zondag 5 juni 2016

Demmink VerhorenGelukkig hebben we de video's nog. Van de 'Demmink Verhoren'. Dat wil zeggen: we moesten er ook dit keer weer erg lang op wachten. Waar Eenvandaag al snel een paar shots klaar had gezet, gingen onze plotters vermoedelijk eerst eens lekker op het terras een jointje zitten roken. Tegen de tijd dat er pakweg 24 uur of nog later eindelijk wat online stond, hadden we het hele verhaal al via de main stream media vernomen.

De enige meerwaarde van die deze video's te bieden hebben, is dat je weer een mooi beeld krijgt van het circus eromheen. Zelfs het complotfähige RT.com was dit keer aanwezig, al heeft Barracuda daarvan niets teruggezien.

Adèle van der Plas, die al jaren probeert haar cliënt Baybasin uit de gevangenis te krijgen, maakte handig gebruik van het 'nieuws' dat er een apart onderzoek naar hooggeplaatste ambtenaren heeft gelopen, Demmink incluis. Daarmee was Demmink volgens haar 'verdachte', maar het klonk als 'schuldig'.

En dat Turkije niet wilde meewerken aan het strafrechtelijk onderzoek naar Demmink is volgens haar natuurlijk het bewijs van een doofpot. Dat zou Barracuda ook zeggen als je cliënt Baybasin heet.

Ook altijd aanwezig: Maria van Boekelen van We Are Change Rotterdam. Die dit keer letterlijk en figuurlijk over haar eigen gretigheid struikelde, terwijl ze door breedgeschouderde politieagenten opzij werd geduwd.

Van Boekelen noemt zich journalist, maar journalisten lopen niet als kwijlende hyena's achter allerlei mensen aan om die tot de orde te roepen, en al helemaal niet op basis van luie aannames die als feiten worden gepresenteerd.

Enkele jaren terug zat ze nog te protesteren in een tentje in het kader van Occupy Rotterdam. Partner Marco Verheij was toen nog niet (nadrukkelijk) in beeld.

Van Boekelen wil niet graag met complotten geassocieerd worden, maar wie eens kijkt op haar YouTube kanaal kan toch echt geen andere conclusie trekken: van Bilderberg tot 9.11, alle plotterclichés komen voorbij.

Sterker nog: Het duo is een crowdfundingactie gestart voor een nieuw Bilderbergverslag. Vorig jaar wisten de koene ridders het hotel in het Oosterijkse Telfs-Buchen tot op 1 kilometer (!) te naderen. Is dat spannend of is dat spannend?

Barracuda vult dit blog alleen nog aan met enkele actuele ontwikkelingen.   

4 opmerkingen:

 1. Mooi hoor, dat luxaflexeffect in het filmpje. Een prachtige metafoor voor de borden voor de koppen van de zelfbenoemde journalisten die we in beeld zien. Volgende keer weer effies wat minder blowen en wat beter opletten bij het exporteren van je monsterproducties, JDTV.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd wat roodreetbaviaan Kat hierop te zeggen heeft...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moet inderdaad wel een stevige joint hebben gerookt als je zo op de foto staat. Niet te geloven wat een idioten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ‘INVAL BIJ WERKGROEP MORKHOVEN’: SERIOUS SHIT OF OPERETTE???

  http://revolutionaironline.com/inval-bij-werkgroep-morkhoven-serious-shit-of-operette/

  BeantwoordenVerwijderen