zondag 4 juni 2017

Orbs

De derde WantToKnow-Meet & Greet, de landdag van het blog van Guido Jonkers, zit erop. Dit keer met een oude bekende: Arend Zeevat. Nadat die zich enkele jaren terug letterlijk naar de ondergang had geschreven (backgrounds), volgde een lange periode van introspectie, maar tegenwoordig is Arend een van de prominente hangouderen op WantToKnow. Daar voelt het Argusoog boegbeeld zich als een vis in het water.

De foto's van het zonovergoten Quinta Essentia in Zwaanshoek bevestigen de indruk die Barracuda al langer heeft van de lezers van WantToKnow: het gros van de bezoekers (niet meer dan twintig) is van de pensioengerechtigde leeftijd, of zit daar niet ver van af. Mogelijk allemaal flowerpowerkinderen die de psychedelica nooit helemaal zijn ontgroeid, en een doorstart hebben gemaakt als reïncarnatie-therapeut.

Een van de aanwezigen was Ufospeurderd en antivaccer Jaap Rameijer die een van zijn grote passies, de wereld(en) van de Orbs, toelichtte. Orbs? Typische cirkelvormige witte, of doorzichtige vlekjes die op foto’s te zien zijn. Ze lijken uiteraard vooral te verschijnen bij 'fijngevoelige mensen en spirituele, kunstzinnige gebeurtenissen met een hoogfrequente energie, waar de sluiers dun zijn.'

En verdomd, op een van de foto's gemaakt tijdens de Meet & Greet verscheen een Orb aan het houten plafond. Nu kan het natuurlijk zijn dat Guido stiekem met Photoshop een orb in een foto heeft geplakt, maar met Witte Wieven en andere lichtmanifestaties moet je niet spotten, en aangezien Guido gelooft in een Holle Aarde en een kunstmatige Maan, zou ook deze Orb zomaar eens echt kunnen zijn.

Barracuda blijft ook het komende jaar op de waakvlam  

1 opmerking:

 1. Even sprong mijn hart op van vreugde.

  Wimp, die een stukje begint met:"Ik ben een geesteszieke, incompetente complotidioot".

  Maar helaas, het was een zeldzame poging tot ironie van onze Wimp, direct gevolgd door de gebruikelijke hersendiarrhee.

  Jammer.

  Zoals overigens de plottertjes elkaar nu afmaken in aanloop naar 30 juni, lijkt erg op de manier waarmee de top van Nazi-Duitsland elkaar te lijf ging in april 1945.Zie de film "Der Untergang".
  Ook daar was sprake van de glorieuze eindoverwinning.

  Op zich allemaal de moeite van het lezen niet waard, ware het niet, dat psychopaten als Kat en Wimp maar door blijven gaan met het treiteren van min of meer weerloze mensen, zoals de familie Vaatstra en nu weer de families van Romy en Savannah.
  Walgelijk.

  Dan verdient Hofstede tenminste nog enig respect. Die richt zich op personen, bij wie zijn uit persoonlijke frustatie geboren verdachtmakingen zullen afglijden als water van de gans.
  Trieste man eigenlijk, die een beter leven verdient.

  BeantwoordenVerwijderen