vrijdag 28 april 2017

Foutesite.com

CIDI, een organisatie van de Joodse gemeenschap in Nederland, wil actie tegen Altrechts.com. Daarop staan lijsten met Joodse Nederlanders en andere 'volksvijanden'. Het Meldpunt Internet Discriminatie (MiND) zegt tientallen meldingen te hebben gehad over de site.

Joost Niemoller besteedde er ook al aandacht aan, toch vooral omdat Altrechts.com ook naar zijn site linkte. En ga dat maar eens uitleggen.

De disclaimers op Altrechts.com zijn even lachwekkend als griezelig: 'De mensen uit deze lijst zijn individuen en leden van een groep. Als individuen kunnen ze aardig of gemeen, goed of kwaad, grappig of gestoord of wat dan ook zijn. Als groepsleden zijn het Joden. Net als paardenvlees niet verkocht mag worden als rundvlees, hebben ook wij als het publiek van bekende personen het recht te weten met wie we te maken hebben. Deze lijst kan o.m. gebruikt worden voor onderzoek naar bepaalde politieke en maatschappelijke bewegingen en ontwikkelingen.'

Op de site staat ook een link naar een pdf met een dik boek, waarin uiteraard weer eens de Holocaust wordt ontkend.

Ook de verjaardag van ‘held’ Hitler werd er recentelijk nog gevierd: 'Helaas, aan zijn leven kwam voortijdig een einde. Toch leeft zijn naam voort. Iedere dag nog wordt er over hem geschreven. Wanneer over enkele eeuwen niemand de namen van Roosevelt, Churchill, Stalin of Anne Frank nog kent, zal Hitlers naam nog blijven klinken en zullen mensen over de wereld de 20ste april blijven gedenken.'

De domeinnaam, in maart aangevraagd bij Namecheap Inc, is nog vers en vervangt Frissekijk.info, zogenaamd van ene Yuuki Yamada. De nieuwe site is inmiddels wegens overlast uit de lucht, klagen kan intussen hier. Het moet toch mogelijk zijn om deze webstek in no time van het interwebs te duwen.

6 opmerkingen:

 1. Over jodenhaat gesproken, ik had nog een belangrijke tip voor de redactie van Barracuda. Bekijk eens het interview met Ronald Bernard, link: https://youtu.be/BVoh7EXywak In dit interview met de 'Vrije Media' verwijst Bernard naar de beruchte vervalsing 'De Protocollen van de Wijzen van Zion'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En als die site uit de lucht is vinden ze uiteraard wel weer een andere plek voor hun ideeën.
  Kunnen niet beter de mensen áchter de website worden aangepakt op de een of andere manier?

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Error 508. Resource Limit Is Reached

  This website is temporarily unable to service your request as it has exceeded it’s resource limit. Please check back shortly.

  If you are the owner of the account and are regularly seeing this error, please read more about it in our knowledgebase. If you have any questions, please contact our Technical Support department.


  GELUKKIG maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op zijn minst opmerkelijk is het volgende.

  Ene Wilders heeft altijd de mond vol van de "Joods-Christelijke Cultuur", die dan beschermd zou moeten worden tegen het antisemitisme van de Islam.
  Wilders hoopt dat op 7 mei a.s. Marine le Pen de nieuwe president van Frankrijk wordt en heeft haar al uitgebreid gefeliciteerd met het behalen van de 2e ronde.
  Marine le Pen, u weet wel, die van het Front National, dat zoveel fijne uitspraken doet over de Holocaust.
  Overigens moet je bij Joden niet aankomen met een verwijzing naar die Joods-Christelijke Cultuur.
  Het antisemitisme is in Europa vele eeuwen tot grote "bloei" gebracht door het Christendom (Rooms Katholieke kerk), inclusief de pogroms, die niet onderdeden voor de holocaust

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat nu als SUSPENDED. Goed zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Off-topic.

  Koos is weer lekker bezig geweest en krijgt nu "billenkoek" van de rechter.

  http://www.rtvnoord.nl/nieuws/177657/Man-beschuldigt-tandarts-van-oplichting-maar-krijgt-zelf-straf

  BeantwoordenVerwijderen