vrijdag 14 september 2012

Kletsmajoors

De verkiezingen hebben weer veel losgemaakt bij de alternatieve media. Zo zitten de rechtse bloggen natuurlijk in de maag met het verlies van Geurt. Want naast Rutte zit straks niet de Witte Toekan, maar de glimmende schedel van The Joker in een paars kabinet waarvan Rutte ongetwijfeld gaat beweren dat je er je vingers bij kunt aflikken. 'En bij de grens, die niet meer zichtbaar is, staan wegwijzers voor de MOElanders en gelukszoekers naar de uitkeringsinstanties. Daar tussendoor lopen verdwaasde mensen die zich afvragen wat is er gebeurd, wat heb ik gedaan, wat hebben wij gedaan. Hebben wij ons echt zo laten hersenspoelen.'

En het wordt alsmaar erger, als we de rechtse doemprofeten op het interweb mogen geloven. 'De macht van de feodalen sluipt hand in hand met de communisten via de achterdeur weer naar binnen in Europa. We zijn teruggeslagen tot diep in de middeleeuwen of achter het ijzeren gordijn wat dit betreft. Het kon ook niet anders.'

Nederland koos volgens de auteurs een 'marionettenkabinet van poppen die aan de touwtjes van de niet gekozen EU hangen'. De Tweede Kamer kan je gewoon aan 'Polen gaan verhuren voor goedkope huisvesting'. Het is niet meer het Huis van de Democratie maar een 'uitvoerderskantoor van Brussel waar kletsmajoors hun Europese carrière beginnen'. Enzoverders.

Het probleem is: er hebben gewoon te weinig rechtsen op Geurt gestemt (met een t), anders was dit natuurlijk nooit gebeurd. Dat begrijpt u wel.

Ter linkerzijde was er even voorspelbaar geweeklaag over de messen in de rug van Jolande (waarom praten GroenLinksen toch altijd met zoveel perslucht?), en dat met altijd nog vijftien zetels Geurt nauwelijks is ‘weggevaagd. 'Straks zitten er weer vijftien gewelddadige galeiboeven in de Kamer die, gezien de mislukte anti-Europacampagne in de afgelopen verkiezingsstrijd, extra hard zullen inzetten tegen moslims en niet-westerse allochtonen. Ook om de Amerikaanse anti-moslimdollars te doen blijven toestromen.'

In de spelonken van het web lazen we dan nog dat Satan in het torentje blijft zitten omdat hij vuistdiep in de pedonetwerken zit (drie keer raden wie er weer vrij rondloopt), de winst van de VVD in de verkiezingen beeldvorming is gemanipuleerd, dat Nederland voor volle snelheid kiest richting Europese superstaat en de regering Van Amsberg nog altijd stevig in het zadel zit (vreemd, Huis ten Bosch was toch losgerangeerd?).

Barracuda heeft trouwens even geïnformeerd bij Methode de Hond. Onder leiding van hopman Henk komt er straks een gedoogkabinet met de Partij voor de Dieren 2 en 50PLUS 2. Heel misschien doet ook Geurt weer mee.

305 opmerkingen:

 1. Zeg Ziva, jij zit toch dicht bij het vuur?
  http://www.stevequayle.com/index.php?s=33&d=118
  wtf is going on?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @arminius

  Een bron is geen bron.

  Het verslag staat op vreemde sites en wordt verder nergens in de pers bevestigd. Zulke grote en zichtbare troepenbewegingen als hier beschreven worden hadden veel meer aandacht van verschillende bronnen opgeleverd. Nog geen tweet.

  Volgens mij staat Israël op dit moment te geïsoleerd om aan te vallen. Obama wilde Netanyahu nog niet eens spreken en wil die oorlog met Iran helemaal niet. Dus het lijk me sterk dat Amerikaanse en Israëlische soldaten een invasie voorbereiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. RmStock vreest ook het ergste met deze verkiezingsuitslag:

  "Een droom resultaat voor de Rothschild/Bilderbergers want nu gaat hun Europese spelletje van burgertje pesten, klein houden, en zelfs
  per opbod aan organen handelaren doorverkopen
  , op grote schaal beginnen."

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Arminius

  Geen idee, maar ik hoor zelf niet zwaar alarmerende berichten. Wat overigens niets zegt.

  Ook vind ik het bericht op de site van Quayle niet echt alarmerend. De deployment van anti-missile units is volgens mij gewoon onderdeel van de uitbreiding van de Iron Dome. Dat is een on-going project. Al is het versneld nav de onrusten in bijv Syrie.

  De troepen die naar de Westelijke muur worden vervoerd kan ook te maken hebben met Rosh Hashanah dat voor de deur staat.

  Het troepenvervoer naar de Sinai is ook niet vreemd. Dat was al aangekondigd, en heeft te maken met de toenemende aanslagen die vanuit de Sinai plaatsvinden, en de aanwezigheid van het Egyptische leger in de Sinai.

  Maar goed, ik weet het ook niet. Alles kan tegenwoordig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Taalpurisme versus kretologen = dweilen met de kraan open.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Just in: Rutte en Samsom samen verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De keuze van je termen is ongelukkig, @geen. Het woord "kretoloog" wekt de indruk dat het een school van denken is om je in ongrammaticale en eigenlijk onleesbare woordenreeksen uit te drukken, terwijl dat in jouw geval niet zozeer met je principes, maar met je beperkingen te maken heeft. Je argumenten zijn zwak of slecht uitgewerkt en je gaat je dan achter die vaagheden verschuilen. Een diepere poëtische laag heeft het ook eigenlijk niet.

  Het begrip "taalpurist" is al even misleidend, want de mensen die hier in tegenstelling tot jou wel in leesbare zinnen reageren, zijn wel degelijk in staat om zich zo af en toe ook in kreten uit te drukken. Maar jij kan dat niet andersom, ik heb het je in ieder geval nog niet zien doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me sterk dat Netanyahu zonder Amerikaanse steun een oorlog tegen Iran begint. Obama gaat hem aan de vooravond van de verkiezingen zéker niet steunen. Links in de VS gaat toch al met de nodige buikpijn op Obama stemmen. Steun aan een oorlog tegen Iran kost hem gegarandeerd miljoenen stemmen.

  Natuurlijk kan het ná de Amerikaanse verkiezingen allemaal weer anders liggen. Maar zelfs met Romney moet ik het nog zien. De VS heeft echt al voldoende ellende in het MO. Een oorlog tegen Iran kunnen ze niet gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @jeroen
  Leg maar uit aan de lezers, ik kan er niet mee zitten. Dat je regelmatig de scheldstuipen krijgt van mijn comments zegt genoeg en ook iets over jouw werk en denkniveau. Ik kan gewoon achterom kijken zonder schaamte. Dus wat mot je nou ? Rot op mafkees.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, een min of meer grammaticale zin! Je verwent ons maar, @geen. Nou nog een beetje proberen je eigen gedrag niet op anderen te projecteren en je wekt al bijna de indruk dat je een gelijkwaardige gesprekspartner bent in plaats van een laagopgeleid stuk vuil uit het aarsgat van Noord Limburg.

  Maar wat vind jij van die troepenbewegingen? Broodje aap? Serieuze dreiging?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die troepen bewegen , en blijven altijd bewegen. Meer is er niet te weten. Stap in het vliegtuig en ga kijken. Zeker niet vanuit figuren die nergens de ballen verstand van hebben
  Laagopgeleid uit het aarsgat , @jeroens vocabulair en denkniveau. Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is nou meebewegen met het niveau van de doelgroep, waar ik al eerder over schreef, @geen. Want je begreep het wel. Jammer dat je aan het eind van je reactie weer wat aan samenhang inboet. Probeer het nou vast te houden!

  Misschien verwacht ik wel teveel van je. Zullen we de lat voor vandaag op een leesbare zin per reactie houden? Is dat haalbaar voor je? Proberen we morgen twee.

  "Laagopgeleid uit het aarsgat" is trouwens geen goede samenvatting van mijn stelling. Daarnaast is het best jammer dat je het begrip "vocabulaire" verkeerd spelt, als je iemand anders van een gebrek daaraan beschuldigt. Normaal gesproken val ik niet zo over zulke spelfouten, maar deze doet je argumentatie een beetje teniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. He @jeroen ga ergens een viswijf zoeken, en leef je daar op uit. Je spoort niet helemaal ,vandaag en gisteren. Vooral toen ik beweerde dat mk waarschijnlijk 100% vrijuit gaat, ook nog zonder boete. Op een nog steeds operationele site met inmiddels circa 10 ontkennende auteurs,oa pseudoniem mk gebruiken, en een onbekende eindredaktie cq verantwoordelijke stichting.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @jeroen
  Wist jij dat Venray een van de snelst gegroeide plaatsen is van nl?. In amper 20 jaar 30000 inwoners erbij. Dat zijn dus extra aarsgatbewoners volgens jouw verheven kennis? Venray heeft ook een groter aantal psychiatrische inrichtingen, en een extra bewaakte gevangenis wist je dat? Ik woon inmiddels al 25 jaar totaal ergens anders, zal de plaats niet noemen, anders maakt @jeroen er weer iets van.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat denk je wel vaker hè, dat het werkt om je achter vaagheden te verschuilen. Gewoon je kop in het zand steken en niemand kan je zien!

  Wat je hierboven neuzelt boeit allemaal voor geen meter, want Micha publiceert gewoon onder eigen naam over zijn zaak, hij heeft al op de explicietst denkbare wijze de schorsingsvoorwaarden van zijn detentie geschonden.

  Daarnaast kan je natuurlijk het internetverkeer van een verdachte tappen, blijkbaar denk je dat er alleen maar aan de voorkant van de interwebs naar Micha's gedrag gekeken kan worden.

  en dan heb je natuurlijk nog de forensische linguïstiek, het is een fluitje van een cent om met 100% zekerheid aan te tonen dat Kat de auteur is van een bepaald artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @geen

  Misschien kan je gaan werken op de afdeling city marketing van de gemeente Venray! Dan heb ik nog wel wat leuke ideetjes voor slagzinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik kan best begrjpen dat Venray, het aarsgat van Noord Limburg 'm niet gaat worden, maar wat dacht je van:

  "Venray, een oase voor psychiatrische patiënten"

  of ehh

  "Venray, het Utopia voor de geharde crimineel"

  Stukken wervender!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Eerst bewijs, dan de motivatie, vervolgens een rechterlijke uitspraak. Die zaken lopen bij jou in het geemotioneerde hoofd als rauwe eieren in een koekenpan door elkaar. Geen enkele digitale content is te koppelen aan een identiteit, zolang deze niet toegegeven is, of blijft ontkennen.
  Co-writing, gezamelijk werk etc.
  Steunbewijs ten spijt. Helaas pindakaas.
  Nogmaals ik ben het niet eens met de zooi op klol. Maar een juiste volgorde kan herhaling voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @geen

  Je moet niet zo schijnheilig doen met je "ik ben het niet eens met de zooi op klol", want er is hier werkelijk niemand die je gelooft. Het zou je betoog helpen als je daar gewoon eerlijk en transparant over bent.

  Wat er allemaal "eerst moet gebeuren" slaat al helemaal nergens op, de voorliggende vraag was of de manier waarop KLOL opgezet werd enig beletsel vormt om Micha aan te pakken. Dat is dus niet zo, want hij kan ook getapt worden en het is ook mogelijk om het auteurschap van Kat met behulp van forensische linguïstiek vast te stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mijn inschatting is dat Micha wel zal proberen zijn grenzen nog wat verder op te zoeken. Hij omringt zich met incompetenten als @geen, waardoor hij in de illusie leeft dat hij naar hartelust door kan publiceren over de strafzaken tegen hem.

  Het OM zal hem denk ik nog wel een tijdje door laten gaan, maar erg lang kan dat niet meer duren. Op enig moment gaat hij het over de familie van die supergetuige hebben of die NOS journalist en dan staat er dezelfde dag nog een arrstatieteam bij Micha voor de deur.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @jeroen
  Hoeveel digitale mensen maken zich momenteel schuldig aan JD laster?

  Hoeveel klol-achtige auteurs zijn mede verantwoordelijk voor soortgelijke content?

  Ooit eerder een boete van tonnen meegemaakt civiel wegens laster? Roddelbladen krijgen hooguit een paar duizend euries aan boetes.

  Waarom is klol en soortgenoten nog steeds on the web, en zou Kat als enigste nl publicist opgesloten moeten worden?


  Nogmaals een zooitje op klol, maar waar is de wettelijke basis, persvrijheid,vrijheid van meningsuiting,bronbescherming etc.

  Niet zo simpel dus! Geen aftap kletskoek, voegt niets toe. Gaat hier niet om verboden content.

  Kat heeft ook recht op verdediging @jeroen daar kan je nooit omheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoeveel digitale mensen maken zich momenteel schuldig aan JD laster?

  Niet relevant. De schorsingsvoorwaarden van Micha's detentie zijn aan de orde. Niet de mogelijke laster van een groep mensen.

  Hoeveel klol-achtige auteurs zijn mede verantwoordelijk voor soortgelijke content?

  Niet relevant. De schorsingsvoorwaarden van Micha's detentie zijn aan de orde en wat hij schrijft of zegt. Niet wat anderen schrijven of zeggen.

  Ooit eerder een boete van tonnen meegemaakt civiel wegens laster? Roddelbladen krijgen hooguit een paar duizend euries aan boetes.

  Niet relevant. De schorsingsvoorwaarden van Micha's detentie zijn aan de orde, dat is strafrecht en niet civiel. Maar ik vind die tonnen zeker proportioneel met de door hem aangerichte schade.

  Waarom is klol en soortgenoten nog steeds on the web, en zou Kat als enigste nl publicist opgesloten moeten worden?

  Omdat hij niet alleen lastert, maar ook aan vandalisme doet, stalkt, bedreigt en zich bezighoudt met opruiing. C'est le ton qui fait la musique, zullen we maar zeggen.

  daarnaast neemt de ene misdaad de andere niet weg. Als andere mensen lasteren moeten die ook vervolgd worden.

  Nogmaals een zooitje op klol, maar waar is de wettelijke basis, persvrijheid,vrijheid van meningsuiting,bronbescherming etc.

  De vrijheid van meningsuiting heeft niets te maken met bedreiging, vernieling, laster of opruiing.

  Kat heeft ook recht op verdediging @jeroen daar kan je nooit omheen.

  Kat heeft al een advocaat natuurlijk, maar met een voorvechter als jou heeft hij eerlijk gezegd geen aanklager meer nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @jeroen @ziva
  Jullie vroegen gisteren of ik als mavo klant en laagopgeleide uit een aarsgat (?)het op durf te nemen tegen 2 vermeende academici(kuch)

  Yep zeg ik.

  Inmiddels is de ene aan het dreigen met fosforgranaten, en de ander krijgt schuim op zijn bek bij vernoeming van een plaatsnaam.

  Zo makkelijk heb ik het nog nooit meegemaakt. Over de toon en de gemaakte muziek zwijg ik dan maar. In brabant heet zoiets ; praten en janken met een bloedneus.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ben je jezelf nou moed in aan het praten? Wat lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @Geen opperde:
  > Ooit eerder een boete van tonnen
  > meegemaakt civiel wegens laster?

  Het was geen boete, het zijn dwangsommen. Dat die verbeurd zijn, komt omdat Kat halsstarrig niks verwijderd heeft, hoewel de rechtbank dat wel bevolen heeft.

  Een boete kan ook helemaal niet in civiel recht, wel in strafrecht. In civiel recht kunnen wel schadevergoedingen, maar die is niet of nauwelijks toegekend in de zaak Vissers&Moszkowicz versus Mat & Stichting KLOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Jullie vroegen gisteren of ik als mavo klant en laagopgeleide uit een aarsgat (?)het op durf te nemen tegen 2 vermeende academici(kuch)

  Dat vroeg ik je helemaal niet en bovendien is er niemand die betwist dat je last hebt van zelfoverschatting. Kijk nou naar wat je doet hierboven. Je komt met een aantal inhoudelijke argumenten aanzetten (keurig), maar daar krijg je niet de gewenste antwoorden op en dan ga je maar vlug ziva en mij uitschelden.

  Heb je de aandachtsspanne om je bij de voorliggende discussie te houden? Ik ben dus van mening dat je argumenten onjuist of niet relevant zijn. Je zou kunnen proberen uit te leggen waarom die wel juist en relevant zijn, maar daar lijk je dan weer niet uit te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @ruud
  Je hebt gelijk, had ik kunnen weten, maar maakt verder niks uit, vandaar de slordigheid. Doet verder niks af aan mijn stelling. Los van het feit, dat het geheel doet denken aan een interactieve versie van Monty Python and the Holy Grail. Of de cult film Caligula productie, maar dan interactief.
  Nooit iemand voor opgesloten, voorzover ik weet. Met de hier geuitte denklijn zou de pleuris uitbreken.


  BeantwoordenVerwijderen
 28. ==
  Roddelbladen krijgen hooguit een paar duizend euries aan boetes.
  ==

  Schadevergoeding, niet boete.

  ==
  Waarom is klol en soortgenoten nog steeds on the web, en zou Kat als enigste nl publicist opgesloten moeten worden?
  ==

  De aangiften waren tegen Kat, dus de strafzaak is tegen Kat. Misschien lopen er ook strafzaken tegen andere auteurs of verantwoordelijken van KLOL, maar daar is dan nog niets van bekend geworden.

  ==
  Gaat hier niet om verboden content.
  ==

  Wel om onrechtmatig verklaarde content, in de civiele zaak V&M vs. K&St.KLOL. Maar de strafzaak staat daar in principe los van, al kan de rechter die civiele uitkomst in aanmerking nemen. Is eerder gebeurd, in zaken tegen Maurice de Hond.

  ==
  Kat heeft ook recht op verdediging @jeroen daar kan je nooit omheen.
  ==

  Uiteraard. Hij heeft toch ook een strafrechtadvocaat toegewezen gekregen? Gerard van der Meer.

  En de deken heeft grote moeite voor hem gedaan zodat hij ook een civiele advocaat zou krijgen, om zijn m.i. volstrekt kansloze schadevergoedingszaak tegen Westenberg te voeren. Die schijnt laatst met hem gesproken te hebben.

  Dat is best aardig van die man, want Kat was hem maanden terug al aan het uitschelden en belasteren nog voor hij een woord gezegd had: http://www.klokkenluideronline.net/artikel/11743/urgent-call-van-micha-kat, 9 april 2012. Vanaf 4:35, voor wie niet al het inleidend gebazel wil aanhoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @jeroen
  Die vraag kwam letterlijk van @ziva die waarschijnlijk nu in haar schuttersputje klaar zit, om een 2de hands nike raket op mij af te sturen.
  Weer een @jeroens eigen feitverdraaing.

  Zou mooi zijn als het klol gebeuren in de toekomst , klip en klaar duidelijk is, met de juiste man de juiste verantwoordelijkheid en evt. strafbare consequenties.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Nooit iemand voor opgesloten, voorzover ik weet. Met de hier geuitte denklijn zou de pleuris uitbreken.

  Inderdaad, er is een bepaalde radicalisering gaande bij de complotgekkies.

  Ik zou het ergens wel toejuichen als die pleuris uitbreekt, want dan wordt er ook eens effectief opgetreden tegen deze groep. Een democratische rechtsstaat zwicht niet voor de psychoses van een groepje losers.

  Neem nou zo'n Johan Bosman:

  Uit het monddood maken (“Berufsverbot”, weten we het nog?) en terroriseren van journalisten is de Rote Armee Fraction voortgekomen. Het is allemaal na vele jaren op een afschuwelijk drama uitgelopen. Maar de RAF-leden hebben wel een paar echte viezerikken flink te grazen genomen. Zo werd het in Duitsland omhoog gevallen oud NAZI-lid (Hans Martin Schleier) dood in de kofferbak van een Audi aangetroffen.

  Dat soort radicalisering dus.

  Overigens gaat Kat vanavond zijn schorsingsvoorwaarden definitief schenden in de uitzending op Argusoog.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Die vraag kwam letterlijk van @ziva

  Inderdaad, maar je wekte de suggestie dat ik die vraag ook gesteld zou hebben en dat is dus niet zo. Je moet me geen dingen in de mond leggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Jeroen

  Mwehh...zo'n type als Johan Bosman, daar konden Ulrike Meinhof en Gudrun Ensslin met gemak tien keer omheen. Die waren echt van een heel ander niveau. Ik zou me maar niet ongerust maken.

  Bosman begrijpt trouwens ook niets van de ontstaansgeschiedenis van de RAF. De RAF als reactie op het Berufsverbot...#facepalm# De RAF was een product van de counterculture van de jaren '60, Vietnam, het harde optreden van de Duitse staat en het schuldgevoel van die generatie over de misdaden van hun ouders tijdens het nazi-regime. Of althans de wijze waarop hun ouders de andere kant op hadden gekeken. De Duitse Herfst was een reactie op de RAF, niet andersom.

  Zo'n Bosman beschikt niet over de intelligentie om in de voetsporen van de RAF te treden. Ook niet over de moed, trouwens. Een typische internet zwetser.


  BeantwoordenVerwijderen
 33. @pyt

  Helemaal mee eens. Vandaar dat ik het toejuich als de pleuris uitbreekt, want dan krijgen we de situatie dat ze enerzijds door hun eigen incompetentie op het vlak van terrorisme geen deuk in een pak boter slaan en anderzijds toch aangepakt kunnen worden.

  Niet dat ik denk dat we Demmink morgen in een kofferbak terug gaan vinden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @jeroen
  @ziva stelde tevens namens jou de vraag, dus daar klagen niet naspinnen. Maar al met al heb ik de spijker op zijn kop geslagen vandaag, voor mij zelf zeker.

  Het gezamelijk werk op en als gevolg van klol, dat is het werkelijke probleem. 10 dec. Weten we wellicht meer.


  En Jeroen onderstaande heeft te maken met contrversiele voorbeelden te over uit het verleden, die ik noemde: caligula, python enz
  In de interactieve variant

  Nooit iemand voor opgesloten, voorzover ik weet. Met de hier geuitte denklijn zou de pleuris uitbreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Krijgt politiebescherming

  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/57665/maker-van-anti-moslimfilm-belaagt-door-de-pers.html

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @ruud dit vroeg jij onlangs
  Bron: wiki

  Regels en bevoegdheden

  Regels waaraan een Particulier onderzoeker in Nederland moet voldoen worden onder andere gesteld in de Wet en de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus en de Wet bescherming persoonsgegevens. Zo moet bijvoorbeeld de Minister van Justitie een vergunning geven om werkzaamheden uit te voeren. Particulier onderzoekers dienen zich voor wat betreft het gebruik van onderzoeksmethoden en -middelen te houden aan de Privacygedragscode die door de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) is opgesteld en door de Minister van


  Justitie algemeen verbindend is verklaard voor alle vergunninghoudende onderzoeksbureaus. De privacygedragscode stelt - net als de Wet bescherming persoonsgegevens - onder andere dat zij niet zomaar allerhande gegevens mogen verzamelen en verwerken zonder dat daar een gerechtvaardigd doel mee wordt gediend

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @ziva stelde tevens namens jou de vraag, dus daar klagen niet naspinnen.

  Ziva stelde die vraag helemaal niet namens mij, die stelde ze namens zichzelf. Verder is je wartaal te bezopen om iets mee te kunnen.

  Behalve dit:

  Je lijkt telkens maar te vergeten dat het hier helemaal niet om controversiële voorbeelden uit het verleden gaat, of de vrijheid van meningsuiting in het algemeen, maar heel specifiek om de schorsingsvoorwaarden van zijn detentie.

  Micha heeft helemaal geen vrijheid van meningsuiting, zoals hij ook geen bewegingsvrijheid meer zal hebben als hij doorgaat met het schenden van die voorwaarden. De vrijheid die voor anderen wel geldt, geldt nu even niet voor Micha. Zo werkt dat bij veelplegers.

  Nogmaals: bedreigingen, bommeldingen, laster en stalking hebben niets te maken met de vrijheid van meningsuiting.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Geen

  Die opmerking plaatste ik de context van een van je boude (thx Pyt) uitspraken over emotie's. Niet in zijn algemeenheid, dus de uitdaging telt hier niet.

  Maar ik vind het wel lief dat je er na er een nachtje over geslapen te hebben, er toch moedig op terugkomt. Al is de uitwerking dan weer een beetje onbeholpen.  BeantwoordenVerwijderen
 39. @geen

  welke gegevens verzamelt Dankbaar dan waarvoor hij een vergunning nodig zou moeten hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @ziva @jeroen
  Pleegzuster bloedwijn, heet het middel.

  Voor de rest spreekt jullie tekst boekdelen, meer is het niet. 10 dec. Weten we meer, maar trek je witte jasjes aan, diagnosticeer er vrolijk op los. Doktertje spelen, je komt ze allemaal tegen op het web. Zijn net mensen die academici, wat een zeurpietjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Waarom zijn de bananen krom ziva, omdat ze anders niet in hun schil passen. Nog meer moeilijke vragen? Mavo grapje, kom er maar in @jeroen ze zullen trots op je zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. En hup daar is de vijandigheid weer. Maar goed, je bent al de hele dag op de huid gezeten door @jeroen in een poging je vluchtgedrag te stoppen.

  Maar denk je nog een antwoord te kunnen bedenken waarom je maar blijft beweren dat Dankbaar een vergunning dient te hebben voor zijn hobby?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. kom er maar in @jeroen ze zullen trots op je zijn.

  Welke "ze", @geen? de zionisten, de Rothschilds, de reptilians, de vrijmetselaren of de illuminati? Het is te hopen dat mijn mishpoche trots op me is. We hebben een naam hoog te houden en weten al eeuwen hoe je met proleten om moet gaan:

  "Jacob Spanjaard was voorstander van een harde lijn, die inhield dat concessies van werkgeverszijde tot iedere prijs vermeden moesten worden. In geen geval mochten textielarbeiders de indruk krijgen dat met de bazen te praten viel. Dat Spanjaard zich ook na het verlopen van de staking hard en autoritair bleef opstellen blijkt uit een brief aan de textielwerkgeversvereniging van 16 december 1924: "Naar het oordeel der arbeiders hebben wij niet gevraagd, nog minder naar dat van [de socialistisch georiënteerde textielarbeidersbond] De Eendracht, het kan ons dus niet schelen op welke wijze een andere regeling door hen als goed of beter beschouwd wordt... Hoe wij over tevreden of mokkende arbeiders denken of hoe wij staan tegenover de 'verwisseling' van arbeiders in onze werkplaatsen, moge De Eendracht aan ons overlaten".

  Keihard paternalisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @jeroen
  Knulletje boekenwurm, dergelijke figuren zijn uitgestorven. Maar die stempeltjes van je verzamel ik, bedankt, beginnen wel tegenstrijdig te worden. Dus beter anticiperen als je kwalificeren.

  Nog een vraagje:
  Klol krijgt vanuit allerlei hoeken zogenaamde bewijzen over de handel en wandel van een persoon. Plaatst, publiceert, en krijgt een berg van dynamische interactie. Wie is waar fout? Halve web bestaat uit soortgelijke input.
  BeantwoordenVerwijderen
 45. Dat is geen relevante vraag, @geen. Wat voorligt zijn de schorsingsvoorwaarden van de detentie van Micha, die bredere vraag is helemaal niet aan de orde. Ook niet als je je vraag herhaalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @jeroen
  Ik lig in een deuk. Ooit iemand op een klus meegemaakt(universitair) die tijdens een regenbui beweerde dat er tussen 2 druppels vertikaal geen sprake is van regen. Ik lieg niet. De beste man kwam later zwaar overspannen thuis te zitten.

  Kortom: advocaten trekken klinisch alles uit de kast.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Je gelooft toch niet werkelijk dat rechters in zo'n dommigheidje trappen, @geen? Al eerder werd er al zo'n zinloos kort geding gevoerd waarvan je van tevoren al weet dat die niet ontvankelijk is en nu dit? Ik zou bijna gaan denken dat de advocaat van Micha betaald wordt door Demmink ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Je zit op dood spoor @jeroen, de rest zinspeel je kansloos op het vaste gegeven dat kat strafbaar is, ja maar dat zijn wij allemaal. Een beetje gek begint als je opstaat, totdat je weer neer gaat. Dus bewijs maar eens welke wet er overtreden is , en door wie? Ik zie het niet, buiten een voorarrest wegens obstinaat gedrag. Laster mbt de persoon JD snoeihard aanpakken als de bron duidelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Daar houd ik me allemaal niet mee bezig, @geen. Het is nu van belang dat Kat zich houdt aan de schorsingsvoorwaarden en die hebben niet met de zaak inhoudelijk te maken. Kan best zijn dat hij in december vrijgesproken wordt.

  Het gaat nu dus niet om het overtreden van de wet, maar van die voorwaarden. Ik kan je goed uitleggen wanneer hij die voorwaarden al schond en zal vanavond eens turven hoe vaak hij het tijdens die uitzending doet.

  Het zou mij niet verbazen als Kat maar tot de helft van de uitzending komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @jeroen
  Zou goed kunnen, maar ik kijk meer naar een puur technisch aspect. Hoe het zit met de authenticiteit van digitaal verkeer. Proces gaat vast iets goeds opleveren voor de toekomst. De rest lost hij zelf maar op bij de rechter, is hij slim genoeg voor.  BeantwoordenVerwijderen
 51. Dat is allemaal vrij makkelijk te volgen door zijn computers te tappen, zijn stem op argusoog is natuurlijk ook herkenbaar en een identificatie op basis van forensische linguïstiek (ik gaf het al eerder aan) is toch heus geldig bewijsmateriaal. Ook artikelen die hij plaatst met zijn eigen naam eronder zijn een "dead giveaway".

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @jeroen
  Uitzending haha? Het is geen radiofrequentie, is waarschijnlijk al opgenomen. Ik ga die onzin niet beluisteren, hou ik maar 1 minuut vol. Denk dat anderhalve man en een paardenkop in staat is om die file helemaal uit te luisteren. Een soort straf. Zou spectaculair en uniek zijn als ze op die basis iemand vastzetten weet mk ook. Je zou bijna denken dat hij echt gek is, maar geeft hem wel veel publiciteit, als historicus valt er momenteel geen droog brood te verdienen, lijkt mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. 'authenticiteit van digitaal verkeer'. Mooie woorden, maar zoals Jeroen al betoogt niet relevant.

  Als de Story een stuk publiceert waarvoor ze een schadevergoeding moeten betalen iov de rechter, wordt niet de redacteur voor de Rechtbank gedaagd, maar de publicerende titel.

  In het geval van KLOL heeft Kat dus ook met het werken mbv 'avatars' weinig kans als Hoofdredacteur en eigenaar van de KLOL site.

  Nog even los van het feit dat je wel vrij simpel moet zijn om de Kat stukken niet te kunnen onderscheiden van het gerommel dat de broertjes ism Vergeer weten te produceren.

  *D*mn dat anti-Robot ding laat me 'ESP 33" intoetsen. Zit je me te magicken Jeroen '-)

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @ziva
  Ga bij de klpd werken als het allemaal zo simpel lijkt. Authenticiteit is bij dit soort sites vele malen complexer dan bijv. Bij het traceren van een pc met kp, hier gaat het echt om de inhoud en bijbehorende identiteit, en dat is een totaal nieuwe sport. Dat moet keihard bewezen worden, dan pas volgt motivatie en uitspraak. Zo werkt het, ik heb gesproken, daar moet je het mee doen.:-+

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Diginotar dacht daar ook simpel over beste @ziva, poef weg zijn ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @geen

  Diginotar is stuk omdat ze niet verzekerd waren, en omdat zij aansprakelijk werden gesteld voor de hack.

  Ergo, als Kat als eigenaar van zijn Wordpress site wordt aangeklaagd omdat iemand denkt dat hij een stuk geschreven heeft, en hij zegt; nou nee, m'n account is gehacked door Demmink, ligt de verantwoordelijkheid bij Wordpress?

  Nou nee dus. Kat is de uitgever van zijn weblog KLOL. Alles wat op die site wordt gepubliceerd valt onder zijn verantwoordelijkheid. Zelfs strafbare reaguursels zijn voor hem - zeker in zijn huidige positie - funest.

  Bovendien is het probleem juridisch niet het technische bewijs, maar de mogelijkheid van twijfel. Dat laatste is het favoriete truukje van de advocaat, en over de marge waarbinnen dit nog aanvaard wordt is inderdaad iets dat (nog) ter discussie, of in de kinderschoenen staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @ziva slimmerdje
  En wat als er een andere hoofdredacteur in het spel is, die de verantwoording genomen heeft
  voor het daadwerkelijk publiceren?
  Opschrijven is niet verboden. Sta jij mooi weer in je blote kont.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. @Geen

  Dan ben je als eigenaar/uitgever van de titel nog steeds verantwoordelijk.

  Pas als Micha kan aantonen dat hij officieel afstand heeft genomen van de site, en alle verantwoordelijkheid heeft overgedragen aan X, kan hij met deze smoes wegkomen.

  Anders, jammer joh. Had je het maar beter moeten regelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Wat diginotar betreft klets je complete onzin, de rest dito. Gelukkig weet ik wel hoe het exact zat bij diginotar, do not even try it.@ziva ga je hierover niet slimmer maken, zinloos. Veel te moeilijk voor academici. Lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. @geen

  Jaja, volgens je eigen spiegelbeeld sta jij nog aan de basis van de kolenketel.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Begint een aardige lijst te worden, die academici schelden, o nee sorry, kwalificeren wat af. Kan jij ook nog iets anders dan tikken,@ziva?


  BeantwoordenVerwijderen
 62. Jij bent het @geen die iedere dag weer met iets nieuws komt waaruit je mysterieus je grootsheid probeert te duiden.

  Maar ik kan wel meer dingen dan typen. Ik kan viool spelen, best goed koken, aangenaam presenteren, mensen dood maken, mijn eigen voedsel kweken, meerdere talen spreken, motor rijden, zeilen, paarden trainen, belletje trekken, tekenen, en natuurlijk afwassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Vooral dat afwassen valt a-typisch op. Maar mijn grootheid,in meerdere opzichten, heeft ook beperkingen. @ziva maar diginotar heeft puur met de ttp functionaliteit een enorme blunder gemaakt. Lopen zaken betreffende aansprakelijkheid, vandaar dat ik het puur uit eigenbelang niet noodzakelijk acht dit verder te onderbouwen. Klol mist deze ttp , los van een beveiligde verbinding. Dus de databewijzen zullen mager zoniet geen bewijs leveren qua authenticatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Afwassen heb ik ook pas geleerd toen ik zelfstandig ging wonen, en inmiddels al geruime tijd technisch ge-outsourced. Dus dat a-typische kan wel kloppen.

  Het gaat volgens mij helemaal niet om wel of niet een ttp verbinding. Het gaat er gewoon om dat Kat verantwoordelijk is voor wat er op zijn weblog wordt gepubliceerd. Dat is geheel iets anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Mooi geweest krijg commentaar van mijn omgeving. Maar heb sterk het vermoeden dat dit ook een doel van de exercitie kan zijn, in ieder geval is het een gouden kans. Ik kap voorlopig over klol, heb hopelijk een beetje de complexiteit kunnen duiden. Zou wel heel laf zijn om kat nu als gek door de zijdeur af te serveren. Dit soort idiotie moet zo weinig mogelijk laffe edoch rechtmatige uitvluchten bieden. Weet de volgende waar hij aan begint. Kat is verre van gek weet precies wat kan en heeft hele goede adviseurs en vrienden. Ot morn

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wellicht. Het OM heeft iig een mooie case gebouwd, en bouwt die tot 10 december vrolijk verder.

  Shabbat shalom Geen. Vergeet je hengel niet mee te nemen naar de boot. (en de oplader van je blackberry)

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Arnoud Engelfried weet raad. Inderdaad ben je als webbeheerder hoofdelijk aansprakelijk voor niet alleen je eigen artikelen maar ook de reacties, zeker als je haatzaaiende teksten gewoon laat staan, zoals op KLOL het geval is. Ook is het aannemelijk dat hij als sockpuppet bezig is in zijn eigen reactiepaneel, wat gezien kan worden als een verzwarende omstandigheid.

  Daarnaast is Micha aansprakelijk voor alles wat andere redacteuren schrijven op zijn site, in principe moeten die zich ook aan de schorsingsvoorwaarden houden, omdat het op zijn conto zal worden bijgeschreven.

  Dat gehaarkloof (pilpul met coauteurs en andere boerenslimheidjes zullen een rechter in principe alleen maar ergeren. Dat zal dan weer verdisconteerd worden in de uitspraak, onder het kopje "proceshouding". Per saldo smeekt Micha op die manier om een maximumstraf en een enkeltje longstay, om het gechargeerd te stellen.

  Overigens doet de opvolger van diginotar het veel beter. Maar tegenwoordig krijgen die dan ook audits uit vier hoeken, zijn iso gecertificeerd tot op het merg, hebben een bizar gedisciplineerde methodiek en hun developers werken in een kluis. Prachtige architectuur trouwens. Het oude digid was allemaal Java meuk, maar dit is allemaal prachtig, kwa bleeding edge.

  (zipt lip ivm reptilian hitman)


  BeantwoordenVerwijderen
 68. "Ook is het aannemelijk dat hij als sockpuppet bezig is in zijn eigen reactiepaneel,[...]"

  Vind ik niet aannemelijk. Heb nooit die indruk gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Het is hoe dan ook de moeite waard om naar te kijken, al is het maar om het uit te sluiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Hij zit dus voluit zijn zaak te bespreken. Micha hield zich nog wat op de vlakte toen zijn medegekkies het over de nevenfuncties van rechters in zijn zaak hadden, maar nu heeft hij het dus voluit over zijn zaak, ook al zegt hij vreemd genoeg tegelijk dat hij er niet over durft te praten. Zo noemde hij dat er een aanklacht van graffiti in Leiden aan zijn zaak werd toegevoegd. Mag al niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Enkeltje longstay staat gelijk aan enkeltje Venray. Oud grapje.

  Diginotar, breek mij de bek niet open!

  Horster boertjes in elkaar slaan, heb je toch de verkeerde gepakt, ken er genoeg die een koe platleggen.

  Sockpuppet haha wie complot er nou?


  Ga ook eens een flinke stevige frisse neus halen @jeroen hoort er ook bij. Ot morn

  BeantwoordenVerwijderen
 72. OT

  wat dit voor onderdrukking van het vrije woord op argusoog? Deze reactie mocht ik niet plaatsen onder dit stukje

  Ik lees en hoor die verhalen van Ben vd Brink al een tijdje aan en kan eerlijk gezegd compleet begrijpen dat je zo'n agressieve, geesteszieke bajesklant nog niet in een straal van 20 km om de kinderen van zijn vrouw wil hebben (het zijn nog niet eens zijn eigen kinderen). Wat aan dit verhaal vooral schandalig is, is dat de moeder van die kinderen blijkbaar zo egoïstisch is, dat ze haar relatie met Ben belangrijker vindt dan de zorg voor haar kinderen. Je vraagt je af op welke manieren Ben zijn vrouw domineert en controleert, dat die haar eigen kroost zo laat barsten. Als dit het beleid is, vind ik in ieder geval niet dat Jeugdzorg en de rechtsspraak het zo verkeerd doen, want die man is een wandelende tijdbom.

  De aanwezigheid van zo'n agressieve bajesklant die ook nog eens zo van het padje is dat hij onder iedere molshoop een illuminati samenzwering herkent (hierboven zelfs een wandeltocht, for fuck's sake), doet de zaak van complottertjes ook geen goed. Zijn retoriek is een stuk agressiever dan andere complottertjes en door het platform dat Zeevat hem biedt, oefent hij nog invloed uit ook met zijn waanzin. De rol van Arend als promotor is niet niet anders dan misselijkmakend te noemen.

  Dat gerommel met die documenten zal die kinderen trouwens ook niet terugbrengen. Gaat allemaal nergens over.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @jeroen
  --------------
  De rol van Arend als promotor is niet niet anders dan misselijkmakend te noemen.
  --------------

  Niemand werkt gratis, bestaat niet. Aan het lijntje houden , is ook het luceratieve kenmerk van de huidige gezondheidszorg.

  Voor de rest kan ik me vinden wat je zegt over bvdb.,die voldongen feiten uit een systeem als argument misbruikt om argelozen even een flink lesje te leren. Systemen worden alleen maar slimmer door deze
  bajesfiguren, de systeembedenkers lezen ook mee, snappen die lettervermacelli figuren niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Jeroen, 14 september 2012 21:57:
  "Hij zit dus voluit zijn zaak te bespreken. "

  Inderdaad, ik luister nu na op Thema: persvrijheid en de verkiezingen – 14 september 2012.

  Op ca. 1:53 zegt Micha Kat dat hij nu voorzichtig zal zijn en geen uitingen over zijn strafzaak zal doen. Terwijl hij dus net een kwartier lang voluit die zaak heeft zitten bespreken!!

  Hoe is het toch mogelijk dat iemand zo blind is voor zichzelf en zo weinig zelfinzicht heeft!

  Ook zoiets: even daarvoor oppert een andere spreker dat Micha Kat een jurist zou moeten laten kijken naar later (na deze strafzaak) te schrijven stukken, om te voorkomen dat justitie hem weer ergens op kan pakken.

  Maar Micha Kat acht dat zinloos! Hij ziet dus niet in dat het wel degelijk mogelijk is kritisch te publiceren over bijv. de kwestie Demmink of de mogelijke gevaarlijke bijverschijnselen van anti-depressiva (zie Je zag dat Tristan aan de pillen zat!; dat is, denk ik, de aanleiding voor de aangifte door Marcel Gelauff tegen Micha Kat wegens smaad) zonder laster en smaadschrift te plegen.

  Micha Kat ziet dat gewoon niet, terwijl dat wél kan! Je mag gewoon schrijven dat het raar is dat er onderzoeken tegen Demmink werden gedaan terwijl hij zelf de chef bleef. Ik schreef dat ook en ik hou het staande, maar ik word nooit lastiggevallen door justitie.

  Als Micha die nuance en zorgvuldigheid ook betracht had, dan had hij gewoon met zijn vriendin zijn goedbetaalde fietstochtjes kunnen blijven maken in Laos om in zijn vrije tijd kritisch te schrijven. Waarom ziet hij dat niet in, waarom wil hij zo niet leven?

  BeantwoordenVerwijderen
 75. @Ruud Harmsen

  "Vanity; my favorite sin" (Al Pacino in the Devil's Advocate)

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Kat mag vinden en denken wat hij wil, en geeft hier zijn vrije (onmiskenbare)mening. De schorsingsvoorwaarden , die wij overigens niet kennen, moeten dus legitiem zijn, en mogen niet in strijd zijn met de grondwet, mensenrechten, dacht ik zo. Die vraag is door mk hiermee op de spits gedreven. Kop dicht anders gevangenis, tja nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Gut shabbos, Ziva. Tiep je nou zelf, of huur je daar een mavo goy voor in? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. De schorsingsvoorwaarden , die wij overigens niet kennen, moeten dus legitiem zijn

  Je had je beter kunnen informeren, @geen. Die schorsingsvoorwaarden kennen we wel, want die werden hier gepubliceerd, wat in zichzelf trouwens al een schending van die voorwaarden is. Want ook die voorwaarden maken deel uit van het dossier.

  Overigens zijn zulke voorwaarden doodnormaal in een zaak als die van Kat. Niets onwettigs aan te bekennen.

  Maar serieus? Je was dus al die tijd niet op de hoogte van deze voorwaarden, waar ik vrijwel onophoudelijk naar verwees? Wow.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. @ziva
  Jawel, ik doel op het simpele feit dat wij niet alle afspraken kennen die er gemaakt zijn. Tevens of de schorsingsvoorwaarden die wij wel gezien hebben niet in strijd zijn met de grondwet, mensenrechten. Dat laatste weten wij nog niet. MK stond voor de voldongen keus om vrij te kunnen zijn. Tekenen onder zware druk , is nl niet rechtsgeldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Shana tova u'metuka @geen

  Maarruh, zit ik nu al zo in je hoofd dat je tegen mij begint te praten terwijl je antwoord aan Jeroen probeert te geven?

  Of is dit het niveau wat ik van Mavo-goy typistes kan verwachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 81. @ziva
  Ik miste de vlag al, shit nu weet jeroen dat ik iets meer dan een mavo klant ben. Niet verder vertellen, want zijn meerwaardigheidsgevoel lust ik rauw, vooral dat schelden. Dus mondje dicht daarover. Hij leest dit toch niet.:-) moest suide tikken van de maffe siterobot!!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. @geen

  Ik neem althans aan dat je bericht aan mij gericht was.

  Ik dacht na over de mogelijkheid dat Micha het een en ander wegliet uit die voorwaarden. Bijvoorbeeld dat hij zich moet laten evalueren door een psychiater, wat dat betreft zou een scan van het vonnis overtuigender zijn geweest. Maar wat er staat zal ongetwijfeld geciteerd zijn uit de tekst die Micha ontving, want zo'n publicatieverbod dient natuurlijk zijn belang niet.

  Volgens mij snap je niet hoe het werkt met schorsingsvoorwaarden: een rechter heeft de bevoegdheid (zijn zogenaamde discretionaire bevoegdheid, om die gewoon te stellen en er buiten de standaardvoorwaarden om nog een paar nieuwe bij te verzinnen ook. Is verder geen enkele beroepsmogelijkheid op (het is immers geen vonnis).

  Dus al ga je op je hoofd staan, je verhalen over grondwetten en mensenrechten halen niets uit. Prima verankerd in de wet en met protocollen omgeven, wat een rechter wel en niet mag doen als hij een hechtenis schorst.

  En als Micha bezwaar aantekent tegen zijn vrijlating mag hij altijd terug natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. een scan van het vonnis

  Oeps. Ik bedoelde een scan van de schorsing. Want dat is dus geen vonnis.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. En Micha Kat, hij lasterde voort: http://www.nrc-ombudsman.nl/artikel/1785/criminelen-met-dienstwapen.html#more-1785

  Zelfs al zou er iets van aan zijn, wat hij het beschrijft, wat best zou kunnen, de genuanceerdheid en overtrokkenheid maakt het eigenlijk al smaad nog voordat ik het gelezen heb.

  Precies de reden natuurlijk waarom hij bij geen enkel serieus medium meer aan de bak komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. @jeroen
  Er zijn nog hogere gerechtshoven en meerdere (publicitaire)wegen naar Rome. Er staat nogal een hoog goedje op het spel. Dus jurisprudentie ,proefproces , je weet niet wat de achterliggende doelen zijn.
  Schorsingsvoorwaarden gelezen hebbende, en de juridische impact juist inschatten zijn totaal verschillende dingen. Ik zei je al eerder dat mk goede adviseurs en vrienden om zich heen heeft. Zoiets moet je nooit onderschatten, ga je minder vaak op je bek. Gewoon alle mogelijkheden open houden totdat er een feitenconstellatie gemaakt is,
  Waarbij ook een overheid niet onder zware druk mag laten tekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ja, ongelofelijk stukje weer van Kat.

  Ik kan me overigens ook voorstellen dat de rechter dit soort gedrag niet gaat waarderen de 10de december. Het is immers niet pas laster en smaad wanneer het doelwit aangifte gaat doen.

  Kat laat hier gewoon (wederom) zien volkomen lak te hebben aan de rechtbank.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Nou @geen, hij heeft zijn schorsingsvoorwaarden al lang en breed overschreden (drie keer om precies te zijn) en zijn gesprekspartners zaten hem constant uit te lokken zich uit te laten over de zaak.

  Wat een fantastische vrienden. Het liefst zouden die zien dat hij in een duistere kelder gewaterboard wordt en dat ze het mogen filmen, zodat ze geile martelaarsnuff voor op hun saait hebben. Het juridisch advies van zijn maatje Jeroen de Kreek helpt hem natuurlijk ook alleen maar verder in de sjit.

  Wat je wil zeggen met die random juridische kreten (geen van beide zijn van toepassing zijn op het geval van Kat) is me al helemaal onduidelijk.

  Als laatste: Ik legde in mijn reactie zojuist aan je uit hoe het werkt met schorsingsvoorwaarden, maar uit jouw daarop volgende stukje blijkt dan dat het helemaal niet tot je doordrong wat er net geschreven werd. Raar is dat.

  Gisteren hadden we de lat liggen op een leesbare zin en vandaag zouden we het eens met twee zinnen per reactie kunnen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. @jeroen
  Jouw hoogmoedige kennis,is h.g.v. cursus ver plassen op de Eiffeltoren.

  Dat zijn 2 zinnen
  Nujij :-o

  BeantwoordenVerwijderen
 89. dat was nog niet eens een grammaticale zin, @geen. Ik moest echt even aan de moeder van Molloy denken, van Samuel Beckett:

  "...She jabbered away with a rattle of dentures and most of the time didn't realize what she was saying. Anyone but myself would have been lost in this clattering gabble, which can only have stopped during her brief instants of unconcsciousness. In any case I didn't come to listen to her.

  I got into communication with her by knocking on her skull. One knock meant yes, two no, three I don't know, four money, five goodbye. I was hard put to ram this code into her ruined and frantic understanding, but I did it, in the end. That she should confuse yes, no, I don't know and goodbye, was all the same to me, I confused them myself. But that she should associate the four knocks with anything but money was to be avoided at all costs. During the period of training, therefore, at the same time as I administered the four knocks on her skull, I stuck a bank note under her nose or in her mouth. In the innocence of my heart! For she seemed to have lost, if not all notion of mensuration, ast least the faculty of counting beyond two..."

  BeantwoordenVerwijderen
 90. @jeroen
  2 zinnen zijn 2 zinnen bestaande uit 4 regels. Beter nadenken.

  Het wil er maar niet in bij jou. Leesopdrachten heb ik een bloedhekel aan, doen complotters ook. Voor je het weet ben je een geconditoneerde overloze google en joetjoep geleerde. Duurde wel lang, voordat jij besefte dat alleen maar 2 zinnen snoeiharde logica bijeen voor jou onmogelijk is.

  MK kunnen ze volgens mij niet alsnog voor gek verklaren. Dan zouden ze een overeenkomst met een gek gesloten hebben onder zware druk.De vrijgelaten MK is dus niet gek, volgens de aanklagers zelf.

  1+1=2 zolang de afspraak staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Het klopte voor geen meter, @geen. Het was volstrekte wartaal, zoals je die natuurlijk ook wel kan verwachten van een mavo klant. Je zette een komma op de verkeerde plek, gebruikte een niet bestaande afkorting (ik neem althans niet aan dat je "Heavy Goods Vehicle" bedoelde) en schreef inderdaad strikt genomen maar een zin. Ik zie na je eerste "zin" in ieder geval geen interpunctie meer.

  Je schrft dat je een hekel hebt aan leesopdrachten (zie je wel vaker bij mensen met een oppositionele stoornis), maar het lijkt me toch echt dat je die schorsingsvoorwaarden gelezen moet hebben voor je erover mee kan praten.

  Anders loop je het risico dat je gesprekspartners je volkomen terecht niet voor vol aanzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. MK kunnen ze volgens mij niet alsnog voor gek verklaren. Dan zouden ze een overeenkomst met een gek gesloten hebben onder zware druk.De vrijgelaten MK is dus niet gek, volgens de aanklagers zelf.

  Je denkt dat schorsingsvoorwaarden zoiets als een overeenkomst zijn? Ontzettende mongool, die stelt de rechter gewoon eenzijdig.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Dat denkt @geen niet alleen, maar Micha Kat ook getuige zijn publieke vraag aan de OvJ.

  Kat kan onder voorwaarden instemmen met de schorsingsvoorwaarden, maar ziet een onafhankelijke arbritage noodzakelijk indien dit niet de uitleg blijkt te zijn.

  Het is eigenlijk wel hilarisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. @jeroen
  Mongool is een mavo scheldwoord. Ga Nickelodeon kijken of zo, je bent aantoonbaar bipolair, ook nog forensisch bewezen, door een forensisch schriftexpert. Mensen lezen mee. Micky Mouse is in tha house. Genoeg voor vandaag. Je hebt waarschijnlijk veel grammaticaal correcte kerende post gelezen in je leven. Boekenwijs staat nog steeds gelijk aan liegen anno 2012 @jeroen ot morn en prettige avond

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Opnieuw, de tikfouten waren zo erg dat de begrijpelijkheid in het geding komt:

  Zelfs al zou er iets van aan zijn, van wat Micha Kat beschrijft -- wat best zou kunnen -- de ongenuanceerdheid en overtrokkenheid maakt het eigenlijk al smaad nog voordat ik het gelezen heb.

  [Inmiddels heb ik het gelezen.]

  BeantwoordenVerwijderen
 96. @ziva
  Tuurlijk is het hilarisch, wie dit al serieus neemt is grappig. Kat heeft ze voorlopig bij de veter genomen. Zie een heel andere afloop.
  Jij ook prettige avond, krijg weer op mijn kop hier noeg is noeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. @geen

  Als ik je een "mongool" noem bedoel ik natuurlijk niet al die lieve mensen met het Down syndroom, maar iemand zoals jou.

  Boekenwijs staat nog steeds gelijk aan liegen anno 2012

  Dat is nou precies wat ik bedoelde met de "vijandige domheid" die ik in Venray aantrof. Maar zo ligt het natuurlijk niet, @geen. Die boekenwijsheid (en overigens ook redelijk wat praktijkervaring) betekenen vooral dat ik de feiten wat beter op een rijtje heb.

  Zoals keer op keer blijkt heb jij verder geen flauw benul, en komt dan ook heel voorspelbaar met allemaal onbenulligheden in plaats van argumenten aanzetten. Als je dat dan ook nog eens op hoge toon doet, ben je "in my book" een mongool.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Breedveld vatte het prachtig samen. Helemaal salonfähig, om iemand voor mongool uit te maken:

  Maar er zijn grenzen, zelfs bij de Roze Khmer! Marck Burema, alias Pritt Stift, heeft namelijk een ontzettende hekel aan het scheldwoord ‘mongool’. Wie het woord ‘mongool’ ijdel gebruikt, krijgt een lange, humorloze preek van Burema. Geen idee waarom juist het woord ‘mongool’ zo vreselijk gevoelig ligt (ja ik wéét dat het oorspronkelijk de duiding is voor iemand met het Downsyndroom, maar over ‘idioot’, ‘debiel’ en ‘imbeciel’ doet toch ook niemand moeilijk?), maar hypocriet is het, gezien mensen op GeenStijl worden doodgewenst en uitgescholden voor Varaflikker, trilhomo, neukhomo, heaumau, kuthoer, haatsnol, kudtmocro, zandneger en vult u de lijst hieronder in de reactieruimte zelf maar aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. @jeroen
  Ben niet geboren en heb er niks verloren. Ik kwam er wonen in 1975, had het idee dat ik een of andere kloostergemeente kwam. Hedde gij een megje? Wist ik veul! Ik zei maar ja. Desalniettemin de enorme groei meegemaakt, xerox,nestle,inalfa . Van durp naar grotere stad van 12 naar 40 duiz.. Weinig te beleven, maar 75% bestaat import, dat is een opmerkelijk trek naar volgens jou een aarsgat.
  Veel matpartijen meegemaakt met Jeruzalem/Boschveld kakkertjes, zo ging dat toen. Ken jij toevallig cafe zaal "Den Engel" F.Sijbers jr.?

  BeantwoordenVerwijderen
 100. @geen

  je bent aantoonbaar bipolair, ook nog forensisch bewezen, door een forensisch schriftexpert.

  !!1111ONE111!!

  Waarmee je andermaal aantoonde een mongool te zijn. Forensische schriftexperts zijn toch echt gespecialiseerd in handschriften. Je bent je ervan bewust dat je naar drukletters zit te kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 101. @jeroen
  Goed dat je het extra aanhaalde , @jeroen is de jeroen van de tekst volgens de expert. Bipolair is de psycholoog in mij die het zegt! Haha weer ingetrapt. Heb echt iets meer dan mavo gehad. Over dat mongool moet je niet mee in je maag blijven zitten, ik heb de meest verschrikkelijke scheldpartijen over mij heen gehad, kan er niet warm of koud van worden. Gewoon blijven schelden als jouw onmacht daarmee geholpen is. Maar ken jij Fun Sijbers? Goeie kerel trouwens, onlangs jong overleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Ken jij toevallig cafe zaal "Den Engel" F.Sijbers jr.?

  Houd me ten goede hoor, want dan heb ik het over begin tachtiger jaren. Maar lag de Engel niet een paar honderd meter voorbij Jeruzalem en de kerk, langs een straat die naar het centrum voert?

  Volgens mij gingen we daar altijd Apfelkorn drinken voor we verder Venray introkken.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. @jeroen
  Inderdaad, midden in het centrum. Boschveld/Jeruzalem jeugd durfde niet naar binnen als ik met de club binnen zat. Mooie tijd. Heel weinig drugs,weinig lesuitval, hoge slagingspercentages, kadaverdisciplines op scholen, mijn school had Colditz als bijnaam. Carnavalscafe,marktcafe,bruiloften etc. Jaren 80 dan zou het kunnen dat ik je ooit onder je reet getrapt heb. Haha als het zou kloppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. BREKEND: Waxinelichthouderwerper weer in het gevang, wegens, jawel: het zich niet houden aan de schrorsingsvoorwaarden en het opnieuw plegen van een strafbaar feit, namelijk smaad.

  Was net op de radio. Ik zie het nog nergens op de interweps.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Het is uiteindelijk helemaal goedgekomen. Ons groepje Hollandse kakkers had namelijk iets gemeenschappelijk met die kudtboeren uit Horst: we hielden allemaal van metal. Op een bepaald moment hadden we met z'n alleen een kaartje gekocht naar Monsters of Rock in Nurnberg (Metallica, Alice Cooper) en bleken we met onze aartsvijanden in dezelfde bus daar naartoe te zitten. Toen hebben we de strijdbijl maar begraven, hoewel het daarna nog wel eens tot een gewelddadig pogo-treffen kwam. Maar dat houd je toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. heh.. de hele dag Angel of Death van Slayer opzetten. Die tijd in Venray was echt mijn Micha Kat fase:

  Auschwitz, the meaning of pain
  The way that I want you to die
  Slow death, immense decay
  Showers that cleanse you of your life


  Ging ik ook zeuren over de vrijheid van meningsuiting als m'n ouders het niet meer aan konden horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. @jeroen
  Ik verdiende destijds wat bij als deurwachter oa tijdens carnaval(pentagon,hulsman). We werkten ze in allerlei standjes naar buiten, vandaar de kans dat ik je ken. Daarna mts gedaan, vervolgens bedrijfskunde gaan studeren.

  Betreffende mk, constateer ik tevens dat mk zijn mavo gedrag niet in overeenstemming is met zijn zeer brede kennis, die veel verder gaat dan alleen een universitair geschoolde als historicus kan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. @Ruud

  Interessante ontwikkeling. Wellicht snapt Kat nu ook beter wat er met dat moeilijke woord "schorsingsvoorwaarden" begrepen wordt. Wel benieuwd naar wat hij precies deed. Zou Erwin gereaguurd hebben op KLOL?

  @geen

  Volgens mij heb ik in het Pentagon tijdens de carnaval wel eens onder een tafel moeten duiken, omdat er een boer met een dubbelloops binnen kwam. Stond jij toen aan de deur?

  BeantwoordenVerwijderen
 109. @jeroen
  Nee,maar was wel aanwezig bij een schietpartij ,Pentagon midden in de nacht achter een gokkast gedoken eerste verdieping. Ergens rond 1979.

  Bij deze Erwin was/is volledige ontoerekeningsvatbaarheid van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Hij is in hoger beroep gegaan tegen die ontoerekeningsvatbaarheid en tijdens deze beroepsprocedure stelde de rechter voorwaarden aan zijn vrijheid. Hier vond ik nog een stukje.

  Hij schijnt nogal los te zijn gegaan op de twitters en zijn eigen site. Nooit een goed idee als je Erwin Lensink heet en het bijna prinsjesdag is.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. @geen
  Ik vind niet dat het verweer van Kat heel anders is dan dat van Lensink. Logisch bekeken faalt het op dezelfde manier, die eigenlijk al een beetje doet vermoeden dat er sprake is van ontoerekeningsvatbaarheid. ik bedoel ehh:

  "Graag zou ik alle aanwezigen tijdens mijn strafproces op woensdag 19 september 2012 aan het begin van mijn strafproces dan ook twee zeer duidelijke en leerzame Youtube – filmpjes laten zien, die het één en ander verduidelijken, hetgeen nu eindelijk ook enkele Tweede Kamerleden, waaronder inmiddels Marianne Thieme (PvdD) bewust aan het worden zijn met de volgende filmnamen op Youtube (internet website):
  1. “Why you are a slave. Rothschild`s own you! End the Fed! Met een duur van 10.17 minuten van het filmpje.
  2. “Banking. The greatest scam on earth”. Met een duur van 9.36 minuten van het filmpje.
  In ieder geval zal ik mijn laptop, die valselijk in beslag is genomen, zogenaamd omdat ik “de troonrede had getracht bij te wonen”, volgens wijkagent Saris van de politie Winterswijk mee nemen om de Youtube filmpjes te laten zien"


  w000t!

  Terwijl het dus eigenlijk over het gooien van een waxinelichtje gaat. Op exact dezelfde manier is het idioot om te stellen dat de strafzaak tegen Kat over Demmink zou gaan. Die gaat namelijk over vandalisme, bedreigingen en bommeldingen. Dat werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Hij schijnt nogal los te zijn gegaan op de twitters en zijn eigen site.

  Nou, ik heb even door zijn tweets en site gescrolled, en dat 'los te zijn gegaan' valt volgens mij wel mee.

  Nooit een goed idee als je Erwin Lensink heet en het bijna prinsjesdag is.

  Ook niet als je Micha Kat heet, en je op de rol staat wegens opruiing voor een terroristische aanslag op de Gouden Koets.

  BTW. Uit het artikel van de Gelderlander:

  [...]In de tussentijd mocht hij geen strafbare feiten plegen. Dat heeft hij wel gedaan, zegt het OM, want er is aangifte gedaan van 'smaad danwel belediging'. [...]

  Dus, als Pauline Krikke morgen even bij haar korpschef langs fietst, kan Micha vanaf maandag weer werken aan zijn erehaag in de gevangenis.


  BeantwoordenVerwijderen
 113. @Ziva

  De Gelderlander schrijft:

  Op die site heeft hij zich, aldus advocaat Menick, "niet al te complimenteus over de vriendin van zijn broer uitgelaten." Ook zou hij, aldus Menick, in een gesprek met de politie in Winterswijk hebben gehint op het nogmaals gooien van een waxinelichthouder naar de Gouden Koets.

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Aha, Lensink deed dus een "Pauline Krikke-tje" over de rug van de vriendin van zijn broer, maar de dreigingsanalyse van de politie Winterswijk was kennelijk de druppel om hem preventief op te pakken.

  Mooi, goed nagedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. @jeroen
  Bij dreiging is het helder, opsluiten. Bij Kat moet dit eerst nog bewezen worden, zoja dan aanpakken, zeg ik bescheiden.

  Tot nu toe dreigt mk niet, en geeft alleen zijn al dan niet geacteerde vrije mening. Theo van Gogh, Fortuin, wilders ja parlementair onschendbaar, kom op hoe lang moet dit rijtje zijn.

  Bij deze waxinemaf met overdosis csi tv, die oude onbekende lijken wil benutten , om de koningin van de troon te werpen, staat ontoerekeningsvatbaarheid vast. Dan zal er ook ergens een volmacht liggen neem ik aan. Dus als zodanig niet te vergelijken met mk, zolang mk geen gevaar of dreiging is. Op basis van meningsuiting opsluiten en mk voor gek verklaren, ben benieuwd. Zo bang kunnen ze niet van de kat zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Je verwart Kat's doorlopende gedrag met de voorliggende aanklacht, @geen. Het is te hopen dat hij niet meer gaat dreigen, maar hij werd natuurlijk wel aangeklaagd wegens (doods)bedreigingen. Dat heeft niets met de vrijheid van meningsuiting te maken, zeggen dat er een bom ligt in een gebouw waar veel mensen werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. @jeroen
  Pas als dit onacceptabel en idioot kamikazegedrag bewezen is. Daar zijn we het snel over eens.

  Krijg commentaar van mensen hier. Dadelijk laten ze mij nog ophalen, niet de bedoeling
  Ot morn

  BeantwoordenVerwijderen
 118. @Jeroen

  Kat is al veroordeeld wegens een telefonische doodsbedreiging.

  Bovendien vind ik een daadwerkelijke veroordeling niet de maatstaf om preventief op te treden. Zo heeft Kat al meerdere keren opgeroepen tot bijv het leegroven van de MSM-kranten kiosken. En het sadistische PTTS verhaal mag wat mij betreft ook keihard worden meegeteld in die risico-analyse.

  Wachten tot de bom barst is a 'really bad attitude'.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Iemand tikt/belt ergens onder zijn naam met rottigheid. En dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 120. @ziva

  Inderdaad is een veroordeling helemaal geen criterium om op te treden. Bij iemand die al eerder veroordeeld werd heeft het "innocent until proven guilty" natuurlijk een zekere betrekkelijkheid.

  Met je risico analyse ben ik het eens. Niet alleen omdat hij al drie keer zijn voorwaarden overschreed en dat met een soort uitdagende houding doet die verdere escalatie doet vrezen, maar omdat hij mensen voor zijn zaak zit te mobiliseren, zoals naar voren kwam tijdens die uitzending op Argusoog.

  Het heeft een grotere olievlekwerking dan Lensink die boos is op de vriendin van zijn broer en als je ziet welke groep dat oppikt (ik noem een Ben vd Brink) gaat er zelfs een veel bredere risico analyse spelen.

  @geen

  Dit heeft dus helemaal niets met de vrijheid van meningsuiting te maken. Ook niet als dat het huis van Demmink is. Dat heet vandalisme en is strafbaar, welke creatieve rechtvaardiging hij erbij bedacht.

  Magdat? Neen. Als ik morgen het huis van Holleeder ga bekladden omdat ik het zo naar van hem vind dat hij Heineken ontvoerde, word ik ook gearresteerd.

  Het is natuurlijk waar dat hij nog niet schuldig verklaard werd, maar wat Kat daar deed is voor mij verder helder. Zijn andere misdrijven werden op dezelfde manier gedocumenteerd, dus daar bestaat verder geen enkele twijfel over.

  Het fysieke bewijst ligt er en is volgens mij wettig en overtuigend. De enige vraag die nog overblijft, is dus de reden van zijn misdrijven: deed hij het omdat hij gek is, of omdat hij een doortrapte misdadiger is? Ik denk dus het eerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Die vlieger gaat nu niet op @geen.

  Het aanzetten tot geweld en terrorisme heeft Kat allemaal onder zijn eigen naam gedaan. Het beledigen en belasteren van Pauline Krikke idem.

  Je kan dan wel leuk gaan hyperventileren dat Micha dit niet is, maar de kaboutertjes, maar really daar wil zelfs jij toch ook niet intrappen?

  If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably....

  Niet wachten tot het uit de hand loopt, gewoon oppakken, door de scanners halen, en pas weer loslaten zodra je met voldoende zekerheid kan stellen dat de put gedempt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Wat jullie vinden in de geschetste context helemaal mee eens.

  Maar hoe het werkelijk is, is niet uitgesproken, ja de grafiti enz.

  De geuitte dreigementen zijn nog nergens wettelijk gewogen. Of ik moet mij vergissen.

  Ik vraag, wat als, iemand met een hele grote hekel aan mk nu op dit moment als een geloofwaardige mk belastende dingen tikt?
  Identiteitsfraude die ook nog eens dubbel anoniem is, waarbij de verantwoordelijkheid bij een andere hoofdredacteur ligt. Dat is het explosieve toekomstprobleem.
  Grote truuk van de flinke anoniempjes die de gekste dingen tikken. Dweilen met de kraan open zolang authenticatie ontbreekt aan de voorkant. Mk is peanuts, in vergelijking met het aanstormende probleem. Ik redeneer dus zeker niet als het gedefinieerde vriendje van kat. Maar op basis van deze beoordelingen zwermen de nieuwe "Leo de Beos" al richting de startbaan. Dweilen met miljarden anonieme kranen open.


  BeantwoordenVerwijderen
 123. @geen

  Dat valt allemaal wel mee. Identiteitsfraude is natuurlijk een probleem, maar wordt in dit soort gevallen nog vrij goed afgevangen door bijv de verantwoordelijkheid van het 'strafbare' ook bij de eigenaar van het domein te leggen.

  Daarnaast is er bijv al in de US een wet aangenamen waar met name 'hate crimes' of 'cyberstalking' zwaarder worden gestraft wanneer deze anoniem gebeuren. Dus @geen levert je meer jailtime op als @chefkevenray

  Dus dat 'aanstormende probleem' gaat wel meevallen. Tja, de banken, credit card organisatie's en grote e-commerce organisatie's zullen de boel wel blijven hypen om zo hun eigen risco zoveel mogelijk weg te duwen richting wetgeving. Maar ach, dat is nooit anders geweest, dus zo zenuwachtig zouden we daar niet over moeten worden.

  Waar het hier echter omgaat is hoe ver we accepteren dat idioten zoals Micha Kat, willens en wetens andere personen schade berokkenen, en waar we de grens leggen van bijv 'terrorisme'.

  Bijv, is terrorisme een idioot die met een dubbelloops een kroeg in Venray komt binnenwandelen, of is een terrorist een bomgordel drager die een terras in Tel Aviv op komt wandelen?

  You tell me. Voor mij is er namelijk geen verschil. En aan juridisch geneuzel over semantics - als in; ik bedoelde het anders - heb ik al helemaal een broertje dood.

  Is het oproepen om voorwerpen te gooien naar het symbool van het Koninkrijk anders dan het doden van een ambassadeur als soortgelijk symbool van een natie? In mijn beleving dus niet.


  BeantwoordenVerwijderen
 124. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Mooi, voldoende aanleiding dus om hem op te pakken. Ik hoop dat het met een anti-terrorisme unit is gebeurd, en dat de blauwe plekken Lensink weer wat richting de Aarde duwen.

  Medelijden met dit soort idioten kost uiteindelijk altijd het leven van onschuldige burgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 126. @ziva speciaal voor jou dan nog even vandaag, anders heb ik een echt probleem, maar dan hier, dat is pas een probleem kan ik je zeggen.  Valt wel mee? Nooit meer zeggen, dit is web probleem nummer uno met stip.

  Iemand kan makkelijk een kudde nep israeliers van alles en nog wat anoniem laten propageren. Ga je niet blij van worden, kan namelijk ook als @ziva. Wat er komt gaat dit onmogelijk maken. Israel mag dus blij zijn.

  Ik ben best bereid om tezijnertijd met een simpele link je iets te duiden, overtuigen is daarna niet noodzakelijk meer. Sorry voor dit vage momentje. Maar als je goed leest snap jij best in welke richting ik doel. Heeft alles met authenticatie, ttp, technisch, juridisch de hele santekraam.


  Nu kap ik anders gaat het echt fout hier. Prettige avond allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 127. @ziva

  Dat zal me leren om iets klakkeloos van klol over te nemen. Zlicha. Hij geeft geen moment in dat interview aan dat hij van plan is om naar Den Haag te gaan op Prinsjesdag, hij spreekt het zelfs tegen op 23:50.

  Dus dat zal hij wel in een direct contact met de politie hebben gezegd. Wel heeft hij even een raadselachtige glimlach op zijn gezicht voor hij het ontkent. Als dat al genoeg reden is moet Micha al helemaal uitkijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Kinderen. Echt. Jullie zitten hier nu al meer dan week de hele dag over Micha Kat te zaniken. Enig zelfinzicht zou op zijn plaats zijn.

  Nailed it!  BeantwoordenVerwijderen
 129. @Jeroen

  Voor mij maakt het geen verschil. Dit soort wandelende bomgordels kan je niet strak genoeg houden. En ja, dat geldt ook voor Micha Kat.

  Zodra iemand alleen maar destructief bezig is, moet je hem/haar ook als zodanig behandelen.

  Wegwezen met die mafketels die er alleen maar op uit zijn om de boel te verzieken. En wie niet wil luisteren moet maar voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 130. BTW Zlicha = Slicha. met een 's' dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. En wie niet wil luisteren moet maar voelen.

  inderdaad ja...

  The Merry goed 'round

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 134. @Mind Fever

  Inderdaad. En de wereld wil nog steeds dat we vooral niet te hard moeten optreden tegen de idioten die het machtig prachtig vinden om Israelische burgerdoelen te bestoken met raketten.

  Onbegrijpelijk!

  Ik bedoel in alle oorlogsretoriek heeft Israel nog nooit gedreigd om bijv Teheran van de kaart te vegen. Toch beloven de Iraanse generaals iedere vrijdag weer om Israelische steden als Tel Aviv of Haifa met tienduizenden raketten te bestoken en met de grond gelijk te maken.

  Burgerdoelen aanvallen? Wat voor een held ben je dan?

  Oh wacht, dezelfde helden als die hun guerilla's leren om zich achter burgers, kleuterscholen en ziekenhuizen te verschuilen. Lafhartig tuig dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Nee dat vind ik wat kortzichtig eigenlijk.

  Ik zie het gedrag van Hamas enkel als wanhoopsgedrag - wat ik al vaker heb aangegeven.

  Burgerdoelen aanvallen is laf zeg je? Is dat niet exact hoe Israël haar bestaan tot verwerkelijking heeft gebracht? De Irgun, Deir-Yassin etc. etc..

  Ik snap dat het wat lullig is om ineens zoveel jaar terug de tijd in te gaan, maar doe het enkel ter aanduiding.

  Lafheid is maar een relatief begrip afhankelijk van iemands persoonlijke denken. Ik bijvoorbeeld vind Israël in veel opzichten laf. De vreselijk agressieve en machtige Zionistische Lobby die zoveel macht heeft weten te verwerven en zo schaamteloos de Holocaust gebruikt als hef middel voor politieke doeleinden.. dat vind ik dus laf.


  BeantwoordenVerwijderen
 136. @Mind Fever

  Vreemd. Voor welke politieke doelstellingen wordt de holocaust gebruikt? Ik kan me namelijk nogal wat politieke doelen voorstellen waar je het wellicht ook mee eens bent: bijvoorbeeld dat genocide niet zo'n goed idee is, ik noem maar wat.

  Mijn vraag is dus welke politieke doelstellingen wel in verband gebracht mogen worden met de holocaust en welke niet. Waar leg je de grens?

  BeantwoordenVerwijderen
 137. @Mind Fever

  Je haalt nogal wat verschillende zaken door elkaar.

  Het is een populair revisionistisch verhaaltje dat in Deir-Yassin slechts onschuldige burgers in angst en beven de moordenaars van de Irgun Brigade binnen zagen sluipen.

  Integendeel, tot en met Iraakse strijders wachtten de Israeli op, en het doel was eenvoudig; afslachten die zionisten. De Israeli daarentegen hadden zelfs toen al het fatsoen om voor het dorp in te trekken met geluidswagens de burgers te waarschuwen. Nu doen we dat met een sms-systeem, en waar nodig met flyers.

  Daarnaast is het voorbeeld van Deir-Yassin niet te vergelijken met vandaag, en zeker niet met de retoriek om bijv Tel Aviv van de kaart te vegen. Een metropool platgooien of een dorpje midden in een strijd om een bepalende strategische positie is, helaas, niet met elkaar te vergelijken.

  Hamas, wanhoopsdrang? Ach welnee. Terrorisme is hun bestaansrecht. Daar krijgen ze de partijkas, en dus hun macht, mee gevuld. Vrede is dodelijk voor Hamas. Daarom willen ze het ook niet.

  De lobby is sterk. Toegegeven, maar is dat verkeerd? Kan je iets laf noemen omdat het goed is in waar het voor ontworpen is. Goed is in het spel dat het speelt? Goed is in wat iedereen doet, alleen niet zo goed?

  Kom op. Als iemand beter gitaar speelt dan jij, of minder maar wel meer succesvol, kan je wel roepen naar die 'betere partij' dat het allemaal zo vreselijk oneerlijk is, maar je kan je tijd beter besteden aan het beter worden van het spelen van het spel.

  Echt, met mensen die zeggen; de Zionistische lobby is te machtig, te oneerlijk, te whatever, heb ik niet zoveel. Dan denk ik alleen maar: Nou, okay, goed, en dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Verdorie wilde eigenlijk even gaan zwemmen. Nee. Ik ga echt even even zwemmen, ben over 1,5 uur weer terug. Dan ga ik verder, beloofd.

  Mijn excuses allen.

  BeantwoordenVerwijderen
 139. 1,5 uur op je wachten om je geduldig uit te leggen hoe die populaire praatjes in je hoofd werkelijk zitten? You've got to be kidding me?!

  Waar zie je me voor aan? Een nimrod?

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Grappig wel, dat ontwijkende. Als je ergens op ingaat of probeert verder uit te werken dan de gangbare oneliners, wordt er al snel afgehaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 141. @ziva je zegt
  -----------
  @mindfever
  Waar zie je mij voor aan een nimrod?
  ------------

  Na 20 jaar internet zie ik alleen nicks en bij behorende teksten die soms uitdagen. Meer is er niet te zien, of te halen. Rest is al dan niet kwaadaardige of misselijkmakende zieleritus. Soms is het wat, vaak is het kul. Wet van bartjes. Dat is het probleem. Virtual mindfuckweb. Dus hou je roer moreel recht. Anderen verwachtingen zijn nooit te spiegelen aan de eigen werkelijkheid,

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Nou, bedankt voor je wijsheden, @geen. Wat een inzicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. @ziva
  Je mot nog heul veul leren, ben nog steeds bezig na 52 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 144. @ziva
  Denk jij nou echt dat een doortrapte en gevaarlijke anti semiet op een Hollands blog de Israelische vlag aanvalt? @papi fake fantastico is het enigste wat je krijgt. Dat is pas inzicht. Ga je plan eens bijschaven, wil jouw initiatief wel wat met wat tips onderbouwen, om die eikels te ontmaskeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. 1,5 uur op je wachten om je geduldig uit te leggen hoe die populaire praatjes in je hoofd werkelijk zitten? You've got to be kidding me?!

  Waar zie je me voor aan? Een nimrod?


  Whaha! Nimrod. Geniaal mooi woord.

  Moet meteen aan deze film denken. Moet je zien Ziva.

  @Jeroen,

  Grappig wel, dat ontwijkende. Als je ergens op ingaat of probeert verder uit te werken dan de gangbare oneliners, wordt er al snel afgehaakt.

  Zeg narcistisch gedrocht, was ik überhaupt met jou in gesprek?

  BeantwoordenVerwijderen
 146. @mindfever
  Zo een goeie hebben we nog niet gehahad. Mocht jij "De vreselijk agressieve en machtige Zionistische Lobby" te willen vervangen voor "de niet in Israel wonende laffe lobby" kan ik mij een stief eind vinden in wat jij zegt.

  @ziva
  Wat @papi lafheid de loepzuivere te berde bracht, is vele male meer een reden om een SWAT op zijn dak te sturen, dat is niet te rijmen met jouw virtuele blote gesuggereerde draaikont. MK is daar een watje bij, die nog geen vlieg dood kan slaan. Snoeiharde logica zonder illusies.

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Het is een populair revisionistisch verhaaltje dat in Deir-Yassin slechts onschuldige burgers in angst en beven de moordenaars van de Irgun Brigade binnen zagen sluipen.

  Integendeel, tot en met Iraakse strijders wachtten de Israeli op, en het doel was eenvoudig; afslachten die zionisten. De Israeli daarentegen hadden zelfs toen al het fatsoen om voor het dorp in te trekken met geluidswagens de burgers te waarschuwen. Nu doen we dat met een sms-systeem, en waar nodig met flyers.


  Dat is altijd zo vermoeiend aan deze discussie. Dat welles genietes.

  Daarnaast is het voorbeeld van Deir-Yassin niet te vergelijken met vandaag, en zeker niet met de retoriek om bijv Tel Aviv van de kaart te vegen. Een metropool platgooien of een dorpje midden in een strijd om een bepalende strategische positie is, helaas, niet met elkaar te vergelijken.

  Strategische positie? Kom op zeg. Ethnic cleansing bedoel je.

  Ik zou het fijn vinden als jij/jullie wat betreft jullie korte geschiedenis gewoon wat eerlijker konden zijn. Iets van: "ja, dat hebben we gedaan. We hebben ze eruit getrapt, dat is en was nog steeds de bedoeling"

  Daar zou ik zoveel meer genoegen mee nemen.

  Hamas, wanhoopsdrang? Ach welnee. Terrorisme is hun bestaansrecht. Daar krijgen ze de partijkas, en dus hun macht, mee gevuld. Vrede is dodelijk voor Hamas. Daarom willen ze het ook niet.

  Gaap.

  De lobby is sterk. Toegegeven, maar is dat verkeerd? Kan je iets laf noemen omdat het goed is in waar het voor ontworpen is. Goed is in het spel dat het speelt? Goed is in wat iedereen doet, alleen niet zo goed?


  Ik heb niet gezegd verkeerd. Ik noem haar laf. En voeg daaraan toe, vanuit mijn perspectief. Ik begrijp best dat jij het anders ziet, want jouw positie is anders. Jij ziet het spel anders als ik en hoopt op een andere uitkomst.  BeantwoordenVerwijderen
 148. @Geen

  Zo een goeie hebben we nog niet gehahad. Mocht jij "De vreselijk agressieve en machtige Zionistische Lobby" te willen vervangen voor "de niet in Israel wonende laffe lobby" kan ik mij een stief eind vinden in wat jij zegt.

  Whatever dude.

  BeantwoordenVerwijderen
 149. @Mind Fever - 15 september 2012 20:41

  Als barracuda een stukje zou schrijven over de kwaliteit van de HEMA rookworst zou het er hier meteen over gaan wat die kale idioot nu vaker uit de muur bij de FEBO trekt. Een kroket of een frikandel? En hoewel die obsessie een interessant fenomeen an sich is wordt deze overkill inderdaad wel een beetje héél erg boooring. Gaat werkelijk he-le-maal nergens over.

  BeantwoordenVerwijderen
 150. @mindfever
  Mag toch aannemen dat ook jij @ziva als een hele vreemde webclown met grappig vlagvertoon ziet?

  BeantwoordenVerwijderen
 151. @Loena-tik

  Inderdaad. En dan zouden ze gaan bekvechten over dat hij de kroket nou koos vanwege zijn psychische problemen of gewoon om geld te besparen.

  @ Geen,

  Nope. Ziva is geil.

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 152. @mindfever
  Ik ga mijn hut opzoeken, maar kerel pas op voor de virtuele freaks.kan zomaar een zwakzinnige betaalde getikte travo zijn. Maar ja dat snap jij ook wel.
  Ot morn

  Nb
  Ze duiken als enorme mensenhaaien met kunstgebitjes. Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Ik schat @geen in op een Febo Kidsbox en @Ziva op een Broodje Bal. Met dubbele mayonaise.

  p.s. Om te bewijzen dat ik geen robot ben dien ik bij deze reactie "11indinna" te tiepen.
  1 + 1 = 2 dus als dat geen intieme dinnerdate tussen die 2 wordt weet ik het niet meer. Maar ik geef m'n bek ook maar een douw.

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Whaha een Febo Kidsbox?. Maar volgens mij is Ziva meer van de cheeseburger..

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Joroen citeerde:
  ==
  1. "Why you are a slave. Rothschild`s own you! End the Fed! Met een duur van 10.17 minuten van het filmpje.
  2. "Banking. The greatest scam on earth".
  ==

  OMG. Erwin Lensink gaat ook mee in de Money as Debt-gekte. De PvdD reageerde daar ook nogal raar over op Alex de hypotheekweigeraar, reden waarom ik nooit meer op de PvdD wil stemmen. (En op de SP ook niet, zo ik dat al ooit van plan was; ook die snappen het niet.)

  Nou ja, aan mij zal het niet liggen, net eindelijk artikel 11 voltooid en provisorisch vertaald. De uitleg is beschikbaar maar de mensen aan wie het besteed is, willen het toch niet horen. http://rudhar.com/economi/monydebt/nl/011clfnd.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Ziva schreef:
  "En wie niet wil luisteren moet maar voelen."

  Filmpje bekeken, mijn beoordeling: misdadig geweld, niet goed te praten. Punt.

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Mind Fever wees op:
  "Missile attack on Haifa Israel"

  Ook misdadig geweld. Niet goed te praten.

  BeantwoordenVerwijderen
 158. @geen:
  "Na 20 jaar internet zie ik alleen nicks en bij behorende teksten die soms uitdagen."

  Ik weet niet hoor, maar ik ben al sinds 1989 (aantoonbaar; in mijn herinnering eerder 1986) op usenet/internet, en altijd openlijk onder mijn eigen naam. Dat anderen dat niet durven is hun probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 159. @Ruud Harmsen

  Wellicht ben jij wereldwijd de eerste persoon die online overal aanwezig is onder zijn eigen naam maar in Real Life een 'nick' is.
  Voorwaar. Een unieke prestatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 160. @Mind fever

  Zeg narcistisch gedrocht, was ik überhaupt met jou in gesprek?

  Tja.. dit is een publiek forum, halve zool. Als je exclusief met Ziva in gesprek wil zijn stuur je haar maar een mailtje.

  Bovendien ben ik ook pro Israel. Iets minder rechts dan Ziva denk ik, maar als je de gewapende strijd tegen Israel zou willen voeren krijg je eerst een knieschot van Ziva en daarna een nekschot van mij. Als het mag van Ziva althans, want die heeft een hogere rang.

  BeantwoordenVerwijderen
 161. @mind fever

  Overigens had ik evengoed een vraag voor je. Ik zal mijn vraag aan je nog een keer copypasten:

  Voor welke politieke doelstellingen wordt de holocaust gebruikt? Ik kan me namelijk nogal wat politieke doelen voorstellen waar je het wellicht ook mee eens bent: bijvoorbeeld dat genocide niet zo'n goed idee is, ik noem maar wat.

  Mijn vraag is dus welke politieke doelstellingen wel in verband gebracht mogen worden met de holocaust en welke niet. Waar leg je de grens?

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Punten die je wat mij betreft rechtstreeks aan de holocaust mag relateren:

  - Het bestaansrecht van de staat Israel
  - Hamas die de staat Israel de zee in wil dringen
  - Het verbod op kosher slachten
  - De Iraanse atoombom
  - De nadelen van rassenhaat
  - De nadelen van de PVV
  - De inrichting van holocaust herdenkingen zoals op 4 mei (de schoorsteen moet ook roken)
  - Het strafbaar stellen van holocaust ontkenning

  BeantwoordenVerwijderen
 163. @Ruud

  OMG. Erwin Lensink gaat ook mee in de Money as Debt-gekte.

  Niet alleen is het een bizar punt in zichzelf, maar het heeft ook helemaal niets te maken met het feit dat hij een waxinelichthoudertje gooide. Even weinig als de argumenten van Micha te maken hebben met de aanklachten tegen hem. Ook dat hele Demmink verhaal is een bizar punt in zichzelf dat niets te maken heeft met graffiti of bedreiging. Ze lijken zich niet te realiseren dat eigenrichting verboten is. Dan is het feestje snel afgelopen en volgen er harde straffen.

  Bovendien mag Erwin wel wat meer rekening houden met het feit dat Beatrix enorm verloor aan Madoff. Dus als ze haar verliezen weer wat kan compenseren met fractioneel bankieren of whatever is daar toch niks mis mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 164. http://www.joop.nl/uploads/RTEmagicC_cartoon_Ren%C3%A9_Leisink.gif.gif

  BeantwoordenVerwijderen
 165. @ Mind fever 15/09 23:48


  Dat is altijd zo vermoeiend aan deze discussie. Dat welles genietes.

  Het zal inderdaad wel vermoeiend voor je zijn om telkens weer met feitelijke onjuistheden aan te komen zetten en tegen de muur van de realiteit op te lopen.

  Strategische positie? Kom op zeg. Ethnic cleansing bedoel je.

  Etnische zuivering was niet het doel, maar het opheffen van de blokkade van Jeruzalem. Niettemin was het verschrikkelijk wat daar gebeurde. Maar je kan "het" zionisme of Israel niet zonder meer verantwoordelijk stellen voor wandaden van de Irgun.

  Als tegenstander van het revisionistisch zionisme vind ik het in ieder geval vervelend om daarmee geassocieerd te worden. Die acties van de Irgun werden ook in Israel afgekeurd hoor. Zo kan je lezen op de wiki:

  The killings were condemned by the leadership of the Haganah—the Jewish community's main paramilitary force—and by the area's two chief rabbis. The Jewish Agency for Israel sent Jordan's King Abdullah a letter of apology...

  Als ik in die tijd had geleefd, had ik liever meegevochten met de Haganah tijdens operatie Yiftah ofzo.

  Ik zou het fijn vinden als jij/jullie wat betreft jullie korte geschiedenis gewoon wat eerlijker konden zijn. Iets van: "ja, dat hebben we gedaan. We hebben ze eruit getrapt, dat is en was nog steeds de bedoeling"

  Nou, ik erken dus niet dat "we" dat gedaan hebben, hoewel het zo'n zeventig jaar na dato nogal een "moot point" is. Ook keur ik de misdaden die daar gepleegd werden af, maar het gaat me weer te ver om een relatie te leggen tussen de situatie toen met die van nu. Ik wil in ieder geval niemand eruit trappen, want ik ben voorstander van een tweestatenoplossing (met behoud van Jeruzalem en de Golan, dat wel).

  Hoe zou jij het vinden om verantwoordelijk gesteld te worden voor de islamofobie van wilders, alleen maar omdat je Nederlander bent?

  Hamas, wanhoopsdrang? Ach welnee. Terrorisme is hun bestaansrecht. Daar krijgen ze de partijkas, en dus hun macht, mee gevuld. Vrede is dodelijk voor Hamas. Daarom willen ze het ook niet.

  Terrorisme is geen recht (los van het opblazen van het King David hotel dan), maar het is wel een recht om je zo goed mogelijk tegen terrorisme te verdedigen.

  Ik heb niet gezegd verkeerd. Ik noem haar laf. En voeg daaraan toe, vanuit mijn perspectief.

  Als jij een volk dat zich met weinig manschappen teweer weet te stellen tegen een overmacht van 150 miljoen arabieren "laf" noemt, heb je best een verwrongen perspectief en snap je blijkbaar niet wat het woord betekent. Ook is het niet "laf" om als lobby heel uitgesproken aanwezig te zijn en daar verder geen geheim van te maken.

  Dat is dus geen "ander perspectief", je snapt gewoon niet wat "laf" betekent.

  BeantwoordenVerwijderen
 166. @Ruud

  Filmpje bekeken, mijn beoordeling: misdadig geweld, niet goed te praten. Punt.

  No way. Deze idioot komt vanuit Denemarken naar een gebied waar iedere dag gezeur is, en Israelische burgers worden bedreigd. Het doel; stennis schoppen, en rellen. Dat is misdadig.

  Daarnaast vond deze kneuter het nodig om a) de hand van deze officier een moment eerder te breken. b) niet te luisteren naar de bevelen van de IDF c) deze IDF-officier letterlijk in zijn gezicht te spugen met termen als Nazi.

  Hij mag van geluk spreken dat hij er met een bloedneus vanaf is gekomen. Het Midden-Oosten, en de Westbank specifiek is niet Kopenhagen, of het Vondelpark.

  Als je met de intentie naar Israel komt om ruzie te maken, dan moet je niet van misdadig geweld spreken als je die ruzie ook beantwoord krijgt.

  Raketten afvuren op een stad zoals Haifa met als enig doel burgerslachtoffers maken en terreur uitoefenen daarentegen is inderdaad misdadig geweld en moet zo snel mogelijk uitgeroeid worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 167. @Jeroen Vanaf het moment dat je hier begon te posten was het mij al duidelijk dat je gewoon een misselijke zak bent. (toen je zo uit de hoogte tegen Tim Dog deed)

  En dat was het moment waarop ik besloot dat je geen serieus gesprek waard ben.

  Dan weet je in ieder geval mijn positie.

  Ok lief?

  BeantwoordenVerwijderen
 168. @ruud betreffende filmpje
  Met een kogelsproeier win je geen oorlog of gevecht, maar verlies je kameraden, het eerste wat ik tijdens mijn dienst leerde. Exit die doorgedraaide, waardeloze militair, die tevens een strateeg is van lik mijn vestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 169. @Mind fever

  Wat een zwaktebod. Eerst aantonen zelf geen gesprek waard te zijn door keer op keer lachwekkende en onjuiste peop te komen praten en heel bespottelijk te poseren als "rielekste gast", te onsportief zijn om toe te geven dat er helemaal niets van je eerdere "argumenten" overbleef en dan proberen die glaring incompetence te compenseren met arrogante poses en projecties.

  Gewoon omdat je verder niets te zeggen hebt op mijn weerlegging van je onzinverhaaltjes, wegens gebrek aan inhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 170. @ziva

  No way. Deze idioot komt vanuit Denemarken naar een gebied waar iedere dag gezeur is, en Israelische burgers worden bedreigd. Het doel; stennis schoppen, en rellen. Dat is misdadig.

  Totaal mee eens, hoewel ik me beter voel bij pepperspray, taseren,of het waterkanon erop zetten (of alledrie tegelijk). Als hij inderdaad de hand van die officier brak, kwam hij er zelfs nog vriendelijk vanaf. Vanuit de wet bekeken had je hem volgens mij ook neer mogen schieten. Wonder van zelfbeheersing dus, die officier.

  BeantwoordenVerwijderen
 171. Nouja, waterkanonnen zullen wel lastig liggen in Israel. Tenzij je ze met zeewater vult ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Of Dode Zee water. Prikt wel in de ogen, dus dan heb je meteen een soort pepperspray effect en de activisten zijn meteen af van hun psoriasis en/of andere vormen van meelaatsheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Ik vraag mij af of Isreael geholpen is met tekstschrijvende virtuele miskleunende haatzaaiers. Fosforgranaten,geweerkolf in je smoel,knieschoten, nekschot,keeldoorsnijden namens Israel ,dacht het niet, kamervragen net zo gek als die Lensink.

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Het is zeker goed voor activistische gekkies om te begrijpen dat als je de hand van een Israelische officier breekt, dat alleen maar een geweerkolf in je muil krijgen in principe een wonder van liefhebbende vriendelijkheid is.

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Jouw logfile komt steeds meer vol te staan met vuiligheid, en onzin,die zelfs brugman niet meer kan weerleggen, het is maar een tip. Elke militair snapt wat ik eerder zei, internationaal 100% for sure.

  BeantwoordenVerwijderen
 176. @geen

  Wow.

  Jij bewaart logfiles van reaguurders en houdt tegelijk vol dat je geen gestoord complottertje bent? Apart wel. Dat doen normale mensen niet hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Hoe weet jij wat normale mensen doen @jeroen? Je bent of een betaalde tekstklopper, wat niet minderg is, of je bent zo gek als een deur, met het
  empatisch vermogen van een fruitvlieg. Je bent nog nergens gesprekswaardig, geloofwaardig overgekomen. Komt telkens uit bij dezelfde agenda, stoppen die doorslaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 178. @geen

  Ben je nu plotseling ook al een militair expert? Man, je bent er wel een van vele talenten.

  Maar ik snap je gezever niet zo. Wat is er onduidelijk en ongewenst aan de boodschap dat wanneer je naar Israel afreist in een bootje of vliegtuig met als enig doel herrie te schoppen of te vechten, dan loop je een heel redelijke kans op een bloedneus of erger.

  Kom je om lekker aan het strand te liggen, je culturele hart op te halen, of om met de dolfijnen te zwemmen, dan ben je meer dan welkom.

  Wat is daar zo vreemd aan? Ga eens tegen een officier van de veiligheidstroepen in Damascus staan schreeuwen, of geef je vrouw de sleutels van je huurauto in Riyadh, of nog leuker; ga eens in je blote kont aan het strand van Dubai liggen.

  Ik ben bang dat er van je stoere praatjes dan heel snel niets meer over is.

  Echt, ik word zo moe van al die betweters die maar denken dat hun apenpraatjes over Israel de leidraad moeten zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 179. @geen

  Normale mensen houden bijvoorbeeld geen logfiles van reaguurders op een marginaal blog bij, dan moet er eigenlijk al een behoorlijke streep door dat koppie van je lopen.

  "Je bent of een betaalde tekstklopper"

  Heh. Daar komen de conspiracy theories al. Door wie denk je dat ik betaald word? Zou het kunnen zijn dat je jezelf een beetje overschat als je denkt dat er een betaalde kracht op je gezet zou moeten worden? Zoveel heb je nou ook niet te vertellen, sheeple.

  Waarom denk je in vredesnaam dat je belangrijk genoeg bent om zo'n behandeling te krijgen? Ik had het eerder al met je over "zelfoverschatting" en zou het leuk vinden dat puntje verder met je uit te werken.

  Daarnaast vind ik het niet echt belangrijk of ik geloofwaardig over zou komen op jou. Het is eerder zo dat ik over jouw rug mijn puntjes maak, dan dat ik je serieus ergens van zou willen overtuigen. Boeie, zo'n venrayse kamper/proleet. Dat het je geen moment lukt om een volwaardige argumentatie neer te zetten is gewoon terug te lezen, of jij daar nou van overtuigd bent of niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 180. Hier @geen en @Mind Fever.

  Weer zo'n mafkees die het nodig vindt om te krijsen dat Israel totaal vernietigd zal worden. Wanneer gebeurt dit bij andere landen? En welk land accepteert het wanneer een ander land oproept tot jouw totale vernietiging?

  Maar ik begrijp het wel. Het is natuurlijk weer semantiek. Het is weer expres verkeerd uitgelegd. Het is weer Israel die de agressor is.

  Well, f*ck it. Hier is geen woord Spaans bij, en moet ook als zodanig opgevat en beantwoord worden.

  The top commander in Iran's powerful Revolutionary Guard warned Sunday that "nothing will remain" of Israel if it takes military action against Tehran over its controversial nuclear program.

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Jeroen je kan mij voortaan de hak violen, laat de rest maar oordelen.
  @ziva
  Ja, 2 jaar luchtmacht,Peel,Volkel,Twente,
  Stolzenau. Kan ook al niet dus. Voor de rest ben ik van mening dat dat gebral niet gunstig is voor de positieve beeldvorming die de gemiddelde nederlander nog steeds over Israel heeft. Sprak hier ook over , een tijdje terug, met Joodse vrienden

  BeantwoordenVerwijderen
 182. @Ziva

  Noem mij maar gek, maar ik zie het probleem niet zo? Jullie dreigen met geweld, zij dreigen met geweld. Leave their power plants alone! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 183. @geen

  Het is vooral goede PR voor een leger als de beeldvorming is dat ze in staat zijn hun tanden te laten zien. Zo wordt van het Nederlandse leger gevonden dat het een chocolate army is waar je verder geen oorlogen mee wint. Dodelijk natuurlijk.

  Israel's voortbestaan is ook eerder afhankelijk van een goede defensie dan van Nederlandse beeldvorming. Met de VVD in het kabinet maak ik me daar trouwens al helemaal geen zorgen over. Je roept maar. Dan gaat Rosenthal in de tussentijd gezellig door op de ingeslagen weg.

  Moehaha

  BeantwoordenVerwijderen
 184. @geen

  Ik zie het probleem niet zo. Wat mij betreft kan de hele wereld niet goed genoeg doordrongen zijn van het feit dat Israel haar veiligheid heel serieus neemt, en tegen iedere bedreiging daarvan zeer agressief optreedt.

  2 jaar Luchtmacht maakt je natuurlijk geen expert. Bovendien is het ook nog van belang of je die 2 jaar hebt doorgebracht bij de LB, of als BCO van een GGW squadron. De eerste kan je van alles vertellen over poortjes open of dicht, en de 2e heeft nog enig benul van een militair theater.

  Maarruh, gewoon voor de info. Maar liefst op 5 bases gediend in 2 jaar? Wisten ze niet wat ze met je aan moesten of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 185. @Mind Fever

  Yeah right, was het maar zo simpel.

  Zie hier een overzicht van alle Moslim rellen nav een tergend slecht filmpje.

  Denk je werkelijk dat een nucleair Iran bij zal dragen aan vrede en veiligheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 186. Jezus , niet gek dat de wereld zijn schouders ophaalt, en steeds verder wegloopt van Israel. En waarom hebben ze jou daar niet nodig @ziva?En ter info zat bij de club, die de nikes niet meer nodig vond, zijn aan Israel verpatst.En zeker geen lb.

  BeantwoordenVerwijderen
 187. @geen

  Dat neem niet weg dat het opvallend is dat je zo vaak verplaatst moest worden. Geen probleempjes in de disciplinaire sfeer verder?

  BeantwoordenVerwijderen
 188. Alle Israëli's, mannen en vrouwen, hebben dienstplicht op achttienjarige leeftijd, en mogen dus verplicht langs de foerier. In nl onderga je nog uitgebreide testen,en leerplekken, waardoor misplaatsing en uitval nagenoeg niet voorkomt. Voor de rest zwijg ik als het graf, uitgaanstenuetjes snappen daar geen zak van.

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Complotter in tha house?

  Geen probleempjes in de disciplinaire sfeer verder?

  BeantwoordenVerwijderen
 190. @geen

  Het is geen onlogische vraag als je vertelt dat je zo vaak verplaatst moest worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 191. Overigens is het rechtse vvd flankenmaatje pvv afgedankt. Euro binnen een 11 mnd weg zegt Wilders, wedden dat deze witte zeevogel gevlogen is tegen die tijd?

  BeantwoordenVerwijderen
 192. @jeroen
  Als jij ook maar iets van het nederlandse leger zou weten, maakte jij jezelf niet zo belachelijk met die vraag.

  https://www.google.nl/search?hl=nl&safe=off&site=webhp&source=hp&q=tekstschrijver+vacature&oq=tekstschrijver&gs_l=hp.1.3.0l10.2021.6659.0.10962.14.7.0.7.7.0.707.1979.2j2j1j5-1j1.7.0...0.0...1c.1.EXf-kJ_-r0I

  BeantwoordenVerwijderen
 193. Waar claimde ik in het Nederlandse leger te hebben gezeten? Ik moet er niet aan denken, om het poetsen van mijn laarzen als hoogste prioriteit te moeten zien en mijn wapen 's avonds weer in de wapenkamer te moeten inleveren.

  Na mijn terugkeer uit Israel had ik als laatste lichting nog een oproep liggen, maar daar had ik echt helemaal geen zin meer in. Dus toen er op het formulier gevraagd werd of er nog ziektes in de familie zaten, heb ik naar waarheid ingevuld dat er bloederziekte in de familie zat (een aangetrouwde achterneef van me had dat). Toen werd ik afgekeurd, want je moet er niet aan denken dat ik me ergens aan had gestoten tijdens een oefening en dan maar door blijf bloeden.

  BeantwoordenVerwijderen