zaterdag 21 oktober 2017

Afgewezen

Het IJsland avontuur van Micha Kat, de zelfbenoemde Complotdenker des Vaderlands, zit er alweer op. Die had de IJslandse immigratiedienst wijsgemaakt dat hij op de vlucht was voor de Nederlandse pedomaffia.

Optimistisch meldde Kat dat als zijn asielverzoek werd toegewezen hij een gratis huis, een warme trui en een IJslandse vriendin zou krijgen. Allemaal op kosten van de IJslandse staat. 

Maar politiek asiel krijgt hij niet, omdat Nederland wordt beschouwd als een van de veiligste landen, precies zoals zijn trollen hadden voorspeld. Ook bleek de immigratiedienst uitdraaien te bezitten van de Nederlandse vonnissen waarin Kat was veroordeeld.

Kat heeft nu zijn verzoek ingetrokken omdat hij anders kan worden uitgewezen en op het vliegtuig naar Amsterdam wordt gezet. Waar Kat dan meteen wordt ingerekend, want die heeft nog een gevangenisstraf uit te zitten en moet zijn DNA afgeven.

Barracuda verbaast zich erover dat Kat, die de afgelopen jaren zijn leven sleet in Ierse hostels, überhaupt als asielaanvrager werd geaccepteerd. Een beetje googelen en je had die clown al meteen op straat kunnen zetten. Maar in IJsland moet blijkbaar elke aanvraag serieus worden onderzocht. Dat leverde in zoverre een voordeel op dat Kat in een schreeuwend duur land enige weken gratis kost en inwoning genoot, en een credit card met wat geld en een gratis buskaart kreeg toegestopt. Wat handig is als je zoals Kat de afgelopen weken formuleerde 'tegen het faillissement vecht'.

Niet dat het comfort er op vooruitging, want Kat verhuisde naar een asielcentrum ver van Reykjavik, waar zelfs geen bestek aanwezig was en de internetverbinding te slecht was voor het uploaden van video's.

Maandag krijgt Kat zijn paspoort terug en staat hij weer op straat. Met de intrekking van de financiële ondersteuning van zijn ouders in januari, mag Kat dan op zoek gaan naar een of ander Timboektoe waar verblijf en internet niets kosten. Anders resteert een leven als Swiebertje op straat.

Barracuda blijft ook het komende jaar op de waakvlam    

17 opmerkingen:

 1. Ik had het wijs en slim gevonden als hij dit had aangegrepen om schoon schip te maken en zich te laten uitzetten, straf doorstaan en opnieuw te beginnen. Al dan niet met zijn 'strijd'.
  Ja, dat is verdomde pijnlijk en oneerlijk maar dat is het leven nu eenmaal in sommige gevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De IJslanders hebben het keurig netjes, maar ook slim gespeeld, door hem dit hele traject te laten doorlopen.
  Ze hebben hem er gewoon ingeluisd.
  Mochten ze Kat op een gegeven moment zat en beu zijn, bijvoorbeeld omdat hij zich met de binnenlandse politiek bemoeit ("IJsland is een Pedo-Staat"), dan kunnen ze hem zonder mankeren uitzetten naar het als veilig bekend staande Nederland.
  En in die situatie kan Kat niet meer tegenspartelen met beroepen en andere flauwekul, omdat hij in deze asielprocedure al zijn kruit al heeft verschoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, daar horen we voorlopig niks meer van. Hoe wil hij dan IJsland uitkomen? Geld voor het vliegtuig heeft hij niet, geen internetverbinding,...

  Hij heeft zich BEHEEEEEURRRRRRRLIJK in de nesten gewerkt. Reken maar op dat hij over een paar weken ligt te koukleumen op het stoepje te bibberen van de KOU!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe weten we dat Kat momenteel "financiële ondersteuning van zijn ouders" krijgt en dat die "in januari" wordt ingetrokken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vertelde Kat in een van zijn recente radio uitzendingen.

   Verwijderen
  2. Ja, maar ik meen toch dat Kat wel eens een heel enkele keer dingen vertelt die niet geheel 100% overeenkomen met de realiteit...

   Verwijderen
  3. Kat heeft dat diverse malen gezegd, onder meer als antwoord op vragen van zijn volgers waar hij nu geld mee verdient. De bijdrage van zijn ouders vormt het leeuwendeel van die inkomsten, wederom volgens Kat zelf.

   Verwijderen
  4. Dank voor de info. Kat's radio uitzendingen luister ik niet, dat is me veel teveel werk. Ik had het verhaal ook nog niet eerder elders gehoord.

   Het zou voor mij wel verklaren hoe Kat nog in zijn onderhoud kan voorzien, want die paar donateurs (if any) en zijn YouTube inkomsten kunnen hem toch niet veel opleveren.

   Verwijderen
 5. Meanwhile in plotterland.

  Binnenkort verloopt de bewaartermijn van geclassificeerde FBI- en CIA-documenten over de moord op Kennedy.
  Trump heeft al getwitterd, dat hij ze vrij gaat geven.

  Kan Wim Dankbaar zijn onverkochte boekjes en filmpjes met zijn fantasietjes over deze zaak ook in de kliko mieteren.
  De enige die er beter van geworden is, is James Files, die van Dankbaar een tonnetje ontving, om een loepzuiver "Faekje" te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas, ik denk dat onze Wimp wel een manier bedenkt waarom de vrijgegeven documenten "vervalst" zijn, waarom sommige documenten van de CIA/FBI nog niet vrijgegeven worden, etc. Dat flikkert die ergens op het web, om dat dan vervolgens weer aan het boekje toe te voegen (want in het boek staan namelijk ook gewoon heul veul e-mails en internetpagina's, aangezien er genoeg links in de teksten staan met de toevoeging: 'klik hier', nogal lastig in een papieren editie...) met de ronkende titel: "updated version 2017". Genoeg malloten die dan nog steeds willen geloven dat die charlatan Files daadwerkelijk iets te maken zou hebben met de aanslag. Maar toegegeven, voor een kruimeldiefje heeft Files het toch ver geschopt.

   Zelf denk ik overigens dat er alleen maar naar voren zal komen dat de diensten enorm hebben zitten pitten en informatie vooraf niet op de juiste waarde hebben geschat, waardoor die aanslag op JFK kon gebeuren. Net zoals waarschijnlijk bij 9/11 het geval was. De documenten die nog niet vrijgegeven zijn, zullen ongetwijfeld info bevatten over de werkwijzen en/of namen van nog levende personen die als anonieme informant hebben gediend. Logisch dat die namen niet vrijgegeven gaan worden.

   Maar, en dat is een zekerheidje, de plottersclub zal het uitstel op sommige documenten wel weer aangrijpen als "onomstotend bewijs van een complot" en argument in menig discussie.

   Verwijderen
 6. Zijn nieuwste filmpje is al genoeg om hem weer op te pakken en linea recta richting Nederland te laten gaan waar hij zal worden opgewacht door zijn fa.....ehhh marechaussee die hem begeleidt voor nog wat maandjes in de cel. Schelden en laster en smaad plegen jegens nog zittende politici in IJsland is geen slimme zet....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ondertussen vragen die arme IJslanders af wat die gekke man dom uit zijn klep staat te reutelen met die camera....

   Verwijderen
 7. Enig zelfinzicht kan Kat niet ontzegd worden. KAT TRAPT NA! is de titel van zijn laatste videoproduct, waarin hij opeens tot de ontdekking komt dat IJsland net zo’n verdorven pedo-staat is als Nederland. Smaad en laster aan het adres van de politieke en juridische autoriteiten in IJsland zijn niet van de lucht. Misschien ziet Douwer het goed en sturen ze Kat binnenkort terug voor opnieuw een gratis verblijf, deze keer in Hotel De Houten Lepel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kunnen ze die ouwe ZWARTRIJDER nou niet eens in een bejaardenhuis mikken ipv op onze kosten gratis door het land te toeren? My god, ben ik blij dat straks alle poortjes van de stations dicht zijn zeg...

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=6pacP9donD0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ohja, hij denkt ook stiekem kost en inwoning te krijgen voor noppes. Wat dénkt die gek wel niet?!

   Verwijderen
 9. Ach IJsland heeft grootmoedig asiel verleend aan Bobby Fischer. Dus Micha kunnen ze ook wel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Owww, Dorothy, je brengt m zomaar op een idee zich met deze schaakheld te meten.

   Verwijderen