zaterdag 11 februari 2017

Koos stopt

En weer is een plotter gestopt. Koos van Woudenberg heeft zijn blog opgeheven nadat hij op 20 januari 2017 'door een hele politiemacht van mijn bed ben gelicht en werd gedeporteerd naar De Marwei in Leeuwarden'. Reden om zijn onderzoekswerk naar corruptie, fraude en seksueel misbruik in de protestantse zuil (...) per direct te beëindigen.

'De daders voor mijn ontvoering en wederrechtelijke vrijheidsberoving moeten worden gezocht onder gereformeerd vrijgemaakte criminelen met nazi- sympathieën (...) uit voornamelijk Drenthe die hun tentakels hebben binnen de overheid: bij politie, justitie en het gerechtsdeurwaardersnetwerk in Noord-Nederland,' lezen we, maar over de directe aanleiding doet Koos er het zwijgen toe. Vermoedelijk niet zonder reden.

Koos werd wereldberoemd in plotterland toen hij op camera verklaarde dat hij in de jaren zeventig in Amsterdam Noord aan 'Mijnheer Demmink' was voorgesteld in een appartement van een oudere vriend, waar allerlei jongetjes in de slaapkamer of de badkuip verdwenen. Hij zelf overigens niet. Er waren gelijk al twijfels over die verklaringen, maar het werd er niet geloofwaardiger op toen Koos het allemaal nog bonter wilde maken.

In het kader van de Van Well-verhoren vorig jaar lepelde hij de ene bekendheid na de andere op: Prins Claus, Onno Ruding en oud-burgemeester Van Thijn, hij had ze als pakweg 13-jarige allemaal gezien op pedofeestjes in Amsterdam.

Jammer alleen dat Ruding ten tijde van deze feestjes gewoon executive director van het Internationale Monetaire Fonds (IMF) in Washington was. En zo kon je Koos aan de lopende band op leugentjes betrappen.

Leugentjes die toch vooral als doel hadden om de vele vijanden van Koos te belasteren. Met vaak weinig meer dan een conflict over een rekening als aanleiding. Het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden legde Koos in 2015 zelfs lijfsdwang op, het zwaarste dwangmiddel dat het civiel recht kent, vanwege een waar terreur van beledigingen aan het adres van Achmea en het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen.

Daaraan lijkt nu toch een einde gekomen. Koos heeft blijkbaar ingezien dat je met plotteren tegen de klippen op geen stap verder komt.

6 opmerkingen:

 1. Het zal mij benieuwen hoe lang hij het uithoud, want als er één ding is gebleken de afgelopen jaren dan is het wel dat plot-blogs uiteindelijk altijd terugkeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor de plottertjes die dit lezen, en nog niet wakker genoeg zijn om zelf na te denken, hier een tip:
  Ruding.
  Pizzagate.

  Nod nod wink wink say no more, en veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet getreurd, opgepleurd. Weer een gekkie minder op het Net!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Plotters komen en plotters gaan, het bedrog van Barracuda blijft altijd bestaan

  http://www.decomplotterrorist.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Toch lijkt er iets mis te zijn met Sandy Hook. Er zijn sterke aanwijzingen dat Sandy Hook in scene is gezet met als doel om de wetgeving rondom wapenbezit te beïnvloedden'

   We hebben weer hard moeten lachen...

   Verwijderen
  2. Die site is al net zo'n cliché als je rijmelarij.

   Verwijderen