zaterdag 4 februari 2017

Zitting

Zoals zijn trollen weer feilloos hadden voorspeld eindigde de zitting van de Raad voor Journalistiek, waar Micha Kat een rectificatie eiste van de Volkskrant, gisteren in de zoveelste anticlimax. De raad had blijkbaar geen geen zin in een poppenkast en verbood het afspelen van niet ter zake doende video's en het gebruik van mobieltjes. Als klap op de vuurpijl werd Kats kloon Nico van den Ham uit de zaal verwijderd omdat hij zonder toestemming opnamen van een medewerkster had gemaakt. 'GEEN VIDEO, GEEN TWEETS, TOTALE BOYCOT KLAGER', huilde Kat die zelf weer niet aanwezig was.

Kat had al weken geprobeerd om een akkefietje van nul en generlei waarde op te kloppen tot de 'zaak aller mediazaken'. Waarbij de 'staatsvriendelijke media' carte blanche kregen bij het demoniseren en psychiatriseren van 'andersdenkenden'. De artikelen Complotdenkers draait om handjevol warhoofden en Complotdenken is anno 2016 weer heel normaal zouden 'diffamerende kwalificaties aan zijn adres' bevatten, zonder 'dat daarvoor feiten ter ondersteuning zijn aangedragen'.

Gezien het feit dat Kat's Revolutionaironline zelf volstaat met diffamerende kwalificaties, waarbij ongeveer iedereen automatisch voor pedo wordt uitgemaakt zonder dat daarvoor feiten ter ondersteuning worden aangedragen, was dit natuurlijk weer een bespottelijke eis.

Wanhopig probeerde Kat nog aan te tonen dat de eigenaar van de Volkskrant 'banden heeft met extreem pedonetwerk', maar dat overtuigde ook al niet.

Het aantal aanwezige medestanders van Kat was overigens op de hand van drie vingers te tellen, onder wie de ontoerekeningsvatbaar verklaarde holocaustontkenner Jeroen de Kreek die concludeerde dat voorzitter B.E.P. Myjer 'blijkens stormfront.org een Joodse achtergrond bezit want hij heeft een vreemde krullenkop'. 

En omdat ook Kat het vonnis van de raad al kan raden, komt er een even kansloos kort geding, waarvoor de Volkskrant een 'peperdure advocate' heeft ingehuurd.

7 opmerkingen:

 1. Achja zeg, twee droplullen in één bericht: Nico en Micha. Beide zo maf als een draaideur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Om te verhullen, dat hij inderdaad een paranoïde gek en de koning van het gekkenhuis is, heeft Kat inmiddels http://www.klokkenluideronline.is/ op slot gegooid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat eens te meer aantoont dat Kat géén gestoorde gek is maar uitermate berekend te werk gaat. Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat Kat zichzelf geloofd, misschien in het begin nog - voordat Kat zichzelf de hoek in schilderde - maar inmiddels is alles een hopeloze en uitzichtloze vlucht naar voren. Dat wéét Kat donders goed. We wachten geduldig tot het kaartenhuis instort.

   Verwijderen
  2. Er stond bewijs over zijn Teevendealtje! ;-)

   Verwijderen
  3. Oh, maar gestoorde gekken kunnen ook heel berekenend te werk gaan hoor ;)
   klokkenluider.is is overigens nog gewoon in de lucht.

   Verwijderen
  4. Wéér gewoon in de lucht. De site is er uit geweest, en dat erkent Kat ook en heeft dat opgeblazen. Inderdaad een vreemde mail die hij heeft gehad. Maar of dat toe is te dichten aan 'zijn vijanden'..geen idee. Het kan. Maar het kan ook dat hij het in scene heeft gezet. Of dat iemand uit de 'scene' hem heeft aangevallen.

   Wie zal het zeggen?

   Verwijderen
 3. Nou nog die andere twee FAGGOTS aanpakken: https://www.youtube.com/watch?v=JGsVoDeKPOY

  BeantwoordenVerwijderen