maandag 23 januari 2017

Vitalifeiten

Hoe het muisje toch nog een staartje kreeg. Bea van Kessel uit Uden, de vrouwelijke helft van Vitalifeiten, probeerde in 2014 in het kader van een burgerarrest een deurwaarder te gijzelen, om vervolgens zelf te worden afgevoerd naar het bureau.

Een dezer dagen kreeg Bea voor mishandeling, smaad en laster in deze zaak een boete van 500 euro opgelegd. Ten minste, dat blijkt uit een verslagje van melder van misstanden Nico van den Ham. Het vonnis zelf staat nog niet online.

Bij Van den Ham, zelf op straat gezet, hoef je bij voorbaat niet op feitelijkheden te rekenen. Het verslag wemelt weer van de misdaadgroepen, deurwaarders-bitches, tot op het bot verrotte rechters en (vrij naar Trump) elite-economie. Nergens lees je de werkelijke aanleiding van de uitzetting: de hypotheek werd niet meer betaald en de woning moest worden geveild. Dat was kennelijk te ingewikkeld voor onze melder van misstanden. 'We gaan niet of nauwelijks in op de inhoudelijke kwestie waaruit deze strafzaak is voortgevloeid. Dit omdat dat te gedetailleerd is en dit artikel dan de omvang van een dik boek krijgt'.

Ook een stokpaardje van Nico: beweren dat rechters of officieren van justitie hun naam niet bekend wilden maken. Barracuda weet zeker dat die namen gewoon in het vonnis staan.

Om onder de verkoop uit te komen had Bea van Kessel een bord in de tuin geplaatst waarop stond dat ze zich had uitgeschreven uit de 'club van Beatrix' en uit de staat. De deurwaarder werd vastgehouden omdat zij zogenaamd geen geldige identificatie bij zich had, maar Bea bleek die zelf ook niet bij zich te hebben toen de sterke arm werd opgetrommeld. Sterker nog: Bea bestond niet meer en was plotseling Magda geworden. Zij had zich een heel nieuwe identiteit in het kader van Ikclaimmijnnaam aangemeten. Ook dat lezen we niet bij Nico.

De aspirant-deurwaarder van kantoor Johan Ras & Joost Hanegraaf, Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten uit Helmond, voelde zich bedreigd en heeft vele maanden niet kunnen slapen. Een andere aangifte kwam van Notariskantoor Uden. Die pikte de beschuldigingen van een vervalst document en de 'stiekeme verkoop van het huis van Bea aan een notariskantoor in België' niet. Blijkbaar konden beschuldigingen ook niet hard worden gemaakt. Bea is in hoger beroep gegaan.

2 opmerkingen:

 1. Vraagje: hoe wil zij in vredesnaam 500 euro betalen en waarvan? Ze staat allang op straat met dat vriendje van hem maar ohhh we blijven maar iedereen lekker beschuldigen hoor (Calimero-syndroom) En in beroep gaan? Op gronden van wat? Omdat ze geen 500 euries op tafel kan leggen? Omdat ze knetter in haar hoofd is met haar 'Soevereine' gedoe? Omdat ze ten KOSTE VAN ALLES haar huis wil terughebben? (lees: betalen, weer: waarvan?)

  Maar ondertussen rechtszaken aanspannen, zeuren en leuren en lekker vaag doen. Da's Van Kessel en Co. voor je...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We wisten van niks hoor, we hebben niks schuldigs gedaan. We jagen alleen ons zelf flink op kosten en in NOG meer problemen... Ritje Utrecht kan niet betaald worden, ritje Leeuwarden kan niet betaald worden (vervolgproces), kan geen 500 euro betalen (die ze zijn opgelegd...), wil haar huis weer terug (kost ook weer centjes...)

  https://www.youtube.com/watch?v=lOomRNYUsNQ

  Bea... JE SPOORT NIET! https://www.youtube.com/watch?v=lOomRNYUsNQ

  BeantwoordenVerwijderen