zondag 1 oktober 2017

Afdreiging

Tonneke versus Boudineke take 2. Nu Ton Hofstede alias Ton Typefout niet is ingegaan op het voorstel van blogster Boudine Berkenbosch om geen woorden meer aan elkaar vuil te maken, en derhalve ook alle artikelen over elkaar te wissen, zijn alle registers opengetrokken. Boudine is gaan wroeten in het persoonlijk leven van Ton, in het bijzonder de zaak rond de omgangsregeling van zijn (Turkse) dochtertje.

Barracuda hield even het hart vast toen zij dit artikel aankondigde: 'Voor mij als familierecht-juriste en kinderpsychologe tegen seksueel geweld en incest was het toen duidelijk.'

Nu is Boudine niet zo dom om dat letterlijk in de schoenen van Ton te schuiven, maar de beschuldiging van Tons ex - onder meer 'fysieke en geestelijke mishandeling, poging tot ontvoering van haar dochter, bedreigingen en incest' - is wel blijven staan, vet gedrukt ook nog.

Berkenbosch citeert ook nog het eerste artikel dat Barracuda over Ton schreef, waarin duidelijk wordt dat de Bossche duizendpoot een dubbele agenda heeft. Die pakte de kwestie Baybasin toch vooral op omdat die overhoop ligt met de Turkse overheid, net als hijzelf. Maar Berkenbosch draait de zaak om: 'Ton doet al een paar jaar alle mogelijke moeite om Turkije niet meer binnen te mogen, door zich intensief bezig te houden met de zaak Baybasin. Daar kan hij zich dan achter verschuilen!'

Waarschijnlijk is het niet een kwestie van niet mogen, maar van niet kunnen. Barracuda heeft al jaren geen serieuze economische activiteit rond Hofstede kunnen ontdekken en dan wordt een maandelijks tochtje naar Turkije (onder begeleiding van een psycholoog, dat wel) misschien wat prijzig.

Inmiddels heeft Ton naar eigen zeggen aangifte van afdreiging gedaan. En ook daarin ook meteen Micha Kat meegenomen, die eerder onder dreiging van juridisch geweld reeds 26 artikelen over Ton verwijderde. Ton suggereert daarbij dat officier van justitie Nicole Zandee zijn aanklacht al in behandeling heeft genomen, dezelfde Zandee met wie hij in het verleden maar geen contact kon krijgen.

Barracuda vermoedt eerder Bossche bluf. Een PostNL bonnetje, niet de aangifte zelf, is als bewijs meegestuurd aan Berkenbosch en Kat (video). En dat bonnetje suggereert dat Ton een aangetekende brief aan het postbusnummer van het OM heeft verstuurd, niet aan het parket aan de Bossche Leeghwaterlaan. Dat is omslachtig, en onnodig: Ton had die 199 gram papier zonder kosten zelf kunnen afleveren.

Overigens heeft Ton de rechtelijke macht niet nodig, want die is zelf al op de stoel van de rechter gaan zitten. 'Verdachte nummer 1 (...) stelt herhaaldelijk en uitvoerig familierecht-jurist en kinder-psychologe te zijn die willens en wetens handelt. Dit heeft als verzwarende omstandigheden te gelden. Zij behoort beter te weten. Ik zet dan ook in op de volle vier jaar gevangenisstraf.' 

Het curieuze is, Boudine mag dan wel doctorandus in de psychologie en meester in de rechten zijn, haar Amsterdamse diploma bleek waardeloos, en ze is al bijna haar volledige volwassen leven werkeloos. Wat de sociale dienst allemaal best vindt. Laat Ton dat eens gaan uitzoeken.

UPDATE: Ton slaat terug.

Barracuda blijft ook het komende jaar op de waakvlam        

1 opmerking:

 1. Heb in de afgelopen dagen met verbijstering de ontwikkelingen in plottertjsland gevolgd, waarbij ik gemakshalve de stichting Restore Justice, opgericht door een viertal rancuneuze lamzakken uit het gevangeniswezen mee tel.
  Nogmaals; verbijsterend.

  Door toeval stuitte ik op het internet op het schitterende lied van Drs. P met de titel:"Dodenrit".

  En schaterend zag ik de overeenkomst tussen die rit met de arreslee en de teloorgang van het plottertjesland.

  PS.

  De champagne is hier niet meer aan te slepen.

  BeantwoordenVerwijderen