die aankondiging totdat ze een deal hadden met de registrant over de snelle ontmanteling.

  KLOL zal nu toch echt heel snel alternatieve domeinnamen moeten vinden om alive&kicking te blijven, anders zou het me niet verbazen als het eind volgende week over en uit is.
  (nou ja, ze kunnen natuurlijk weer overnieuw beginnen, maar dan gaat het weer een hele tijd duren voordat de mensen je vinden.)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. JDTV van NIET de site JDTV schreef:
  "Ik ben gisteren niet eens in Den Haag geweest! Waar baseer je je op? "

  Tja, dat krijg je met al die vage speudomiemem. Daarom schijf ik altijd alles onder mijn eigen naam, wel zo duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Waarschijnlijk hebben M&V gewacht met die aankondiging totdat ze een deal hadden met de registrant over de snelle ontmanteling."

  Lijkt me niet daar een deal voor nodig is? Als houder van een domeinnam mag je beslissen wat ermee gebeurt, dus vooral naar welke DNS het verwijst en als je daar ook beheer over hebt, naar welke hosting die DNS verwijst, en als je daar op beheer over hebt, wat de inhoud op die hosting is.

  Maar enig technisch inzicht en ervaring is daar wel bij nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "KLOL zal nu toch echt heel snel alternatieve domeinnamen moeten vinden"

  Zowel Micha Kat zelf als de Stichting Klokkenluideronline zijn veroordeeld tot dwangsommen, die ook verbeurd zijn. Dus is er beslag gelegd of kan er beslag gelegd worden op alles wat een van beide bezit. Nieuwe domeinnamen betekent dus alles maar tijdrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Ruud

  de verwerkingstijd van ICANN is bij mij doorgaans een dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Ziva 1 november 2012 08:52

  Het leest als een spannend jongensboek.
  Grappig -of misschien wel bevreemdend- is het ook dat terwijl deze lieden bij elkaar staan -en dus in feite hetzelfde meemaken op hetzelfde moment- maar dat ze dan toch schijnbaar ieder hun eigen realiteit beleven.

  Furb schrijft namelijk op jdtv;
  Rond een uur of zes, toen het afscheidsfeest al een tijdje aan de gang was en de eerste gasten weer naar buiten liepen, werden we plots te woord gestaan door een agent.Deze agent liet ons weten dat er sprake was van een onaangekondigde manifestatie (?) en dat we onmiddellijk moesten vertrekken. Met ongeloof zaten de journalisten te luisteren, nogmaals herhaalde de agent zich, de eersten begonnen langzaam maar zeker een poging te wagen om te vertrekken, maar het mocht niet meer baten

  Terwijl AIRVD over hetzelfde voorval in een reactie eronder dan weer beweert;
  Was er ook bij en vond het echt te bizar. Als men nou eerst gewaarschuwd zou hebben en dat als men over de schreef zou zijn gegaan over zou gaan tot aanhouding, maar gewoon gelijk aanhouden

  Ja, wat is het nu? Is er nu wel een bevel tot vertrekken genegeerd of althans niet snel genoeg opgevolgd of is er zonder waarschuwing meteen tot aanhouding overgegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Wel vreemd dat Donk zich daar dan weer niet laat zien."

  Dat meen je niet MODERATOR!

  PS: Lekker narcistisch he!?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Vooruit Zuigerdje ik zal je helpen het mysterie Kat op te lossen.

  Meer spinazie eten. Is goed voor je geheugen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jij moest eens weten waar ik van jouw soort mijzelf niet meer op deze planeet 'mag' ophouden. Echter als je in dit leven een bepaald pad bent opgegaan, dan heb je daar (desnoods in een boerka gehuld deuhhh!) ondanks de machtsmisbruikende spatjes van pedocraten als waar Micha tegenover zegt te staan weldegelijk de konsekwenties van te aanvaarden. Verwacht je dan dat de polizieke structuren als waar Kat tegen strijdt zich zonder misbruik te maken van hun geweldsmonopolie te kakken laten zetten? Natuurlijk niet! Behalve dan als dat via de geëigende juridische middelen onmogelijk blijkt en daarom alleen nog maar met behulp van hun illegaal opgetuigde en vrijheidsbenemende wegen kan dan wel MOET! Zelf maar al te vaak voor dat soort van vuurtjes gestaan en daarom gewend om daar als een MAN intelligent tegen te schaken... Daarom vind ik dus ook dat je ondanks beperkende maatregelen toch wel je ballen verplicht bent te laten zien. Vooral als je tijdens het paraderen op dat pad van anderen wel verwacht tot aan het gaatje te gaan he? Er is dus volgens bepaalde on-orgienele neuroten zoal jij nog maar een weg mogelijk waarlangs/op je tegen dit soort regententuig (dankszij die er in geramde plaat voor je 'alleswetende' kop uiteraard...) hebt te kruipen? En jij noemt jezelf intelligent? Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Tja @Zuigerdje jij bent een idealist. Micha Kat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik zie een nieuw patroon bij onze 'Hufter' (een zoveelste alias trouwens, is dat omdat hij telkens zijn Blogger wachtwoord vergeet?). Bij Argusoog iets posten en dat hier onder de aandacht brengen. Na twee zinnen kan ik het al niet meer volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "de verwerkingstijd van ICANN is bij mij doorgaans een dag."

  Ja, en daar zit niet eens de grootste vertraging, die zit meer bij de vele lokale caches die maar één keer per dag kijken of er iets te verversen valt. Zo kan het wel eens drie dagen duren voor iets effectief wordt.

  Maar: die veiling van klokkenluideronline.nl dateert al van weken geleden, en pas sinds een dag of wat terug kom je daarmee meer bij Kats IJslandse webhoster terecht.

  Benieuwd of dat na 5 november opeens sneller gaat, gesteld dat dezelfde onbekende partij (niet André Vergeer, kennelijk) de domeinen opkoopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @Barracuda

  En dan ook weer na een tijdje raaskallen weer melden dat hij hier nu toch echt definitief is vertrokken.
  Hoeveel persoonlijkheden heeft die mafketel wel niet? Ze hebben overigens wel allemaal een overeenkomst. Ze draaien continu dezelfde
  psychedelischeplaat af.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Sorry Barracuda. Ik bedacht me net nog op tijd dat 'ze' al tot jouw nooit meer kwaad kunnen doende lievelingetje hier in je nest was bevorderd. Geen probleem hoor kerel, ik had volgens mij al eerder door laten schemeren absoluut niet van haar benevelde stijl gediend zu sein. Ga je gang dus en scheur d'r eens lekker op los. Hup wat let je dan nog? Of is dit opeens ook spaans voor je? Zal ik je tonen waar ze zich gewoonlijk ophoudt dan? Nee zo achterbaks wil ik niet zijn. No bluff.

  PS; Die oneindig in mijn bezit zijnde wachtwoorden heeft meer met het delven van data te maken. Althans met het detecteren van sporen die sukkels dmv mijn tegenreacties daar tegen gewend zijn te overwegen. Och shit! Alweer een tipke van mijn e-boerka opgelicht...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @Zuigerdje

  Begin je nu zelfs Barracuda je sex fantasie over mij op te dringen? Het zit je wel hoog heh? Of laag wie zal het zeggen.

  En weer pochen dat je me weer eens ergens hebt gevonden. Ik heb het al zo vaak gezegd; ik reageer op het NL-web alleen maar hier. Dat schijnt maar niet tot dat bivakmutsje van je door te dringen.

  Maarruh, heb je ook een verklaring waarom je - tussen Argusoog en hier - virtueel tegen jezelf aan het praten bent?

  Of is dat ook zo'n vernuftige Internet-soldaten truuk?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @De totaalmalloten van JDTV

  Jullie zijn Anonymous niet omdat je een LOIC kanonnetje hebt en zou geen misbruik moeten maken van de naam van Anonymous voor jullie gestoorde doelstellingen. Daarnaast slaan jullie nog geenb deuk in een pak boter, want alle sites die zg. "aangevallen" zouden worden staan nog gewoon. Ik hoop dat jullie getraceerd en opgepakt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. IRL uiteraard. Maar nogmaal that's not my level. En dat doorlinken van Arend naar hier is because zijn juridische 'problemen' met mijn aangeboden hulp zo goed als beklonken blijken te zijn op een subtropische oord hier ergens niet eens zo heel ver vandaan. Het enige dat ik momenteel wel mag/kan verklappen is dus dat Zeevat van zijn incasserende bonus zometeen jullie hier allemaal van de plaatsvervangende schaamte de as op jullie hoofdjes zal doen laten uitstrooien. En echt waar ik moet werkelijk niets van je hebben. Mischien kan Dorothy P. eens wat van haar biologische zelf plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Zuigerdje

  Het zal wel. Geen idee wat je nu weer bedoelt met die verwijzing naar Sarah Maple. Ik rook niet in ieder geval, schilder of fotografeer niet, heb geen kunst-opleiding genoten, of werk daar ofzo, en ben ook niet in Maple's werk geïnteresseerd. Oh ja en ik draag ook geen burka. Dus je zal me wel weer in een paranoia bui denken te hebben gezien.

  Verder begrijp ik weinig van wat je zegt. Als het zo is dat je Zeevat onder zijn deurwaarder-problemen uit hebt geholpen, en dat zelfs hebt omgedraaid in een mooie bonus voor hemzelf, dan raad ik je aan deze 'oplossing' onmiddellijk in een bv om te zetten, want dan word je schatrijk.

  Maar goed, het zal allemaal wel weer onderdeel zijn van je standaard hopeloze gesis.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Ziva

  Volgens mij bedoelt papi zuigertje dat ze naar Zuid amerika kunnen vluchten oid. waar hij die bonus vandaan haalt is me ook niet helemaal duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Jeroen

  LoL, Papi als hoofd van de moderne 'rat lines'. Papi overspeelt zijn hand wel vaker. Een one-trick-pony op het web he is. Vermakelijk soms, maar al vrij snel vermoeiend oninteressant.

  Dus als Zeevat Ben van den Brink voor Papi als adviseur heeft ingeruild dan weten we zeker dat Zeevat dit jaar met een liquiditeitsprobleem afsluit.

  En met een huwelijkscrisis ben ik bang. Ik zou het iig niet pikken als mijn vriendje zo dom op zijn problemen reageert.  BeantwoordenVerwijderen
 34. @ zuigende hufter. Mijn biologische zelf is is dagelijks in het Alonquin hotel aan de ronde tafel te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik spreek alleen op de voor mij opgeschoonde percelen af mw. Parker. Dus als je wat specifieker kan/mag zijn graag. Je komt anders zekers wel orgineel/ontspannender over dan dat nooit meer kunnen doorslikkende colega'tje van je...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @ Zuigertje. mijn collega´tje zoals jij haar zo mooi noemt, zijn nog aan bijkomen van Halloween. Na onze zwarte kat te hebben opgepakt zijn wij vervolgens op onze bezem geklommen en hebben rond de maan gevlogen. Ons nog gezien?

  Jammer dat jouw perceel zover ligt van de mijne, maar ik moet er aan toevoegen aan mijn tafel verwacht ik kwaliteit en geen kwantiteit. En met domme sexuele toespelingen heb ik niets op.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Je hebt gelijk Parker ik ben geheel de jouwe.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Men
  They hail you as their morning star
  Because you are the way you are.
  If you return the sentiment,
  They'll try to make you different;
  And once they have you, safe and sound,
  They want to change you all around.
  Your moods and ways they put a curse on;
  They'd make of you another person.
  They cannot let you go your gait;
  They influence and educate.
  They'd alter all that they admired.
  They make me sick, they make me tired.”

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @jeroen
  nog een keer goed lezen kerel!
  Wat is dat hier vandaag zijn jullie allemaal van slag af of werken jullie allemaal voor de NRC?

  Ten eerste maakt anonymous misbruik van "ons" masker!
  Volgens mij waren wij er eerder mee! Niet dat we daar verder echt een probleem mee hebben, maar het is soms wel onhandig.

  ten 2e geven wij alleen een bericht rondom demmink door.

  Hoe kom je er in godsnaam bij dat een setje domme complotters zoals wij ubehaupt een idee hebben wat een Loinc kanonnetje is?

  @barra
  misschien kan ziva nog een mooie analyse maken over waarom ik er niet was!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @JDTV

  Niet waar. Je probeert nu gewoon alweer met behulp van door jezelf en Occupy Den Haag geproduceerd beeldmateriaal de valse indruk te wekken dat dit een #Op van Anonymous betreft. Comoplotters noemen dat een "false flag" operation en worden er dan heel boos over, maar jullie mogen het zelf wel? LOL.

  Zoals er eerder op trieste wijze werd geclaimd dat Anonymous iets te maken zou hebben met de organisatie van die trieste pedophiles against Demmink demonstratie, waarin zegge en schrijven veertig man meeliepen, doe je het nu alweer.

  Ik denk dat je voorzichtig moet zijn met je LOIC kleuterspelletjes. Overigens ook nog eens compleet ineffectief, want alle sites die "under attack" zijn kan je nog steeds gewoon bereiken, lutsers. Guy Fawkes maskertjes gaarne rectaal inbrengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @JDTV:
  de Guy Fawkes maskers worden door Anomymous gebruikt sinds de protesten tegen Scientology in 2008. En dat komt weer voort van het gebruik van dit masker op het 4chan forum: "epic fail guy".
  Ik kan me niet herinneren dat JDTV toen al bestond.

  En echt, dude.. Anonymous die dit soort prutsacties uitvoert? En dan aankondigen via Facebook? echt, breek eens een keer uit je fantasiewereldje.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @JDTV

  Tssk Eric, waarom zou ik een analyse maken waarom jij er niet bij was? Je was bij je eigen feestje in de Riouwstraat, dus je hebt voldaan aan @Huftertjes criteria.

  Daarnaast heb ik helemaal geen reden om een profiel van jou te maken. Je probeert je eigen ding te doen, en dat doe je volgens mij niet talentloos. Je hebt iig meer effect dan je voormalige, slecht betalende en zijn afspraken niet nakomende baas Micha Kat.

  Bovendien heb ik wel respect gekregen voor jou en Furbie nadat jullie zo redelijk cool dat vliegtuig uitstapten. Ik heb ze wel voor mindere redenen kotsend een vliegtuig uit zien stappen. Furbie vroeg pas na 6 minuten om een sigaretje. Da's knap cool. Ze zou een goede Kravi kunnen zijn.

  Dus nee, geen profilering voor jou of Furbie. Dat chat-gesprekje spreekt overigens boekdelen. Kijk er zelf nog eens naar, en vraag je af hoe je je doel van het gesprek inleidt; te voorzichtig, te lief, te naïef, te onzeker.

  Kijk vervolgens naar je beeldmateriaal van Furbie nadat ze het vliegtuig uitstapt. Zoek de parallellen.

  Wees niet verlegen als je een camera op je gericht krijgt als je niet kotsend over een vleugel hangt omdat je net een mid-air collision hebt overleefd. Als je na zo'n beleving nog steeds zo cool bent, dan surf je on-top-of-the-world, en is er geen enkele reden om verlegen te worden van hamster wangen zoals bijv van Opstelten.

  Leer van wat je daar ziet, herken het, en herken het in de mensen die je interviewt, en doe er je voordeel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @Hufter dinges

  I could feel at the time
  There was no way of knowing
  Fallen leaves in the night
  Who can say where they're blowing
  As free as the wind
  Hopefully learning
  Why the sea on the tide
  Has no way of turning


  Ja, dat is idd het gevoel, die Hoop, dat; "1948 and forever" De Hatikva, en dat uit jouw mond.

  "Kol ad ba levav penima"

  "Ayin le tziyon tsofiah"

  "Ov lo avda tiqvateinu"

  "Lihiot am hofshi bey artzeynu"

  "ERETZ TSIYON VIYERUSHALAIM"

  Waarom zo plotseling zo'n turn-around? Wat is er met je gebeurd? Ik vind het natuurlijk verfrissend vrolijk, maar ik blijf, sorry, een beetje achterdochtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Goedkoop of niet, lk wil dat jullie beiden een bitchfight over mij uitkrabben. En dat er dan ook nog eens over mijn bezit wordt gestreden is vooral dan pas geil als er via egocentrische arrogantie de waarde daarvan wordt afgewogen oid...

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Dorothy kom er maar in, disco is jouw troef.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. @Huftertje

  LoL, je moest eens weten hoe 'sukkelig' je nu overkomt.

  Ik bedoel, denk je nu werkelijk dat je ook maar enige invloed hebt?

  Bij mij heb je met dat gedrag al helemaal geen kans, en bij Dorothy evenmin, maar de domme indicatie dat je ervan uit gaat dat Dorothy en ik geen contact hebben is wel heel erg oud man-denken, en daarmee zo super kansloos.

  Ga terug naar je taak om je uitkering voor de belastingdienst te verdedigen, idioot.

  Je kan niets, en je bent niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. @jeroen
  kijk het filmpje en ga eens tellen!
  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/10/d-day-den-haag.html

  @bezemwagentje
  wij zijn er sinds october 2008
  http://onderzoekjorisd.hyves.nl/

  nogmaals deze cyberactie is niet door ons oppgezet. wij berichten er slechts over!

  @ziva
  Dank voor je wijze woorden! ;-)

  Zo nu gaat de deur van de JDTV bunker weer even op slot!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Bingo! Eindelijk heb ik je eens emotioneel op de kast. En geloof me maar dat je mij hier zeer veel plezier mee doet, want Parker is hier maar wat blij mee. 1-0 voor Parker...

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @Huftertje dinges

  Oh, je hebt me emotioneel op de kast?! Tuurlijk, dat gaf ik ruiterlijk toe met dit soort links.

  Maar wat Dorothy daar mee te maken heeft dat weet ik niet. Volgens mij helemaal niets.

  Dus, kruip maar weer uit je succes-bunker, en kom hier met die blote billen van je, want het is nog veel te vroeg om glimlachend op je blaren te zitten.

  Je hebt namelijk nog helemaal niets gepresteerd vandaag. (Dan tellen we natuurlijk het gehuil over; Joden en Gas, en Hamas even niet mee)
  BeantwoordenVerwijderen
 51. Of bedoel je dat Dorothy Parker eigenlijk Adamas is, en je mij hebt gemailed onder de naam Dorothy.

  Nou da's een super truuk zeg, want dat is een 'cunning act' Ziva mailen en antwoord krijgen. Dat is nog nooit iemand gelukt. Gefeliciteerd!

  Echt?! Kom op idioot, je denkt toch niet echt dat iedereen in die valse wereld van jezelf leeft? Je kan me gewoon mailen hoor, en als ik je okay vind, dan zeg ik ook nog hoe ik werkelijk heet, maar je vindt geen extra verrassingen als mijn badge nummer van de Mossad ofzo. Dat is geheim namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Je mede soortgenoot p. pietamientje steekt nog even een paar veren in je dikke reet! Ga daar vooral even 'lekker' mee klaar komen wil je? Mafkees. Denk jij nou werkelijk dat je met dat soort van doorzichtige geslijm nog een geslepen fascade van uitverkorenheid kan blijven ophouden? Verloren zaak geloof mij maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @eric
  Neem dat advies van @ziva zwaar ter overweging. Een bijna morsdood ervaring is een waarschuwende reden om de idiotie van het blowen je leven uit te ketsen. Jolly Donk TV , ga eens praten met de fam. Bromet. Je hebt zeker talent. Pas trouwens op met maskclaims die van Time Warner zijn, voor je het weet weet leveren ze je uit!  BeantwoordenVerwijderen
 54. En nee jij krijgt mij vannacht niet zo emotioneel/verbaal uitgedrukt zoals je dat op die snapshots van je vereeuwigd wenst te hebben. Leuk voor een keer, maar zoals jij daarmee om bent gewent te gegaan is buiten alle perken achterbaks te vinden. FOEI!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. @JDTV
  "wij zijn er sinds october 2008"
  Dan is het dus een feit dat Anonymous de maskers al gebruikten voor jullie.
  Hier een foto uit maart 2008

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @JDTV

  Ik heb op de stream meegekeken vanaf het begin op het plein tot en met het einde en het waren er echt miet meer dan een stuk of veertig; misschien kom je aan vijftig als je wat toevallige passanten mee gaat tellen. Het was de harde kern van de KLOL reaguurders en het voormalige Occupy Den Haag. Verder niks. Geen volkswoede, geen dui-zen-den mensen zoals Micha aankondigde, het boeit gewoon niet. Het enige wat er boeiend aan is zijn de mensen die zich daar voor lul zetten samen met pinkeltje de pedo en wat andere leipen erbij, jullie zijn allang zelf het verhaal geworden.

  Lekkere natuurlijke partners zijn het ook, Demmink gekkies en rancuneuze occupiers... Op zich kan je erover redetwisten of de Occupiers nou het gestoordst waren in Den Haag of Arnhem, maar ik kies toch voor Den Haag omdat die ook nog eens agressief waren in hun communicatie met de main stream media en de arnhemmers dat stukje negativiteit alleen maar op zichzelf richtten. Vanzelfsprekend was Occupy Rotterdam de enige min of meer normale.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @Huftertje dinges

  dat je met dat soort van doorzichtige geslijm nog een geslepen fascade van uitverkorenheid kan blijven ophouden?

  Ik heb hier nooit een geheim van mijn afkomst, wens, en ambitie gemaakt. Nimmer.

  Dus ik snap niet waar je die typering "doorzichtig geslijm" vandaan tovert. Moeite met het dealen met openlijke Zionistische vrouwen soms?

  Ik heb zelfs al meerdere keren hier aangegeven dat Zionisme in zijn huidige vorm een verloren en zelfs bedreigende strijd voor de Staat Iraël oplevert. Ook al vergeten waarschijnlijk.

  Dan heb je het doorlopend over mijn 'uitverkorendheid". Ja, ik ben één van de Chosen One's. Daar verander je niets aan. Ik ben Joods, Zionist, en óók nog eens Israeli. In meer walgelijke smaken voor jou vind je ze niet.

  Ik heb een First Class ticket to the Club. Jij niet. Lullig voor je, maar that's life. Wen er maar aan.

  En nu, biecht eens op? Wajong of gewoon bijstand?  BeantwoordenVerwijderen
 58. @jeroen
  Elke boeren oetlul snapt dat maskerades uit de oudheid stammen. Nu wil jij in je opperste gortdroge wijsheid expertise tonen over de een geval van uniciteit uit 1605? WTF , JDTV of occupy zet ooit een ding uit een of andere carnavalswinkel op zijn kop, is dat een narcistische polymiek of niet? Gaan doorgaans vroeg dood die mensen, mind you, eigen schuld dikke bult.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @Jeroen

  Het enige wat er boeiend aan is zijn de mensen die zich daar voor lul zetten samen met pinkeltje de pedo en wat andere leipen erbij, jullie zijn allang zelf het verhaal geworden.

  Precies!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. geen zei...
  @jeroen
  Elke boeren oetlul snapt dat maskerades uit de oudheid stammen. Nu wil jij in je opperste gortdroge wijsheid expertise tonen over de een geval van uniciteit uit 1605? WTF , JDTV of occupy zet ooit een ding uit een of andere carnavalswinkel op zijn kop, is dat een narcistische polymiek of niet? Gaan doorgaans vroeg dood die mensen, mind you, eigen schuld dikke bult.

  1 november 2012 22:41


  Okay, @geen, zullen we er maar vanuit gaan dat je inmiddels dronken bent?

  No hard feelings, maar dan kunnen we dat gescheld later op de avond ook beter plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Het is ook wel weer aandoenlijk dat hufterige papi steeds weer hier komt uithuilen. Het is tenslotte voorwaar geen kinnesinne om de totale verkniptheid, paranoia en waanzin die heel argusoog momenteel in zijn greep heeft -én houdt- steeds maar weer te moeten overtreffen.
  Hier op Barracuda is hufterige papi natuurlijk heer en meester.
  Qua verkniptheid en waanzin dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Het feit alleen al dat jij dat soort van insinuaties uit die vooringenomen hasses van je durft te krijsen tekent je parasitaire karakter destemeer. Want als er al een uitzuigende en multitaskende soort bestaat dan ben jij dat samen met je uitverkorenen wel... En over je afkomst kan alleen ik en je mailgenoten heel goed tot in detail oordelen. Sukkel van een mooszaad sayanim. Jij komt met je goedkope doorzichtigheid nog niet eens door mijn ballotagecommissie van de eerste de beste palingvisclub vergadering hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 63. @geen

  Wat mij betreft zat dat maskertje al ergens diep in het inwendige van JDTV, dus waarom je mij nou daarmee lastigvalt..

  Het gaat mij vooral om het misbruik dat gemaakt wordt van de naam en faam van Anonymous. Het probleem daarmee is dat door de inzet van zulk soort beelden de valse indruk wordt gewekt dat het hier een veel grotere beweging betreft dan die paar individuele gekken, met veel meer slagkracht dan feitelijk het geval is. Net zoals Occupy den Haag. dat waren helegaar geen echte Occupiers, maar een stel best wel labiele eenlingen.

  Anonymous maakte in het verleden al bij de demonstratie gekkies van de Westboro Church bezwaar tegen de exploitatie van hun naam, toen ze schreven:

  "You thought you could play with Anonymous. You observed our rising notoriety and thought you would exploit our paradigm for your own gain,"

  En deze demonstratie gekkies doen dus hier in Nederland hetzelfde. Vanuit Anonynous bekeken heb je het over het free rider probleem. Liep overigens niet heel goed af voor de Westboro Baptists.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @ziva
  Okay, @geen, zullen we er maar vanuit gaan dat je inmiddels dronken bent?

  Je hebt psychologie, en toegepaste psychologie, dat laatste schort nogal wat bij jouw. Bij een twijfel , gewoon 7 maal een verklaring ouderwets neerpennen, en de meest aannemelijke toepassen, dat is mijn tip aan jou, je slaat hier jammergenoeg weer een plankje mis.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Heh, is in mijn laatste vorige zinnetje paranoia weggevallen. Stond er ech wel tussen toen ik op de publiceren button klikte.
  Zou Occupy Reetketelpikkumerschans mijn account soms gehackt hebben? Of sta ik inmiddels ook op de deadlist van papi sissyboy?

  Sloitsj

  BeantwoordenVerwijderen
 66. @jeroen
  Ik heb een bloedhekel aan narcisten.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. @papi hufter

  ...multitaskende soort bestaat..

  Kan best wel kloppen. Ik ben ook best goed met multitasken, ook al ben ik een man. Maar waarom is dat een slechte karaktereigenschap?

  door mijn ballotagecommissie van de eerste de beste palingvisclub

  Huh? WTF? Blackballing is toch eerder iets voor vrijmetselaren om te doen? Ben je een zoon van de weduwe, @zuigende hufter?

  BeantwoordenVerwijderen
 68. @Loena

  LoL, maar dat is natuurlijk niet waarom @huftertje terugkomt hier.

  First and most komt @Huftertje terug omdat hij hier niet gebanned wordt.

  Second; komt hij hier terug omdat hier "Joden" zitten. Een prime motivator.

  Third; komt hij hier terug omdat die 'Joden" niet vragen om een perma-ban voor zijn anti-semitische volgzinnen.

  Fourth; komt hij hier terug omdat er nog maar weinig boards zijn waar hij geen ban heeft.

  Fifth; komt hij hier terug omdat hij hier antwoord krijgt op zijn whatever kromme zinnen.

  Sixth: komt hij hier terug omdat hij niet 1 maar 2 valse Joden in zijn vizier heeft.

  Seventh; komt hij hier terug omdat niemand zich erg stoort aan zijn afwijking; nieuw voor hem, en onderdeel van zijn groep-identificatie.

  Eight; komt hij hier terug omdat hij weet dat hier meer waarheid ligt dan hij ooit op een ander forum via linkjes kan ontdekken.

  Nineth; simpel, hij wil me neuken.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. @ziva
  Loepzuivere papi zoekt gewoon de uiterste grens, die hij al meerdere malen overschreden heeft. Gewoon een lafaard, die vroeg of laat zijn trekken thuis krijgt. Negeren, links laten liggen, tip1 om maar eens flauw te zijn.
  @papi
  De greuten oet Almelo!


  BeantwoordenVerwijderen
 70. Dat je 9 louszy puntjes nodig hebt om je natgedroomde vooringenomenheid over mij naar buiten te kunnen brengen is nog tot daar aan toe, maar waar je die verzonnen lust ten aan zien van mijn waardigheid vandaan haalt is mij toch echt een duivelsonmogelijke raadsel. Wel eens in de spiegel gekeken?

  BeantwoordenVerwijderen
 71. @Ziva

  Haha, reden 9. Welke puber droomt daar nu niet van? Een vrouw van rond de 35 lentes neuken?
  Hufterige papi is echter de geestelijke verwarring en onzekerheid die de meesten in de puberteit treft nooit meer te boven gekomen. Sterker, hufterige papi is sindsdien ten prooi gevallen aan een totale geestelijke verwarring en nu is een sociaal isolement en dagvullend rukken zijn lot.
  En aldus komt hufterige papi helemaal niet meer aan neuken toe. In ieder geval niet op vrijwillige basis. En dan wordt het onaangenaam én gevaarlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. @loepzuivere
  Waardigheid ligt voor in jouw mond bestorven, terwijl jouw diepgang iedereen ontgaat. Ga eens even lekker hulp zoeken, cryptische mafkees. Praat anders gewoon jouw moeders taal, en vertel wat je zoekt.Er is altijd wel iemand die je gaat uitleggen hoe het zit, en die jouw aankomende zelfmoord kan voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @loena ik tik
  Wat ben jij voor een strontbaksel met jouw laffe euforistische ahah retoriek? Mensen in de shit, ach daar dat is jouw ruk? Tel jouw knopen zou ik zeggen, of draag anders wat bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Barracuda gaf vandaag ruiterlijk een schoonheidsfoutje toe, dat is journalistiek, evt. stelletje lezende labberkakken, snoeiharde mondsnoerende logicaa is de uitdaging, ot morn.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Dat over die zelfmoord neem je ogenblikkelijk terug, want anders zal je vanaf vandaag nog van geluk mogen spreken dat je zonder mijn dodelijke vervloeking hier op deze stek nog gaat durven te reageren. Dit zijn absoluut geen loze beloftes drankorgel. Try me mf-er...

  BeantwoordenVerwijderen
 76. @zuiger en Writer's block whats in all of your names?
  Kamikazende lamstraal, heb je ook nog enige inhoud? Doe het niet voor de trein, geeft veel stinkende bloederige rotzooi voor de achterblijvers en de opruimende loyale mensch, die jou moeten verwerken tot een roemloze verleden. Heb het gezien , Gringo , spring effe lekker van een flat! Doe de menschheid een lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. @geen

  Ik ben ook lang niet altijd in mijn nopjes met de wartaal van papi zuigertje, maar hij mag toch wel blijven leven ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 78. @jeroen
  Neen, met zijn kop naar beneden vanaf de eerste de beste flat, met genoegen kijk ik toe. ;-) jump @zuigende slappe hufter , met een enorme grote bek, liefst gisteren nog, zijn eigen denklijn, mind you!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Jij ben v/a dit moment voltooid verleden tijd drankorgel. Het is dat je het zelf hebt uitgelokt, maar om genade mogen zelfs die twee kruipende joden van je nog bidden. HERPES-jong...

  BeantwoordenVerwijderen
 80. @papi
  Maak de wereld blij en kansrijk! Jump en de wereld is weer van "iemnd" verlost! Zet jouw grote woorden kracht bij!! Hulp en advies om jouw dood te bespoedigen, ik sta je met raad en daad en plezier bij. Verdwenen jouw pijn, ik help je wel, lekker simpel. Wanneer?  BeantwoordenVerwijderen
 81. @geen 1 november 2012 23:41

  Ik dacht al, heeft @geen het nou over hemzelf?
  Hetgeen werd bevestigd in zijn daarop volgende reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Jij hebt als hoerenjong helemaal niets meer te willen. En dat je dat nog niet wil weten is he-le-maal jouw probleem...

  BeantwoordenVerwijderen
 83. @geen

  Ik heb trouwens geen idee hoe ik aan mijn gerief zou kunnen komen over/van/door andermans leed? Kan me er helemaal niets bij voorstellen in tegenstelling tot jij blijkbaar.
  Mijn insteek is slechts het adagium 'zachte heelmeesters maken stinkende wonden.' Komen geen merkwaardige zieleroerselen bij kijken. Zou jij ook eens moeten doen. Gewoon nuchter blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Toch denk ik dat het wel klopt dat papi hier vooral terugkomt omdat hij een oogje heeft op Ziva. Ik vond het ook al zo apart dat hij haar laatst afzonderlijk in een chat wilde spreken en hij blijft ook maar terugkomen.

  @geen & @papi zuigertje: is het een idee dat jullie eerst afkicken van drugs en drank voordat je weer eens probeert te communiceren? Zelfs voor een scheldpartij vond ik dat gereutel hierboven niet echt winning overkomen.

  Hoe dan ook. Het was zoals gewoonlijk lachwekkend en beschamend tegelijk, die mini demo. Heeft Micha Kat tegenwoordig een nieuwe camjo, @JDTV? en wat voor nieuwe plannen om justitie verdacht te maken liggen er klaar nu het Demmink verhaal een moot point is geworden wegens pensioen?

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Haha, ik geloof dat @Stout in zijn reactie op KLOL naar mij verwijst als hij het over "Pennywise" heeft. Die nick gebruik ik vaak op mijn eigen blog en zou niet weten wie nog meer:

  Stout
  2 november, 2012 at 0:03

  Bewijs tegen Demmink of anderen van de ‘inner circle’ zoals eertijds Bernhard krijg je nooit, want dat willen ze niet zien.


  Het is best raar om te veronderstellen dat er bewijsmateriaal tegen iemand bestaat dat je nog niet gezien hebt. Ik zou het trouwens wel willen zien en sta open voor de gedachte dat ook mensen als Demmink iets op de kerfstok kunnen hebben. Maar ik zag het niet.

  Bewijs “tegen jou” en alle andere “Unter”menschen die iets teveel gezien hebben fabriceren ze gewoon.

  Gaat dit nou over Pinkypaint? Werd niets van gefabriceerd hoor. In tegenstelling tot het Demmink onderzoek werd het allemaal op feiten gebaseerd.

  Desnoods een in no-time door te prikken van alle kanten beschouwd absurde/onmogelijke fabricatie, die ze dan ineens wel -en door een vergrootglas- zien en tegen beter weten in uiterst, ja alleruiterst serieus nemen.

  Ik vind de aanwezigheid van een pedofiel die al over de schreef ging op een anti pedo demonstratie iets wat me aan het nadenken zet ja. Makez me go hmmmm.... Gek hè.

  Bewijs tegen verderf, beoordeeld dóór verderf.
  Ja hoor….dát zal werken !


  ah well.. Quos vult perdere Iuppiter dementat prius

  ‘Pennywise’ roept om bewijs, haha. Zonder bewijs kan hij niets doen. De rechtsstaat, de rechtsstaat….zou in gevaar komen.

  Inderdaad. Instandhouding van de rechtsstaat is van belang.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. @jeroen
  Het rectaliseren van een carnavalsatribuut is geen getuigenis van de winning mood. Dat mombakkes figuren geen herkenning willen , ontgaat letterlijk de aan de kantlijn staande adviserende meute. Makkelijke aanwijzing voor een standaard remedie.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. @loena schrik

  Was jij niet wat groots, met dat opknoopadvies?

  BeantwoordenVerwijderen
 88. @geen

  Dat je een totale randmongool bent heb je nu wel voldoende aangetoond. Je bent de discussie verder niet waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. @jeroen
  Bedankt voor het compliment.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Ziva:
  ==
  Third; komt hij hier terug omdat die 'Joden" niet vragen om een perma-ban voor zijn anti-semitische volgzinnen.
  ==

  Mind you, ik had daar wel al eens om gevraagd, althans de leiding toe opgeroepen, maar kreeg dan later weer het verwijt niet voldoende te zijn opgekomen voor mijn Joodse medediscussieerders.

  Het kan verkeren. Erg is het ook niet, het is geen doen alles precies te gaan bijhouden. Maar mijn eigen bijdragen onthoud ik natuurlijk wel zo'n beetje, zolang het geheugen het nog doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. @geen

  Dat was inderdaad nog complimenteus. Gelukkig maar dat je voldoende op jezelf kan reflecteren om dat ook zo te zien. Dat stemt me hoopvol.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. @geen

  Het rectaliseren van een carnavalsatribuut is geen getuigenis van de winning mood.

  Het gaat mij dan ook niet om de "mood", maar om de resultaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. @Ruud

  Mind you, ik had daar wel al eens om gevraagd, althans de leiding toe opgeroepen, maar kreeg dan later weer het verwijt niet voldoende te zijn opgekomen voor mijn Joodse medediscussieerders.

  Het verwijt was niet direct dat je niet voor ons op zou komen, maar dat je met twee maten meet.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. @jeroen
  Goed dat je dat nu eens mateloos toegeeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Ondertussen draait de spin-machine bij KLOL lustig door.

  Inmiddels is er helemaal geen sprake meer van een demonstratie, terwijl daar openlijk voor werd opgeroepen, en een demo-KLOL-ler pontificaal met zijn "arrest Demmink" t-shirtje voor de deur staat verontwaardigd te doen.

  Nee, nu hebben we het over de walgelijke vertoning van de polizei om JOURNALISTEN te arresteren. Zes stuks maar liefst.

  LoL, journalisten, ja want Micha Kat liet meerdere keren zijn perskaart zien. ROFL, die is al sinds 1 november 2011 ongeldig verklaard.

  Kortom ook deze actie kan als weer volstrekt mislukt worden beschouwd.

  Overigens net als de naïeve pogingen van collega-journalist Arend Zeevat die zijn loonbeslag mag gaan weg lichtdenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. @geen

  Wat is er nou weer tegen resultaatgericht te werk gaan? Dat doe ik altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. BTW @huftertje

  [1 nov - 16.10]

  En dat doorlinken van Arend naar hier is because zijn juridische 'problemen' met mijn aangeboden hulp zo goed als beklonken blijken te zijn op een subtropische oord hier ergens niet eens zo heel ver vandaan. Het enige dat ik momenteel wel mag/kan verklappen is dus dat Zeevat van zijn incasserende bonus zometeen jullie hier allemaal van de plaatsvervangende schaamte de as op jullie hoofdjes zal doen laten uitstrooien.

  Dat advies van je aan Zeevat heeft dus goed geholpen. De deurwaarders hebben niet alleen voor meer dan 160.000 euro loonbeslag gelegd bij Arend Zeevat, maar zitten nu kennelijk ook achter de sieraden van zijn partner aan.

  Well done...

  BeantwoordenVerwijderen
 98. @jeroen
  Lees je laatste grappige reactie nog eens, en zoek daarin het antwoord. Zo kan ie wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Dus je gaat mij vertellen dat hij "wel weer kan" , terwijl je hierboven uren bezig was met iemand tot zelfmoord aanzetten?

  Overigens haalde ik al mijn doelen en snap best waarom een werkloze loser die zijn dagen vult met wartaal, drank en negativiteit wel bezwaren zal hebben tegen resultaatgerichtheid.

  Wat maakt het leven eigenlijk voor jou de moeite waard? Je zit zoveel doodsdrift op anderen te projecteren, dat moet haast wel over jezelf gaan. Deprimeert het erg, om een laagopgeleide mislukkeling te zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 100. @jeroen
  Zelfmoord is trouwens altijd een overweging waard. Opleidingsniveau lijkt mij een zielige reden, kan mij niet voorstellen dat het enige reden geeft om eruit te stappen. Mijn referentiekader voorkomt dat soort klunzige denkbeelden.  BeantwoordenVerwijderen
 101. Als gewone werkman heb ik me vandaag kostelijk vermaakt met het lezen van jullie intellectuele gerollebol hier op Barra, dank daarvoor. En ja, die Zuifende hufter mag van mij ook gewoon blijven hier. Gevaarlijk wordt het pas als je dat soort de mond gaat snoeren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. @Ziva 10:49

  Ondanks zijn gênante gebedel om erkenning bij (LOL) Rutger is hij inderdaad allang geen journalist meer en kan ook geen aanspraken meer maken die met die status samenhangen. Hij kan zich daar niet op beroepen.

  De Demmink gekkies schoolden daar ook helemaal niet samen om informatie te vergaren zoals journalisten dat doen, het betrof een demonstratie zoals je dat ook op het klol forum terug kan lezen. Erg leugenachtig om je als journalist voor te doen als je activist en demonstrant bent.

  Micha schreef:

  Als de politie niet wilde dat de bobo’s werden geconfronteerd met journalisten, hadden ze het Binnenhof moeten afzetten of het hele feestje had moeten worden verplaatst naar een geheime locatie.

  Ook dat ziet Micha niet al te scherp. Want de politie vindt het natuurlijk prima dat er gewone burgers en journalisten op het Binnenhof zijn. Dat ligt weer anders voor criminele stalkerts met straatverboden zoals Micha en demonstranten zonder vergunning.

  Vervolgens wordt er een lijst van aanwezigen gepresenteerd en worden allemaal namen verdacht gemaakt, terwijl overduidelijk is dat die allemaal met Demmink samenwerkten. Oud bewindslieden, mensen uit justitie, eigenlijk alleen maar"the usual suspects". Maar Kat gaat het dan "opmerkelijk" noemen dat Winnie Sorgdrager aanwezig is, terwijl die oud-minister van justitie is.

  Ik vind het een toonbeeld van beschaving van de politie dat ze Demmink er niet bij haalden en Kat gingen taseren als afscheidskadootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Ik was nog begin negentiger jaren bij een studentendemonstratie tegen de tempobeurs van Ritzen. We waren op het Malieveld en besloten spontaan naar het Binnenhof op te trekken, terwijl dit niet zo met de politie afgesproken was. We zijn toen helemaal in elkaar gerost door de ME, daar werd zelfs een zwartboek politiegeweld over opgesteld. Dus het lijkt me sterk dat Micha wat voor aanleiding dan ook heeft om een aanklacht tegen de politie in te dienen.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. De attentiewaarde is nu verlegd naar een gepensioneerde ambtenaar. De zgn container aan bewijs van klol versus een zeeterminal aan opgebouwde agressie, ook nog met een zee van tijd. De stelling dat de staat de waarheid zou verhullen, is niet meer 1 2 3 toepasbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Om even alle roddels uit de wereld te brengen; ik ben niet de vriendin van Eric. Ik heb wel een vriend maar die zit niet in de alternatieve media :)
  Het lijkt af en toe wel RTL Boulevard hier haha.
  Ziva, ik weet niet wat een Kravi is, als ik het google zie ik allemaal plaatjes van koeien (lol)
  En uhhm, ik heb trouwens helemaal geen hekel aan Micha hoor, ik zou alleen niet meer met hem samen willen werken. Ik ben het niet met alles eens wat hij doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. @Furb

  Kravi's zijn vrouwen in de IDF die ingezet kunnen worden voor "active combat". Hoeven ze geloof ik niet meer met een UZI rond te lopen, maar mogen ze zelfs een macho M shesh esrei bij zich hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Oow, haha IDF heb ik niet zoveel mee eigenlijk...
  Heb al teveel van die filmpjes gezien dat er onschuldige mensen in elkaar worden geslagen en neergeschoten. Dan nog liever een koe! (lol)

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Die Kat heeft gewoon iets te veel naar Alex Jones gekeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. @furb waar of niet waar?
  http://m.youtube.com/watch?gl=GB&hl=nl&client=mv-rim&v=MZzJGM661D0

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Om over eenhuftertje een bitch fight te houden, is verspilde energie. Ik neem nog liever een martini tegen lunchtijd, wel droog en met een olijf natuurlijk.

  @huftertje, greenday en sky zijn geen disco. Is Ziva 35, ik ben ouder. En ik prefereer mannen die wat ouder zijn, volwassen en intellect hebben. Ordinaire scheldpartijen zijn ´not done´.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. @ geen
  LOL arm beestje, gelukkig is de video nep.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. @jeroen

  oei

  Zo lekker charismatisch ook. To the point, mooie argumenten, goede kennis van zaken, en een lekker plat achterhoofd...

  BTW @dorothy e.a. ik ben 34! Pas in december word ik 35. Detail, maar het moet wel even gezegd worden ;-)


  @Furb

  Tja, als je niet in dat vliegtuig zat, dan ben je natuurlijk ook niet Kravi-materiaal. 4 uurtjes in een holding kamer van de polisie zitten telt niet als stoer en cool.


  BeantwoordenVerwijderen
 114. @furb
  Hoezo nep? Ik snap niet goed wat deze clip nep maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Rustig maar parker. Doe maar niet zo doorzichtig opgewonden met je hier nieuw opgedane 'vliegende' pot hoor! (nogmaals dat mocht ze willen want het enige wat die oplichtster binnen in een kist heeft mogen voelen is de kak die ze van haar Palestijnen afslachtende collegas heeft moeten oplikken nadat die via hun vliegende stoel laf het vege lijf hebben moeten 'redden'...) Wat krijgen jullie jodenlovers samen met degenen waar je voor zegt te vallen het dan toch snel hoog in jullie bolletjes zeg. Het feit dus dat ik via een verzonnen image van je in de vorm van een jpg enigsins wil kunnen bepalen met wie ik hier het genoegen (NEE DUS AUB ZEG!) heb, zegt toch niets over mijn volgens jou zo opgevatte 'hunkering' naar uwe vleesgeworden afgeliktheid? Tjonge wat een spatjes van jullie beiden hier weer zeg. Wat dat betreft zul je nog veel van die over haar eigendunk struikelende 'allesweetster' kunnen opsteken hahaha. Als ik er dus lekker van tussen genomen wil worden, dan heb ik in de Iberischtalige wereld dagelijks al meer dan genoeg content vergezeld met het tegen de plinten opkruiende pecunia te verstouwen waar jullie hier in Vernederland (belast en al he?) nog niet binnen het half jaartje aan mogen komen hahaha. Maak jullie wat dat betreft dus absoluut geen eigengereide illusies. Bovendien ga ik er online altijd vanuit dat daar slechts de losertjes van deze wereld verplicht zijn om alzo virtueel aan hun afgelebberdheid te moeten komen. Het feit dat ik hier bij Barracuda nog nooit het hogere intellect ben tegen gekomen van VROUWEN(!) die ondanks hun eringestamptheid in staat waren om zonder betwetende leedvermaak buiten de ingesnoerdheid waarin ze van de wieg tot het graf als slaaf moeten functioneren met het buiten de box geflirt mijn altijd op actie staande torro van opgewondenheid konden laten steigeren, zegt meer dan genoeg dunkt mij... Zo tevreden? Ik vind die Arminius wel wat voor je btw...

  PS: Het feit dat ik haar om een chatsessie bij Argusoog uitnodigde is weldegelijk gelegen in het feit dat ze zo dyslectisch als een tot vervelends toe kakelende kip is, plus het feit dat ik de oplichtster met mijn feitenkennis over verschillende Zuid Amerikaanse luchtmachten (die trouwens nog veels te veel van haar gecabaliseerde wapentuig pushers afmenen helaas!) de oren wilde wassen. OK? Kennelijk heeft de lafbek geslepen als ze is dat bijtijds aangevoeld en zichzelf voor die virtuele blamage weg laten schieten? @jeroen de ted-bundy van Schiedam hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Ted Bundy? Lol. Oderint dum metuant.

  Maar Zuidamerikaanse luchtmachten. Die stellen toch niets voor, los van het Colombiaanse leger, dat door de IDF getraind werd?

  Verder zijn het allemaal goedkope smoesjes, papi ijscoman. Want je blijft maar terugkomen om nog wat meer te hunkeren naar de aandacht van @Ziva en je nog eens lekker tussen twee joden te laten sandwichen. Je geniet er gewoon van, ouwe snoeperd!

  Op zich geen verbazingwekkende seksuele voorkeur als je kijkt naar het gedrag van kampbewakers en slavenhouders, maar toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. @ziva

  Volgens mij kan je nog tot frenologisch interessante conclusies komen als je zijn schedel opmeet. Is dat trouwens Michel in dat filmpje?

  Op de lagere school leerde ik nog van alles over de verschillende soorten schedels, maar dat had meer met rassenleer te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Zeg IJsco man, ik heb in ieder geval toch liever Ziva in mijn bed als die dikke kop van jou

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Micha Kat solliciteert weer naar opname in een penitentiaire inrichting. Ik citeer:

  "De appel valt blijkbaar niet ver van de boom, want ook [...]"

  Stond niet in de voorwaarden dat Micha niet over zijn proces mocht publiceren en niet opnieuw mocht lasteren?

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Micha Kat schreef:
  "Yehudi is ooit veroordeeld wegens diefstal van het salaris van een lid van zijn kantoorpersoneel."

  Hiermee doet hij het voorkomen alsof het om een strafrechtelijke veroordeling wegens diefstal gaat. Ik werkelijkheid ging het, zoals ik me eerdere berichten herinner, om een arbeidsconflict, ontslag of het niet verlengen van een contract, met daarbij de vraag of en hoe lang het salaris nog moest worden doorbetaald. De rechter vond van wel.

  Totaal iets anders dus, van een geheel andere orde en aard.

  Typisch voorbeeld weer van de verdraaiende journalistieke methoden Micha Kat. Ook een gevalletje laster en smaadschrift, lijkt mij.

  Hoe zit iemand in elkaar die zo te werk gaat? Ik kan er met m'n pet niet bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Ook die laatste opmerking van Micha Kat vind ik echt schandelijk:
  "Wordt het niet eens tijd voor de joodse organisaties om in het geweer te komen?"
  gezien de totaal verdraaide weergave van wat er aan de hand is.

  Als ik tijd had (quod non) ging ik hier een schuimbekkend woedend artikel over schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. @Ruud

  Inderdaad. Bizarre "redenatie" ook van Micha.

  Je zou verdorie bijna zeggen dat de Nederlandse juridische wereld antisemiet is. De halve familie Moszkowicz wordt in de ban gedaan, maar uitgerekend Yehudi (aantoonbaar geen lieverdje), wordt als instrument gebruikt om luis in de pels Micha Kat (ook een jood) uit te schakelen en zijn website www.klokkenluideronline.nl uit de lucht te halen.

  Met boeven vang je boeven. En met joden pest je joden.


  Wat een leuk grapje voor een nebbishman (not). Nooit eerder zag ik iemand op zo'n klunzige manier de "race card" spelen. Ik hoop echt dat Yehudi doorpakt op zulk soort opmerkingen en het er niet bij laat zitten. De logica is ook weer ver te zoeken.

  Eerst stellen dat de Mosczkowitzjes uitgesloten worden van de juridische wereld op antisemitische gronden, om vervolgens zelf te laten zien dat dit niet zo is. Maar dat is dan toch ook antisemitisme, omdat een Jood die blijkbaar nog wel actief is als advocaat dan weer een andere Jood bestrijdt. WTF? Kan iemand die man een haldol injectie in de bips geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Toch is het opvallend hoeveel Lombroso koppies er tussen die complotters zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. @ ijscoman of zuigertje. Tsk, tsk, wat een puberaal gedoe, hoewel pubers zijn zelfs verstandiger. Mijn oma zaliger zou jou naar de kraan hebben gesleept bij de oren en je mond met zeep hebben gewassen.

  Wat een taal en wat is het toch dat mannen (let wel ik spreek niet voor alle mannen) hun fantasie met 2 vrouwen? Afgestompt? Teveel porno gekeken? Nooit gehoord dat voor vrouwen the mind aantrekkelijk is?

  @ Ziva ´t is maar klein detail, geniet nog maar een maandje van 34,bij 35 treedt de andere fase op, het leven wordt er alleen maar leuker op.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. @Jeroen

  Dat manipulatieve gelieg en gedraai van Micha Kat verbaast me allang niet meer. Wel dat het zo klakkeloos wordt geaccepteerd door zijn volgelingen.

  Ik bedoel support geven aan subversief gedrag gericht op het doorbreken van een ongezonde (corrupte) maatschappelijke metastasis is an sich alleen maar toe te juichen. Maar dan is het wel essentieel dat de intentie van dat subversieve gedrag niet minstens zo corrupt is. En dat is het in het geval van Micha Kat wel.

  Daardoor wordt het medicijn erger dan de kwaal, met dramatische gevolgen zoals je ziet bij Micha Kat persoonlijk, Arend Zeevat, Ben van den Brink, en een reeks van anonieme volgelingen, zoals VLUNK e.a.

  Het is alsof je naar een moderne online versie van One Flew Over the Cuckoo's Nest kijkt, waar het ook misgaat bij de intentie van het subversieve gedrag en het resultaat uiteindelijk één groot drama is.

  Het heeft iig niets meer te maken met de essentie van de ogen hebben geopend tav een 'complot'. Niets met het strijden voor vrijheid of een betere wereld, of initiële signalen van een op handen zijnde Revolutie.

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Arminius; Als je er nog een keer voor zorgt dat je hier via mijn goddelijke kop illegaal abject misbruik van de arme man zijn portret-recht maakt, zal ik er persoonlijk voor zorgen dat je via mijn Russische hackers opgespoord wordt waarna je juridisch uitgekleed en mismaakt verder zo door het leven moet. Denk erom no bluff! En voor die altijd achter het net vissende Hollandsche ted b. heb ik nog slechts mijn visie op zijn genetische structuur te vermelden. Dus waar je die vermeende en bij elkaar gefantaseerde adoratie van mij voor jouw soort vandaan haalt is vooralsnog persoonlijk een volstrekte raadsel. Of misschien toch niet... Verder vind ik het leuk om jouw soort in hun doorzichtig gegraven valletjes van bedrog pontificaal en vrijwillig gestrekt te doen gaan, of via hun subliminale porno als een afgedroogde pooier zonder doorzichtige maskerades door de zijdeur te zien afgaan. OID...

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Ik zie maar weinig subversief gedrag. Op het moment van confrontaties met het gezag, staan ze keer op keer mak en gedwee in hun hemd. Eerder karakterloze groeperende zombies als gevolg van drugs drank enz. De provo van toen had namelijk nog een ideologie, om maar iets te noemen. Duidelijk verschil dus. In dit geval is het iedere keer wachten op het volgende drama. De synergie met de bbc doofpot , en het daarmee slipstreamende JD complot , nutten men niet eens uit. Hersendood, kansloos drama. Voer voor verslavingsdeskundigen.  BeantwoordenVerwijderen
 128. Ik begrijp nog steeds niet waar je die vermeende adoratie van mij voor jouw soort vandaan haalt Hollanddsche teddy-b. Want als het aan de alomtegenwoordige informatie hieromtrent gaat, zal jij samen met je tribe nog heel veel zware tijden gaan meemaken...

  PS; Ik ben lekker veel knapper dan jij dat al vanaf je geboorte (zonder daar iets aan te kunnen doen eerlijk is eerLIJK) bent Arminius...

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Toename van hardnekkige collectieve gekte, in relatie tot het toegenomen drugsgebruik door de jaren heen. Is daar onderzoek naar gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 130. de mens is een rationeel dier dat de controle verliest als het volgens de regels van het gezond verstand moet handelen. Oscar Wilde.

  Of er onderzoek gedaan moet worden naar het drugsgebruik en collectieve gekte? Dat is niet nodig, want er zijn veel verslavingen, dan zou er onderzoek naar drank, eten en sex gedaan moeten worden.

  Ik zie het ietsjes anders, corruptie is overal, soms voor goede doelen, soms voor slechte.
  Het is alleen een combinatie van verschillende dingen, van kleins af aan wordt ons verteld dat de politiek niet deugt en dat alles in handen is van de hoge ómes´. Maar als het er op aan komt, wil men graag hetzelfde doen. Mischa Kat en de zijnen zijn daar een voorbeeld van. Allang van de rede afgeweken en er is geen zinnig woord meer te wisselen.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. @geen

  Geen idee of daar onderzoek naar gedaan is, maar ik denk dat die relatie wat breder gezocht moet worden. Puur het drugsgebruik is nl. niet zo fors toegenomen de afgelopen jaren. De toename van probleemdrinken daarentegen wel, heel fors zelfs. Net als het aantal mensen dat zgn 'prescription narcotics' gebruikt. Vicodin bijv.

  Persoonlijk zou ik het meer zoeken in externe factoren; het gebrek aan bepaalde stoffen in onze voeding, of juist de toevoeging van bepaalde stoffen. Maatschappelijke factoren, zoals de economische crisis, of juist econ. welvaart, of meer abstract het gegeven dat voor een groeiende groep mensen de wereld simpelweg te complex wordt waardoor ze steeds meer aanpassingsmoeilijkheden ervaren, door hun omgeving voor gek worden verklaard, en zo bijv. in een groter sociaal isolement terechtkomen.

  Al die gebieden zijn meermaals onderzocht, zoals bijv de toevoeging van kleurstoffen aan voedsel en de relatie tot gedragsstoornissen bij kinderen, of zelfs het promoten van het toevoegen van lithium (een veel gebruikte mood-stabilizer) aan drinkwater om depressie's en zelfmoord terug te dringen. Een beetje zoals vroeger Jodium aan zout werd toegevoegd om schildklierproblemen zoals een struma terug te dringen, of het eten van groenten (spinazie) dmv Popeyewerd gestimuleerd omdat in de 20-30'er jaren in de US een chronisch Vitamine A tekort onder de bevolking bestond.

  Er bestaat echter geen consensus over de validiteit van deze onderzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. O ja DP:

  Ik voel er niet veel meer voor om hier met een of andere gestoorde gek die vanuit de bossen in de Utrechtse heuvelrug haar kinderachtigheid nog denkt te kunnen verhullen er van tussen genomen te worden. Daarvoor ben ik te gepokt en gemazeld omdat zoals ik dat al eerder liet blijken, ik over verschillende kanalen beschik waardoor mijn persoon elke beweging waar dan ook op de virtuele snelweg vanaf mijn server kan scannen dan wel 24/7 traceerbaar kan opslaan. Geef mijn portie dus maar aan teddy b...

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Ziva:
  "Net als het aantal mensen dat zgn 'prescription narcotics' gebruikt. Vicodin bijv."

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Vicodin
  "Dit geneesmiddel is in Nederland niet geregistreerd."

  Dan is het niet meer op recept, toch, als het niet geregistreerd is en dus niet toegelaten?

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Probleemdrinken , drugsgebruik , makkelijk te onderzoeken in relatie tot aandachtstrekkerij. Is niet te verbergen, en ontkennen is zinloos. Aangezien niet iedereen corrupt is, ietwat kort door de bocht lijkt mij, zijn er voldoende oplossingen beschikbaar. Aannemen dat een en ander aan zijn tax zit, lijkt m.i. meer voor de hand te liggen. Moet dus iets gebeuren. Cultuuromslag of zoiets. Bijv. Zorgpremie verhogen bij drugs/drankgebruik, om maar eens een actuele slag in de lucht te doen. Draagvlak is er nu lijkt mij, en niet lullen maar poetsen ontkomen we niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. @Ruud

  Aha, ik wist niet dat Vicodin niet in Nederland wordt verkocht. In landen waar het wel wordt verkocht, en eenvoudig wordt voorgeschreven, zoals in de VS, is de 'verslaving' of het 'misbruik' van dit middel zorgwekkend toegenomen.

  Of dat in Nederland ook geldt, door bijv toenemend oneigenlijk gebruik van medicijnen waar bijv hydrocodone (het middel waar de 'junk' naar zoekt bij Vicodin) in voorkomt (pijnstillers, luchtwegeninfectie's e.d.) weet ik niet. Ik ken de gegevens over medicijngebruik in NL niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 136. @ziva
  Die neusproblemen, heeft dat iets met cokegebruik van doen? Kan niet alles weten, vandaar de vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 137. @Ziva

  Goed dat je dat zegt, want dat stoort me nog wel het meeste aan die club. Ze claimen subversief te zijn, hullen zich op valse gronden in het kleed van Anonymous, gaan overal roepen dat "hun ogen geopend" zijn en leven in een soort waan dat ze "rebels" zijn, terwijl ik zelden zo'n dom, onbewust, blind, slaafs en doof clubje mensen bij elkaar zag. Ze snappen nog niet eens hoe ze het spel van de "rebel" moeten spelen.

  In mijn pubertijd en daarop volgende Sturm und Drangfase was ik zelf geloof ik ook tamelijk opstandig, maar wat zij doen heeft daar niets mee te maken. We could actually do some damage. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 138. @ Ijscoman I know that there are things that never have been funny, and never will be. And I know that ridicule may be a shield, but it is not a weapon.

  Utrecht is ver vanwaar ik woon, ik kom er zelden. Dus wat zeur je, ga je zakgeld tellen en ga naar de snoepwinkel om je zakgeld op te maken. Dat doen kinderen n.l.

  BeantwoordenVerwijderen
 139. @geen

  hydrocodone onderdrukt hoesten, dus het kan bijv in hoestdrankjes die je op recept krijgt zitten.

  Langdurig en veelvuldig gebruik van cocaïne levert forse neusproblemen op idd, maar je gaat er volgens mij niet van hoesten.

  @Jeroen

  Precies, dat irriteert mij ook het meest.

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Wat dit stukje betreft kunnen dan ook alle 'keizerlijke' klonen vanaf vandaag gerust hun sarcofaag uit komen? Grappig...

  BeantwoordenVerwijderen
 141. @ziva
  Dat wist ik nog wel, maar ik doel op die neusspray. Is dat mogelijk ook een medicijn tegen cokeneuzen? Dubbele verslaving? Nooit aan gedacht, herken het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. De laatste marathoninternetradiouitzending van Arend Zeevat bevat ook veel fascinerende en verbijsterende staaltjes collectief ontkenningsgebabbel.

  Zes volle uren luister-'plezier'!

  (Niet alles beluisterd natuurlijk, alleen hier en daar wat geprobed.)

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Hier dus, die radiostreams.

  Zo'n Hans Vogel is nota bene hoogleraar geschiedenis in diverse landen. Er dan zo gespeend van enig kritisch besef of waarneming?

  Is wetenschap ook niet meer gebaseerd op de hoogstaande objectiviteitsprincipes waar ik altijd zo tegen opkeek?

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Die ene simpele vraag: 'En als het nou eens NIET zo is? Zou dat ook kunnen?'

  Die wordt zelden meer gesteld. Terwijl dat volgens mij de hele dag door MOET.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. @geen

  Ja, dat zou kunnen. Cocaïne verkloot je slijmvliezen waardoor je neus bijv verstopt gaat zitten. Otrivin atl lossen die verstopping op, maar kunnen op zichzelf weer een verslaving opleveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Bezorgde ooit iemand een exit wegens krankzinnig gedrag, wist van zijn verslaving. Bedenk nu ineens dat hij standaard neusspray gebruikte, had ik destijds dus kunnen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Cokespray dus ,en je hebt een probleem minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. @ Ziva en geen. Langdurig cocaine gebruik heeft wel degelijk een probleem. Je snuift het neusschot weg, zodat de neus letterlijk inzakt.

  En ik kan me herinneren dat Deelder een lofzang heeft gegeven op hoestdrank. Ik gebruikte het destijds ook vanwege bronchitis en was een week lang prettig in de wolken. Later toen Deelder schreef dat hij het gebruikte om zo snel mogelijk high te worden begreep ik wat hij bedoelde. Maar bij mijn weten is dat spul allang uit de handel genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 150. @geen

  De stoffen in Otrivin hebben niet echt een veranderend effect op de hersenen, zoals bijv cocaïne dat wel geeft. Dus krankzinnig zal je er niet van worden. Otrivin kan wel leiden tot gedragsverandering zoals nervositeit of adrenaline-effecten veroorzaakt door hypertensie. Maar ik neem aan dat je dat niet als krankzinnig ervaart, hoewel het wel kan helpen om gestoord over te komen ;-)

  Het probleem met Otrivin zit 'm met name in de afnemende en zelfs contra werking bij veelvuldig gebruik door het optreden van rhinitis medicamentosa. Otrivin beschadigt receptoren in de bloedvaten (het lost het slijm ook niet op, maar vernauwt de bloedvaten in je neus), waardoor het minder lang werkt, waardoor je meer en vaker gaat gebruiken, waardoor er andere problemen ontstaan zoals zwellingen in je neus, en je neus permanent dicht gaat zitten. (om het maar even kort door de bocht uit te leggen ;-))

  Op zichzelf levert het dus niet echt een probleem op met je hersenen, maar goed icm andere middelen, zoals bijv alcohol, kan het versterkend werken. Een opgewonden dronkelap gedraagt zich anders dan een dronkelap die versuft.

  Maar eerlijk gezegd begeef ik me nu op een terrein waar ik niet voldoende van afweet.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Neem het zo van je aan. Ik noemde hiervoor een voorbeeld uit mijn werkomgeving, zag toevallig een paar jaar geleden via google dat hij was overleden. 58 jaar vooraanstaande topbaan, alcoholist ,coke, met iedereen overhoop, alles kwijt. Aan lager wal , en aan de grond zitten wegens hoogvliegen, ligt pijnlijk dicht bijelkaar.

  BeantwoordenVerwijderen

 152. Ruud:

  Vogel is historicus zoals Jeroen de Kreek jurist en Micha Kat journalist is: een man wiens getroebleerde gedrag een geslaagde carrière in de weg staat.

  Zie hier hoe het indertijd mis ging met Vogel.

  BeantwoordenVerwijderen
 153. @Ruud

  Die wordt zelden meer gesteld.

  Nee, omdat die ook niet meer relevant is voor deze groep. Beter misschien; omdat die bedreigend is voor de groepsidentiteit.

  Je ziet de vijandigheid waarmee iedereen wordt benaderd die twijfel uitspreekt over hetgeen door Kat wordt beweerd, de conclusie's die worden getrokken, of het door de groep aanvaardde wereldbeeld. Dan wel tegen die onverlaat die bij Zeevat een kansloze poging doet Zeevat te bewegen in godsnaam een advocaat in de hand te nemen om zijn problemen met de verbeurde dwangsommen af te wenden.

  Het stellen van de NIET-vraag wordt als zo bedreigend ervaren, dat de steller onmiddellijk tot vijand wordt geclassificeerd. Een dergelijke reactie vertroebelt de objectieve beeldvorming binnen de groep. Een lid van de groep bedenkt zich immers wel een paar keer voor dat hij/zij een kritische vraag stelt, want het kan zomaar uitsluiting betekenen. Wat overblijft is een geïsoleerde en naar binnen gekeerde poel van stilstaand water dat in de tijd steeds giftiger en minder levensvatbaar wordt.

  Om te overleven moet die groep andere geluiden toelaten, wat gelet op de zwakke organisatorische, intellectuele, en psychologische samenstelling samenstelling niet voor de hand ligt. De groep als entiteit, of als 'orde', overleeft dat niet.

  Of, en daar zie je ook het speerpunt liggen, er moet een doorbraak geforceerd worden dat het gelijk van de groep bevestigt. Maar als ik alleen al kijk naar de gastenlijst van de Demmink-receptie, en dat afweeg mbt de support die hij (nog) bezit, dan is er nog geen scheurtje te bekennen in het blok.

  Dus wat overblijft is het doorlopend voeden van de groep met een opeenstapeling van nieuwe, steeds maar meer overtreffende, 'argumenten' die niet zozeer waar dienen te zijn, als wel de groepsidentiteit moeten verstevigen. Een groot risico, maar noodzakelijk want if you don't feed it, it will die, want het verengt de groep enorm, en opent de deuren voor complete vol-idioten.

  Dus waarheidsvinding vormt allang de kern niet meer van deze groepen, en als je daar naar op zoek bent, kan je beter elders gaan browsen.

  Heb je psychologische of sociologische interesses dan is KLOL echter een pareltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 154. @IJsco dinges

  Hoe voelt dat nou wanneer je wel graag mee wilt spelen, maar niet in staat bent om uit de ene groef van je inmiddels grijsgedraaide plaat te schieten?

  Ben je echt geestelijk zo beperkt, of moet je misschien eens aan jezelf gaan toegeven dat je veel te lang hetzelfde automatische riedeltje afspeelt? Je doet het al minimaal 5 jaar, en er zit geen spat progressie in.

  Dat je jezelf een enorm filter voor je ogen hebt geplaatst, waardoor je niets meer ziet, weet, of kan beargumenteren buiten de restrictie's van dat filter. Heb je jezelf daarmee niet enorm opgesloten? Verarmd? Nutteloos gemaakt? Onbruikbaar zelfs?

  Of is het inderdaad zo dat je niets voorstelt zonder dat bekende imago van Joden-hater? Is dat hoe je gekend wilt worden? Is dat wie je bent?

  Ik bedoel vraag je jezelf weleens af of het misschien ergens misgaat? Heb je nog andere interesses over? Kan je ergens anders over praten?

  In alle gevallen vind ik het overigens zielig. Heel beperkt ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Een ijsboer die ijs in de winter wil afzetten, en zijn eigen kneut niet kan onthouden. Morgen heet hij pinkeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Wie is die 'onverlaat' bij Arend met zijn juridische support dan? De pot verwijt haar partner in mirror dat ze van de ongesteldheid naar verrote platjes stinkt!? Echt jij hebt mij zelf wel eens voorgesteld om aan een tafel te zitten lullen, maar dat zal met jou soort uit je vingertoppen ruftende oplichtster altijd wel op moord en doodslag moeten eindigen. Idijood!

  BeantwoordenVerwijderen
 157. @IJsco dinges

  Kijk en huiver in dit draadje hoe ene Olav wordt 'behandeld, bejegend en benaderd' door de harde kern.

  En idd, ik heb weleens gezegd dat het me echt hilarisch lijkt om een keer met je te gaan eten. En dat was dan ook nog eens positief bedoeld als in dat ik vermoedde dat je me wel aan het lachen zou maken met je gekkigheid (incl je restaurantkeuken fobie).

  Maar inmiddels ben ik daar een beetje van teruggekomen. Met name omdat je steeds vijandiger wordt, meer scheldt, en eigenlijk stilstaat in je argumentatie. En om nou een avond in een restaurant te zitten met iemand die alleen maar kan 'jew-bashen'? Nou nee, lijkt me niet echt gezellig of lollig zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Als we dan toch nog wat ontbindende karkassen uit de sloot gaan vissen. Dus jij veronderstelt nog met je 'bedreigingen' over een stalkende waanzinnigheid naar mij toe misdaan zonder konsekwenties daarvoor verder te mogen kruipen? Ha! Het is maar goed dat je mijn mentaliteit nog niet eigen bent, want alleen jouw soort zal daar tot aan de dood met de blaren op je ziel de prijs met rente voor moeten voldoen onmens. En nee probeer het maar nooit meer terug te draaien, want alleen met het vreten van je eigen fecaliën in shitraël zak je nog een vage kans maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 159. nieuwe, steeds maar meer overtreffende, 'argumenten' die niet zozeer waar dienen te zijn, als wel de groepsidentiteit moeten verstevigen.

  Zorgwekkend ontwikkeling. De verhalen worden steeds extremer en de daaraan gekoppelde "verontwaardiging" ook. Volgens mij is er sprake van een radicaliseringsproces en ik vind het risicovol, want er zitten wel degelijk mensen tussen die op enig moment geweld gaan uitoefenen omdat ze die fantasieverhalen geloven.

  Een beetje drangzorg is op z'n plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 160. @IJsco-dinges

  Ik kan me werkelijk niet herinneren je ooit bedreigd, laat staan gestalked, te hebben. Wellicht heb ik je weleens medegedeeld dat wanneer je in Israël in bepaalde gebieden dergelijk gedrag tegen me zou hebben vertoond of zou vertonen ik je zonder enige aarzeling als een terrorist zou beschouwen, met de daaruit voortvloeiende consequentie's.

  Maar zolang jij in je internetbunkertje in Nederland blijft zitten, je bivakmutsje niet al te diep over je oren trekt, en je dreigementen zich beperken tot wat internet-gesis hoef je van mij niets te vrezen.

  Sterker, ik vind het wel grappig zo'n stoorzender. Het eenzijdige gaat alleen een beetje vervelen zoals ik al zei. Dus als je - op jouw eigen manier - een wat breder veld van meningen uit je keyboard kan pushen zou ik mijn mening zomaar weer kunnen herzien.

  Hoewel, wanneer ik je om half zeven deze ochtend een stortbak aan kronkelzinnen zie uitspugen, ik wel denk; "mijn god, je zal er maar naast wakker worden, wat een hoofdpijn-figuur".

  BeantwoordenVerwijderen
 161. > Heb je psychologische of sociologische interesses dan is KLOL echter een pareltje.

  Het hele internet, ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Ik heb je hier al meer dan eens op je zogenaamd gewiste geouwehoer opmerkzaam gemaakt, maar als je in mijn kringen zo onbenullig je van de domme blijft houden dan weet ik dat je inderdaad met die plaat voor de hasses als vanzelf wel 'vrijwillig' in je eigen gegraven graf gaat liggen. In ons beider belang absoluut noodzakelijk strontjood. En dat geldt uiteraard niet allen voor jou als individu...

  BeantwoordenVerwijderen
 163. @Jeroen

  Volgens mij is er sprake van een radicaliseringsproces en ik vind het risicovol, want er zitten wel degelijk mensen tussen die op enig moment geweld gaan uitoefenen omdat ze die fantasieverhalen geloven.

  Oh zeker, dat is absoluut een risico. Het vindt zelfs plaats. Op die schaal zie je ook steeds meer leden van de groep afzakken. Neem VLUNK, neem dat figuur in dat Demmink t-shirt en zijn houding op de mini-demo. Neem Ben van den Brink. Of simpel Arend Zeevat en Micha Kat.

  Ze zakken allemaal dieper in de geweldspiraal. Waarbij het meest zorgwekkende is dat het 'straf systeem' en vooral het preventie-systeem duidelijk niet adequaat en doeltreffend (meer) kan reageren. "Ze" trekken zich er niets meer van aan, en radicaliseren alleen maar meer.

  "Ze" zijn ook niet meer voor rede vatbaar. Dat zie je aan Micha Kat. Toch een intelligent man, maar verdraait zonder enig besef alles en iedereen naar zijn eigen belevingswereld. Zijn agressie 'delete' nu al alle redelijkheid. Moet je nagaan hoe dat proces zich voltrekt bij minder intelligente personen, of types waarbij relativeren sowieso al niet tot hun talentenpakket behoort.

  'Home-grown terrorists in the making' zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 164. @Ziva

  Die Olav probeert in dat draadje op Argusoog gewoon behulpzaam te zijn en wat juridische werkelijkheden op een rijtje te zetten, waarop dan echt heel bizar gereageerd wordt.

  (René:)
  Zoals zowat alle holy-wood hoodoo-voodoo films laten zien is dat deze zwarte-priesters geen macht hebben over iemand die niet in hun magie-straat of heksen-cirkel stapt ! Dan gaan ze over naar plan B en sturen je hun gemindfuckte zombies ofwel hun blauwe engelen des doods !! Ik zeg, vernietig deze priesters van Baal !!

  Ze denken dat je zoiets met bezweringen op kan lossen.

  Toch vraag ik het me dus serieus af, of een beetje zwarte priester geen invloed op ze uit zou kunnen oefenen. Want op mij komen ze nogal ontvankelijk en kwetsbaar over. Volgens mij verander je die zo in een kikker.

  (Ben vd Brink)
  euro 163.999.75, 999 ,andersom 666 ,rekening van horror huis ook 666 erin ,ITS ALL A GAME,waar je gewoon moet zeggen IK VIND DIT SPELLETJE NIET LEUK en doe er niet aan mee!!!!!

  Dan heb je dus ook geen realiteitsbesef meer. Volgens mij gaat dat kwartje pas vallen als al zijn spullen in beslag zijn genomen en hij op straat staat. Dan gaat hij gewelddadig worden.

  Een normaal gesprek is niet meer mogelijk. wat resteert is repressie, ontmanteling en ordehandhaving.

  BeantwoordenVerwijderen
 165. @Jeroen

  Ja dat bedoel ik, aangevuld met de nogal agressieve reactie's van Frides Lameris (oid)

  Grappig, dat je je afvraagt of een beetje magick ze niet kan 'helpen'. In dat licht heb ik overwogen dit boekje te downloaden: Hypnotic Techniques of Persuasion, vol. 1 - Verbal Voodoo Dolls

  Kindle versie, gratis, dus leek me wel grappig om wat van die technieken uit te proberen en los te laten op die draadjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 166. @ziva
  Worst voorhangtechniek werkt altijd, maar niet die jij ooit probeerde. Die gast kan je mee lezen en schrijven, ik heb ze het liefst rauw bij een bakkie slappe thee.


  BeantwoordenVerwijderen
 167. @Ziva

  Heheh.. schreef ik ook nog een blogje over: Hoe je vrienden te hersenspoelen en mensen te robotiseren.

  Ze plaatsten zich in een soort zelfhypnose, die op mij aandoet als hersenspoeling. Maar daar zitten wel openingen in, want hun referentiekader is bijna helemaal symbolisch geworden, die "heavily loaded" symbolen zijn hun interface geworden. Ze zijn bruikbaar als "toetsenbord".

  Op dezelfde manier is het bijvoorbeeld volstrekt zinloos om een discussie over de evolutietheorie met een Jehova's getuige te voeren. Maar als je binnen hun paradigma blijft zitten en daarmee gaat spelen, kan je het op losse schroeven zetten. Kan je beginnen over profetieën uit de Thora aangaande de Messias die niet in vervulling gingen met de komst van Jezus. Of tegenstrijdigheden in het scheppingsverhaal.

  Ik heb ook wel te maken gehad met mensen die psychotisch waren en kon ze dan ook juist tot rust brengen door een eindje met ze mee te wandelen in hun *kuch* perceptie en het dan in iets prettigers om te zetten.

  Ik heb al een paar keer gekeken of "ze" getriggered konden worden als je gebruik maakte van bepaalde archetypes en dat werkte echt volmaakt. Over "sheeple" gesproken, maar goed. Kan je van alles mee.

  De vraag is een beetje welke Magick je op ze toe wilt passen en met welk doel. Beetje Vajrakilaya Puja zou zou denk ik wel werken:.

  Vajrakīlaya is a wrathful form of Vajrasattva, the pure vajra nature of Enlightenment. In this imagery, the Compassion of the Buddhas is expressed forcefully, to eradicate in a powerful way the entrenched ignorance and emotional afflictions which cause obstacles, interfering with auspicious circumstances and preventing the dawning of realisation. Thus, the symbol of compassion is the phurpa or phurbu, the ritual dagger which stabs the obstacles and hostile forces of embodied ignorance, and transmits their consciousness to the Buddha fields. In the often repeated words of the root Kīlaya verses, "the Vajra Wrath cuts off hatred" (rdo rje khros pas zhe sdang gcod). The most negative and destructive emotional poison of hatred and aggression is utterly vanquished and transformed by the compassionate enlightened wrath of the deity, who is our own pure inner nature, unsullied by the turmoil of the emotional afflictions.

  Mijn Kila ligt al klaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 168. @Ziva

  Is dat boek eerder NLP/linguistisch, of een receptenboek uit de "craft"?

  Ook het Voudon Gnostic Workbook van Michael Bertiaux heeft nog een fijn hoofdstukje met de titel: "How to control de minds of other people"(hoofdstuk 4).

  It is a proven fact, that the Hoodoo spirits can help you control the minds of others. The method is Yery simple really, but it makes use of a great deal of power. The spirits of Hoodoo supply both the power and the methods of using it. Now, in Hoodoo, we do not say that something is right or wrong, we simply let the spirits tell us what they will do for us. If we serve them faithfully enough, they will do everything for us. They will do anything that we ask them to do including the control of other minds.

  In Hoodoo we mean that we can attract and hold the attention of another for as long as we wish and then release this power of attraction and be free of such a person. Actually we do not want to control them entirely, for to do so we would have to be spirits ourselves, which we are not. However, we can hold a person to us, make them do what we wish, and have them constantly present for us to have wherever and whenever we wish. This is what we mean by controlling others through the spirits


  Toepassing van de inner teachings van Les Faiseurs-Des-Zombis zou me te ver gaan kwa ethisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 169. http://www.troebelwater.nl/8/2/2009/hoe-je-vrienden-te-hersenspoelen-en-mensen-te-robotiseren Jeroen kun je niet kwa watervallige stijllakens iets aan die niet-synchroniserende lijntjes doen want die vind ik leluk ha ha ha tikkie terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 170. @jeroen
  Probeer kennis over menselijk gedrag eens minder te zien als absolute wetenschap. Competitie over het grote gelijk, kennis en ervaring who cares?
  Moet zeggen dat je laatste comment bijzonder informatief is, en dat "blogje" is eveneens een teken van de nodige kennis in huis. Vraag me alleen af , of jij het verschil weet tussen het behalen van een doelstelling, en het scoren van resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Maar als je binnen hun paradigma blijft zitten en daarmee gaat spelen, kan je het op losse schroeven zetten.
  ==

  Misschien ga ik zo ook nog eens bewijzen dat debet echt credit is. Altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Of tegenstrijdigheden in het scheppingsverhaal.
  ==

  Welk? Er staan er in Genesis dus twee. Niet tegenstrijdig maar twee aparte verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 173. @Ruud

  Ik verwees naar de jahvistische en de elohistische versie. Maar daar wil ik nu geen punt van maken. Het was een voorbeeld en ik drukte me vast onzorgvuldig uit. Ergens op goedgelovig vatte ik alle tegenstrijdigheden in Beersjiet al een keertje samen, zal ik wel eens voor je opzoeken en een linkje geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Vergeet niet dat Jehova's dus niet denken dat het twee verhalen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Misschien ga ik zo ook nog eens bewijzen dat debet echt credit is. Altijd.

  Als je het alleen in je eigen wereldje waarmaakt heb je natuurlijk alsnog nix veranderd. Dit gaat niet om "bewijzen". Fuck bewijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 176. @jeroen

  " Maar daar wil ik nu geen punt van maken"
  Advies:
  Ga bijv. Anders de pluche-markt in, en verlaat de door jou benoemde arrogante wetenschap. Beter voor jou, dan de kennelijk passieloze holle retorische betogen. Of heb ik het als vanzelf weer mis?

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Of heb ik het als vanzelf weer mis?

  Eigenlijk wel ja, want bovenstaande betogen waren alles behalve wetenschappelijk. Ik had het over een tantrische godheid, voodoo technieken en de opvattingen van Timothy Leary. Wat is daar wetenschappelijk aan?

  Maar goed, inderdaad:

  We place no reliance, in Virgin or Pidgeon, our Method is Science, our Aim is Religion

  BeantwoordenVerwijderen
 178. @jeroen
  Klopt, nu nog even helder. Ot morn!

  BeantwoordenVerwijderen
 179. "Als iemand weer een slachtoffer heeft gevonden verzamelen we ons snel als een kudde laffe hyena’s en roepen we allemaal in koor “Jij ondermijnt het systeem!”. Het is diepgewortelde hypocrisie in optima forma en ook echt iets om trots op te zijn. ŒœŠšŸƒ

  PS: Het waterdragen naar de zee is zelfs bij Kat al begonnen lees ik hier...

  BeantwoordenVerwijderen
 180. @IJsco dinges

  Ha, bedankt dat je me daar op wijst. Ik heb kennelijk de verkeerde reli-gekkie aan een nick gekoppeld.
  Ik zal dat comment weghalen. Als we de gekkie's door elkaar gaan halen wordt het helemaal zo'n zooitje.

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Zelfs met het 'deleten' van dat oeverloos geouwehoer van je kan je die slecht/laf opgehouden fascade van 'onoverwinnelijkheid' tegenwoordig toch niet meer ophouden? Dat weet je toch nog wel? Snapshottende geslependiencht adept? Tsssk...

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Volgens mij is Ben vd Brink van plan om het een en ander te gaan ensceneren om zijn zin te krijgen. Kan hij op basis hiervan niet preventief in hechtenis worden genomen?

  "DOORBRAAK BESTE MENSEN ,satanisch misbruik ? al enkele maanden roep ik dat deze vieze bastaards mensen poep laten eten en dat dieren sex er ook bij hoort en dat mensen in Zoetermeer zich hiermee bezig houden ,HET BEWIJS IS ER en tevens ook verspreid en veilig gesteld .De beelden van deze en andere misselijke beelden zoals een muis dat een vagina in kruipt krijgt iedereen te zien ,zien is geloven toch ? er vergeet vooral niet wat ik constant roep betreft honden sex in het horror house in Zoetermeer en ook baby sex heb ik na voren gebracht .Als de politie Zoetermeer beelden krijgt van een meid die een hond aan het pijpen is WORDT ER DAN WEL EEN ONDERZOEK INGESTELD NA VD BRINKS BEWERINGEN ??"

  Oei. Misschien is Ben toch een geschikt projectje voor Maître Baron Cimetière.

  BeantwoordenVerwijderen
 183. @Jeroen

  Dat zijn wel heel ernstige beschuldigingen. Maar goed hij kan ze kennelijk hard maken. Het bewijs is er, zoals hij zegt.

  Maar goed van den Brink roept wel vaker dat hij bewijs heeft, dat alles nep is, dat iedereen het met hem eens is, en ondertussen zijn zijn dochters nog heel ver van huis, vliegen de dwangsommen hem om de oren, en staat hij 29 november weer voor de meervoudige kamer van de Rechtbank.

  Dus echt succesvol kan je hem niet noemen.

  Een beetje herprogrammeren lijkt me dan ook inderdaad niet zo'n slecht idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 184. Na dit gelezen te hebben begrijp ik wel waarom (want ook ik denk te weten dat beiden een stel kwasie reli-malloten zijn die een zogenaamde 'nederigheid' via de hun toevertrouwde kinderzieltjes aan een 'diep-religieuze' gestoordheid te danken hebben uiteraard...) je Waterman aan Hans probeerde te linken, maar gezien zijn hypocriete verkleedpartijen in de naam van 'god' begrijp ik je gevolgde onderzoeksmethodes niet zo goed. Leg eens uit?

  BeantwoordenVerwijderen
 185. @IJsco dinges

  Het was niet gebaseerd op 'onderzoek', maar op een link van Waterman waar hij Pinkypaint - die graag een eigen site wilde bouwen - adviseerde eens met de webmaster van 2m11 contact op te nemen, want die had zijn prachtige site zelf gebouwd.

  De site is echter zo'n mega-bagger qua slecht in elkaar geflanst wordpress, dat ik - te snel dus - er vanuit ging dat het wel om Waterman's eigen site moest gaan, want je kan alleen maar trots zijn op zulke code-bagger als het van jezelf is.

  Niet dus. Het niveau ligt nog lager. Waarvan acte.

  BeantwoordenVerwijderen
 186. @jeroen

  Als je de reactie's leest van ene Drs Mul (up and down), dan krijg je het idee dat er een hele industrie begint te ontstaan rond verbeurde dwangsommen.

  Man, man wat een ongezond wereldje creëren die gasten rond zichzelf.

  Gelukkig begint de Redactie van Argusoog dat eindelijk ook in te zien, en gooit het draadje vanmiddag op slot.

  BeantwoordenVerwijderen
 187. @Ziva

  Leuk, met Dantalion werkte ik wel. In groepsverband zelfs. Heb hier thuis de facsimile versie van Crowley's persoonijke Goetia (met krabbeltjes in de kantlijn en camel hair binding) en Peterson's herpublicatie op basis van microfilms uit het British Museum. Ook heb ik Poke Runyon's instructies die zeer praktisch zijn, The Book of Solomon's Magick en alle noodzakelijke regalia en tempel equipment :-)

  Ik heb altijd wel een voorkeur gehad voor de Goetia, omdat die grimoire ook wel een beetje bij Nederland hoort. Grappig genoeg komt Dantalion alleen nog niet voor in de vroegere Pseudomonarchia Daemonum van de uit Den Bosch afkomstige Johannes Wier.

  Maar ehh... qua Joodse achtergrond: ken je Sepher Maphteah Shelomoh al, of Sepher Raziel?

  Wat grimoires betreft ben ik nu vooral gericht op The Sacred Magic of Abramelin the Mage, wat vooral over de Holy guardian angel gaat (in een prachtige herdruk). Maar het ritueel dat je daarvoor doet is toevallig dezelfde als waarmee je een evocatie van Dantalion zou openen.

  Om echt met de Goetia te kunnen werken heb je trouwens wel een ondergrond van beoefening nodig die je kan vinden in Liber E vel Excercitiorum en Liber 0 vel manus et saggitae. Ik heb mensen zonder die basis heel erg door zien draaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 188. @jeroen
  Half nederland weet wie deze drs vetklep is. Geen bieten is geen suiker, waarom krijgt die suiker zoveel aandacht? Mag hopen dat bemoeizorg meeleest en ingrijpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Stegeman moment surprime, zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 190. "Dan hebben we het over deze drs. N.J.M.Mul?"

  Ja, kennelijk. In de vonnissen waar hij in de commentaren (zie de door Ziva al gegeven links) naar verwijst, zeggen rechters nergens dat Mul NIET een eng mannetje is, en ook niet dat Stegeman het niet had mogen uitzenden (want geen van beide was -- letterlijk -- in het geding), maar wel dat allerlei veel verder gaande beschuldigingen op websites onrechtmatig waren en dus verwijderd moesten worden.

  Zo subtiel en genuanceerd is rechtspraak dus. Gelukkig wel, vind ik.

  Sommige niet heel intelligente mensen gaat zulke nuance boven hun pet (kunnen ze niks aan doen), EN ze weigeren advies aan te nemen van slimmere en deskundiger mensen (advocaten bijvoorbeeld), zodat ze dingen toch laten staan tegen het bevel van de rechter.

  En dan komt het tot loonbeslag en gedwongen huizenveilingen. Tja. Eigen schuld, dikke bult, hoe onrechtvaardig het misschien ook lijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 191. http://www.klokkenluideronline.net/artikel/19148/micha-dagvaardt-westenberg-en-staat

  Goed zo, laat de rechter er maar over oordelen.

  Citaat Micha Kat:
  ===
  Journalist Micha Kat [...]. Zijn eis is schadeloosstelling voor de ruim acht jaar van terreur van de kant van de rechterlijke macht die hem heeft beroofd van al zijn werk, zijn ‘reputatie’ en van een bedrag van bijna 50.000 Euro aan advocatenkosten.
  ===

  Mijn mening alvast (die geheel ongeldig is zolang de rechter niet gesproken heeft): dat heeft Micha Kat toch echt allemaal helemaal aan zichzelf te wijten, wat die Westenberg ook allemaal voor foute dingen gedaan kan hebben, wat heel goed waar kan zijn. Het is alleen niet de oorzaak van de telooorgang van Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 192. In de brief (door Micha Kat uiteraard zogenaamd verkeerd begrepen) van de advocaat van Westenberg staat het heel goed geformuleerd:

  "Niet iedereen die een procedure verliest, heeft per definitie onrechtmatig geprocedeerd."

  Zou ook een mooie boel worden, als het recht tot toegang tot de rechter (Europees verdrag rechten van de mens!) achteraf ingeperkt kon worden op basis van het al dan niet verliezen van de procedure.

  Totaal kansloze missie, zeg ik met mijn juridische lekenverstand.

  En ook die Raad van de Rechtbank valt niets te verwijten, die hebben Westenberg kosten betaald in de hoedanigheid van werkgever. Voelt misschien onrechtvaardig, maar is juridisch vast niet onjuist of verwijtbaar.

  BeantwoordenVerwijderen