dinsdag 26 juli 2016

Free BaybasinWie precies achter de reclamevlucht zat, is niet duidelijk, maar JDTV was er in elk geval filmend bij. Met als tekst 'Free Baybasin Now' vloog men zaterdag over de gevangenis in Heerhugowaard. Intussen is de Koerdische 'zakenman' per heli afgevoerd naar de zwaarbeveiligde EBI in Vught, meldt de Telegraaf die er een weinig zachtzinnige kop boven zette: 'Gangster' Baybasin in allerijl overgeplaatst.

Wellicht dacht de gevangenisdirectie dat ze hem kwamen bevrijden, wat verdraaid lastig is met een klein vliegtuigje.

Intussen lijkt het Barracuda beter als de sympathisanten rustig het oordeel afwachten van advocaat-generaal bij de Hoge Raad Diederik Aben, die dit najaar zal adviseren over zijn herzieningsverzoek. Dat lijkt, gelet op het zoveelste uitstel, een behoorlijk zware dobber te worden.

Barracuda vult dit blog alleen nog aan met enkele actuele ontwikkelingen  

8 opmerkingen:

 1. Die tekst voor die sleep (want zo heet dat!) had ik allang al afgekeurd en de opdrachtgever de deur gewezen. Sorry jongens maar wij doen geen opdrachten van plottertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ....Gelukkig heb jij er verder niks over te zeggen! ;-)

   Verwijderen
  2. Ik ken genoeg mensen in mijn vakgebied die het WEL geweigerd hadden....

   Verwijderen
 2. Maar het allertreurigste is dat Donk helemaal niets weet over het verleden van Baybasin, en hem alleen maar verdedigt omdat hij in het tegenkamp van Demmink zit. Plottertjes en hun simpele redeneringen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ....Over simpele redeneringen gesproken!

   Misschien gaat het mij wel helemaal niet eens om Baybasin persoonlijk, maar om het feit dat zijn telefoontaps gemanipuleerd zouden zijn. Dit is een zeer ernstige beschuldiging. Wat mij betreft moet dit dan ook heel goed worden uitgezocht. Ik denk dat ik zo'n hoog intelligent persoon als John niet hoef uit te leggen dat we hier allemaal belang bij hebben.

   Verwijderen
 3. En weer een stukje van de Van der Plas tamtam: Hongerstaking om Baybasin:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26296063/__Hongerstaking_om_Baybasin__.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Huishoudelijk: Door een mislukte wachtwoordreset (dank Twitter) gaan we voortaan verder op https://twitter.com/Barracudablog.

  BeantwoordenVerwijderen