vrijdag 19 juli 2019

QBaby

En ineens was daar Q Baby, een zuigeling met een shirt waarop de letter Q stond, die omhoog gehouden werd tijdens Trumps verkiezingsrally in North Carolina afgelopen woensdag.

Q verwijst uiteraard naar QAnon, een Amerikaanse beweging van complotdenkers, waarvan de aanhangers geloven dat Trump in het harnas is gehesen door De Storm, een geheim broederschap van ware patriotten rond de president die met hem strijden tegen het kwaad, lees: (joodse) bankiers, (linkse) politici, (linkse) filmsterren, (linkse) pedofielen. Vooral dat laatste.

Deze bizarre religie komt uit dezelfde hoek als Pizzagate, het bizarre internetcomplot dat eindigde met een verwarde man die gewapend een pizzeria in Washington D,C. bestormde zogenaamd om door de Clintons misbruikte kinderen te bevrijden.

Het Q fenomeen is recentelijk weer opgeleefd dankzij de arrestatie van misbruikverdachte Jeffrey Epstein. Die zou tussen 2001 en 2005 tientallen tienermeisjes hebben betaald om naakte 'massages' uit te voeren en andere seksuele handelingen te verrichten.

Grappig is dat Epstein bevriend was met zowel Trump als Clinton. Die eerste staat ook op een foto met hem, maar dat weten zijn aanhangers aardig te downplayen. Het feit dat Clinton zeker 26 keer zou zijn meegevlogen in Epsteins vliegtuig, beter bekend als Lolita Express, is uiteraard weer een aanwijzing dat er zoiets bestaat als een door de Deep State afgedekte pedoring.

QAnon aanhangers, onder wie Micha Kat, geloven nu eenmaakl heilig in breadcrumbing, waarbij telkens stukjes informatie worden verspreid totdat de puzzel compleet is. Dus toen Trump de baby tijdens de rally ontdekte (Wow, what a baby. What a baby!) was dat natuurlijk een directe aanwijzing dat Trump zelf QAnon is en Great Awakening aanstaande is.

Ook in 2019 is Barracuda op de waakvlam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten