woensdag 22 november 2017

Meermalen belediging

Barracuda kan zich geen jaar herinneren waarin het met de nog overgebleven bloggende plotters (plotterende bloggers?) zo slecht ging. Wim Dankbaar die vanwege megaboetes zijn site grotendeels heeft dichtgegooid, melder van misstanden Nico van den Ham die om raadselachtige redenen zijn laptop en camera is kwijtgeraakt en Micha Kat, wiens site na een gigacrash bij zijn IJslandse hostingpartij maar niet online wil komen en die met de staart tussen de benen naar Ierland terugkeerde toen IJsland hem als asielzoeker weigerde.

Vandaag besliste het Hof Arnhem-Leeuwarden in hoger beroep in de zogeheten Gelauff-zaak dat Kat wegens laster, meermalen smaadschrift en meermalen belediging zes maanden gevangenisstraf krijgt. Het OM had negen maanden geëist. Vooral de beweringen over betrokkenheid van de hoofdredacteur van het NOS Journaal bij het verwoesten van kinderlevens, het hebben van banden met pedonetwerken en het beschermen van kinderverkrachters acht het Hof zeer kwalijk.

Om zijn gevangenisstraf te ontlopen verschuilt Kat zich in niet nader genoemde hostels of Airbnb adressen in Ierland. Dat wil zeggen: zolang zijn ouders dat verblijf mede financieren. Daaraan lijkt in januari een einde te komen, vertelde Kat onlangs zelf en dan kan de zelfbenoemde bestrijder van de raadselachtige PP-elite het voorbeeld nemen aan Martin Vrijland. Die is onlangs het land ontvlucht en woont met tent, zonnepaneeltjes en een satellietschotel - want bloggen zal hij - aan de voet van een of andere berg (Vrijland is zo bang dat trollen hem komen opzoeken dat hij zelfs het land niet durft te noemen), in elk geval totdat de eerste winterse avalanche de camping wegspoelt.

Barracuda adviseert voor Kat de Macgillycuddy's, al was het maar vanwege de naam.

Barracuda blijft ook het komende jaar op de waakvlam      

11 opmerkingen:

 1. Vlak na het einde van de Tweede Wereldoorlog bestelt een joodse man, die de verschrikkingen van het concentratiekamp heeft overleefd op een terras in Wenen een kop koffie en en exemplaar van de Volkische Beobachter (de krant van d NAZI's tijdens de oorlog).
  Besmuikt zegt de ober, dat die krant nu is verboden.
  Dit tafereel herhaalt zich enige dagen, totdat de ober zegt:"Waarom bestelt u steeds die krant, terwijl ik u al een paar keer heb gezegd dat die krant verboden is?".
  Waarop de joodse man zegt:"Ja dat weet ik ook wel, maar ik hoor het u zo graag zeggen".

  De laatste dagen voel ik me net zo als die man, als ik iedere keer weer probeer de site van Mafkat te benaderen. Ik weet, dat die uit de lucht is, maar het geeft steeds zo'n goed gevoel!

  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas pindakaas. Micha moet je gehoord hebben, de site is weer in de lucht :-(

   Verwijderen
  2. Totdat meneer de hostingkosten niet meer kan betalen volgend jaar. Komt ook bij zijn pappie en mammie vandaan. Ze zullen zich wel schamen dat ze zo'n kind op de wereld hebben gezet toen...

   Verwijderen
 2. Meneertje-ik-heb-niks-gedaan-hoor-ik-geef-een-ander-al-liegende-de-schuld-en-die-ik-ook-daarbij-de-huid-volscheldt is ook weer online. Jammer genoeg. https://www.youtube.com/watch?v=1hdufVxr5ZU

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kat heeft pedo als stopwoordje, bij Nico is het criminele rechters. Totaal ongeloofwaardig. Maar we weten inmiddels dat Nico zijn laptop en camera moest verkopen om aan geld te komen. Als aanbetaling voor zijn nieuwe seniorenwoning soms?

   Verwijderen
  2. Hij zit weer op zijn joetjoep kanaaltje weer te vloeken/schelden/beledigen en als toetje te bedelen. En hij heeft weer een nieuwe laptop. Vraag me niet waar hij die vandaan heeft. Gestolen?!

   Verwijderen
 3. Het zat er al aan te komen, maar eindelijk: Kat ontslaat Stapel.

  Ik ben benieuwd wie de gek is die het stokje van Stapel overneemt.

  http://revolutionaironline.com/laatste-nieuws-micha-ontslaat-thijs-stapel-na-excessief-bedrog/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat 'excessief bedrog' zal wel van Kat's kant komen... Is hij goed in!

   Verwijderen
 4. Ah,

  Er is en er komt (?) geen cassatie. Ook de nieuwe advocaat - if any - gaat hier niet aan beginnen. No name, no face = no body... Zoveel is wel duidelijk.

  Voorlopig gaat Kat nog even door met z'n stoomwalsje op de vierkante centimeter over ieders tenen te rijden. Totdat iemand álle beledigingen en alle 'slachtoffers' bij elkaar veegt en daarmee aan de slag gaat. Gelukkig is ROL als 'cultuurgoed' gearchiveerd, dus Kat kan geen sporen meer uitwissen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd wie zijn nieuwe advocaat is. Ook heeft hij weer een nieuw vehikel geschreven op gekkiesite niburu.co. Het is juist andersom meneer Kat, JIJ houd je obsessief bezig met Klomp en niet andersom....maar ach, in zijn universum draait het hele universum alles om zelfverkozen profeet Micha en niemand anders. Ziek persoon!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12481:for-your-truth-freedom-and-happiness-560&catid=9:binnenland&Itemid=22 Sjezes heeft die Kat soms een Chris Klomp obsessie of zo? Heeft hij een persoonlijke wrok tegen hem? Klomp hier Klomp daar... If you love him so much why don't you MARRY him? (alsjeblieft zeg nee!)

  BeantwoordenVerwijderen