dinsdag 9 juli 2024

Golddigger

 

De liefde tussen Dutch Digger Wim Visscher en Bryan Roy is over. Volgens Wim is hij voor zeker een half miljoen (inmiddels 150.000) euri opgelicht door de oud-international met wie hij samen leads aanbracht voor een vage goudhandel in Bulgarije. Met een enorm dubieuze geschiedenis van Ponzi schandalen.

De twee leerden elkaar kennen via de complotten - Roy is net als Wim zo gek als een deur - en het was de bedoeling dat Wim met zijn 'grote groep volgers' de leads binnenhaalde. De opbrengst zou worden verdeeld. En dus ging Dutch Digger aan de slag, ook toen goudzoeker Roy achter de tralies zat nadat hij weigerde een taakstraf van 80 uur uit te voeren die hem eerder was opgelegd door de rechter wegens (digitale) bedreiging van Mark Rutte.

Maar het leverde allemaal heel weinig op, althans voor Wim, die als fullblown wappie niet eens de huur kan betalen en het geld voor zijn aanstaande huwelijk bij elkaar moet bedelen.

Roy was duidelijk niet tevreden over de resultaten en trok andere influencers aan, en kreeg Wim ondanks eerdere afspraken niets meer van de opbrengsten. Hij mocht ook niet meer op tripjes naar Istanboel.

Het laatste woord daarover is nog niet gezegd, want Dutch Digger roept volgers die via hem klant zijn geworden op om te reageren, zodat hij een fikse rekening kan sturen.

Inmiddels heeft Wim met een eigen team een eigen vaag 'goudhandeltje' opgezet, geld verdienen met de blockchain. Dat klinkt als iets waarvoor DNB of de AFM geen toestemming hebben verleend. 

Update: Wim gaat aangifte doen.

Update: Wim gaat de bende van ellende aanpakken en doet een beroep op de main stream media.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten