maandag 21 maart 2016

Nieuwe paupers

De nieuwe paupers zijn opgestaan. We zijn nog geen drie maanden in 2016, en de meest actieve plotters zitten totaal aan de grond. Platzak, bezitloos, nooddruftig of gewoon misdeeld.

Zelfverklaard klokkenluider Nico van den Ham meldt in een open brief aan de rechter die hem uit zijn eenkamerappartement heeft gegooid dat 'het enige wat ik nog heb is een koffer met wat kleding, scheerapparaat, tandenborstel e.d.'.

Zelfverklaard profeet Micha Kat bedelt als nooit tevoren om geld omdat hij 'anders down gaat'. Verblijvend in de meest armetierige hostels lukt het hem maar amper om een paar tientjes los te peuteren bij Ierse middenstanders voor een handvol slecht bekeken videoreclames.

Wim Dankbaar heeft problemen om, mede als gevolg van twee gekruiste vonnissen, een kleine 2 ton terug te vorderen van zijn luis in de pels Yehudi Moszkowicz, terwijl de bankrekening slinkt door hypothecaire lasten en er nog altijd geen koper is voor zijn huis. Intussen loopt de ruzie met zijn voormalige partner in crime Mauritz, in de aanloop naar de zaak Hebben, steeds hoger op.

Martin Vrijland dreigt zijn gelijknamige site te verliezen omdat hij een aanmaning voor 665 euro aan hostingkosten niet kan voldoen. Al lijkt dat een luxeprobleem: er is ook nog een oplopende huurachterstand uit het verleden wat heeft geleid tot diverse beslagleggingen, en door een verblijf in een tuinhuis (wel weer met internet) kan hij geen uitkering aanvragen en zit hij zonder inkomen.

Martin heeft nu bedacht dat hij de armoede in Nederland en Europa in kaart wil brengen, waarvoor uiteraard eerst donaties moeten komen. Een week na de oproep is nog geen 160 euro gestort.

Nou zou je toch zeggen dat dit soort hemelbestormers zich eens gaat realiseren dat het draagvlak voor hun activiteiten niet bijster groot is en het de hoogste tijd wordt om de tering naar de nering te zetten. Maar nee, nog afgezien van het feit dat sommigen hun kansen op de arbeidsmarkt zelf al minimaliseren door hun complete criminele adolescentie op straat te gooien, is er naar hun stellige overtuiging een taak te vervullen. Eenmaal een martelaar, altijd een martelaar.

Barracuda is gestopt met bloggen, maar vult dit blog het komende jaar nog aan met actuele ontwikkelingen.    

12 opmerkingen:

 1. Het blijft me verbazen dat Wim nog een stel volgers heeft, die hem door dik en dun verdedigen.Die gaan nog dagelijks -gelijk aan een jehovagetuige- langs fora om een discussie met 'feiten'te versieren. Ook al worden ze uitgelachen, ze gaan stug door.

  Wat Nico betreft, niets is geduldiger dan de prullenbak waarin zijn brief is gekieperd, nadat er een kopie is gemaakt als Nico iets gaat uithalen. Tsja, als je zo een dossier hebt als Nico dan is het niet zo vreemd dat een woning corporatie niet staat te trappelen om hem als huurder aan te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend vreemd dat die Ali van sbs6 op de voorkant van Wim z'n boek prijkt. Nota bene zonder te blikken of blozen verkoopt Wim dit alsof het andere Ali is. Terwijl iedereen kan zien dat dit een foto is van de man die sbs6 terugvond in Turkije. Ali met z'n hartoperatie. Kan iemand deze man niet tippen dat er misschien nog wat geld te halen valt na de verkoop van het huis ?

  Overigens kan ik me niet voorstellen dat iemand die vermogen had zoals Wim echt zomaar bankroet gaat. Een deel van z'n geld moet toch in beleggingsproducten zitten. Want das de enige manier om belastingen te voorkomen. In hoeverre de verklaringen van Wim voor de rechter dat ie niks meer bezit juridisch kloppen, weet ik niet. Moest Wim dit ook bewijzen ? Volgens mij niet. Wim kan roepen wat ie wil als het in zijn voordeel is. Niemand heeft immers het recht alle bezittingen en beleggingen van Wim te controleren toch ? Heeft Wim zijn complete belastingaangifte moeten tonen ? Of kon hij gewoon roepen wat ie wilde over z'n bij de tegenpartij bekende bankrekening?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Arend Zeevat bij Wanttoknow lanceert weer een nieuw woord: complotrealisme. Hahahaha.

  'Complotrealisme is wel degelijk gestoeld op zeer goed gefundeerde bewijsvoering. Maar ja, je moet die bewijzen dan ook wel willen zien. In de gangbare wetenschap is het zo, dat degene (de multinationals enzo) die bet onderzoek betaalt ook de rechtmatigheid van de ondersteunende bewijsvoering bepaalt.'

  Daar duikt nu ook de holocaust ontkenner Knowtoomuch op. Die is er kennelijk uitgegooid bij Don Quichotte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh, dat laatste filmpje van hem... eerst staan te verkondigen dat N van den H geen beltegoed heeft, en nou ineens staat hij mensen van de GGZ lastig te vallen met zijn idioterie... https://www.youtube.com/watch?v=7M4i9C2htZw

  Hoe lang gaat die ouwe nou nog door met dat domme getier van 'm op zijn blogje en dat hij zich laat checken door een goeie psychiater?

  Leuk hoor, iemand anders voor PEDO uitmaken. Goh. Leuk, Nicootje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het nieuwste filmpje van Micha Kat is zeer verontrustend; hij draait compleet door, laat zien maling te hebben aan de slachtoffers van de aanslagen en verzint van alles om zo zijn eigen ego te bevredigen en zo voor zijn bizarre morbide verzinsels wat eurootjes te scoren waardoor hij weer een Guinnessje kan scoren bij de Tesco....hij zakt heel snel heel diep weg. Triest, zeer triest!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het gif van het complotdenken ook bij moslimjongeren:
  https://blendle.com/i/trouw/brussel-is-het-werk-van-de-duivel/bnl-trn-20160326-6128747

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Ruud gelukkig is complotdenken universeel. *sarcasme*

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Tijd voor een DDOSje?"


  Wel jahverdommenogaantoe! Loopt die pik mij toch hier even bij moderator tot illegale hackterreur te propageren?! Ga even bij Maud ter rade hoe ik wat meer van haar aangiftegeilheid kan meenemen. 'Onze' pik heeft het tegenwoordig wel heel erg hoog in zijn bol zeg? Denk erom hoor pik. Hoogmoed komt als het aan mij ligt toch echt wel voor je zelf uitgelokte val...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn excuses aan Gedeprogrammeerde Perceptie... het bericht is verwijderd... was misschien een beetje teveel van het goede...

  Nogmaals mijn oprechte excuses hiervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Mijn excuses aan Gedeprogrammeerde Perceptie... het bericht is verwijderd... was misschien een beetje teveel van het goede..."


   Tjonge, wat ga jij snel uit van mijn enigszins voorgewende verontwaardiging? Je hackt er maar op los hoor. Die mis informerende zweefkezen van Niboewu verdienen zoals je al stelt absoluut niet anders. & dat meen ik toevallig wel oprecht! Het feit alleen dat ik Mauds aangiftegeilheid als kapstok voor mijn zogenaamde 'verontwaardiging' van stal haalde geeft toch al genoeg te denken zou ik zeggen? Wat is er van/met het 'depunkerskamp' toch geworden/gebeurt! Kop op joh, we leefden al in een compleet losgeslagen dan wel open inrichtingsgebouwval. Laat je dus even lekker gaan en kom bij DRS A. Zeevat in de compleetwetenschapsleer?! Nogmaals, doe lekker met dat Nibiwru wat je intuïtief vanbinnen anarchogeil lijkt...

   Verwijderen