maandag 2 oktober 2017

Judas

Alweer slecht nieuws voor Wim Dankbaar. Nadat hij het kort geding tegen RTL had verloren, en weer een andere rechter besloot dat hij ook zijn 'supergetuige' Faek niet mag horen, moet hij van de rechtbank in Haarlem ook nog eens een half miljoen euro aan de moeder van Marianne Vaatstra betalen. Dat is, zelfs na de verkoop van zijn villa in Overveen, mogelijk het grootste deel van zijn toch al geslonken vermogen.

Ondanks rectificaties die hij met veel tegenzin op zijn site publiceerde, liet Dankbaar op zijn Facebook en op zijn site teksten staan die in strijd zijn met een eerder vonnis. En hij liet ze zo lang staan dat de dwangsommen van 20.000 euro per overtreding uiteindelijk het maximum hadden bereikt. Wim gaat uiteraard weer in hoger beroep, zo laat hij het AD weten.

In de wandelgangen ging het verhaal dat advocaat Yehudi Moszkowicz Dankbaar nog een schikking heeft aangeboden: alle artikelen weg en Wim kreeg zijn half miljoen terug. Kennelijk heeft Wim geweigerd. Inmiddels zijn alle stukken inderdaad verdwenen, maar dat is omdat Dankbaar nog meer ellende vreest.

Ondanks de radiostilte op Wim's blog lekte een dezer dagen weer een nieuwe activiteit van Wim uit. Die had de advocaat van Willem Holleeder benaderd met het unieke aanbod om een alternatieve biografie over cliënt te laten schrijven door een 'brandschone burger'. Eentje die had moeten aantonen dat de echte criminelen in de bovenwereld zitten. Eentje waarin ongetwijfeld de hoogste baas van de justitie twee asielzoekers heeft weggemoffeld. Willem en hij waren toch maar 'two of a kind'. Ze hebben allebei een bloedhekel aan Peter R. En dat schept en band.

Als een volleerde koopman schreef Wim: 'Kort maar krachtig: Willem moet een biografie schrijven samen met mij. Dat kan hij zelf niet, anders had hij het allang gedaan. Die persoon ben ik. Dat gaat de verkoopaantallen van Judas (het boek van de zus van Holleeder) nog even dik overtreffen.'

Holleeder heeft de krabbelaar uit Overveen de deur gewezen.

Barracuda blijft ook het komende jaar op de waakvlam      

26 opmerkingen:

 1. Zo te zien bemoeit Mauritz zich hier ook weer mee. Drie keer raden waar dat boekje had moeten worden uitgegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fitty Hans & Hans.....

   http://vrijmoedbedreigers.blogspot.nl/

   Verwijderen
 2. "waarin ongetwijfeld de hoogste baas van de justitie twee asielzoekers heeft weggemoffeld."

  Voordat Ruut er over begind: het is sinds jaar en dag "weggesluisd"

  https://www.google.nl/search?q=rechtiskrom+weggesluisd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weggemoffeld mag ook en geeft een net iets andere connotatie.

   Verwijderen
  2. Je bent bijzonder slecht op de hoogte van de Zaak Vaatstra, Harmsen.

   Dankbaar heeft nog nooit, ik zeg nog nooit, beweerd, dat de daders zijn weggemoffeld.
   Het woord weggesluisd behoort tot het (dagelijkse) standaard repertoire van Dankbaar, net zo goed als het bebloede trainingsjack, de onschuldige veeboer, de kleine gezette Ali en de lekke fietsen.

   Verwijderen
  3. ==
   Dankbaar heeft nog nooit, ik zeg nog nooit, beweerd, dat de daders zijn weggemoffeld.
   ==

   Heb ik dat beweerd dan? Nee hè?

   Verwijderen
 3. Oh oh, ik voel weer een crime-soap aankomen...

  De site slotvan.nl is in eigendom van Maruschka Verhoek, de dochter van "De Hakkelaar". Zij schrijft deze samen met Hans Vrijmoed, de man die je een woonhuishypotheek kan verstrekken als je negatief bekend staat bij het BKR.

  Wimp weet ze wel te vinden.....

  https://mijnverhaalperslot.wordpress.com/2016/02/20/de-verwarde-wereld-van-maruschka-verhoek/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://en.wiktionary.org/wiki/prat#Dutch

   Verwijderen
  2. www.slotvan.nl
   Is inderdaad van mij Maruschka Verhoek, De site mijnverhaal is een leugen over mij. Mijn familie pest mij al jaren lees deze link maar https://www.slotvan.nl/fake-apps-in-de-douanezaak-en-verder/

   Verwijderen
 4. Micha Kat denkt na al zijn ervaring in verstek van recht te hebben:
  ==
  LEES OOK HET ARTIKEL IN DE VOLKSKRANT DIE NIET EENS WEET DAT DE RECHTER EEN VOORZIENINGENRECHTER HEET EN GEEN KANTONRECHTER
  ==

  Wikipedia:
  ==
  Kort geding in Nederland
  De procedure van het kort geding is in Nederland opgenomen in de artikelen 254-260 van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering. Het kort geding wordt behandeld door één rechter, namelijk de president of een van de vicepresidenten van de rechtbank, voorzieningenrechter genoemd, of de kantonrechter. In hoger beroep vindt behandeling plaats bij het gerechtshof waar de zaak altijd door drie rechters wordt beoordeeld.
  ==

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "kontakt met haar gekregen waar zei nogal plat op ging"

  Prat, niet plat.

  Maar ja, je moet mensen niet uitlachen om hun taalvermogens. Iedereen mag tegenwoordig een blog schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ruud, ik weet dat je het zelf niet in de gaten hebt wegens een overduidelijk aanwezige autismespectrumstoornis, daarom zal ik je er nog eens luid en duidelijk op wijzen: je reacties waarin je anderen de maat neemt op het gebied van spelling en grammatica zijn arrogant, leiden af en zorgen voor een negatieve sfeer. Stop ermee. Je bent geen docent Nederlands en niemand heeft je dan ook gevraagd om iedere keer discussies morsdood te slaan met dat geheven vingertje van je. Je talloze reacties waarin je niets anders doet dan spel- en stijlfouten aankaarten, zijn vreselijk vervelend. Bovendien zie ik geregeld allerlei basale taalfouten in je eigen reacties dus je kinderachtige verbeterdrang is nog hypocriet ook.

   Ik erger me er echt kapot aan. Barra, doe alsjeblieft iets aan deze arrogante off-topic reacties van Ruud.

   Verwijderen
 6. Wimp neemt steeds meer afstand van malloot Kat maar begint steeds meer op hem te lijken.

  Mischien valt er daar nog wat te stalken voor Wimp.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Intussen schaamt Micha Kat zich niet om als (in zijn eigen woorden) “pedo-asielzoeker” de IJslandse belastingbetaler op kosten te jagen. Naast gratis onderdak toucheert meneer nu 8000 kronen (64 euro) per week om eten en drank te kopen. Hij zit overigens in een troosteloos kamp op enige afstand van Reykjavík, een stad met de allure van Zoetermeer of Helmond. Kijken hoe lang ie het volhoudt....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een UITZETKAMP, iets wat hij schijnbaar nog niet weet...hij denkt in een "nieuwe fase" te zijn beland, maar hij is gewoon 1 stap dichter bij de Nederlandse Marechaussee die hem op gaat pakken als hij weer op Schiphol land. Wil zijn reactie wel eens zien als ze hem eerdaags op het vliegtuig zetten....

   Verwijderen
  2. Waarom zit Kat in IJsland en niet meer in Ierland? Had hij zich daar moeten melden voor iets met Garda of zo...? En voor de zekerheid vast vertrokken? Je kan wel plankgas geven maar in een doodlopende straat helpt dat niet veel - de klap is wat harder alleen.

   Verwijderen
 8. Die gekke NOS ook:

  "Pas in 2012 werd Jasper S. opgepakt na een groot dna-onderzoek in de regio. Hij heeft bekend, maar nog altijd is veel onduidelijk over die bewuste nacht. S. verklaarde tijdens de rechtszaak dat hij zich veel dingen niet meer kan herinneren."

  https://nos.nl/artikel/2195867-publicist-moet-moeder-marianne-vaatstra-half-miljoen-euro-betalen.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Drie keer raden: daarmee heeft Dankbaar toch nog gelijk.

   Verwijderen
  2. In ieder geval wat betreft het horen van Faek.

   Verwijderen
  3. Van Vaatstra heb je de ballen verstand, De Kreek. Je doet weer niks anders dan Kat en Dankbaar nakakelen.

   Verwijderen
 9. Ondertussen smullen de overzieke Niburianen van de aasgierderij waar zij zo goed in zijn... http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12293:las-vegas-is-er-hierna-nog-iemand-die-de-mainstream-media-gelooft&catid=20:het-complot&Itemid=33

  ZIEK ZIEK ZIEK!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wim Dankbaar mag dan wel zo'n beetje uitgekakt zijn: zijn volgertjes en het soort ondermensen in dezelfde categorie gaan onverdroten door.
  Check de hobbyspeurders op https://twitter.com/hashtag/annefaber?src=hash en je humeur is voor de rest van de dag verpest.

  Er zal altijd behoefte blijven bestaan aan Wim Dankbaars en Martin Vrijlanden bij een bepaald slag volk.

  :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. BREAKING.

  Rutte III trekt jaarlijks 5 miljoen uit voor ondersteuning onderzoeksjournalisten.

  Eindelijk erkenning voor onze dappere plottertjes.
  Micha, Wim, Ton, Boudine en al die anderen van harte gefeliciteerd.

  LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziekelijke lijkenpikkers! > http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12322:wat-is-er-werkelijk-gebeurd-met-anne-faber&catid=9:binnenland&Itemid=22 Hopelijk gaat die site ASAP uit de lucht!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.