donderdag 29 juni 2023

Cassatie

Complotdenker des vaderlands Micha Kat blijft nog tot februari 2024 achter de tralies. Kat werd in april van dit jaar veroordeeld tot twee jaar onvoorwaardelijke celstraf voor onder meer opruiing en bedreiging van rechters, de gemeente Bodegraven, RIVM-baas Jaap van Dissel en het Algemeen Dagblad.

Het hoger beroep dat hij had aangevraagd laat Kat nu schieten, meldt het AD. De twee jaar cel zit er in principe ergens in oktober op. Dan moet hij nog wel 4,5 maand uitzitten van een oudere straf die hij ooit kreeg wegens bedreiging, maar die hij nooit uitzat omdat hij naar Noord-Ierland was gevlucht.

Het hoger beroep zal pas dienen ná oktober. Dus valt er voor Kat weinig meer te behalen.

Als Kat vrijkomt ligt er geen pensioen voor hem klaar. Het gerechtshof in Den Bosch besliste in maart van dit jaar dat de Nederlandse Staat de schade moet vergoeden die Kat heeft geleden na een procedure die een inmiddels gepensioneerde rechter, Hans Westenberg, ooit tegen hem voerde.

De rechtszaak van Westenberg, tegen onder meer Kat, werd bekostigd door de Staat. Nu gaat de staat in cassatie, waardoor de uitkomst van deze zaak weer op zich laat wachten.

1 opmerking:

  1. Ja en daarna gaat hij gewoon dom door met achterlijk blèren en schreeuwen. Dit soort figuren zullen het nooit leren, levenslang was beter geweest.

    BeantwoordenVerwijderen